Gość: z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:06 tego trzeba bylo nie tylko temu miastu, ale calej Polsce. Oby tak dalej drogie panie i drogi panie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kukupf Re: Nocny Tramwaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:50 Na początku byłem toł audycją zdegustowany... ,ale zmieniłem zdanie!!! <ok> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stryj Re: Nocny Tramwaj IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 13.05.05, 10:54 Powiem krótko - ta audycja jest do bani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Nocny Tramwaj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.05, 16:14 niech Cie stryju otumani :))) a audycja jaka byla, taka jest i chyba taka juz pozostanie - zalosna, amatorska, "stazowa". drodzy studenci, takie "doswiadczenie" w rzeczy samej niewiele jest warte. do radia trzeba miec dusze, a nie tylko studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Nocny Tramwaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.05, 02:14 ja tam nie mam nic przeciwko... jeśli przez cały dzień leci amatorka laszuk z superamatorem janiszewskim czyli duet propaganda i kłamstwa, to czemu i amatorzy nie mają prowadzić audycji wieczornej,.... w tym radiu nawet czytający wiadomości nie umieją czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nocny Tramwaj IP: *.elpoinfo.pl 26.09.05, 11:38 No co Ty, przecież w Radiu TOK FM słyszy się głos znanych Postaci, które mówią i czytają poprawnie a z drugiej strony to powiedz szczerze, od kogo w szkołach można nauczyć się poprawnej polszczyzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super_electric Re: Nocny Tramwaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:46 no.... jestem tylko iekaw dlacczego zlikwidowali naczs wakacji i czemu jeśli już pojawi się muzyak za prawie kazżdy m razem gra sie w tym tramwaju strasznie ostre przeboje????????///?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echolab Re: Nocny Tramwaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:44 drogie panie, jak słucham audycji i waszej "poprawnej" , "profesjonalnej", dziennickarskiej polszczyzny - wyłączam radio Odpowiedz Link Zgłoś