create 11.05.05, 17:15 Jak się jest w Legionie Popierania Rosji to czego można się spodziewać poklasku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibi1010 Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 17:16 Jeden wart drugiego-rozdać maczugi a Polska tylko na tym skorzysta! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Ja: J. Kaczyński zachował się idiotycznie 11.05.05, 18:00 Najlepiej to obu usunąć, a w ich miejsce dać Mazowieckiego i Geremka. - - - Forum Koszerni_Studenci_Prawa Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 Q®FA! a najpierw przeczytałem 'samobójstwo' 11.05.05, 19:50 a mogło być tak pięknie :=) Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: Q®FA! a najpierw przeczytałem 'samobójstw 12.05.05, 09:13 Nieładnie tak w ludziach wzbudzać nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaby To chyba oczywiste kto pracuje dla Rosji 12.05.05, 10:39 LPR, Radio Maryja, Samoobrona, SLD i SdPL. To w sumie nawet niewiele Ruskich kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: To chyba oczywiste kto pracuje dla Rosji 12.05.05, 12:48 Ja myślę, że najlepszą robotę dla Putina wykonuje PiS i GW. Ich antyrosyjskość i pomówienia w kierunku Rosji, tworzą syndrom oblężonej twierdzy wśród Rosjan, co wamaga poparcie dla Putina. Daje też pretekst do rozmowy Putina z UE z pominięciem rusofobów z Polski. A Zachód nie bardzo potrafi Polskę zrozumieć. Nie sądzę, aby jednak Putin opłacał PiS i GW. To przypadek, bo PiS po prostu także pragnie wykorzystać syndrom oblężonej twierdzy w Polsce, aby wzrosło poparcie dla ich wersji Putina - Kaczyńskiego. On nam mówi, że będzie polskim Putinem (silne państwo, silny prezydent, zewnętrzni i wewnętrzni wrogowie narodu, lichy wzrost). Odpowiedz Link Zgłoś
mistermister Gbury, chamy, prostaki, warchoły.... 11.05.05, 18:03 ... to jedyne, co mi sie nasuwa , kiedy widzę, słyszę bądź czytam o Kaczyńskich, Wrzodakach i dziesiątkach innych... i jeszcze jeden z drugim ma czelnośc zarzucać innym "arogancję" czy chamstwo!!?? Wszyscy oni siebie warci.. ale Kaczyńscy, jeden i drugi z zawziętymi pyskami, pełni nienawiści, chamowaci i wulgarni w ogóle powinni zostać zmieceni ze sceny. Jak wielu innych. Ale ponieważ społeczeństwo jest w większiści takie samo, więc pójdzie na to dziadostwo głosować. Ja nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Re: Gbury, chamy, prostaki, warchoły.... 11.05.05, 18:24 Źle zrobisz jak nie pójdziesz głosować. W ten sposób te warchoły i oszołomy wygrają wybory i zafundują nam faszystowskie rządy. Przecież te prymitywy nie mają żadnego rozsądnego, programu społeczno gospodarczego. Rzucają tylko hasełka populistyczne, żerują na bujnym rozkwicie afer, które sami rozpoczęli. Jak będą rządzić, to już pokazali ich przedstawiciele w komisjach sejmowych. Dla nich wystarczą pomówienia przestępców, aby ferować wyroki bez sądów, bez obrony. Ten styl żywo przypomina metody Stalinowskie. " Nie ma niewinnych, są tylko źle przesłuchiwani" taka jest myśl programowa Kaczyńskich, Giertychów. Szkoda, że w swych programach zupełnie brak jest podstawowej broni walki z korupcją tj. Powszechnej Lustracji Majątkowej. Taka metoda uderzyłaby również w ich kolesi. Więc wymyślają KOMISJE SPRAWIEDLIWOŚCI obsadzone tylko przez "swoich". Takie Komisje to nic innego jak Stalinowskie Trójki do natychmiastowego wymierzania kary. Odpowiedz Link Zgłoś
fehu1 Re: Gbury, chamy, prostaki, warchoły.... 12.05.05, 11:27 Wierzysz jeszcze w prawdziwe wybory? moze jakby N I K T do nich nie poszedl, to bym uwierzyla.Ale to jest niemozliwe teraz. Za PRL -u jak ktos kichnal nie tak to przypomnij sobie jak bylo, o ile nie urodziles sie juz w tym calkowicie wolnym i szlachetnym systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
sopel55 Re: Gbury, chamy, prostaki, warchoły.... 12.05.05, 09:50 Protestuję. Nie można prównywać tych dwóch typów z Warchołami z URSUSA i RADOMIA z 1976 roku. To dla warchołów jest obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 20:37 zibi1010 napisał: > Jeden wart drugiego-rozdać maczugi a Polska tylko na tym skorzysta! Zamknąć ich razem z Andriu w jednym pomieszczeniu, i niech się dzieje wola nieba... przynajmniej będzie spokój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Udany powrót do korzeni!!!!!!!!!! 12.05.05, 08:54 Brawo polska "prawica"!!!! Brawo za udany powrót do korzeni - kłótnie, oskarżenia, pomówienia, donosy... Małą próbka tego, co nas czeka po wyborach. Inna rzecz, że Kaczyński najwyraźniej czyta to forum i posty dzieciny betlejemskiej bo ja od początku mówię, że LPR to po prostu zbieranina ruskich agentów. Zapewne nie wszyscy - połowa służy LPR z głupoty, ale Romek i Wrzodek to osobnicy, których ziałalność wskazuje na to, że z rozmysłem, za pieniądze (albo spodziewane zaszczyty) szkodzą Polsce na zamówienie. Kaczyński zresztą też szkodzi, ale on z czystej, bezgranicznej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Udany powrót do korzeni!!!!!!!!!! 12.05.05, 13:01 A dlaczego to magister Giertych i działacz Wrzidak mają Polsce szkodzić z rozmysłem i świadomością, a profesor i doktor Kaczyńscy z głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Udany powrót do korzeni!!!!!!!!!! 12.05.05, 13:23 Rzeczywiście można na odwrót: Giertych z Wrzodakiem z głupoty a Kaczory z rozmysłem... Można jeszcze inaczej: i Giertych i Wrzodak i kaczory i... cała reszta, ze wszystkich znanych ci powodów a nawet... możesz jeszcze parę wymyśleć... Zaprawdę powiadam wam: GIER TYCH skutek i efekt opłakany będzie dla RZECZYPOSPOLITEJ jakikolwiek nie byłby ic POPiS Odpowiedz Link Zgłoś
pczarnecki Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 17:16 Wart Pac Pałaca! Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 17:17 Czy będzie proces o to kto jest bardzie prawdziwym Polakiem ? Będą walczyć prawdziwy Polak vs. jeszzce bardziej prawdziwy Polak, taki Alien vs. Predator. Mozliwe jest, ze będa ściągać spodnie i pokazyać swoją polskość i czystość rasową. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna30 Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 17:43 Zapomniał wól jak cielęciem był.Ilu ludziom Wrzodal naubliżał. Teraz świety się zrobił, bo to nie przystoi posłowi. Obłuda. Jak się nie ma czym uwagi na siebie zwrócić to trzeba w zaistnieć na konferencji prasowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Niech się leją !!! Prawica do wyborów poraniona 11.05.05, 17:21 pójdzie....i mnie to cieszy...buahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 17:22 "Wrzodak napisał w zawiadomieniu do prokuratora, że Kaczyński "swoimi inwektywami" poniżył go w opinii publicznej i naraził na utratę zaufania niezbędnego do sprawowania mandatu poselskiego" no powinien uniesc sie honorem i odejsc :) marzenie...... Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 17:29 Najlepiej, gdyby odeszli obaj. A może by tak pojedynek? Ale do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
oszmarek Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 18:36 A czy Z.Wrzodak kradnąc postacie Disneja nie popełnił przestępstwa. Dlaczego o tym nie zawiadomił prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 17:26 Mamy takich "przedstawicieli narodu" na jakich zasłużyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 18:14 nie - takich, jakich sobie wybralismy Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 12.05.05, 12:19 Wybraliśmy?? Myśli tak, tylko te 20% wybierających się na wybory. Reszta przytomnie jak na Polaków przystało właśnie przestaje miec ochotę na udział w tym cyrku manipulacji,kłamstw merketingu politycznego-sądzisz ,że cokolwiek wybieramy??? to nas wybierają, grupy wyborców o określonych przekonaniach - o znaczącym udziale % i pod to "zapotrzebowanie"przedstawiają odpowiednio "skrojonego" do tych potrzeb kandydata, że często z IQ70 z "0" osiągnięciami w działności publicznej, czy politycznej to w Polsce jakoś przechodzi.Nasze "niezalezne media potrafią przemilczac wszytkie wpadki, absolutnie nie widzieć życiorysu, prostactwa chmstwa i braku wiedzy w temacie,a w przeprowadzanych wywiadach "na żywo" z góry ustalonymi pytania przedstawiany idiota błyśnie recytując odpowiedzi cięzko wypracowne przez specjalistów od czarnego PR, białego Pr i innych - tylko to nie zastąpi zdolności politycznych, wiedzy i zalet charakteru.. Wybraliśmy?? Sądze ,że ten naród zasłuzył na znacznie lepsze elity Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wrzodaka mozna nie lubic, ale "rozowe hieny z KOR" 11.05.05, 17:44 to bylo TO, a po latach przekonalismy sie ze nasz drogi Zygmunt z Ursusa mial w 100% racje i chwala mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
sopel55 Re: Wrzodaka mozna nie lubic, ale "rozowe hieny z 12.05.05, 09:56 junkier napisał: > to bylo TO, a po latach przekonalismy sie ze nasz drogi Zygmunt z Ursusa mial w > > 100% racje i chwala mu za to. Chcesz wiedzieć czy tow. Zygmuś ze Skierniewic miał rację to proponuję zwiedzić ZM URSUS a wtedy docenisz program gospodarczy LPR. Oprócz tego proszę mnie nie OBRAŻAC, tow. Zygmuś jest ze Skierniewic a nie z URSUSA. Takie porównanie to jest uwłaczenie patriotyzmowi lokalnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wrzodaka mozna nie lubic, ale "rozowe hieny z 12.05.05, 10:03 >>Chcesz wiedzieć czy tow. Zygmuś ze Skierniewic miał rację to proponuję zwiedzić ZM URSUS a wtedy docenisz program gospodarczy LPR. Nie jestem zwolennikiem programu gospodarczego LPR, chociaz uwazam ze Giertych akurat mialby do zaproponowania spora doze liberalizmu dla zwyklego przedsiebiorcy, niekoniecznie dla wielkich korporacji ktora sa karykatura kapitalizmu. Ws. Wrzodaka, zwrocilem uwage tylko i wylacznie na fakt ze mowiac o "rozowych hienach z KOR" mial akurat racje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
r.p.mcmurphy GW-wielkie dzieki za nie zamieszczenie zdjecia 11.05.05, 17:46 Wrzodaka, bo wlasnie spozylem wieczerze. wlasciwie to za Kaczynskiego tez dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: To przejdzie do historii: "różowe hieny z KOR" 11.05.05, 18:04 Tacy ludzie jak poseł Zygmunt Wrzodak, tworzą historię. Drobni i niepozorni ujadacze na forum GW tworzą histerię. Bez paniki towarzysze! Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: To przejdzie do historii: "różowe hieny z KOR 11.05.05, 18:49 Za parę lat nikt nie będzie pamiętał o panu zygmuncie i jego kolegach. Spróbuj sobie przypomniec inne kanapy które działały po 1989 - lpr podzieli ich los. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re:ale tego Wrzodaka chcą zapluć karły redakcji G 11.05.05, 18:39 A także cykliści, masoni i fryzjerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Czy to można tolerować? 11.05.05, 18:08 Też jestem przeciwnikiem LPRu, ale uważam, że szanujący się i oczekujący poszanowania polityk powiniem kontrolować swoje wypowiedzi. Pomyśleć, że to PiS prowadzi w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Re: Czy to można tolerować? 11.05.05, 18:23 Fakt, że Kaczor mogłby się trochę miarkować, ale w sondażach PiS prowadzi właśnie dlatego, że mówi prawdę bez owijania w bawełnę. Wolę to niż polityczną poprawność.Swoją drogą, większym skandalem wobec dobrych obyczajów oraz przyzwoitości jest fakt, że taki typ jak Wrzodak jest w Sejmie. SJ Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Czy to można tolerować? 11.05.05, 18:37 Swoją drogą, większym skandalem wobec dobrych obyczajów oraz > przyzwoitości jest fakt, że taki typ jak Wrzodak jest w Sejmie. A BONAPARsTEk? Odpowiedz Link Zgłoś
revoy Re: Czy to można tolerować? 11.05.05, 18:45 wild31 napisała: > Swoją drogą, większym skandalem wobec dobrych obyczajów oraz > > przyzwoitości jest fakt, że taki typ jak Wrzodak jest w Sejmie. > > A BONAPARsTEk? Ja też tak uważam! Każdy komentarz jest nie w porę i niepoważny. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Czy to można tolerować? 11.05.05, 18:51 Ja też tak uważam! Każdy komentarz jest nie w porę i niepoważny. Problem tkwi w tym, że w Polsce nie ma pojęcia "przeciwnik", jest natomiast "wróg". Stąd pogarda dla faktów, oceny emocjonalne i często w chamski sposób wyrażane. Ale to koszty demokracji po polsku. Jeszcze czterdzieści, pięćdziesiąt lat i wrócą dobre obyczaje. Niektórzy nauczą się nawet ortografii.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Czy to można tolerować? 12.05.05, 13:06 Kaczyńscy wyczuli w polsce zapotrzebopwanie na rodzimego Putina i na tym jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy to można tolerować? 12.05.05, 13:26 pandada napisał: > Kaczyńscy wyczuli w polsce zapotrzebopwanie na rodzimego Putina i na tym jadą. U siebie samych wyczuli tę potrzebę!!! Może z zazdrości, że Putinowi tak dobrze się w Rosji składa... Zaprawdę powiadam wam: GIER TYCH skutek i efekt opłakany będzie dla RZECZYPOSPOLITEJ jakikolwiek nie byłby ich POPiS Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 BIORĄ SIE PRAWICOWE OSZOŁOMY ZA ŁBY !!!!! 11.05.05, 18:50 I dobrze. Zobaczycie co to rządy PIS i kogo tam jeszcze. Czekamy na smakowite afery korupcyjne w wykonaniu tych rozmodlonych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: BIORĄ SIE PRAWICOWE OSZOŁOMY ZA ŁBY !!!!! 11.05.05, 18:53 domk1 napisał: > I dobrze. Zobaczycie co to rządy PIS i kogo tam jeszcze. Czekamy na smakowite > afery korupcyjne w wykonaniu tych rozmodlonych panów. ...zobaczymy...zobaczymy ...filozofie...od kad to lpr to prawica ...to tak jak twoje zlodziejskie lsd...to lewica a nie bolszewicy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: BIORĄ SIE PRAWICOWE OSZOŁOMY ZA ŁBY !!!!! 12.05.05, 10:07 > > ...zobaczymy...zobaczymy ...filozofie...od kad to lpr to prawica ...to tak jak > twoje zlodziejskie lsd...to lewica a nie bolszewicy ))) No cóż, a gdybyśmy tak założyli, że to od AWSu się nauczyli "rządzić"? A może po prostu TKM jest w modzie i bardzo trendy? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: BIORĄ SIE PRAWICOWE OSZOŁOMY ZA ŁBY !!!!! 12.05.05, 13:16 LPR to prawica: skrajny konserwatyzn. PiS to prawica - konserwatyzm. PO - konserwatyzm unowocześniony. PSL i Samoobrona - konserwatyzm ludowy. No i plankton typu UPR - konserwatyzm protestancki. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ZARTOWNIS A TAKI WRZODAK... 11.05.05, 18:50 ...zartowal jak obrazal kaczynskiego...a jak spotkal sie z riposta poczul sie obrazony...oczywiscie jezeli to prawda co twierdzi wrzodak... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 18:53 "Wart Pac pajaca" Inne oszołomki IV RP. ww2.tvp.pl/2216,20050504201908.strona Odpowiedz Link Zgłoś
kbamm Przyzwyczajajmy się do nowych standardów rządzenia 11.05.05, 19:11 Polskie szabo tuż, tuż. Już niedługo, bo od jesieni !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 19:22 z pewnością popełnił przestępstwo, raz - te sprawy są tajne przez poufne, dwa obraził szczególny autorytet, trzy wyskoczył z tym jak Kieres z Hejmo, o oszolomach i zdrajcach z tamtej strony można tylko mówić np. na forum episkopatu, w zaciszu kruchty, a nie publicznie, niegodzi się sikać do butów sukienkowym Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 "my cię załatwimy" - kogo jeszcze? 11.05.05, 19:30 Czy jest juz jakas lista? Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: "my cię załatwimy" - kogo jeszcze? 11.05.05, 19:33 Czy jest juz jakas lista? Oczywiście. Otwierają ją nie PiSuarki, o wzroście powyżej 155 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna30 Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 19:37 Dzięki temu, że Wrzodak nagłośnił sprawę dowiedziałem się że Wrzodak był agentem! Podobno był agentem USA. ale że tez ruskim tego nie widziaiłem. Coć musi być na rzeczy.Kaczyński wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 19:40 Nie wystarczy mówić co się wie. Należy wiedzieć co się mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
alkana Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 11.05.05, 20:28 Osobiście słyzałem KAczyński powiedział ,tak zrozumiałem na Wrzodaka, że jest "ruski amant" abo "ruski aromat". Słowo LPR-owca czyliowcy z PRL. A może inni usłyszeli co inkszego czekam na wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Ty cieciu malinowy. Daj zajmować się prokuratorom 12.05.05, 09:38 rzeczywistymi przestępstwami, a nie wytworami twojego chorego obumarłego dawno mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus memento 12.05.05, 09:54 Zaprawdę powiadam wam: GIER TYCH skutek i efekt opłakany będzie dla RZECZYPOSPOLITEJ... jakikolwiek by nie by nie był ich POPiS Odpowiedz Link Zgłoś
mcsat Re: Wrzodak: J. Kaczyński popełnił przestępstwo 12.05.05, 11:48 A czy towarzysz Wrzodek zapomniał kim jest i jak zachowywał się w Ursusie. Dyrektorzy, Prezesi i cała załoga sr..ła ze strachu , gdy ze swoimi pretorianami terroryzował cały zakład. Wystaczyło jedno słowo nie tak, jedno krzywe spojrzenie, aby wylecieć z roboty. Ciekawe dlaczego teraz kandyduje z rejonu podkarpacia ? Tam go nikt jeszcze nie zna, ale wkrótce mam nadzieję pozna i właściwie oceni. Kretyn i błazen, który rozpiepszył cały zakład ( ciekawe czy ktoś wie co teraz robi się w Ursusie? bo traktorów napewno NIE - ok 100 szt rocznie trudno chyba nazwać produkcją ) Niech żaden mądrala nie kontruje że złodziejska prywatyzacja, że uwłaszczenie nomenklatury, że komuchy i inne hieny... To Wrzodek rozpieprzył Ursus a teraz pozuje na wielkiego polityka. TOWARZYSZU WRZODEK - ZAłOGA URSUSA POZDRAWIA WAS. W pełni popieram Pana Kaczyńskiego - takie indywidua zarówno z lewa jak i z prawa(?) należy rozliczyć i przykładnie ukarać Odpowiedz Link Zgłoś