tppiotr 02.08.05, 19:44 Faszyzm i nacjonalizm w Polsce - z czym mi się kojarzy ? Z katolicyzmem. < Każdy przeciw każdemu, Bóg przeciw wszystkim. > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monster1972 cholerny katoland.... 02.08.05, 19:51 nawet sady chyba odmawiaja rozaniec zanim skażą kogos na przyklad na 500 zł grzywna za twierdzenie, ze bozi nie ma lub, ze homoseksualizm nie jest choroba... ojczyzna - dulszczyzna, ze tak nawiążę do jednego znanego programu tv:-) hetero Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk W teorii z katolicyzmem nie ma to wiele wspolnego. 02.08.05, 19:58 Ale w kraju, w ktorym z 30% to faszysci i nacjonalisci, a 95% podaje sie za katolikow, o zbieznosc katolicyzmu z faszyzmem wcale latwo:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Idac tym tropem kropku 02.08.05, 20:11 mozna postawic teze, ze kazdy pomyleniec, zboczeniec, zbrodniarz czy cyklista to na 95% katol :))) 95% to liczba ludzi ochrzczonych, a w Polsce niemal kazde dziecko jest chrzczone. Co wcale nie oznacza, ze w wieku 20 czy 50 lat zalicza sie do katolikow. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Idac tym tropem kropku 02.08.05, 20:59 asienka32 napisała: > 95% to liczba ludzi ochrzczonych, a w Polsce niemal kazde dziecko jest > chrzczone. Co wcale nie oznacza, ze w wieku 20 czy 50 lat zalicza sie do > katolikow. Ty wiesz, kropek wie i ja wiem. Musisz niestety jeszcze Czarnych o tym przekonac. Oni uparcie nawet tych nieochrzczonych na swoje listy wciagaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To czemu ci 50 letni katolicy z Kosciola nie 02.08.05, 21:02 wystapia, a w wieku 90-lat prosza o katolicki pogrzeb? Grzesznicy - prawdopodobnie, ale, niestety, katolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: To czemu ci 50 letni katolicy z Kosciola nie 02.08.05, 21:09 kropekuk napisał: > wystapia, a w wieku 90-lat prosza o katolicki pogrzeb? Grzesznicy - > prawdopodobnie, ale, niestety, katolicy. Zeby sasiedzi nie gadali, lub inne zle rzeczy....... Odpowiedz Link Zgłoś
lala-laleczna Re: To czemu ci 50 letni katolicy z Kosciola nie 03.08.05, 09:14 pies_na_czarnych napisała: > kropekuk napisał: > > > wystapia, a w wieku 90-lat prosza o katolicki pogrzeb? Grzesznicy - > > prawdopodobnie, ale, niestety, katolicy. > > Zeby sasiedzi nie gadali, lub inne zle rzeczy....... No, cóż za odwaga cywilna ;-D > Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: To czemu ci 50 letni katolicy z Kosciola nie 03.08.05, 11:19 Biedroń ocenił wypowiedź działaczki Stowarzyszenia Rodzin Polskich, że "homoseksualizm jest chorobą, a homoseksualiści powinni być odsunięci od wykonywania zawodu nauczyciela" jako "oddającą faszystowsko-nacjonalistyczno- katolicki charakter nagonki na środowisko homoseksualistów". Faktycznie zagalopowal sie dodajac przymiotnik "katolicki", troche tez przeholowal z "nacjonalistycznym" (bo teoretycznie nacjonalizmowi chodzi o narod a nie orientacje seksualna:), ale co do reszty zgoda, ze glownie nasi faszysci, ktorzy g.wno rozumieja z chrzescijanstwa zajmuja sie nagonka na gejow. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Idac tym tropem kropku 03.08.05, 04:07 Ze tez bolszewicy na to nie wpadli ! Mogli przeciez przyjmowac do partii niemowleta, chociaz podobno w przedszkolach uczyli o Stalinie tak jak teraz strasza dzieci JP2. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: W teorii z katolicyzmem nie ma to wiele wspol 03.08.05, 08:06 Nazisci wymordowali wiecej katolikow i chrzescijan niz przedstawicieli jakiegokolwiek innego wyznania, w Polsce i gdziekolwiek. Wielu Zydow w sluzbie mlotka i kosy mordowalo chrzescijan i katolikow. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz A wiesz Pan z czym się kojarzy Piotr ? :)))) Znasz 02.08.05, 20:02 pam prozę Włodzimierza [sic!] Sokorskiego - komunisty- antyfaszysty ? :))))))))))))))))))) > Faszyzm i nacjonalizm w Polsce - z czym mi się kojarzy ? Z katolicyzmem. > < Każdy przeciw każdemu, Bóg przeciw wszystkim. > Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny Albo choroba albo rzecz nabyta... 02.08.05, 20:49 Co zreszta na jedno wychodzi, gdyz nie jest to rzecz normalna. Geje lubia wkladac czlonka do odbytu, a jedyna funkcja odbytu jest wydalanie kalu. Czyli jezeli widza oni kupe np. przy drodze to doznaja erekcji bo kojarzy im sie z odbytem a odbyt z seksem. Czyz nie jest to choroba? Z mojego naukowego wywodu powyzej wynika niezbicie, ze musi to byc choroba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ty z twoja luba tylko w jedna fizjologiczna 02.08.05, 21:04 dziurke i to gwoli mienia dziatek? Biedna kobieta - nie zdziwie sie, gdy cie zdradzi z listonoszem czy hydraulikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny [...] 03.08.05, 05:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy [...] 03.08.05, 04:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krakow2005 Re: Albo choroba albo rzecz nabyta... 03.08.05, 20:49 tadluzny napisał: > Co zreszta na jedno wychodzi, gdyz nie jest to rzecz normalna. > Geje lubia wkladac czlonka do odbytu, a jedyna funkcja odbytu jest wydalanie > kalu. Czyli jezeli widza oni kupe np. przy drodze to doznaja erekcji bo kojarzy > > im sie z odbytem a odbyt z seksem. Czyz nie jest to choroba? Z mojego naukowego > > wywodu powyzej wynika niezbicie, ze musi to byc choroba. > Pozdrawiam. Ile ty masz lat? Piec? Dziesiec gora. Taka logika jest dowodem, ze cierpisz na skrajny deficyt w korze mozgowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bodymen Re: Albo choroba albo rzecz nabyta... 04.08.05, 09:55 tadluzny napisał: > Co zreszta na jedno wychodzi, gdyz nie jest to rzecz normalna. > Geje lubia wkladac czlonka do odbytu, a jedyna funkcja odbytu jest wydalanie > kalu. Czyli jezeli widza oni kupe np. przy drodze to doznaja erekcji bo kojarzy > > im sie z odbytem a odbyt z seksem. Czyz nie jest to choroba? Z mojego naukowego > > wywodu powyzej wynika niezbicie, ze musi to byc choroba. > Pozdrawiam. Ten wywód nie jest naukowy. jesli przeprowadzić odpowiednie badania i potwierdzisz swoją hipotezę wtedy możesz to opublikować. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_babe Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 02.08.05, 22:15 Robert powiedział prawdę i za nią został skazany. Homofoby mówią kłamstwa i im sprawy umarzają. Tak to jest - jak się ma większość za sobą, to można zapomnieć o obiektywności. Ciekawa jestem, czy Robert się odwoła do wyższej instancji. Bo jak dla mnie w Elblągu nie można liczyć na uczciwy proces. Ja uważam, że kościół katolicki to wylęgarnia nienawiści do człowieka...żadna cywilizacja miłości, ale cywilizacja pogardy i podłości. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 11:32 marina_babe napisała: > Robert powiedział prawdę i za nią został skazany. Homofoby mówią kłamstwa i im sprawy umarzają. Tak to jest - jak się ma większość za sobą, to można zapomnieć o obiektywności. Ciekawa jestem, czy Robert się odwoła do wyższej instancji. Bo jak dla mnie w Elblągu nie można liczyć na uczciwy proces.> > Ja uważam, że kościół katolicki to wylęgarnia nienawiści do człowieka...żadna > cywilizacja miłości, ale cywilizacja pogardy i podłości. Nie obrazaj sie na caly Kosciol, bo to stosowanie odpowiedzialnosci zbiorowej. Masz prawo obwiniac frustratow, ktorzy z krzyzem na sztandarach sluza szatanowi. Dla mnie ci ludzie, ktorzy mieniac sie chrzescijanami dysza nienawiscia do wszystkiego co im sie wydaje 'niewlasciwe' sa zwyklymi dupkami. I czuje sie zazenowany, ze uzurpuja sobie prawo wypowiedzi w imieniu innych chrzescijan, w tym i moim. Ja wierze, ze Bog wszystkich kocha jednakowo i chce, zebysmy o tym pamietali. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm zaskarzyc ten niecny wyrok w Strasburgu 02.08.05, 22:21 Polski sad chroni katofaszystow ! Ta holota moze obrazac innych i uzywac wobec nich nawet przemocy fizycznej bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jasne, ale najpierw Biedron musi wszedzie w Polsce 02.08.05, 23:28 przegrac :)))))))))) Powinien tez skarzyc inny sad, ze rozpatruje sprawe rodzinnej faszystki zbyt opieszale :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
login39 gargamelku-homofobie, co tu gardlujesz? 02.08.05, 23:49 Co tak gardlujesz homofobie jeden? A kim ty jestes? Tez bezkarnie, pytanie jak dlugo, obrazasz innych. W twoim kraju homofobia jest pod ochrona? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A w twoim kraju FASZYZM JEST POD OCHRONA? 03.08.05, 00:03 Ciekawe, czy panstwa, czy KK :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
login39 w moim kraju pod ochrona sa czerwone szmaty 03.08.05, 00:06 A na tym forum, jak widac, homofoby sa tez z importu. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm [...] 03.08.05, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ja moge udowodnic ze chroni sie u was neo-nazi 03.08.05, 01:12 Co ciekawsze, do wykazania tegoz zabiera sie jedna z komisji EU - warto czytac to, co na portalu Unii (zamiast wierzyc GW, co to niby Unia o Bialorusi powiedziala). Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Fakt, Biedronia trochę poniosło, ale wyrok jest... 02.08.05, 22:23 ...kuriozalny ; nawet jeśli utrzymałby się w kolejnych polskich instancjach w Strasbourgu padnie jak nic... Odpowiedz Link Zgłoś
kacaw WYSŁAĆ BIEDRONIA NA BIAŁORUŚ! 02.08.05, 22:30 TAM ŁUKASZENKO DOBIERZE MU SIĘ DO D...PY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Myslisz, ze kazdy PODZIELA TWE MARZENIA? 02.08.05, 23:29 baw sie z Lukaszenka sam:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 02.08.05, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 02.08.05, 23:32 A co ten Biedroń katolików tak nie lubi? Co on taki nietolerancyjny jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 02.08.05, 23:45 Musi być nietolerancyjny bo przecież ponoć o tolerancję wojuje. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Katolicy go chyba zbyt mocno... 02.08.05, 23:58 ...bombardowali miłością...(a teraz wielce zaskoczeni, że on ich w końcu także pokochał) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie wiesz? Od czasow, gdy byl MINISTRANTEM ! 03.08.05, 00:04 I na co mu przez to przyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
krakow2005 Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 20:54 t-800 napisał: > A co ten Biedroń katolików tak nie lubi? Co on taki nietolerancyjny jakiś? A chcesz, zeby on tolerowal brak tolerancji? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Hmm...za większość postów tutaj sąd daje 600, 03.08.05, 00:03 niestety kary....dołoże się : uważam, że Bieroń wcale nie przesadził, a prawda w oczy niektórych kole, stąd ten wyrok..... gdzie mam wpłacić kase ?? może na Licheń ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Hmm...za większość postów tutaj sąd daje 600, 03.08.05, 00:47 Za komuny straszyli "od 6 do 5" czyli wyrok od 6 miesięcy do 5 lat, teraz przyszły takie czasy, że trzeba płacić po 600. < Allejuja, i do przodu! > Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp [...] 03.08.05, 01:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Pedaly na ksiezyc 03.08.05, 02:18 Tam zakladac "rodziny" i adoptowac dzieci, a jak sie nic nie urodzi to trudno, nikt po was plakac nie bedzie, no moze pare zalosnych lesb, ale te trzeba bedzie wyslac w kolejnej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
krakow2005 Re: Pedaly na ksiezyc 03.08.05, 20:58 janul1 napisał: > Tam zakladac "rodziny" i adoptowac dzieci, a jak sie nic nie urodzi to trudno, > nikt po was plakac nie bedzie, no moze pare zalosnych lesb, ale te trzeba bedzi > e wyslac w kolejnej turze. A Ciebie tez trzeba wyslac na ksiezyc i wypuscic nagiego i bosego bez skafandra. Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Czy bardziej obraził katoli, nazoli czy faszystów 03.08.05, 02:35 Jak słusznie ktoś wyliczył, jesli katolików jest 95% w tym zorganizowanych narodowych katolików proweniencji radiomaryjnej i oraz rozproszonych po parafiach "prawdziwych polaków-katolików" o pogladach zbliżonych - jest kilka milionów, (w tym spory odsetek antysemitów i zwolenników narodowego- socjalizmu) - to Biedroń ani nikogo nie chwalił, ani nikogo nie znieważał. Po prostu logicznie interpretował dane statystyczne będące od lat w tzw "domenie publicznej". Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Najbardziej obraził głupich..... 03.08.05, 07:43 To oni na niego donieśli... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 04:03 "Uczucia Religijne" maja tylko Katofaszysci. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Zetrzyjcie pianę z pysków i idźcie się zaszczepić 03.08.05, 07:50 ...ale na nienawiść nie ma szczepionki Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Zetrzyjcie pianę z pysków i idźcie się zaszcz 03.08.05, 10:20 bloczek4 napisał: > ...ale na nienawiść nie ma szczepionki Chodzi Ci oczywiście o tych faszystów co Biedronia ścigali ?? Faktycznie...nic im juz nie pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Przyganiał kocioł garnkowi 03.08.05, 13:29 Ja staram sie zrozumieć kogoś komu religia padła na mózg...oni raczej nie...a po śmierci papieża to juz sie obłęd z tego robi... Odpowiedz Link Zgłoś
heureka7 Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 07:55 bardzo "obiektywny" sad... homoseksualistow mozna zniewazac do woli, chamskich katolikow chroni sie niczym swiete krowy... Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 w porządku, mogę się zgodzić nawet, że 03.08.05, 09:09 homoseksualizm nie jest chorobą tylko (za encyklopedyczną definicją) "zaburzeniem orientacji seksualnej" ale dlaczego mam się godzić, że osoba jawnie przyznająca się do tej "orientacji" ma uczyć dzieci? Temu jestem przeciwny. Jako normalny (tak jest!) nie mogę już nawet powiedzieć, ze jestem normalny i muszę mówić "heteroseksualny", bo inaczej będę ciągany po sądach. Za to tych odbiegających od normy (pardon, „zaburzonych”) nie mogę określać klasyczną definicją "homoseksualny", bo też będę ciągany po sądach. W pracy (jako wiekszości!) też grozi mi dyskryminacja. Przykład: jeśli pójdę do szefa i powiem, że ktoś do mnie powiedział "ty heteroseksualisto" to spotkam się zapewne ze wzruszeniem ramion ale jeśli ktoś pójdzie ze skargą, że został (zgodnie z prawdą) nazwany homoseksualistą to oczywiście mnie pociagną za odpowiedzialność, bo "dyskryminuje mniejszość". W szkole, nauczyciel, który też powinien wychowywać i b y ć w z o r e m i autorytetem dla młodzieży może smiało powiedzieć do dzieciaków: "jestem gejem i tak jest dobrze". A rodzice muszą się grzecznie uśmiechać i potakiwać: "tak jest panie geju". No i oczywiście jeśli para gejowska zechce sobie wziąść na wychowanie parę małych chłopaczków w ramach adopcji, to mogą im codziennie demonstrować rodzinne „wzory” rodzicielskiej miłości między tatusiem... a tatusiem. Gdzie są granice tolerancji? A jeśli ktoś jutro powie, ze się zakochał w kozie i chce z nią wziaść ślub? Dziś to brzmi jeszcze jak absurd ale ludzka fantazja nie zna granic - te muszą jednak istnieć w praktyce i prawie. Naistotniejsze jest pytanie o granice prawne. Moje zdanie jest proste: w zakresie prywatnym niech sobie geje robią co chcą ale uważam, że model rodziny opartej o małżeństwo kobiety i meżczyzny jest najlepszy i taki popieram. Natomiast co do zwiazków homoseksualnych to jestem za możliwoscią ich rejestrowania jako związek partnerski właśnie a nie jako małżeństwo. W szczególności adopcja powinna być homoseksualistom zakazana. Odpowiedz Link Zgłoś
krakow2005 Re: w porządku, mogę się zgodzić nawet, że 03.08.05, 21:11 toja3003 napisała: > homoseksualizm nie jest chorobą tylko (za encyklopedyczną definicją) > "zaburzeniem orientacji seksualnej" ale dlaczego mam się > godzić, że osoba jawnie przyznająca się do tej "orientacji" > ma uczyć dzieci? Temu jestem przeciwny. > > Jako normalny (tak jest!) nie mogę już nawet powiedzieć, ze > jestem normalny i muszę mówić "heteroseksualny", > bo inaczej będę ciągany po sądach. > Za to tych odbiegających od normy (pardon, „zaburzonych”) nie > mogę określać klasyczną definicją "homoseksualny", > bo też będę ciągany po sądach. > > W pracy (jako wiekszości!) też grozi mi dyskryminacja. > Przykład: jeśli pójdę do szefa i powiem, że > ktoś do mnie powiedział "ty heteroseksualisto" > to spotkam się zapewne ze wzruszeniem ramion > ale jeśli ktoś pójdzie ze skargą, że został > (zgodnie z prawdą) nazwany homoseksualistą > to oczywiście mnie pociagną za odpowiedzialność, > bo "dyskryminuje mniejszość". > > W szkole, nauczyciel, który też powinien wychowywać > i b y ć w z o r e m i autorytetem dla młodzieży może smiało powiedzieć > do dzieciaków: "jestem gejem i tak jest dobrze". > A rodzice muszą się grzecznie uśmiechać i potakiwać: > "tak jest panie geju". > > No i oczywiście jeśli para gejowska zechce sobie wziąść > na wychowanie parę małych chłopaczków w ramach > adopcji, to mogą im codziennie demonstrować rodzinne „wzory” > rodzicielskiej miłości między tatusiem... a tatusiem. > > Gdzie są granice tolerancji? A jeśli ktoś jutro powie, > ze się zakochał w kozie i chce z nią wziaść ślub? > Dziś to brzmi jeszcze jak absurd ale ludzka fantazja nie > zna granic - te muszą jednak istnieć w praktyce i prawie. > > Naistotniejsze jest pytanie o granice prawne. > > Moje zdanie jest proste: w zakresie prywatnym > niech sobie geje robią co chcą ale uważam, że > model rodziny opartej o małżeństwo kobiety > i meżczyzny jest najlepszy i taki popieram. > > Natomiast co do zwiazków homoseksualnych > to jestem za możliwoscią ich rejestrowania > jako związek partnerski właśnie a nie jako > małżeństwo. > > W szczególności adopcja powinna być > homoseksualistom zakazana. Kilka problemow w twej diatrybie: po pierwsze, model kobieta+mezczyzna jest najlepszy dla ciebie. Ja, bedac pelnoletnim obywatelem, pozwole sobie skorzystac z wolnosci i wybrac model, ktory jest najlepszy dla mnie. Jednoczesnie musze cie zapewnic, ze porad nad wyborem modelu nie potrzebuje od nikogo wlacznie z toba. Przypuszczam, ze nie bylbys zadowolony gdybym ja narzucal model, ktory uwazam za "najlepszy." Po drugie, homofoby, ktore atakuja gejow uzywaja roznych metod, ktore maja na celu ich ponizenie, np: seks z kozami, adopcja "chlopaczkow", itd, itd. Jak dlugo zyje to nie spotkalem zadnego geja, ktory mial przyjemnosc z koza. Kilka gejowych par, ktore znam i ktore zaadoptowaly dzieci, sa bardzo dobrymi rodzicami, moze nawet lepszymi od tych "normalnych" heteroseksualnych. Zeby ponizyc ich wysilek w wychowaniu dzieci na dobrych obywateli poprzez porownanie do adopcji "chlopaczkow" jest dowodem, ze nie masz kompletnego pojecia o czym mowisz. Prosze zastanow sie nad tym i poczytaj troche bardziej obiektywnych pism. Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 13:30 Jaki mógłby być inny wyrok w tym "Klechistanie"? Dobrze, że nie skazali go na spalenie na stosie. Odpowiedz Link Zgłoś
mironb4 Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 14:26 Nie Klechistan tylko Cosa Nostra vel SLD vel michnikowszczyzna vel prezioland. Mogl np. dostac wyrok nosic tiszrt dla wolnosci: Nie plakalem po smierci Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Kto chce,żeby jego dziecko... 03.08.05, 14:33 ...było wychowywane w szkole przez homosia,transwestytę,sado-maso... -ręka w górę! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Kto chce,żeby jego dziecko... 03.08.05, 14:46 mg2005 napisał: > ...było wychowywane w szkole przez homosia,transwestytę,sado-maso... > -ręka w górę! homos nie czlowiek spalic go? jezeli homos bedzie dobrym nauczycielem .specjalista od przedmiotu to wole jego od skretynialego nauczyciela dewota KK. W Polsce sa setki nauczycieli homosi i lesbijek a najwazniejsze by byli dobrymi fachowcami. Nie na darmo Polske nazywa sie zadu.... ,zasciankiem Europy Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kto chce,żeby jego dziecko... 03.08.05, 15:10 mg2005 napisał: > ...było wychowywane w szkole przez homosia,transwestytę,sado-maso... > -ręka w górę! Gdyby mnie i żony na tym świecie brakło, to sądzę, że syn nie miałby nic przeciwko jeżeli znalazł by tam miłość i zrozumienie..... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kto chce,żeby jego dziecko... 04.08.05, 09:50 jezeli do tej listy dolozysz dewotów,oszolomow,i zakonnice bezhabitowe to sie podpisze.Te ostatnie i tak uczą w szkolach roznych przedmiotow i ewangelizuja tajnie wszystkie dzieci,niezaleznie od wyznania i woli rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kto chce,żeby jego dziecko... 04.08.05, 09:53 przed "podpisze" mialo byc "nie" oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 15:09 mironb4 napisała: dostac wyrok nosic tiszrt dla wolnosci: Nie plakalem po smierci Adasia > . Czyżbyś chciał wsadzać za tekst : Nie płakałem po śmierci papieża... ?? o, qrczę, ciekawe gdzie bedę odsiadywał wyrok za brak łez.... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mironb4 Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 15:56 Jak to gdzie? W tym strasznym wiezieniu gdzie Michnik pisal książki... A tak serio to za ten tekst nikogo bym nie chcial wsadzac, smutne tylko ze Gadzinowka wyciera sobie ciągle gębę papiezem, propagujac wartosci calkowicie niezgodne z Jego nauczaniem. Natomiast samo haslo to tylko prostactwo czystej wody, charakterystyczne dla tego srodowiska hanby i zaklamania. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 16:32 Nie płakałem po papieżu !! To stwierdzenie faktu a nie chamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
mironb4 Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 18:54 Czyzby tylko stwierdzenie faktu? Ja (i wielu moich znajomych z pracy) uwaza je za wyjątkowe niestosowne (mowiąc bardzo oględnie) sczegolnie kilka dni po smierci najwiekszego Polaka naszych czasow. Czy gdybysmy inny fakt np.: "Michnik pije wodke z katami narodu polskiego" i umiescili go na tiszercie tez byloby TYLKO stwierdzeniem faktu? Wydaje sie, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Sąd: Biedroń znieważył katolików 03.08.05, 23:07 Ten t-shirt "wyszedł" dopiero pod koniec maja ..to nie kilka dni po...nosze na koszulkach różne dziwne rzeczy...i jakoś nikt sie mocno nie wzburzył... to moja sprawa co mam na piersi, i to nie ma byc miłe tylko ma prowokowac...najlepiej do myślenia..pozzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś