7em 21.02.05, 09:28 juz podał do sadu tych oszczerców z RM? tak tylko pytam, nic osobistego 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiazeluka Taaak... 21.02.05, 11:16 Kogóż to widzą moje piękne oczy w sąsiedniej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:pan prezydent, dal glos tutaj 21.02.05, 11:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20775071 A tak w ogole witam panow. Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 witam 21.02.05, 11:48 andrzeju pozwalam pejsatym karaluchom egzystowac w czasie eksperymentu poszlem na spacer po forach aniu dzieki serdeczne a apropos to nie wiem jeszcze co to jest fajerfoksa ale sie dowiem nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: witam 21.02.05, 11:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=20839199 fajerfoxa to jest przegladarka, mozilla , sie toto nazywa, jak mlam problem z IE to wlaze przez to, . ale sprobuj moze ;; "Jak używa IE, to niech wyczyści folder Pliki (Narzędzia, Opcje, Internetowe, Usuń Pliki). A potek to samo z Cookies. Czasem pomaga." To Karlina rada. Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 Re: witam 21.02.05, 11:59 zastosuje odzewu z drugiej strony barykady sie nie spodziewam... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: witam 21.02.05, 12:07 n0str0m0 napisał: > zastosuje > odzewu z drugiej strony barykady sie nie spodziewam... > > nostromo www.firefox.pl/ Tu masz wszystko o fajerze, zainstaluj to sobie .!!! To jest polecenie, sluzbowe !! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: witam 21.02.05, 12:07 Nostromo to co sie dzieje w Windowsach jest czesto nieprzewidywalne. Nie wie tego nawet wynalazca dwukliku Gates. Dlatego najlepiej skorzystac z Knoppixa. Ale mozna tez skorzystac z przegladarki obok (np. Firefox, Mozilla, Opera,...). Wtedy niektore ustawienia sa budowne na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 dzieki serdeczne 21.02.05, 12:11 juz laduje ... i pomyslec ze unix tez sie zasfintusza... no, no... nostormo Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: witam 21.02.05, 21:27 mam podobna sugestie. jestem na giepeeresie i mam transfery rzedu 3kb. gdyby nie opera jeszcze otwieralbym foruma [sztartnalem o 19] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: witam 21.02.05, 21:42 7em napisał: > mam podobna sugestie. jestem na giepeeresie i mam transfery rzedu 3kb. gdyby ni > e opera jeszcze otwieralbym foruma [sztartnalem o 19] > 5040 > A jaklbys siodemko przetlumaczyl to na jezyk bialych ludzi, to ja bym byla cala w skowronkach. Jest pelzacz w kazdym badz razie . Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: witam 21.02.05, 22:29 nu, zamiast internet eksplorera polecamy dzisiejszego wieczoru operę [to taka przeglądarka. inna] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Jakich oszczerców? 21.02.05, 11:43 7em napisał: > juz podał do sadu tych oszczerców z RM? tak tylko pytam, nic osobistego --------------------------------------------------------------------------- To oni jeszcze nie dostali przelewu za te pomidoy? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Siedem 21.02.05, 12:19 Tfuj wielbiciel się nadstawia. Rzuć mu kapsel, niech się pobawi. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka On nie słyszy 21.02.05, 13:49 Z rozpędu napisał post, ponieważ się jeszcze nie przyzwyczaił, że siedziba rodowa jest na ostatnim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: On nie słyszy 21.02.05, 14:05 jak mam dzielic te siedzibe rodowa z byle kim, to wole jakas chatke pod lasem. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: On nie słyszy 21.02.05, 19:34 gini napisała: > jak mam dzielic te siedzibe rodowa z byle kim, to wole jakas chatke pod lasem. Psia buda wystarczy i łaskawy pan. Naści gini kostke i przestan szczekac Odpowiedz Link Zgłoś
7em lulka juz pusci nogawke... 21.02.05, 21:25 a ja wroce do tematu. LW zazwyczaj zadziorny kaczorow po sadach wlekl a teraz co? taka zniewaga. az goraczki boroczek dostal 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Bo Ojciec Redaktor 21.02.05, 21:49 nie z Kaczych Dołów i jak się armia emerytów za Wujka Bolka weźmie, to będzie jak u Romero w tym filmie, co go znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin I dbaj 21.02.05, 21:52 o wargacza (daj mu czasem poznać, żeś się zdenerwował). Cholera, to już też ginący gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: I dbaj 21.02.05, 22:35 bede sie staral, ale z coraz wiekszym trudem mi to przychodzi. zakazili mnie tolerancja. tylko piec osob na swiecie odratowali z zaawansowanej tolerancji. normalnie jest smiertelna. czlowiek ginie w okropnych meczarniach, swiatlowstretu z piana na... pysku 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: I dbaj 21.02.05, 22:39 7em napisał: > bede sie staral, ale z coraz wiekszym trudem mi to przychodzi. zakazili mnie to > lerancja. tylko piec osob na swiecie odratowali z zaawansowanej tolerancji. nor > malnie jest smiertelna. czlowiek ginie w okropnych meczarniach, swiatlowstretu > z piana na... pysku > 5040 Ee tam , jest na tolerancje dobre lekarstwo .Ja jak sie naczytalam kretyna, to sie szybko z tolerancji wyleczylam.A jak czytam szamboneta, to jakbym szczepionke brala, juz mi nie grozi ponowne zakazenie tolerancja. > Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: I dbaj 21.02.05, 22:42 gini napisała: > Ee tam , jest na tolerancje dobre lekarstwo .Ja jak sie naczytalam kretyna, to > sie szybko z tolerancji wyleczylam.A jak czytam szamboneta, to jakbym > szczepionke brala, juz mi nie grozi ponowne zakazenie tolerancja. > > Nie grozi ci także zakażenie głupotą. Nie mozna dwa razy wejśc do tej samej rzeki-:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karlin No to 21.02.05, 22:45 rozmawiasz z zombie. Muszę pogadać z Bolkiem...Ale to na kolację. Kiedyś dobry był Aliofil. Teraz łyknie człowiek pół opakowania i wszędzie dookoła stoją grzecznie ostrzyżeni, berety z antenką, w łapkach biało-czerwone, akty własności w twoją stronę wyciągają, Bronkiem w kolebce, śpiewają... I osikowy kołek z bezwładnej dłoni...robocze obuwie ci niszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No to 21.02.05, 22:54 xiazelulka napisał: > Jest jeszcze ropa w karlinie? W oczach masz rope, idz sie umyj lulik . Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Daj mu szansę 21.02.05, 22:56 gini napisała: > W oczach masz rope, idz sie umyj lulik . --------------------------------------------- Jemu w tym do twarzy. Dozorcę wieczorem wystraszy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: No to 21.02.05, 22:57 gini napisała: > xiazelulka napisał: > > > Jest jeszcze ropa w karlinie? > > W oczach masz rope, idz sie umyj lulik . Karlin nie potrzebuje twojej pomocy. On jest inteligentny w odróznieniu od ciebie. Jako adwokat diabla też jestes do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Srulik 21.02.05, 23:00 Nie bądź cwańszy, niż cię na to stać. Od Pań wara. Bo oberwiesz w dziób. Ciszą. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: Srulik 21.02.05, 23:11 karlin napisał: > Nie bądź cwańszy, niż cię na to stać. Od Pań wara. Bo oberwiesz w dziób. Ciszą. Rozczarowujesz. Miałem ciebie za bardziej inteligentnego. Chyba, ze cenisz gini za zasadzie 'mierna ale wierna' Moze i masz troche racji. Ten wasz rydzykowy zascianek potrzebuje miesa armatniego. Do tego i ona sie nada karliku-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: xJulka 22.02.05, 16:20 xiazeluka napisała: > Spróchniałe drzewo nie ma liści. To o gini? Gotów jestem sie z tym zgodzić-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: xxxJulka 22.02.05, 17:48 xiazeluka napisała: > Teraz czytelniej, głupku? Jesteś niegrzeczną dziewczynką luko Odpowiedz Link Zgłoś