zuzannaniedziela A W POLSCE SHOW CZAS ROZPOCZAC ... ZA GRUBE PUBLI 28.06.05, 18:47 ...za grube publiczne milony. Jazda prezydencie Kaczynski, na ustawiaj pan budek z papiezem na kazdym rogu Warszawy. To jest nasza prawicowa tradycja. Zle sie stalo, ze papiez umarl w chwili gdy lada dzien nieograqniczony dostep do publicznych pienidzy miec bédzie prawica. I to tak nawidzona jak PiS Mozna sie spodziewac cyrków, defliad i hucp kazdego miesiaca. Mnie to drazni. Poniewaz placé na to. ZN Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: A W POLSCE SHOW CZAS ROZPOCZAC ... ZA GRUBE P 28.06.05, 19:47 tia, dżejpi wiecznie zywy... Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Re: Dziś początek procesu beatyfikacyjnego Jana P 28.06.05, 20:01 Ilu Murzynow w Afryce umarlo na AIDS przez tego swietego, wskutek tepienia prezerwatyw, wskutek seksualnych kompleksow faceta, co nigdy nie kochal sie z kobieta? Ale wsrod katolickich swietych bylo znacznie wiecej szkodliwych idiotow, zboczencow i kanalii... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Dziś początek procesu beatyfikacyjnego Jana P 28.06.05, 20:41 Twoja histeria bardzo mnie cieszy,a "argumenty"wręcz obezwładniają...ze smiechu Na odpowiedż nie oczekuj twój poziom intelektualny poraża... Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Re: OBCY444 !!! 28.06.05, 20:50 Sam jesteś kanalią, libertyńską, ateistyczną kanalią i kto wie, czy nie masońską. Wymioty mnie biorą, gdy przeczytałem twó zasr..... post. Odpowiedz Link Zgłoś
qc A TFU, myslisz ze to MASON? 28.06.05, 20:59 Miejmy nadzieje ze diably w piekle juz rozpalaja pod kotlem ze smola i ostrza sobie widly. Nie ma to jak katolicka bogobojna czujnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
qc TVP (Telewizja Parafialna ?) nieszpory w DTV 28.06.05, 20:17 a jaka to misja ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus WYPOWIEDŹ BENKA 28.06.05, 20:26 "Jest naszą wielką troską, że tkance życia w Afryce zagrażają rozwody, aborcja, prostytucja, handel ludźmi i mentalność antykoncepcyjna. Wszystko to przyczynia się do kryzysu moralności seksualnej" Oto co powiedział godny następca wszystkich przymiotników liżących JPII na spotkaniu z biskupami czarnej Afryki, Benedykt XVI Odpowiedz Link Zgłoś
jarekl1 Re: Dziś początek procesu beatyfikacyjnego Jana P 28.06.05, 20:39 "Punktualnie o 19:30 dzisiaj rozpoczęła się pierwsza sesja procesu..." I po co kłamać nawet w tak drobnych sprawach? Przecież była 19:46 - telewizja pokazywała na żywo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Dziś początek procesu beatyfikacyjnego Jana P 28.06.05, 20:43 Początek był o godz.19 a kto kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Re: DO SLAVUS !!! 28.06.05, 20:44 Po pierwsze nieuku: doktorant, jast to człowiek, który jest na studiach doktoranckich uzupełniających po studiach magisterskich, albo też tym, który ma otwarty przewód doktorski i jest przed obroną rozprawy doktorskiej. Ja natomiast od lat mam to juz za sobą. Więc odpuść sobie to mianowanie. Sam widzisz, że w obrzucaniu inwektywami jestem słaby, co tylko potwierdza, że obrzucanie inwektywami jest moją słaba stroną ( i dobrze). Ale w dialogu na argumenty przegrywasz w przedbiegach, więc "daj sobie na spocznij". Nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji na KAŻDY temat. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: DO SLAVUS !!! 28.06.05, 20:47 doktor.1 napisał: > Po pierwsze nieuku: doktorant, jast to człowiek, który jest na studiach > doktoranckich uzupełniających po studiach magisterskich, albo też tym, > który ma otwarty przewód doktorski i jest przed obroną rozprawy doktorskiej. > Ja natomiast od lat mam to juz za sobą. > Więc odpuść sobie to mianowanie. > Sam widzisz, że w obrzucaniu inwektywami jestem słaby, co tylko potwierdza, > że obrzucanie inwektywami jest moją słaba stroną ( i dobrze). Ale w dialogu > na argumenty przegrywasz w przedbiegach, więc "daj sobie na spocznij". > Nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji na KAŻDY temat. I to jest właśnie pocieszające... Odpowiedz Link Zgłoś