Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz rozpoczął kampanię

• mangold Ooooooooooooooooo 25.08.05, 13:16
      siersciuchje..y napisał:

> 1. No oficjalnie, oficjalnie czy ja coś mówię?
      > Ale nie mów, że, niezależnie jakie tam masz poglądy, to śmieszne trochę.
      > Choć, z drugiej strony, chyba całkiem niegłupie. Wrażenie można odnieść, że
      > tego, co było wcześniej jakby nie było. Hmm.. Dobre..
      >

Zwróć uwagę, że kampanie to mu raczej komisja śmieszna robiła...nieoficjalna i
      negatywną ...:-)))
      • vitek25 Super link :)))))))))))) 25.08.05, 13:35
        :))))))
      • siersciuchjebany Re: Ooooooooooooooooo 25.08.05, 13:38
        mangold napisał:

Zwróć uwagę, że kampanie to mu raczej komisja śmieszna robiła...nieoficjalna i
        > negatywną ...:-)))

Ależ zwróciłem. A taka np. parada gejów zrobiła Kaczyńskiemu nieoficjalnie
        pozytywną i negatywną kampanię jednocześnie :-)))
        Zależnie jak się spojrzy, nie? :-)))

A śmieszne to mi się wydało dlatego, że p. Cimoszewicz kampanię zaczął robić
        sobie już od czasu kiedy kokietował wyborców w stylu-"odchodzę do lasu, nie
        będę kandydował" a potem "nie będę, ale przemyslę" a w końcu "no dobra, ale to
        na wasza wyraźną prośbę". A cała akcja i tak była obliczona na zmobilizowanie
        elektoratu lewicowego. Tak, żeby ludzię się trochę przestraszyli, że jedynym
        kandydatem będzie Borowski, który i tak przepadnie.
        I o, tyle.
        • mangold Re: Ooooooooooooooooo 25.08.05, 13:39
          siersciuchje..y napisał:

>
          > A śmieszne to mi się wydało dlatego, że p. Cimoszewicz kampanię zaczął robić
          > sobie już od czasu kiedy kokietował wyborców w stylu-"odchodzę do lasu, nie
          > będę kandydował" a potem "nie będę, ale przemyslę" a w końcu "no dobra, ale to
          > na wasza wyraźną prośbę". A cała akcja i tak była obliczona na zmobilizowanie
          > elektoratu lewicowego. Tak, żeby ludzię się trochę przestraszyli, że jedynym
          > kandydatem będzie Borowski, który i tak przepadnie.
          > I o, tyle.

Ale Kaczyński też dosyć wcześnie zaczynał...a potem się głupio tłumaczył... :-))
          • yeellow Re: Ooooooooooooooooo 25.08.05, 13:41
            i brata dal na podstawke, zupelnie jak w szkole, kiedy mial isc do odpowiedzi :-
            )
          • siersciuchjebany Re: Ooooooooooooooooo 25.08.05, 13:45
            mangold napisał:
            > Ale Kaczyński też dosyć wcześnie zaczynał...a potem się głupio tłumaczył... :-
            )

Dokładnie.
            Tym panom troche brak jaj, żeby publicznie powiedzieć-"tak, chcę, bo jestem
            lepszy i to ja mam rację"

• yeellow Re: Ooooooooooooooooo 25.08.05, 13:48
              jedynie Lepper ma takie jaja ;-).
            • mangold Hehe... 25.08.05, 13:48
              Taki , który to powie załatwi sie skuteczniej niżby komisja orlenowska go
              dopadła... hehe :-DD A tak między nami to ja jestem lepszy i to ja mam rację
              .... :-)))

siersciuchje..y napisał:

>
              > Dokładnie.
              > Tym panom troche brak jaj, żeby publicznie powiedzieć-"tak, chcę, bo jestem
              > lepszy i to ja mam rację"
              >
              • siersciuchjebany Re: Hehe... 25.08.05, 13:58
                Kto wie? Może masz rację?
                A ja mam za to większego :-)))
                • mangold Re: Hehe... 25.08.05, 14:01
                  siersciuchje..y napisał:

> Kto wie? Może masz rację?
                  > A ja mam za to większego :-)))

A ja miałem więcej kobiet, bo od Ciebie ze strachu uciekały.... i moja prawda
                  jest najmojsza !! :-)))
                  • siersciuchjebany Re: Hehe... 25.08.05, 14:22
                    mangold napisał:

> A ja miałem więcej kobiet, bo od Ciebie ze strachu uciekały.... i moja prawda
                    > jest najmojsza !! :-)))

Co nie zmienia faktu, że mam większego.. :-)))
                    • mangold Re: Hehe... 25.08.05, 14:23
                      siersciuchje..y napisał:

> mangold napisał:
                      >
                      > > A ja miałem więcej kobiet, bo od Ciebie ze strachu uciekały.... i moja pr
                      > awda
                      > > jest najmojsza !! :-)))
                      >
                      > Co nie zmienia faktu, że mam większego.. :-)))

I co mam napisać ?? ze mi przykro... ;-))
                    • alfredkujot Re: Hehe... 25.08.05, 14:27
                      siersciuchje..y napisał:

> mangold napisał:
                      >
                      > > A ja miałem więcej kobiet, bo od Ciebie ze strachu uciekały.... i moja pr
                      > awda
                      > > jest najmojsza !! :-)))
                      >
                      > Co nie zmienia faktu, że mam większego.. :-)))

Oj panowie - panowie , zaraz w centymetrach bedziecie rozmiarami sie
                      licytowac ?
                      • mangold Re: Hehe... 25.08.05, 14:29
                        alfredkujot napisał:

>
                        > Oj panowie - panowie , zaraz w centymetrach bedziecie rozmiarami sie
                        > licytowac ?

Dołącz się do licytacji..na szczęście o IQ tu nie rozmawiamy...qrczę, czemu ja
                        Cię tak nie lubię ?? :-DD
              • siersciuchjebany Re: Hehe... 25.08.05, 14:01
                mangold napisał:

> Taki , który to powie załatwi sie skuteczniej niżby komisja orlenowska go
                > dopadła...

No. Niestety.

• hest4 Re: Cimoszewicz rozpoczął kampanię 25.08.05, 13:20
      a.gajewski jestes jedynie baranem.. mozna to zauwazyc po Twojej wypowiedzi..
      ciekawe czy mozna byloby to stwierdzic po Twoim wygladzie..
      • a.gajewski1 nie jestes w stanie synku mnie obrazic zwolenniku 25.08.05, 15:12
        Włodzimierza C.(jak poda jutro prokuratura)
    • patykiem_pisane SZCZERY UCZCIWY BEZPARTYJNY WŁODEK 25.08.05, 13:23
      Cimoszewicz tzn. najbardziej prawdomówny (nie będę startował w wyborach)polityk
      i jego też prawdomówny (wycofuję się z polityki) rzecznik Nałęcz rozpoczęli
      prezydencką kampanię prawdomówności...
      • vitek25 SZCZERA UCZCIWA BEZPARTYJNA ANNA 25.08.05, 13:31
        no tak, daleko im do uczciwości i standardó moralnych jaruckiej, miodowicza,
        giertycha, wieczerzaka, piskorskiego, jamrożego, kolasińskiego, wąsacza,
        schetyny, musza sie jeszcze wieeeele nauczyć ! ;DD
        • patykiem_pisane Re: SZCZERA UCZCIWA BEZPARTYJNA ANNA 25.08.05, 13:36
          pokazała że "wykształcony" kandydat na prezydenta sam nie wie co zawierają jego
          oświadczenia majątkowe i skąd wziął pieniądze na zakup akcji Orlenu; niestety u
          czerwonych amnezja to częsta choroba...
          • yeellow Re: SZCZERA UCZCIWA BEZPARTYJNA ANNA 25.08.05, 13:40
            no, brunatnym tez sie przytrafia :-)
            • prawopl "bezpartyjna" to jest p.Kwaśniewska ze sztabu WC 25.08.05, 16:16
              yeellow napisał:

> no, brunatnym tez sie przytrafia :-)

"Bezpartyjna" to jest p.Kwaśniewska w sztabie wyborczym W.Cimoszewicza. Jej
              rodzina sympatyzuje z biznesami powiązanymi z bezkarnym sędzią Dariuszem C.,
              który czerpie korzyści materialne z ogłaszanych przez siebie upadłości firm jak
              udowodniła prasa czarnalista.com/1dariuszczajka.html brrrrrrrrrrrrrrrrr...
              moralność "bez barier"
              • mangold Coś ty tak tego Czajki sie uczepił ? W łape mu .. 25.08.05, 16:17
                mu dałeś i się nie wywiązał ??

prawopl napisała:

> yeellow napisał:
                >
                > > no, brunatnym tez sie przytrafia :-)
                >
                > "Bezpartyjna" to jest p.Kwaśniewska w sztabie wyborczym W.Cimoszewicza. Jej
                > rodzina sympatyzuje z biznesami powiązanymi z bezkarnym sędzią Dariuszem C.,
                > który czerpie korzyści materialne z ogłaszanych przez siebie upadłości firm jak
                >
                > udowodniła prasa czarnalista.com/1dariuszczajka.html brrrrrrrrrrrrrrrrr...
                > moralność "bez barier"
                • prawopl oni sami sobie biorą 25.08.05, 16:36

Biorą sobie co ich interesuje przy wykorzystaniu procedur sądowych - w takim
                  wypadku nie trzeba pytać się okradanego o nic. I dlatego ta metoda "bez barier"
                  im tak odpowiada. Za jednym skokiem w grę wchodzą setki milionów złotych, bo
                  afera dotyczy dużych firm. Gdy jest już po wszystkim, to można się tylko
                  odwoływać - np. do Sądu Najwyższego, a tam na to odwołanie czekają koledzy
                  sędziowie, którzy z automatu nie przyjmują nawet sprawy do rozpatrzenia (wtedy
                  mają czyste łapki, bo nawet nie mieli okazji rozpatrywać sprawy). Jak okradany
                  za bardzo się odwołuje - to w grę wchodzą osoby wywodzące się ze służb
                  specjalnych, wyznaczanie dozoru policyjnego i tym podobne szykany - czytaj
                  strona upadloscian.pl

Wszystko w białych rękawiczkach i w majestacie prawa. Tymczasem sędzia Dariusz
                  Czajka pisze książki pt. "przestępstwa menadżerskie" - widać dużo wie. Poza tym
                  jest prezesem OW Zrzeszenia Prawników Polskich, w którym zasiadają sędziowie,
                  prokuratorzy, i cała reszta watachy (słowo jest właściwe, gdyż to właśnie ci
                  sami sędziowie współorzekają potem upadłości prowadzone przez sędziego Czajkę).
                  Jest też w biznesach powiązanych z Czajką ojciec Jolanty Szymanek Deresz, który
                  potem bronił skutecznie Czajkę przed sądem dyscyplinarnym, tak że dzisiaj
                  Czajka nawet nie jest wykluczony z zawodu. Jest też w tych biznesach
                  powiązanych z Czajką jacht największy w Polsce, na którym organizowane są rauty
                  pod patronatem p.Kwaśniewskiej. Są też medale i wysokie odznaczenia państwowe
                  dla założycieli tego biznesu od Prezydenta Kwaśniewskiego, właśnie w czasie gdy
                  prasa od miesięcy rozpisuje się o aferze sędziego Czajki i powiązanych z nim
                  biznesami.

mangold napisał:

> mu dałeś i się nie wywiązał ??
                  >
                  > prawopl napisała:
                  >
                  > > yeellow napisał:
                  > >
                  > > > no, brunatnym tez sie przytrafia :-)
                  > >
                  > > "Bezpartyjna" to jest p.Kwaśniewska w sztabie wyborczym W.Cimoszewicza. J
                  > ej
                  > > rodzina sympatyzuje z biznesami powiązanymi z bezkarnym sędzią Dariuszem
                  > C.,
                  > > który czerpie korzyści materialne z ogłaszanych przez siebie upadłości fi
                  > rm jak
                  > >
                  > > udowodniła prasa czarnalista.com/1dariuszczajka.html brrrrrrrrrrrrrrrrr.
                  > ..
                  > > moralność "bez barier"
                  >
                  >
    • norton2005 nie chcę się łączyć 25.08.05, 13:24
      > Niech połączy nas Polska.

Panie Cimoszewicz, ja nie chcę się z Panem łączyć poprzez Polskę.
    • geneve Śmiechu warte 25.08.05, 13:25
      robi cos innego, a nawołuje do czegoś innego. Stroszy piórka na "prezydenta
      wszystkich Polaków" a nie pamięta, że postepuje inaczej. Ja tam wolę
      Borowskiego. (to jest uczciwy gosc , stawiajacy sprawy w uczciwy sposób). A GW
      ciągnie Cimoszewicza stronę ewidentnie
      • vitek25 HEH 25.08.05, 14:04
        wolisz Borowskiego a piszesz takie rzeczy jak zwolennicy Giertcha,. Tuska i
        Kaczek...wstyd...
    • bateau1 NIECH POŁĄCZY NAS KASA 25.08.05, 13:27
      To powinno być oficjalne hasło kandydata SLD i Wyborczej.
    • vitek25 ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! ;DDD 25.08.05, 13:27
      platformiarze i pisuary nie znajdą uczciwszej, lepszej, zdrowszej, bardziej
      oczytanej, utanecznionej i pasującej do tejgo rządu kandydatki!!!! naród
      prosi!!! :DDD
      • patykiem_pisane JAKI ROZUM TAKA MOWA... 25.08.05, 13:30
        vitek25 napisał:

> platformiarze i pisuary nie znajdą uczciwszej, lepszej, zdrowszej, bardziej
        > oczytanej, utanecznionej i pasującej do tejgo rządu kandydatki!!!! naród
        > prosi!!! :DDD
        • vitek25 DOKŁADNIE.... 25.08.05, 13:31
      • pilinski Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 13:48
        Cimoszenko jest nad wyraz oczytany.
        Szczegolnie w swoich zeznaniach majatkowych.
        Doktor prawa a prostego formularza nie potrafi wypelnic...
        Buaaahaha...
        Ale bysmy mieli prezydenta. Kompromitacja przed wszystkimi krajami trzeciego
        swiata! Tam przynajmiej prezydenci potrafia pisac i czytac.
        • vitek25 Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 13:50
          nie, nie - w krajach trzeciego światra prezydenci sa piękni jak kaczki,
          pracowici jak tuski, i rzeczowi jak prawica w kampanii!
          • sneer_rg Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 15:03
            każ się leczyć
            • vitek25 Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 15:04
              wzajemnie
        • yeellow Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 13:51
          niestety, bedziemy mieli. Wszyscy 3 kandydaci sie walneli. Moze Lepper wypelnil
          dobrze?
          • pilinski Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 13:54
            yeellow napisał:

> niestety, bedziemy mieli. Wszyscy 3 kandydaci sie walneli. Moze Lepper
            wypelnil
            >
            > dobrze?

Kampania klamstw w obozie Cimoszenki rpzwija sie w najlepsze.
            A w czymze to pomylili sie pozostali poslowie? Tez zapomnieli wpisac akcji za
            1/2 miliona????? KONKRETY PROSZE!!!
            • vitek25 Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 13:58
              hehe, obóz Miodowicza, Jaruckiej i Giertycha śmie oskarżac kogoś o "kampanie
              kłamstw"?? toż to czysta schiza ! :DDD
            • sclavus Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 14:06
              pilinski napisał:

> yeellow napisał:
              >
              > > niestety, bedziemy mieli. Wszyscy 3 kandydaci sie walneli. Moze Lepper
              > wypelnil
              > >
              > > dobrze?

Lepiej: tak jakoś jednemu (prawemu) 200.000 pomyliło się z 20.000 a 100.000 z
              10.000 ...
              Teraz nie wiadomo czy on chciałby zarabiać 200.000 a deklarować 20.000 czy może
              na odwrót....(to drugie raczej wątpliwe - taki jest prawy)
              Inny Kaczeniec zarobił jako "inne" 140.000 a wadeklarował 6.500 .... oczywiście
              tylko się pomylił... jak każdy...
              >
              > Kampania klamstw w obozie Cimoszenki rpzwija sie w najlepsze.
              > A w czymze to pomylili sie pozostali poslowie? Tez zapomnieli wpisac akcji za
              > 1/2 miliona????? KONKRETY PROSZE!!!
        • sclavus Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 14:02
          pilinski napisał:

> Cimoszenko jest nad wyraz oczytany.
          > Szczegolnie w swoich zeznaniach majatkowych.
          > Doktor prawa a prostego formularza nie potrafi wypelnic...
          > Buaaahaha...
          > Ale bysmy mieli prezydenta. Kompromitacja przed wszystkimi krajami trzeciego
          > swiata! Tam przynajmiej prezydenci potrafia pisac i czytac.

Mam nadzieję, że dotyczy to również Wałęsy....
      • rnrr Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 14:07
        Ps. skoro tak Ci boli nagonka na Cimoszewicza nie uprawiaj jej w stosunku do
        Jaruckiej

Ps. 2 Marzę o tym by Cimoszewicz w trybie wyborczym pozwał Jarucka. Doprawdy
        dziwne, ze tego nie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • vitek25 Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 14:12
          o jakij ty nagonce na jarucką piszeesz hehe! jarucka to żaden partner do
          dyskusji wyborczej dla cimoszewicza, tylko oszustka na usługach miodowicza...i
          sama się wepchnęła przed kamery w nadziei na karierę! szkoda gadać o tej pani,
          ktora stała się gwiazdą betlejemską dla kampanii Tuska ;DDD
          • rnrr Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 14:25
            No to o jakiej nagonce na Cimoszewicza mówiłeś???
            To chyba normalne, zę człowiek, który ewidentnie mijał się z prawdą, zostaję
            prześwietlony a wszystko co jest z tym związane przedstawia sie w wolnym kraju
            opinii publicznej.
            Ja wiem, ze Cimoszewicz nie jest ciągle do tego przygotowany i to dążenie do
            prawdy, a nie szukanie dziury w całym, bo ta dziura jest i to nie ulega
            wątpliwości, denerwuje pana kandydata i jego ślepych fanatyków.
            • vitek25 Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 14:32
              Prześwietlony??!!! a co z prześwietleniem Tuska , Kaczek i innych??? Całą dobe
              na wszystkich forach w i wielu mediach trwa opluwanie normalnego faceta, i to ma
              być "prześwietlanie"?!! nie rozsmieszaj mnie!!
              • rnrr Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 14:37
                No to prześwietlaj ich. Niech mediach, org. pozarządowe ich prześwietlają ja
                nie mam nic przeciwko temu. Ja wrecz tego oczekuję.

Co do Cimoszewicza (nie wiem jak definiujesz normalność jesli tak jak SLD przez
                4 lata - 2001 rok "Przywrócmy normalność - wygrajmy przyszłość" to dziękuję za
                taką normalność) to pamietaj, ze gdyby Cimoszewicz nie pomylił się, nie skłamał
                itd to nie mieli by możliwości prześwietlenia tego kandydata. Proszę pamietaj o
                tym, ze to on jednak się minał z prawdą a potem skłamał. To jest praprzyczyna
                czy tego chcesz czy nie
                • vitek25 Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 14:42
                  No i to jest własnie kłamstwo, bo nie skłamał...najprostszy test to odpowiedż na
                  pytanie co niby miał do osiagniecia zatajajac swaidomie akcje orlenu, one sa
                  wykzane wszystkie w oswiadczeniu z pazdziernika 2001 !!! smiesznie rozdmuchane
                  wielkie nic....a media sie jakos nie spiesza do przeswietlania np otoczenia
                  tuska ...a szkoda....
                  • rnrr Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 14:47
                    Wiesz, tracę sens rozmowy z Tobą. Nawet mój dziadek dostrzega dziwny zwiazek
                    między brakiem informacji o akcjach a aresztowaniem Modrzejewskiego. Pan C. nie
                    wpisał tego by nikt z komisji etyki, ani z mediów nie zwrócił uwagi na sprzedaż
                    akcji tuż przed tym sławetnym wydarzeniem w efekcie którego akcje Orlenu spadły
                    ostro w górę. Wiesz nie tylko Cimoszewicz miał wtedy akcje Orlenu, a prognozy
                    były wyjątkowo korzystne. Akcji wówczas nie sprzedawano a czekano na jeszcze
                    lepszy kurs. Jeżeli nie dostrzegasz zwiazku to walcz dalej jak Sancho Pansa ku
                    chwale swojego Don Kichota.
                    • vitek25 Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 14:56
                      Biedny ten Modrzejewski...stracił ten uczciwy fachowiec słabo płatna ciezka
                      robotę i dostał zaledwie milionowa odprawę...a akcje faktycznie "spadły w górę"
                      jak to malowniczo piszesz, bo zyskały pod usunięciu modrzejewskiego...wiec nie
                      oplacalo sie ich wczesniej sprzedawac....ale zgadzamy sie w jednym: brak sensu
                      dalszej rozmowy...bo dla ciebie to zapewne 'dyskusja programowa' a dla mnie
                      ciagla obserwacja kolejnych insynuacji i wylewania pomyj
                      • rnrr Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 15:06
                        To w sumie pozytywne, ze w czymś sie zgadzamy. Smutne zaś, ze są tacy jak ty,
                        no ale w Tobie nadzieja lewicy. "Dom wszystkich Polska".
                        • vitek25 Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 15:11
                          a swoich znajomych o odmiennych poglądach już zakopałes w lesie? gratuluje
                          zrozumienia demokracji....i koncze na tym
                          • rnrr Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 15:14
                            Uwielbiam moich znajomych o innych pogladach, ale nikt z nich nie wypisuje
                            takich głupot jak Ty i tak ślepo wierzy w jednych i pluje na innych. Niektórzy
                            zwolennicy lewicy widzą jednak, ze Pan C. taki "normalny facet" nie jest
                            zapewniam. I wypraszam sobie pewne teksty drogi człowieku.

Ps. To raczej Ty i Tobie podobni nie mogą pojąć, ze demokracja służy do
                            prześwietlenia po całosci polityków i tak jęczycie kiedy ten naturalnty proces
                            dotyka Cimoszewicza.
                            • vitek25 Re: I po co ta nagonka??? 25.08.05, 15:21
                              i nawzajem..wypraszam sobie takie teksty wobec mnie
                  • macoomba Co miał do osiągnięcia? 25.08.05, 15:07
                    Zatajenie faktu, że wykorzystał wiedzę o mającym nastąpić zatrzymaniu
                    Modrzejewskiego dla swojego zarobku giełdowego. A wierzysz w to, że WC o
                    akcjach PKN zapomniał, a o Agory pamiętał, podając wartość z dnia 31.XII. Czemu
                    w aroganckich słowach okłamał Komisję Etyki.
                    A co do otoczenia Tuska - pewnie nie ma nic na niego to weźmy się za otoczenie.
                    Ja nie piszę, że wszystko jest cacy. Ale mając za plecami np. Czarzastego i
                    chorągiewkę Nałęcza (szkoda, myślałem, że mimo wszystko porządny facet z niego)
                    to bym do prześwietlania otoczeń tak głośno nie nawoływał.
      • sneer_rg Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 14:09
        vitek25 napisał:

> platformiarze i pisuary nie znajdą uczciwszej, lepszej, zdrowszej, bardziej
        > oczytanej, utanecznionej i pasującej do tejgo rządu kandydatki!!!! naród
        > prosi!!! :DDD
        jesteś głupszy od pisuaru
        • vitek25 Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 14:13
          dałes wzorcowy POPIS swojego poziomu!
          • sneer_rg Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 14:56
            dostosowałem się do waszego poziomu,bo przecież Jarucką WC zatrudniał,a że
            powiedziała naszefa to jest be i trzeba ją błotkiem.Taka lewiznowa
            moralność.Wię nie ględż lewaku i trzymaj poziomu swego szefa.
            • vitek25 Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 14:59
              płodzisz te sentencje w przerwach między pacierzami czy goliłes sobie głowe? :PP
              • sneer_rg Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 15:16
                wiesz wolę ogolić głowę i zmówić pacierz ale mieć w tej głowie rozum,bo u
                ciebie jest tylko zacietrzewienie i idiotyczne argumenty ze świata Kalego.
                punkt 39.tajnej instrukcji NkwdZadbaćo budowęi rozbudowę mostów,dróg i licznych
                połaczen,aby w razie konieczności interwencji wojskowej można było dotrzeć do
                punktu oporu lub koncentracji opozycji.
                Radzę przeczytać całą instrukcję bo jak ci wiadomo lub nie dziadziunio WC
                wcielał ją w życie.Dzielna PZPR w tym pomagała a ja nie słyszałem ny twój
                patrone się od tego odciął.Więc chłopie nie bredż.
                • vitek25 Re: ! ! ! ! ! ANNA JARUCKA NA PREMIERA ! ! ! ! ! 25.08.05, 15:24
                  a co wcielał w życie dziadunio twojego szefa z LPR? czy nie Mein Kampf przypadkiem?
    • geneve Uczciwy inaczej :) 25.08.05, 13:28
      Uczciwy tiaaaaaaaaaaaa bardzo, ale "po waszemu"....
    • sajuz33 Jak to jest z tym doktoratem Cimoszewicza? 25.08.05, 13:30
      Zanim wyrobie sobie zdanie o polityku staram się dowiedzieć jak najwięcej z
      jego życia. Chodzi mi oczywiście o sferę publiczną, czyli życiorys polityczny,
      wykształcenie itp. Wiem wtedy, na ile ten człowiek jest wierny zasadom, czy
      kłamie, jak dobrze jest przygotowany do pełnienia danej funkcji, o którą sie
      ubiega etc.
      I na kanwie tych poszukiwań nijak nie mogę znaleźć tytułu doktoratu
      Cimoszewicza, gdzie bronił, kto był promotorem i recenzentem. Ktoś zasugerował
      nawet na czacie, że to był plagiat, powoływał sie na jakąś wypowiedź, ale nie
      bardzo w to wierzę.
      Żeby rozwiać swoje wątpliwości, mam prośbę, gdyby ktoś wiedział cos na temat
      tego doktoratu, będę wdzięczny.
      • mangold Niegłupia myśl..... 25.08.05, 13:32
        sajuz33 napisał:

> Żeby rozwiać swoje wątpliwości, mam prośbę, gdyby ktoś wiedział cos na temat
        > tego doktoratu, będę wdzięczny.

Przy okazji można też doktoraty innych kandydatów zobaczyć.....
      • rnrr Re: Jak to jest z tym doktoratem Cimoszewicza? 25.08.05, 14:43
        Bardzo fajna wypowiedz. Czekam na link fanów Cimoszewicza z odpowiedzią na
        pytanie o doktorat. Skoro tyle czasu poświecacie na "sikanie i szczekanie" to
        możecie raz zrobić coś pożytecznego dla opinii publicznej. Czekamy............
    • unamatita Re: Cimoszewicz rozpoczął kampanię 25.08.05, 13:30
      "To uczciwy kandydat dla uczciwych wyborców" - dobre:))
      Mówiąc o uczciwych wyborcach, pewnie miała na myśli siebie i prezydenta
      magistra.
      u.
    • loppe niech połączy! 25.08.05, 13:31
      He, he. To jest dobre hasło - nada się także do działalności w sld-owskiej
      opozycji sejmowej, w której kandydat spędzi, tak mi się dziś wydaje,
      nadchodzące lata.
      • yeellow Re: niech połączy! 25.08.05, 13:34
        a Cimoszewicz kandyduje do sejmu? Czy jestes malym klamczuchem? Mozesz wyjasnic?
        • loppe Re: niech połączy! 25.08.05, 14:30
          nie bardzo rozumiem co tu by było do kłamania, kandydowanie do Sejmu RP nie
          jest zajęciem przynoszącym wstyd (owszem, nie kandyduje) - a ty zareagowaleś
          jakby było hm... nie leczę przypadków oszolomstwa (mamy w tym kraju na prawicy
          i lewicy wielu oszołomów)
          • yeellow Re: niech połączy! 25.08.05, 15:04
            ale publikowanie malych klamstewek (pisanie, ze kandyduje, jak nie kandyduje)
            to juz jest zajecie przynoszace wstyd.
            • loppe Re: niech połączy! 25.08.05, 16:21
              to wstydź sie oszołomie, bo widac po sobie oceniasz pomyłkę (he, he, pomylka)
      • sclavus Re: niech połączy! 25.08.05, 13:55
        loppe napisał:

> He, he. To jest dobre hasło - nada się także do działalności w sld-owskiej
        > opozycji sejmowej, w której kandydat spędzi, tak mi się dziś wydaje,
        > nadchodzące lata.

Chyba o wiele lepsze niż: "Tusk - Prawy prezydent"...
        • mangold Re: niech połączy! 25.08.05, 13:57
          sclavus napisał:

.
          >
          > Chyba o wiele lepsze niż: "Tusk - Prawy prezydent"...

Albo jakby nas Bozia tylko Kaczyńskimi pokarała to : Ten prawy to prezydent, ten
          lewy to premier... :-))
          • sclavus Re: niech połączy! 25.08.05, 14:00
            mangold napisał:

> sclavus napisał:
            >
            > .
            > >
            > > Chyba o wiele lepsze niż: "Tusk - Prawy prezydent"...

Eh Kaczeńcem złote Kaczeńce...
            A przecież, alternatywnie, może być jeszcze gorzej: i LPR i Samoobrona...
            >
            > Albo jakby nas Bozia tylko Kaczyńskimi pokarała to : Ten prawy to prezydent,
            te
            > n
            > lewy to premier... :-))
    • chris12 Tak, Cimoszewicz to sensowna alternatywa 25.08.05, 13:32
      Przyszły premier Rokita właśnie wrócił z Irlandii z kursu jezykowego. To dobry
      znak, że nowa kadra uczy się!
      Głosuję na Cimosza bo on już ma sporo wiedzy i doświadczenia potrzebnego na
      takie stanowisko jak prezydent państwa.
      • yeellow Re: Tak, Cimoszewicz to sensowna alternatywa 25.08.05, 13:35
        dobre. Mam nadzieje ze przez pomylke nie poszedl na kurs gaelic. To by byla
        gafa ;-).
      • rnrr Re: Tak, Cimoszewicz to bezsensowna alternatywa 25.08.05, 13:38
        Na szczęscie większość z nas, jak sądzę głosuje na prezydenta nie w kategoriach
        alternatywy do kogoś lub czegoś, a ze względu na jego program, charakter,
        życiorys, wizję Polski itp. Dlatego mówienie o alternatywie jest głosem wołania
        na pustyni. Jeżeli nie ma już innych argumentów wtedy łatwo jest posłużyć sie
        niechęcią do kontrkandydatów. Dlatego równie śmieszny jest zawsze Kaczor jak na
        ten temat mówi i Tusk.
        • sclavus Re: Tak, Cimoszewicz to bezsensowna alternatywa 25.08.05, 13:58
          rnrr napisał:

> Na szczęscie większość z nas, jak sądzę głosuje na prezydenta nie w
          kategoriach
          >
          > alternatywy do kogoś lub czegoś, a ze względu na jego program, charakter,
          > życiorys, wizję Polski itp. Dlatego mówienie o alternatywie jest głosem
          wołania
          >
          > na pustyni. Jeżeli nie ma już innych argumentów wtedy łatwo jest posłużyć sie
          > niechęcią do kontrkandydatów. Dlatego równie śmieszny jest zawsze Kaczor jak
          na
          >
          > ten temat mówi i Tusk.

Jakoś tak do tej pory to prawica(sic!) POPiS, deklarowała się jako "jedyna
          alternatywa" w stosunku do "postkomunizmu(sic!)"....
          • rnrr Re: Tak, Cimoszewicz to bezsensowna alternatywa 25.08.05, 14:03
            Wcztyaj się w tytuły postów, ich myśl przewodnia, a potem pomyśl o znaczeniu
            słów i kontektu im towarzyszącego. Chodziło mi raczej o to, że oczekuję zawsze
            od polityków (wszyskich ) czegoś więcej niż gadania o alternatywie. W tym wątku
            mieliśmy po prostu koncentrację na haśle, które mnie śmieszy, stąd moja
            wypowiedz! :)
            Tak na marginesie: Czy Cimoszewicz nie miał być Kaczą alternatywą!!!
            • sclavus Re: Tak, Cimoszewicz to bezsensowna alternatywa 25.08.05, 14:07
              rnrr napisał:

> Wcztyaj się w tytuły postów, ich myśl przewodnia, a potem pomyśl o znaczeniu
              > słów i kontektu im towarzyszącego. Chodziło mi raczej o to, że oczekuję
              zawsze
              > od polityków (wszyskich ) czegoś więcej niż gadania o alternatywie. W tym
              wątku
              >
              > mieliśmy po prostu koncentrację na haśle, które mnie śmieszy, stąd moja
              > wypowiedz! :)
              > Tak na marginesie: Czy Cimoszewicz nie miał być Kaczą alternatywą!!!

Jak już tyle wiesz, to przypomnij sobie kto to powiedział... i napisz - podziel
              się tym....
              • rnrr Re: Tak, Cimoszewicz to bezsensowna alternatywa 25.08.05, 14:10
                I vice vera. Rozumiem, ze uwielbiasz moją twórczość na forum, ale doprawdy
                oczekuję ciekawszej polityki, a nie rozpamiętywania dotkliwych ripost :) :) :)
      • patykiem_pisane Cimoszewicz to sensowna alternatywa dla Leppera 25.08.05, 13:39
        ...i jeden i drugi opowiadają bajki.
        • sclavus Re: Cimoszewicz to sensowna alternatywa dla Leppe 25.08.05, 14:09
          patykiem_pisane napisał:

> ...i jeden i drugi opowiadają bajki.

Wątpię...
          Cimoszewicz, jeżeli już, to z głębokim morałem...
          Poszerzona rodzina Kaczorów zaś, żyje - chce żeby inni żyli - legendami...
          Można próbować... skoro się lubi...
    • jakarta Re: Cimoszewicz rozpoczął kampanię 25.08.05, 13:36
      "Trybuna": Roman Giertych nie wpisał do oświadczenia majątkowego faktu
      zasiadania w radzie nadzorczej Stoczni Gdańskiej SA w upadłości. Według
      dziennika zgodnie z logiką prezentowaną przez siebie powinien sam na siebie
      donieść do prokuratury.
      "Trybuna" przypomina, że kiedy Włodzimierz Cimoszewicz nie wpisał do
      oświadczenia majątkowego swojego uczestnictwa we władzach spółki BMC, polityk
      LPR oskarżył go o kłamstwo. "Czy Giertych nazwie teraz kłamcą sam siebie" -
      pyta "Trybuna".

Według Trybuny lider LPR nie wpisał swojego udziału w radzie nadzorczej Stoczni
      w oświadczeniu majątkowym za 2001 rok w zapisie dotyczącym zasiadania we
      władzach spółek handlowych.
    • lomginus Re: Cimoszewicz rozpoczął kampanię 25.08.05, 13:37
      Wstyd mi za ciebie kandydacie. Poza tym dobre hasełko. No to łącz waść. Czy to
      NA ŁĄCZ C(i)W(y) myślił?
      • sclavus Re: Cimoszewicz rozpoczął kampanię 25.08.05, 14:12
        lomginus napisał:

> Wstyd mi za ciebie kandydacie. Poza tym dobre hasełko. No to łącz waść. Czy
        to
        > NA ŁĄCZ C(i)W(y) myślił?

No to do kącika, w kucki i płacz...
        Po co się tak obnosisz z tym wstydem - czyżby ci pasował taki ekshibicjonizm????
    • vitek25 uczciwość jaruckiej wzorem dla prawicy!!! 25.08.05, 13:39
      :PPP
      • rnrr Re: uczciwość jaruckiej antywzorem dla lewicy??? 25.08.05, 13:45
        Hmnn mówie o tej pani jest wyjatkowym wróżeniem z fusów. Co my w sumie o niej
        wiemy???? Mnie raczej intryguję. Momentami przeraża i zaskakuje. Byłbym raczej
        sceptyczny do niej, gdyby nie informacja, że 5 godzin po sławetnym poszukiwaniu
        przez ABW koperty z oświadczenieem Cimoszewicza w tym domu, ta pani poroniła.
        Nie wiem, czy i na ile to wydarzenie, nie przyczyniło się do tego co się
        ostatnio stało. Trochę mi jej szkoda momentami, ale jak chciała robić karierę w
        orbicie polityki to się doigrała (nagonka na nią jest wprost porażająca).
        Szkoda, ze postawiła swego czasu na takiego szefa i vice versa. Momentami
        mysle, ze trafił swój na swego.
        • vitek25 Re: uczciwość jaruckiej antywzorem dla lewicy??? 25.08.05, 13:49
          nagonka na nią? hehehe! na cimoszewicza rzecz jasna nie ma nagonki??? :PPP
          • rnrr Re: uczciwość jaruckiej antywzorem dla lewicy??? 25.08.05, 14:06
            Tu widzisz jest wyrażna różnica. Ja widzę nagonkę na nią i na niego. Ty chyba
            tylko na niego. Skoro z mojej lekko przy długiej wypowiedzi koncentrujesz sie
            tylko na tym to szkoda, ale nic na to nie poradzę. PS. widzę jednak różnicę
            między nagonką na Jarucka i Cimoszewicza taką, że ten drugi tak czy siak sam
            jest sobie winien, cokolwiek by się robiło i mówiło byśmy myśleli inaczej.
            Doktorowi prawa nie przysoi sie tak mylić i tak mijać sie z prawdą (chociażby w
            sprawie Stefaniuka). Ku rozwadze :)
            • sclavus Re: uczciwość jaruckiej antywzorem dla lewicy??? 25.08.05, 14:21
              rnrr napisał:

> Tu widzisz jest wyrażna różnica. Ja widzę nagonkę na nią i na niego. Ty chyba
              > tylko na niego. Skoro z mojej lekko przy długiej wypowiedzi koncentrujesz sie
              > tylko na tym to szkoda, ale nic na to nie poradzę. PS. widzę jednak różnicę
              > między nagonką na Jarucka i Cimoszewicza taką, że ten drugi tak czy siak sam
              > jest sobie winien, cokolwiek by się robiło i mówiło byśmy myśleli inaczej.
              > Doktorowi prawa nie przysoi sie tak mylić i tak mijać sie z prawdą (chociażby
              w
              >
              > sprawie Stefaniuka). Ku rozwadze :)

Oczywiście "spec-komisja" jest cacy... Sam fakt wezwania Cimoszewicza przed
              oblicze komisji był już dętą paranoją... Puszczanie w obieg niczym nie
              potwierdzonych, gołosłownych oskarżeń w sytuacji kiedy Cimoszewicz stał się
              kandydatem, też jest jaknajbardziej cacy... No i Cimoszewicz jest sam sobie
              winien - po co ogłaszał, że kandyduje...
              A już Jarucka... biały króliczek, który wyskoczył z cylindra prestidigitatora...
              Przecież nie chodzi o to by złapać króliczka... ale by gonić go...
              Nawet, jeżeli w krótkim czasie zostanie udowodnione, że Jarucka to psycholka,
              to króliczek będzie goniony...
              Na tych forach załapałem się na pytanie czy to nie Cimoszewicz aby tatusiem....
              A swoją drogą, to właśnie jeszcze Moniczki tu brakuje... może nawet dzielny
              pułkownik, przez szwagra Antka kumpla brata już taką znalazł....
              • rnrr Re: uczciwość jaruckiej antywzorem dla lewicy??? 25.08.05, 14:32
                To niesamowite, ze niektórzy widzą bajki, gdzie pragną mieć dobrego bohatera i
                stado złych wilków. Polityka jest zupełnie inna. Raczej mamy stado wilków z
                czego znaczna cześć jest ewidentnie złych.
                Czy to takie dziwne, ze kandydaci na prezydenta powinni być transparentni i ich
                polityczni przeciwnicy robią wszystko by pokazać całą prawdę o nim? To jest
                normalne w demokracji i przypuszczam, ze tak samo lewica tropiłaby Kaczynskiego
                i Tuska gdyby postąpili inaczej. Przy tym przekraczany jest cześto dobry smak,
                ale na to już nie poradzimy.
                Jak już tu napisałem, jestem ostrożny w ocenie Jaruckiem bo to "wilczyca"
                całkowicie nam nie znana i nie wiem jakie tak do końca motywy nią kierują i
                dziwię się skad niektórzy tak od razu robią z niej wariatkę. Poczekamy i
                zobaczymy co się z nią stanie.
                Spokojnie bądzmy fanami poszczególnych polityków, partii, ale wskazany jest
                pewien umiar i mniej emocjonalna ocena innych aktorów na scenie zwanej
                polityką. Nie wszyskto jest białe i czarne w tej bajce sclavusie
                • sclavus Re: uczciwość jaruckiej antywzorem dla lewicy??? 25.08.05, 14:41
                  rnrr napisał:

> To niesamowite, ze niektórzy widzą bajki, gdzie pragną mieć dobrego bohatera
                  i
                  > stado złych wilków. Polityka jest zupełnie inna. Raczej mamy stado wilków z
                  > czego znaczna cześć jest ewidentnie złych.
                  > Czy to takie dziwne, ze kandydaci na prezydenta powinni być transparentni i
                  ich
                  >
                  > polityczni przeciwnicy robią wszystko by pokazać całą prawdę o nim? To jest
                  > normalne w demokracji i przypuszczam, ze tak samo lewica tropiłaby
                  Kaczynskiego
                  >
                  > i Tuska gdyby postąpili inaczej. Przy tym przekraczany jest cześto dobry
                  smak,
                  > ale na to już nie poradzimy.
                  > Jak już tu napisałem, jestem ostrożny w ocenie Jaruckiem bo to "wilczyca"
                  > całkowicie nam nie znana i nie wiem jakie tak do końca motywy nią kierują i
                  > dziwię się skad niektórzy tak od razu robią z niej wariatkę. Poczekamy i
                  > zobaczymy co się z nią stanie.
                  > Spokojnie bądzmy fanami poszczególnych polityków, partii, ale wskazany jest
                  > pewien umiar i mniej emocjonalna ocena innych aktorów na scenie zwanej
                  > polityką. Nie wszyskto jest białe i czarne w tej bajce sclavusie

I ty to mówisz???
                  Powa tym, do twojej prywatnej wiadomości: polityka to największa qrwa...
                  jednakże granice są i gdzieś tam to "ogłaszanie prawdy o innych" ma szlaban...
                  Moim zdaniem, cała prawa strona, jakiejkolwieg by nie była maści, ten szlaban
                  wyłamała...
                  • rnrr Re: uczciwość jaruckiej antywzorem dla lewicy??? 25.08.05, 14:54
                    Tak to mówię ja, a wracając do tematu to mam nadzieję, ze cieszysz sie, ze my
                    wszyscy dowiedzielismy sie, ze Cimoszewicz się podobno się pomylił, minął sie
                    sprawdą, bardzo kulturalnie odpisywał Stefaniukowi????
                    Własnie po to mamy demokracje by także ciemne strony krystalicznych postaci
                    poznać zanim wybierzemy ich na prezydentów. Zgodzisz sie ze mną, ze to jest
                    potrzebne??? Nie mam na mysli stylu i spraw z nim zwiazanych!!! Oczywiście bez
                    wyjatku oczekuję prześwietlania także innych bohaterów!!!
                    I na koniec co do szlabanu i prawej strony: moze i złamała, a moze tylko
                    podniosła! Rozumiem, ze cios w pędzący pociag nie był dla niej zabójczy :), a
                    pociag sie wykoleił i to tylko ze swojej przyczyny - był w złym stanie
                    technicznym i przeceniał swoje siły.
                    PS. Do Twojej wiadomości wiem, ze polityka to największa qrwa i przez to jest
                    tak zabawnie :) :)
                    • erg_samowzbudnik Re: uczciwość jaruckiej antywzorem dla lewicy??? 26.08.05, 09:36
                      rnrr napisał:

> Tak to mówię ja, a wracając do tematu to mam nadzieję, ze cieszysz sie, ze my
                      > wszyscy dowiedzielismy sie, ze Cimoszewicz się podobno się pomylił, minął sie
                      > sprawdą, bardzo kulturalnie odpisywał Stefaniukowi????
                      > Własnie po to mamy demokracje by także ciemne strony krystalicznych postaci
                      > poznać zanim wybierzemy ich na prezydentów. Zgodzisz sie ze mną, ze to jest
                      > potrzebne??? Nie mam na mysli stylu i spraw z nim zwiazanych!!! Oczywiście bez
                      > wyjatku oczekuję prześwietlania także innych bohaterów!!!
                      > I na koniec co do szlabanu i prawej strony: moze i złamała, a moze tylko
                      > podniosła! Rozumiem, ze cios w pędzący pociag nie był dla niej zabójczy :), a
                      > pociag sie wykoleił i to tylko ze swojej przyczyny - był w złym stanie
                      > technicznym i przeceniał swoje siły.
                      > PS. Do Twojej wiadomości wiem, ze polityka to największa qrwa i przez to jest
                      > tak zabawnie :) :)
                      Przepraszam ,że wtrącę moje trzy grosze. Szanowny rnrr, wszystko niby sie zgadza ale nie do końca .Co bys powiedział gdyby nagle prokuraa zajęła sie tylko jednym kandydatem w celu "prześwietlenia go".Według mnie nie jest ona uprawniona do tego ,podobnie jak nie jest uprawniona komisja sejmowa . Pod płaszczykiem PKN Orlen zaczeła sobie prześwietlanie kandydata przeciwnej formacji wykorzystując wszystkie możliwości komisji. Naginając prawo do swoich celów. Podając niepotwierdzone tezy jako oczywiste prawdy.
    • alfredkujot Re: Cimoszewicz rozpoczął kampanię 25.08.05, 13:41
      Gazeta.pl > Wiadomości > Wiadomości dnia Czwartek, 25 sierpnia 2005

"Niech połączy nas Polska" hasłem Cimoszewicza

No nie maja litosci -znowu dostalem kolki od smiechu .;-))))
      Kto ich wymysla ...

Jak mnie pamiec nie myli to prezio sie kiwal w rytm "bo wszyscy jestesmy
      jedna rodzina ..." Tylko nie powiedzial o ktora jemu rodzine chodzi..
      mowil cos o Polakach ..pewnie cos niezrozumieli glupole-Polacy.
      Teraz juz wiemy ze o "rodzine" tzn ich "rodzine" pzpr-sld oficjalnie
      a nieoficjalnie "fundacje bez barier"i" rodzine" ksiazeca tzn damy pierwszej
      podobno ksywa ksiezniczka sie rozchodzi...

Co kryje sie za : "Niech połączy nas Polska" hasłem Cimoszewicza"

Trzeba sie dokladnie zastanowic . Bo co ma na mysli facecik
      ktorego dzieci sa w USA ? Sie zastanawiam ?
      Jego samego bidaka laczyc ma Polska z dziecmi w USA ?
      Przy pomocy akcji orlenu ?
      Choroba czy ktos ma pomysl na to jak nalezaloby zinterpretowac
      ta "lacznosc "

A moze on to sugeruje ze do tej pory to on mial inne lacza
      a teraz to sie z Polska laczyc chce ? Czy co ?
      A moze zauwazyl ze nigdy polaczony z Polska nie byl ?A teraz chce ?

Ja juz wiem co to moze znaczyc !!!!!
      Niech polaczy nas POlSKA to nie jest do nas !!!Polakow.
      Bo nas laczy Polska , z cimoszeczow nie ....nie laczy .

Kto sie mialby laczyc na polskim terytorium ?
      Albo z Polska ? Bialorus ? Niemcy ?
    • natazawa Ja nie zaglosuje na Wlodzimierza C.poniewaz: 25.08.05, 13:43
      - nie podoba mi sie ze glosowal przeciwko ustawie o uwolnieniu zawodow
      prawniczych.
      - jest -bezpartyjnym- kandydatem
      - jako czlonek rzadu nabyl i zbyl z wielkim zyskiem akcje Orlenu.

• mangold Krótko i rzeczowo... :-)) 25.08.05, 13:45
        Inni więcej piszą, a i tak z tego bełkotu wychodzi -nie, bo nie... :-))

natazawa napisała:

> - nie podoba mi sie ze glosowal przeciwko ustawie o uwolnieniu zawodow
        > prawniczych.
        > - jest -bezpartyjnym- kandydatem
        > - jako czlonek rzadu nabyl i zbyl z wielkim zyskiem akcje Orlenu.
        >
        • rnrr Re: Krótko i rzeczowo... :-)) 25.08.05, 14:09
          Dokładnie jak z Twojego bełkotu tak bo tak :) :) :)
          • mangold Bo tak ...i już !!! 25.08.05, 14:10

• rnrr Re: Nie i nie tak o a na pewno nie.........już !!! 25.08.05, 14:12
              Dla mnie decyzję tego typu są zdecydowanie trudniejsze :)
        • sclavus Re: Krótko i rzeczowo... :-)) 25.08.05, 14:24
          mangold napisał:

> Inni więcej piszą, a i tak z tego bełkotu wychodzi -nie, bo nie... :-))
          >
          >
          >
          > natazawa napisała:
          >
          > > - nie podoba mi sie ze glosowal przeciwko ustawie o uwolnieniu zawodow
          > > prawniczych.
          > > - jest -bezpartyjnym- kandydatem
          > > - jako czlonek rzadu nabyl i zbyl z wielkim zyskiem akcje Orlenu.
          > >
          >
          >
          Aczkolwiek, widzisz, on swój rozum ma...
          Płyciutki bo płyciutki, ale jednak...
          Kużden chce żyć...
      • vitek25 Ja zaglosuje na Wlodzimierza C.poniewaz: 25.08.05, 13:57
        - jest NORMALNY i obliczalny
        - pracowity, kompetentny, swietnie przygotowany na arenie miedzynarodowej
        - kazdy inny z dostepnych jest nie-do-przyjecia (poza Borowskim, ktory nie ma
        jednak szans)

to że Cimoszewicz tak zagłosował w sprawie zawodow prawniczych tez mi sie nie
        podoba, (chociaz sam mowil chyba ze w innej formie otwarcie tych zawodow jest
        potrzebne), ale zarzutu o orlen nie rozumiem, bo nie on jeden ma akcje i to
        chyba wolno w normalnym kraju?
        • siersciuchjebany Nowa świecka tradycja... 25.08.05, 14:20
          się nam tu zrobiła.

A ja nie będę głosował na p. Cimoszewicza ponieważ:

-jest człowiekiem lewicy i najprawdopodobniej jego decyzje dot. np. gospodarki
          nie będą mi się podobały; już mi się nie podobają (górnicy, VAT w budownictwie)

-w komitecie wyborczym i otoczeniu ma ludzi, których nie lubię, i którzy nie
          będą dobrze służyli temu krajowi (moim zdaniem) jeśli zostanie prezydentem a
          oni dostana jakieś fuchy państwowe (np. Nałęcz)

-zachował się arogancko w stosunku do komisji orlenowskiej, czego mu nie wolno
          jako politykowi. Jaka by nie była jest organem sejmowym a więc złożonym z
          przedstawicieli narodu, który p. Cimoszewiczowi płaci comiesięczną pensję,

-powinien był uwzględnić akcje Orlenu a nie uwzględnił. Więc albo celowo zataił
          (dlaczego? dla kasy? żeby nie łączono Go z zatrzymaniem p. Modrzejewskiego?)
          albo nie wiedział, że powinien był (jest niezbyt kompetentny jak na doktora
          prawa, każde dziecko wie, że się podaje stan majątkowy na 31 XII poprzedniego
          roku, PIT-a nigdy nie wypełniał??)

-ostatnia ustawa dot. zawodu prawnika

Starczy chyba?
          • sclavus Re: Nowa świecka tradycja... 25.08.05, 14:30
            siersciuchje..y napisał:

> się nam tu zrobiła.
            >
            > A ja nie będę głosował na p. Cimoszewicza ponieważ:
            >
            > -jest człowiekiem lewicy i najprawdopodobniej jego decyzje dot. np.
            gospodarki
            > nie będą mi się podobały; już mi się nie podobają (górnicy, VAT w
            budownictwie)
            >
            > -w komitecie wyborczym i otoczeniu ma ludzi, których nie lubię, i którzy nie
            > będą dobrze służyli temu krajowi (moim zdaniem) jeśli zostanie prezydentem a
            > oni dostana jakieś fuchy państwowe (np. Nałęcz)
            >
            > -zachował się arogancko w stosunku do komisji orlenowskiej, czego mu nie
            wolno
            > jako politykowi. Jaka by nie była jest organem sejmowym a więc złożonym z
            > przedstawicieli narodu, który p. Cimoszewiczowi płaci comiesięczną pensję,
            >
            > -powinien był uwzględnić akcje Orlenu a nie uwzględnił. Więc albo celowo
            zataił
            >
            > (dlaczego? dla kasy? żeby nie łączono Go z zatrzymaniem p. Modrzejewskiego?)
            > albo nie wiedział, że powinien był (jest niezbyt kompetentny jak na doktora
            > prawa, każde dziecko wie, że się podaje stan majątkowy na 31 XII poprzedniego
            > roku, PIT-a nigdy nie wypełniał??)
            >
            > -ostatnia ustawa dot. zawodu prawnika
            >
            > Starczy chyba?

Jak na płytkiego egoistę, to i tak za dużo... Co cię gó.. Polska obchodzi -
            nieistotne czy może coś dla kraju zrobić czy nie, ważne, że ty go nie lubisz...
            I tak dobrze, że wśród powodów nie ma tego, że używa chusteczek jednorazowych
            kiedy ma katar....
            • vitek25 Re: Nowa świecka tradycja... 25.08.05, 14:40
              Cimoszewicz używa jednorazowych chusteczek??!! czemu jeszcze prokurator Waserman
              nie zajal sie tym?! powinien moim zdaniem!!! :DDD
              • sclavus Re: Nowa świecka tradycja... 25.08.05, 14:42
                vitek25 napisał:

> Cimoszewicz używa jednorazowych chusteczek??!! czemu jeszcze prokurator
                Waserma
                > n
                > nie zajal sie tym?! powinien moim zdaniem!!! :DDD

Nie ma czasu - chyba na gwałt szukają Moniczki bis Lewinsky
                • vitek25 Re: Nowa świecka tradycja... 25.08.05, 14:45
                  no tak, z anią jarucką dali ciala wiec musza pilnie znalezc jakas nowa, ktora
                  'zwierzy sie" pulkownikowi ;D
            • macoomba Dla kraju? 25.08.05, 15:12
              Tak, dla kraju to on już zrobił. Ustawa o emeryturach górniczych wystarczy dla
              kraju na jakieś 20 lat. Dziękuję bardzo. Był przeciw ustawie o otwarciu zawodów
              prawniczych, ale jednocześnie za... super koleś. To Ty go tak wielbisz, że
              oczywistych faktów nie dostrzegasz. Kwach w ordynarny sposób robi mu kampanię.
              Za 4 dni dobry WC zwoła posiedzenie sejmu i obali dzięki temu veto prezia do
              ustawy o VAT. Kampania na nasz koszt. Rewelacja.
          • vitek25 Re: Nowa świecka tradycja... 25.08.05, 14:37
            prezydent nie kieruje gospodarką...a w okresie jego premierowania polska miała
            najszybszy wzrost...mozna sie troche podsmiewac z e zminnosci nalecza, ale to
            uczciwy koles...a w otoczeniu tuska masz miodowicza, schetynę i całe morze
            szemranych typoków-binesmenów....marszałek sejmu jest najważniejszym organem
            sejmowym i żaden komisarz nie ma prawa zachowywac sie tak chamsko jak to dala
            popis niby-orlnowska komisja utrzymywana za potworna kase...oswiadczenie
            majatkowe to nie PIT..to wie tez kazde dziecko...wystarczy chyba?
            • macoomba Gospodarka 25.08.05, 15:20
              Sorry, ale jeśli Ty uważasz że wzrost gospodarczy zawdzięczamy temu że on był
              premierem... SLD przejadało pozytywne skutki decyzji wcześniejszych i udało im
              się szybko i skutecznie wzrost wyhamować. Ja tam mogę Miodowicza nie lubić, ale
              nie widzę, żeby zrobił coś niezgodnego z prawem (ciekawe co by było jakby jakiś
              z SLD znalazł niewygodnego świadka - na pewno by nie było mowy o "brudnej
              kampanii" itd.) WC zrobił by lepiej jakby przyznał się, że coś tam zakantował a
              nie zapomniał. Przez to mataczenie i arogancję stracił mój głos w 2. turze
              (jeśli przejdzie). A jeśli nawet uważasz że członkowie komisji zachowują się
              chamsko, to ja nie widzę powodów, żeby jeszcze bardziej chamsko się odgrywać.
              Chamstwo należy zwalczać kulturą osobistą, a WC pokazał się jako jeszcze
              większy arogant i cham.
              • sclavus Re: Gospodarka 25.08.05, 16:14
                macoomba napisał:

> Sorry, ale jeśli Ty uważasz że wzrost gospodarczy zawdzięczamy temu że on był
                > premierem... SLD przejadało pozytywne skutki decyzji wcześniejszych i udało
                im
                > się szybko i skutecznie wzrost wyhamować. Ja tam mogę Miodowicza nie lubić,
                ale
                >
                > nie widzę, żeby zrobił coś niezgodnego z prawem (ciekawe co by było jakby
                jakiś
                >
                > z SLD znalazł niewygodnego świadka - na pewno by nie było mowy o "brudnej
                > kampanii" itd.) WC zrobił by lepiej jakby przyznał się, że coś tam zakantował
                a
                >
                > nie zapomniał. Przez to mataczenie i arogancję stracił mój głos w 2. turze
                > (jeśli przejdzie). A jeśli nawet uważasz że członkowie komisji zachowują się
                > chamsko, to ja nie widzę powodów, żeby jeszcze bardziej chamsko się odgrywać.
                > Chamstwo należy zwalczać kulturą osobistą, a WC pokazał się jako jeszcze
                > większy arogant i cham.

Opierać własne chęci na przypuszczeniach???
                Dla przyzwoitych ludzi to wstyd...
                Jak daleko ci do przyzwoitości????
              • erg_samowzbudnik Re: Gospodarka 26.08.05, 09:45
                macoomba napisał:

> Sorry, ale jeśli Ty uważasz że wzrost gospodarczy zawdzięczamy temu że on był
                > premierem... SLD przejadało pozytywne skutki decyzji wcześniejszych i udało im
                > się szybko i skutecznie wzrost wyhamować. Ja tam mogę Miodowicza nie lubić, ale
                >
                > nie widzę, żeby zrobił coś niezgodnego z prawem (ciekawe co by było jakby jakiś
                >
                > z SLD znalazł niewygodnego świadka - na pewno by nie było mowy o "brudnej
                > kampanii" itd.) WC zrobił by lepiej jakby przyznał się, że coś tam zakantował a
                >
                > nie zapomniał. Przez to mataczenie i arogancję stracił mój głos w 2. turze
                > (jeśli przejdzie). A jeśli nawet uważasz że członkowie komisji zachowują się
                > chamsko, to ja nie widzę powodów, żeby jeszcze bardziej chamsko się odgrywać.
                > Chamstwo należy zwalczać kulturą osobistą, a WC pokazał się jako jeszcze
                > większy arogant i cham.
                Konstanty za Jarucką jeszcze beknie.
    • kijwlogingw "połączy nas złodziejstwo" 25.08.05, 13:44
      Kandydat na prezia Cimoszenko jest tak zakłamany jak obecny prezio - rumiany
      nierób z pałacu - kwasi.
      Jeśli Cimoszenko zostanie kolejnym preziem, to będzie to kolejny bolesny cios
      dla Polski, dla demokracji w Polsce oraz do naprawy ładu w polskiej polityce i
      gospodarce.
      Kolejny prezio Cimoszenko to gwarant zachowania sbcko-mafijnych układów
      polityczno - gospodarczych lsd.
      Cimoszenko kłamie, najwyższy czas odciąć tych czerwonych złodzieji od koryta.
      Wysokie podatki, wysokie ceny i wysokie bezrobocie w Polsce to wynik rządów
      sbków z lsd. Złodzieje z lsd zastanawiają się cały czas jak mataczyć przy
      ustawie o krrtv, jak wykorzystać jednorękich bandytów, jak uwłaszczyć się na
      Orlenie, jak wycofać z budżetu kilkadziesiąt milionów dolarów pod pretekstem
      budowy fabryki osocza, jak odciążyć z podatków international paper Kwidzyń,
      jak pobrać łapówy od firm farmaceutycznych, od producentów patrii z Finlandii,
      jak ustawić Jakuboską w Opolu z pzu, jak ustawić Nikolskiego, co to nic nie
      pamięta w instytucie rządowym, jak się nachapać na maxa do bólu jak najszybciej
      jak się qrwa mać da, itd... Natomiast w głębokim poważaniu mają los
      bezrobotnych, los podatników, program budowy autostrad w Polsce, program
      naprawy służby zdrowia, program oddłużenia przedsiębiorstw państwowych.
      Prezio Cimoszenko zapewni swoim całym pzpr-owskim autorytetem utrzymanie
      takiego stanu rzeczy! Będzie też chronił prezia nr1 przed sprawdzeniem jego
      kont w Szwajcarii, będzie bronił kulczyka przed sprawdzeniem dlaczego kulczyk
      płaci podatki w Holandii a nie w Polsce, będzie w końcu pilnował, żeby Mazur
      nie zjawił się w Polsce i nie powiedział zbyt wiele nt. mafii paliwowej i cappo
      di tutti cappi tej mafii z lsd!
      • sclavus Re: "połączy nas złodziejstwo" 25.08.05, 14:31
        kijwlogingw napisał:

> Kandydat na prezia Cimoszenko jest tak zakłamany jak obecny prezio - rumiany
        > nierób z pałacu - kwasi.
        > Jeśli Cimoszenko zostanie kolejnym preziem, to będzie to kolejny bolesny cios
        > dla Polski, dla demokracji w Polsce oraz do naprawy ładu w polskiej polityce
        i
        > gospodarce.
        > Kolejny prezio Cimoszenko to gwarant zachowania sbcko-mafijnych układów
        > polityczno - gospodarczych lsd.
        > Cimoszenko kłamie, najwyższy czas odciąć tych czerwonych złodzieji od koryta.
        > Wysokie podatki, wysokie ceny i wysokie bezrobocie w Polsce to wynik rządów
        > sbków z lsd. Złodzieje z lsd zastanawiają się cały czas jak mataczyć przy
        > ustawie o krrtv, jak wykorzystać jednorękich bandytów, jak uwłaszczyć się na
        > Orlenie, jak wycofać z budżetu kilkadziesiąt milionów dolarów pod pretekstem
        > budowy fabryki osocza, jak odciążyć z podatków international paper Kwidzyń,
        > jak pobrać łapówy od firm farmaceutycznych, od producentów patrii z
        Finlandii,
        > jak ustawić Jakuboską w Opolu z pzu, jak ustawić Nikolskiego, co to nic nie
        > pamięta w instytucie rządowym, jak się nachapać na maxa do bólu jak
        najszybciej
        >
        > jak się qrwa mać da, itd... Natomiast w głębokim poważaniu mają los
        > bezrobotnych, los podatników, program budowy autostrad w Polsce, program
        > naprawy służby zdrowia, program oddłużenia przedsiębiorstw państwowych.
        > Prezio Cimoszenko zapewni swoim całym pzpr-owskim autorytetem utrzymanie
        > takiego stanu rzeczy! Będzie też chronił prezia nr1 przed sprawdzeniem jego
        > kont w Szwajcarii, będzie bronił kulczyka przed sprawdzeniem dlaczego kulczyk
        > płaci podatki w Holandii a nie w Polsce, będzie w końcu pilnował, żeby Mazur
        > nie zjawił się w Polsce i nie powiedział zbyt wiele nt. mafii paliwowej i
        cappo
        >
        > di tutti cappi tej mafii z lsd!

No boh pamyłuj, no boh pamyłuj, no boh....
    • adas313 A co do "laczenia"... 25.08.05, 13:49
      Czyzby szykowala sie nowa afera, tym razem zwiazana z TPSA?
      • ptv4 Re: A co do "laczenia"... 25.08.05, 14:06
        Afery związane z TPSA to były za AWS-u, czytaj POPiS-u.
    • bateau1 UWAGA KONKURS : WYMYŚLAMY HASŁO DLA WC 25.08.05, 13:49
      Dla najlepszych - posada asystenta społecznego u Włodzimierza C.
      • alkud CENZORZY: proszę nie kasować 25.08.05, 14:02
        "Orlen - nasza wspólna sprawa" ; "BMC - Będziecie Miłować Cimoszewicza" ;
        "Uczciwa Partia, Uczciwy Prezydent"; "Włodek Prezydentem, Adaś Premierem"; "A
        Jarucka to zła kobieta była!"; "Naprawdę nie mam nic wspólnego z Jarucką!";

ISLAM = POKÓJ
        religiapokoju.blox.pl
        • vitek25 Re: CENZORZY: proszę nie kasować 25.08.05, 14:08
          "Polska: normalna według Rokity, uczciwa według Jaruckiej, bezpieczna według
          Miodowicza", "Niech sie święci Chrześcijańska Unia Jedności", "Donald Tchórz-
          człowiek z układami", "Odwaga i wiarygodność: powierz swoją kasę spółce
          Telegraf", "Od zera do bohatera: Jan Maryja na premiera"
          • sclavus Re: CENZORZY: proszę nie kasować 25.08.05, 14:33
            vitek25 napisał:

> "Polska: normalna według Rokity, uczciwa według Jaruckiej, bezpieczna według
            > Miodowicza", "Niech sie święci Chrześcijańska Unia Jedności", "Donald Tchórz-
            > człowiek z układami", "Odwaga i wiarygodność: powierz swoją kasę spółce
            > Telegraf", "Od zera do bohatera: Jan Maryja na premiera"

Eh Kaczeńce, złote Kaczeńce....
      • alfredkujot Re: UWAGA KONKURS : WYMYŚLAMY HASŁO DLA WC 25.08.05, 14:03
        bateau1 napisał:

> Dla najlepszych - posada asystenta społecznego u Włodzimierza C.

Dobra wymyslam:

Cimoszewicz swoj chlop swoje swinie utuczy

Cimoszewicz-fachowiec z wieloletnim doswiadczenie w tuczeniu swin

I ty mozesz byc akcjonariuszem

Cimoszewicz -przezorny - ubezpieczony

Cimoszewicz czlowiek z doswidczeniem na froncie walki o socjalizm
        aktualnie takze walczacy .

• mangold Jak zwykle Alredzik piszesz z wdziękiem cegły.... 25.08.05, 14:04
          Chyba nie wygrasz..... :-))
          • alfredkujot Re: Jak zwykle Alredzik piszesz z wdziękiem cegły 25.08.05, 14:23
            mangold napisał:

> Chyba nie wygrasz..... :-))

Oj to co tu by jeszcze ?

"Dzieci sa najwiekszym dobrem...dlatego moje sa w USA.
            Cimoszko prezydentaem polskich dzieci."

lepiej ? a teraz wygram ?

A moze :
            "kto ma tyle wdzieku co ja , wdzieku kto ma, tak jak ja "
            Cimoszewicz najladniejszym kandydatem.Bo ma twarz damy pierwszej
            ksywa "ksiezniczki".

• mangold Próbuj dalej...ale nikłe szanse..wysil sie .. 25.08.05, 14:26
              chyba potrafisz ??

alfredkujot napisał:

> mangold napisał:
              >
              > > Chyba nie wygrasz..... :-))
              >
              > Oj to co tu by jeszcze ?
              >
              > "Dzieci sa najwiekszym dobrem...dlatego moje sa w USA.
              > Cimoszko prezydentaem polskich dzieci."
              >
              > lepiej ? a teraz wygram ?
              >
              > A moze :
              > "kto ma tyle wdzieku co ja , wdzieku kto ma, tak jak ja "
              > Cimoszewicz najladniejszym kandydatem.Bo ma twarz damy pierwszej
              > ksywa "ksiezniczki".
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              • zib11 Re: Próbuj dalej...ale nikłe szanse..wysil sie .. 25.08.05, 14:49
                Co do ksienRzniczki,to zależy co kto lubi(albo,kazda potwora znajdzie swego
                amatora-zdjąć tylko 17 kilo tynku i otrzymasz bardzo przechodzonego ku...szona).
                A hasło-"przekręciaże wszyskich krajów(chodzi o posiadanr paszporty) łączcie
                się-dobry też jako podtytuł dla GóW...nej.
      • rnrr Re: UWAGA KONKURS : WYMYŚLAMY HASŁO DLA WC 25.08.05, 15:01
        Posadę asystenta Don Kichota ma już zapewnioną Tomaszek Nałęcz. Wykupił całą
        wazelinę z krajów Unii oraz WNP. Ostatnio importuje ja z Chin. Nikt go nie
        przeskoczy.
      • lupus71 spuszczaj wodę po użyciu 25.08.05, 17:12
    • zib11 Połączył nas ZMS!!! 25.08.05, 13:51
      Uczciwy(inaczej)kandydat(jeszcze???),dla "uczciwie(ponadstandardowo i
      ponadpartyjnie)uwłaszczonych.
    • krzych60 IDEALNE HASŁO DLA FORUMOWICZÓW. 25.08.05, 13:56
      Tylko jaki procent z piszących tutaj chociaż przez chwilę się nad nim zastanowi,
      a co dopiero posłucha. Tutaj, gdzie powszechne jest ciągłe ujadanie i kompletna
      bezrefleksyjność.
    • jerry.uk Brutalny Cimoszewicz 25.08.05, 13:58
      Kwasniewska oburzona brutalnymi atakami na Cimoszenke? A jak on sie zachowuje?
      On ma maniery drwala z Puszczy Bialowieskiej - jest arogancki i nie umie sie
      przyznac do bledu.
      • jorn Re: Polacy działając razem przeciw czerwonym! 25.08.05, 14:17
        "Kandydat na prezydenta przypominając wydarzenia sprzed 25 lat podkreślał, że
        Polacy działając razem potrafili dokonać wielkich rzeczy, a skłóceni wszystko
        przegrywali."

Zapomnieł tylko dodać, że 25 lat temu Polacy się (w przeważającej większości)
        zjednoczyli przeciwko ekipie, której członkiem był (jest?) tow. Cimoszewicz, a
        wielką rzeczą, której dokonali było uwolnienie Polski spod czerwonego ucisku....
        • goldilock Re: Polacy działając razem przeciw czerwonym! 25.08.05, 14:45
          dlaczego wspominasz o tak nieistotnych szczegolach.Pan Szlachetny Marszalek
          CImoszewicz Wladyslaw zawsze byl prawdziwym demokrata. Przynaleznosc do PZPR to
          byla tylko akcja zmylajaca. Przeciez zreszta kazdy moze zmienic poglady. Ja
          zmieniam je codziennie rano wraz ze skarpetkami.
        • sclavus Re: Polacy działając razem przeciw czerwonym! 25.08.05, 14:47
          jorn napisał:

> "Kandydat na prezydenta przypominając wydarzenia sprzed 25 lat podkreślał, że
          > Polacy działając razem potrafili dokonać wielkich rzeczy, a skłóceni wszystko
          > przegrywali."
          >
          > Zapomnieł tylko dodać, że 25 lat temu Polacy się (w przeważającej większości)
          > zjednoczyli przeciwko ekipie, której członkiem był (jest?) tow. Cimoszewicz,
          a
          > wielką rzeczą, której dokonali było uwolnienie Polski spod czerwonego
          ucisku...
          > .

Bzdura!!! W solidarność wstąpiło 10.000.000 z tego 80% to oportuniści
          Wiem z najlepszego źródła jakie może istnieć...
      • vitek25 Co za brutal :PP 25.08.05, 14:20
        nie ma on dworskich manier pana giertycha lub miodowcza, pokazanych np przy
        przesluchaniu jolanty kwasniewskiej hehe, co za obłuda!!! ajt! :P
      • rnrr Re: Brutalny Cimoszewicz 25.08.05, 14:38
        Jak śmiesz mówić o jego błędzie. On się tylko pomylił.
      • sclavus Re: Brutalny Cimoszewicz 25.08.05, 14:45
        jerry.uk napisał:

> Kwasniewska oburzona brutalnymi atakami na Cimoszenke? A jak on sie
        zachowuje?
        > On ma maniery drwala z Puszczy Bialowieskiej - jest arogancki i nie umie sie
        > przyznac do bledu.

W dowcipie o babci było: cham, gbur, impertynent i ... w d..ę j....y!!!
    • sneer_rg Re: Cimoszewicz rozpoczął kampanię 25.08.05, 14:02
      parę puntów z ścisle tajnej instrukcj NKWD

Scisle tajne Moskwa.2.VI.1947r.K.AA/OC 113

Instrukcja NK/003?47

$.Dopilnować,aby do wszystkich akcji bojowych w pierwszej kolejności kierowac
      żołnierzy,którzy przed wstąpieniem do Armii Kościuszkowskiej przebywali na
      naszym terytorium.Doprowadzić do ich całkowitej likwidacji.
      14.Spowodować,aby wszystkie zarzadzenia i akty prawne,gospodarcze i
      organizacyjne(z wyjątkiem wojskowych) nie były precyzyjne.
      22Objąć szczególnym nadzorem wszelkie laboratoria i instytucje naukowo-badawcze.
      29.Przy odbudowie i rozbudowie przemysłu dopilnowac,aby ścieki przemysłowe
      spływały do rzek mogących stanowić rezerwaty wody pitnej.
      -To tylko cztery punkty z 45 punktowej instrukcji jak niszczyć Polaków,a
      przecież dziadzio WC brał w tym udział i cała PZPR.Ja nie usłyszałem od niego
      że PZPR prowadziła zbrodniczą politykę wobec naszego narodu,lecz mętne gadanie
      że nie wszystko było złe.Rzeczywiście połączy nas Polska tylo pytanie kogo-
      Cimoszewicza czy ns Polaków.
    • bmayaa Re: Cimoszewicz rozpoczął kampanię 25.08.05, 14:03
      Lech - Polska nas połączy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka