Dodaj do ulubionych

Mielec boi się kolejnych walk kibiców z policją

13.09.05, 08:09
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • kbamm Dlaczego nie można sobie poradzić z bandziorami ? 13.09.05, 08:15
      • wroclawianinn Kibice WKS ŚLĄSK WROCŁAW pozdrawiają wszystkich 13.09.05, 08:24
        Kibice WKS ŚLĄSK WROCŁAW pozdrawiają wszystkich kibiców i policjantów w
        Polsce !!! Trzymajcie się! We Wrocławiu świeci piękne słońce, Śląsk wygrywa a
        na mecze przychodzą całe rodziny nawet gdy leje deszcz (ostatnio 8500 osób) i
        wszyscy na meczu świetnie się bawimy. Nawet policjanci bo oni też kochają
        Śląsk! Niech Polska bierze z nas przykład!

Pozdrawiam Serdecznie!
        • mcov dlaczego policja nie strzela do bandytow ?!?! 13.09.05, 09:13
          • k_r_m Re: dlaczego policja nie strzela do bandytow ?!?! 13.09.05, 11:46
            ostatnio strzelała na juwenaliach w lodzi i wszyscy wiemy jakie to miało
            konsekwencje
            • mcov Re: dlaczego policja nie strzela do bandytow ?!?! 13.09.05, 16:32
              no wiemy, zastrzelila jednego DRECHA i przypadkowo trafila jedna dziweczyne
          • excellenz Re: dlaczego policja nie strzela do bandytow ?!?! 13.09.05, 15:36
            Dlaczego policja nie strzela do bandytów? Bo woli strzelać do bezbronnych
            studentów na juwenaliach, do niewinnych ludzi którzy nie chcieli się zatrzmać
            autem w nocy do kontroli przez nieoznakowany patrol, albo woli zatłuc pałką na
            smierć dwunastolatka, który podobno stwarzał jakieś zagroźenie. A taki prawdziwy
            bandyta np. mógłby tez strzelić, albo w inny sposób się odgryźć dzielnemu
            stróżowi prawa, który jest silny i dzielny tylko wtedy, kiedy mu to odpowiada
            (czyt. kiedy ma do czynienia z bezbronnym, słabszym człowiekiem)...
          • wkuzma Re: dlaczego policja nie strzela do bandytow ?!?! 13.09.05, 19:41
            woli postrzelac do studenciakow w okularkach:) nie zrobia psom krzywdy
        • dm117 POPIERAM BRAC PRZYKLAD ZE ŚLĄSKA- 13.09.05, 12:41
          ŚLASK WISEŁKA LECHIA GDANSK - TAM LUDZIE SIE BAWIA NA MECZACH!!!!!!!!!!!!
          a nie na jakis wioskach jak mielec!!!!!!! ZAORAC TO COS!!!!!!!!!
          • cdsg Re: POPIERAM BRAC PRZYKLAD ZE ŚLĄSKA- 13.09.05, 15:46
            brać przykład z każdego cywilizowanego miasta.

możecie nie lubić Lecha, ale wierzcie mi że w Poznaniu na meczach wcale nie jest
            gorzej niż we Wrocławiu. Też wygrywamy i przychodzi mnóstwo kibiców, w tym
            rodziny z dziećmi.
            • tadgh Juz w to wierze.... 13.09.05, 16:08
              U siebie lecą bluzgi i inne przyspiewki...
              A na wyjazdy jezdza uzbrojeni chuligani...vide np. kibice Lechii w 3. lidze...

A tacy jak Wy oklamuja sami siebie...Żenada...

P.S.
              Na Oporowska chodzilem prkatycznie cale lata 80-te ale takiego zdziczenia jak
              teraz to wtedy nie bylo...
            • sosnowiczanin-91 Re: POPIERAM BRAC PRZYKLAD ZE ŚLĄSKA- 13.09.05, 19:56
              no właśnie pięknie śpiewacie na LEGIUNIE. taka kultura w poznaniu, a piłkarze
              się bawią śpiewając"a legia $%^&*" po prostu super
      • nietak7 Re: Dlaczego nie można sobie poradzić z bandziora 13.09.05, 12:59
        głupota + chamstwo + agresja + frustracja + nędza + brak perspektyw + nadmiar
        wolnego czasu + polski hip hop + zidiociała telewizja + otępiali rodzice +
        znieczulica społeczna = mamy to co mamy :/// i sami sobie to wszystko
        zafundowaliśmy...
        • cdsg popieram 13.09.05, 15:48
          -> nietak7

Tak właśnie.

(I nic do tego nie ma piłka nożna.)
      • the.bill1 DLACZEGO NIE MOŻNA SOBIE PORADZIĆ??? 13.09.05, 19:22
        TO proste frustracja społeczna w mlekiem i miodem płynącej III Rzeczypospolitej
        jest taka, że właściwie nie ma co zmieniać...
        Ciekawe kiedy "kibice" trafnie zidentyfikują sprawców swego społecznego
        położenia i zagłosują właściwie?
        A jak nie zagłosują i pozostanie jak jest , to nie zdziwię się jak z bejsbolami
        pójda na Kwaśniewskiego, Millera, Balcerowicza, Frasyniuka, Geremka i Michnika...
    • werter-6 Należy wprowadzić stan wyjatkowy w Mielcu 13.09.05, 08:19
      Im szybciej tym lepiej!!
      • erg_samowzbudnik Re: Należy wprowadzić stan wyjatkowy w Mielcu 13.09.05, 12:58
        Zapomnij. Jeden taki wprowadził to go ciagać będa po sądach do końca świata.
      • posterunkowy Należy wprowadzić stan wyjatkowy... w Polsce 13.09.05, 17:28
        coraz więcej ludzi nie rusza się z domu bez noża, pałki, gazu itp. - aby bronić
        się przed bandytami. Co się w tym "państwie" dzieje? Gdzie jest policja? Gdzie
        są sądy? Gdzie my żyjemy do cholery jasnej?
        • sosnowiczanin-91 Re: Należy wprowadzić stan wyjatkowy... w Polsce 13.09.05, 20:00
          Policja zgarnia nastolatków takich jak ja w parkach za nic (naprawdę nic nie
          robiłem złego),a nic nie robi jak na forach komuniści wyzywają sie z nazistami.
          taka jest prawda o polskiej policji
      • sosnowiczanin-91 Re: Należy wprowadzić stan wyjatkowy w Mielcu 13.09.05, 19:58
        Bo policja nigdy sobie nie może dac rady jak coś spieprzy
    • domk1 DLACZEGO POLICJA NIE STRZELA DO BANDYTÓW???? 13.09.05, 08:22
      Skąd ta nazwa:"pseudokibice". Nazywajmy ich po imieniu: BANDYCI!!!
      Dlaczego policja nie wygarnia bandytów wieczorami z domów, tylko czeka aż się
      zbiorą i zaczyna się zadyma?
      Co znaczą groźby jakiegoś gó..arza emitowane od rana w Polskim Radiu, że "dziś
      też beziemy atakowali policję". Nie ma na to paragrafu? Nie szczyla
      zidentyfikować i zwyczajnie zamknąć stawiając mu zarzuty gróźb karalnych?
      LUDZIE CO SIĘ DZIEJE W TEJ CHOLERNEJ POLSCE??????
      • umo Re: DLACZEGO POLICJA NIE STRZELA DO BANDYTÓW???? 13.09.05, 08:28
        Mi sie wydaje,ze policja nie strzela do tych skur...... bo sie boi,bo prawo
        chroni takie wyrostki to raz,dwa kogos by zastrzelili to od razu byloby,ze
        policja zabija niewinnych ludzi. A ja mam pytanie jacy oni niewinni? Nalezy sie
        z nimi rozprawic w taki sposob,zeby zadnemu takiemu typkowi nie przyszlo do
        glowy podobnego zachowanie.Wedlug mnie prawo powinno byc takie,ze policja
        powinna miec mozliwosc strzelania do takich typkow.
        • wroclawianinn A ja widziałem jak policja strzelała do rodziny 13.09.05, 08:33
          A ja wczoraj w TV widziałem jak na stadionie w Lublinie uciekał z miejsca
          zamieszek pan z panią i kilkuletnią dziewczynką. A policja co? A policja
          nawalała z broni a ojciec z matką własnym ciałem dziewczynkę zasłaniali.
          • puba Re: A ja widziałem jak policja strzelała do rodzi 13.09.05, 08:53
            ok przekonales mnie.
            kochani kibice i be policja.
            niech demoluja, zabijaja policjantów i niszcza co sie da.

co za idea.
            za 25 lat zapalimy im znicze - idea solidarnosci wiecznie zywa.

eh, przykro ze ta rodzinka sie znalazla na linii ognia.
            tylko... dlaczego policjanci zaczeli strzelac?? ot, tak sobie czy moze kibice
            maja w tym swoj tyci-udział??

wroclawianinn napisał:

> A ja wczoraj w TV widziałem jak na stadionie w Lublinie uciekał z miejsca
            > zamieszek pan z panią i kilkuletnią dziewczynką. A policja co? A policja
            > nawalała z broni a ojciec z matką własnym ciałem dziewczynkę zasłaniali.

• wroclawianinn Re: A ja widziałem jak policja strzelała do rodzi 13.09.05, 08:57
              > ok przekonales mnie.
              > kochani kibice i be policja.

W życiu tak nie napisałem a przynajmniej nie było to moim celem! Jedni i drudzy
              to zwykli ludzie czasem lepsi, czasem gorsi a czasami beznadziejni jak każdy z
              nas. Kwestia umiejętności dogadania się między jednymi i drugimi a wiem z
              doświadczenia że jest to możliwe.
              Pozdrawiam! ;)
              Niech łączy nas piłka nożna a nie smutne dyskusje na forum :)
              • hellbean Re: A ja widziałem jak policja strzelała do rodzi 13.09.05, 19:20
                owszem policjanci tak, ale tych kibicow nie nazwal bym zwyklymi ludzmi (jak
                pokazal kiedys film dokumentalny klatka -> to sa zwierzeta!!!)
        • mlody_junak Re: DLACZEGO POLICJA NIE STRZELA DO BANDYTÓW???? 13.09.05, 08:42
          i zdadzam sie!
          policja ma mnie chronic! skoro przez bandziorow robiacych sobie zamieszki nie
          moge wyjsc na ulice to cos tu jest nie tak!
          a kara dla nich niech bedzie ciezka praca! nie wiezienie, bo my wowczas placimy
          za to, a bandyci tam przy fajeczce tv ogladaja albo pakuja na silowni.
          niech kopia rowy, sprzataja ulice, oprozniaja szamba, naprawia wyrzadzone
          szkody za wlasna kase! moze wtedy sie naucza.
          wszystko dlatego, ze czuja sie bezkarni!
          bez ulgi dla choloty!

POLICJO, WIECEJ ZDECYDOWANIA! MASZ MOJE POPARCIE!
        • roobert.st Re: DLACZEGO POLICJA NIE STRZELA DO BANDYTÓW???? 13.09.05, 09:09
          Uważam, iż to banda zakompleksionych dzieciaków i tchórzów!
          Każdego z nich, można wytargać za ucho i zmusić do lizania butów.
          Warunek, on musi być sam! Wtedy te typki są bojaźliwe i tchórzliwe.
          Odwaga wraca im, kiedy jest ich dziesięciu i do tego jak wspólnie wypija parę
          piw bądź nalewek. Oj, wtedy uciekaj gdzie koniec świata.
          Myślę, że jest to problem dla socjologa, psychologa.
          Pałowanie ich może dawać odwrotny efekt.
          Wspólne tchórzostwo, kompleksy, przegrana to może ich jednoczyć i powodować
          dalsze kłopoty.
      • kapeco Re: DLACZEGO POLICJA NIE STRZELA DO BANDYTÓW???? 13.09.05, 13:33
        Ta "cholerna" Polska rozpoczęła swój schyłek i już niedługo nasze prawnuki
        będą się o niej uczyć, jak o jakichś Etruskach.
      • jaroslaw.szczerbak Niestety strzela i kolega nie ma juz oka :-( 13.09.05, 19:00
        .
    • camel_3d a nie mozna kilku zastrzelic? 13.09.05, 08:38
      no tak przypadkiem...zablakana kula...
      • jankes80 Re: a nie mozna kilku zastrzelic? 13.09.05, 14:02
        a mozna i tak : www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=b%2Etxt
        • kaprys4 Re: a nie mozna kilku zastrzelic? 13.09.05, 14:10
          Ale numer. Dobrze że nie dano im broni palnej, bo zamiast chuliganów to dom
          starców by rozstrzelali
          • tomasz3003 Re: a nie mozna kilku zastrzelic? 13.09.05, 15:53
            tak, bo wsrod chuliganow rozpoznali swoich kumpli...
    • nelsonek tepy redaktorzyna 13.09.05, 08:44
      kolejny tepy redaktorzyna nazywa zwyklych BANDYTOW pseudokibicami.
      • metadol nelsonek ty zyjesz w dzielnicy willowej,nie?? 13.09.05, 09:07
        jacy bandyci??zwykli chlopcy co nie maja jak zagospodarowac czasu,przeciez
        Mielec,Stalowa Wola wygladaja jak miasta ,z ktorych uciekli wiezniowie, a
        zostali tylko straznicy!szarzyzna,i postsocjalistyczna architektura,
        poniewiaz nawet nie wiesz co to jest liga chuliganów,wiec jaki z Ciebie
        racjonalista,raczej fantasta!!
        dlaczego sie przyjmuje 2000 osob do policji, a nie daje sie pieniedzy na
        zajecie po za lekcyjne,
        i po pierwsze naucz sie rozrozniac
        chuliganow,pseudokibicow,szalikowcow,piknikowcow
        a kto sprzedaje naszym dzieciom heroine!!
        CBŚ z Poznania,co oproznia magazyny i sama diluje??
        mafia paliwowa- to dzieki komu najwieksze pieniadze robila
        szoruj i bądż zdrów
        • no_one2 Biedni milicjanci kontra motloch ? 13.09.05, 09:09
          Jedyna sprawiedliwa i zawsze majaca racje Polska milicja vs. tzw "kibole":

1998 - Slupsk - milicjant tlucze 12-letniego kibica po glowie,powodujac jego
          smierc.Wersja milicji: uciekal i uderzyl sie w slup.Gdy prokurator po sekcji
          zwlok wyklucza ta ewentualnosc , milicja wymysla historie o chuliganach ktorzy
          na przejsciu dla pieszych zaatakowali inwalide.Po tej wersji niewinny milicjant
          idzie do pudla na rok czasu,gdzie realizuja dokument o nim (placz,histeria,zona
          go zostawila,okazalo sie ze w domu popijal i ma problemy z psychika - nie
          przeszkadzalo mu to w wykonywaniu pracy w resorcie).Po roku czy poltora wychodzi
          na wolnosc - jest chory psychicznie.Dostaje emeryturke na koszt panstwa -
          przepracowal w milicji regulaminowe 15 lat.

2005 - Zamosc.Milicjanci bija kibola na stadionie powodujac jego trwale kalectwo
          (chlopak do dzis jest "roslina" w szpitalu.Wersja milicji: kibole bili sie
          miedzy soba.W koncu kibole publikuja nagranie video nagrane przez jednego z nich
          telefonem komorkowym. Milicja zmienia wersje - tym razem dbali o porzadek i
          przyznali sie do pobicia kibola - rzecz jasna w obronie mienia
          publicznego.Milicjant zawieszony w czynnosciach - sprawa przycichnie w koncu do
          pracy wroci.

2005 - Mielec.Nadgorliwy milicjant-kowboj,pewnie chcac sie wykazac przed
          przelozonymi,bierze udzial w zatrzymaniu nic nie majacego wspolnego z zadaniem
          (konwoj kibicow).Chlopak na motorze dostaje drzwiami radiowozu.Wersja milicji:
          przewrocil sie sam.Pewnie niedlugo bedzie zmieniona - nic nowego.

Wnioski :

Słupsk - morderca chodzi po ulicy , a rodzice Przemka Czai chodza na cmentarz

Zamość - pan milicjant zawieszony wpie.. schabowy , a chłopak jest "rośliną"

Mielec-winnego niema, jest nieboszczyk

Sprawa jest prosta.Kraj w ktorym sa rowni i rowniejsi, a obywatel ma pecha jak
          trafi na zly humor pana milicjanta.
          • mcov nie nazywaj bandytow "chlopcami" 13.09.05, 09:16
          • kubok Zero tolerancji dla debili zwanych pseudokibicami 13.09.05, 09:34
            A ile zniszczonych stadionow, autobusow i ulic bylo przez tych bandytow??
            Pokazalaes dwa przyklady zachowania policji. A ilu zginelo w potyczkach na
            stadionie ilu niewinnych kibicow oberwalo plyta chodnikowa, kamieniem, nozem,
            sztcheta bo jakis debil zw. pseudokibicem ja rzucil??. Co tydzien mozma
            przeczytac ze po kolejnym meczu sa starcia kibicow. ZERO TOLERANCJI DLA CHAMSTWA
            NA STADIONIE!!!
            • nelsonek bandyta to nie pseudokibic ntxt 13.09.05, 11:01

• erg_samowzbudnik Re: Zero tolerancji dla debili zwanych pseudokibi 13.09.05, 13:09
              kubok napisał:

> A ile zniszczonych stadionow, autobusow i ulic bylo przez tych bandytow??
              > Pokazalaes dwa przyklady zachowania policji. A ilu zginelo w potyczkach na
              > stadionie ilu niewinnych kibicow oberwalo plyta chodnikowa, kamieniem, nozem,
              > sztcheta bo jakis debil zw. pseudokibicem ja rzucil??. Co tydzien mozma
              > przeczytac ze po kolejnym meczu sa starcia kibicow. ZERO TOLERANCJI DLA
              CHAMSTW
              > A
              > NA STADIONIE!!!

00000000000000000000000000000000000000000000000000000 amen.
            • t_wroclaw Re: Zero tolerancji dla debili zwanych pseudokibi 13.09.05, 20:47
              Może najpierw należało by wyczyścić policję ze śmieci, wystarczy poddać
              wszystkich testom na nowych Policjantów.... kto nie przejdzie za pierwszym
              razem, żegna się z pracą...

Ciekawe czy ten policjant, który się objawia na forum wrocławskiej GW by
              przeszedł

ZERO TOLERANCJI DLA CHAMÓW Z POLICJI (nawet tych co się ukrywają za biurkami)
          • mcgoo Re: Biedni milicjanci kontra motloch ? 13.09.05, 09:50
            grubo sie mylisz - winny w mielcu jest - to wlasnie ten nieboszczyk
            strasznie sie wzruszylem tym postem - do lez - zwlaszcza tym dunastolatkiem co
            to przechodzil grzecznie przez ulice - mam pomysl wyslij jego kandydature na
            betayfikacje do watykanu.
            • nelsonek Re: Biedni milicjanci kontra motloch ? 13.09.05, 16:39
              czytajac takie wypowiedzi jak Twoja zycze Tobie by "jedyna, sluszna i sprawiedliwa" polska policja przez przypadek spalowala Twojego syna. zal mi go nie bedzie
          • kapeco Re: Biedni milicjanci kontra motloch ? 13.09.05, 13:37
            Co Ty bredzisz inwalido ?
            • kapeco Re: Biedni milicjanci kontra motloch ? 13.09.05, 13:41
              Dotyczy ułomnego no_one
              Przepraszam za pomyłkę.
              • no_one2 [...] 13.09.05, 17:06
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • e_block Re: Biedni milicjanci kontra motloch ? 13.09.05, 18:58
            w przypadku policjanta ze Słupska, po primo nie chodzi spokojnie po Słupsku
            tylko odsiaduje wyrok, a i wina tego goście jest dyskusyjna, to raczej tzw.
            koziol ofiarny
            • no_one2 Re: Biedni milicjanci kontra motloch ? 13.09.05, 19:09
              Masz nieswieze informacje.Nie o wszystkim napisza w gazetach i powiedza w tv.Tym
              bardziej ze panom w mundurach zalezy zeby nie bylo rozglosu.Wlasnie ze chodzi na
              wolnosci , jako osoba z zoltymi papierami.

A kozla ofiarnego to moze zrobili z niego koledzy.Bo jak nie on to kto inny
              zabil chlopca palka.
          • hellbean Re: Biedni milicjanci kontra motloch ? 13.09.05, 19:31
            jak czytam cos takiego to rece sie zalamuja, a ten "chlopak na motorze" to
            chyba taki niewinny nie byl... zreszta jadac z taka predkoscia czego sie
            spodziewal... chociaz o jednego idiote mniej. a co do innych w/w przykladow to
            rozumie ze wg "no_one2 " lepiej by bylo jak by policja nic nie robila,
            doskonale, wprost odealna prespektywa... policja najlepiej niech daje sie bic a
            huligani niech sobie robia co chca. czym predzej policja zrobi z nimi porzadek
            tym predzej bedzie mozna isc bezpiecznie chociaz mecz obejrzec!
        • mcgoo Re: nelsonek ty zyjesz w dzielnicy willowej,nie?? 13.09.05, 09:48
          jacy chlopcy ??? zwyczajni bandyci - nie rozumiem dlaczego za podatki mam im
          zagospodarowywac czas - jak nie maja co robic niech czytaja ksiazki .
          • erg_samowzbudnik Re: nelsonek ty zyjesz w dzielnicy willowej,nie?? 13.09.05, 13:11
            mcgoo napisał:

> jacy chlopcy ??? zwyczajni bandyci - nie rozumiem dlaczego za podatki mam im
            > zagospodarowywac czas - jak nie maja co robic niech czytaja ksiazki .

Nie wiem czy zwróciliście uwage na ta panią która próbowała sie obzydliwie
            podlizywać kibolom. Żenujace widowisko. To było chyba w 3-ujce regionalnej
            Lublin.
        • nelsonek Re: nelsonek ty zyjesz w dzielnicy willowej,nie?? 13.09.05, 10:47
          powiem tak: jestem kibicem, jezdze na mecze i nigdy nie uczestniczylem w ZADNEJ zadymie, bo jak sie zaczynalo robic goraco to bralem nogi za pas i tyle mnie widzieli. tak wiec nazywanie BANDYTOW kibicami jest co najmniej nie na miejscu.

liga chuliganow powiadasz. skad w ogole pomysl, ze nie wiem co to takiego liga chuliganow? sam sobie przeczysz. najpierw buntujesz sie, ze chce by nie nazywac BANDYTOW pseudokibicami a po chwili dodajesz cos o lidze CHULIGANOW (a wiec nie uzywasz slowa kibice, pseudokibice). nazywaj sobie ich jak chcesz byle nie pseudokibice.

to co piszesz o zajeciach pozalekcyjnych to 100% racja. temu nie przecze. buntuje sie natomiast przeciwko nazywaniu BANDYTOW (czy jak kto woli CHULIGANOW) pseudokibicami. to jest nieracjonalne.
        • hellbean Re: nelsonek ty zyjesz w dzielnicy willowej,nie?? 13.09.05, 19:26
          to sa dzieci, czy ich mozna nazwac ludzmi ?!!? nie wydaje mi sie. ktos ktos kto
          wprowadza sobie na ulicach regularna wojne z powodu iz jakis kolejny idiota
          zabil sie na motorze (jednego mnie i chociaz nikogo nie zabil przy okazji), czy
          to mozna nazwac ludzkich odruchem, takie zwierzeta potrzebuja tylko pretekstu.
    • alkud *** STRZELAĆ OSTRĄ AMUNICJĄ *** 13.09.05, 09:16
      Powinna policja... dość cackania się ze zdegenerowanymi gnojami...
      Policja powinna odpuścić sobie gumowy szajs, i na ostro nap*** bandytów!
      I nie celować w nogi, tylko od razu w głowę, żeby wyeliminować ścierwo

---
      ISLAM
      religiapokoju.blox.pl
    • dark-crusader ZOMO wróć! 13.09.05, 09:18
      Osobiście uważam, że jednym z większych błędów III RP była likwidacja ZOMO i
      strach przed SKUTECZNYM użyciem Policji w przypadku burd, anarchii,
      demonstracji górników, hutników, rolników, Solidarności i innych zadym
      kibolskich czy blokad dróg itp. zachowań, kiedy czerń zakłócała porządek
      publiczny, a władza bała się sprać warchołom dupy tak, żeby raz a dobrze
      odechciało im się takich zachowań.
      Już za Mazowieckiego, kiedy lekko przetrzepano tyłki kilku wieśniakom, podniósł
      się wrzask, że demokratyczne władze urządziły "masakrę pod Mławą". I od tego
      czasu władza i siły porządku są sparaliżowane strachem.
      Ciekawe, że w demokratycznych panstwach jakoś nikt nie boi się spałować
      chuliganów, a nie do pomyślenia jest, żeby jakiś watażka blokował drogi w całym
      kraju. Nawet w Rumunii rozprawiono się ze swoim Lepperem raz, a skutecznie i
      teraz mają spokój.
      Jak dla mnie przerażające jest, ze po kazdej takiej zadymie czy demonstracji
      górniczej ilość rannych policjantów jest kilkakrotnie większa od ilości rannych
      zadymiarzy. Halo, coś jest nie tak! Powinno być odwrotnie!

Inna sprawa to indolencja prokuratury i sądów - dlaczego bandyci nie trafiają
      za kratki albo przynajmniej nie odpracowują wyrządzonych przez siebie szkód???
      Jako podatnik nie życzę sobie, żeby z moich pieniędzy co kilka miesięcy
      odmalowywać URM i wstawiać szyby w oknach, leczyć policjantów i wypłacać im
      renty, kupowac nowe radiowozy itp. Za to chętnie zrzucę się na sól do strzelb,
      gumowe kule, a nawet na śrut do szotganów i kule dum-dum dla Policji.
      W razie czego myślę że taniej byłoby zafundować kilka odłamkowych do czołgowych
      armat dla wojska, jeśli miałoby to zlikwidować warcholstwo w Polsce.
      • wroclawianinn Zmienił byś zdanie gdybyś sam dostał od ZOMO 13.09.05, 09:23
        Zmienił byś zdanie gdybyś sam dostał od ZOMO. I nie mów że jesteś nie winny bo
        takich bili najwięcej.
        • erg_samowzbudnik Re: Zmienił byś zdanie gdybyś sam dostał od ZOMO 13.09.05, 13:14
          wroclawianinn napisał:

> Zmienił byś zdanie gdybyś sam dostał od ZOMO. I nie mów że jesteś nie winny
          bo
          > takich bili najwięcej.

Nie opowiadaj głupot jakos nie udało mi sie oberwać . Jak ktos szuka to zawsze
          znajdzie.
          • kaprys4 Re: Zmienił byś zdanie gdybyś sam dostał od ZOMO 13.09.05, 13:17
            > Nie opowiadaj głupot jakos nie udało mi sie oberwać . Jak ktos szuka to
            > zawsze znajdzie.

Bo za ciebie obrywali inni po to abyś ty teraz mógł sobie bez cenzury pisać na
            forum.
            • erg_samowzbudnik Re: Zmienił byś zdanie gdybyś sam dostał od ZOMO 13.09.05, 13:46
              kaprys4 napisał:

> > Nie opowiadaj głupot jakos nie udało mi sie oberwać . Jak ktos szuka to
              > > zawsze znajdzie.
              >
              > Bo za ciebie obrywali inni po to abyś ty teraz mógł sobie bez cenzury pisać
              na
              > forum.
              No i gdzies mam brak cenzury.Spróbuj pyskowac na kogos to dowiesz sie czy jest
              jej brak.Myslisz ,że jak mozesz teraz pyskowac na jednego lub drugiego polityka
              to juz masz szczyt wolnosi słowa. Spróbuj powaznie czyms sie zajac to znikniesz
              jak niejeden.
              • kaprys4 Re: Zmienił byś zdanie gdybyś sam dostał od ZOMO 13.09.05, 13:55
                Za czasów ZOMO byś nic nie napisał. Nawet tego co powyżej napisałeś. Opinią na
                dany temat mógłbyś najwyżej rodzicom się pochwalić. Nie wiem ile masz ale
                dziwię się że takich rzeczy nie wiesz.
                • hellbean Re: Zmienił byś zdanie gdybyś sam dostał od ZOMO 13.09.05, 19:36
                  to widze ze uzytkowinikowi kaprys4 bardzo sie podobaja czasu gdy zeby wyjsc z
                  domu niedlugo trzeba bedzie byc uzbrojonym, to wtedy moze bedzie sie mialo
                  jakas szanse przezyc!
      • domk1 POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 09:24
        Strzelać do gnojstwa, a tych co przeżyją zapędzić do roboty przy naprawianiu
        szkód.
        Czy to takie trudne?
        • wroclawianinn Re: POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 09:29
          domk1 napisał:

> Strzelać do gnojstwa, a tych co przeżyją zapędzić do roboty przy naprawianiu
          > szkód.
          > Czy to takie trudne?

A co zrobisz jak niechcący rykoszetem ciebie postrzelą i zobaczą żeś ranny a
          więc winny bo bez powodu przecież by cię nie postrzelili i zapędzą do roboty? A
          takie sytuacje się zdarzają. Napisz mi co wtedy zrobisz? :)))
          • wroclawianinn Re: POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 09:30
            Niech nikt nie myśli że jestem za chuliganami, bo też mnie denerwują ale chcę
            tylko pokazać że nie wszystko jest czarne albo białe.
          • dark-crusader Re: POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 09:43
            Nie chodzę na mecze, nie atakuję posterunków policji ani urzędów publicznych,
            nie biorę udziału w demonstracjach, nie blokuję dróg. Nie grozi mi to zatem.
            Spokojna Twoja rozczochrana.
            • wroclawianinn Re: POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 09:48
              > Nie chodzę na mecze, nie atakuję posterunków policji ani urzędów publicznych,
              > nie biorę udziału w demonstracjach, nie blokuję dróg. Nie grozi mi to zatem.
              > Spokojna Twoja rozczochrana.

Mylisz się mylisz i to bardzo! Mylisz się tak jak każdy który uważa że HIV go
              niedotyczy że jego zło nie spotka a nieszczęścia z TV mogą dotknąć tylko innych.
              • dark-crusader Re: POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 09:51
                OK, jestem skłonny ponieść takie ryzyko, że oberwę kulą przeznaczoną dla
                demulującego miasto kibola czy górnika. Ale prawdopodobieństwo tego jest pewnie
                równie wielkie jak ryzyko śmierci w windzie i o wiele mniejsze niż ryzyko
                śmierci podczas jazdy samochodem.
                A zazdymiarzy można by w sumie polewać napalmem, tylko w sumie środowiska
                szkoda (ten dym i toksyny...).
                • wroclawianinn Re: POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 09:54
                  dark-crusader napisał:

> OK, jestem skłonny ponieść takie ryzyko,.....

Twoje ryzyko tak, bo siedzisz w domku przed komputerem ale pomyśl o innych
                  którzy muszą czasami wyjść z domu i nie chcą umierać gdy zabłąkana kula ich
                  dopadnie
                  • f00bar Re: POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 10:48
                    wroclawianinn napisał:

> dark-crusader napisał:
                    >
                    > > OK, jestem skłonny ponieść takie ryzyko,.....
                    >
                    > Twoje ryzyko tak, bo siedzisz w domku przed komputerem ale pomyśl o innych
                    > którzy muszą czasami wyjść z domu i nie chcą umierać gdy zabłąkana kula ich
                    > dopadnie

Zabłąkana kula nie jest gorsza od płyty chodnikowej, butelki z benzyną czy
                    niezbłąkanego kija bejsbolowego.

Pozdrawiam,
                    F.
                    • nelsonek Re: POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 16:47
                      f00bar: Zabłąkana kula nie jest gorsza od płyty chodnikowej, butelki z benzyną czy niezbłąkanego kija bejsbolowego.

nelsonek: masz racje! zablakana kula nie jest gorsza od bejzbola. ona jest duzo gorsza.
          • domk1 UPRAWIASZ DEMAGOGIĘ. 13.09.05, 09:44
            Do takich akcji jest potrzebna PROFESJONALNA policja, a nie wiejscy chłopcy,
            którzy przyszli do policji ukryć się przed bezrobociem.
            Każdy europejski kraj ma takie oddziały, które jak wchodzą do akcji - to nie ma
            zmiłuj się. Najlepsze ma Francja - rzadko wchodzą do akcji - ale jak już wejda
            to moga nawet zabić ulicznego zadymiarza.
            Pewnie, ze może sie wydarzyć, że oberwie ktoś przypadkowy. Zawsze to może się
            zdarzyć. Tylko, że normalny człowiek widząc uliczną bójke robi w tył zwrot - i
            oddala się stamtąd.
            To co uważasz? Bo istnieje niebezpieczeństwo dla kogoś przypadkowego - to
            należy oddać pole stadionowym bandytom? To właśnie przez nich na mecze
            piłkarskie nie chodzą normalni ludzie (np. ojciec z dziećmi), to m. in. przez
            nich polska piłka jest w tak żalosnym stanie.
            Porażająca jest ta niemoc państwa wobec ulicznych zadymiarzy. jakaś dziwna
            tolerancja czy nawet wyrozumiałość.
            Zasada powinna być prosta: ty rozrabiasz my bijemy, a jak trzeba to nawet
            zabijamy.
            Interesy chcącej spokojnie żyć większości sa ważniejsze od interesów
            agresywnych gnojków z szalikami.
            • wroclawianinn Re: UPRAWIASZ DEMAGOGIĘ. 13.09.05, 09:51
              domk1 napisał:

> Tylko, że normalny człowiek widząc uliczną bójke robi w tył zwrot - i
              > oddala się stamtąd.

Chyba że nie zdąży i znajdzie się w jej centrum a kule nie wybierają ale o
              takim przypadku już pisałem. Ubicie bandyty nie może wiązać się z narażeniem
              życia zwykłego obywatela.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=28959889&a=28960593
            • kapeco Re: UPRAWIASZ DEMAGOGIĘ. 13.09.05, 13:47
              Ten wniosek wyczerpuje temat. Dzięki domk1 !!
            • cdsg nie masz racji 13.09.05, 15:42
              przynajmniej w jednym.

na mecze przychodzą normalni ludzie, na mecze przychodzą ojcowie z dziećmi. a
              nawet całe rodziny. jeśli nie wierzysz, zapraszam do Poznania, przyjdź na mecz,
              najlepiej na IV trybunę i spójrz jak to wygląda. bo nie wiem na jakiej podstawie
              zakładasz że na meczach nie ma normalnych ludzi, ale mam wrażenie że na własne
              oczy dawno trybun nie widziałeś.
          • mcgoo Re: POPIERAM -ZERO TOLERANCJI DLA BANDYTYZMU!!! 13.09.05, 09:54
            zwyczajnie - bede staral dowiesc swojej niewinnosci (albo sie uda albo nie jak
            to w zyciu)- a co do ryzyka postrzelenia to ono i tak istnieje (skoro juz teraz
            policja strzela), a na dodatek jest coraz wieksze - bo z bandytow "chlopcow"
            wyrosna bandyci "panowie" - tacy "panowie" lubia male czarne zabawki
      • no_one2 Re: ZOMO wróć! 13.09.05, 17:11
        ark-crusader napisał:

> Osobiście uważam, że jednym z większych błędów III RP była likwidacja ZOMO i
        > strach przed SKUTECZNYM użyciem Policji w przypadku burd, anarchii,
        > demonstracji górników, hutników, rolników, Solidarności i innych zadym
        > kibolskich czy blokad dróg itp. zachowań, kiedy czerń zakłócała porządek
        > publiczny, a władza bała się sprać warchołom dupy tak, żeby raz a dobrze
        > odechciało im się takich zachowań.

Wydaje mi sie ze przerabialismy juz uzycie sily przeciw "warcholom" w powojennej
        Polsce...W Poznaniu strzelano do wrogow klasy robotniczej,w Warszawie palowano
        Syjonistow...W Trojmiescie tez na ten temat cos powiedziec...Chlopczyku pomysl
        zanim napiszesz cos w stylu zomo wroc, bo te "warcholy" walczacy na ulicach
        sprawily min ze mozesz korzystac z dobrodziejstw internetu i belkotac na forum.
        A jak sie podoba panstwo policyjne to do Korei albo blizej masz Bialorus.Tam
        takie oddzialy o jakich marzysz sa nadwyraz skuteczne.
      • fanfanhooligan Re: ZOMO wróć! 13.09.05, 20:02
        ZOMO dostało by taki w.p.i.e.r.d.u.l że samo by się rozwiązało :DDD
    • substance czy nie można ich po protu zabić?? 13.09.05, 09:40
      oczywiscie tych "kibiców" czy jak ich tam zwał???ja jestem cały czas za zamirdyzmem i takie scierwo ludzkie nie jest dla mnie wiecej warte niż niesegregowane odpady.....kula w łeb i spokoj:)
      • wroclawianinn Re: czy nie można ich po protu zabić?? 13.09.05, 09:46
        W systemie o którym piszesz zawsze znajdzie się ktoś kto załapie się przez
        przypadek. Co zrobisz jeśli to będzie ktoś bardzo ci bliski z twojej rodziny?
        Co zrobisz aby zapobiec nieszczęściu jakie może się spotkać?

Czytam wątki na tym forum i odnoszę wrażenie że większość z Was niczym się nie
        różni od tych chuliganów. Wy reagujecie emocjami zamiast rozumem i oni czynią
        podobnie.

Przemyślcie to i przeczytajcie jeszcze raz! Czym wasza agresja i nienawiść
        różni się od agresji i nienawiści chuliganów i do czego może ona doprowadzić.

Życzę miłego dnia ;)
        • brolu1 Re: czy nie można ich po protu zabić?? 13.09.05, 09:58
          wrocławianin, oni niestety, forumowicze maja sporo racji
          nie jestem za zabijaniem, gumowe kulewystarcza, ale oni nie ponosza rzadnych
          wiekszych konsekwencji, spisani i do domu...
          prawo mamy chore, jak wszedzie, a gnojki czuja sie bezkarnie, nic nie robia
          sobie z napasci na innych ludzi, policjantow, czesto uzywaja butellek, plyt
          chodnikowych, nozy, innego swinstwa, oni moga zabic, i to sie zdarza

tzreba sie przed tym bronic-jak kilku zadymairzy , ktorzy nie zastanawiaja sie
          czy kogos zabija czy nie dostanie wpie.. plus roboty porzadkaowe, za frajer,
          itd to im sie odechce...

, czesciej niz z reki policji, to zwykle gowniarze, jak dostaną wpierd.l jak to
          robi policja na zachodzie-Wielka Brytaniam, Hiszpania, francja, grecja-tam
          policja najpierw leje potem pyta kto winny...
          a u nasz?
          załosne, policja boji sie takich gowniarzy...
        • proveritas Re: czy nie można ich po protu zabić?? 13.09.05, 11:05
          drogi wrocławianinie (co za piekne miesto)
          ...jak to sie mówi "gdzie drwa rabia tam wióry lecą" ...jak ktos chce sie tam znaleść to znaczy ze uczestniczy w nielegalnej demonstracji napalonego tłumu...a wtedy ja jako ewentualny komendant wydał bym tylko jeden rozkaz - zabic ich wszystkich
          brutalny pokaz siły i wszystko załatwione na cacy....za komuny to oni by mogli ale tylko kamieniem rzucic i to tylko raz bo drugiego razu by nie było:)
    • arahat1 czy do policji przyjmuja cioty??? jak trzeba spisa 13.09.05, 09:54
      emerytke co handluje pietruszka to jest ich 3.. a tu majac sprzet/bron nie moga
      dac sobie rady z bandziorami!! strzelac i pozabijac paru to ze strachu beda
      siedziec w piwnicach
    • wroclawianinn Nie dajcie ponosić się emocjom ;) 13.09.05, 09:58
      Muszę lecieć a Wy nie dajcie ponosić się emocjom, bo one ZAWSZE są złym doradcą
      i prowadzą do nieszczęścia.

Dzięki za dyskuję i pozdrawiam! ;)
      • herrkozz Re: Nie dajcie ponosić się emocjom ;) 13.09.05, 10:22
        Jak ja nienawidzę Twojej generacji
        Twoja generacja chora od przemocy
        Twoja generacja przekleństwo fryzjerów
        Speedy i tłuste oczy

Jak ja nienawidzę Twojej generacji
        Zwykła nienawiść dymi wam z dyni
        Młodzi policjanci, młodzi kibice
        Kretyni kontra kretyni

Pidżama Porno
      • naels Re: Nie dajcie ponosić się emocjom ;) 13.09.05, 16:12
        Drogi Wroclawianinie, ja tez nie popieram nieuzasadnionego uzywania przemocy
        przez policje. Ale czy do ciebie naprawde nie docieraja argumenty zwolennikow
        zaostrzenia metod walki z chuliganeria?

Wiesz, jaka jest roznica miedzy zablakana kula z broni policjanta a zablakana
        plyta chodnikowa, butelka z benzyna czy stalowa rura rzucona reka stadionowego
        bandyty? ano taka, ze prawdopodobienstwo oberwania tym drugim jest w Polsce
        DUZO WIEKSZE! Owszem, obawiam sie tego, ze moge stac sie ofiara pomylki
        policji. Ale 5 razy bardziej obawiam sie tego, ze po drodze na stadion zostane
        napadnieta i skatowana przez bande pijanych, otumanionych durna pseudoideologia
        gnojkow tylko dlatego, ze akurat bylam po drodze i mialam niewlasciwy kolor
        zakietu. A policja nie bedzie mi w stanie pomoc, bo dzieki nakrecanej przez
        bandytow nagonce medialnej bedzie miala zwiazane rece.

Niestety, jedynym skutecznym wyjsciem, jakie mi przychodzi do glowy, jest
        calkowite rozwiazanie polskiej ligi pilkarskiej. Ewentualnie zamkniecie
        stadionow dla publicznosci, pokazywanie meczow tylko i wylacznie w telewizji, i
        to z dwutygodniowym opoznieniem. Przeciez wiekszosc porzadnych ludzi, naprawde
        zainteresowanych sportem dawno juz przestala chodzic na mecze.
    • filerro pogrzeb hipermotocyklisty, będzie "uroczysty" 13.09.05, 10:11
      Mielec boi się kolejnych walk kibiców z policją...
      Mieszkańcy Mielca na Podkarpaciu boją się kolejnych walk pseudokibiców z
      policją...na dzisiaj potrzebne bedą chyba posiłki. Szykujmy się, dzisiaj wojny
      c.d., kto wie może jakaś kolejna tragedi się wydarzy(?).
      Szabelka! szabelka! Ole!Ole! pseudokibole.
      a tak w ogóle to mieszkamy w Europie, Zjednoczonej Europie
    • kj36 DO BANDZIORÓW TRZEBA STRZELAĆ!!!!!! 13.09.05, 10:15
    • madort "Nieletni zostali od razu zwolnieni do domów". 13.09.05, 10:20
      Bardzo słusznie. Będą mogli wziąć udział w środowym pogrzebie kibica-
      motocyklisty i w zadymie, która po nim planują. Przeciez to chory kraj!!!
    • facio60 Przecie policja rozrabia!!!!!!!!!! 13.09.05, 10:30
      1.Po co policja mieszała się do tego motocyklisty?????
      Młody chłopak miał prawo się wyszumieć.Zresztą co to takiego jazda po mieście z
      prędkością ponad 100 km/godz.On na pewno był mistrzem kierownicy.Proponuję
      zapytać kolesiów i rodzinę.Na pewno zgodnie to potwierdzą
      2.A co robiła policja na stadionie????
      Prowokowała samą obecnością dobrze ułożonych i miłych młodych ludzi.
      3.Dlaczego użyto siły wobec tych ludzi?????
      Pobawili by się trochę, puścili z dymem parę samochodów i sklepów, przetrzebili
      by policjantów, wzięli trochę broni z komisariatów i sami opanowali by sytuację.
      Najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!
      Zapytajcie rodziców, których dzieci zostały schwytane przez policję.Oni na
      pewno potwierdzą, że to tacy porządni młodzi chłopcy, tylko policja się ich
      czepia.
      • hrabia.mileyski większe uprawnienia dla policji 13.09.05, 11:24
        Policja musi mieć większe uprawnienia przy likwidacji takich zjawisk. To po
        pierwsze. Po drugie - kary dla bydlaków (bo nie nazwę ich kibicami) szczególnie
        surowe. I sądzę, że nie ma potrzeby wymyślania nowego prawa, tylko odpowiednio
        stosować już istniejące. Każdy prawnik zgodzi się ze mną, że w sytuacji, gdy
        bandzior bierze do ręki niebezpieczny przedmiot, jak chociażby płytę chodnikową,
        to rzucając ją w policjanta, czy kogokolwiek, CHCE czyjegoś uszkodzenia ciała i
        liczy się z tym,że swoim działaniem może spowodować ciężkie uszkodzenie, lub
        nawet wywołać skutek śmiertelny (zwazywszy na rodzaj uzytego przedmiotu). Ma
        tego świadomość,GODZI SIĘ NA TO I CHCE OSIĄGNĄĆ SKUTEK. Rzuca, by trafić.
        Usiłowanie zabójstwa w zamiarze bezpośrednim? Dlaczego nie? Niech przed sądem
        broni się z tego zarzutu, być może nie kazdemu bandycie się uda.
        I najważniejsze - chuligani muszą ponieść wszelkie koszty naprawy strat,
        dlaczego nie mają ich gnębić komornicy i firmy windykacyjne. Dotyczyć to musi
        też małolatów - za ich przewinienia odpowiedzialni materialnie są rodzice. Tych
        gnojków wypuszcza policja do domów bez żadnej właściwie sankcji, a za skutki ich
        działania płacimy my, podatnicy. Czas skończyć z tą ciuciubabką, jeśli rodzice
        gó..arza popadną w tarapaty finansowe, to raczej za ostatnie złotówki kupia dla
        niego łańcuch, a nie wypuszczą do kolesi na ulicę.
        Bezkarność bandziorów z jednej strony, a strach policji przed przekraczaniem
        uprawnień z drugiej powodują stały wzrost poczucia zagrożenia przez normalnych
        obywateli. Czas z tym skończyć, i to kosztem bandziorów, nie naszym.
    • hirsh1 Zginął człowiek-ludzie demonstroją Wyjaśnić źródła 13.09.05, 10:47
      Nazywanie dziś demonstrantów z Mielca "pseudokibicami" to dziś grube nadużycie.
      Zginął człowiek - ludzie demonstrują. Trzeba wyjaśnić źródła ich oburzenia.
      Kobice twiedzą, że śmierć ich kolegi spowodowali policjanci.
      Powinna powstać specjalna grupa dochodzeniowa spoza Mielca i Policji aby
      wyjaśnić prawdziwe okloiczności śmierci motocyklisty.
      Sprawa śmierci Przemka Czai - kibica ze Słupska niczego nikogo nie nauczyła?
      Kibice zachowują się karygodnie - granda i tyle ale wśród ich pogrmoców w
      mundurach policyjnych i ochraniarskich roi się od psychopatów co pokazały
      ostatnio nakręcone filmy.
      Gdzie są policyjni psychologowie, że licencje daje się takim bydlakom?
      • erg_samowzbudnik Re: Zginął człowiek-ludzie demonstroją Wyjaśnić ź 13.09.05, 13:30
        hirsh1 napisał:

> Nazywanie dziś demonstrantów z Mielca "pseudokibicami" to dziś grube
        nadużycie.
        >
        > Zginął człowiek - ludzie demonstrują. Trzeba wyjaśnić źródła ich oburzenia.
        > Kobice twiedzą, że śmierć ich kolegi spowodowali policjanci.
        > Powinna powstać specjalna grupa dochodzeniowa spoza Mielca i Policji aby
        > wyjaśnić prawdziwe okloiczności śmierci motocyklisty.
        > Sprawa śmierci Przemka Czai - kibica ze Słupska niczego nikogo nie nauczyła?
        > Kibice zachowują się karygodnie - granda i tyle ale wśród ich pogrmoców w
        > mundurach policyjnych i ochraniarskich roi się od psychopatów co pokazały
        > ostatnio nakręcone filmy.
        > Gdzie są policyjni psychologowie, że licencje daje się takim bydlakom?

Obrońco ucisnionych , 0 słownie zero tolerancji i tyle.
        • nelsonek Re: Zginął człowiek-ludzie demonstroją Wyjaśnić ź 13.09.05, 14:54
          a skad wiesz, ze to rzeczywiscie policjant nie zawinil?
    • wojtekz1 kibice 13.09.05, 10:48
      Nie rozmimiem, czogo boi sie Mielec? Podono żyjemy w praworządnym państwie.
      Dlaczego więc na bandyckie ataki to państwo nie reaguje? Dlaczego jest tak
      słabe? Do bandziorów trzeba strzelać, jak do wściekłych psów, bo oni boją sie
      tylko siły. Policja, jak w USA, powinna sięgać po broń, by bronić spokojnych
      obywateli i ich mienia. Na to płacimy podatki.
      Ale III RP nie umie obronić nawet tych, którzy są jej stróżami. Można w niej
      np. bezkarnie zabić komendanta głownego policji. Można organizować mafie
      (paliwowe i inne), przekupywać za słoik miodu sędziów. Można także organizować
      mecze i rzoruby, aby zaspokoić swoje prymitwne instynkty. Wszystki i tak
      bezkarnie.
      • kufelini ZERO TOLERANCE 13.09.05, 11:07
        Co to za bezsens ?

Jak to nie mozna sobie poradzic z banda bydlakow co biega po miastach i nie
        pozwala rodzinom wchodzic na stadion ? Widzieliscie kiedys zdjecia z naszego
        bylego 100-tysiecznika ? Rozradowane rodziny, niepowtarzalna atmosfera ? To
        przez takich bydlakow jak ci zadymiarze jest takie bagno w polskiej lidze. A
        dlaczego Anglicy sobie z tym poradzili, i nie ma zadnych barierek czy plotow
        pomiedzy trybunami a plyta boiska ? Wprowadzic zero tolerancji dla stadionowych
        barbarzyncow ! Naparzac pałą az sie w koncu naucza, az nie beda przychodzic na
        stadiony, w miescie wzmocone eskorty. A nie taki syf, ze dzieciakow od razu do
        domow wypuszczaja... co to ma byc do cholery ?? Naparzac, naparzac i naparzac...
        zero tolerancji dla bandziorow ! A kary, no hmmm... oczywiscie ciezkie roboty w
        miescie, naprawa szkod z wlasnej kasy, a jak jej nie maja, to za free...
        najgorsze roboty w miescie i dac im tabliczki "jestem stadionowym bandytą i z
        checia oczyszcze Wasze szambo" albo publikowac ich nazwiska w lokalnych
        gazetach, wtedy bedzie siara.

------------------------------------------------------------------------------

..............a co do strzelania.... to moze od razu wprowadzac na stadiony
        armie i transportery opancerzone ? Paranoja
        • kufelini Re: ZERO TOLERANCE 13.09.05, 11:09
          i pamietajcie, ze kara jest tylko skuteczna, kiedy jest nieunikniona. Oj mam
          nadzieje, ze sie zmieni prawo co do karania takich młotkow co sie leja na
          stiadonach, a policja bedzie miala wieksze prawo aby wprowadzic metode zera
          tolerancji... oj tylko czekam
    • kaprys4 Re: nie chodzi o zadyme a o wyjaśnienie morderstw 13.09.05, 11:22
      Szkoda motocyklisty ale policjantowi też nie zazdroszczę. Widać że się martwi
      tym co się stało. Ludzie ludziom sami stwarzają problemy. A po co? Trzeba
      trochę wyluzować z tą nienawiścią. Dotyczy to chuliganów jak i policjantów :(
    • hrabia.mileyski Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa 13.09.05, 11:30
      Te zdjecia to dowód na co? Chcesz nimi udowodnić jakąś tezę? Spróbuj obalć tę,
      że gó..arz zabił się sam.
    • planitnyk Koniec bandyty i pirata 13.09.05, 11:33
      bezwzglednie pacyfikowac bandziorow w szalikach ktorym sie wydaje ze oni tu rzadza. i odbierac prawo jazdy bandziorom ktorzy zabijaja nasze dzieci lamiac zasady ruchu drogowego !!!!
    • kabu12 NUDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.05, 11:39
      TA ZDZICZAŁA HOŁOTA WIDZĄC,ŻE MA DO CZYNIENIA Z DURNĄ I NAIWNĄ POLICJĄ BAWI
      SIĘ Z NIĄ W CIUCIUBABKĘ.NALEŻY TĘ HOŁOTĘ ZOSTAWIĆ W SPOKOJU, ONI SAMI SIĘ PO
      PIĄTYM RAZIE WYKOŃCZĄ.NALEŻY IM TYLKO DOSTARCZYĆ TROCHĘ ALKOHOLU,NARKOTYKI I
      ALKOHOL.PO TAKIM ZABIEGU POŻĄDNY KIBIC BĘDZIE MÓGŁ IŚĆ NA MECZ,A POLICJA
      ODZYSKA NALEŻNY JEJ SZACUNEK.
    • wicurpix Bez litości 13.09.05, 11:48
      Skoro są dowody na udzial w zamieszkach osob zatrzymanych to gdzie jest problem? Skazac ich w trybie natychmiastowym na te 10 lat a reszta się zastanowi czy chce nadal popisywac sie swoja brawura.
      • sosnowiczanin-91 bez sprawiedliwości? 13.09.05, 20:04
        Połowa (pseudo)kibiców Olimpii Elbląg zatrzymanych w nowym Mieście :Lubawskim
        była całowicie niewinna! serio i policja potrafiła zgarnąc tylo tych co nic!
        nie robili, a bandyci uciekli. Teraz 22 chłopakom grozi 5 lat w pace. A wy się
        dziwicie, że w Mielcu zamieszki
    • tkm333 Gdzie są RODZICE tych gó..arzy ??? 13.09.05, 12:10
      Gdzie są RODZICE tych gó..arzy ??? Jak się znowu wydarzy tragedia, bo w
      ogólnym zamieszaniu któryś zginie, to znowu będą pokazywać zapłakaną mamusię
      użalającą się na bandytów z policji, a przecież jej synuś to było takie dobre
      dziecko.
      TYLKO KARY PIENIĘŻNE DLA RODZICÓW NIEPEŁNOLETNICH BANDYTÓW mogą spowodować
      poprawę. Ucząc ich bezkarności wychowujemy przyszłych bandytów i złodzieji.
      • kaprys4 Harują po 12 h dziennie za 800 zł aby czynsz zapła 13.09.05, 12:25
        Harują po 12 h dziennie za 800 zł aby czynsz zapłacić za mieszkanie i związać
        koniec z końcem. Kto w takich warunkach ma czas na pilnowanie dzieci?
        • maro713 Re: Harują po 12 h dziennie za 800 zł aby czynsz 13.09.05, 13:39
          Zawsze można znależć czas na wychowanie dzieci, trzeba tylko chcieć, a nie
          szukać pretekstu na wszystko.
          Przecież to szlag trfia człowieka, jak głupie media dopuszczają do anarchizacji
          kraju! Jest prawo i koniec, a nie teraz media może będą pełnić rolę sądów?!
          Gó..arze będą wyjaśniac czyja jest wina, a media im wtórują. To jest chore!!!!!
      • madort ZAPŁAKANE MAMUŚKI KIBOLI 13.09.05, 18:15
        Taka zapłakaną mamuśkę widziałem w niedziele w TVN w programie "Pod napięciem".
        Rzecz była o zastrzeleniu młodocianego włamywacza przez właściciela domu.
        Według matki właściciel domu zwabił chłopaka dzwoniąc do niego przez telefon
        komórkowy. Skąd to wie? "Na pewno biling to wykaże...". Jakim cudem biling (o
        ile to prawda) ma wykazać treść rozmowy tego już nie raczyła wyjasnić. Na
        pytanie dlaczego wszedł na podwórze domu zdziwiona stwierdziła, że "furtka była
        uchylona...", co rozumiem w jej pojęciu (o ile to prawda) jest automatycznym
        zaproszeniem do włażenia na teren prywatny. Dlaczego wybił szybę w drzwiach
        wejściowych? Nikt nie udowodnił, że to zrobił jej syn (w podtekście, gospodarz
        domu zaczął niszczyć swój dobytek akurat w chwili gdy jej pociecha zaczęła
        grasować po cudzej posesji). Czy nie może zrozumieć, że ten człowiek miał prawo
        czuć się zagrożony gdy zobaczył jak pijany mężczyzna w nocy włamuje się do jego
        domu? Jaki tam pijany. Sama widziała jak na 10 minut przed zajściem jej syn
        wychodził z domu zupełnie trzeźwy by odprowadzić kolegów. Ale ekspertyza sądowa
        stwierdziła ponad 2 promile alkoholu w krwi denata. To jakaś pomyłka a poza tym
        ona protokółu z sekcji jeszcze nie dostała (czyli jakby tego w ogóle nie było).
        Oto przykład jak rzeczywistość miesza się w mózgu z pobożnymi życzeniami.
        JAKI TO MA ZWIĄZEK Z ZADYMĄ? Ano ma. Takich samych głupich argumentów będa
        używać zapłakane matki tych szczeniaków, którzy planują kolejne awantury. "Mój
        Adrianek to dobre dziecko, chodzi regularnie do kościoła i codziennie myje
        nogi. On tylko przechodził przypadkowo koło tej całej awantury bo szukał w
        tłumie kolegi z klasy żeby mu oddać zeszyt od matematyki. A pijany to na pewno
        nie był, tylko się tak czasem zatacza jak butapren powącha...". I tak dalej, i
        tak dalej. Zaczyna się powoli tworzyć w Polsce społeczeństwo klasowe, gdzie
        bieda i głupota stają się dziedziczne.
        • kufelini Re: ZAPŁAKANE MAMUŚKI KIBOLI 14.09.05, 00:39
          Bardzo mądrze powiedziane. Tez to widzialem, absolutny brak mozgu, a glupota
          przechodzi z rodzicow na dzieci. Oczywscie martwy syn, to tragedia, ale ja tez
          strzelalbym, nie aby zabic, moze w kolana, moze w stopy, moze tylko w powietrze,
          ale na pewno po to, aby ludzie nie bali sie strzelac do bandytow. Poslkie prawo
          musi byc zmienione, aby nie chronilo przestepce, tylko ofiaru. Wg byla to bardzo
          dobra decyzja sądu. A teraz ten czlowiek jest ciagle zastraszany, a cale to
          miasto wiesza na nim psy, jest taka nagonka, ze gostek juz wysiada psychicznie.
          A matka zgrywa sie świetą...

... dzis jest pogrzeb tego motocyklisty, teraz kazdy o nim mowi kolega, a pewnie
          go nie znali i na oczy nie widzieli. I tu tez tragedia, winna brawura i olanie
          przepisow drogowych, wezwan policji... i tą tragedia, teraz te bydlaki chca
          zrobic odwet, przyjezdzaja debile z innych miast (tylko po co ? oczywiscie, ze
          na bitwe, jak nie mielczanie zaczna, to ci co przyjadą, przeciez na darmo nie
          przyjezdzaliby)... oj bedzie sie w Mielcu dzialo... tylko zebysmy niemieli znow
          kilku pogrzebow, i znow kilku glupich matek, i znow kolejnych napieprzan z
          gliniarzami. A w sumie moze pare pogrzebow przyda sie. Zero tolerancji dla
          oszolomow. Policjo, lejcie ich az milo ! Nie zal mi tych debili i glupoty w
          spolecznstwie.
    • rudies chuligani? 13.09.05, 12:23
      Mozna zrozumiec ze margines spoleczenstwa pokazuje prawdziwe kolory i
      zapachy,jakkolwieknie ma zadnego powodu aby to zajmowalo pierwsza strone
      Gazety,nie robmy z nich gwiazd upadlej generacji,matoly ktore zaczynaja bojki
      powinni byc natychmiastowo aresztowani i moze za 200 lat zrozumieja ze
      jezeli "rozrabiasz ,idziesz do pierdla".Swiat cywylizowany jest oparty na mysli
      postepu a nie zacofania, a te barany zawsze beda zywym dowodem na opoznienie
      regionalne w stosunku do bardziej rozwinietych regionow Europy.Na koniec musze
      przyznac ze brzmi to absurdalnie aby chuligani zapowiedzieli"demonstracje",co
      nastepne?wlasna partia?
    • dobrasekta "pięciu kiboli Motoru" GAZETO! CO TO ZA JĘZYK!?!?! 13.09.05, 12:36
      powoli coraz mniej was odróżnia od superexpressu czy faktu - gazet pisanych dla
      prostaków w języku prostactwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka