vilejka 20.05.07, 14:52 Przyjmuje tabletki Divina z powodu zaburzeń w miesiączkowaniu. Czy te tabletki stosuje się takze jako środek antykoncepcyjny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Divina-antykoncepcja IP: *.tpnet.pl 20.05.07, 16:23 a ulotki nie ma? a lekarza nie ma, ktory ci to przepisal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vilejka Re: Divina-antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:50 Twoja ironbia jest niepotrzebna.W ulotce nie piszą tego wprost, a lekarz przepisał mi to w celu uregulowania miesiączki. Zadałam pytanie, bo chciałabym wiedzieć już, a do lekarza narazie się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Divina-antykoncepcja IP: *.tpnet.pl 21.05.07, 00:12 Jezeli nie ma tekstu, ze jest to srodek antykoncpecyjny albo ze ten lek ma rowniez dzialanie antykoncepcyjne - to NIE MA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vilejka Re: Divina-antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:47 a może ktoś wie na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Divina-antykoncepcja IP: *.chello.pl 21.05.07, 17:05 nie działa antykoncepcyjnie. następnym razem zapytaj się lekarza zanim wyjdziesz z gabinetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Divina-antykoncepcja IP: 5.172.252.* 11.12.13, 14:11 Nie ten lek nie działa jako antykoncepcja, lekarz mi mówił, że dodatkowo trzeba się zabezpieczać. Jednak jego stosowanie jest takie same jak w tabletkach antykoncepcyjnych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś