Dodaj do ulubionych

ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego

29.08.05, 12:49
To Kostek jeszcze żadnych faksymilii podpisu Kwaśniewskiego nie zdobył...? Coś
się słabo stara....
Obserwuj wątek
    • tadeuszosinski48 kolesie z Firmy pułkownika Miodowicza b.szefa 29.08.05, 13:08
      kontrwywiadu przy pomocy ekspertów komisji pułkownika Nowka b.szefa UOP oraz
      generała Libery b.szefa wywiadu już szukają kolejnej asystentki "jaruckiej"
      by potwierdziła,że jest taki kwit i ma jego kserokopie napisaną własną ręką
      z użyciem faksymile.dajmy im jeszcze chwile,przeciez trwaja obochody rocznicowe.
      • szatan33 Re: kolesie z Firmy pułkownika Miodowicza b.szefa 29.08.05, 18:47
        Pnie miodowicz ile pan chce falszywek z pana podpisem. Przy dziesiejszej
        technice jest to banalnie proste. Ale nie wiem czy w głupiej głowie jest dość
        meijsca na zrozumienie tego problemu. Każdy internauta mając nawet darmowego
        GIMPA może tak obrobić podpis oszołoma giertycha, wasermana, miodowicza, nowka
        czy innych oszołomów nawet dużo się nie wysilając.
    • zib11 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:14
      Twoje bożyszcze nie używa faksymili,swoje ukazy pieczętuje "rodową"
      pieczęcią,zresztą do dziś nie dowiedziono że potrafi on pisać-zbyt wiele czasu
      zajmowały mu zbiórki czekistow,a pózniej konsomolcow.
      Gdy chodzi zaś o wypowiedz kolejnego ponadstandardowo prawdomównego czlonka z
      ramienia,to należy ją interpretować tak że udalo się już pozacierac wszelkie
      ślady matactw przy orlenie i RG.
      • mangold Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:24
        zib11 napisał:

> Twoje bożyszcze nie używa faksymili,swoje ukazy pieczętuje "rodową"
        > pieczęcią

Twoje bożyszcze pieczetowało pierścieniem...ale juz go przełamali...
        • zib11 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:31
          Twje bożyszcze uwaza że było warto,co prawda doszedł do takiego wniosku dopiero
          po 25-ciu latach i rozparcelowaniu 90-ciu procent majatku wśród kolesi.
          Ciekaw jestem jak wygląda rodowy sygnet kwasniaków,zapewne jest to wieprz na
          czerwonym polu z napuchnieta golenią.
          Jesli chodzi o znane Tobie moje preferencje,to uchyl tajemnicy,zapewne wiesz
          więcej niż ja,ciekaw jestem kogo popieram.
          • mangold Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:33
            zib11 napisał:

> Twje bożyszcze uwaza że było warto,co prawda doszedł do takiego wniosku dopiero
            >
            > po 25-ciu latach i rozparcelowaniu 90-ciu procent majatku wśród kolesi.
            > Ciekaw jestem jak wygląda rodowy sygnet kwasniaków,zapewne jest to wieprz na
            > czerwonym polu z napuchnieta golenią.

Może zamiast wieprza zibiego z 11 ma ...??

> Jesli chodzi o znane Tobie moje preferencje,to uchyl tajemnicy,zapewne wiesz
            > więcej niż ja,ciekaw jestem kogo popieram.

I vice versa, mój drogi......
            • zib11 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:44
              Jak dotąd nie próbowalem Cię obrażac.Co do herbu masz troszkę racji,ostatnio
              dołożono do wieprza kornę,a może koronkę od górnej szóstki(dalsze zęby się
              jeszcze nie wyrżnęły).
              Co do Twoich preferencji są oczywiste,zawsze odzywasz się prolewiżniano,zaś gdy
              chodzi o mnie to nie znajdziesz wypowiedzi zdecydowanie za konkretnym
              kandydatem,może jestem i drogi,Twoje błyskotliwe bełkoty z pewnością nie
              zaslugują nawet na te grosze,które inkasujesz od zlecenidawców z pzpr.
              • mangold Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:50
                zib11 napisał:

> zaslugują nawet na te grosze,które inkasujesz od zlecenidawców z pzpr.

Pierwsze słyszę ?? Kasa z tego bedzie ??
                • zib11 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 14:09
                  Przyznaje się wyszedłem na dziada,a Ty na której scianie wisisz i w czyim
                  wychodku?Zeszta nie odpowiadaj,nie wazne czy patrzysz co dzień na tłuste dupsko
                  kwacha,czy dusisz się od ponadstandardowych bąków.
                  • vanity_fair Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 14:28
                    jesteście żałośni...
                    • mangold Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 14:43
                      vanity_fair napisał:

> jesteście żałośni...

My też... z polityków (niestety) przykład bierzemy... ;-((
          • nabukko panie zibi 29.08.05, 15:27
            a twoje bożyszcze ma tewój kaprawy ryj w herbie?
            A zamek rodowy to chlew zapewne?
            ......................
            Skąd biorą się takie niedojeby jak ty kretynie?
            • zib11 Re: panie zibi 29.08.05, 15:43
              A może wymyślisz coś sam przyglupie,wiem że to zbyt wiele,takie jednokomórkowce
              piszą w/g dyrektyw swoich pierwszych sekretarzy,zresztą ci mędrcy też
              zdobywali "wykształcenie" w konsomole.
      • mike-great Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 14:10
        To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił?????

zib11 napisał:

> Twoje bożyszcze nie używa faksymili,swoje ukazy pieczętuje "rodową"
        > pieczęcią,zresztą do dziś nie dowiedziono że potrafi on pisać-zbyt wiele
        czasu
        > zajmowały mu zbiórki czekistow,a pózniej konsomolcow.
        > Gdy chodzi zaś o wypowiedz kolejnego ponadstandardowo prawdomównego czlonka z
        > ramienia,to należy ją interpretować tak że udalo się już pozacierac wszelkie
        > ślady matactw przy orlenie i RG.
    • rsrh ABW i WSI - po wyborach - OPCJA ZEROWA 29.08.05, 13:33
      ABW - uwikłanie w sprawę Orlenu w tym zatrzymanie prezesa

WSI - wydanie w Iraku ogromnych pieniedzy na zakup od miejscowych cwaniaków
      "głowic z bronią biologiczna" -konferencja prasowa Dukaczewskiego i
      Szmajdzińskiego że sa lepsi od amerykanów - totalna światowa kompromitacja
    • guest68 Zyciorys Barcikowskiego tłumaczy wszystko 29.08.05, 13:46
      Cytuje za WPROST (ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=35276):
      "Andrzej Barcikowski urodził się w 1955 r. Z wykształcenia jest politologiem,
      ukończył Uniwersytet Warszawski. Od 1984 do 1990 r. zajmował się analizami i
      programami politycznymi w KC PZPR. W latach 1990-94 pracował w polskim oddziale
      brytyjskiego koncernu informatycznego ICL. Później związał się z Polskim
      Bankiem Rozwoju. Był dyrektorem generalnym w Urzędzie Rady Ministrów i szefem
      zespołu doradców premiera Włodzimierza Cimoszewicza. W 1997 r. został szefem
      gabinetu politycznego premiera. Od 1998 do 2000 r. zatrudniony był w
      wydawnictwach Muza oraz Muza Edukacyjna. W 2001 r. został wicedyrektorem
      Departamentu Organizacji w BRE Banku S.A. W latach 2001-2002 był wiceministrem
      spraw wewnętrznych i administracji. W kwietniu 2002 r. objął funkcję szefa
      Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego."

• venus99 Re: Zyciorys Barcikowskiego tłumaczy wszystko 29.08.05, 13:51
        zważywszy na fakt,że życiorys publikuje tow.Marek Król - sekretarz Komitetu
        Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej,używający czasami ksywy
        Rycerz to wszystko jest z całą pewnościa sprawdzone.
        • mike-great Re: Zyciorys Barcikowskiego tłumaczy wszystko 29.08.05, 17:10
          No ale powiedzcie sami - życiorys ma "imponujący" !!!

venus99 napisał:

> zważywszy na fakt,że życiorys publikuje tow.Marek Król - sekretarz Komitetu
          > Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej,używający czasami ksywy
          > Rycerz to wszystko jest z całą pewnościa sprawdzone.
    • venus99 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:47
      zdziwiłbym się gdyby ten informator nie nazywałby sie Giertych.albo
      Wassermann.albo Miodowicz.chociaż Grzesik tez kawał przygłupa.
    • mike-great To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił??? 29.08.05, 14:10
      To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił???
      • abba15 Re: To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił??? 29.08.05, 16:19
        mike-great napisał:
        > To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił???

I będzie kwiczał jak świnia idąca na rzeź
    • maureen2 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 17:51
      najwazniejsze jest,ze pani Jarucka ewidentnie mataczyła podobnie jak teraz i
      było to wystarzajaca podstawa do przeszukania,gdzyz byla to sytuacja nie cierpia
      ca zwłoki.Były problemy z wyciekami w MZS i ustalono sprawcę,znaleziono poufny
      dokument,więc przeszukanie było zasadne.Czy wiadomo jak ten dokument znalazł się
      u pani Jaruckiej,czy może ktoś z przeszukujacych go tam zgubił.
    • irek.gorczok Dlaczego jestem za decentralizacją.... 29.08.05, 18:27
      "Podkreślił, że powołał męża Jaruckiej, Michała, na szefa gospodarstwa
      pomocniczego ABW, bo ktoś polecił mu go jako absolwenta Krajowej Szkoły
      Administracji Publicznej i osobę, która już dwukrotnie prowadziła takie
      gospodarstwa pomocnicze. - Z powierzonych zadań wywiązuje się poprawnie - dodał
      Barcikowski.

Nie powiedział, kto był osobą rekomendującą go na takie stanowisko. - Panią
      Jarucką poznałem pracując w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów przed kilkoma
      laty i ktoś ze wspólnych znajomych - moich i państwa Jaruckich - polecił mi go
      w momencie, gdy byłem wiceministrem spraw wewnętrznych i administracji. Potem
      przypomniałem sobie o nim, gdy szukałem szefa gospodarstwa pomocniczego ABW -
      mówił dziennikarzom Barcikowski. - Nie był to marszałek Cimoszewicz - dodał."

Jedna wielka banda "polecających się" nawzajem szalbierzy.
    • maskazorro Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 19:08
      Czyli wyglądało to tak:(?)

1. Jakiś znajomy nieznajomy poleca Barcikowskiemu męża żony (czyli pani J.), ten
      oczywiście uwiedziony jego kompetencjami (LOL) od razu przyjmuje Go do pracy jak
      to jest w zwyczaju.
      2. Mąż żony (czyli Pani J.) przyprowadza Ją na rozmowę. Podczas rozmowy, która
      przekształciła się w przesłuchanie Pani J. kłamała i mataczyła (w jakiej sprawie???)
      3. ABW reaguje błyskawicznie i "pobieżnie" przeczesuje dom J. po czym okazuje
      się, że żadne dokumenty nie zginęły. Oczywiście to nie ma znaczenia, że te
      dokumenty się nie znalazły, a funkcjonariusze, którzy "pobieżnie"(!!!) szukali
      niejawnych informacji z MSZ całkowicie przypadkowo znaleźli dokumenty
      Cimoszewicza, czyli "pobieżnie" wypełnione oświadczenie majątkowe.

Całkiem wiarygodna wersja :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka