brynk Czy Polska znowu ma rządzić kłamca ,oszust... ... 18.08.05, 15:35 ...podatkowy, tupeciarz , arogant, , bezczelny typ z czerwonej zarazy ? Czy Polaków nie stać na normalnego prezydenta , nie świnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
anjos TYLKO NIE ZAPOMNIJCIE POJSC GLOSOWAC ! 18.08.05, 15:52 oczywiscie KONTRA KOMUSZKO-CIMUSZKO Odpowiedz Link Zgłoś
s.korczaszko brawo GW, to się nazywa chamska manipulacja 18.08.05, 15:51 ciekaw jestem, jak nisko się jeszcze stoczycie Odpowiedz Link Zgłoś
bushman_wertigo wyborowa 18.08.05, 15:51 Wystarczy spojrzec na "prowokacje" Cimoszewicza. Pojde na wybory i oddam niewazne glosy, do sejmu, senatu i na prezydenta. Frekfencja bedzie wysoka a glos oddany z rozpaczy w pustke. To bedzie moje veto wobec nieuczciwej walki o dobrze platna i ciekawa prace, jaka niewatpliwie jest praca w sejmie czy w palacu prezydenckim. Adios. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 15:58 Przeraża mnie absolutny brak skrupułów w kłamstwie u ludzi lewicy. No, ale tak było zawsze. Cimoszewicz kręcił z akcjami i zeznaniami, jest to oczywiste dla każdego. Sprawa z Jarucką /choć Cimoszewicz wcale jeszcze jej nie wygrał/ jest w tym momencie drugoplanowa, co gorsza, spór ten odciaga uwagę od istoty - dlaczego C. się "mylił", dlaczego akurat WTEDY sprzedał akcje. Ten szwindel dzisiejszy z wynikami sondażu to klasyczny przykład upadku etycznego lewicy i sprzedajnego dziennikarstwa. Tu nie ma mowy o pomyłce. I ci ludzie śmią pisać i mowić o uczciwości, zasadach, nienawiści prawicy, "wspólnej" Polsce, albo o honorze, jak guru GW. I pomyśleć, że kiedyś, na początku lat 90, jego słowa brałem poważnie... Moralne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 18:03 zeter1 napisał: > Przeraża mnie absolutny brak skrupułów w kłamstwie u ludzi lewicy. No, ale tak > było zawsze. Cimoszewicz kręcił z akcjami i zeznaniami, jest to oczywiste dla > każdego. Sprawa z Jarucką /choć Cimoszewicz wcale jeszcze jej nie wygrał/ jest > w tym momencie drugoplanowa, co gorsza, spór ten odciaga uwagę od istoty - > dlaczego C. się "mylił", dlaczego akurat WTEDY sprzedał akcje. Ten szwindel > dzisiejszy z wynikami sondażu to klasyczny przykład upadku etycznego lewicy i > sprzedajnego dziennikarstwa. Tu nie ma mowy o pomyłce. I ci ludzie śmią pisać i > > mowić o uczciwości, zasadach, nienawiści prawicy, "wspólnej" Polsce, albo o > honorze, jak guru GW. > I pomyśleć, że kiedyś, na początku lat 90, jego słowa brałem poważnie... > Moralne dno. Szkoda, że cię nie przeraża to samo u ludzi "prawicy"... To co tam się dzieje - na kato-prawicy - to MORALNY SZCZYT SZCZYTÓW.... Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 18:09 sclavus napisał: > To co tam się dzieje - na kato-prawicy - to MORALNY SZCZYT SZCZYTÓW.... Skoro nawet taki jak ty to zauwazyl to mozemy byc spokojni. To znaczy ze sporo jest na swoim miejscu. Tego nie oczekiwalem ale nawet taki jak ty moze cos tak niechcacy .... cos sie moze wymsknac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Niewiarygodny sondaż 18.08.05, 17:43 palestrina2005 napisał: > jaka firma taki sondaż No przecież!!!... Gdyby tak było na odwrót, to i firma byłaby dobra.... Musicie się jakoś samookreślić: Jak Cimoszewicz poleciał w sondażach na łeb - to naród go ocenił i poznał się na nim... Jak wyszedł na prowadzenie, to firma do dupy.... No więc, jak to z wami jest? Jakaś paranoja was opanowała???? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Niewiarygodny sondaż 18.08.05, 17:48 sclavus napisał: > palestrina2005 napisał: > > > jaka firma taki sondaż > > No przecież!!!... > Gdyby tak było na odwrót, to i firma byłaby dobra.... > Musicie się jakoś samookreślić: Jak Cimoszewicz poleciał w sondażach na łeb - > to naród go ocenił i poznał się na nim... > Jak wyszedł na prowadzenie, to firma do dupy.... > No więc, jak to z wami jest? Jakaś paranoja was opanowała???? Aaaaaaa teraz sie juz wyjasnia - my may doczynienia z paranoikami. Prosze panstwa sprawa jest powazna - okazuje sie ze przy sterze wladzy mamy paranoikow. Jak tak pomysle to zeczywiscie z tymi ludzmi jest nie hallo. Prezydentowa ktora uroila sobie ze jest ksiezniczka kacyki prl-owskie utrzymuja ze sa baronami.... Sprawa zaczyna byc powazna ci ludzie stracili kontakt z rzeczywistoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Niewiarygodny sondaż 18.08.05, 17:54 Eh kujot-kojot-kujon.... Tobie się plemniki pieprzą w biały dzień w płynie mózgowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
chamzbmw WAŻNE ŻE CIMO WYGRAŁ NIE CZEPIAJ SIE SZCZEGÓŁÓW 18.08.05, 16:15 TY FASZYSTO Z PO. W MIARE PRZYBYWANIA NOWYCH KŁAMSTW CIMOSZENKI GAZETA POWINNA SIĘGNĄĆ PO SONDAŻE Z LIPCA KTÓRE DAWAŁY NASZEMU BEZ-PARTYJNEMU NIEKANDYDUJĄCEMU KANDYDATOWI 35%. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 wczoraj:ipsos-3.a dziś:obop: 1.miejsce=Cimoszewicz 18.08.05, 16:18 mimo wielu niezadowolonych:czas przperowadzenia obydwu sondaży:IPSOS i OBOP to okres 4-8/9 sierpnia-próba ta sama:948 osób od 18 roku życia. Wczoraj wg IPSOS - na trzecim,dzisiaj wg OBOP - na pierwszym miejscu. A to znaczy,że obydwa sondaże zostały przeprowadzone już po przesłuchaniu Cimoszewicza w komisji śledczej a przed skandalem z panią Jarucką. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń=wszystkie doniesienia są już w prokuraturze dwa czy trzy z wniosku fanatyka Giertycha złożone przez sejmową komisję śledczą (komisja pracuje bez udziału trzech posłów=komisja aktualnie pracuje w składzie PO+PIS+Samoobrona+LPR=jest brak SLD+UP+SDPL)oraz jedno z doniesienia Cimoszewicz -Cimoszewicz już zapowiedział,że jeżeli prokuratura go oskarży,to nie będzie czekał na prawomocny wyrok sądowy i zrezygnuje z ubiegania sie o prezydenturę. A zatem teraz oszołom/fanatycy/prawicowcy/czarni/przepojeni nienawiścią do ataku =już naciskajcie na prokuraturę,by oskarzyła Cimoszewicza-prokuratura was się już obawia,bo za chwilę będziecie rządzić jako większość parlamentarna- i znienawidzonego przez was Cimoszewicza macie z głowy-szkoda czasu teraz bedzie atak na kolejnego/kolejnych wam niewygodnych=dalej do roboty=telefony/spotkania kolesie z Firmy wam pomogą=by prokuratura oskarżyła Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: wczoraj:ipsos-3.a dziś:obop: 1.miejsce=Cimosz 18.08.05, 16:32 panie osiński! uprzejmie proszę odnieść się do istoty rzeczy - czy rzeczywiście Cimoszewicz zrobił szwindel z akcjami, czy nie, czy kręcił, czy nie. To oczywiście bez znaczenia dla przebiegu wypadków, taki jak bez znaczenia było, czy kwasniewski sklamał ze swoim wykształceniem, czy tylko się pomylił... Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: wczoraj:ipsos-3.a dziś:obop: 1.miejsce=Cimosz 18.08.05, 17:07 Zużył się pan Wc jak toaletowy papier..oczywiście nie dla mundurowych i ich rodzin,wybory pokażą ilu ich zacz..,, i czy starczy na rządzenie Polską... Ha ha ha ha ha ha ha ,,,,,,obawiam się że wątpię..... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Re: wczoraj:ipsos-3.a dziś:obop: 1.miejsce=Cimosz 18.08.05, 17:26 panie zeter1=nazwiska pana nie znam: odnoszę się do pana żądań-Cimoszewicz z akcjami kręcił i tym zajmuje się prokuratura-nawet jeżeli był "insider trading"-to odpowie karnie-karnie skarbowo ale od wydawania wyroków w tej sprawie jest prokuratura/sąd=Cimoszewicz podał że jeżeli prokuratura go oskarży,to nie będzie czekał na prawomocny wyrok sądu tylko zrezygnuje z ubiegania się o prezydenturę.Nadmieniam także,że to KPWiG jest od badania tej sprawy = insider trading. Cimoszewicz niczego nie ukradł,nie wziął łapówki etc. Odpowie tylko za żle wypełnione oswiadczenie majątkowe=do roboty,nie marnuj czasu na dyskusję na forum-tylko zakasaj rękawy i już do prokuratury naciskać dzwonić/mailować/pisać petycje/prosić kolesi z Firmy/wykorzystywać układy/swoje koterie=by prokuratura oskarżyła Cimoszewicza=już będziecie mieli Go z głowy. Co do Kwaśniewskich to osobiście ich nie znoszę,choć jak Cimoszewicz się ostanie to oddam na Niego głos.Niczego nie ukrył=akcje podał,że ma w pażdzierniku2001. Moim rodakom jak widać nie przeszkadzało kłamstwo Kwaśniewskich/bo żona także broniła w sprawie magisterium.Co mam poradzić? Obrazić sie na moich rodaków. Chcieliśmy mieć demokrację-to musimy sie godzić także na takie wyniki-większość głosujących rodaków dwukrotnie w 1995 i 2000 roku mimo kłamstw wybrała Kwaśniewskiego na prezydenta.Ja oceniam Jego prezydenturę jak zmarnowaną=nie wykorzystał w pełni 10lat dla lepszej przyszłości naszego pięknego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
fatima Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 16:57 Mam nadzieję,że te wyniki się powtórzą w wyborach i Pan Cimoszewicz zostanie Prezydentem, według mnie, a jestem politologiem, jest on najlepszym kandydatem do tego urzędu pod względem merytorycznym,ma predysozycje aby pełnić funkcje głowy państwa, zwycięstwa wraz z rodziną życzę mu tym bardziej, że atakowany jest w szczególnie perfidny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 17:03 Uwaga klon - no ucza sie - ten kombinuje z ekspertem. ona fatima jest ekspertem - i jako taki sie zna i wie . No trzeba myslec ze jest autorytetem :-)))))))))) fatima napisała: > Mam nadzieję,że te wyniki się powtórzą w wyborach i Pan Cimoszewicz zostanie > Prezydentem, według mnie, a jestem politologiem, jest on najlepszym kandydatem > do tego urzędu pod względem merytorycznym,ma predysozycje aby pełnić funkcje > głowy państwa, zwycięstwa wraz z rodziną życzę mu tym bardziej, że atakowany > jest w szczególnie perfidny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 17:16 do fatimy: Wcale mi niemiło poznać kolejną rodzinę bez zasad i honoru... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 do fatimy: moje uznanie dla Twojej odwagi/postawy. 18.08.05, 17:35 każdy ma prawo w demokratycznym kraju na własną ocenę i wybór. fatima:uzasadniła swoje zdanie=brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: do fatimy: moje uznanie dla Twojej odwagi/pos 18.08.05, 17:37 Ten numer sie nazywa "racja wiekszosci" jesli takiej nie ma to tzreba sprobowac zrobic takie wrazenie. tadeuszosinski48 napisał: > każdy ma prawo w demokratycznym kraju na własną ocenę i wybór. > fatima:uzasadniła swoje zdanie=brawo. A piwo bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 17:51 fatima napisała: > Mam nadzieję,że te wyniki się powtórzą w wyborach i Pan Cimoszewicz zostanie > Prezydentem, według mnie, a jestem politologiem, jest on najlepszym kandydatem > do tego urzędu pod względem merytorycznym,ma predysozycje aby pełnić funkcje > głowy państwa, zwycięstwa wraz z rodziną życzę mu tym bardziej, że atakowany > jest w szczególnie perfidny sposób Bardzo dobrze powiedziane!!! Mogę dodać tylko jedno: ci dzisiejszy "oskarżyciele", a więc trójca przenajświętsza Giertych-Wasserman-Macierewicz i ich papuciowi, spadną do nic nie znaczącej w życiu Polski KANAPY Jedno zastrzeżenie wszakże mam do kandydata: wiem, że nie wypowie konkordatu... To zaś dla mnie jest zwykłym tchórzostwem politycznym!!! Polsce BARDZO potrzebna jest zmiana stosunków dyplomatycznych z Watykanem a poprzez tę zmianę, głębokie zmiany w stosunkach z kościołem, szczególnie katolickim, w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 18:05 Jak zjazd pzpr jedentowarzysz mowil a inni sie zgadzali i bili brawa. takie towarzystwo wzajemnej adoracji. A na zebraniach "za zgadzam sie z przedmowca" albo "przylaczam sie ..." ;-) Boze ze ja na stare lata na tych mutantow sie przygladac jeszce musze ? sclavus napisał: > fatima napisała: > > > Mam nadzieję,że te wyniki się powtórzą w wyborach i Pan Cimoszewicz zosta > nie > > Prezydentem, według mnie, a jestem politologiem, jest on najlepszym > kandydatem > > do tego urzędu pod względem merytorycznym,ma predysozycje aby pełnić funk > cje > > głowy państwa, zwycięstwa wraz z rodziną życzę mu tym bardziej, że atakow > any > > jest w szczególnie perfidny sposób > > Bardzo dobrze powiedziane!!! Tat, tak towarzyszu w calej rozciaglej rociaglosci > Mogę dodać tylko jedno: ci dzisiejszy "oskarżyciele", a więc trójca > przenajświętsza Giertych-Wasserman-Macierewicz i ich papuciowi, spadną do nic > nie znaczącej w życiu Polski KANAPY Bo to wrogowie ludu sa, a lud to z ludu, zgadzam sie w calej rozciaglej rozciaglosci z towzryzszm > Jedno zastrzeżenie wszakże mam do kandydata: wiem, że nie wypowie konkordatu... To nie zastrzezenie a rozwiniecie tematu...a pozatym w calej rozciaglosci sie z towarzyszem zgadzam. > > To zaś dla mnie jest zwykłym tchórzostwem politycznym!!! Nie on jest tchorzem, on potrafi z holota porzadek zrobic w calej rozciaglosci. Tylko co zrobi "dama pierwsza" a chwilowo przechodnia ksywa "ksiezniczka" z twarzowym welonikiem damy maltanskiej ? A pozatym w calej rozciaglosci > Polsce BARDZO potrzebna jest zmiana stosunków dyplomatycznych z Watykanem a > poprzez tę zmianę, głębokie zmiany w stosunkach z kościołem, szczególnie > katolickim, w kraju... Obowiazkowo polskie miejsce jest u boku sprwadzonych przyjaciol.... no i w calej rozlazlej rzeczywistosci twu rozciaglej rozciaglosci zgadzam sie z towarzyszem.... Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 21:55 fatima napisała: > Mam nadzieję,że te wyniki się powtórzą w wyborach i Pan Cimoszewicz zostanie > Prezydentem, według mnie, a jestem politologiem, jest on najlepszym kandydatem > do tego urzędu pod względem merytorycznym,ma predysozycje aby pełnić funkcje > głowy państwa, zwycięstwa wraz z rodziną życzę mu tym bardziej, że atakowany > jest w szczególnie perfidny sposób po.. paprało Ci się fatima kto jest atakowany a kto atakuje ... i daj Boże na dobre mu to nie wyjdzie... pozdr. rtg Odpowiedz Link Zgłoś
karonius Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 17:03 :) napiszcie jeszcze w kolejnym nagłówku, że na początku sierpnia SLD miała ok. 30% poparcia, nie dodając, że chodzi o sierpień 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Nie o to chodzi WCzcz. Gazecie 18.08.05, 17:09 Wszakże a jakże! Ważne, że Cimoszenko na czele! --------------------- wyborcza.go.pl - Zdziwisz się jak wejdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Istne szaleństwo,ależ temperamenty.A mówią,że młod 18.08.05, 17:21 - iez cyniczna i ma wszystko w d. ...:)Chyba, że dyskutanci mają obiecane tłuste synekury u zwycięzców, no to rozumiem i popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Ja w końcu chyba przez przekorę na Cimoszkę zagłos 18.08.05, 17:28 - uję, choć nie zamierzałem. Takie dzikie plucie... Odpowiedz Link Zgłoś
opty2005 Myślę że to po prostu pomyłka 18.08.05, 17:35 Polityk, który pełniąc funkcję publiczną zabawia się grą na giełdzie jest niewiarygodny. Myślę że Cimoszewicz nie dostąpi do zaszczytu uczestnictwa w II turze głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Myślę że to po prostu pomyłka 18.08.05, 18:00 opty2005 napisał: > Polityk, który pełniąc funkcję publiczną zabawia się grą na giełdzie jest > niewiarygodny. Myślę że Cimoszewicz nie dostąpi do zaszczytu uczestnictwa w > II turze głosowania. Skąd ty wytrzasnąłeś taki przepis???? Giełda jest dostępna i dla polityków i dla żebraków i wszystkich, którzy się plasują między jednymi i drugimi... Inaczej byłoby, być może, gdyby tak niechcący konstytucja Kaczorów albo Giertycha weszła w życie... Musi, albo w dzieciństwie, albo przed chwilą na łeb upadłeś, żeby takie teorie aygłaszać i takie tezy stawiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 17:39 galba napisał: > Super wyniki... szkoda, że sprzed 2 tygodni. Rzeczywiście wielka szkoda... Jak był sprzed trzech tygodni i Cimoszewicz był trzeci za Kaczorem i Tuskiem z 19toma punktami przeciwko 26ciu punktom Kaczora, to oj jaka była radość... Niechaj narodowie wżdy postronne znają iż Polacy nie Kaczory, iż swój język mają... Zyg, zyg, zyg marcheweczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 17:43 sclavus napisał: > galba napisał: > > > Super wyniki... szkoda, że sprzed 2 tygodni. > > Rzeczywiście wielka szkoda... Jak był sprzed trzech tygodni i Cimoszewicz był > trzeci za Kaczorem i Tuskiem z 19toma punktami przeciwko 26ciu punktom Kaczora, > > to oj jaka była radość... > Niechaj narodowie wżdy postronne znają iż "Polacy" nie Kaczory, iż swój język > mają... > > Zyg, zyg, zyg marcheweczka.... zgadne jaki - rosyjski ? > Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 18:20 sclavus napisał: > galba napisał: > > > Super wyniki... szkoda, że sprzed 2 tygodni. > > Rzeczywiście wielka szkoda... Jak był sprzed trzech tygodni i Cimoszewicz był > trzeci za Kaczorem i Tuskiem z 19toma punktami przeciwko 26ciu punktom Kaczora, > > to oj jaka była radość... > Niechaj narodowie wżdy postronne znają iż Polacy nie Kaczory, iż swój język > mają... > > Zyg, zyg, zyg marcheweczka.... ...typowy przyklad oszoloma lewackiego...))) > Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 18:36 me-e napisał: > > > Zyg, zyg, zyg marcheweczka.... > > > ...typowy przyklad oszoloma lewackiego...))) Zgaduj dalej, bo jak narazie, to jak kulą w płot... Odpowiedz Link Zgłoś
joannawie Ale kawał !! Cóż, że nie świeży, może pomoże... 18.08.05, 18:07 Dobre sobie! Lekko przeterminowany ten towar. Ciekawe, ile dostali w OBOPie za przetrzymanie tej opinii. Równie ciekawe, ba - znamienne, że Gazeta t e r a z (kiedy opinie o Cimoszewiczu są tak fatalne) prezentuje nieaktualny ranking. Fuj! Żałosne, doprawdy. Gdzie jesteś etyko zawodowa dziennikarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ale kawał !! Cóż, że nie świeży, może pomoże. 18.08.05, 18:12 joannawie napisał: > Dobre sobie! > Lekko przeterminowany ten towar. > Ciekawe, ile dostali w OBOPie za przetrzymanie tej opinii. > Równie ciekawe, ba - znamienne, że Gazeta t e r a z (kiedy opinie o > Cimoszewiczu są tak fatalne) prezentuje nieaktualny ranking. > Fuj! > Żałosne, doprawdy. Nie płacz! Nie ma sensu płakać! Co prawda, to mleko jeszcze nie wylane, ale płakanie - ani teraz, ani potem - nie ma sensu... Naprawdę... A tak w ogóle, to po co okazywać tak znaczenie swoją słabość???? > Gdzie jesteś etyko zawodowa dziennikarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
sramnato1 Re: Ale kawał !! Cóż, że nie świeży, może pomoże. 18.08.05, 19:48 Gdzxie etyka pytasz? Odeszła na śmietnik z redaktorkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Ale kawał !! Cóż, że nie świeży, może pomoże. 18.08.05, 19:54 sramnato1 napisała: > Gdzxie etyka pytasz? Odeszła na śmietnik z redaktorkiem.... eee tam etyka to byla "dialektyka" Odpowiedz Link Zgłoś
me-e OD 1945r POLSKA SIE BORYKA Z KLAMSTWAMI BOLSZE-KOW 18.08.05, 18:09 ...to taka polska tradycja nazucona polakom sila...pierwszy byl stalin...i jego uczniowie...bierut ,gomolka, gierek ,jaruzelski ,walesa jest ok on z nimi walczyl i pokonal nie ich ale zly sytem... ))), kwasniewski a dzisiaj elekt cimoszewicz...a kiedy bedzie tu polska o jakiej maze ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: OD 1945r POLSKA SIE BORYKA Z KLAMSTWAMI BOLSZ 18.08.05, 18:13 me-e napisał: > ...to taka polska tradycja nazucona polakom sila...pierwszy byl stalin...i jego > > uczniowie...bierut ,gomolka, gierek ,jaruzelski ,walesa jest ok on z nimi > walczyl i pokonal nie ich ale zly sytem... ))), kwasniewski a dzisiaj elekt > cimoszewicz...a kiedy bedzie tu polska o jakiej maze ))) Może jak już po polsku będziesz dobrze umiał.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: OD 1945r POLSKA SIE BORYKA Z KLAMSTWAMI BOLSZ 18.08.05, 18:18 ...a co powiesz niemowom...oszolomie lewacki- jaka ryposta taka dpowiedz ...i znow lewak zbil temat ))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: OD 1945r POLSKA SIE BORYKA Z KLAMSTWAMI BOLSZ 18.08.05, 18:20 sclavus napisał: > me-e napisał: > > > ...to taka polska tradycja nazucona polakom sila...pierwszy byl stalin... > i > jego > > > > uczniowie...bierut ,gomolka, gierek ,jaruzelski ,walesa jest ok on z nimi > > > walczyl i pokonal nie ich ale zly sytem... ))), kwasniewski a dzisiaj ele > kt > > cimoszewicz...a kiedy bedzie tu polska o jakiej maze ))) > > Może jak już po polsku będziesz dobrze umiał.... Tak jest towarzyszu w calej rozciaglosci Mnie w szkole zamiast polskiego uczyc to uczyli o leninie i stalinie I do kogo mam miec pretensje ? I wierszykow rosyjskich recytowac i pisenki radzieckie spiewac musialem .... A teraz od zbukow-mutantow z pzpr-sld co mnie wtedy zabraniali byc Polakiem tylko mialem byc cholera wie czym slysze ze "polski jezyk mom nie gromotyczny". Ale "duszyczkie to jo mom polskie " a ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: OD 1945r POLSKA SIE BORYKA Z KLAMSTWAMI BOLSZ 18.08.05, 18:25 alfredkujot napisał: > A teraz od zbukow-mutantow z pzpr-sld co mnie wtedy zabraniali byc Polakiem > tylko mialem byc > cholera wie czym slysze ze "polski jezyk mom nie gromotyczny". > Ale "duszyczkie to jo mom polskie " a ty ? Jak jak se ludzie pomysle ze wtedy to ja sie uczyc musiol ruskiego i moje dzieci tez - te pzpr-owce swoich dzieci kozali angilskiego uczyc. Jo mial na frunci walki o lepsze jutro a oni se zyli dniem dzisiejszym..... Loj ludziska noz mnie sie na starosc w kiszeni otwira , oj sie bedzie dziac oj bedzie sie dziac... > Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 18:17 Chyba coś się pismakom z Wybiorczej polewiło:)) Skąd oni ten sondaż wyciągnęli?? No chyba, że spłodzili go razem z uchodźcami z Gazy:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Oszustwa nie pomagają - prawicowi forumowicze 18.08.05, 18:27 płaczą albo zgrzytają zębami z bezsilnej złości. No cóż ci ludzie nie znają pojęcia "Uczciwa walka wyborcza". To przecież Wałesa z Milczanowskim oskarżyli Oleksego po wyborach prezydenckich w 1995 r o agenturalność wobec Rosji. Domyslnie, kolega Oleksego prezydent elekt Kwaśniewski, też musiał mieć z tym cos wspólnego. Wałęsa już szykował się by ogłosić stan zagrożenia państwa bo przecież sam najwyższy urzednik państwa, premier Oleksy miał być obcym agentem. Wtedy Kwaśniewski nigdy nie przejałby prezydentury. Tak to Wałęsa sobie wykombinował. Tylko, że w fałszywkę Milczanowskiego i Wałęsy uwierzyło za mało ludzi i nic z wywołania antylewicowej histerii nie wyszło. Być były też naciski na Wałęse z zagranicy żeby nie destabilizował kraju. Tak skończyła się antykwasniewska prowokacja w 1995. Jak skończy się prowokacja przeciw Cimoszewiczowi w 2005 r. ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Oszustwa nie pomagają - prawicowi forumowicze 18.08.05, 18:35 Typowe - dezorientacje siac. "lewicowej"lewizny forumowiczu . Czym sa wszystkie afery sld...czym wyrok sadu lustrayjnego... Zrobiliscie z tego kraju jedenwielki dom szalencow... jethrox napisał: > płaczą albo zgrzytają zębami z bezsilnej złości. > No cóż ci ludzie nie znają pojęcia "Uczciwa walka wyborcza". > To przecież Wałesa z Milczanowskim oskarżyli Oleksego po wyborach prezydenckich > > w 1995 r o agenturalność wobec Rosji. Domyslnie, kolega Oleksego prezydent > elekt Kwaśniewski, też musiał mieć z tym cos wspólnego. > Wałęsa już szykował się by ogłosić stan zagrożenia państwa bo przecież sam > najwyższy urzednik państwa, premier Oleksy miał być obcym agentem. > Wtedy Kwaśniewski nigdy nie przejałby prezydentury. > Tak to Wałęsa sobie wykombinował. > Tylko, że w fałszywkę Milczanowskiego i Wałęsy uwierzyło za mało ludzi i nic z > wywołania antylewicowej histerii nie wyszło. > Być były też naciski na Wałęse z zagranicy żeby nie destabilizował kraju. > Tak skończyła się antykwasniewska prowokacja w 1995. > Jak skończy się prowokacja przeciw Cimoszewiczowi w 2005 r. ? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oszustwa nie pomagają - prawicowi forumowicze 18.08.05, 18:35 ...sad uznal oleksego za agenta sluzb bolszewickiego systemu...z tym ,ze wyrok jest nieprawomocny i tow oleksy sie odwoluje juz osmy rok ...a moze by tow zawiesic w fukcjach publicznych do wyjasnienia sprawy do ostatecznego wyroku...bo caly ten przewod w/s oleksego wyglada na kpine i nietyklanosc tow oleksego...))) Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Znowu im coś sie pomyliło jak Jaruckiej. 18.08.05, 18:44 Milczanowski oskarżał Oleksego, że jest aktualnym agentem wywiadu rosyjskiego ps. "Olin" a nie tajnym współpracownikiem "służb" w PRL. To teraz z braku innych "możliwości" starają się przylepić Oleksemu znamię tajnego współpracownika "służb" w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Znowu im coś sie pomyliło jak Jaruckiej. 18.08.05, 18:49 Tak czy siak - won od polityki -dosc. jethrox napisał: > Milczanowski oskarżał Oleksego, że jest aktualnym agentem wywiadu rosyjskiego > ps. "Olin" a nie tajnym współpracownikiem "służb" w PRL. > To teraz z braku innych "możliwości" starają się przylepić Oleksemu znamię > tajnego współpracownika "służb" w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Znowu im coś sie pomyliło jak Jaruckiej. 18.08.05, 18:49 jethrox napisał: > Milczanowski oskarżał Oleksego, że jest aktualnym agentem wywiadu rosyjskiego > ps. "Olin" a nie tajnym współpracownikiem "służb" w PRL. > To teraz z braku innych "możliwości" starają się przylepić Oleksemu znamię > tajnego współpracownika "służb" w PRL. ..wiesz co...maze o normalnej polsce...a nie udowadniania czy boszewik jest mniej czy b. umoczony...gospodarka ostania ...najwieksze bezrobocie...a ty chcesz mee przekonacz ,ze oleksy to polski patryjota mazacy o takiej samej polsce jak mee...pozatym ))) czy mozesz pisac pod jednym i tym samym nickiem bo skaczesz z nicka na nick jak dziwka z precika na precik ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Prawica nie marzy o Polsce tylko ją maże - brudem. 18.08.05, 18:52 Naucz się ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Prawica nie marzy o Polsce tylko ją maże - br 18.08.05, 18:54 jethrox napisał: Nic tak nie umoczylo Polski w bagnie i brudzie jak jak pzpr-sld Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Prawica nie marzy o Polsce tylko ją maże - br 18.08.05, 18:55 jethrox napisał: > Naucz się ortografii. ...bez unikow jethrox...nie zagaduj mee tu o pogodzie tylko ciagnij temat...trafiony zatopiony...))) Odpowiedz Link Zgłoś
drosta1 Re: Znowu im coś sie pomyliło jak Jaruckiej. 18.08.05, 21:17 Lepiej ptzestań mazać , bo zacimniasz obraz! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Oszustwa nie pomagają - prawicowi forumowicze 18.08.05, 18:38 jethrox napisał: > płaczą albo zgrzytają zębami z bezsilnej złości. Nie radzilbym lewej lewiznie lekcewzyc... wrzod sie zbiera -kuracja bedzie chirurgiczna... > No cóż ci ludzie nie znają pojęcia "Uczciwa walka wyborcza". Znaja za to 50 lat lewa lewizne Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox My wiemy, że prawica po objęciu władzy przez Kacz- 18.08.05, 18:49 ora chce zdelegalizować opozycję w parlamencie (w szczególności partie lewicowe) i wprowadzić dyktaturę. Nie musisz alfredkujot tego objaśniać i grozić dalej. My wszystko wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: My wiemy, że prawica po objęciu władzy przez 18.08.05, 18:52 jethrox napisał: > ora chce zdelegalizować opozycję w parlamencie (w szczególności partie > lewicowe) i wprowadzić dyktaturę. > Nie musisz alfredkujot tego objaśniać i grozić dalej. > My wszystko wiemy. Wy towarzyszu wszystko wiecie.Postraszyc lubicie . Ja rozumiem ze musicie sie strasznie towarzyszu bac. Uczciwi ludzie jakos tak sie nie boja .... Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Prowokatorzy przeciw Oleksem to uczciwi ludzie ? 18.08.05, 19:00 Libera, Nowek, Miodowicz, Macierewicz, Milczanowski Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Re: Prowokatorzy przeciw Oleksem to uczciwi ludzi 18.08.05, 19:09 Libere awansowac na marszalka - bedzie pierwszym marszalkiem w III RP, Nowek+Miodowicz+Macierwicz+Milczanowski n na generalow=pamietajcie o nich prawicowe oszolomy jak bedziecie rzadzic po wrzesniowych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 po prowokacji z 1995 Libera został generałem,a... 18.08.05, 18:42 teraz doradza komisji śledczej tzn.b.szefowi kontrwywiadu Miodowiczowi jak przeprowadzić kolejną prowokację przeciwko Cimoszewiczowi z wykorzystaniem b.asystentki Anny Jaruckiej - wiedzą jak sie tworzy"kwity"-doradza im także jako kolejny ekspert b.szef UOP Nowek.Do pomocy maja Wassermanna.Giertycha. Macierewicza. generała Libere i Miodowicza&Co. rozzuchwala fakt,iż z prowokacji z 1995 roku wyszli bez skazania wyrokiem sądowym=do dzisiaj nie oskarżono nikogo z ministrem spraw wewnętrznych na czele Milczanowskim- nie skazano także Oleksego-a zatem to dowód,że wypociny Milczanowskiego&Co.były prowokacją=skandal,a dziennikarze na czele z Monika Olejnik(bardzo"rzetelna"i"dociekliwa")udają że nic się nie stało-chociaż urzędujący premier rządu III RP został oskarżony z mównicy sejmowej przez ministra Milaczanowskiego. A jak będzie z prowokacją 2005-najbliższe dni/tygodnie dadzą być może odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Libera też tam jest ? Już wszystkio jasne. 18.08.05, 18:46 Może w końcu wsadzą za to do paki całą bandę. Miodowicz, Libera, Wasserman. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Libera też tam jest ? Już wszystkio jasne. 18.08.05, 18:48 Moze sie do paki nawzajem powsadzaj i skoncza sie chopaczka zabawa ;-))) jethrox napisał: > Może w końcu wsadzą za to do paki całą bandę. > Miodowicz, Libera, Wasserman. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Libere na generała mianował w ostatnich minutach 18.08.05, 18:53 swego urzędowania prezydent Lech Wałęsa- w podzięce za dobrze zrobioną prowokacje wobec urzedujacego premiera rządu III RP. A w komisji Libera siedzi zawsze kolo Nowka(szefa UOP)-obaj w garniturach. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Miodowicz zostanie generałem jesli wybory wygra 18.08.05, 18:58 Kaczyński. Jeśli Cimoszewicz - po wyroku niezawisłego sądu pójdzie pewno do pudła . Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Libera też tam jest ? Już wszystkio jasne. 18.08.05, 18:58 jethrox napisał: > Może w końcu wsadzą za to do paki całą bandę. > Miodowicz, Libera, Wasserman. ...nerwy puszczaja ..ale rozumie najlepsza obrona jest oszczerczy atak...))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: po prowokacji z 1995 Libera został generałem, 18.08.05, 18:47 No to prowokatorzy prowokacjami sie wyprowokuja Jest nadzieja ze ja zanim do Boga sie przeniose to tych bandytow zobacze tam gdzie byc powinni. tadeuszosinski48 napisał: > teraz doradza komisji śledczej tzn.b.szefowi kontrwywiadu Miodowiczowi jak > przeprowadzić kolejną prowokację przeciwko Cimoszewiczowi z wykorzystaniem > b.asystentki Anny Jaruckiej - wiedzą jak sie tworzy"kwity"-doradza im także > jako kolejny ekspert b.szef UOP Nowek.Do pomocy maja Wassermanna.Giertycha. > Macierewicza. > generała Libere i Miodowicza&Co. rozzuchwala fakt,iż z prowokacji z 1995 roku > wyszli bez skazania wyrokiem sądowym=do dzisiaj nie oskarżono nikogo z ministre > m > spraw wewnętrznych na czele Milczanowskim- nie skazano także Oleksego-a zatem > to dowód,że wypociny Milczanowskiego&Co.były prowokacją=skandal,a dziennikarze > na czele z Monika Olejnik(bardzo"rzetelna"i"dociekliwa")udają że nic się nie > stało-chociaż urzędujący premier rządu III RP został oskarżony z mównicy > sejmowej przez ministra Milaczanowskiego. > A jak będzie z prowokacją 2005-najbliższe dni/tygodnie dadzą być może odpowiedż > . Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Buzek z Krzaklewskim mogli "wsadzić"Oleksego, 18.08.05, 19:03 widocznie oskarżenie Milczanowskiego było lipą=prowokacją,bo prokuratura pod 4 letnimi rządami Buzka=katolandu musiała sprawę przeciwko Oleksemu umorzyć. W Sądzie Lustracyjnym jest badana sprawa kłamstwa lustracyjnego Oleksego- według mnie dawno winna sie zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Buzek z Krzaklewskim mogli "wsadzić"Oleksego, 18.08.05, 19:21 zostaw twoja interpretacje, znam ciekawsze . Nie zmieniaj watku tadeuszosinski48 napisał: > widocznie oskarżenie Milczanowskiego było lipą=prowokacją,bo prokuratura pod > 4 letnimi rządami Buzka=katolandu musiała sprawę przeciwko Oleksemu umorzyć. > W Sądzie Lustracyjnym jest badana sprawa kłamstwa lustracyjnego Oleksego- > według mnie dawno winna sie zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 fakty=prawda boli=nienawiść Twoja jest silniejsza. 18.08.05, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: fakty=prawda boli=nienawiść Twoja jest silnie 18.08.05, 20:00 tak o moze mioec sens. Ludzie skonfrontowani z faktami moga odczuwac i bol i nienawisc. Te odczucia widac i czuc .Oszukani o zycie, ograbieni nedzarze Aktualnie obdzierani z ich historii, swiadomosci zbiorowej . Sld-przywlaszca sobie postulaty solidarnosci a michnik morde wyciera Papiezem i uzywa Papieza po smierci do manipulowania. K..o nie znajace precedensu... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Re: fakty=prawda boli=nienawiść Twoja jest silnie 18.08.05, 22:43 ostatni tekst Michnika jest "słaby"=powoływanie się na papieża,także. Ale Jego/Michnika eseje to smakowity kąsek:np."Niezgoda na ukłon" min.na temat "odważnej myśli Hannah Arendt" - Gazeta Wyborcza z 7-8 grudnia 2002 albo "Ultrasi rewolucji moralnej" - Gazeta Wyborcza z 16-17 kwietnia 2005. Uwielbiam Michnika,w Jego esejach.Wpadek mial duzo,ale Go bardzo szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mentiroso Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 18:43 a ile taki sondaz kosztuje? moze sobie sam zamowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 19:08 gazeto jak nisko musisz upaść by nie być michnikowa Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 19:19 ...typowo finansowe podejscie i swiadczy o tym ,ze gazeta doskonale rozumie co sie dzieje...kiedys bylo oszolomstwo, nienawisc...dzisiaj papiez i milosierdzie przebaczenia...co bedzie jutro ach strach pomyslec o zgrozo codzienna gazeta katolicka...))) ...sneer_rg napisał: > gazeto jak nisko musisz upaść by nie być michnikowa Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 19:25 me-e napisał: > ...typowo finansowe podejscie i swiadczy o tym ,ze gazeta doskonale rozumie co > sie dzieje...kiedys bylo oszolomstwo, nienawisc...dzisiaj papiez i milosierdzie > > przebaczenia...co bedzie jutro ach strach pomyslec o zgrozo codzienna gazeta > katolicka...))) > > ...sneer_rg napisał: > > > gazeto jak nisko musisz upaść by nie być michnikowa > > > Ty zobacz mee co to sie robi sld rabnelo solidarnosci postulaty, a teraz michnik za biskupa robi -koniec swiata :-)))) Zobacz jakie przebierance ;-))))) liceum.cimoszenko.info Odpowiedz Link Zgłoś
me-e BOLSZEWICY NA MSZY...))) 18.08.05, 19:29 ...normalnie kukiz...)))...dodam jeszcze ,ze papiez powiedzial polska-europa bedzie katolicka albo jej nie bedzie...co chcesz wypelniaja poslanie papieza ...))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 snee_rg: nie kompromituj się:Gazeta Wyborcza jest 18.08.05, 19:29 częścią koncernu AGORA SA notowana min.na warszawskiej giełdzie - jest przejrzysta i transparentna kierowana przez zarząd którym kieruje wybitna kobieta - Prezes Wanda Rapaczyński. Więcej możesz dowiedzieć się na stronach internetowych. Z tego co jest wiadome,to Gazeta Wyborcza/AGORA SA nie jest udziałowcem OBOPu. IPSOS wczoraj podał,że Cimoszewicz jest na trzecim miejscu, OBOP dzisiaj podał,że Cimoszewicz jest na pierwszym miejscu, badanie w obydwu przypadkach przeprowadzono w dniach 4-8/9sierpnia na próbie 948 osób od 18 roku życia. Bądż uprzejmy dyskutować merytorycznie,bez zaślepienia nienawiścią do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: snee_rg: nie kompromituj się:Gazeta Wyborcza 18.08.05, 19:36 Dobra , dobra , nie umknela nam inf ze lubi akcje "rozdawac" :-)))))))) tadeuszosinski48 napisał: > częścią koncernu AGORA SA notowana min.na warszawskiej giełdzie - > jest przejrzysta i transparentna kierowana przez zarząd którym kieruje > wybitna kobieta - Prezes Wanda Rapaczyński. > Więcej możesz dowiedzieć się na stronach internetowych. > Z tego co jest wiadome,to Gazeta Wyborcza/AGORA SA nie jest udziałowcem > OBOPu. > IPSOS wczoraj podał,że Cimoszewicz jest na trzecim miejscu, > OBOP dzisiaj podał,że Cimoszewicz jest na pierwszym miejscu, > badanie w obydwu przypadkach przeprowadzono w dniach 4-8/9sierpnia na > próbie 948 osób od 18 roku życia. > Bądż uprzejmy dyskutować merytorycznie,bez zaślepienia nienawiścią do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Re: snee_rg: nie kompromituj się:Gazeta Wyborcza 18.08.05, 19:44 dobra.dobra,nie umknęła nam informacja,że gazeta Wyborcza/AGORA SA nie ma nic wspólnego z opublikowanym dzisiaj sondażem prezydenckim przeprowadzonym w pierwszej dekadzie sierpnia tak jak wczorajszy sondaż IPSOS przeprowadzony także w pierwszej dekadzie serpnia/obydwa sondaże na tej samej próbie. No cóż prawda boli - spuść trochę tej nienawiści,to wróci rozsądek w analizie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: snee_rg: nie kompromituj się:Gazeta Wyborcza 18.08.05, 19:54 tadeuszosinski48 napisał: > dobra.dobra,nie umknęła nam informacja,że gazeta Wyborcza/AGORA SA nie ma nic > wspólnego z opublikowanym dzisiaj sondażem prezydenckim przeprowadzonym w > pierwszej dekadzie sierpnia tak jak wczorajszy sondaż IPSOS przeprowadzony > także w pierwszej dekadzie serpnia/obydwa sondaże na tej samej próbie. > No cóż prawda boli - spuść trochę tej nienawiści,to wróci rozsądek w analizie. Nie umyka wiele informacji ktorych zrodlem jest nie tylko angora.... Dzieci cimoszewicza ze sa za oceanem .... Kuklinskiego tez tam byly... I fdela ... Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: snee_rg: nie kompromituj się:Gazeta Wyborcza 18.08.05, 23:26 Znów ucieka Pan od istoty sprawy. Dlaczego TEN sondaż /lub ogłoszenie wyników TERAZ/ jest podejrzany? Bo inni już wcześniej zdążyli ogłosić swoje, całkiem odmienne /wiadomosci.onet.pl/1149402,11,item.html oraz serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2867925.html/. Ten drugi tekst zaczyna się tak: "Najnowszy sondaż prezydencki CBOS potwierdza wyniki innych ośrodków. Na pierwsze miejsce wysunął się Donald Tusk, za nim są Włodzimierz Cimoszewicz i Lech Kaczyński". Bo radio zet już wykorzystało ten "prezent" stwierdzając dzisiaj "...według najnowszego sondażu". Nie chodzi o nienawiść, ale o rozsądek w analizie. Jarucka jest tu tylko dodatkiem. To nie członkowie komisji kupowali i obracali akcjami Orlenu w taki, a nie inny sposób, to nie oni, ani "prawica", kręcili z zeznaniami podatkowymi. Być może było to "perfekcyjnie opracowane" od strony prawnej /to z Cimozewicza/. Od osoby, która miałaby być prezydentem Polski, należy chyba wymagać wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2216 Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 19:30 GŁOSUJCIE NA TUSKA TO WAS WYŁUSKA! GŁOSUJCIE NA CIMOSZEWICZA TO JESZCZE WIĘCEJ NAPOŻYCZA! Odpowiedz Link Zgłoś
tysprag Re: OBOP: Hipokryzja - nagrodzona 18.08.05, 19:31 Jaki jest pan Włodzio?! Biedny, bo przecież niesłusznie atakowany, m. in., przez niezrównoważoną psychicznie - jak dość jednoznacznie sugerował - tez przeszlachetny. Szlachetny - bo jest obrońcą pokrzywdzonych - górników ..., a do tego troche arogancki, trochę histeryczny, trochę humorzasty. Taak. Znakomity będzie z niego prezydent, znakomity Odpowiedz Link Zgłoś
sramnato1 przeprowadził badanie w dniach 4-8 sierpnia 18.08.05, 19:44 widać, że ta chora gazedta zrobi wszystko aby dogodzić Cimoszowi Ewiczowi. W końcu nie przypadkiem miał akcje syjkonistycznej tuby. Odpowiedz Link Zgłoś
roya Re: OBOP: Cimoszewicz przed Tuskiem 18.08.05, 19:45 MYDŁO Jelen Cimoszewicz kup swoim fanom a i sam nie zapomnij o umyciu raczek bo myles je bardzo dawno Odpowiedz Link Zgłoś