Dodaj do ulubionych

Nocny Tramwaj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:06
tego trzeba bylo nie tylko temu miastu, ale calej Polsce. Oby tak dalej
drogie panie i drogi panie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kukupf Re: Nocny Tramwaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:50
      Na początku byłem toł audycją zdegustowany... ,ale zmieniłem zdanie!!! <ok>
      • Gość: Stryj Re: Nocny Tramwaj IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 13.05.05, 10:54
        Powiem krótko - ta audycja jest do bani!
        • Gość: @ Re: Nocny Tramwaj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.05, 16:14
          niech Cie stryju otumani :)))
          a audycja jaka byla, taka jest i chyba taka juz pozostanie - zalosna,
          amatorska, "stazowa".
          drodzy studenci, takie "doswiadczenie" w rzeczy samej niewiele jest warte.
          do radia trzeba miec dusze, a nie tylko studia
          • Gość: ech Re: Nocny Tramwaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.05, 02:14
            ja tam nie mam nic przeciwko... jeśli przez cały dzień leci amatorka laszuk z
            superamatorem janiszewskim czyli duet propaganda i kłamstwa, to czemu i
            amatorzy nie mają prowadzić audycji wieczornej,.... w tym radiu nawet czytający
            wiadomości nie umieją czytać...
            • Gość: anka Re: Nocny Tramwaj IP: *.elpoinfo.pl 26.09.05, 11:38
              No co Ty, przecież w Radiu TOK FM słyszy się głos znanych Postaci, które mówią
              i czytają poprawnie a z drugiej strony to powiedz szczerze, od kogo w szkołach
              można nauczyć się poprawnej polszczyzny ?
    • Gość: super_electric Re: Nocny Tramwaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:46
      no.... jestem tylko iekaw dlacczego zlikwidowali naczs wakacji i czemu jeśli już
      pojawi się muzyak za prawie kazżdy m razem gra sie w tym tramwaju strasznie
      ostre przeboje????????///??
    • Gość: echolab Re: Nocny Tramwaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:44
      drogie panie, jak słucham audycji i waszej "poprawnej" , "profesjonalnej",
      dziennickarskiej polszczyzny - wyłączam radio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka