jakarta 13.08.05, 12:31 ...czyli Giertych pierwszy w kolejce do obalenia! Tak nam dopomóż Bóg! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sluczyn Tańczymy labada, kampania trwa. 13.08.05, 12:48 Tańczymy labada, kampania trwa. Wierzę , że Donald Tusk człowiek w trudzie zdobywający swoją pozycję, romantyczny dla opisów Kaszub i racjonalny w działaniu uzyska u moich rodaków poparcie na prezydenta. Sadzę , że on i jego formacja jest w stanie wyprowadzić nas z kręgu korupcji, upadku sądów oraz przywróci godność Polakom. WC dla klonów petrobaronów, samoobronna gnojowica to lewica, biopaliwa i pycha biokalifa, a Giertych fika w imię Rydzyka. Tańczymy labada, labada, wesołego walczyka, piłki już były, aborcja już była, konkordat już był, złodzieje już byli, matoły byli, uuuuuu!, to teraz czas zwiewać przed Prawem i Sprawiedliwością w wykonaniu ZChN Kaczyńskich oraz WC rozmięka! Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Giertych chce obalenia Kościoła?! 13.08.05, 12:58 "obalić rządy ludzi, którzy "od wielu dziesiątków lat żyli na koszt państwa"??? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: wszystkich czerwonych na szubienice!! 13.08.05, 13:40 kazdy komuch to zlodziej i oszust!!potrafia tylko klamac i oszukiwac ciemny narod!!sa nietykalni bo sady w polsce sa skorumpowane!!przyjdzie czas ze narod rozliczy czerwonych bandziorow!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: wszystkich czerwonych na szubienice!! 13.08.05, 13:47 toberson napisał: > kazdy komuch to zlodziej i oszust!!potrafia tylko klamac i oszukiwac ciemny > narod!!sa nietykalni bo sady w polsce sa skorumpowane!!przyjdzie czas ze narod > rozliczy czerwonych bandziorow!! Troche ten narod jakby przejasnial! Czego dowody widac chocby na tym forum! 5 lat temu nikt mi nie wierzyl, ze jak wybierzemy Kwaśniewskiego, to bedzie więcej afer... Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 teraz WC Carex wystawia najlepsze swiadectwo calej 13.08.05, 14:15 komunie Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: teraz WC Carex wystawia najlepsze swiadectwo 13.08.05, 19:04 brawo GW za nieziemskie ujęcie gIERTYCHA na zdjęciu!!! jeszcze tylko brakuje wyciągniętej ręki... Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: wszystkich czerwonych na szubienice!! 13.08.05, 16:18 po przeglądnieciu wielu wypowiedzi jestem przekonany,że pan WC ma bardzo dużo do ukrycia.Wasze przekonania Waszą sprawą.Ja temu Panu nie wierzę.Jest tu bardzo dużo niejasności których nie powinno być jeżeli chodzi o Prezydenta.Przyszłego Prezia.Jak wyglądały przekazy dolarów i złotówek z USA i do Usa..Czy były zgodne z prawem.Problem prawdomównosci Prezia lub przyszłego Prezia jest zasadniczy.Co jeszcze ma sknocić?.Kto jeszcze mu wierzy?.Czy tylko partyjny debil ?. Odpowiedz Link Zgłoś
gcz5 Re: wszystkich czerwonych na szubienice!! 13.08.05, 17:04 toberson napisał: > kazdy komuch to zlodziej i oszust!!potrafia tylko klamac i oszukiwac ciemny > narod!!sa nietykalni bo sady w polsce sa skorumpowane!!przyjdzie czas ze narod > rozliczy czerwonych bandziorow!! Ja tylko pytam a nie komentuję: Czy do tej grupy czerwonych bandziorów zaliczasz również Romana Giertycha ? Czym się różni Roman Giertych od czerwonego bandziora ? Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: wszystkich czerwonych na szubienice!! 15.08.05, 12:09 gcz5 napisał: > toberson napisał: > > > kazdy komuch to zlodziej i oszust!!potrafia tylko klamac i oszukiwac ciem > ny > > narod!!sa nietykalni bo sady w polsce sa skorumpowane!!przyjdzie czas ze > narod > > rozliczy czerwonych bandziorow!! > Ja tylko pytam a nie komentuję: > Czy do tej grupy czerwonych bandziorów zaliczasz również Romana Giertycha ? > Czym się różni Roman Giertych od czerwonego bandziora ? > Gertych fajny facet TYLKO Gertycha nam Trzeba Trzeba gertycha awansowac na premiera... to sobie da rade z TUSKIEM Prezydentem.. Gretych jest duzy . gertych i moze duzo zamieszac.... jak da rade cimoszce to da rade i zrobi wojenke z ze wschodem Tylko gertych nam potrzebny... Gertych na wodza Awansowac .. Romus wodz POLAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1113 [...] 13.08.05, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mszywala [...] 14.08.05, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: wszystkich czerwonych na szubienice!! 15.08.05, 08:52 toberson napisał: > kazdy komuch to zlodziej i oszust!!potrafia tylko klamac i oszukiwac ciemny > narod!!sa nietykalni bo sady w polsce sa skorumpowane!!przyjdzie czas ze narod > rozliczy czerwonych bandziorow!! Czerwono-czarnych nie mylić z kapelą. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Giertych chce obalenia Kościoła?! 13.08.05, 13:45 navaira napisał: > "obalić rządy ludzi, którzy "od wielu dziesiątków lat żyli na koszt państwa"??? Tak i dla rownowagi takze kilka innych "elit" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_b52 BRAWO ROMAN - racja !!! załgane media też obalić ! 13.08.05, 14:21 ........ Lider LPR Roman Giertych powiedział podczas sobotniej konwencji wyborczej, że celem jego partii jest "obalenie kasty nietykalnych panów: Cimoszewiczów, Kwaśniewskich, Ungierów". ......... te liste trzeba rozszerzyc na niektorych naczelnych i dziennikarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Tańczymy labada, kampania trwa. 13.08.05, 13:34 sluczyn napisał: > Tańczymy labada, kampania trwa. > > Wierzę , że Donald Tusk człowiek w trudzie zdobywający swoją pozycję, > romantyczny dla opisów Kaszub i racjonalny w działaniu uzyska u moich rodaków > poparcie na prezydenta. Sadzę , że on i jego formacja jest w stanie wyprowadzić Tusk? Tylko Tusk! A ze przy okazji Rokita, to niwazne? Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: Tańczymy labada, kampania trwa. 13.08.05, 13:52 jakoś się go da znieść. ostatnio nawet trochę odpuścił. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Obalić kastę nietykalnych Giertychów i Wrzoda 13.08.05, 13:32 panatha napisał: > Co mowi za siebie samo. Zero! Odpowiedz Link Zgłoś
eu2005 Giertych i Tusk kręcą? 14.08.05, 21:55 • Giertych też chyba coś kręci? Giertych -Rejestr korzyści orka.sejm.gov.pl/RejIVk.nsf/web/092 Udział w organach fundacji, spółek prawa handlowego lub spółdzielni, nawet wówczas, gdy z tego tytułu nie pobiera się żadnych świadczeń pieniężnych: pisze 31/10/01 - zasiadałem w Radzie Nadzorczej Stoczni Gdańskiej S.A. w upadłości lecz złożyłem rezygnację. Z tytułu członkostwa w tej Radzie nie osiągałem żadnych dochodów. O Wielkopolskim Banku Rolniczym zapomina – kłamie? Dochody w 2001 do 17,10.2001 tylko z kancelarii adwokackiej -według oświadczenia majątkowego z października 2001 orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/0/6E8FCDEF2A4801E8C1256ADA0039188F/file/092.p df a 16438,10 z tytułu członkowstwa w Radach Nadzorczych w wykazie dochodów w 2001 do 31.12.2001 według oświadczenia majątkowego z kwietnia 2002 orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/0/6E8FCDEF2A4801E8C1256ADA0039188F/$file/092- I.pdf Ciekawe jak można mieć dochody i ich nie mieć , być członkiem rady nadzorczej i nie być? Coś tu musi wyjaśnić? • Tusk też kręci? Jakie dochody ukrył w swym oświadczeniu Donald Tusk sprwdź 2001 i 2002 orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/0/2AD7757042F448BCC1256ADA00391B09/$file/409-1.pdf ten to sie nie myli - co na to Miodowicz z PO i reszta komisji? w październiku 2001 wiedział jak wypełniać kwity a w kwietniu 2002 zapomniał - bardzo dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Klasyczne komusze podejscie 15.08.05, 08:00 nalgac, a moze cos sie przyczepi. Jak masz jakies konkretne pytanie do Tuska to je zadaj, bo widzisz ja tez ad hoc moge wysnuc watpliwosci dotyczace cnotliwosci i zrodel dochodu twojej matki. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 12:33 jak widać papcio daje ciała w rankingach więc synuś wylewa szambo na wszystkich. atak histerii? Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 12:37 >>>>>>>trafiłaś w dziesiątkę - moje uznanie za wypisanie prawdy .Podobno jabłko nie upada daleko od jabłoni-. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 13:39 olo1033 napisał: > >>>>>>>trafiłaś w dziesiątkę - moje uznanie za wyp > isanie prawdy .Podobno > jabłko nie upada daleko od jabłoni-. Ja juz to przerabialem... Michnik i brat Jego Kwasniewki i zaplecze (Ungier) Miller Cimoszko i tatus Giertych i dziadek Czekam na dalsze powiazania Dziadek Tuska kolaborowal z hitlerowcami...?? Kaczyńscy ukradli ksiezyc i kota swojem mamie ???? Rokita pral brudne gacie swoim ciotkom??? a jego zona to agentka NKWD???? No, ktory pierwszy???? Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 14:29 > olo1033 napisał: > ..Rokita pral brudne gacie swoim ciotkom??? a jego zona to agentka NKWD???? Tak na marginesie, to piszesz o pierwszej czy o drugiej zonie Rokity ???? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 14:34 u_bolt napisał(a): > > olo1033 napisał: > > ..Rokita pral brudne gacie swoim ciotkom??? a jego zona to agentka NKWD?? > ?? > > Tak na marginesie, to piszesz o pierwszej czy o drugiej zonie Rokity ???? trzeciej. Jeszcze nikt o niej nie wie, okazuje sie ze ona jest corka Busha z drugiego malzenstwa ale z nieprawego loza, poniewaz loze stalo w lewym kacie sali, w ktorej "spali"! y. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 15.08.05, 08:59 yabool napisał: > olo1033 napisał: > > > >>>>>>>trafiłaś w dziesiątkę - moje uznanie > za wyp > > isanie prawdy .Podobno > > jabłko nie upada daleko od jabłoni-. > Ja juz to przerabialem... > Michnik i brat Jego > Kwasniewki i zaplecze (Ungier) > Miller > Cimoszko i tatus > Giertych i dziadek > Czekam na dalsze powiazania > Dziadek Tuska kolaborowal z hitlerowcami...?? > Kaczyńscy ukradli ksiezyc i kota swojem mamie ???? > Rokita pral brudne gacie swoim ciotkom??? a jego zona to agentka NKWD???? > No, ktory pierwszy???? > A Kain zabił Abla ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 15.08.05, 12:24 Panie daj im zdrowie bo o rozumu to nawet nie warto... Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 13:36 ja_aska napisała: > jak widać papcio daje ciała w rankingach więc synuś wylewa szambo na > wszystkich. atak histerii? WC daje dupy jeszcze bardziej, a Giertych niczego na tym nie zyskuje? Alez analiza! Tylko podziwiac! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 ja_aska ! Jak to jest możliwe, że .......... 13.08.05, 13:42 .... dla ciebie komunistyczne "afer-szambo" jest "CACY", a poczynania R. Giertycha ( i nie tylko ) zmierzające do rozliczenia czerwonych baronów za multi-przekręty, - jest "BE" ??? Okazuje się, jak widać jest możliwe, wszakże pod jednym warunkiem: - albo działasz razem z tą lumpen-elitą, albo kompletnie nie wiesz, o co chodzi. _______________ Pomyśl, nie bój się, myślenie nie boli ! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: ja_aska ! Jak to jest możliwe, że .......... 13.08.05, 13:48 doktor.1 napisał: > .... dla ciebie komunistyczne "afer-szambo" jest "CACY", > a poczynania R. Giertycha ( i nie tylko ) > zmierzające do rozliczenia czerwonych baronów > za multi-przekręty, - jest "BE" ??? > Okazuje się, jak widać jest możliwe, wszakże pod jednym > warunkiem: - albo działasz razem z tą lumpen-elitą, > albo kompletnie nie wiesz, o co chodzi. > _______________ > > Pomyśl, nie bój się, > myślenie nie boli ! Zapewne rodzice kupili mu kompuetr z dostepem do internetu i sie wyzywa, nie umie inaczej Czerwona holota tak ma! y Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: ja_aska ! Jak to jest możliwe, że .......... 13.08.05, 15:31 doktor.1 napisał: >Pomyśl, nie bój się, myślenie nie boli !< Oj boli doktorze Ojboli. Zwlaszcza ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 12:37 Prezio, Kulczyk i GTW tak łatwo się nie dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
jolojo Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 12:38 Hadków, Giertychów, Kotlinowskich - Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 12:44 'Giertych podkreślił, że w Polsce trzeba obalić rządy ludzi, którzy "od wielu dziesiątków lat żyli na koszt państwa, a wywodzą się z nomenklatury komunistycznej.' Już czas aby na koszt państwa zaczęli żyć ludzie niezwiązani z nomenklaturą np. Giertych & spółka. Dla osiagniecia tego celu Giertych nie waha się przed uzyciem fałszywych swiadków, pomówień i całego aresnału innych tego rodzaju środków wychodząc z założenia, ze cel uswieca srodki. A ja uważam, ze lepszy Cimoszewicz od stu Giertychów wala Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 13:44 wala.waleczna napisała: > 'Giertych podkreślił, że w Polsce trzeba obalić rządy ludzi, którzy "od wielu > dziesiątków lat żyli na koszt państwa, a wywodzą się z nomenklatury > komunistycznej.' > > Już czas aby na koszt państwa zaczęli żyć ludzie niezwiązani z nomenklaturą np. > > Giertych & spółka. Dla osiagniecia tego celu Giertych nie waha się przed > uzyciem fałszywych swiadków, pomówień i całego aresnału innych tego rodzaju > środków wychodząc z założenia, ze cel uswieca srodki. > A ja uważam, ze lepszy Cimoszewicz od stu Giertychów > wala JAK do ciezkiej cholery moga zaczac zyc skoro nie maja szans rzadzic? Czy moze sugerujesz (nie, tego slowa nie znasz!) wmawiasz ze Pis i PO podziela sie tym co niewatpliwie ukradna z LPR-em????? Fałszywym świadkiem ostatnio to był Cimoszewicz, jak bardzo fałszywym okaze sie we wtorek.... Odpowiedz Link Zgłoś
gcz5 Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 17:23 yabool napisał: > wala.waleczna napisała: > > > 'Giertych podkreślił, że w Polsce trzeba obalić rządy ludzi, którzy "od w > ielu > > dziesiątków lat żyli na koszt państwa, a wywodzą się z nomenklatury > > komunistycznej.' > > > > Już czas aby na koszt państwa zaczęli żyć ludzie niezwiązani z nomenklatu > rą > np. > > > > Giertych & spółka. Dla osiagniecia tego celu Giertych nie waha się przed > > uzyciem fałszywych swiadków, pomówień i całego aresnału innych tego rodza > ju > > środków wychodząc z założenia, ze cel uswieca srodki. > > A ja uważam, ze lepszy Cimoszewicz od stu Giertychów > > wala > JAK do ciezkiej cholery moga zaczac zyc skoro nie maja szans rzadzic? Czy moze > sugerujesz (nie, tego slowa nie znasz!) wmawiasz ze Pis i PO podziela sie tym > co niewatpliwie ukradna z LPR-em????? > Fałszywym świadkiem ostatnio to był Cimoszewicz, jak bardzo fałszywym okaze sie > > we wtorek.... ----------------------------------------------------------------------------- Czy ty sądzisz,że może ktoś być lepszy w zdolnościach fałszerskich od romcia?. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 15:53 Ciekawe co otrzymal w zamian dziad Romusia za opluwanie KORu na zlecenie ubecji? Nietykalnosc wlasnej osoby, niczym nie zaklocona prace synka Macieja w Zakladzie Denrologii PAN, swobode wyjazdow zagranicznych dla wnusia Romusia? Gdy ludzie podzemia siedzieli w wiezieniach, byli wyrzucani z pracy, przez lata nie otrzymywali paszportow rod Giertychow mial sie wysmienicie jak paczuszki w ubecji. I to ubeckie,Romusiowe, rusofilskie scierwo ma czelnosc kogokolwiek oceniac? O cokolwiek pytac? Kogokolwiek o cokolwiek oskarzac? Dziwnie miela mlyny historii i demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 16:18 Dodam jeszcze: popatrz na losy drugiego pieszczocha Ojca Dyrektora: prof. Rmana Nowaka! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 16:20 Przeprasza, pomylilem imie: oczywiscie Roberta Nowaka, wielkiego przyjaciela Wegier, zasluzonego na niwie przyjazni wegiersko-radzieckiej! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 16:29 amhu napisała: > Ciekawe co otrzymal w zamian dziad Romusia za opluwanie KORu na zlecenie ubecji > ? > Nietykalnosc wlasnej osoby, niczym nie zaklocona prace synka Macieja w Zakladzi > e > Denrologii PAN, swobode wyjazdow zagranicznych dla wnusia Romusia? > Gdy ludzie podzemia siedzieli w wiezieniach, byli wyrzucani z pracy, przez lata > nie otrzymywali paszportow rod Giertychow mial sie wysmienicie jak paczuszki w > ubecji. > I to ubeckie,Romusiowe, rusofilskie scierwo ma czelnosc kogokolwiek oceniac? O > cokolwiek pytac? Kogokolwiek o cokolwiek oskarzac? Dziwnie miela mlyny historii > i demokracji. BRAWO! Takiego steku nuie slyszalem dawno! TYLKO co powiesz na to: PiS i PO, czyli dwa ugrupowania, ktore maja szanse miec wiekszosc w parlamencie TEZ chca tego, co Giertych, a przynajmniej nic mi nie wiadomo by zmienili zdanie od ostatniego wywiadu z Kaczuńskim, czy Rokitą. Dalej: LPR nie ma szans saistnie rzadzic, ale poprze dzialania PO i PiS-u w "tych tematach"... Dalej; dalej to mozesz zaczac pisac ze Tusk to pijak i zboczeniec a kaczynski lech to kurdupel, że nie wspomnę o Jarosławie, kóry pewnie dlatego stanie sie pedalem, ze jego brat nie wyrazil zgody na "pedalskie pohulanki".. Masz duze pole do POPIS-u... Tylko czy ci to pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 17:23 I ludzie PiS i PO - w wiekszosci ludzie Solidarnosci i podziemia ryzykujacy dla wolnej Polski swe i swych rodzin zycie i zdrowie - maja do tego moralne prawo. W odroznieniu od giertychowego kolaboranckiego scierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 13:41 jolojo napisał: > Hadków, Giertychów, Kotlinowskich - Odpowiedz Link Zgłoś
1tadeusz1 Giertychowi puszczają nerwy 13.08.05, 12:40 Popie..ło mu się coś w główce. A "tatuś" i stan wojenny !!! Zamknąć pomiota nie w kryminale ale w wariatkowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool [...] 13.08.05, 13:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 1tadeusz1 ! 13.08.05, 14:02 Napisz tu i teraz, co wiesz na temat działalności M. Giertycha. Tylko prawdę ! Jestem wprost przekonany, że dysponujesz tą "wiedzą" z GW i jej podobnych mediów. Może tak zająłbyś się poczytaniem książki "Czerwone dynastie" ? Przynajmniej wówczas przestaniesz wypisywać głupoty oparte na stereotypach, które jak papuga bezmyślenie powtarzasz, - nie trudząc się, by te informacje sprawdzić u źródeł. Ale czego mogę spodziewać się od libertyna z klapkami na oczach, albo wytrawnego prowokatora ? _____________ Pomyśl, nie bój się, myślenie nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Timeo hominem unius libri! 13.08.05, 15:35 Mam na mysli Ciebie, doktorze1 Odpowiedz Link Zgłoś
jars5 Re: 1tadeusz1 ! 13.08.05, 17:39 Ksiazke "Czerwone Dynastie" napisal chyba niejaki Jaerzy Robert Nowak, kiedys w SD nawet sekretarz tej partii. Pracowal w PISM i byl wielkim chwalca, ba dywanikiem i podnozkiem Kadara. Pial z zachwytu nad normalizacja wegierska i obroncami rewolucji. Proponuje przeczytac pare jego ksiazek z lat 70-tych i 80 - tych. Chcial byc ambasadorem na Wegrzech, ale Skubiszewski uznal, ze to idiota i mial racje. Wole czerwone dynastie od psychicznej dynastii Giertychow i ich akolitow w rodzaju Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywis Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 12:40 Jeśli nietykalni to jak obalić? Błąd logiczny, panie piękna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
mhensler Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 12:42 Po nocnych harcach śledczych ds. Orlenu w Radiu Ojca Tadeusza, człowiek ma wszystkiego serdecznie dość. Czy polska demokracja polegać ma na kretyńskich swawolach amatorów-polityków, publicznie przezeń powielanych? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 13:53 mhensler napisał: > Po nocnych harcach śledczych ds. Orlenu w Radiu Ojca Tadeusza, człowiek ma > wszystkiego serdecznie dość. Czy polska demokracja polegać ma na kretyńskich > swawolach amatorów-polityków, publicznie przezeń powielanych? A po jaka cholere ogladasz?? Poczytaj Trybune lub Beylina w GW Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal mhensler nie ma racji. Giertych to zawodowiec 13.08.05, 16:14 Klamie jak z nut, tak jak inni politycy, a moze nawet lepiej. Prawdziwy geniusz polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Ciekawe kiedy obali sam siebie 13.08.05, 12:55 <<Giertych podkreślił, że w Polsce trzeba obalić rządy ludzi, którzy "od wielu dziesiątków lat żyli na koszt państwa, a wywodzą się z nomenklatury komunistycznej lub z postkomunistycznych kacyków">> A na czyj koszt kształcił się pan Giertych po tym jak tatuś korzystał z komunistycznego parasola i kolaborował z WRONą? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Ciekawe kiedy obali sam siebie 13.08.05, 13:54 cozy napisał: > A na czyj koszt kształcił się pan Giertych po tym jak tatuś korzystał z > komunistycznego parasola i kolaborował z WRONą? Dziadka? Odpowiedz Link Zgłoś
polonic [...] 14.08.05, 13:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 13:02 Kiedy tego oberbłazna nareszcie odstawią do Tworek? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 13:56 rosolina napisał: > Kiedy tego oberbłazna nareszcie odstawią do Tworek? Wtedy, gdy wymienieni przez niego "politycy", a takze kilka setek innych z "elity" wyladuje w wiezieniach (w jednym za dobrze by im bylo!) Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 giertych wierzy w samospelniajace sie przepoweidni 13.08.05, 13:08 od samego mowienia o kascie nietykalnych ona nagle nie powstanie. gietrych musi miec juakies dowody na to ze ci ludzie sa w cos zamieszani, zeby rzucac na nich oskarzenia. dlaczego kampania wyborcza w polsce opiera sie na zasadzie bezpardonoych atakow prawicy na wszystko co lewicowe? czyzby chodzilo o mialkosc prawicowych propozycji programowych? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: giertych wierzy w samospelniajace sie przepow 13.08.05, 14:03 an9991 napisał: > od samego mowienia o kascie nietykalnych ona nagle nie powstanie. gietrych musi > > miec juakies dowody na to ze ci ludzie sa w cos zamieszani, zeby rzucac na nich > > oskarzenia. dlaczego kampania wyborcza w polsce opiera sie na zasadzie > bezpardonoych atakow prawicy na wszystko co lewicowe? czyzby chodzilo o > mialkosc prawicowych propozycji programowych? Po pierwsze Giertych. Wiem z e w tytule informacji jest blad, ale to nie znaczy ze masz prawo nie wiedziec o KIM piszesz... Po drugie, nigdzie G. nie po wiedzial, ze obalal ich bedzie za pomoca sierpa i mlota, tylko za pomoca bardzie delikatnych narzedzi jak brzytwa lub mojka... A jezeli uwazasz ze panowie o ktorych mowi Giertych to lewicowcy, to tym gorzej dla lewicy, choc na przyklad kuna z żaglem i kulczyk nie naleza chyba do lewicy, kwasniewski tez juz nie nalezy Wszystko co lewicowe? Czyli co? Ja aborcji i zalegizawania homo nie wiadomo nie krytykuje, jest jeszcze cos "lewicowego" w Polsce? ścieżki rowerowe? parady gejow i lesbijek? wrazliwosc spoleczna? EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Gierych jest obcym ! 13.08.05, 13:16 Obserwując przebogatą mimikę Giertycha, sposób wyrażania emocji oraz nieczłowieczy fizys dochodzę do przekonania, że zesłała go inna cywilizacja ! Tą śmiałą tezę wydają się potwierdzać również nieludzkie poglądy lidera LPR-u. W każdym razie jeżeli nie jest obcym to przynajmniej przysłanym przez nich androidem. Apeluję - poddajmy Giertycha wiwisekcji !!! Kto za ? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gierych jest obcym ! 13.08.05, 14:05 lukasbo napisał: > Obserwując przebogatą mimikę Giertycha, sposób wyrażania emocji oraz > nieczłowieczy fizys dochodzę do przekonania, że zesłała go inna cywilizacja ! > Tą śmiałą tezę wydają się potwierdzać również nieludzkie poglądy lidera LPR- u. > W każdym razie jeżeli nie jest obcym to przynajmniej przysłanym przez nich > androidem. Apeluję - poddajmy Giertycha wiwisekcji !!! Kto za ? pomocnikami zas tegoz obcego sa Wenderlisz (SLD), Pęczak (były w SLD) i Dyduch (też) O ich mimice tez moznaby napisac TOMY! Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 [...] 13.08.05, 13:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 14:11 belial13 napisał: > ROMCIO! Poje....ańcu.A o kaście w sutannach żech ty zapomnioł?Taż te pijawki > doją mlekiem i miodem płynaca Polskę,taż te pijawki ponad prawem stoją a ty > widzisz i nie grzmisz?Przeciez czarne pijawy wspólnie z postkomuchami i > solidaruchami przez ostatnie 15 lat Polske grabili,łupy dzielily, a ty o tym ni > e > wiesz?Nie wiesz,że Flaszka Głódż jak na biskupa przystało pobiera 9700 zł > "emerytury" za 13 lat balangowania przy armii?Romcio,ta jego nawet ustawa o > emeryturach mundurowych nie obowiazuje,aby dostac 40% podstawy wzmiaru trzeba > przesluzyc a nie przehulac 15 LAT a jemu naliczyli ponad 70%,Romcio za co? Ty tak nienawidzisz mocno "czarnych" czy wojsko? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 15:30 Tak,tak trzeba zydom i klechom wskazac gdzie ich miejsce w szeregu to sa najgorsze pijawki wysysajace Polske. Taki komuch Gomulka jak zarabial w latach 60-tych jako I sekretarz PZPR 12.000zl miesiecznie, to 4.000zl regularnie co miesiac oddawal na Domy Dziecka. Byl asceta i pilnowal aby przy okazji jakis uroczystosci nie wydac za duzo pieniedzy na bankiety. A taki za przeproszeniem biskup Glodz mianowany... generalem d y w i z j i w wojsku i majacy opinie balangowicza dostaje teraz z wojska 9.700zl emerytury i do tego pobiera jeszcze pensje biskupa. Teraz to dopiero balanguje bo szmalu to ma badz ile! TERAZ POLSKA !! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 17:05 polonus3 napisał: > Tak,tak trzeba zydom i klechom wskazac gdzie ich miejsce w szeregu to sa > najgorsze pijawki wysysajace Polske. Taki komuch Gomulka jak zarabial > w latach 60-tych jako I sekretarz PZPR 12.000zl miesiecznie, to 4.000zl > regularnie co miesiac oddawal na Domy Dziecka. Byl asceta i pilnowal aby > przy okazji jakis uroczystosci nie wydac za duzo pieniedzy na bankiety. > A taki za przeproszeniem biskup Glodz mianowany... generalem d y w i z j i > w wojsku i majacy opinie balangowicza dostaje teraz z wojska 9.700zl emerytury > i do tego pobiera jeszcze pensje biskupa. Teraz to dopiero balanguje bo szmalu > to ma badz ile! TERAZ POLSKA !! To chyba zalozysz hitlerjugend i bedziesz powoli dazyl do przejecia wladzy! Ale bez mojego w tym udzialu... A tak na marginesie - jeden Dochnal z Peczakiem potrafili zrobic przekrety na 300 milionów złotych, wiesz ile to jest pensji biskupa. Nie chce obciazac twoich zwoi - duzo!@ pozdrowienia z bramy od meneli y. Odpowiedz Link Zgłoś
garbusmoneta Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 13:24 Życzę Ci Romku (w polityce) wszystkiego najgorszego.A LPR(liga przyjaciół rosji) szybkiego zdelegalizowania.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 14:21 garbusmoneta napisał: > Życzę Ci Romku (w polityce) wszystkiego najgorszego.A LPR(liga przyjaciół rosji > ) > szybkiego zdelegalizowania.Amen. Ty tak nie rozkliniaj bo ci zylka peknie. Zebym nie przypomnial jak rozwinieto skrot PZPR... Płatni Zdrajcy Pachołki Rosji! y. Odpowiedz Link Zgłoś
aloese [...] 13.08.05, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Romcio, apodyktyczny faszysta. 13.08.05, 14:14 aloese napisała: > Jak się słucha i patrzy na to, co się u nas dzieje, to widać, że czas na Muzeum > > Rozumu, Umiaru i Rozsądku. Bo to dawno przestało funkcjonować. Polska > Rzeczpospolita Ludowa była naszą ojczyzną, innej nie mieliśmy. Kto jej służył, > służył Polsce. > Boję się faszyzmu, kłamstw, fałszu, oszczerstw, burzenia. Nie wiesz o to jest faszyzm! Ale i tak zaproponuje zeby post zniknał Za co? Za przywolywanie PRL i ustroju komunistycznego co jest zabronione, a takze za pomawianie o faszyzm ludzi, ktorzy nimi nie sa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moffff Re: Romcio, apodyktyczny faszysta. 15.08.05, 15:40 Czytam wypowiedzi Szanownych Forumowiczów i smutek mnie ogarnia.Dysponujemy /internet, aby nie bylo watpliwosci/ fantastyczna technika wymyslona nie przez polityków bo politycy to nie ta klasa umyslów.Ta wyrafinowana technika sluzy nam do wypowiadania zwykle zdan które sa pelne zajadlosci,sa wlasciwie jedna wielka sprzeczka nie na argumenty tylko na zarzucaniu sobie tego co politycy wczesniej powiedzieli o sobie i przeciwnikach by zdobyc wladze i zyc na koszt podatników czyli wiekszosci z nas, a nie na koszt panstwa.Wypowiedzi politykó bez wzgledu na opcje /tak jest w Polsce/ to propaganda, nieprawda, obmowa i malo wazne sensacyjki.Tak sie dzieje bo wiekszosc z nas nie rozumie prawidel jakie rzadza gospodarka, pieniedzmi,popdatkami itd.Aby o tych sprawach rozmawiac trzeba cos umiec, wiedziec, byc wyksztalconym.Rozmowa na te tematy jest dla nas, wiekszosci, conajmniej nudna.Politycy o ty doskonale wiedza, wykorzystuja to i gadaja glupoty o ptriotyzmie, przeklamuja historie, a teraz prawie wszyscy wlaczaja w to Pana Boga i kosciól.W wiekszosci nie maja wstydu, sa cyniczni i beszczelni.Zreszta sami tez nie posidaja w swojej masie kwalifikacji do zarzadzania taka firma jak panstwo.Domagajmy sie od Rokitów, Giertychów, Cimoszewiczów itp. DEBAT o gospodarce, polityce zagranicznej i wewnetrzne, o podatkach, nie jakims zawolaniu np. "3x15, zaslki na poziomie minimum socjalnego,Nicea albo smierc....".Tego sie domagajmy, tego sluchajmy, a wtedy bedziemy mogli wybrac, z wiekszym prawdopodobienstwem, ludzi wlaciwych do kierowania panstwem.Moze nawet przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Romcio, apodyktyczny faszysta. 13.08.05, 15:34 Nie rozumiem. To można bezkarnie kogoś pomawiać na tym forum i przechodzi to bezkarnie..? Przecież "faszyzm" jest w naszym kraju zakazany i jeżeli są takie podejrzenia, że "Romuś" to "apodyktyczny faszysta" to odpowiednie służby powinny zareagować, aresztować "Romusia"... Przypominam, jest to przestępstwo ścigane z urzędu! A jeżeli jest to potwarz? No, cóż, to przestępstwo jest też ścigane z urzędu - czasem (Lepper i jego "pytania") Ja dalej nie rozumiem... ---- StudioTuros www.twarda.kylos.pl - lecznica Odpowiedz Link Zgłoś
task2 Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych --------- 13.08.05, 13:36 No i prosze - pan Giertych przyczepil sie do ksiezy katolickich. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 romcio az sie zaplul jak karzelek rewolucjonistycz 13.08.05, 13:43 kiedy wpadl na nowa idee...to chory czlowieczek...zagrozenie na miare terrorystycznego ataku Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: romcio az sie zaplul jak karzelek rewolucjoni 13.08.05, 14:18 arahat1 napisała: > kiedy wpadl na nowa idee...to chory czlowieczek...zagrozenie na miare > terrorystycznego ataku No i tak wypada, ze karzelki teraz beda rzadzily w Polsce, a tacy jak ty - intelektualni i kulturalni ludzie w czerwonych czapeczkach pojda w odstawke... Przepraszam za duzo napisalem, wiecej niz jedno zdanie przeczytac toc to przeciez grzeczh (ktory zreszta nie istnieje wedlug waszej religii) Śmierć terrorystom i czerwonym czapeczkom! Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 A Giertych zyje na czyj koszt ??????? 13.08.05, 14:20 Czyzby nie bral diet ?? nie wozil swojej d..y na nasz koszt, nie dzwonil na nasz koszt itd ?? Moze poda jakis przyklad: co z jego poczynan ma panstwo ? - dokladnie nic, tylko panstwo (czyli my) musi do niego dokladac i to bardzo duzo. Wszedzie w mediach tylko Giertych i Giertych ! Jego oszolomstwo jest porazajace i do tego jest bezczelny, jak jest takim patriota to niech dziala bezinteresownie , za darmo, a nie zeruje na biednych ludziach, bo w tym akurat niczym nie rozni sie od tych komuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 feliks-50 ! Czego się boisz ??? 13.08.05, 14:46 Boisz się tego, że skończy ci się branie pieniędzy za nic ??? I słusznie ! Boj się. Niedługo i ty wsadzisz zęby w tynk z głodu. R. Giertych nie żeruje na biednych, tylko dąży do rozliczenia tej lumpen-elity, która właśnie okradała przez lata biednych. A od komuchów różni się tym, że jest Polakiem patriotą, wie co to jest polski interes narodowy, a komuch nawet nie chciał być patriotą i nie chciał wiedzieć, co to takiego polski interes narodowy. Byle tylko napchać mamoną swoje kieszenie i kieszenie rodziny. KOMUCHOM DZIĘKUJEMY i ......czas do pierdla towarzysze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 14:29 jakarta napisał: > ...czyli Giertych pierwszy w kolejce do obalenia! Tak nam dopomóż Bóg! A co ma Bóg do tego? Czerwone pajaki maja jakiegos swojego bożka? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 14:31 NO, teraz to forum zaczyna przypominac normalne forum, gdzie scieraja sie rozne poglady, zadowolony i syt wrazen wracam do cytatow Tacyta y. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Polacy, jesteście chorzy!! 13.08.05, 14:48 W tym kraju nigdy nie będzie dobrze, jak ma takich wyborców i takich kandydatów. Ani słowa o gospodarce, ani słowa o sposobach zmniejszenia bezrobocia, polepszenia koniunktury itp. PiS niby ma jakiś program, ale każdy kto choć liznął ekonomii wie, że to bajkopisarstwo. O, programie LPR nawet nie słyszałem. Koronne argumenty ludzi, co kłamliwie zowią się prawicą: rozgonimy komuchów, rozwalimy układy, rozliczymy afery. Pewnie tak zrobią, tworząc przy okazji swoje układy i afery. tak to już jest w polityce, zwłaszcza w bananowych republikach, jak Polska. Obecni pretendenci do władzy wywnduje się na fali niechęci wobec SLD, po czym zaczną robić z grubsza to samo, jeno może na mniejszą skalę, bo nie uda im się w czasie jednej kadencji stworzyć aż tak mocnych układów. A na dole nic się nie zmieni-bezrobocie, bieda, kryzys ble ble ble. Głosujcie sobie dalej na pseudoiprawicowych krzykaczy, głosujcie dalej na durniów tzw. lewicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 swoboda_t ! Czyżbyś był analfabetą ??? 13.08.05, 14:58 Poczytaj program LPR-u na str. internetowej. Jest tam już około 6 miesięcy. Także jest projekt Konstytucji dla IV RP. Jeśli masz działkę, to spróbuj na niej zasiać nalepsze warzywa bez wcześniejszego oczyszczenia gleby z chwastów. I co ci gamoniu urośnie ??? Kupa zielska, spod którego nie będzie miało szans przebić się warzywo !!! I gdzie w takim razie podziały się twoje pieniądze, które wydałeś na nasiona ? A w co poszła twoja praca przy zasiewie ? I w końcu o taki efekt ci chodziło ? "Gratuluję" takiego myślenia. _____________ Pomyśl dobrze, nie bój się, myślenie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: swoboda_t ! Czyżbyś był analfabetą ??? 13.08.05, 17:08 Zadałem sobie trud przeczytania programu LPR. I co?? I nic!! Obietnice, deklaracje, zapowiedzi-zero konkretów. No, przepraszam, są dwa-likwidacja 22% VAT w budownictwie i połączenie BGK, BGŻ i BOŚ. Reszta to dyrdymały-zapewnimy pełne zatrudnienie, zapewnimy edukację każdemu, zapewnimy mieszkanie każdemu, stworzymy nowe kierunki studiów (sic!), znacjonalizujemy przemysł(bo jak wiadomo własność państwowa jest bardziej wydajna i mniej podatna na korupcję, HEHE niż prywatna HEHE!!!) itd. itp. Takie samie pierdoły wypisuje Samoobrona, pewnie SLD też. Pytam się jak to macie zamiar osiągnąć?? O tym, jakie to progospodarcze są PiS, Samoobrona czy LPR mieliśmy okazję przekonać się wielokrotnie podczas tej kadencji. O SLD nawet nie wspomnę. Nawet PO ma swoje za uszami. No i ta naiwna wiara, że jak Kaczor albo Koń i tysiące stojących z animi dzialaczy dorwą sie do władzy, to zniknie korupcja itp., bo przecież ludzie z LPR(przyjmujecie ludzi zamieszanych w afery)czy PiS, a już zwłaszcza ci co będą zasiadać w superkomisjach, są niepodatni na argumenty w postaci setek tysięcy czy milionów złotych. Brzydzą sie kasą, prawda?? I to gwarantuje czystość życia politycznego?? HAHAHAA!!!! Naiwni, przekonacie się za jakiś czas, tzw."prawica"(bo tak naprawdę nie zasługuje na to określenie)będzie kradła do spółki z resztkami SLD, albo najpierw czerwonych odsztrzeli, a potem ukradnie co się da samodzielnie. Im więcej regulacji, urzedników, komisji im więcej polityki w gospodarce tym korupcja większa i tym obywatelom gorzej. Niestety, poza PO(nawiasem mówiąc nie będę na nich głosował) pozostałe "sondażowe partie" gwarantują, że takich zjawisk będzie więcej, a już na pewno nie mniej niż obecnie. Za trzy, cztery lata znów obudzimy się z ręką w nocniku-wysokie bezrobocie, kulawa gospodarka, afery.... Zmienią się tylko nazwiska. Ale kaczor z koniem będą dumni, że "pogonili komuchów"-nic innego nie mają przecież do zaproponowania. Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: swoboda_t ! Czyżbyś był analfabetą ??? 13.08.05, 19:04 A jeżeli całą dotychczasową roślinność i mikrofaunę wypalisz do gołej ziemi, wyjałowisz glebę, to co Ci wyrośnie na niej? Czy nie rozsądniej chwasty wypielić? Chyba na tym polega rozróżnianie ziarna od plew. W sposób jaki Ty proponujesz dojdzie do rozlewu krwi polskiej. Już takich "naprawiaczy" zna historia. Jest takie powiedzenie: Po nas choćby potop. O to Ci chodzi?. Poza tym jeżeli zapiszesz sobie ten Twój post i odtworzysz go po najwyżej 4 latach (przed następnymi wyborami), będziesz sam zdziwiony, że taki naiwny byłeś. Giertycha już dawno nie będzie, albo bojąc się nienawiści narodu umknie do Rosjii. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 swoboda_t i 4x1 ! Co Was opętało, komu służycie ?? 13.08.05, 22:03 A kto tu mówił o wypaleniu do gołej ziemi ?! Kto tu mówił o wyjałowieniu ?! Z całą pewnością nie ja. Zapewne wiesz 4x1, że przycięcie perzu nic nie da, gdy w glebie pozostanie korzeń. Tylko usunięcie perzu razem z korzeniem daje szansę, że się nie rozpleni. Ów perz doskwiera milionom Polaków od 60 lat, nie daje przebić się zdrowym warzywom, tak za czasów poddaństwa imperium sowieckiemu, jak i dzisiejszemu imperium eurofederastów. Czas, by położyć kres dalszemu zachwaszczaniu żyznej i urodzajnej polskiej ziemi. Nie dość że chwasty nie pozwalają rosnąć warzywom, to jeszcze wmawiają owym warzywom, że są wstrętne, nic nie warte, niejadalne, karłowate, itd. Takie celowe zohydzenie jest jedną z metod socjotechniki, by warzywa same zwątpiły w swoją wartość smakową, odżywczą i pozytywnie wpływającą na glebę. A jeśli już będą same o sobie mówiły, że są nic nie warte, popadną w marazm i apatię, będą tylko wegetować w oczekiwaniu, że może znajdzie się ogrodnik, który w końcu zrobi porządek na działce, która nazywa się Polska. Takie bierne wyczekiwanie na „wybawcę” doprowadziło już do tego, że nim ten ogrodnik nadszedł, perz tak zawładnął warzywami, że niektóre z nich uschły. Jedne z braku pokarmu, inne z braku światła, inne na wskutek agresywnego działania perzu, który za wszelką cenę chce dalej karmić się sokami tej ziemi, nie dając nic w zamian, a siejąc zniszczenie i totalną destrukcję. Przez dziesięciolecia panoszący się perz wmawiał sobie i warzywom, iż on i tylko on ma monopol na niepodzielne rządy na działce. Nie zgodzę się z Tobą Swoboda_t, że program LPR-u to same ogólniki. Widzisz to, co chcesz widzieć, a nie to, co jest realne. Myślę, że masz jeszcze świeżo w pamięci hasło SLD z roku 2001, które w kampanii wyborczej brzmiało : ”Przywróćmy normalność”. Dziś mamy niezbity dowód, co miało być ową „normalnością”. Była to: niekompetencja, niedouczenie, chamstwo, buta, ironia, szyderstwo, złodziejstwo, pazerność, korupcja, cynizm, ateizm, rozpasanie, inwigilacja, cenzura, lenistwo, itd. itd.,..... czyli dokładnie tak, jak w PRL-u, albo jeszcze gorzej, bo jeszcze doszła wyprzedaż polskiego majątku narodowego ! Niejeden towarzysz wydał wówczas gromki okrzyk po wyborach:„Wicie, rozumicie towarzyszu,-my tera som pany”! Jeżeli jest to normalne, to na zasadzie zaprzeczenia i negacji, każda osoba, która jest patriotą, katolikiem, uczciwa, pracowita, wykształcona, kompetentna, taktowna, moralnie nie budząca wątpliwości, itd. itd., .....powinna być nazwana nienormalną ! Wobec tego w tym miejscu wypada zapytać Polaka : - Jeżeli uważasz, że jesteś patriotą, katolikiem, uczciwym, itd.,.....czy nie widzisz, że zostałeś obrażony przez tę lumpen-elitę rządzącą Polską ? Przez 16 lat sprzedawczyki rozgabiali majątek narodowy, by się na nim uwłaszczyć. „Prywatyzowali” przede wszystkim w pierwszej kolejności państwowe zakłady, które były bardzo rentowne, zamiast zająć się tymi, które na skutek złego zarządzania ( jak zwykle za komuny ), - były nierentowne. No bo jak tu okradać i przejmować zakłady, do których trzeba dołożyć ? Przecież wygodniej zawłaszczyć te, które dobrze prosperują, są liczącą się na rynku firmą, etc., etc. Wymień mi ludzi, którzy zasilili szeregi LPR i są zamieszani w afery. Tę swoją wyliczankę ( a mam nadzieję, że będzie długa ) oprzyj na dowodach i faktach rzeczywistych ( nie zaś prasowych ). Ponieważ mam dość dobre rozeznanie w tej sprawie, - z całą pewnością stwierdzam, że dopuściłeś się pomówienia w stosunku do osób będących w LPR, które jest ohydną bezczelnością z Twojej strony. Zastosowałeś argument siły ( słowa na forum GW ), nie zaś siłę argumentów, a więc typową dla środowiska „michnikowsko-millerowsko-cimoszenkowskiego”. Cudowna postawa, nie ma co !!! A 4x1 godzien jest „pochwały” za napisanie bzdury dnia. Mam tu na myśli cytat z postu : „... (...) Giertycha już dawno nie będzie, albo bojąc się nienawiści narodu umknie do Rosjii” ( Rosji piszemy przez 3 „i” ? ). Ty naprawdę nic nie wiesz, ale garniesz się do pisania. Od kiedy to Roman Giertych jest taki pro-rosyjski, co ? Gdyby był taki, jak piszesz, to byłoby jemu obojętne, a może nawet byłby zadowolony, że dzięki GTW z Aleksandrem I Kłamliwym na czele, – polski przemysł naftowy byłby w rękach Rosjan. Więc Twoje stwierdzenie, że R. Giertych ucieknie przed odpowiedzialnością do Sowietów jest najzwyklejszym chamskim pomówieniem. Zresztą niby dlaczego miałby uciekać przed odpowiedzialnością ? A cóż on takiego dotychczas wykonał na niekorzyść Narodu polskiego ? Czyżby to on i Liga Polskich Rodzin głosowała za podwyższeniem VAT-u na art. budowlane i art. dziecięce, tak destrukcyjnie wpływającym na populację Polaków i zahamowanie budownictwa mieszkaniowego ? Czy może głosowała przeciw uwłaszczeniu polskiego społeczeństwa na majątku Narodu ? Nadmienię, że to Donald Tusk stwierdził, że Polakowi niepotrzebny jest majątek, - Polak powinien tylko pracować i cieszyć się, że ma pracę. A może to Liga Polskich Rodzin z R. Giertychem głosowała za wyprzedażą strategicznych dla państwa zakładów przemysłowych, polskiej ziemi, przemysłu i banków obcemu kapitałowi, - tak szkodzącą polskiemu społeczeństwu, które we własnym kraju zostało dzięki temu zepchnięte do roli konsumenta ( zwykłego zjadacza chleba z zakalcem ) ? Przestań wypisywać bzdury, bo aż się robi niedobrze, jak się czyta te twoje wypociny. Wy obydwaj jak widzę, "nie czujecie" Polski. Czy Wy przypadkiem nie jesteście tymi, którzy także wbijają ostatnie gwoździe w trumnę III Rzeczpospolitej ? Jeśli tak, to zaniechajcie tego procederu, bo po wyborach nie będzie pobłażania dla tych, którzy tak postępują. Czasy bezkarności już się kończą - towarzysze ! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Polacy, jesteście chorzy!! 13.08.05, 15:03 swoboda_t napisał: > W tym kraju nigdy nie będzie dobrze, jak ma takich wyborców i takich > kandydatów. Zmienić naród! > Ani słowa o gospodarce, ani słowa o sposobach zmniejszenia > bezrobocia, polepszenia koniunktury itp. Na glowe upadles> A to nam na co? > PiS niby ma jakiś program, ale każdy > kto choć liznął ekonomii wie, że to bajkopisarstwo. O, programie LPR nawet nie > słyszałem. A ty se liznales? niekoniecznie ekonomie? > Koronne argumenty ludzi, co kłamliwie zowią się prawicą: rozgonimy > komuchów, rozwalimy układy, rozliczymy afery. Jakąs korone kazdy chce miec. Lewica ma cierniowa! > Pewnie tak zrobią, tworząc przy > okazji swoje układy i afery. tak to już jest w polityce, zwłaszcza w bananowych republikach, jak Polska. Polityka to afery? trafne... Kto byl nawybitniejszym politykiem w polsce przez ostatnie 10lat? KWAŚNIEWSKI. Wniosek Kwaśniewski = afery... > Obecni pretendenci do władzy wywnduje się na fali > niechęci wobec SLD, po czym zaczną robić z grubsza to samo, jeno może na > mniejszą skalę, bo nie uda im się w czasie jednej kadencji stworzyć aż tak > mocnych układów. Pocieszajace... > A na dole nic się nie zmieni-bezrobocie, bieda, kryzys ble ble > ble. szczegolnie grozi nam ble, ble, ble > Głosujcie sobie dalej na pseudoiprawicowych krzykaczy, głosujcie dalej na durniów tzw. lewicy.... Ale rozmach! Wszystkim równo, co... Ale to już było. Teraz będzie kazdemu wedlug zaslug... y. Odpowiedz Link Zgłoś
sikora.krzysztof Re: Gietrych: obalić kastę nietykalnych 13.08.05, 14:35 ..."od wielu dziesiątków lat żyli na koszt państwa, a wywodzą się z nomenklatury komunistycznej lub z postkomunistycznych kacyków"... a ci co sie nie wywodzą z "nomenklatury komunistycznej lub z postkomunistycznych" to nadal beda nietykalni... sowja droga ładnie to Romek reke na ojca podnosic??? Toc to nie po Bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool CZERWONI DO DZIELA! 13.08.05, 14:36 bija waszych! pod plaszczykiem dyskusji o Giertychu! Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: CZERWONI DO DZIELA! 13.08.05, 14:43 A ja mam wrażenie, że niejaki Jabool wszystkich zakrzykuje. Kto otworzy usta, to ten przy nim. Niczym szachista symultaniczny. Uszanowania Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: CZERWONI DO DZIELA! 13.08.05, 14:49 slovas napisał: > A ja mam wrażenie, że niejaki Jabool wszystkich zakrzykuje. Kto otworzy usta, t > o > ten przy nim. Niczym szachista symultaniczny. > Uszanowania Przede wszystkim YABOOL ! Zakrzykuje? wszedlem tu bo pomyslalem sobie ze pogadamy JAK zniszczyc to o czym mowi Giertych - kaste zlodziei z "elit"... A co zobaczylem? Kupe idiotycznych postow nie majacych niczego wspolnego z merytoryczna trescia artykulu. No i probuje przeciwdzialac fali antygirtyzmu, zalewajacej watek... Sznowanko y. jak yabool! Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: CZERWONI DO DZIELA! 13.08.05, 15:02 Nie pogadasz. Giertych, Lepper, Cimoszewicz, Komuniści, Kwaśniewski, Miller (i wiele wiele innych), to nazwiska, które wywołują u sporej części internautów reakcje alergiczne. Mamy kampanię wyborczą szanowny Yabool i na dyskusję nie ma miejsca. Prowokują to także politycy, którzy stawiają przede wszystkim na emocje (zapewne nie mylą się w swych kalkulacjach), i preparują swe przekazy tak by rzeczoną alergią dotkniętych było jak najwięcej ludzi. Mnie od razu w słowach Giertycha uderzyło to, że mówiąc o kampanii bezpośredniej, nie mówi nic o programie swojej partii, nie mówi nic jak sobie wyobraża przyszłość Polski (choć domyślam się, że to też wina samych dziennikarzy). Mam też wrażenie, że wykrzykiwaniem owych nietykalnych dotknąć się nie da. Obawiam się, mam nadzieję że się mylę, że po wyborach Giertych i ludzie, którzy na ustach mają podobne hasła, z tymi hasłami chodzić nadal będą, zdając sobie sprawę, że zatopienie tych niezatapialnych wcale im na rękę nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: CZERWONI DO DZIELA! 13.08.05, 15:11 Nie mam az takich czarnych mysli... Giertych nie ma dobrych notowan u tej czesci spoleczenstwa, ktora nie widziala ani jednego przesluchania kś albo woli nie wiedziec co sie tam dzialo. Przepychanki Giertycha z przesluchiwanymi byly bardzo pouczajace i mowie to zupelnie serio. Ta Komisja byla LEPSZA od tej od Rywina, a to ze GW i prawie wszystkie media elektroniczne zaczynaly doniesienia od slow "znowu klotnie"! MOJEJ oceny nie zmienia! Program LPR mozna zobaczyc na przyklad na stronach internetowych, a i broszurki rozdaja. Dziennikarze ida jak "barany", czyli stadnie... Po wyborach LPR nie bedzie az tak silna by "zagrozic" Polsce - panika jest sztuczna i robiona "na zamówienie"... wszystko? Pozdrawiam y. Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: CZERWONI DO DZIELA! 13.08.05, 15:29 Czytałem ten program. Założenia są dla mnie jasne, ale każdy punkt wymaga komentarza i rozwinięcia, i swormułownia go "własnymi słowami" przez polityków LPR. Mimo, że LPR nie zdobędzie więcej niż 15% poparcia, to przecież trochę mandatów mieć będą i w głosowaniach też będą brać udział. Co wcale nie jest bez znaczenia biorąc pod uwagę fakt, że najprawdopodobniej będziemy mieli w sejmie ledwie 5 partii. Ja nie akceptuję atmosfery, którą tworzą wokół siebie politycy LPR, atmosfery która zdominowała też prace komisji śledczej. Niezdrowy szum wokół jej prac całkowicie zdominował jej obraz. W kontekscie dyskusji o niedotykalnych, na myśl przychodzi mi teoria elit, która w skrócie mówi o tym, że u żłobu wciąż są ci sami ludzie. Ja bym sobie życzył, by w ślad za Kwaśniewskim, Millerem, Oleksym (i resztą tej postkomunistycznej "młodzieży", jak to się kiedyś nazwali) ze sceny politycznej zeszli panowie Macierewicz, Łopuszański, Janowski, Wrzodak itp. Boli mnie bardzo, że czołowe prawicowe partie flirtują z nimi przeciw sobie, zamiast się dogadać i nie wpuścić ich na swoje listy, czym zagwarantują im conajmniej czteroletni odpoczynek od polityki (tej opisywanej w ogólnopolskich gazetach). Tak sobie tylko marzę. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: CZERWONI DO DZIELA! 13.08.05, 15:50 slovas napisał: > Czytałem ten program. Założenia są dla mnie jasne, ale każdy punkt wymaga > komentarza i rozwinięcia, i swormułownia go "własnymi słowami" przez polityków > LPR. Alez oczywiscie. Tylko pytanie gdzie maja to zrobic, skoro GW wyborcza jest bojkotowana przez nich (co, wedlug mnie, jest bledem) a mendia elektroniczne tylko wychwytuja "mysli G" na temat afer! A jak kiedys Giertych sie zbuntowal, to w Jedynce nastapila cisza bo pan prowadzacy rozmowe nie wiedzial O CO ZAPYTAC... Zostaja "wyborcze zebrania", ale jak sa opisywane widac po artykule, pod ktorym jestesmy... > Mimo, że LPR nie zdobędzie więcej niż 15% poparcia, to przecież trochę mandatów > mieć będą i w głosowaniach też będą brać udział. Co wcale nie jest bez znaczeni > a > biorąc pod uwagę fakt, że najprawdopodobniej będziemy mieli w sejmie ledwie 5 > partii. OBY pięć, boję się że jednak PSL i SLD wejda... Dlaczego sie boje. Dlatego ze to rozmiekcza parlament A LPR choc ma wlasne projekty to podpisze sie pod wnioskami PiS w kwestii komisji, moze nawet Konstytucji? Wspolpraca miedzy Wasseramnnem, Giertychem, i Miodowiczem w Komisji była wzorcowa, co wcale nie zznaczy ze panowie niczym sie nie roznili w pogladach, jak pokazuja ostatnie "cimoszki"... > Ja nie akceptuję atmosfery, którą tworzą wokół siebie politycy LPR, atmosfery > która zdominowała też prace komisji śledczej. Niezdrowy szum wokół jej prac > całkowicie zdominował jej obraz. Obraz ma to do siebie ze nie powstaje sam (cyba zeby tecza). Obraz wykreowaly mendia... > W kontekscie dyskusji o niedotykalnych, na myśl przychodzi mi teoria elit, któr > a > w skrócie mówi o tym, że u żłobu wciąż są ci sami ludzie. Ja bym sobie życzył, > by w ślad za Kwaśniewskim, Millerem, Oleksym (i resztą tej postkomunistycznej > "młodzieży", jak to się kiedyś nazwali) ze sceny politycznej zeszli panowie > Macierewicz, Łopuszański, Janowski, Wrzodak itp. Boli mnie bardzo, że czołowe > prawicowe partie flirtują z nimi przeciw sobie, zamiast się dogadać i nie > wpuścić ich na swoje listy, czym zagwarantują im conajmniej czteroletni > odpoczynek od polityki (tej opisywanej w ogólnopolskich gazetach). > Tak sobie tylko marzę. Tylko ze w ten sposob wytniesz cale pokolenie ludzi, ktorzy maja teraz 50 iklka lat. Nie za wczesnie na zmiane pokoleniowa, tak reklamowana w SLD?? Ja jednak wole Macierewicza od Niemca (pomijam sklonnosci - zeby nie bylo) - pan M. jest mi blizszy pokoleniowo, a co wazniejsze, jest po prostu inteligentniejszy... Zreszta wystarczy poczytac posty "mlodziezy" na tym forum. Oprocz hasel o obaleniu Giertycha i LPR, oraz zagrożenia czarnymi nie maja niczego do zakomunikowania... W polityce kazdy z kims flirtuje... Borowskiemu na przyklad zaszkodzilo to, ze nie chce... Pozdrowienia ---- StudioTuros twarda.kylos.pl --- Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk JAKI ON ZABAWNY :) i załosny jednocześnie... 13.08.05, 14:41 a ta fotka Michałowskiego to mój numer jeden!!! Powinien zostać doceniony i wygrać "British Award - National Geographic" gdyby takie istniały Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: JAKI ON ZABAWNY :) i załosny jednocześnie... 13.08.05, 14:45 bananekk napisał: > a ta fotka Michałowskiego to mój numer jeden!!! Powinien zostać doceniony i > wygrać "British Award - National Geographic" gdyby takie istniały Wyjatkowo paskudne zdjecie! Coz, jaka gazeta i jej przeslanie taki i wybor zdjec. Zamiast retoryki optyka? Widzicie, probuje kulturalnie, nie kasować!!! Wicinany y. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: JAKI ON ZABAWNY :) i załosny jednocześnie... 13.08.05, 14:49 bardzo grzecznie, bo parę twoich postów juz dziś skasowano?! No często, się tu zdarza, że wolność słowa jest mało respektowana... Ale może to i lepiej, bo jak się nieraz czyta bluzgi, to człowiek traci nadzieję, że można krytykowac w kulturalny sposób :) Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: JAKI ON ZABAWNY :) i załosny jednocześnie... 13.08.05, 14:53 bananekk napisał: > bardzo grzecznie, bo parę twoich postów juz dziś skasowano?! No często, się tu > zdarza, że wolność słowa jest mało respektowana... Ale może to i lepiej, bo jak > > się nieraz czyta bluzgi, to człowiek traci nadzieję, że można krytykowac w > kulturalny sposób :) Ostre slowo jest czasem potrzebne, takze slowa, ktore dotra do adwersarza. Nie lubie postow o tytulach "Romus, ty faszysto" ale to one zostaja, a moje odpowiedzi sa kasowane... Taki swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Immunitet chroni od Zakladu Psychiatrycznego? 13.08.05, 14:54 Kogo? Dyducha i Oleksego nie uchroni... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Immunitet chroni od Zakladu Psychiatrycznego? 13.08.05, 15:08 Sadzac po ilosci usunietych wpisow,imperium "goni w pietke".Brak argumentow zastapilo nozyczkami.Ciesze sie.To wyglada na przedsmiertelne ozywienie. Porozumienie Bez Granic(dla kasy) Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Immunitet chroni od Zakladu Psychiatrycznego? 13.08.05, 17:13 x2468 napisał: > Sadzac po ilosci usunietych wpisow,imperium "goni w pietke".Brak argumentow > zastapilo nozyczkami.Ciesze sie.To wyglada na przedsmiertelne ozywienie. > Porozumienie Bez Granic(dla kasy) Mieli nadzieje na latwy watek, ale sie przeliczyli :) y. Odpowiedz Link Zgłoś
trzynasty Obalić Giertycha i LPR 13.08.05, 15:06 Dodałbym młodzież wesz-polską i kilku popleczników dużego romka Odpowiedz Link Zgłoś
zaba68 [...] 13.08.05, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk widać, jakie komentarze, taki elektorat Giertycha 13.08.05, 15:16 :( żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: widać, jakie komentarze, taki elektorat Giert 13.08.05, 15:20 bananekk napisał: > :( żałosne Żałosne są próby wybielania towarzyszy czerwonych przez straszenie czarnymi i Giertychem. Ale już niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Obalić Giertycha i LPR 13.08.05, 15:18 trzynasty napisał: > Dodałbym młodzież wesz-polską i kilku popleczników dużego romka Zajrzyj do slownika! Obala sie kogos kto rzadzi, jest cysorzem, premierem (Millera obalono, pisala o tym prasa), prezydentem (proba obalenia Kwasniewskiego). To samo dotyczy partii - obalic mozna SLD, bo poki co rzadzi z belka w glowie... Ale jak obalic Giertycha i LPR Chyba ze pojawilo sie nowe wino marki wino o wwdziecznej nazwie "Giertych&LPR", wtedy obalenie takiego jabola będzie dość łatwe, tylko podaj adres sklepu, bo nie widziałem... Pozdrowienia z bramy y. Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: Obalić Giertycha i LPR 13.08.05, 17:04 najlepiej zmiesc cala prawice i po sprawie, zamknac nie pokorne media: Nasz dziennik, Niedziele, Tygodnik Glos, Gazete Polska (ciesze sie ze moge dodac ja do tej listy - jeszcze kilka miesiecy nalezala do salonow Agory), nie pokornych politykow, publicystow wsadzic do wiezienia (Giertych, Macierewicz, Jerzy Robert Nowak i innych) no i oczywiscie zamknac Radio Maryja! :-) bo przeciez jestesmy bardzo tolerancyjni i walczymy o ta tolerancje. To sie nazywa warunkowa tolerancja. Za komuny tez byla tylko jedna strona w polityce, jedna racja. Odpowiedz Link Zgłoś
twmalgoska Michalkiewicz do Senatu! 13.08.05, 15:18 To świetna kandydatura. Człowiek ogromnej wiedzy, wielkiego intelektu, mający wstręt do postkomunistów i poprawności politycznej. Gdybym mieszkała w Warszawie, miałby mój głos. Powodzenia Panie redaktorze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Michalkiewicz do Senatu! 13.08.05, 15:21 twmalgoska napisała: > To świetna kandydatura. Człowiek ogromnej wiedzy, wielkiego intelektu, mający > wstręt do postkomunistów i poprawności politycznej. Gdybym mieszkała w > Warszawie, miałby mój głos. Powodzenia Panie redaktorze!!! JESTEM ZA a nawet przeciw! y. Odpowiedz Link Zgłoś