Dodaj do ulubionych

Kielczanin o Brunonie K.: Ostrzegał, byśmy nie ...

22.11.12, 13:51
To co POkazali co znalazła ABW w domu Pana Brunona K to jakiś żart hahahaha
POwinni przeszukać dom Adama S (Zrób to Sam) ten to ma pewno Dużo rupieci w domu starczyło by aby go wysłać do Guantánamo hahahahah.
Obserwuj wątek
    • sygitoyo Kielczanin o Brunonie K.: Ostrzegał, byśmy nie ... 22.11.12, 13:58
      Tiiia
      wybitny terrorysta
      mający na swoim koncie więcej niż Rambo itp.

Jaki kraj taki terrorysta /z uczelni zajmujacej się wydajnością z 1ha/
      Na poziomie filmików z internetu i przeciętnego rolnika od nawozów sztucznych. Fachowcy od zwalczania terroryzmu na tym samym poziomie.
      W dodatku sterowalni politycznie.
      Ale facet ma minusa - nie przepada za aktualnym rządem i obcymi - jak podają dominujące media.

Trudno o lepszą ofiarę.
      Podjęto instytucjonalne działania poprawne polityczne.

Nie wywinie się, chyba, że jest Żydem, pedałem, transwestytą ...
    • calli Brunon Kwiecień to bohater i patriota... 22.11.12, 16:12
      ...pomnik mu postawić za wzorową, patriotyczną postawę a nie za bateryjki i kabelki po sądach ciągać.
    • senseiek glupiś... 22.11.12, 17:33
      glupiś...

Normalny czlowiek nie rozbiera komorki na czesci i nie podlacza do niej kabelkow - przez ktore poplynie prad jak sie na nia zadzwoni..
      • split-fire Co ty pie...sz? 22.11.12, 19:53
        Co ty pie...sz? Człowieku? Mam setki takich urządzonek
    • ospol Cos to grubymi nicmi szyte........................ 22.11.12, 19:28
      Zaczynamy nasladowac USA, tam jak tylko cos powiesz to to samo co juz zrobiles i do kicia. Polska jest inna w kazdym domu sie mowi "jak nie zrobisz tam czegos to cie zabije" czy to znaczy ze bedzie proba morderstwa? Absolutnie nie tak mowia do siebie ludzie ktorzy sie kochaja. Ktos pruboje przeniesc na polski grunt zwyczaje amerykanskie. Niedlugo Tusk bedzie musial zamknac cala Polske ze swoja rodzina wlacznie.
      Nie bardzo wierze w ten zamach bo u nas nie bada sie zamachow nawet tam gdzie byl.
      • doomsday Brunon Kwiecień jest jednak winny, oto dowód: 22.11.12, 19:56
        Do mediów wyciekło nagranie z tajnej konferencji wyższych pracowników ABW:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iguSuJg1I2o
    • malcriada maruder? 22.11.12, 20:22
      W Krakowie na Uniwersytecie Rolniczym studenci nie wiedzą co to maruder???
      • radon13 Re: maruder? 22.11.12, 20:30
        Dziennikarz też nie wie bo nie poprawił.
        • smurfmadrala Re: maruder? 22.11.12, 20:46
          Gazeta red. "Ketmana" Maleszki przechodzi do manewru stalingradzkiego-wycofania chyłkiem na
          z góry upatrzone pozycje,
          prowokacja nie wyszła, to tylko POlicja Obywatelska jaja se zrobiła,
          czego się nie robi "by żyło się lepiej"
        • pijatyka Re: Dziennikarz też nie wie bo nie poprawił 04.04.13, 12:51
          Do tej pory ;->
    • wapienko No to mnie też trzeba wsadzić 22.11.12, 20:48
      Bo saletrę w domu mam, bo nie lubię rządu, bo stoję ze spuszczoną głową, bo na zajęciach potrafię w połowie zdania przeskoczyć na temat złej polityki Platfusów.
      Typowy terrorysta jestem.
      Policyjny kraj, GWniane życie.
    • kotek.filemon Re: Kielczanin o Brunonie K.: Ostrzegał, byśmy ni 22.11.12, 20:55
      Jakoś strasznie PiSdą jedzie w tym wątku. Tymczasem komisja od specsłużb z silnym udziałem PiSdziąt uznała, że zagrożenie istniało. Jak żyć, Panie Prezesie?
    • kshatriya Kielczanin o Brunonie K.: Ostrzegał, byśmy nie ... 22.11.12, 20:57
      Autor Wątor chyba pomylił profesje . No ale w GW nie liczy się wiedza, inteligencja i moralnośc tylko lojalność i chciwość
    • doomsday Włoscy kibice też są antysemitami 22.11.12, 21:01
      Przy okazji wczorajszego meczu Lazio (Wlochy- Rzym ) Tottenham (Anglia -Londyn ) doszło do poważnych zamieszek. Kibice rozwineli transparent na poówę trybuny "Wolna Palestyna " . zdjęcie jest w linku, oraz skandowali "Juden Tottenham", angielski klub uważany jest za klub żydowskiej społeczności Londynu :

www.repubblica.it/sport/calcio/serie-a/lazio/2012/11/22/news/cori_antisemiti_contro_tottenham-47215281/?ref=HRER3-1
    • cyryldrab Kielczanin o Brunonie K.: Ostrzegał, byśmy nie ... 11.12.12, 18:20
      tak sie zastanawiam,i moge isc odsiedziec ten wyrok za Brunona.o Maksymilian Kolbe poszedl na smierc,za Gajowniczka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka