hirsh1 19.09.05, 10:36 A na Panią Nelli już nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucek Re: Rokita: PiS socjalizm IP: 80.244.128.* 19.09.05, 10:54 Panie Rokita, musicie zmieść socjalizm i IV RP a raczej II PRL, proponowany przez PiS, parti chojniejszej w rozdawnictwo niz SLD. Z Sondaży wynika, że polityka kopania po łydkach przyszłego współkoalicjanta PO osiąga sukces. Za bardzo Pan słodził niedawno PiS, że nie wyobraża sobie Pan rządu bez nich. Teraz jescze sprawa z Tuskiem coś mi się wydaje ze PO polegnie w ostatnim tygodniu i bedziemy mieli socjalne państwo gorsze nawet od SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluczyn Re: Rokita: PiS socjalizm Masz wybór możesz oddać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:25 Masz wybór możesz oddać głos na PO zamiast na ZChN - PiS. Piłki już były, Marek Jurek też, Czarnecki też, Niewiarowski, Suchocka, Aborcja, Dezercja, Konkordat, Kondor, Kondom dziurawy i Panowie Kaczyńscy w tym tańcu obłędu. Wierzysz w to, że jacyś prawnicy nadają się do gospodarki, oni tabliczki mnożenia nie pamiętają , tylko dodawanie im zostało i to do 25. Jedynym wyjściem jest nabić punktów PO i to zrobię! Hej! Niech się Niemcy szarpią się między lewicą bogaczy i prawicą udającą biednych, i sprawiedliwych, ja wolę liberałów, Niemcy ich nie chcą, to mają zastój. Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx a Stefan Niesiołowski startuje z listy PO... 19.09.05, 12:02 a kto zgadnie gdzie wczesniej ten Pan brylował ? w jakim to ugrupowaniu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joo BRAWO ROKITA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:04 Bardzo dobry wywiad, świetne wypowiedzi, będzie doskonałym premierem. Brawo panie Rokita! Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Janek, wyjaśnij emerytom, że nie stracą, gdy PO... 19.09.05, 12:19 ... wygra, bo PiSuary straszą ich PO. Cała pula dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: BRAWO ROKITA! 19.09.05, 13:43 Rokita znowu w dobrej formie. Wywiadu słuchałem na żywo i zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Paradowska zaś kolejny raz potwierdziła, że jej partyjne sympatie biorą górę nad rzetelnością. Irytujący jest zwłaszcza fragment jak stara się wmówić Rokicie co ON powiedział (Paradowska jak zwykle wie lepiej i obok żenującego Żakowskiego - patrz wywiad z Macierewiczem, spycha zawód dziennikarza do rynsztoka.) Dużo bardziej podoba mi się Rokita jako premier niż Dorn z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: BRAWO ROKITA! IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 13:56 a mi sie wydaje ze parandowska podajc konkretne daty i cytaty udowodnila rokicie oblude i oportunizm... a rokita wg mnie zalosnie wypadl w starciu z parandowska ktora go zniszczyla faktami po prostu parandowska na premiera! (lepiej niz jan wladyslaw (d. maria) rokita) Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: BRAWO ROKITA! 19.09.05, 14:21 Słuchałeś albo czytałeś wywiad? Może jakieś konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: BRAWO ROKITA! IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 14:28 Janina Paradowska: Adam Michnik napisał, że jeżeli materiały z podsłuchów w jego mieszkaniu zostaną ujawnione, to będzie dochodził swoich praw, bo uważa że są zdobyte z naruszaniem prawa. Jak ma wyglądać to pełne ujawnienie, to ma być wszystko, łącznie z tym przeciw czemu protestuje Michnik czy ktoś będzie cenzurował? Jan Rokita: Nietrudno się domyślić, przeciwko czemu protestuje naczelny Gazety Wyborczej, także ja nie potrafię się odnieść do tego. ja-coz to za niedpowiedziane insynuacje wzgledem michnika dawny kolego tu rzuca? Jan Rokita: uważam, że w momencie prywatyzacyjnym w Ministerstwie Skarbu Państwa doszło do decyzji, które były całkowicie niezrozumiałe, zwłaszcza jeśli chodzi o minister Aldonę Kamelę-Sowińską, która zmieniała radykalnie stanowisko Ministerstwa Skarbu w tej sprawie. Janina Paradowska: Nie wchodził pan wtedy na trybunę. Był pan posłem i nie protestował. Jan Rokita: To, czy ja wchodziłem na trybunę, nie ma żadnego znaczenia. ja-tez uwazasz ze nie ma to zadnego znaczenie? nie wpienia cie to w kontekscie szat katonich w ktore rokita sie stroi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Tuptuś Re: BRAWO ROKITA! IP: *.toya.net.pl 19.09.05, 20:56 Jakie tam PZU czy ZUS ! Programem AWS było nic nie zostawić komuchom (przyszłemu rządowi) do prywatyzacji. Sowińska to wyraznie powiedziała. Dlatego sprzedano Orlen (GDRy) PZU i ile jeszcze zdążono. Cena nie była istotna, istotne było , żeby jak najmniej zostało. Mógł wyść na trybunę kiedy z PKP pełną garscią kradziono zywą gotówkę (słynne weksle). A nie wyszedł. Współudział w przęstepstwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: BRAWO ROKITA! IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 14:34 Jan Rokita: drugie, że jeśli rury zostaną narażone na to, że wpadną w ręce nieprzyjaznych Polsce koncernów, to odpowiedzialność, w tym także odpowiedzialność materialną za ewentualne odszkodowania z tego tytułu, poniosą ludzie, którzy podjęli decyzję w tej sprawie, z obecnym premierem i ministrem skarbu włącznie. Innymi słowy, jeżeli będzie trzeba płacić odszkodowania, to polski rząd pozwie przed sąd Marka Belkę, pana ministra Sochę i innych autorów tej decyzji, żeby uczestniczyli w płaceniu tych odszkodowań. ja- warto sobie najpierw poczytac co tak naprawde bylo przedmiotem oferty PUBLICZNEJ, a potem pomyslec jako to niby rokita mialby podstawy pozywac belke czy soche (np kodeks karny, konstytucja, itp itd..) Janina Paradowska: Z Hausnerem te fakty też są różne. Faktem jest, że zmniejszył się deficyt budżetowy. Że jednak od dziury Bauca jesteśmy o wiele, wiele dalej. Może ona była wirtualna, ale w każdym razie deficyt się zmniejsza. ja- no i ciezkocos dodac do tego, wystarczy naprawde siegnac do gazet sprzed 4 lat i poczytac pierwszy lepszy artykul ekonomiczny btw: ufoludek rokita wpieral rzad buzka i tych wszystkich ministrow jak chronowski, sowinska, obecny prezydent lodzi, alot, kapera itp nie wiedzial jakos o tym co sie dzialo wokol pzu czy ministerstwa rolnictwa (albo prokomu z zusem) to dalej a propos jego 'katonowatosci' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: BRAWO ROKITA! IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 14:38 Jan Rokita: Proszę nie mówić rzeczy takich, które karzą mi zapytać, czy pani redaktor też mam proces wytoczyć, bo to byłoby absurdalne. Janina Paradowska: Ale proszę bardzo, ja nie mam nić przeciwko temu. Jan Rokita: To jest żart z mojej strony ja-ale se pozartwoal no no pogrozil palcem a paradowska go przyparla do muru i uciekl jak niepyszny, bufonik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: BRAWO ROKITA! IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 14:42 Janina Paradowska: Wczoraj zapowiedział pan, że wytoczy pan proces Olejniczakowi. Jan Rokita: Wezmę prawników, zastanowię się, przecież nie mogę wszystkim wytaczać procesów. ja- no i znowu: najpierw szabelka, szarza na samosierre i umieranie za nicee, a potem raczkiem do tylu katon bufonik, jak dla mnie ps na razie tyle starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: BRAWO ROKITA! IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 14:46 a tu jest kontekst: Olejniczak: "Słyszałem wypowiedź eksperta Platformy Obywatelskiej, który mówi, że o połowę trzeba zabrać renty i emerytury wojsku, policji i straży pożarnej. Więc to są propozycje wychodzące naprzeciw podatkowi liniowemu, czyli jeżeli się da bogatym, to trzeba zabierać biednym" Rokita: "W środę będzie mnie pan przepraszał za to, bo ja nigdzie nie zapowiedziałem obniżenia emerytur, ani ich weryfikacji" btw olejniczek a gruszce, rokita o pietruszce.. Odpowiedz Link Zgłoś
salempl Re: BRAWO ROKITA! 19.09.05, 23:36 Wściekła Paradowska na kolankach i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: BRAWO ROKITA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 04:38 BRAWO KABOTYNIZM Jasia Fasoli Rokity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksander Re: Rokita: PiS socjalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:37 A co pan sądzi panie Rokita o poręczeniu przez pana Tuska w aferze mięsnej, o której pisze dzisiaj Życie Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Rokita: PiS socjalizm 19.09.05, 11:49 Gość portalu: aleksander napisał(a): > A co pan sądzi panie Rokita o poręczeniu przez pana Tuska w aferze mięsnej, o > której pisze dzisiaj Życie Warszawy? Przepraszam za mocne slowa, ale tylko jedno sformuowanie wydaje sie tutaj adekwatne: analfabeta. Pan Tusk poreczyl, ze rodzina jego dawnego kolegi z opozycji z lat 80 poprosila o poreczenie. Wiec poreczyl, ze ten czlowiek nie bedzie unikal wymiaru sprawiedliwosci. Z tego co wiem, oskarzony nie uciekl za granice, wiec nie bardzo wiem, o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksander Re: Rokita: PiS socjalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:35 Nie wiesz o co chodzi wtórny analfabeto? - przepraszam za mocne słowa O UCZCIWOŚĆ I ZASADY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:58 przeciez rokita kita jest gejem~~!!!!! zreszta jak olbrzymia ilosc ludzi z prawicowych ugrupowan ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciotka Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:08 No i co z tego, że Rokita jest gejem? Przeszkadza ci? Nam nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!! Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:13 takim zwykłym???, co to za przeproszeniem w odbycik?!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nałęcz. Mylisz się, komuchu. To ja jestem gejem. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.09.05, 11:27 Zresztą demonstrowałem to publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Paradowska To ja jestem gejem! Mówię o sobie w rodzaju męskim IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.09.05, 11:35 Cytat: Janina Paradowska: Ma pan również doradców, którzy mówią to, co mówią. Może powinien pan zmienić doradców. Słyszałem wczoraj pana Antczaka, który mówił, że główne oszczędności w VAT będą na wynajmowaniu luksusowych limuzyn, więc można pan będzie staranniej dobierał swoich doradców. Zmieńmy temat, ujawnił pan swoją teczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja limuzyny Antczaka - jak zrozumiala to Paradowska IP: 212.106.6.* 19.09.05, 13:02 Komentarz Paradowskiej na temat pana Antczaka wskazuje na jej stronniczosc albo komplenty brak inteligencji. A moze jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfredkujot Re: To ja jestem gejem! Mówię o sobie w rodzaju m IP: *.arcor-ip.net 19.09.05, 14:13 Gość portalu: Janina Paradowska napisał(a): > Cytat: > Janina Paradowska: Ma pan również doradców, którzy mówią to, co mówią. Może > powinien pan zmienić doradców. Słyszałem wczoraj pana Antczaka, który mówił, że > główne oszczędności w VAT będą na wynajmowaniu luksusowych limuzyn, więc można > pan będzie staranniej dobierał swoich doradców. Zmieńmy temat, ujawnił pan swoj > ą > teczkę. Tez zauwazylem i nie tylko to . Slusznie zrobil Rokita ze ja opi...l Jak za rokita nie przepadam dobrze jej powiedzial ze jest nieuczciwa i wciska mu "dzecko w brzuch" . Az powietrza jej zabraklo , musiala zrobic przerwe zeby "zlapac" i jeszcze raz rokite przedstawila :-)))) Albo ten kawalek ze za paradowskiej posrednictwem nie bedzie rozmawial z pisem :-))) I ma racje przeciez ona nie pyta zeby sie dowiedziec a probuje gnoic. No ale sobie rokita sobie z ta manipulatorka poradzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: To ja jestem gejem! Mówię o sobie w rodzaju m IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 14:16 w ogle sobbie nie poradzil wil sie jak piskorz i faktycznie udalo mu sie nie powiedziec nic konkretnego ale jakos mi sie nie wydaje zeby to taki sukces byl parandowska obnazyla jego nadmuchany a pusciutki balonik chociaz nie przecze pare zlosliwych ripost mial fajnych ale do millera w szczytoweej formie to mu dalkeo:) Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Sadze,ze bedziemy mieli nieglupiego premiera 19.09.05, 11:13 Brawo,panie Rokita.Usadzil pan najstarszego dziennikarza swiata i nie wdal sie pan we wrozby ministerialne.To wlasnie jest klasa.Inna rzecz,ze ani zero- Ziobro,ani prokurator komunistyczny Wasserman nie nadaja sie do rzadu w nowoczesnej Polsce.Tylko czysci,bardzo inteligentni fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyd rokita gej?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:18 To by sie moglo zgadzac on jest taki agresywny w stosunku do homo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: rokita gej?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:02 Wątpie, żeby był gejem a nawet jeśli to co? Kaczorki zabronią mu paradować po sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: rokita gej?! 19.09.05, 13:54 Gość portalu: hehe napisał(a): > Wątpie, żeby był gejem a nawet jeśli to co? Kaczorki zabronią mu paradować po s > ejmie? Mer Paryża jest gejem i wcale się z tym nie kryje... Nie to powinno go dyskwalifikować... Podatek liniowy i to słynne 3x15, to jest dyskwalifikacja dożywotnia... Dlaczego??? Policzcie kto zyska, kto straci, ile, jak się rozpada budżet, etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Głosuję na PO do Sejmu i Kaczora na prezydenta. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.09.05, 11:20 Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Głosuję na PO do Sejmu i Kaczora na prezydent 19.09.05, 13:55 Gość portalu: obywatel napisał(a): > Howgh! Czy ktoś ci zabrania??? Eh Kaczeńce, złote Kaczeńce... jak to cudownie, że koniec lata bliski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen PO do Sejmu, Kaczor prezydentem, komuna do śmieci IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.09.05, 15:35 Co miał wnieść Twój post? Czy wynikało z mojej wypowiedzi, że się obwawiam, że ktoś mi czegoś zabroni? Niestety pamiętam czasy, jak byłem w wojsku, i mówiono mi, na kogo głosować. Otóż wtedy zagłosowałem dokładnie odwrotnie niż mi mówiono. Dziś nikt mi nie zabrania, mimo że pewnie byś tego chciał. Po prostu chcę się podzielić radosną (nie dla Ciebie, o nie!) nowiną. Sondaże pokazują, że podobnie mysli 3/4 aktywnego społeczeństwa. I nieważne, czy prezydentem zostanie Tusk czy Kaczyński, a premierem Rokita czy Kaczor - grunt że to będzie prawica i że po 16 latach dobierze się wam do tyłka - lewico, postkomuno, pseudosocjaldemokracjo. Wyłazi z Ciebie Twoja niewolnicza natura, sclavusie. Idź się wypłakać do Nałęcza. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PO do Sejmu, Kaczor prezydentem, komuna do śm 19.09.05, 17:29 Gość portalu: citizen napisał(a): > Co miał wnieść Twój post? > > Czy wynikało z mojej wypowiedzi, że się obwawiam, że ktoś mi czegoś zabroni? > > Niestety pamiętam czasy, jak byłem w wojsku, i mówiono mi, na kogo głosować. > Otóż wtedy zagłosowałem dokładnie odwrotnie niż mi mówiono. Dziś nikt mi nie > zabrania, mimo że pewnie byś tego chciał. > > Po prostu chcę się podzielić radosną (nie dla Ciebie, o nie!) nowiną. > Sondaże pokazują, że podobnie mysli 3/4 aktywnego społeczeństwa. > I nieważne, czy prezydentem zostanie Tusk czy Kaczyński, a premierem Rokita czy > Kaczor - grunt że to będzie prawica i że po 16 latach dobierze się wam do tyłka > - lewico, postkomuno, pseudosocjaldemokracjo. > > Wyłazi z Ciebie Twoja niewolnicza natura, sclavusie. > Idź się wypłakać do Nałęcza Wyłazi ci kłamstwo wszystkimi otworami, jakimi tylko posiadasz... "...i mówiono mi, na kogo głosować. Otóż wtedy zagłosowałem dokładnie odwrotnie niż mi mówiono..." Tumaństwo!!! Gdybyś wtedy był odważny, nie poszedłbyś głosować wogóle... Widzisz, ja w swoim długim życiu, nie splamiłem rąk "głosowaniem" no i... nie byłem w wojsku.... Mało kochaś!!! Przesiedziałem się trochę "od 13/12".... Jeżeli dzisiaj mówię to co mówię, to wiem dobrze co mówię - do takich jak ty to nie trafia, niestety... TUMAŃSTWO już na dobre rozsiadło się w Rzeczypospolitej.... i spójrz: czy ja ci mówię na kogo głosować???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej poprawcie bledy ortograficzne, analfabeci IP: 83.142.201.* 19.09.05, 11:26 na psy schodzi ta wasza gazeta. bez pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluczyn Masz wybór możesz oddać głos na PO zamiast na ZChN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:30 Masz wybór możesz oddać głos na PO zamiast na ZChN - PiS. Piłki już były, Marek Jurek też, Czarnecki też, Niewiarowski, Suchocka, Aborcja, Dezercja, Konkordat, Kondor, Kondom dziurawy i Panowie Kaczyńscy w tym tańcu obłędu. Wierzysz w to, że jacyś prawnicy nadają się do gospodarki, oni tabliczki mnożenia nie pamiętają , tylko dodawanie im zostało i to do 25. Jedynym wyjściem jest nabić punktów PO i to zrobię! Hej! Niech Niemcy szarpią się między lewicą bogaczy i prawicą udającą biednych, i sprawiedliwych, ja wolę liberałów. Niemcy nie chcą liberałów, to mają zastój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Rokita to... IP: *.net.autocom.pl 19.09.05, 11:39 Rokita to populistyczny manipulant, zero konkretu! Czy słyszał ktoś jakąś ważną wypowiedż Jana Władysława (d.Marii) Rokity w jakiejś debacie sejmowej? A może napisał kiedyś coś sensownego? Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Rokita to... 19.09.05, 11:52 Gość portalu: kiko napisał(a): > Czy słyszał ktoś jakąś ważną wypowiedż Jana Władysława (d.Marii) Rokity > w jakiejś debacie sejmowej? Przecież Rokita może uchodzić za wzorowy przykład przy definiowaniu sofisty. Tylko dlaczego nas to nieszczęście spotkało że mamy takich współobywateli :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Masz wybór możesz oddać głos na PO zamiast na 19.09.05, 13:56 Gość portalu: sluczyn napisał(a): > Masz wybór możesz oddać głos na PO zamiast na ZChN - PiS. > Piłki już były, Marek Jurek też, Czarnecki też, Niewiarowski, Suchocka, > Aborcja, Dezercja, Konkordat, Kondor, Kondom dziurawy i Panowie Kaczyńscy w tym > > tańcu obłędu. > Wierzysz w to, że jacyś prawnicy nadają się do gospodarki, oni tabliczki > mnożenia nie pamiętają , tylko dodawanie im zostało i to do 25. > Jedynym wyjściem jest nabić punktów PO i to zrobię! > > Hej! > Niech Niemcy szarpią się między lewicą bogaczy i prawicą udającą biednych, i > sprawiedliwych, ja wolę liberałów. Niemcy nie chcą liberałów, to mają zastój. Powtarzasz się w nieznośny sposób.... po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrufko kłamczuch z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:48 niestety chyba zostanie premierem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Rokita najlepszy premier IP: *.Zabrze.Net.pl 19.09.05, 11:54 a mi sie wydaje ze rokita dopjrzal do tej funkcji i bedzie najlepszym premierem przy zalozeniu ze po bedzie mialo realna wladze w tym prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rokita najlepszy premier 19.09.05, 13:58 Gość portalu: greg napisał(a): > a mi sie wydaje ze rokita dopjrzal do tej funkcji i bedzie najlepszym > premierem przy zalozeniu ze po bedzie mialo realna wladze w tym prezydenta Kogo dojrzał??? Albo co dojrzał??? KORYTO dojrzał.... Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx Radjo Maryja vs Jan Maria .czarnoczarni chcą topić 19.09.05, 12:00 błekitnych. i tak na tym wszystkim wygrają socjalisci Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx To ja jestem jedynym prawdziwym gejem 19.09.05, 12:04 i żądam Pokoju i Socjalizmu. najlepiej z kuchnią. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 JUŻ ZNIKNAŁ ARTYKUŁ O PO-RĘCZYCIELU? 19.09.05, 12:14 o tym, jak pan McDonald poręczył za "cwanych" kolegów z Gdańska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Jaki to mądry z Gazety Wyborczej pisał ten tekst? IP: 217.70.60.* 19.09.05, 12:25 Mnóstwo błędów ortograficznych [np. 'nie dokladnie'], literówek ['niestarty' zamiast 'niestety' ;)), 'manie' zamiast 'mnie' ;), 'dal nas' czyt.: 'dla nas' ;) ], a najwięcej błędów interpunkcyjnych - nawet nie wiadomo, które wybrać do pokazania jako przykład. A później autorzy sami wyśmiewają się z internautów, że to oni powinni się 'wrócić do szkoły', aby nauczyć ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Jaki to mądry z Gazety Wyborczej pisał ten te IP: *.wip.pl 19.09.05, 12:54 Na dodatek na drugiej stronie zamiast "każą" jest "karzą". Smutne! Tak to jest, jak się w gazecie coś robi "na szybko"... Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 "NAJGŁUPSZY CZŁONEK"! :P_____ 19.09.05, 12:31 pretensjonalny androgyniczny bufon znowu dał głos, w świetle fleszy wycedził dla "ludu" garść wystudiowanych pożal-się-Boże-złotych-myśli "Moim marzeniem jest być najgłupszym i najmniej inteligentnym członkiem następnego rządu." ..euehehe, to ma być zart?? nawet w rządzie Samoobrony takie "marzenie" byłoby w epłniw wykonalne.... bo faktycznie, Maryja Hrokita JEST "najgłupszym członkiem"...przywiędłym, oklapłym, zmacerowanym i przykurczonym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemeczek Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS IP: *.chello.pl 19.09.05, 12:59 rokita jest politykiem nieobliczalnym pelnym pychy i arogancji niczym nie przymierzajac Pan cimoszewicz zastanawiam sie tylko czy odbiora np. emerytury wszystkim milicjantom, w tym takze dzielnicowym i drogowce i tym ktorzy wykrywali lapali gwalcicieli i tym ktorzy w obronie zycia innym swoje wlasne oddali. zwracam na to uwage bo szerzenie demagogicznych hasel typu zmiejszymy o polowe emerytury mundurowe jest tanim i nieodpowiedzialnym populizmem. w dodatku krzywdzacym innych ludzi. z pewnosci nie jest dobrze kiedy oprawcy maja wysokie emerytury ale tu potrzeba skalpela a nie siekiery. ale panowie od pijaru nauczyli rokite ze tylko obuchem walenie po glowie wchodzi do swiadomosci wyborcy. ciemno widze nasza Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja słuchacz Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:13 Szczerze żałuję, ze nie dane mi było słuchać tego wywiadu w TOK FM. Teraz, jak czytam relację, odnoszę przykre wrażenie. ze pani Paradowska przystąpiła do spotkania z jakimś założonym twirdzeniem, które usilnie starała się udowodnić. Nie podobają mi się jej złosliwości bardzo niskich lotów, szczególnie swoiste podsumowania po tym, jak Rokita zakończył już wypowiedź. Po podsumawaniu pani Paradowska gładko przechodzi do kolejnego tematu pozostawiając odbiorcom swoje zdanie na koniec. To jest niegrzeczna i przykra manipulacja. Niestety straciła Pani dużo ze sej wiarygodności. Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS 19.09.05, 13:48 Czy Paradowska kiedykolwiek była wiarygodna? Osobiście nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS 19.09.05, 14:01 korado9 napisał: > Czy Paradowska kiedykolwiek była wiarygodna? Osobiście nie pamiętam. Masz bardzo słabą pamięć, albo... barierę wiekową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 14:01 a na czym polega jej brak wiarygodnosci? na tym ze ma inne zdanie niz rokita i je udowadnia przytaczajac fakty? ze ie rozpylila obloku kadzidla wokol jego eminencji rokity? ze jako dobry dziennikarz natarczywie sie probowala dowiedziec jakis konkretow i nie pozwalala sie zbywac pusta gadka? czy masz jakies inne konkretne zarzuty?? Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS 19.09.05, 14:13 Posłuchaj co poniedziałek TOKFM a zrozumiesz. I nie chodzi mi, że atakuje w wywiadach (szkoda że tylko tych z prawicy, bo rozmowa z ludźmi z SLD, nie mówiąc już o kimś od Kwaśniewskiej to całkiem inna śpiewka). peroblem jest to, że przedstawia fakty w niewłaściwym świetle, albo tak dobiera materiały, żeby za wszelką cenę udowodnić swoją tezę, bez względu na stan faktyczny. Zresztą w wywiadzie też możesz znaleźć przykład, kiedy wmawia Rokicie, coś czego nie powiedział. Każdy ma prawo do własnych opinii, ale nie kosztem stanu faktycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 14:18 nie bardzo mam mozliwosc sluchania toku ale jej artykuly w polityce byly kiedys moimi ulubionymi co to znaczy ze > że przedstawia fakty w niewłaściwym świetle, albo tak dobiera materiały, żeby > za wszelką cenę udowodnić swoją tezę, tolerujecie tylko fakty korzystne dla was? jak mawial lenin, trzeba sie korzyc przed faktami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Manipulantka Paradowska IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.09.05, 13:14 "Janina Paradowska: Nie ubecka. Była mowa nie o ubeckich. Jan Rokita: Ubecka. MO i SB. Janina Paradowska: Ja to dokładnie sprawdziłam." Wypowiedź Antczaka z radia PiN z czwartku: "Natomiast weźmy np. takie wydatki, o których nikt nie mówił do tej pory, tzn. renty czy emerytury mundurowe, dla tzw. „utrwalaczy władzy ludowej”. Czyli można to np. tutaj, bo to nie są do końca prawa nabyte, zweryfikować, obniżyć do poziomu przeciętnych emerytur." Gratuluje pani Paradowskiej rzetelności dziennikarskiej i dokładnego sprawdzenia. Rozumiem że każdy ma poglądy polityczne i może Platformy nie lubić ale jeśli znana dziennikarka posuwa się do tak łatwego do sprawdzenia kłamstwa i jeszcze upiera się, że "dokładnie sprawdziła" to już chyba lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Manipulantka Paradowska IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 19.09.05, 14:03 Pani Paradowska jest głucha na argumenty, których nie akceptuje. Wygada jak karabin maszynowy to co chce powiedzieć i skwituje to głupim uśmieszkiem samozadowolenia. Takie obiektywne dziennikarstwo uprawia Szanowna Pani Paradowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eexmd2 Re: Manipulantka Paradowska IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 19.09.05, 14:05 ale jedyna argumenty rokity to jego gladkie slowa a zero konkretow i faktow jak to np ze nie wchodzil za czasow rzadow uw-aws na trybune i nie protestowal przeciwko ustawom ktore teraz krytykuje no nie, bo pewnie niedawno go ufo wysadzilo w polsce aby nas uratowal od pomoru katon-obludnik Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Manipulantka Paradowska 19.09.05, 14:07 Gość portalu: Dziadek napisał(a): > Pani Paradowska jest głucha na argumenty, których nie akceptuje. Wygada jak > karabin maszynowy to co chce powiedzieć i skwituje to głupim uśmieszkiem > samozadowolenia. > Takie obiektywne dziennikarstwo uprawia Szanowna Pani Paradowska. medium????????? Odpowiedz Link Zgłoś
salempl Re: Manipulantka Paradowska 19.09.05, 23:50 Kochana Redakcjo proszę o ujawnienie ile Paradowska dopłaca by móc w poniedziałkowy poranek denerwować ludzkość swą niekompetencją??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justek Kaczyński w Fundacji Batorego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:17 Przedstawił konkretną i precyzyjną wizję Polski. To konkretny program i chyba pierwsze w nowej Polsce wybory gdzie jest mowa o tak konkretnych sprawach. Jak to dobrze, że ugrupowania pani Janiny odpadają z tą swoją zadymą marketingowo- lewicową opartą na braku konkretów lub kłamstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kaczyński w Fundacji Batorego 19.09.05, 14:05 Gość portalu: Justek napisał(a): > Przedstawił konkretną i precyzyjną wizję Polski. To konkretny program i chyba > pierwsze w nowej Polsce wybory gdzie jest mowa o tak konkretnych sprawach. Jak > to dobrze, że ugrupowania pani Janiny odpadają z tą swoją zadymą marketingowo- > lewicową opartą na braku konkretów lub kłamstwie. Musi bardzo "oczarowany" tym Rokitą jesteś.... Ja na pewno nie odważyłbym się powiedzieć, że ma on jakikolwiek :program", cóż dopiero mówiąc o "konkretnej wizji Polski".... Ja tam uważam, że nocnik pełen gówna już jest i czeka na paluszek... Smutne będzie przebudzenie... PO ---> Parada Oszustów... Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS 19.09.05, 13:43 <Dane GUS rozstrzygną, czy jestem kłamcą czy nie, w moim przekonaniu.> Panie Rokita w GUS to ja tak bym nie wierzyła .Jedna z osób bedaca we władzach GUS przed czterema laty jak raz sobie popiła to opowadała jak fałszowali dane na potrzeby kampanii Millera i jak drukowali w GUSie plakaty SLD .W nagrodę za kombatanckie zasługi dla SLD wylądowała na ciepłej posadce za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS 19.09.05, 13:49 chcałbym też zauważyć że rządził wtedy AWS ,więc myślę ,że mogą być tacy co szykują się do zmiany pana Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rokita: Mam ochotę... 19.09.05, 13:48 PO: P ---> parada O ---> oszustów Parada Oszustów.... Dla równowagi: PiS ---> Populizm i Socjalizm.... Paranoja i Schizofrenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: Rokita: Mam ochotę... 19.09.05, 13:50 brawo, teraz jesteś wielki. Jak zawsze na forum. Co za oszołom. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rokita: Mam ochotę... 19.09.05, 14:11 korado9 napisał: > brawo, teraz jesteś wielki. Jak zawsze na forum. Co za oszołom. Daleko mi do oszołomii waszej i to wspólnej: pseudoprawicowej, pseudoliberalnej, bardzo narodowo-kościelnej i kościelno-narodowej... Jeszcze łzy radości po odejściu Cimoszewicza wam nie obeschły a już żrecie się jak wściekłe psy... A ja tylko nocnik pełen gówna przepowiadam i czekam na przebudzenie wasze, żeby zobaczyć, który paluch głębiej w nocniku... Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: Rokita: Mam ochotę... 19.09.05, 14:16 Będziesz mógł się dokładnie przyjrzeć, mając głowę tam non-stop zanurzoną. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rokita: Mam ochotę... 19.09.05, 14:21 korado9 napisał: > Będziesz mógł się dokładnie przyjrzeć, mając głowę tam non-stop zanurzoną. Kiepskie jak na ripostę... typowo "rokitowe"... Gotów jednak jestem wsadzić "tam" głowę - jeśli tylko będzie miejsce, wszakże - będzie to widok przecudny... Byłby, chciałem powiedzieć - tyle pseudoprawicowych paluchów w gó..e... marzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: Rokita: Mam ochotę... 19.09.05, 14:26 nie zrozumiałeś, chodziło mi o to, że masz na...ne w tej głowie. Skoro nie rozumiesz opłotkami, muszę wprost. Rany, zresztą po co ja z tobą piszę, skoro większość ludzi na forum ma cię za lewackiego oszołoma, po co ja mam nerwy tracić? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rokita: Mam ochotę... 19.09.05, 14:31 korado9 napisał: > nie zrozumiałeś, chodziło mi o to, że masz na...ne w tej głowie. Skoro nie > rozumiesz opłotkami, muszę wprost. Rany, zresztą po co ja z tobą piszę, skoro > większość ludzi na forum ma cię za lewackiego oszołoma, po co ja mam nerwy > tracić? A mnie się to podoba!!!! Jak widzę już część palucha w gó..e... A tom się uśmiał!!! Ja LEWICOWY oszołom... a niechże was.... Widać, z bęcwałami mam do czynienia.... No nie kochaś, popytaj Masztalskiego - on mnie zna, będzie ci mógł omnie opowiedzieć... TUMAŃSTWO widać na dobre zagnieździło się w Rzeczypospolitej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn I taki demegog chce byc premierem ? IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 19.09.05, 14:03 Przecież scvhuchanie takich bzdur to obraza rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMS Stary dowcip - Jak długo Rokita będzie premierem? IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 19.09.05, 14:07 Do wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko PARADOWSKA ok! IP: *.net.autocom.pl 19.09.05, 14:14 Co za bezsesowne czepianie się Paradowskiej, tylko dlatego,że jest z lewa... Och, te prawicowe pieski i oszołomy, a fe..... Odpowiedz Link Zgłoś
salempl Re: PARADOWSKA ok! 19.09.05, 23:46 Kochana Redakcjo proszę o ujawnienie ile Paradowska dopłaca by móc w poniedziałkowy poranek denerwować ludzkość swą niekompetencją??? Odpowiedz Link Zgłoś
ghj1 Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS 19.09.05, 14:08 Rokita: "Moim marzeniem jest być najgłupszym i najmniej inteligentnym członkiem następnego rządu." A więc z obsadą stanowisk ministerialnych nie ma problemu. Wystarczy je zaproponować pierwszym napotkanym ludziom na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS 19.09.05, 14:14 ghj1 napisał: > Rokita: "Moim marzeniem jest być najgłupszym i najmniej inteligentnym członkiem > > następnego rządu." > A więc z obsadą stanowisk ministerialnych nie ma problemu. Wystarczy je > zaproponować pierwszym napotkanym ludziom na ulicy. Niesamowita samokrytyka: przyjmując, że to on będzie miał misję tworzenia rządu, facio będzie się kierował jedynym kryterium: głupszy ode mnie czy nie... Jak jednak głupszy może mądrzejszemu proponować niższe pobory??? Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS 19.09.05, 14:14 uśmiałem się po pachy. No zabawne. Musisz być duszą środowiska, no super... ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMS Re: Rokita: Mam ochotę na debatę z PiS IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 19.09.05, 14:15 Ale nie może być w pobliżu festynu wyborczego ani PO ani LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 KASIA PIPSZTYCKA NA PREMIERA_____!!! ;P 19.09.05, 14:09 żeby pani redaktor Maryję Hhhhrokitę na pasy krajała, to nie wykraje nic poza bufonadą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak [...] IP: 82.148.37.* 19.09.05, 14:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś