pawelkowalczykx 24.07.05, 09:24 Dziwne że bomby w Rosji nie wybuchają codziennie coż ta dyktatura wyprawia tym biednym ludziom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyrus [...] 24.07.05, 09:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi ...że i przed szkodą i po szkodzie głupi... 24.07.05, 10:30 o! to jest właśnie ta tępa zoologiczna nienawiść do wszystkiego, co ma zwiazek z rosją, tak bardzo typowa dla polskiego życia publicznego. broń boże nie należy kasowac takich postów; niech robią za pomnik polskiej głupoty, :). Odpowiedz Link Zgłoś
matador10 A mieszają pejsaci 24.07.05, 12:06 ! to jest właśnie ta tępa zoologiczna nienawiść do wszystkiego, co ma zwiazek > z rosją, tak bardzo typowa dla polskiego życia publicznego. Ta zoologoczna nienawiść nie jest "polskiego chowu". Przeciętny Polak jak spotka rosjanina, to chętniej z nim porozmawia, wypije stakan wódki, niż z przybyszem z "najbardziej pokojowego państwa", w którym bez zmrożenia oka mordowane są palestyńkie dzieci. To właśnie z inspiracji przedstawicieli pejsatych próbujesię skłócić Polaków z rosjanami. Co wcale nie znaczy, że mamy sobie pozwalać na plucie w twarz prze Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi drugi mutant, :). 24.07.05, 12:58 a to jest z kolei słynny polski antysemityzm w stanie czystym. razem mamy juz zatem parkę polskich mutantów. no to ja na razie wymiękam, :). trzeba poczekać jakieś 50 lat, zanim wzrost PKB i rozwój oświaty zrobią swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Im szybciej blond wymiekniesz tym lepiej !. 24.07.05, 16:21 "Wymiekam" - nowe słowo naszej rodzimej "wykształconej inteligencji" !! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: drugi mutant, :).//Mylisz się.Obaj z Łubianki 24.07.05, 19:34 Wiedzą,co robią.Z Polakami nie jest b.dobrze, ale nie aż tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak [...] 24.07.05, 11:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Rosja/ Zamach bombowy w Dagestanie 24.07.05, 09:40 Byłoby łatwiej ekstremę muzułmańską zwalczać gdyby bez zwłoki wszystkie państwa których terroryzm dotyczy podjęły pełną wymianę informacji no ale Rosja dumna sama chce ze swoimi problemami radzić. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Wyobraz sobie przestrach przywódców Zachodu 24.07.05, 16:24 gdy Putin deklarował im "pomoc" jego specjalistów po zamachu 7 lipca. Pewnie sobie przypomnieli uwolnienie (czytaj zabicie) zakładników na Dubrowce i Biesłanie! Odpowiedz Link Zgłoś
xapur Akurat Rosja jest świetnym PRZYKŁADEM... 24.07.05, 10:14 jak można sobie wychodować fanatycznych terrorystów. Pozwoliliby odejść Czeczenii (za Jelcyna nawet wykonano krok w tym kierunku, ale szybko im przeszło) i nie mieliby problemu. Tzn. byłby jedynie problem kryminalny, bo Czeczeni poza przemytem itp. działalnością nie mają ochoty robić czegoś innego. Lecz mafia to w Rosji normalka - jedna więcej czy mniej nie robi różnicy. Czeczeńska i tak byłaby słabsza, bo bez poparcia władz. Tymczasem zrobili sobie wojenkę i teraz mają zamachy, szahidki itd itp. Czy ktoś słyszał o szahidkach w Czeczenii przed Dubrowką??????????? NIE! Dopiero wojna ich stworzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Rosja to kolebka terroryzmu ! To działaja ich 24.07.05, 11:08 "dzieci" ,przez nich kiedyś szkolone i finansowane aby destabilizowac "Zachód" dzisiaj częśc z nich wraca do domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Rosja to kolebka terroryzmu ! To działaja ich 24.07.05, 13:43 Masz skrzywiony umysl jak cala twoja rodzinka.Generalnie to dobre dla Polski.W koncu z calego kraju bedzie mozna zrobic jeden szpital psychiatryczny.Pomylilem sie bedzie to brzmiec bardziej po hamerykansku hopital.Z tym wiekszosc polakow latwo sie pogodzi Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh do presentation 1 ! Oczywista nieznajomość 24.07.05, 15:58 historii , lub pochodzenie z patologicznych czerwonych rodzin - moze prowadzic do prezentowanej tu "opinii". A teraz do rzeczy: - twórcą terroryzmu państwowego był niejaki Lenin i następny miot bolszewików którzy twórczo rozwineli przykazania swego "wodza" - ich sukcesy to dzieciobójstwo (rozkaz wodza o zabiciu dzieci cara) - utworzenie sieci obozów koncentacyjnych ( pierwsze to Sołówki) - mordowanie całych guberni sprzeciwiających się olektywizacji - KANIBALIZM -patrz Ukraina ostatni w nowożytnej Europie - masowe mordy -patrz Katyń itd - popieranie terroryzmu na świecie -patrz Archiwum Mitrochina i zeznania Sudopłatowa - Aktualnie zabijanie opozycjonistów ITD ITP Odpowiedz Link Zgłoś
robert4321 mieszanina kłamstw - paranoja ! ile tu oszołomów ! 24.07.05, 16:04 ... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh No co robecie!Sadzisz że słowo "Oszołom" 24.07.05, 16:31 to argument!! Stało sie ono modne u tych co ich nie maja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 Re: Po prostu zaprzecz ! A przedstawie ci dokumen 24.07.05, 19:04 Dokumenty ze szpitala, w którym cię bezskutecznie leczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Po prostu zaprzecz ! A przedstawie ci dokumen 24.07.05, 19:09 Daj se spokoj <rsrh>! Przeciez to kolega <tomsona> (a moze sobowtor).:-) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: do presentation 1 ! Oczywista nieznajomość 24.07.05, 23:22 rsrh napisał: > historii , lub pochodzenie z patologicznych czerwonych rodzin - moze prowadzic > do prezentowanej tu "opinii". > A teraz do rzeczy: > - twórcą terroryzmu państwowego był niejaki Lenin i następny miot bolszewików > którzy twórczo rozwineli przykazania swego "wodza" > - ich sukcesy to dzieciobójstwo (rozkaz wodza o zabiciu dzieci cara) > - utworzenie sieci obozów koncentacyjnych ( pierwsze to Sołówki) > - mordowanie całych guberni sprzeciwiających się olektywizacji > - KANIBALIZM -patrz Ukraina ostatni w nowożytnej Europie > - masowe mordy -patrz Katyń itd > - popieranie terroryzmu na świecie -patrz Archiwum Mitrochina i zeznania > Sudopłatowa > - Aktualnie zabijanie opozycjonistów ITD ITP Mylisz sie!a teraz do rzeczy; Tworca ,jak nazywasz najwiekszego terrorysty byly sily zewnetrzne(Niemcy) w celu oslabienia Rosji carskiej,to oni pomogli mu wrocic do Rosji ,dali fundusze i wszystko niezbedne do dzialalnosci wywrotowej. Jednak sprawa sie rypla bo ptaszek urwal sie z uwiezi i tak namacil ze do dzisiaj mocodawcy nie moga poradzic sobie ze skutkami. Drugim i jak narazie najwiekszym terrosysta z zyjacych jest Ben Laden,rowniez twor specsluzb amerykanskich tym razem ,i rowniez do walki przeciw rosyjskiemu narodowi,i znowu historia sie powtorzyla,ptaszek wyewal ie z pod kontroli i obrocil sie przeciw tworcom. Tak wiec mamy efekty manipulacji politykow,zadziwiajace ze za kazdym razem skierowane przeciwko Rosji. Dziekujmy wiec za gulagi,Katyn,Solowki,glod na Ukrainie,9.11,Madryt,Londynwszystko to ma jeden wspolny mianownik. Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 Według wielu z tego forum to "bohaterowie zrobili" 24.07.05, 17:22 Według wielu uczestników tego forum pociąg wysadzili "bohaterowie walczący o wolność Czeczenii" natomiast według nich w Londynie i Egipcie zamachów dokonali islamscy fanatycy. Czym więc się różnią islamscy fanatycy z Czeczenii od fanatyków z Londynu? Tym, że pierwsi mordują niewinnych Rosjan a drudzy bezbronnych londyńczyków i turystów? Gdzie tkwi różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Nie nalazłem tu "bohaterów walczacych o Czeczenię" 24.07.05, 18:27 A przeczytałem posty dokładnie !B andzior to jest bandzior bez wzgledu kogo zabija.Natomiast wskazałem na pierwsza "Ojczyznę" która ich szkoliła i finansowała. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 kto to jest <hirsh 1> 24.07.05, 18:40 Niniejszym zaswiadczam, ze <hirsh 1> to ani bohater walczacy o czyjakolwiek wolnosc, ani mahmucki fanatyk. To po prostu uzyteczny idiota poslugujacy sie, co typowe, dezinformacja. Sugeruje, by goovniarza po prostu ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 Świat według kury 24.07.05, 19:01 Możesz mnie meerkat ignorować. Na zdrowie :-) Nie pasuje do mnie jednak określenie "gó..arza". Ja jestem starym człowiekiem. Mógłbym być twoim ojcem a może i dziadkiem. Ty natomiast jesteś zarozumiałym bufonem i to wnerwia nawet spokojnych ludzi :-) Twój świat składa się z meerkata i głupców, ktorych wciąż pouczazz i musztrujesz. Jest tylko jedna absolutna prawda - twoja. Postrzetanie wszystkich jako głupców nie jest wyrazem mądrości. Polecam ci opowieść Stanisława Lema o tym jak kura postrzega otaczjący ją świat. Pamiętaj, że kura widzi w innych isotach tylko tyle ile w nich jest z kury. Nic ponadto. W człowieku dostrzega tylko tyle ile w nim jest z kury. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Świat według (s)kur(w)y 24.07.05, 19:06 Ojcem sobie Hirsh mozesz byc, ale nie moim, bo na to twoje IQ po prostu nie pozwala. :-) A swojej ciasnoty horyzontow dowiodles atysemickimi komentarzami gdzie indziej, wiec dalej sie popisdywac nie musisz, bo juz sie zdekonspirowales, pogrobowcu gen. Moczara. Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 Świat według meerkata (koguta) 24.07.05, 19:27 Nigdzie nigdy nie pisałem nic antysemickiego. To co piszesz to pomawianie mnie na forum. Zdolny prowokator jesteś meerkat. Pisanie antysemickich tekstów akurat do mnie zupełnie do mnie nie pasuje :) Ja i Mietek Moczar? He he. W marcu 1968 roku byłem nawet zatrzymany przez milicję :-))) Mam bardzo wysokie IQ. :-) Kilka razy je mierzyli. Nie rusza mnie to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Świat według meerkata (koguta) 24.07.05, 19:47 "Mam bardzo wysokie IQ. :-)" Dobrze, ze dodales emotikon :-) Szkoda, ze nie dodales go po swoim komentarzu o "marcu 68" adresowanym nb. do mnie osobiscie (to a propos twoich manier), rowniez na tym forum. "Nie rusza mnie to co piszesz." Gdyby cie nie ruszalo, to bys to ignorowal :-))) ------------------------------------------------------------------------------- 'TYLKO PRAWDA MOZE CZLOWIEKA OBRAZIC" Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 Re: Świat według meerkata (koguta) 24.07.05, 20:41 Ja się nie obrażam. Nigdy na nikogo nie obrażam się. Jestem przyzwyczajony do chamstwa. Przecież od lat mieszkam w tutaj. Mam zwyczaj odpowiadać i wyjaśniać swoje stanowisko w danej sprawie wszystkim ludziom. Nawet swoim wrogom. Mądrym, mniej mądrym, zarozumiałym, skromnym, mniej skromnym a nawet meerkatowi :-) Jestem człowiekiem cierpliwym. To taka skaza zawodowa. Znam masę przypadków:-) Nie ruszają mnie twoje obelgi i pomówienia. Nawet ta o moim rzekomym "antysemityzmie". To prawie jak z anegdoty:-) Fatalnie tym razem trafiłeś. Spokorniej trochę meerkat. Mniej pisz a więcej czytaj :-) Ucz się. Uściski. Hirsh1 Odpowiedz Link Zgłoś