mangold 29.08.05, 12:49 To Kostek jeszcze żadnych faksymilii podpisu Kwaśniewskiego nie zdobył...? Coś się słabo stara.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszosinski48 kolesie z Firmy pułkownika Miodowicza b.szefa 29.08.05, 13:08 kontrwywiadu przy pomocy ekspertów komisji pułkownika Nowka b.szefa UOP oraz generała Libery b.szefa wywiadu już szukają kolejnej asystentki "jaruckiej" by potwierdziła,że jest taki kwit i ma jego kserokopie napisaną własną ręką z użyciem faksymile.dajmy im jeszcze chwile,przeciez trwaja obochody rocznicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Re: kolesie z Firmy pułkownika Miodowicza b.szefa 29.08.05, 18:47 Pnie miodowicz ile pan chce falszywek z pana podpisem. Przy dziesiejszej technice jest to banalnie proste. Ale nie wiem czy w głupiej głowie jest dość meijsca na zrozumienie tego problemu. Każdy internauta mając nawet darmowego GIMPA może tak obrobić podpis oszołoma giertycha, wasermana, miodowicza, nowka czy innych oszołomów nawet dużo się nie wysilając. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:14 Twoje bożyszcze nie używa faksymili,swoje ukazy pieczętuje "rodową" pieczęcią,zresztą do dziś nie dowiedziono że potrafi on pisać-zbyt wiele czasu zajmowały mu zbiórki czekistow,a pózniej konsomolcow. Gdy chodzi zaś o wypowiedz kolejnego ponadstandardowo prawdomównego czlonka z ramienia,to należy ją interpretować tak że udalo się już pozacierac wszelkie ślady matactw przy orlenie i RG. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:24 zib11 napisał: > Twoje bożyszcze nie używa faksymili,swoje ukazy pieczętuje "rodową" > pieczęcią Twoje bożyszcze pieczetowało pierścieniem...ale juz go przełamali... Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:31 Twje bożyszcze uwaza że było warto,co prawda doszedł do takiego wniosku dopiero po 25-ciu latach i rozparcelowaniu 90-ciu procent majatku wśród kolesi. Ciekaw jestem jak wygląda rodowy sygnet kwasniaków,zapewne jest to wieprz na czerwonym polu z napuchnieta golenią. Jesli chodzi o znane Tobie moje preferencje,to uchyl tajemnicy,zapewne wiesz więcej niż ja,ciekaw jestem kogo popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:33 zib11 napisał: > Twje bożyszcze uwaza że było warto,co prawda doszedł do takiego wniosku dopiero > > po 25-ciu latach i rozparcelowaniu 90-ciu procent majatku wśród kolesi. > Ciekaw jestem jak wygląda rodowy sygnet kwasniaków,zapewne jest to wieprz na > czerwonym polu z napuchnieta golenią. Może zamiast wieprza zibiego z 11 ma ...?? > Jesli chodzi o znane Tobie moje preferencje,to uchyl tajemnicy,zapewne wiesz > więcej niż ja,ciekaw jestem kogo popieram. I vice versa, mój drogi...... Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:44 Jak dotąd nie próbowalem Cię obrażac.Co do herbu masz troszkę racji,ostatnio dołożono do wieprza kornę,a może koronkę od górnej szóstki(dalsze zęby się jeszcze nie wyrżnęły). Co do Twoich preferencji są oczywiste,zawsze odzywasz się prolewiżniano,zaś gdy chodzi o mnie to nie znajdziesz wypowiedzi zdecydowanie za konkretnym kandydatem,może jestem i drogi,Twoje błyskotliwe bełkoty z pewnością nie zaslugują nawet na te grosze,które inkasujesz od zlecenidawców z pzpr. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:50 zib11 napisał: > zaslugują nawet na te grosze,które inkasujesz od zlecenidawców z pzpr. Pierwsze słyszę ?? Kasa z tego bedzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 14:09 Przyznaje się wyszedłem na dziada,a Ty na której scianie wisisz i w czyim wychodku?Zeszta nie odpowiadaj,nie wazne czy patrzysz co dzień na tłuste dupsko kwacha,czy dusisz się od ponadstandardowych bąków. Odpowiedz Link Zgłoś
vanity_fair Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 14:28 jesteście żałośni... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 14:43 vanity_fair napisał: > jesteście żałośni... My też... z polityków (niestety) przykład bierzemy... ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko panie zibi 29.08.05, 15:27 a twoje bożyszcze ma tewój kaprawy ryj w herbie? A zamek rodowy to chlew zapewne? ...................... Skąd biorą się takie niedojeby jak ty kretynie? Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: panie zibi 29.08.05, 15:43 A może wymyślisz coś sam przyglupie,wiem że to zbyt wiele,takie jednokomórkowce piszą w/g dyrektyw swoich pierwszych sekretarzy,zresztą ci mędrcy też zdobywali "wykształcenie" w konsomole. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 14:10 To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił????? zib11 napisał: > Twoje bożyszcze nie używa faksymili,swoje ukazy pieczętuje "rodową" > pieczęcią,zresztą do dziś nie dowiedziono że potrafi on pisać-zbyt wiele czasu > zajmowały mu zbiórki czekistow,a pózniej konsomolcow. > Gdy chodzi zaś o wypowiedz kolejnego ponadstandardowo prawdomównego czlonka z > ramienia,to należy ją interpretować tak że udalo się już pozacierac wszelkie > ślady matactw przy orlenie i RG. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh ABW i WSI - po wyborach - OPCJA ZEROWA 29.08.05, 13:33 ABW - uwikłanie w sprawę Orlenu w tym zatrzymanie prezesa WSI - wydanie w Iraku ogromnych pieniedzy na zakup od miejscowych cwaniaków "głowic z bronią biologiczna" -konferencja prasowa Dukaczewskiego i Szmajdzińskiego że sa lepsi od amerykanów - totalna światowa kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
guest68 Zyciorys Barcikowskiego tłumaczy wszystko 29.08.05, 13:46 Cytuje za WPROST (ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=35276): "Andrzej Barcikowski urodził się w 1955 r. Z wykształcenia jest politologiem, ukończył Uniwersytet Warszawski. Od 1984 do 1990 r. zajmował się analizami i programami politycznymi w KC PZPR. W latach 1990-94 pracował w polskim oddziale brytyjskiego koncernu informatycznego ICL. Później związał się z Polskim Bankiem Rozwoju. Był dyrektorem generalnym w Urzędzie Rady Ministrów i szefem zespołu doradców premiera Włodzimierza Cimoszewicza. W 1997 r. został szefem gabinetu politycznego premiera. Od 1998 do 2000 r. zatrudniony był w wydawnictwach Muza oraz Muza Edukacyjna. W 2001 r. został wicedyrektorem Departamentu Organizacji w BRE Banku S.A. W latach 2001-2002 był wiceministrem spraw wewnętrznych i administracji. W kwietniu 2002 r. objął funkcję szefa Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego." Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Zyciorys Barcikowskiego tłumaczy wszystko 29.08.05, 13:51 zważywszy na fakt,że życiorys publikuje tow.Marek Król - sekretarz Komitetu Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej,używający czasami ksywy Rycerz to wszystko jest z całą pewnościa sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Zyciorys Barcikowskiego tłumaczy wszystko 29.08.05, 17:10 No ale powiedzcie sami - życiorys ma "imponujący" !!! venus99 napisał: > zważywszy na fakt,że życiorys publikuje tow.Marek Król - sekretarz Komitetu > Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej,używający czasami ksywy > Rycerz to wszystko jest z całą pewnościa sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 13:47 zdziwiłbym się gdyby ten informator nie nazywałby sie Giertych.albo Wassermann.albo Miodowicz.chociaż Grzesik tez kawał przygłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił??? 29.08.05, 14:10 To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił??? Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił??? 29.08.05, 16:19 mike-great napisał: > To Kluczyk wszystko na krzywy ryj robił??? I będzie kwiczał jak świnia idąca na rzeź Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 17:51 najwazniejsze jest,ze pani Jarucka ewidentnie mataczyła podobnie jak teraz i było to wystarzajaca podstawa do przeszukania,gdzyz byla to sytuacja nie cierpia ca zwłoki.Były problemy z wyciekami w MZS i ustalono sprawcę,znaleziono poufny dokument,więc przeszukanie było zasadne.Czy wiadomo jak ten dokument znalazł się u pani Jaruckiej,czy może ktoś z przeszukujacych go tam zgubił. Odpowiedz Link Zgłoś
irek.gorczok Dlaczego jestem za decentralizacją.... 29.08.05, 18:27 "Podkreślił, że powołał męża Jaruckiej, Michała, na szefa gospodarstwa pomocniczego ABW, bo ktoś polecił mu go jako absolwenta Krajowej Szkoły Administracji Publicznej i osobę, która już dwukrotnie prowadziła takie gospodarstwa pomocnicze. - Z powierzonych zadań wywiązuje się poprawnie - dodał Barcikowski. Nie powiedział, kto był osobą rekomendującą go na takie stanowisko. - Panią Jarucką poznałem pracując w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów przed kilkoma laty i ktoś ze wspólnych znajomych - moich i państwa Jaruckich - polecił mi go w momencie, gdy byłem wiceministrem spraw wewnętrznych i administracji. Potem przypomniałem sobie o nim, gdy szukałem szefa gospodarstwa pomocniczego ABW - mówił dziennikarzom Barcikowski. - Nie był to marszałek Cimoszewicz - dodał." Jedna wielka banda "polecających się" nawzajem szalbierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maskazorro Re: ABW nie ma pełnomocnictwa od Kwaśniewskiego 29.08.05, 19:08 Czyli wyglądało to tak:(?) 1. Jakiś znajomy nieznajomy poleca Barcikowskiemu męża żony (czyli pani J.), ten oczywiście uwiedziony jego kompetencjami (LOL) od razu przyjmuje Go do pracy jak to jest w zwyczaju. 2. Mąż żony (czyli Pani J.) przyprowadza Ją na rozmowę. Podczas rozmowy, która przekształciła się w przesłuchanie Pani J. kłamała i mataczyła (w jakiej sprawie???) 3. ABW reaguje błyskawicznie i "pobieżnie" przeczesuje dom J. po czym okazuje się, że żadne dokumenty nie zginęły. Oczywiście to nie ma znaczenia, że te dokumenty się nie znalazły, a funkcjonariusze, którzy "pobieżnie"(!!!) szukali niejawnych informacji z MSZ całkowicie przypadkowo znaleźli dokumenty Cimoszewicza, czyli "pobieżnie" wypełnione oświadczenie majątkowe. Całkiem wiarygodna wersja :))) Odpowiedz Link Zgłoś