Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz: nie zmieniłem decyzji w sprawie ka...

08.06.05, 14:20
kiedy on powie wreszcie ze NIE oznacza NIE, a tu znowu "na razie..." bla bla
Obserwuj wątek
    • s.flores Cimoszewicz: nie zmieniłem decyzji w sprawie ka... 08.06.05, 14:23
      Sytuacja jak z greckiej tragedii. Cimoszewicz udowodni, że jako polityk jest coś wart, jeśli dotrzyma
      słowa i politykiem być przestanie...
    • zygfryd.okrutny PR Ciemszewicza, ciagle potarza NIE 08.06.05, 14:37
      ale wszyscy sie go prosza, Wlodziu ratuj i startuj, tak to trwa od tygodnii, mnie tez sie zona prosi, idz do roboty, a mnie sie nie chce. Dramatu z tego powodu nie ma.
      Ale dramat bedzie jak uproszony Ciemoszewicz wspanialomyslnie zastartuje i przegra z Tyminskim, wtedy bedzie Wlodziz, dlaczego startowales?
      Ech ty Wlodziu...
      • janmucha Narodzie na kolana! 08.06.05, 14:53
        I pros Wybawce, by zechcial kandydowac. On sie namysli i ewentualnie wystartuje.
        Na litosc boska - kiedy ta zabawa sie skonczy? W pierwszej chwili uwierzylem,
        ze Cimoszewicz ma charakter i ze szczerze po prostu ma dosc. Teraz mysle, ze ta
        jego rezygnacja, to zastanawianie sie, te prosby prezydenta to wszystko jest z
        gory ukartowane przedstawienie wymyslone przez specjalistow od reklamy, by
        podgrzac atmosfere, zainteresowanie i uczynic z Cimoszewicza wybawiciela
        Ojczyzny.
        Zalosne
        • wicurpix Re: Narodzie na kolana! 08.06.05, 15:23
          Cimoszewicz i charakter??? Przecież to goguś jakich mało.
    • mike-great A idź ty w cholerę!!! W końcu... 08.06.05, 14:53
      A idź ty w cholerę!!! W końcu...
    • rach_ciach WOW ! 08.06.05, 15:11
    • koopa Mówi stanowcze nie, ale jego głos trochę się łamie 08.06.05, 15:30
      chyba się waha, a może jednak, prosi Olek, na kolanach błaga Józek, zrób to dla
      nas, Włodek nadal się waha "a może jednak", teraz dzwoni sam Leszek z Hameryki ...
      Narodzie oczekuj niecierpliwie na dalsze wieści.
    • estr Cimoszewicz: zmieniłem decyzję i zbłaźniłem się 08.06.05, 15:34
      Proszę, stań się kolejnym błaznem i pośmiewiskiem tak jak CAŁA tzw. lewica
      (raczej lewizna). Zmień zdanie, stań do wyborów i odnieś oszałamiający sukces
      4,8%.
    • 3m05 Cimoszewicz: nie zmieniłem decyzji. I dobrze. 08.06.05, 15:43
      Cimoszewicz na Prezydenta?!!! Chyba tylko Zrzeszenia Zubrow. :)
    • bestia81 to powiedz po prostu nie zamiast owijac w bawelne 08.06.05, 15:44
      "nic na to nie wskazuje" czyli jeszcze za malo mu obiecali? śmieszne. jeżeli
      koleś zmieni zdanie to właśnie dlatego na niego nie zagłosuję.
    • wojakszwejk Cimoszewicz i Arafat 08.06.05, 15:52
      Cimoszewicz nadal nie kandyduje. Arafat wciąż nie żyje.
      • niezapowiedziany Re: Cimoszewicz i Arafat 08.06.05, 15:57
        roznica taka, ze z Arafatem sprawa jakby pewna :)
    • smok5 Moja 7 letnia córa ma więcej powagi. 08.06.05, 15:56
      Nie spodziwam się po komunistach takiego cudu jak honor,ale troche powagi by
      się przydało. Najpierw ostatnia nadzieja komunistów ogłasza w świetle kamer,
      że rezygnuje z "obrzydliwej" polityki po to, by w misiąc później ogłosić powrót
      do tej "obrzydliwości". Nie wiem śmiać się czy płakać. A najgorsze,że nie
      zabraknie frajerów, którzy będą głosować na tego błazna.
    • niezapowiedziany Re: Cimoszewicz: nie zmieniłem decyzji w sprawie 08.06.05, 15:56
      "Cimoszewicz: nadal nie kandyduję"

Gdyby chcial uciac to wariactwo i rzeczywiscie trzymac sie decyzji o odejsciu z polityki i niekandydowaniu, powiedzialby "nie bede kandydowal".
      a to jest takie. na razie, do tej pory, poki co, w dalszym ciagu, obecnie, na dzien dzisiejszy, w tym momencie, nadal, wciaz... oj cos mi mowi, ze to kolejny spektakl komunistow.
    • khmara Panie Marszałku! Niech Pan nie kandyduje! 08.06.05, 16:25
      Doprowadził Pan do przyjęcia przez Sejm ustawy o szkolnictwie wyższym, która
      głęboko podzieliła środowisko akademickie. Stanął Pan po stronie autorów ustawy,
      którzy zadbali nie o rozwój nauki i interesy całego środowiska akademickiego,
      ale jedynie o własne, stwarzając projekt, który niczym gorset ograniczy rozwój
      już i tak podupadającej polskiej nauki i na wiele lat utrudni dogonienie
      uciekającej reszty świata. Ponad interes kraju postawił Pan partykularne
      interesy lobbystów, którzy gardzą porządkiem prawnym III R.P. i nie liczą się z
      wolą demokratycznie wybranego Sejmu, doprowadzając do reasumpcji głosowania w
      komisji sejmowej.

Rolą prezydenta nie jest popieranie tych, którzy mają lepsze dojścia do władzy.
      Niech Pan nie kandyduje!
      • meerkat1 Tylko Tyminski! 09.06.05, 10:35
        Lepiej nie bedzie, ale smieszniej- na pewno. :-(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka