t-800 04.09.05, 22:44 Nie "za wyjątkiem", tylko "z wyjątkiem". Dziennikarze... Pozdrowiednia dla działu korekty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozef60 Pan Chirurg 05.09.05, 17:03 Toć to człek niskich lotów bo oddał głosy nie temu kandydatowi. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Pan Chirurg 06.09.05, 03:02 :) odnioslem dokladnie takie samo wrazenie. przy okazji - po tym tekscie wiem, dlaczego Ozon tak slabo stal. kupilem ostatni numer (juz po zmianie skladu redakcji) i musze powiedziec, ze bardzo mi sie podoba. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Pan Chirurg 06.09.05, 03:04 zapomnialem o najwazniejszym. Ozon zaczyna miec charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
lindow1 Re: Felieton 06.09.05, 09:46 O.K. Tylko napisałeś go z pewną taką nieśmiałością. To było do Szymona H. A to "z" czy "za" =-nie ma znaczeenia. Od dzieciństwa myliłem "chaos" z "choasem". I teraz też mi zwisa, bo nie stosuję tego słowa. Co innego, gdyby to było :"Bez most przez czapki"... Odpowiedz Link Zgłoś