error_not_found LPR to sekta Giertycha 16.09.05, 21:37 Sekta LPR. Założona nielegalnie, zarejestrowana na podstawie sfałszowanych dokumentów. Powini ją zdelegalizować a tego oszołoma wysłać do pierdla. Zarzutów znalazłoby się przeciwko niemu tyle, że mógłby do końca życia na rozprawach siedzieć. A ten tekst powala: Teściowa "robiła Rogalskiemu kampanię wyborczą"... Wszyscy ci uwierzą, brzmi tak przekonywująco. Skompromitowany "downie", mam nadzieję, że do 25 września spadniecie poniżej 5%, żeby nie trzeba było oglądać więcej twej "mordy". Szykuj się na emeryturę, miałeś swoje 5 minut i świetnie je wykorzystałeś by się kompletnie zbłaźnić i ośmieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: LPR to sekta Giertycha 16.09.05, 21:42 ale ubaw! nosil"wilk"razy kilka,poniesli i wilka:) Odpowiedz Link Zgłoś
gmoszkow Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 21:48 G. to prawdziwy bohater - jak on cierpi, że musi swoje prawdy objawione ludziom tłumaczyć, a ci ludzie to tacy debile i nic nie rozumieją. Przypomina mi się dowcip o radiu erewań: Czy to prawda, że Roman G. jest czysty jak łza??? - pyta radiosłuchacz Tak, to prawda, tyle, że nie Roman G. i nie jak łza, tylko jak diament - odpowiada jak zawsze nieomylne radio Erewań. Odpowiedz Link Zgłoś
cat-a-stroffa Gej z Tych? 16.09.05, 21:49 co gej-z-Tych robił przez całe życie? komu się kłaniał gdy sb wyrywała opozycji paznokcie? jak diabeł z pudełka.. Odpowiedz Link Zgłoś
bimber997 O jejku, jejku 16.09.05, 21:50 żonka się źle poczuła, gdy prawda wyszła na jaw Odpowiedz Link Zgłoś
onufry5 Giertych już wiele razy zaprzeczał... 16.09.05, 21:56 ...w bardzo podobny sposób. Przykład: nie rozmawiał z Kulczykiem Jasnej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś
tuturlistan Re: Giertych już wiele razy zaprzeczał... 16.09.05, 22:03 A ja przeczytałem, że nie rozmawiał z Kulczykiem Z Jasnej Góry. Roman się stara jak może, tylko ma coś z głową nietak, i koniec jego politykierstwa jest już bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych już wiele razy zaprzeczał... 16.09.05, 22:08 Tu się chyba mylisz. Jasnogórski Koń Który Łże jest niezniszczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
tuturlistan Re: Giertych już wiele razy zaprzeczał... 16.09.05, 22:23 Niespodziewam się. Ludziki już są zmęczone tym całym szitem, który im się serwuje, i mam nadzieję że wyjdzie to przy wyborach. Wystarczy popatrzeć jakie osiągi miał lpr i samoobronka, jeszcze 1,5roku temu a jakie teraz. Ile moża?! Niech wracają skąd przyszli - donikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszekk5 Głosuję na Giertycha 16.09.05, 22:03 Dzięki Gazecie głosuję na GIERTYCHA. Dziękuję Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Głosuję na Giertycha 16.09.05, 22:08 zbyszekk5 napisała: > Dzięki Gazecie głosuję na GIERTYCHA. > Dziękuję > Zbyszek Głosując na Romana, głosujesz na całą Ligę Giertyszej Rodziny. Cóż to za oszczędnoość kuponów do głosowania. Słuchajcie, oni naprawdę mają sposób na wyciągnięcie nas z dołka ekonomicznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
visitor5 Re: Głosuję na Giertycha 17.09.05, 19:30 obrazoburca napisał: > Słuchajcie, oni naprawdę mają sposób na wyciągnięcie nas z dołka ekonomicznego! Chyba miałeś na myśli "dołek ekumeniczny"????? Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Głosuję na Giertycha 17.09.05, 22:26 visitor5 napisał: > obrazoburca napisał: > > Słuchajcie, oni naprawdę mają sposób na wyciągnięcie nas z dołka > ekonomicznego! > > > Chyba miałeś na myśli "dołek ekumeniczny"????? Tyż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Głosuję na Giertycha 16.09.05, 22:18 zbyszekk5 napisała: > Dzięki Gazecie głosuję na GIERTYCHA. > Dziękuję > Zbyszek zaplacil ci czy jestes jego rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_polskiego_dworku Na zlosc mamie odmroze sobie uszy... 16.09.05, 22:33 > Dzięki Gazecie głosuję na GIERTYCHA. Co za glebia argumentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Głosuję na Giertycha 16.09.05, 23:26 A głosuj, głosuj. Jak się zaprzyjaźnicie to będziecie mogli jeść siano z jednego paśnika. Byle gdześ na Syberii... Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Kim są wyborcy LPR i Giertycha? 16.09.05, 22:13 Jest dla mnie zagadką jaki to człowiek, jacy ludzie głosuja na takiego oszołoma, na taką pokręconą partię? Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Kim są wyborcy LPR i Giertycha? 16.09.05, 22:18 chris12 napisał: > Jest dla mnie zagadką jaki to człowiek, jacy ludzie głosuja na takiego > oszołoma, na taką pokręconą partię? Polacy. A to Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Kim są wyborcy LPR i Giertycha? 16.09.05, 22:49 obrazoburca napisał: > chris12 napisał: > > > Jest dla mnie zagadką jaki to człowiek, jacy ludzie głosuja na takiego > > oszołoma, na taką pokręconą partię? > > Polacy. > A to Polska właśnie. > pieprzyc ich...to ci wlasnie ktorzy nawet brykow nie sa w stanie do konca doczytac, tylko robia sobie kserowki...a wiecie dlaczego Doda uzyskala taki dobry wynik w tescie na inteligencje? nie wiedzie? ... zapytajcie mnie...ale po co wam wiedziec, wazne ze uzyskala...glupi narodzie Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 22:19 brutalizacja polityki czy też się wycofa? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 22:22 atak na teściową nie ma już żadnych świętości? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 22:58 loppe napisał: > atak na teściową > nie ma już żadnych świętości? hahahhaha,,,rozeslalam to wsrod znajomych,,,zgadzaja sie z toba..jak juz tesciowa nie jest kompendium sietosci to co nim jest!!!!'''Kuźźźźźźaaa, czy wy Polacy czytacie cos ponad Herlekina?????????????????????/ watpie...wstyd mi za wsa,,,musze sie znajomym z wielkiej brytani tlumaczyc...pokazuje na was palcem i moiwe - to wlasnie te oszolomy..i ide popodziwac ksiezyc..do tej pory bylam bierna..,wierzejski ..chodz tu do mnie...chce po prostu porozmawiac..a ci koledzy..to z etnografii] poscigowej...zupelnie niegrozni:D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekzak Giertych grozi sądem za zwolnienie teściowej 16.09.05, 22:21 Giertych grozi sądem za zwolnienie teściowej. Ojciec Romka czyli towarzysz Maciej Giertych był bliskim współpracownikiem Jaruzelskiego ale miał szczęście bo SB spaliło jego akta. Teraz Giertych wyzywaja wszyskich którzy im sie sprzeciwia od wykolejeńców i oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
januzs1 Giertych - dzięki TOBIE wiem, że są NORMALNI 16.09.05, 22:31 Tak czytam komentarze do artykułu i czuję się jak w wirtualnej rzeczywistości (jakby tego nie nazwać). Bo jeżeli podejdzie się statystycznie do tematu – to co 6 opinia powinna być zgodna z tendencją mediów (nie koniecznie GW akurat) a tu proszę – jakbym znalazł się wśród takich co myślą jak ja (być może normalnych). I tylko, skoro to ci „normalni” (jak ja np. (znak zapytania)) są opiniotwórczy – to skąd ten LPR, Samoobrona i wiele innych wynalazków. Po doświadczeniach z ROMKIEM, doszedłem do wniosku, że : „ KŁAMSTWA NIEMA – JEST TYLKO NIEUDOWODNIONA PRAWDA ” „i o to walczyliśmy” pa Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Giertych - dzięki TOBIE wiem, że są NORMALNI 16.09.05, 23:31 Mohery nie siedzą w necie, a łysi mają inne fora. Ale do wyborów pocupkają niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
akff U nas na wsi 16.09.05, 22:38 takich jak Pan Giertych od razu wali sie w ryja (lub w paszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: U nas na wsi 17.09.05, 01:36 akff napisał: > takich jak Pan Giertych od razu wali sie w ryja (lub w paszcze) to ty mangold, prawda? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pepemikrobi Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 22:45 "Trzymaj sie z dala od kazdego, kto mowi o sobie, ze jest dobry i madry, bo prawie na pewno jest zly i glupi." (Mądrość internetowa) Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 22:48 Chciałby zwrócić Ci tylko uwagę, że za podobnie chamskie insynuacje, niejaki Huelle ma przeprosić księdza Jankowskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 17.09.05, 01:56 eee... Huelle nie pisał nic o tesciowej ks. Jankowskiego. Huelle ma go przeprosić za coś zupełnie innego. romek nadmiernie dba o rodzinę (tesciowa, żonę) i to jest chyba dla polityka gorsze niż oszołomstwo bo ludziom się nie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nikiforia1 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 17.09.05, 09:59 mrrek napisał: > Chciałby zwrócić Ci tylko uwagę, że za podobnie chamskie insynuacje, niejaki > Huelle ma przeprosić księdza Jankowskiego ... Niejaki Jankowski będzie musiał poczekać na przeprosiny i może się nie doczekać, czego jemu i sobie życzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 BIEDAK,NERWY MU PUŚCIŁY 16.09.05, 22:51 Strasznie widać się wzbraniał przed załatwieniem pracy dla teściowej.A taki był dotychczas ostrożny.Wydawał się być politycznym wygą , a tu proszę.No cóż, żyć z czegoś trzeba.Zootechnik nie zarabia zbyt dużo,więc dalej kto żyw w rodzinie do polityki. Ale niech się nie martwi.Syn Millera nie takie pieniądze zarabiał na licznych fikcyjnych stanowiskach.I co? I nic.Popisali,popisali i przestali. Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: BIEDAK,NERWY MU PUŚCIŁY 17.09.05, 02:00 tak miller się jeszcze śmiał że jego syn zarabiał 5tys brutto w polskiej miedzi tylko nikt nie wiedział za co i nikt go tam nie widywał. nawiązując do przekrętów które tam miały miejsce (m. in jakiś kierowca zarabiał coś koło 20 tys. i tyleż czyjaś asystentka) miller żartował że syn nie zarabia nawet tyle co kierowca. Ten śmiech, gruszki na wierzbie i obietnice że jak sld porządzi to ludzie nie będą szukali jedzenia na śmietnikach osły które głosowały na sld zapamietają tej partii na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
rododendron7 Giertych - podłym kłamcą 16.09.05, 23:00 wlasnie, Romek - miekkim przyrodzeniem jestes Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Giertych - podłym kłamcą 16.09.05, 23:09 loppe napisał: > atak na teściową > nie ma już żadnych świętości? Romek..wiesz co? spie..j Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Giertych - podłym kłamcą 16.09.05, 23:16 bio.mum napisała: > loppe napisał: > > > atak na teściową > > nie ma już żadnych świętości? > > > Romek..wiesz co? spie..j to nie ja zrobilam wielokropek, widocznie jakas inna sila...ale wszy polskich nadal nie widze...jestem pewna..Romek wezwal ich na jakies nadzwyczajne zebranie na ktorym sie ucza odpowiedzi na pytanie - Nasza tesciowa to tesciowa kazdego polaka????:))) ; ))))) niech chlopaki cwicza....wierzejski..powiem ci jedno..w calym swoim 30letnim zycoi nie spotalakm rownie paskudnego..a biore pod uwage tylko i wylacznie twoja fizjonomie..jka dla mnie jestes najbardziej odrazajacym typem czwartej er pe. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Giertych - podłym kłamcą 16.09.05, 23:24 ..jka dla mnie jestes najbardziej odrazajacym typem czwartej er > > pe. Rozumiem, że porównujesz ze słodkim, przyjaznym uśmiechem Miodowicza, szczerym, otwartym spojrzeniem Wassermanna, porażającą prostotą Grzesika, wykwintną inteligencją Aumillera. Tu Jasnogórski Koń Który Łże jednak odbija in minus. A może ma tylko niefart? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Giertych - podłym kłamcą 17.09.05, 02:03 uu1 napisała: > ..jka dla mnie jestes najbardziej odrazajacym typem czwartej er > > > > pe. > Rozumiem, że porównujesz ze słodkim, przyjaznym uśmiechem Miodowicza, szczerym, > > otwartym spojrzeniem Wassermanna, porażającą prostotą Grzesika, wykwintną > inteligencją Aumillera. Tu Jasnogórski Koń Który Łże jednak odbija in minus. A > może ma tylko niefart? :-)) pewnie masz racje...ale ja juz przestalam wierzyc ze jeszcze kiedys spojrze w oczy Miodowiczowi..nawet nie wiesz Kostek ...to ja cioteczna siostra twojego kolegi hehhehe, jadlam wtedy obiad w twoim towarzyswie i myslalam - ooo..polityk...pewnie madry czlowiek hahahahahhaha, bylam wtedy dzieckiem a wiesz co ja teraz na to?? hahahahahhahahhaahha i zgin przepadnij oszolomie Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Giertych - podłym kłamcą 17.09.05, 04:40 bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > ..jka dla mnie jestes najbardziej odrazajacym typem czwartej er > > > > > > pe. > > Rozumiem, że porównujesz ze słodkim, przyjaznym uśmiechem Miodowicza, > szczerym, > > > > otwartym spojrzeniem Wassermanna, porażającą prostotą Grzesika, wykwintną > > > inteligencją Aumillera. Tu Jasnogórski Koń Który Łże jednak odbija in min > us. > A > > może ma tylko niefart? :-)) > pewnie masz racje...ale ja juz przestalam wierzyc ze jeszcze kiedys spojrze w > oczy Miodowiczowi..nawet nie wiesz Kostek ...to ja cioteczna siostra twojego > kolegi hehhehe, jadlam wtedy obiad w twoim towarzyswie i myslalam - > ooo..polityk...pewnie madry czlowiek hahahahahhaha, bylam wtedy dzieckiem > a wiesz co ja teraz na to?? > hahahahahhahahhaahha i zgin przepadnij oszolomie Juz nie bluzgaj na tego szefa oszolomow... Gertych nie jest oszolomem. Tylko jego konando ....jest....Oszolomstwo... Zaczynasz go ponizac jak jego ludzie tu robja na necie za wszystkimi.... A le jest roznica ,oni sa mlodzi nieswiadomi i jeszcze podlegaja naprawie.... Ty swiadomie mu wytykasz jego patologie.polityczna, On zyje na mitach dawniejszych.. I chce zaistniec w POLSCE jako wazna postac polityczno_anarchistyczna.... Mamy w polsce kilku takich karierowiczow jak psychol macierewicz .RomanGertych ..... Oni musza atakowac. Gertycha komando atakuje pomidorami kamieniami itp. Gertych musi atakowac Prezydenta premiera i marszalka. Pionkow nie atakuje bo nie ma tam telewizji.. macierewicz podobnie uzywa sobie... Antek jest usprawiedliwiony przez politykow, bo wszyscy maja go za psychola... Gertycha trzeba trzymac na dystans.... Komando romusia ozywi sie , jak szef ma klopoty medialne.... Romus sie poprawi jak dorosnie , ja recze za NIEGO ( po 40 ce ) bedzie ministrem a jego komando bedzie bardziej agresywne.... Roman Leczy zone i zazdrosci cimoszewiczowi<ze tamten ma spokuj swiety.. Odpowiedz Link Zgłoś
sternsternhard Re: Rogalski tchórzem? 17.09.05, 08:36 Ciekawa rzecz. Fakt: Rogalski zatrudnia teściową Giertycha. Rogalski biadoli, że musiał to zrobić bo się bał. Niezaleznie od tego w jaki sposób teściowa zaczęła tam pracować (nepotyzm czy propozycja Rogalskiego), Rogalski właśnie ogłąsza wszem i wobec, że jest tchórzem i marionetką działającą ze strachu. Czy ktoś go zmusił do działania w LPR? Ktośmu zabraniał odejść? Przecież to jest mały człowieczek łasy na pańśtwowe pieniądze - sądząc, po tym, że odszedł, gdy nie został umieszczony na listach wyborczych. A robi się z niego obrońcę demokracji. ps. nie jestem zwolennikiem LPR i nie zamierzam na nich głosować. Ale ze zdroworozsądkowego punktu widzenia dobrze się stało, że Rogalskiego nie ma w partii. Jednego zachłannego człowieka bez zasad mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Giertych:podejme kroki... 16.09.05, 23:27 Gdzie lezy problem, Romanie? To samo spotkalo Cimoszewicza z twojej strony, wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
ttomee leżysz i łżesz 16.09.05, 23:32 towarzyszu Giertych. Jak tY im tak Oni tObie Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Giertychy,do żłoba już nie pasują wasze wytrychy!! 16.09.05, 23:36 Wygięte druty nie pokonją zamka eletronicznego nawet z pomocą radyja od Maryśki dziewicy po wielokrotnym porodzie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
othiym [...] ale ale... 16.09.05, 23:51 Nie bylbym tak rozentuzjazmowany, o ile <dzieki Ci Ojcze> zarzut jest <Nadziejo przybywaj> prawdziwy, o tyle realne szanse smierci politycznej tej swini sa niewielkie <oh Spraw zebym sie mylil>. Jestem ateista, nie hipokryta Odpowiedz Link Zgłoś
brlink dlaczego Roman G. jeszcze w lochu nie siedzi?! 16.09.05, 23:48 po tej akcji na Jasnej Gorze powinien dawno pozegnac sie z funkcjami publicznymi, ale widze ze szybciutko wszyscy o tym zapomnieli. A historyjki dot. tesciowej moze wciskac swojej MW. pseudoprawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 cholerny konski łeb.. 16.09.05, 23:49 nie dosc, ze pluje jadem naokolo.. uprawia nepotyzm (tesciowa), to jeszcze nie umie sie do tego przyznac - wiadomo, romus jest swiety... uwazaj bo w gumiakach do nieba pojdziesz:-) ludzie... jak mozna należeć do lpr? (male litery nieprzypadkowo) jak mozna byc w mlodziezy "wesz polskiej"? przeciez to neofaszyzm i bezmóżdże dzis szedlem ulica Wroclawia.,.. szedlem a przede mną taki typowy mw (małe litery zamierzone) ... łapki szeroko rozlozone, jakby dwa telewizory niosl, lysy.. karczek wygolony.. brązowa kurtka z polskim godlem na plecach kurde .. ja sobie nie zycze, zeby takie gowna nosily na plecach polskie godla.. nie zycze sobie, giertychu ty cwoku! nie zycze sobie! Polak ... twoj prawie rowiesnik! Odpowiedz Link Zgłoś
sternsternhard Re: cholerny konski łeb.. 17.09.05, 08:39 > dzis szedlem ulica Wroclawia.,.. szedlem a przede mną taki typowy mw (małe > litery zamierzone) ... łapki szeroko rozlozone, jakby dwa telewizory niosl, > lysy.. karczek wygolony.. brązowa kurtka z polskim godlem na plecach należął do MW, bo miał godło na plecach???? Ty sie dobrze czujesz? Tusk mówiący, że należy dbać o polską rację stanu też należy do MW? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 Re: cholerny konski łeb.. 17.09.05, 12:16 nie powiedzialem, ze "nalezał", powiedzialem, ze "typowy mw" i nie mow mi, ze ich bojowki to nie sa zwykłe łyse skinole.. na dodatek z mozgiem wielkosci orzeszka tacy wlasnie sa chlopaczkowie z mw z palantem pardą na czele.. az wstyd, ze ten buc jest z mojego miasta :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Romanek ty lepiej nie strasz !!! 17.09.05, 00:08 Romuś ty lepiej nie strasz.trzeba wkońcu wydorośleć i jak się kłamie to trzeba się do tego przyznać.Ale to dla Ciebie niezrozumiałe i za trudne,mimo prawniczego wykształcenia ty udajesz,że nic nie kumasz.U Ojca Rydzyka to ty jesteś niewinny jak lelija.Wstyd.Jest taka sekta co mówi co innego i inaczej czyni, a jeszcze jak ty nawiedza domy porządnych ludzi.To Swiadkowie Jehowy.Może ty jesteś ich cichym wyznawcą,ale wstyd Ci się do tego przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 List otwarty do Giertycha i jego wspolpracownikow 17.09.05, 00:27 Panie Giertych napisze panu o pana przeciwnikach i o panu w nadziei ze pomoze to panu aby sie nie osmieszac. Pana przeciwnicy: Dzialaja na skale globalna. Ich kwalifikacje polityczne sa takze na skale globalna. So niesamowicie sprytni. Np. w N. Yorku i Chicago rozlozyli i przejeli organizacje o wiele potezniejsza i bardziej zdyscyplinowana niz panska. Rozlozyli takze wiele organizacji ktore dzialaly na skale miedzynarodowa, mimo iz czlonkowie tych organizacji nie zdradzali swoich szefow. Maja ogromna ilosc pieniedzy i potezne bazy danych. Maja ludzi ktorzy ich nie zdradzaja. MAJA CIERPLIWOSC. Dzialaja wylacznie przez swoich "pelnomocnikow" czyli ludzi podstawionych czyli jezykiem teatralnym mowiac przez marionetki. Tak naprawde to he he he NIE ZNA pan nawet swoich przeciwnikow !!!!!!!!!!!!! Napisalbym wiecej ale i tak nie potrafilby pan tego zrozumiec. Teraz o panu: Dziala pan na skale kraju ale ma pan kwalifikacje na skale gminy (nie powiatu). Jest pan o wiele mniej sprytny niz pan mysli. Pana ludzie pana zdradzaja. Pana przeciwnicy wszystko o panu wiedza. Nie ma pan pojecia jak rozlozyc swoich przeciwnikow. Jak juz wspomnialem nawet ich pan nie zna he he he. NIE MA PAN ZA GROSZ CIERPLIWOSCI i OSTROZNOSCI. Ma pan bardzo malo pieniedzy i bardzo mala baze danych. Wrecz ... jestem gotow sie z panem zalozyc ze nie potrafilby pan wymienic podstawowych elementow bazy danych. Wie pan dlaczego przeciwnicy pozwalaja panu dzialac? Bo uzywaja pana do swoich celow propagandowych. Poza tym maja pewnie zdrowy ubaw. Zalozmy przez minute ze .... he he he zostanie pan PREZYDENTEM. Pana przeciwnicy wycofaja z Polski kapital, a ci ktorzy pana wybiora w dwa lata po wyborach rzuca sie na pana z kamieniami i przeklenstwami. Kraj pograzy sie w biedzie jak Kuba a kraje oscienne nawet te ktore slynely z pasienia owiec i uprawy ziemniakow technologicznie nas wyprzedza. Jesli nie moze pan zyc bez polityki, prosze zajac sie czuwaniem aby prawo chronilo etyke chrzescjanka. Ponad ta granice prosze nosa nie wystawiac DLA DOBRA POLSKI I POLAKOW. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisbis Re: List otwarty do Giertycha i jego wspolpracown 17.09.05, 00:54 Podoba mi się postawa Frankesteina broni babę Jagę i nie pozwoli cierpieć swojej rodzinie a trzy dni temu olewał rodzinę bliźniego swego Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Rogalski & Jarucka, będą następni świadkowie koro 17.09.05, 03:10 nni, Świat upadł na twarz po tej transformacji ustrojowej. Politycy zapominają o podaniu wielkości własnego majątku i o tajnych papierach przechowywanych w domu. Jedna wielka sitwa. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Och te teściowe!!!!!! 17.09.05, 05:22 Przychodzi telegram:teściowa nie żyje!!!Co robimy? Kremacja czy grzebanie?Odpowiedż:Jedno i drugie żeby była pewność. Odpowiedz Link Zgłoś