bolo_und_grucha 16.03.05, 19:15 Czeczenia to rosyjski Vietnam! A ja chętnie zapisze sie do Vietcongu ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marnad Putin to nowy Hitler 16.03.05, 20:42 Putin to najwiekszy zbrodniarz dzisiejszego swiata, a wszyscy (schroeder, chirac, blair, bush), ktorzy temu bandycie podaja reke, staja sie wspolnikami w jego zbrodniach w Czeczenii. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Czeczeńska pięciolatka 16.03.05, 22:01 czemu Pain jest bylym doradcy Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: Czeczeńska pięciolatka 17.03.05, 00:29 Ewa, wiesz byl doradca Gorbaczowa. Nie slyszalem zeby doradzal Putinowi czy Elcinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Czeczeńska pięciolatka 17.03.05, 02:48 Pain był doradcą Jelcyna ds. narodowościowych i głównem ekspertem Dumy w tychże problemach. oczywiście nie tej Dumy obecnej, która jest tylko maszynką do glosowania... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Czeczeńska pięciolatka 17.03.05, 10:34 Ach te Dumy. Ta Duma maszynka ponoc do glosowania, a tamta to z kolei maszynka do rozkradania panstwa. W kazdym badz razie, z Twojej wypowiedzi ad. Paina wynika, ze GW znow uprawia niechlujne dziennikarstwo oparte na kreceniu prawda niczym ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Czeczeńska pięciolatka 17.03.05, 19:40 wszystkie informacje w moim poprzednim poście, włącznie z nazwaniem obecnej Dumy "maszynką do głosowania", pochodzą od samego prof. Paina. miałem okazję wysłuchać kilku jego wykładów - bardzo rozsądny i inteligentny gość... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof9444 Re: Czeczeńska pięciolatka 17.03.05, 09:00 Wcale bym się nie zdziwił gdyby Moskwa dała schronienie Billadenowi Dochodzę coraz bardziej do przekonania, że Moskwa powraca do starych sprawdzonych przez KGB metod, lub z tych metod nigdy nie zrezygnowała tylko mydli oczy opinii zachodniej. Trzeba pamiętać o tym, że skuteczność działań dyplomacji sowieckiej w chorej Europie zachodniej jest i była zawsze duża. Czekista Putin Prędzej czy później odpowie za swoje zbrodnie . Jedno jest smutne czy raczej tragiczne w tym wszystkim, że robi to za cichym przyzwoleniem przywódców państw Europy zachodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa W Groznym witamy Polactwo :-) 18.03.05, 10:55 > Czeczenia to rosyjski Vietnam! A ja chętnie zapisze sie do Vietcongu ... Jestem za !!! Rosyjskie chlopaki wykopaly juz doly i czekaja tylko aby kopniakiem wzucic do nich czeczenskich bandziorow i dzieciobojcow z nastepnym pokoleniem rusofobskego polactwa Tym razem najlepiej zywcem ale gdybys np. zrobil chlopaka z kompanii ( po katolicku jak cie pleban nauczyl) ... dobra laske to moze beda litosciwi i przed dolowaniem zrobia ci z glupiej paly "katynska grzechotke" Odpowiedz Link Zgłoś