bartollommeo Re: przepraszam za Parde - wrocławianin 18.06.05, 12:04 Nie rób wiochy, nie jesteśmy temu winni. Może wyjedzie do Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: przepraszam za Parde - wrocławianin 18.06.05, 16:00 gdybyśmy się poznali to pewnie byśmy się polubili.Ja nawet nie znając Cię,nic złego Ci nie życzę.A ZA CO Ty mi zyczysz tak źle???? Odpowiedz Link Zgłoś
bartollommeo Re: Parada Pardy 18.06.05, 12:05 pomanorder napisała: > parda na prezydenta!!! Pedałów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Parada smutnuch umysłów... 18.06.05, 12:34 "Wszechpolacy, którzy przejdą na plac Zamkowy, chcą pokazać, że większość Polaków opowiada się za tradycyjnym związkiem kobiet i mężczyzn". ======================================== Założenie - absurdalne ! Zakłamane i ZBYTECZNE. Homoseksualiści NIE ZAMIERZAJĄ ZAPRZECZAĆ, że "większość Polaków opowiada się za tradycyjnym związkiem kobiet i mężczyzn" i że jest ona większością. Przyznają takiej proporcji rację. Chcą jedynie uznania swego "ułamka" za również zgodnego z naturą, w odpowiedniej proporcji, jako że są tej natury cząstką. NIC WIĘCEJ. Tak nie wiele i takie to proste a - nie do pojęcia. REFLEKTOREM W MROK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pisaczek Do faszyzmu jeden krok! 18.06.05, 12:50 Kazdy normalnie myslacy czlowiek _popiera_ zwiazki heteroseksualne. Na tym zbudowany jest swiat jaki znamy i to sie nigdy nie zmieni. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie, aby przy takim poparciu miec w sobie na tyle tolerancji, zeby nie zwalczac innych. Popieram bialych, popieram MacOS i platki owsiane! I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Do faszyzmu jeden krok! 18.06.05, 16:03 nie znam Mac OS ale go nie nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: Parada Pardy 18.06.05, 12:52 na czele Mlodziezy Weszpolskiej stoi Rumun i ciota na dodatek, syn PRL-owskiego milicjana, ktory niewykluczone, ze osobiscie palowal niepodleglosciowa opozycje... cala ta Mlodziez Weszpolska to istny cyrk. taki kabaret, "polskie zoo". Odpowiedz Link Zgłoś
777z Re: Parada Pardy 18.06.05, 13:30 Przykład uczciwego polityka ! To samo co w słowach, to w czynach. Nic dziwnego że te farbowane lisy tak go nienawidzą. Muszą swoje zakłamanie ogladać w lustrze na każdej sesji. Swoją gnidowatość. Dlatego wyją na Pardę. Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: Parada Pardy 18.06.05, 13:51 tez mi "czlowiek uczciwy"... rzucajacy kamieniami - najpierw w Cyganów a teraz w homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Parada Pardy 18.06.05, 16:05 theladyofthehousespeaking napisał: > tez mi "czlowiek uczciwy"... > > rzucajacy kamieniami - najpierw w Cyganów a teraz w homoseksualistów. Jak zacznie rzucać do siwych albo tych w okularach to mu oddam Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Parada Pardy 18.06.05, 13:56 z gęby to podobny zupełnie do psychopaty. powinni mu zakazać publicznego pokazywania się, giertychowi tak samo. faszystom mówimy NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
khamul1 Wrocław przeprasza za Perdę 18.06.05, 14:06 Wrocław przeprasza za Perdę - mamy nadzieję że to się już nie powturzy. Odpowiedz Link Zgłoś
listek86 Re: Wrocław przeprasza za Perdę 18.06.05, 14:39 Nie ma za co! Na pewno sie nie powtUrzy! Ten Perda jest mlodszy ode mnie o pare lat a juz poslem bedzie... kurcze, gdybym wiedzial jak to sie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
szabo a którego Boga?? 18.06.05, 14:36 ''Chcemy jak największą liczbę młodych ludzi przekonać do służby Bogu i ojczyźnie'' a teraz pytanie za sto punktów, o którego boga słowiańskiego chodziło temu panu, bo jest ich sporo? Wiem, że dla MW najważniejszy jest Perun, bo oznacza siłę, a Ci łysi to lubią się "posiłować", ale może są też jakieś inne możliwości. Może jest specjalny bóg dla łysych? Ci Słowianie przednarodowi to pomysłowi w końcu byli. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.sanko Re: Parada Pardy 18.06.05, 15:31 Tak łatwo jest krzyczeć na ulicy. Z podejmowaniem decyzji już nie jest tak łatwo. Oto wspaniałe kadry LPRu. PS. parafrazując pieśń kukiza "Młodzież Wszechgłupków jak ja was ku.... nienawidze jak ja się za was k.... wstydze":P Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Parada Pardy. Parda homoniepewny! 18.06.05, 15:38 Wygląd i głosik tego pardy wskazuje na to że jest głęboko zakonspirowanym homoniepewnym. A krzyczy aby go bracia wszechgłupole nie rozgryżli.Na pal faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Pierdu, Pierdu a nie Parda 18.06.05, 15:41 pomieszaly mu sie w glowie rozne wartosci, groch z kapusta. i do tego glab totalny haha Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Parada Pardy 18.06.05, 15:48 pomanorder napisała: > parda na prezydenta!! Słusznie Prezydent ukrytych Gejów Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp bić pedałów!! 18.06.05, 16:21 Parda to pedał!! pamiętam gnojka jak studia zaczynał: miał lęki jak słońce za chmurę zaszło Odpowiedz Link Zgłoś
ximenez Parda to bardzo atrakcyjny mlodzieniec 18.06.05, 18:00 Te wszytkie radykalne postawy,szczezenie zebow,napinaie miesni wykrzykiwanie groznych hasel przez panow Giertychow i reszte to nic innego jak ukrywanie prawdziwych sklonnosci,prawda panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_lalinska Kolejny lysy debil ze smierdzacego blokowiska! 18.06.05, 19:19 won gnoju i ignorancie - spadaj tam skad przyszedles ze smierdzacego moczem blokowiska. brrr....! Odpowiedz Link Zgłoś
rabemich Re: Kolejny lysy debil ze smierdzacego blokowiska 23.06.05, 17:30 Lalka, spokojnie, majtki na d... i do domu, mama wola. Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner Parda ulubiencem... 19.06.05, 16:51 pana Giertycha. Hm....A czy z wzajemnoscia? I jak czesto panowie sie....hm.....lubia? Chyba byli na niewlasciwej paradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska2 Parda na prezydenta Madagaskaru! 20.06.05, 13:37 Tyle, ze mi szkoda Madagaskarczykow! Odpowiedz Link Zgłoś
rabemich Gdyby jezdzil tirem - Frasyniukowi by sie spodobal 23.06.05, 17:29 Władysław Frasyniuk (lider PD z Wrocławia): - Ten chłopak ma ciągłego stresa, bo brakuje mu wiedzy i kompetencji do pełnienia funkcji publicznej. Tak, gdyby jezdzil ciezarowka to co innego. A zdelegalizowac to trzeba partie Frasyniuka - przemadrzale szkodniki Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
eurozyrys Re: Parada Pardy 01.07.05, 09:47 parda - praktyka zapoczątkowana przez muzułmanów gł. w Indiach i przyjęta przez różne grupy hinduskie, polegająca na osłanianiu kobiet przed oczami obcych za pomocą specjalnych ubiorów (welonów itp.), wysokich ogrodzeń, a także przepierzeń, zasłon, kotar wewnątrz domu (ang. purdah); por. czarczaf, muszaraba. Etym. - hindi dosł. 'zasłona, welon; jw.' z pers. Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol i ten gość uciekła z Wrocławia i bedzie kandydował 16.09.05, 10:45 jako poseł ziemi Świetokrzyskiej. SKANDAL !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruto Re: Parada Pardy 14.05.06, 12:27 wygląda jak cygan. pewnie jego matka się puściła i stąd ta nienawiść do romów. Spłodził i olał syna. Biedny chłopiec Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: gonic tych staruchow .. to idzie młode !!! 17.05.06, 02:18 Słucham Emersona Lake i Palmera i przegląd prasy sobie robię. To, czego słucham, pewnie nic szacowne towarzystwo nie obchodzi. Słusznie. To, że do rządu wchodzą faszyści pewnie też nie. ? Odpowiedz Link Zgłoś