jacek1982 27.11.06, 15:23 w dzisiejszym poscie chcialem poruszyc sprawe interaktywnych programow rozrywkowych. Czy ktos juz z was wygral jakas kase w tych teleturniejach? Jesli tak to ile? Czy nie uwazacie ze to sciema??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira-siad Re: interaktywne quizy SMS 27.11.06, 18:05 Moim zdaniem jest to straszna ściema. Sam wiele razy próbowałem, i za każdym razem trafiałem na automat, który dziękował mi za telefon, radził zadzwonić jeszcze raz aby mieć większe szanse i się rozłączał. Ani pocałuj mnie w dupę. Dla mnie jest to zwykłe oszustwo - przestępstwo nakłaniania do niekorzystnego rozporządzania swoim mieniem w postaci kaski. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek333 Re: interaktywne quizy SMS 27.11.06, 20:13 A Ela Kruk zamiast zajac sie tymi oszustami, naciagaczami bada kupy psie i naklada kary za to ze ktos powiedzial ze "lubi przed slubem"... Powinni tych oczustow ( TVN, TV3, POLSAT ) wysokimi grzywnami albo czesc tych dochodow oddawac na cele charytatywne Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: interaktywne quizy SMS 28.11.06, 11:50 też mi się to wydaje dziwne i to przedłuzanie czasu, zeby dać jeszcze szansę Odpowiedz Link Zgłoś
andywaw Re: interaktywne quizy SMS 28.11.06, 11:57 Taaak, ktoś wygrywa "w ostatniej chwili" (dziwne że nikt jakoś nie wygra tuż po rozpoczęciu konkursu). Tym "ktosiem" jest oczywiście podstawiona osoba z reżyserki, dzwoni na wewnętrzny i "niby" wygrywa (nawet nie słychać entuzjazmu z wygranej). Ciekawe, że ktoś się na to w ogóle nabiera. Raz oglądałem z nudów i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś