Dodaj do ulubionych

Policjant zakleił numery swego samochodu

13.09.05, 20:07
odbierał haracz z agentury!!i nie chciał by go poznali
Obserwuj wątek
    • alterpars Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 20:12
      niee to byl pewnie komunista. Bo w u nas w Polsce podzial jest jednoznaczny. Zli
      to sa komunisci a dobrzy to niekomunisci a juz najlepiej kiedy sa ziejacymi
      nienawiscia katolikami. Ot jak np krysztalowy R.Giertych Ojciec Wszystkich
      Rodzin Polskich.
      • ouimet Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 20:29
        ziejacy nienawiscia katolik /nie?/rowna sie ziejacemu nienawiscia innowiercowi.
        Amen.
        • dan3iger A! Rozumiem czemu Foto Blocker jest nieskuteczny ! 13.09.05, 21:44
          Teraz rozumiem czemu Foto Blocker jest nieskuteczny, no tak - naklejka PO PRAWEJ
          STRONIE szyby służy identyfikacji pojazdu jak tablica rejestracyjna jest
          nieczytelna, teraz to wszystko ma sens. A skoro zakleił naklejkę POLICJANT to
          znaczy że on wie że ją TRZEBA zakleić.
          Tylko nie wiem czemu POLICJA afiszuje się z tymi poufnymi zapewne informacjami :)
      • at_work Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 20:53
        Wcale nie. Ten podział w policji to: Psy/suki.
    • ziarnoo Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 20:25
      tak, wiele sukcesow, np dokleil staruszce z sasiedniej klatki wasy, psiknal gazem pieprzowym prosto w psa, rabnal kilka marchewek ze straganu, zakleil tablice rejestracyjne etc, wyjatkowy talent mozna by rzec nietuzinkowy funkcjonariusz. pozdrawiam
    • b.6.1966 Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 20:32
      A mnie interesuje, dlaczego zakleil tylko w samochodzie? A sobie , co
      pozaklejal??Odwagi, strozu prawa!Jak juz zakleilo sie tabliczki i powiedzialo
      A, nalezy dojsc do Z, nie?Istnieje wiele miejsc, godnych zaklejenia. Zaufaj!
    • jakarta Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 20:42
      Ale gościu! Ma chłop fantazję! Awansować go!
    • agtom11 Re: Policjant -też przestępca. 13.09.05, 21:02
      To że zakleił numery to nic dziwnego-na wjazd do banku trzeba sie konspirować.
      Trzeba było sprawdzić dobrze autko to i kominiarka by się znalazła.
      Akumple z obstawy miasta byli chyba na mszy w kościółku.więc miasto bezpańskie-
      wymarzona chwila na dobry skok.
      • avin Re: Policjant -też przestępca. 13.09.05, 21:08
        Sprawe trzeba wyjasnie i w zwiazku z tym nalezy powolac specjalna komisje ktora
        wyjasni wszelkie okolicznosci.
        1
      • avin Re: Policjant -też przestępca. 13.09.05, 21:18
        Sprawe trzeba wyjasnie i w zwiazku z tym nalezy powolac specjalna komisje ktora
        powinna wyjasnic wszelkie okolicznosci zwiazane z zaklejeniem.Mnie osobiscie
        nasuwaja sie nastepujace pytania:
        1) Czy to policjant zakleil czy doszlo do prowokacji i ktos mu zakleil?
        2) Czy policjant mial swiadomosc tego ze zaklejanie jast przestepstwem?
        3) Czy policjant byl swiadom faktu poslugiwania sie pojazdem o zaklejonych
        numerach?
        4) Czy zaklejenie wiazalo sie z zamiarem lamania prawa?
    • albina2 Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 21:26
      Zostal ukarany 100 zl. mandatem ? Przeciez to jest chore , On powinien stracic
      conajmniej prace. Na jego miejsce jest kolejka.
      • zimny.stefan przecież to tylko wykroczenie 13.09.05, 23:26
        i o co tyle krzyku???
        zamordował kogoś? - przecież to tylko wykroczenie

albina2 napisał:
        > Zostal ukarany 100 zl. mandatem ? Przeciez to jest chore , On powinien stracic
        > conajmniej prace. Na jego miejsce jest kolejka.
    • czerwony_zlodziej Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 21:46

"To policjant z długim stażem i doświadczeniem, mający na koncie wiele sukcesów
      zawodowych." - i to właśnie jest zmorą nowoczesnej policji! Starzy dziadkowie
      ze struktur milicyjnych mają takie same nawyki jak bandyci z PZPR ktorzy kradli
      i kraść będą nadal. Takich nawyków nikt i nic nie zmieni. trzeba zwalniać i
      przyjmować nowych, zdolnych, nie skażonych zaszłościami i przeświadczeniem
      bezkarności!!!

• krakowiak47 Wart Pac pałaca a pałac Paca! 13.09.05, 23:28
        Stara ręka młodą myje. Kiedyś 6 uczniów szkoły policyjnej wjechało we mnie
        swoim gazikiem i uciekli z miejsca wypadku. Przed kontrolą wewnętrzną
        tłumaczyli się, że bali się, bym ich nie pobił. Oczywiście doświadczeni koledzy
        wsparli młodych pokazując im jak powinien postępować prawdziwy policjant, a
        mnie próbowali oskarżyć o składanie fałszywych zeznań. To jest nasza policja. I
        stara i młoda w zgodnym sojuszu i pewna swej bezkarności!
    • xxxxyyyyzzzz [...] 13.09.05, 21:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • andrzej9927 Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 22:12
      Chcę Wam drodzy sędziowie donieść,że zdarzył mi sie kiedyś podobny numer. Do
      tej pory nie znalazłem sprawcy. Zuważyłem nalepkę przysłaniającą połowę tablicy
      rejestracyjnej po podjechaniu pod garaż. Ot, taki żart. Głupi? Może, ale
      głupich jest więcej miż mądrych.
      • xxxxyyyyzzzz Pisz jasniej 13.09.05, 22:14
        a nie jak jakis debil.
    • n.kazantzakis Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 22:33
      To był NACZELNIK PREWENCJI? to nie jest dowcip 10lecia w policji?! Normalni
      policjanci pracują w terenie, warunki mają - żenujące (brak komputerów, dostępu
      do sieci, aparatów cyfrowych), ale pracują jak mogą. Bez fanfar, zwyczajnie, co
      dnia. Znam i lubię mojego dzielnicowego. Porządny gość. A Wy znacie swoich?
      • jerry21 Re: Policjant zakleił numery swego samochodu 13.09.05, 22:39
        zartownis z ciebie - kto zna dzielnicowego - a kto to jest dzielnicowy- dzieli
        lupy czy co ?
      • krakowiak47 Niemożliwe, dzielnicowi od lat nie występują 13.09.05, 23:22
        Słaby dowcip. Jaki dzielnicowy? Ostatni raz słyszałem o takim kilkanaście lat
        temu. W terenie? Może na rybach, bo w okolicach mojego domu nie występuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka