Dodaj do ulubionych

Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym

11.05.05, 13:05
Ha, Ha, Ha.......
Obserwuj wątek
    • solaris_ Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym 11.05.05, 13:07
      Moim tym bardziej......
      • m635 Tysiące? Jak miś w Zakopanem. Ile za numerek? 11.05.05, 13:31
        Tysiące zdjęć z różnymi ludźmi...
        W tym podobno i te, których groźba ujawnienia spowodowała wycofanie się Shazzy
        z wyścigu do Pałacu Prezydenckiego...
        • mangold Re: Tysiące? Jak miś w Zakopanem. Ile za numerek? 11.05.05, 13:32
          m635 napisał:

> Tysiące zdjęć z różnymi ludźmi...
          > W tym podobno i te, których groźba ujawnienia spowodowała wycofanie się Shazzy
          > z wyścigu do Pałacu Prezydenckiego...

Z Glempem ??
          • twprezydent Re: Tysiące? Jak miś w Zakopanem. Ile za numerek? 11.05.05, 14:47
            mangold napisał:

> m635 napisał:
            >
            > > Tysiące zdjęć z różnymi ludźmi...
            > > W tym podobno i te, których groźba ujawnienia spowodowała wycofanie się S
            > hazzy
            > > z wyścigu do Pałacu Prezydenckiego...
            >
            > Z Glempem ??

Mówiło się onegdaj w warszawce, że raczej z Kluczykiem...
            W dziurce.
            Ale kto to wie...
    • savena Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym 11.05.05, 13:08
      dlaczego pisza ,,mazur finansowal,, kiedy jasno wynika, ze finansowalo
      centrum kultury polskiej a pan mazur byl tam jednym z wielu.
    • bedulek POSTARZAŁA SIE BARONOWA !!! 11.05.05, 13:10
      Przestroga - nie wychodzić za mąż za przestępcę
      • mangold Nie zmądrzał nasz bedulek.... ;-((( 11.05.05, 13:20

• ogromnejadra Ja też jestem na tej liście. I nie łatwo z tym żyć 11.05.05, 13:41
          • mangold Re: Ja też jestem na tej liście. I nie łatwo z ty 11.05.05, 13:43
            Przynajmniej przejdziemy do historii..... :-D
            • ogromnejadra Wątpię. Tą listą tak łatwo zmanipulować. Mogą mnie 11.05.05, 13:45
              z niej usunąć, i co wtedy? Służby nie śpią.
              • ixion5 Re: Wątpię. Tą listą tak łatwo zmanipulować. Mogą 12.05.05, 00:20
                Obecność na liście jest powodem do dumy. Oczywiście dla wielu ze środowiska GW i tzw "ałtorytetów" obecność na niej to powód do strachu. Że się wyda.
    • aleksander_lukaszenko Re: Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym 11.05.05, 13:14
      U mnie cos takiego byloby niewazmozno! Juz by ten Mazur w tiurmie sidel.
    • jotembi Re: Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym 11.05.05, 13:19
      jasne, najpierw od razu idziemy w zaparte a potem się zobaczy
      dobry stary styl... i jaki skuteczny, zwłaszcza w przypadku miłościwie nam
      panującej pary
      zresztą w sumie nie o to chodzi, znajomy czy nie, szanująca się fundacja
      powinna wiedzieć kto zasiada w takiej czy innej radzie nadzorczej i
      zdecydowanie unikać rad w których zasiadają członkowie delikatnie mówiąc
      szemrani
      aha, jeszcze jedno: rozczulające są te tysiące zdjęć z obcymi osobami
      ciekawe ile to kosztowało, zdjęcie z polską first lady... pewnie tyle co z
      białym misiem na krupówkach
    • demokratus ZWOLENNICY ANARCHII i LPRu jak zwykle opluwają 11.05.05, 13:36
      parę prezydencką. Polactwo i kołtuństwo wychodzi. A przecież wiadomo, że to
      prowokacja szyta grubymi nićmi przez Romana G. i jego mocodawców z Kremla.
      • archi-tect POLACTWO ITD 11.05.05, 13:52
        nie pisz Polactwo, jesli nie wiesz, co to znaczy - poczytaj Ziemkiewicza

demokratus napisała:

> parę prezydencką. Polactwo i kołtuństwo wychodzi. A przecież wiadomo, że to
        > prowokacja szyta grubymi nićmi przez Romana G. i jego mocodawców z Kremla.
        • demokratus Ziemkiewicz to prawicowy oszołom, wolę Miłosza 11.05.05, 13:55
          lub śp. Jacka Kuronia poczytać. Przynajmniej intelektualnie można się rozwijać,
          a szmatławe wydawnictwa prawicowe służą ciemnogrodzianom.
          • brynk Re: Ziemkiewicz to prawicowy oszołom, wolę Miłosz 11.05.05, 16:38
            raczej nie demokratus ,ale sld-okratus powiazany...
          • niezapowiedziany Re: Ziemkiewicz to prawicowy oszołom, wolę Miłosz 11.05.05, 17:45
            "a szmatławe wydawnictwa prawicowe służą ciemnogrodzianom."

Rzeczpospolita, ktora opublikowala artykul i zdjecia kierowana jest przez
            Gaudena (zwiazany Palacem Namiestnikowskim Zlotoustego Rzecznika Putina), ktory
            chyba wczoraj albo przedwczoraj zwolnil szefa dzialu politycznego (o bardziej
            prawicowych pogladach).

nie wiem, czy Rzeczpospolita (nawet z Gaudenem) mozna nazwac szmatlawym (jak na
            razie (mimo Gaudena) jest lepsza niz GW. A (tym bardziej z Gaudenem) na pewno
            nie prawicowa.
          • niestaly_czytelnik Ziemkiewicz to najlepszy prawicowy publicysta. 11.05.05, 19:08
            Wiesz co pedekratus - jakie autorytety, taki rozwój intelektualny(?). Jeżeli
            odpowiada ci czytanie książek o zupie pisanych "pod wpływem" (bo Autor był jak
            miś koala - ciągle "pod wpływem") albo wytworów nienawistnego Litwina, PRL-
            owskiego dyplomaty, zwolennika Polski jako XVII republiki ZSRR, którym w celu
            ulżenia sobie napadał na Matkę Boską - to jest twoja sprawa. Ale nie nazywaj
            wszystkiego innego używając frazeologii frasyniuka, bo to źle świadczy o
            twojej, jak mniemam wyssanej z mlekiem matki, tolerancji. Dla prawdziwego
            rozwoju, już nie "intelektualnego" tylko rzeczywistego, polecam "Rzeczpospolitą
            kłamców. Salon" W. Łysiaka.
        • u-boot_88 Re: POLACTWO ITD 11.05.05, 14:08
          Lubię RAZ-a, ale "Polactwo", od strony formalnej/ redakcyjnej napisane jest
          bardzo niechlujnie i chaotycznie.
      • ixion5 Re: ZWOLENNICY ANARCHII i LPRu jak zwykle opluwaj 12.05.05, 00:23
        "... zniknięcie tych parówek, spowodowało zamęt to prawda. Był to jednak zamęt grubymi nićmi szyty i wiemy lep czyjej propagandy stoi za tymi nićmi. Dlatego też, parówkowym skrytożercom, mówimy nie !!!"
    • demokratus Oczywiście. Pytanie należy zadać jedno: skąd pocho 11.05.05, 13:53
      dzą pieniądze na opluskwianie żony naszego Prezydenta? Czyżby znowu siepacze
      Putina?
    • ciekawymbardzo Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 13:59
      Napięcia nie wytrzymują w Pałacu?
      Uuuuuuuuuuuuu...
      Na zszargane nerwy towarzysze proponuję melisę.

A tu coś z sąsiedniego wątku.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=23759773&a=23773892
      • mangold Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 14:03
        To, co piszesz to są zwykłe pierdoły saskie...
        • ciekawymbardzo Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 14:08
          > pierdoły saskie...

Bardzo lubię to określenie:) Szkoda, że jest tak rzadko używane.
          • u-boot_88 Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 14:53
            A kto go pierwszy raz publicznie (w TV, jeszcze za komuny) użył? Pytanie za 10
            pkt!
            • ciekawymbardzo Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 14:54
              Stawiam na Niesiołowskiego.
              • mangold Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 14:56
                Wałęsa ??
                • u-boot_88 A, nie... 11.05.05, 15:38
                  .. to było jeszcze w latach '80 - odtworzone w DTV (pamietacie, co to było?)
                  nagranie rozmowy telefonicznej pana Blumsztajna z panem Michnikiem. Pana
                  Blumsztajna nie wpuszczono wówczas z lotniska na teren PRL, ale pozwolono
                  zadzwonić i rozmowę oczywiście nagrano aby później odtworzyć i pokazać
                  społeczeństwu jaka ta opozycja jest "be".
                  • mangold Re: A, nie... 11.05.05, 15:46
                    Dziecięciem wtedy byłem to jak mam pamiętać...ale rozmowę Lecha z bratem
                    pamietam...nie całą, bo mnie ojciec z pokoju wygnał tyle "mięsa" tam było.....;-))

A wracając do Twojej odpowiedzi...i pomyśleć, że Michnika tez kiedyś nagrywali..
                    hehe...
                    • ciekawymbardzo Re: A, nie... 11.05.05, 15:51
                      A miałem skorygować na Michnika. Ech życie ...:)
                    • u-boot_88 Ciekawe, czy... 11.05.05, 16:03
                      .. Wałęsa zainwestował nagrode Nobla " w ropę", bo pamiętam, że takie
                      sformułowanie padło:)
    • asz70 Głupi narodzie! 11.05.05, 14:02
      Głupi narodzie! Nie zajmuj się wyciąganiem brudów, tylko sobą i tym co możesz
      zmienić w sobie. Ja też mam zdjęcie z Jolantą Kwaśniewską, bo w kontaktach
      osobistych jest przemiłą i otwartą kobietą,robi sobie zdjęcia z każdym, kto o to
      prosi - kucharzem, sprzątaczką, kierowcą... A potem ten ktoś jest szefem gangu!
      Jakby była bardzo niedostepna - to pisanoby, że zadziera nosa, jest niemiła i
      okropna. Opanujcie się! Zdjęcie to ŻADEN dowód.
      • ciekawymbardzo Re: Głupi narodzie! 11.05.05, 14:05
        Ja też mam zdjęcie z Jolantą Kwaśniewską,

Gratulacje. Do albumu i wnukom pokazuj.
        A o co one dziadka zapytają, to już co innego.
      • mangold Re: Głupi narodzie! 11.05.05, 14:05
        asz70 napisał:

Ja też mam zdjęcie z Jolantą Kwaśniewską.....

Dobrze je schowaj jak juz przyjdzie ta mityczna IV Rzeczpospolita... po co Ci
        kłopoty, takich ze zdjęć będą ścigać oszołomki do upadłego i resocjalizować !!
        :-))))
      • jotembi Re: Głupi narodzie! 11.05.05, 14:09
        a kto twierdzi że zdjęcie to dowód?
        zdjęcie pomnożone przez tysiąc jest komiczne i tyle
        natomiast jesli się jest prezydentową i jednocześnie szefuje fundacji, to
        trzeba cholernie uważać kto tej fundacji daje kasę
        a miłościwie nam panująca biała niedźwiedzica z krupówek co najmniej tego nie
        dopilnowała (in dubiis clementia jak mówią prawnicy - wiem, wiem, albo "pro
        reo" - więc można najwyżej litościwie założyć że było to tylko przeoczenie ;) )
        a ty przepraszam asz70 jakiego mądrego narodu jesteś przedstawicielem, że tak
        Polaków ślicznie podsumowujesz, hę?
        • mangold Co to za "pierdoły saskie" ?? 11.05.05, 14:14
          To cytat z 'ciekawymbardzo'..bardzo go lubie..tzn. ten cytat...a wracając do
          tematu - nikomu źle nie życzę, ale ciekawym bardzo gdyby przyszedł do Ciebie
          rak-nieborak i uratowałby Cię szpital wyposazony prze fundacje Kwaśniewskiej?/
          Zmieniłbyś zdanie ?/ Sądzę,że tak...
          • jotembi Re: Co to za "pierdoły saskie" ?? 11.05.05, 14:17
            sorki, to do mnie z tymi saskimi...?
            bo jeśli tak to po pierwsze nie zmieniłbym zdania ponieważ nie jestem facet
            po drugie nie jestem dzieckiem a misiowa w dzieciach głównie robi
            a po trzecie bez względu na to co mnie w końcu zabije trzeba uważać od kogo się
            bierze pieniądze... zwłaszcza jeśli człowiek akurat balansuje na (chwiejącym
            się chwała Bogu coraz mocniej) świeczniku
            • mangold Sorry za 'pierdoły", nie wiedziałem, że mówię 11.05.05, 14:21
              do kobiety !!!

jotembi napisała:

>. zwłaszcza jeśli człowiek akurat balansuje na (chwiejącym
              > się chwała Bogu coraz mocniej) świeczniku

A inaczej byś mówiła balansując na granicy życia i śmierci...ja osobiście
              wziąłbym wtedy kasę nawet od,tfuj, Giertycha...
          • ciekawymbardzo Re: Co to za "pierdoły saskie" ?? 11.05.05, 14:20
            Odwóćmy tego kota.
            Niech "Fundacja Poroz...." przedstawi listę sponsorów, upubliczni ją. Zobaczysz
            jaka ciekawa będzie to lista. Zapewniam Cię, że żadna fundacja nie ma takich
            darczyńców.
            To będzie jak czytanie kroniki kryminalnej :)
            • mangold Re: Co to za "pierdoły saskie" ?? 11.05.05, 14:23
              Bez odwracania kota ogonem....zrób spis wszystkich swoich znajomych i przypatrz
              się wszystkim dokładnie.. i co widzisz?? Wszyscy są ok ??
            • javal do miłośnika pierdół saskich 11.05.05, 14:30
              no to powiedz dlaczego Giertych i Grzesik, którym pewnie tak samo jak tobie
              zalezy na "wyjaśnieniu całej tej afery" przed chwilą wnioskowali o utajnienie
              przesłuchania Kwaśniewskiej. Czyżby chodziło o coś innego. Ja też ciekawymbardzo
              • mangold Oczywiście, że chodzi o coś innego... 11.05.05, 14:33
                javal napisał:

> no to powiedz dlaczego Giertych i Grzesik, którym pewnie tak samo jak tobie
                > zalezy na "wyjaśnieniu całej tej afery" przed chwilą wnioskowali o utajnienie
                > przesłuchania Kwaśniewskiej. Czyżby chodziło o coś innego. Ja też ciekawymbardz
                > o

Za dwie godziny jacys dziennikarze będa juz mieli te zeznania z dobrze
                poinformowanych źródeł ( hehe..pozdrawiam panie Romanie ) i bedą nimi
                manipulować do woli...tu sie przytnie tam sie wytnie i chór oburzonych bedzie
                mógł wyć.... sorry, ż esie wtrącam, ja też ciekawymbardzo co na to
                ciekawymbardzo....
              • ciekawymbardzo Re: do miłośnika pierdół saskich 11.05.05, 14:37
                > no to powiedz dlaczego Giertych i Grzesik, którym pewnie tak samo jak tobie
                > zalezy na "wyjaśnieniu całej tej afery" przed chwilą wnioskowali o utajnienie
                > przesłuchania Kwaśniewskiej. Czyżby chodziło o coś innego. Ja też
                ciekawymbardz

Sugerujesz, że Giertych "kręci" z księżniczką?
                To by się prezio zdziwił:)

A ja, skąd mam wiedzieć? Giertych dla mnie swat czy brat? Odpowiedzi może być
                wiele.
            • wild31 Re: Co to za "pierdoły saskie" ?? 11.05.05, 14:34
              Odróżniaj rzeczy od szumu, które czynią. Tyczy to również ludzi.
            • polonus3 Re: Co to za "pierdoły saskie" ?? 12.05.05, 00:38
              Na temat p. Stolcmanowej i p. Edwarda chodzily swego czasu bardzo pikantne
              opowiesci. Czy koreanska afera p. Stolzmana byla za to rewanzem?
              • mangold Nie czytaj brukowców, bo Cie do końca 12.05.05, 09:24
                zamulą....
          • ixion5 Re: Co to za "pierdoły saskie" ?? 12.05.05, 00:34
            Większej głupoty to ja dawno nie czytałem. Porozumienie Bez Barier nie zajmuje się wyposażaniem szpitali, tylko budowaniem podjazdów dla niepełnosprawnych. Zresztą, czym się tak naprawdę zajmowała ta fundacja to się dopiero okaże. Na razie krzyżują się w niej drogi Mazura - byłego agenta SB, faktycznego szefa mafii w Polsce, podejrzanego o zlecenie zabójstwa Papały, Dochnala - najlepiej podsłuchanego aferzysty i polityków najwyższego szczebla. Przyznasz chyba, że to trochę dziwne zestawienie.
            • mangold Re: Co to za "pierdoły saskie" ?? 12.05.05, 09:26
              ixion5 napisał:
              Przyznasz chyba, że to tro
              > chę dziwne zestawienie.

Przyznam, że to chore troche zestawienie....zacznij myśleć, a nie czytaj tylko
              co oszołomki mówią....
      • demokratus Racja. Kobieta jest przesympatyczna, miła, przyja 11.05.05, 14:09
        cielsko nastawiona do człowieka. Ma fundację, która zrobiła wiele, bardzo wiele
        dobrego dla dzieci. I co ją spotyka? Zawiść, plucie jadem, sprowadzanie do
        parteru. Nie mam zdjęcia z Pierwszą Damą, i bardzo żałuję. Szkoda mi jej, bo
        kobieta się stara dźwignąć cywilizacyjnie ten grajdół zwany Polską, a oszołomy
        rzucają kłody pod nogi.
        • jotembi Re: Racja. Kobieta jest przesympatyczna, miła, pr 11.05.05, 14:10
          podskocz na podkarpacie, demokratus, i trzaśnij sobie fotkę z misiem
          na pewno się załapiesz
          • demokratus Plujecie bo zazdrościcie. Troszkę to prostackie 11.05.05, 14:15
            ale jakże polskie. 5 lat temu cały narodek wybierał Pana Prezydenta na II
            kadencję, a teraz zapomina... Kołtuństwo i tyle.
            • barbara44 Re: Plujecie bo zazdrościcie. Troszkę to prostack 11.05.05, 14:18
              GW usuwa posts bo sie boi prawdy.

A wiele narodow robilo takie glupstwa.

To jest lekcja.

Ten prezydent nie jest wart 1 grosza.
              Crook.
            • jotembi Re: Plujecie bo zazdrościcie. Troszkę to prostack 11.05.05, 14:19
              ostatnia odpowiedź bo to jest nudne
              nie cały narodek, nie cały
              ja nie wybierałam Ola ani za pierwszym razem, ani za drugim
              a Joli to już naprawdę nie ma czego zazdrościć hehe
              • demokratus Nie zmienia to faktu, że jest reprezentantem całej 11.05.05, 14:21
                nacji zamieszkiwującej między Odrą a Bugiem. Czyli i twoim, czy tego chcesz czy
                nie. To na koniec.
              • wild31 Re: Plujecie bo zazdrościcie. Troszkę to prostack 11.05.05, 14:49
                Smutek straszliwy zapanuje w pałacu, kiedy dotrze ta hiobowa wiadomość.
            • aurita Re: Plujecie bo zazdrościcie. Troszkę to prostack 11.05.05, 14:59
              demokratus napisała:

> ale jakże polskie. 5 lat temu cały narodek wybierał Pana Prezydenta na II
              > kadencję, a teraz zapomina... Kołtuństwo i tyle.

tutaj zaprotestuje: 100% Kwasniewski mial?
            • ixion5 Re: Plujecie bo zazdrościcie. Troszkę to prostack 12.05.05, 00:17
              5 lat temu nikt nie wiedział o tym co się dzieje w Kancelarii Prezydenta i w Fudacji Bez Barier. Teraz ludzie już wiedzą i przekonali się jaki naprawdę jest Kwaśniewski. Od komunistycznego aparatczyka, po aferzystę.
      • r202 Re: Głupi narodzie! 11.05.05, 16:31
        > zmienić w sobie. Ja też mam zdjęcie z Jolantą Kwaśniewską, bo w kontaktach
        > osobistych jest przemiłą i otwartą kobietą,robi sobie zdjęcia z każdym, kto o t
        > o
        > prosi - kucharzem, sprzątaczką, kierowcą... A potem ten ktoś jest szefem gangu!

Gorzej, jak już przedtem jest szefem gangu. Ostatecznie po coś są urzędnicy w Kancelarii, ABW itd.
        Właśnie po to, żeby prezydentowa nie robiła sobie fotek z gangsterami. Gorzej jednak, jesli ci
        gangsterzy są również znajomymi. A że z samej fotki nie wynika, czy osoba obok pani prezydentowej
        mówi do niej per "Wasza Wysokość", czy też per "Jolka" - no cóż, ktoś ma pecha/a może szczęście ;)
      • linski4 Re: Głupi, beszczelny i ryzykowny narodzie Chamów 11.05.05, 19:43
        Poczytaj sobie o rodowodzie, zbigowiskach i poczynaniach Chamów. Po latach
        studiów dojdziesz, że sam jesteś członkiem i uczestnikiem zbiegowiska Chamów. Po
        tym przyjdzie czas na ustalenie, który z narodów (gatónków) jest głupi. Polak,
        czy pasożydniczy cham? Chamka Jolka już nie pamięta, kogo obdarzała protekcją.
        Zresztą ta wasza agentka ....oss też należy do waszych chamskich zboczeńców.
      • ixion5 Jak to potem ? Mazur był człowiekiem od mokrej 12.05.05, 00:24
        roboty już wtedy. Zabójstwo Papały było w tym samym okresie kiedy Kwaśniewska się z nim widywała.
    • zulus3 Re: Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym 11.05.05, 14:18
      Tak ? A kto spiewal na imprezie: "Jeszcze jeden Mazur dzisiaj,choc poranek
      swita..."
    • an9991 są jakieś granice asurdu 11.05.05, 14:41
      nie mozna przecież sprawdzać dokładnie życiorysu każdej osoby wpłacającej
      pieniądze na konto fundacji tym bardziej jeżeli robi to pośrednio tak jak mazur
      cała ta sprawa wpisuje się ewidentnie w nagonkę na prezydenta; chcę przypomnieć
      że wybrała go więkzsość (zdecydowana) polaków; znowu polskie piekiełko
      • mangold Re: są jakieś granice asurdu 11.05.05, 14:43
        an9991 napisał:

> nie mozna przecież sprawdzać dokładnie życiorysu każdej osoby wpłacającej
        > pieniądze na konto fundacji

Ciekawe co by było gdyby ktoś chciał prześwietlić wszystkich wpłacających na
        Radio Maryja ?? :-))))
        • wild31 Re: są jakieś granice asurdu 11.05.05, 14:48
          Zabrakłoby promieni "X".
          Papież znów przemówił po polsku.
      • jotembi Re: są jakieś granice asurdu 11.05.05, 14:56
        można a nawet trzeba sprawdzać... nie osoby oczywiście tylko organizacje i firmy
        rozsądne i uczciwe fundacje tak właśnie robią
        • an9991 Re: są jakieś granice asurdu 11.05.05, 15:00
          z wielka orkiestrą światecznej pomocy na czele!!! o czym ty piszesz gdyby tak
          robiły złotówki nie starczyłoby na ich działalność fundacje nie mają ani ludzi
          ani środków na takie sprawy
          • jotembi Re: są jakieś granice asurdu 11.05.05, 16:39
            spoko, ta akurat fundacja ma środki albo mieć powinna czy wręcz musi
            ty z kolei nie widzisz różnicy między orkiestrą a poletkiem miłościwie nam
            panującej Joli?
            congrats
    • mrlusiek a ffe, oddajcie te pieniądze jej spowrotem 11.05.05, 14:42
      oddać to śmierdzącą forsę z powrotem i niech sobie na książeczkę wpłacą,
      najlepiej co do grosza
    • ciekawymbardzo Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 14:42
      Ktoś ci podpowiedział. Sam na to byś nie wpadł.
      • wild31 Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 14:45
        Twój kumpel z ławki w Akademii w Klewkach.
        • ciekawymbardzo Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 14:58
          > Twój kumpel z ławki w Akademii w Klewkach.

Akademia zamkięta, odkąd pan przestał w niej wykładać i na forum się przeniósł,
          panie profesorze.
          • mangold Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają :) 11.05.05, 14:59
            Taki duży, a w Klewki wierzy...
            • barbara44 Re: Czerwonym, jaja w szwach puszczają Goldie 11.05.05, 15:55
              Na liscie tej sa czerwoni.

Watch your balls friend.
              • mangold Następna bez poczucia humoru.. 11.05.05, 15:57
                ..nie bierz wszystkiego dosłownie, Basieńko...
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23778954&wv.x=2&a=23782838
                rozumiesz już ??
              • szarisz idź na onet tam wycinają czerwone głosy 11.05.05, 16:41
                będziesz mogła brylować...
    • wredna2 Re: Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym 11.05.05, 15:06
      I tu akurat wierze pani Jolancie. Ja tam tez nie musze znac tych, co chcieliby
      dawac mi pieniązki! Byle jak najwięcej:)
      • passa Re: Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym 11.05.05, 15:21
        Pani Jolanto, to że moim nie był nie mam wątpliwości, ale że któregoś z Was
        dwojga- nie wiem jak inni lecz ja mam poważne!!!!
    • ktlukawski Retrospekcja 11.05.05, 16:00
      Kwaśniewski i Kwaśniewska to coś jak Bonnie i Clayd-popularni w społeczeństwie,
      bo żadnego Smitha ani Kowalskiego bezpośrednio nie okradli.
    • ciekawymbardzo Re: pppppp..ierdołłłły ssss..aaasssski..eeeeee !! 11.05.05, 16:12
      A masz te 10 punktów - od u-boota.

Myślisz, że na prawicy litości nie ma?
      • mangold Re: pppppp..ierdołłłły ssss..aaasssski..eeeeee !! 11.05.05, 16:16
        ciekawymbardzo napisał:

>
        > Myślisz, że na prawicy litości nie ma?

Myślę, że nie ma... ;-)))
        • ciekawymbardzo Re: pppppp..ierdołłłły ssss..aaasssski..eeeeee !! 11.05.05, 16:26
          I dobrze myślisz i żle.
          W tych kwestiach gdzie "lewactwo" chce znależć litość, pewnie jej nie
          znajdzie. Szesnaście lat litości i żadnych wniosków lewactwo nie wyciągnęło.
          Upokorzyło społeczeństwo, upokorzyło kraj i na koniec, co najmniej istotne
          upokorzyło i pogrążyło siebie.
          Idę na obiad.
          Ciau
    • brynk KWAŚNIEWSKI - NIE KŁAM .... 11.05.05, 16:32
      ....jak przestepca to ....nie kolega .Satyryk z Pana
    • szarisz a IQ jej 11.05.05, 16:43
      czterdzieści i cztery
      • jacek.sarosiek Pewnie taka sama prawda, jak to że Kwaśniewski nie 11.05.05, 17:04
        znał Dochnala.
    • maureen2 Re: Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym 11.05.05, 17:35
      czy ktoś wie,ile wzięła Elżbieta II od Dochnala za wspólne zdjecie ?.
    • me-e MAM SOBIE FUNDACJE... 11.05.05, 18:11
      ...jakis dobrodziej o nazwisku dajmy nato kowalski wpalca mi ponad $1oo tys do
      fundacji...malo tego jestesmy razem na zdjeciu...a ja sie wypieram w zywe
      oczy ,ze kowalskiego nie znam ...)))

...postawa prawdziwego polaka to...przebaczac w swym milosierdziu i parzec w
      przyszlosc )))
    • yarixch Re: Kwaśniewska: Mazur nie był moim znajomym 11.05.05, 18:18
      ale numer, zamiast przyznac: popelnilam blad i zniknac na 50 lat ze sceny zycia
      publicznego, zwyczajnie idzie w zaparte, hihihihi, no coz sld to zepsuci ludzie,
      a kysz...
    • niestaly_czytelnik kwaśniewski prawdy Ci nie powie 11.05.05, 18:49
      kwaśniewski jak widać to nie Cyganka (przepraszam Cyganów za porównanie) i
      prawdy nigdy nie powie.
    • pamin1 Uwaga!!!! GW wykasowala moja polemike z tow. 11.05.05, 19:16
      mangoldem. Poza tym tow. mangold(niem.)=botwina=burak widzial o mnie rzeczy,
      ktore mogl tylko otrzymac z bazy danych GW. Wyglada na to, ze GW robi niezle
      przekrety. GW wykorzystuje (na to wyglada) dane zalogowanych u niej ludzi dla
      wlasnych korzysci i byc moze udostepnie je osobom trzecim.
      • wild31 Re: Uwaga!!!! GW wykasowala moja polemike z tow. 11.05.05, 20:11
        Bawisz się we Wrzodaka, skarżypyto?
    • pamin1 wild31 i mangold to prawdopodobie jedna i ta 11.05.05, 19:24
      sama osoba: to jest ten ubek, ktorego Adas Michnik zatrudnil u siebie w
      charakterze "konsultanta". Proponuje bojkot postow podpisanych przez wilda31 i
      mangolda.
      • wild31 Re: wild31 i mangold to prawdopodobie jedna i ta 11.05.05, 20:10
        A umiesz jeździć bez "trzymanki"?
      • ixion5 Wydaje mi się, że kropekuk i dr.kird czy cuś 12.05.05, 00:50
        to też bezpieczniackie nicki. Obaj mają stworzone "legendy" - kropekuk jest niby Anglikiem a dr.coś tam - naukowcem w USA. Jednak ilość czasu jaki spędzają na tym forum, znajomość tematów i sposób argumentacji świadczą o tym, że to kit. Oczywiście obaj jak niepodległości bronią komuchów - kropekuk dodatkowo obraża Polaków.
        • mangold A Ty obrażasz poczucie przyzwoitości.... 12.05.05, 09:28
          Dalej oglądaj Archiwum X....buahahahaha
      • mangold HAHAHA... 12.05.05, 09:30
        pamin1 napisał:

> sama osoba: to jest ten ubek, ktorego Adas Michnik zatrudnil u siebie w
        > charakterze "konsultanta". Proponuje bojkot postow podpisanych przez wilda31 i
        > mangolda.

Pierwszy mnie zacznij bojkotować, przestań wreszcie odpowiadać na moje
        posty...daj przykład innym oszołomkom...pozdrawiam serdecznie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka