Dodaj do ulubionych

Wszechpolacy mają się dobrze za pieniądze unijne!!

20.09.05, 09:13
Każdy,kto chociaż odrobinkę przesunie się bliżej w stronę koryta,zaczyna
wyciągać szybko najlepsze kąski.Młodziż Wszechpolska/tresowana przez
Giertycha/została dobrze do tego przygotowana.Zresztą,czy oni różnią się od
innych ugrupowań politycznych?#Władza daje profity i przywileje,a tylko
świnia nie zmienia poglądów.Kążdy przy korytku staje od razu na pozycji-teraz
ku.. My!!!A skąd my to znamy
Obserwuj wątek
    • slavkovski Re: Wszechpolacy mają się dobrze za pieniądze uni 20.09.05, 09:25
      niezle z nich "chlory". widac chlopcy lubia sie pobawic. ciekawe czy te nawyki
      zostaly wziete z dobrej bolszewicko-kolaboranckiej szkoly pana MG?
    • puuchatek Re: Wszechpolacy mają się dobrze za pieniądze uni 20.09.05, 09:27
      A ja pamiętam, jak LPR i jej "przybudówki" głośno krzyczały, że UE to dzieło
      szatana i masonów (w dowolnej kolejności), że to smierć dla Polski, że "brudne,
      masońskie pieniądze", że za te pieniądze się niszczy POlskę i tak dalej i tak
      dalej...

A teraz się okazuje, że wszyscy superpatrioci nie maja nic przeciwko tym
      brudnym, masońskim pieniądzom, jeśli tylko płyną one do ich kieszeni...

Co za obrzydliwi hipokryci...
      • swan_ganz nazywaj rzeczy po imieniu, bez owijaczy.. 20.09.05, 09:35
        hipokrytami to by byli gdyby ograniczyli się tylko do chlania za brukselskie
        srebrniki.... Z artykułu wynika natomiast, że wcześniej "przekręcili" przetarg.
        Czyli są złodziejami bo ukradli w ten sposób publiczny grosz...
      • jolunia55 Re: Wszechpolacy mają się dobrze za pieniądze uni 20.09.05, 09:35
        No i co nie którzy nie mają racji.te ,,fiuty,,nie są głupie,wiedzą co chcą i
        wiedzą jak to zdobyć.Pokażcie mi chociaż jedno ugrupowanie,kóre robi inaczej
        niż oni.
        • swan_ganz a proszę bardzo Jolu; PO czy PiS... 20.09.05, 09:39
          nawet jeśli kradną, to wiedzą jak to zrobić, bo my o tym nie wiemy. Sercu więc
          nie żal.... Bo to trochę tak jak; wyrafinowana kradzież dzieła sztuki z muzeum
          i brutalna "wyrwa" babcinej torebki na ulicy....
          • jolunia55 Re: a proszę bardzo Jolu; PO czy PiS... 20.09.05, 09:57
            Niestety nadal nie wiem czy na kogo głosować.Przy takim nawale rewelacji na
            temat poszczególnych ugrupowań mam w głowie jeszcze jedną wielką niewiadomą.
    • maniek.siekiera Pedaly i eko-oszolomy tez dostaja dotacje 20.09.05, 10:19
      Wiec niech sie rozowo-czerwona banda z okolic wybiorczej nie oburza, bo to
      zenujace. Sa dotacje z UE na propagowanie zboczen w Polsce, a oburzacie sie, ze
      ultrakonserwatysci z Mlodziezy Wszechpolskiej to wykorzystuja?
      Jestescie smieszni...
      • swan_ganz Dla mnie Maniek to możecie "leśnym ssakom" 20.09.05, 10:23
        za usługi płacić brukselskim groszem. Ale róbcie to tak, by nikt się o tym nie
        dowiedział. Czyli w rękawiczkach Maniuś, w rękawiczkach...
        • maniek.siekiera swan,nie badz taki oszczedny 20.09.05, 14:14
          zamiast dupczyc w rekawiczce i wyrzucac ja dopiero po 5. razie (po zapelnieniu
          wszystkich palcow) sprobuj normalnych gumek.. pewnie niewiele drozej, a sie nie
          musisz tak meczyc ;)
    • xiadz.dobrodziej nad ranem pewnie im przeszlo 20.09.05, 10:20
      wiem, ze to pachnie onetem, ale jak oni mogli to wypic wszystko, tak mieszajac?
    • hugobenn oj wstyd chlopaki - moglibyscie chociaz z ... 20.09.05, 10:24
      ..przyzwoitosci swojego fuhrera jakims janosikiem poczestowac albo lokalna
      nalewka - a tak bankiet pelna geba - raczej w stylu wielkiego łowczego goringa
      niz ascetycznie jak wasz wujaszek adolf...hajla bajla kmioty na salonach europy
      - a powiem wam ze parda z wroclawia - wicemarszalek sejmiku dolnoslaskiego (ten
      co sie przed gejami tarzal po ulicy) to burak nad buraki - ani jednego zdania po
      polsku sklecic nie potrafi...
    • m.malone Oni sie poswięcają 20.09.05, 10:25
      Alkohol to nasz wróg - więc oni go niszczą, nie szczędząc własnego zdrowia. Nieważne za jakie pieniadze (śmierdzące czy nie).

CH(W)AŁA IM ZA TO!!!
      • jolunia55 Re: Oni sie poswięcają 20.09.05, 10:35
        A za panienki też zapłaci Unia?Bo jak widać chłopcysą be/chyba tylko za
        zamkniętymi drzwiami są cacy i przy zgaszonym świetle/O kołtunach świetnie
        napisała Gabriela Zapolska w Moralności Pani Dulskiej-polecam powrót do tej
        lektury!!!!!
      • kojako1979 Re: GW schodzi na psy... 20.09.05, 10:44
        Niestety to prawda. Co kogo obchodzi jakie zakupy zrobili sobie chlopcy z
        grudniu zeszlego roku? Dlaczego nikt np. nie pisze co kupili sobie p.Rysio i
        p.Henio z bramy pod nr 47? W porzadku alfabetycznym brzoskwiniowka, cytrynowka,
        denaturat,jabuszko sandomierskie,pomaranczowka, porzeczkowka,wisniowka, zimowa
        (to wodka, mama Henia dostala podwyzke renty o cale 2.43, trzeba bylo utrzcic)
        Powyzsza lektura jest rownie pasjonujaca jak wyliczanka GW. Zaczyna smiedziec
        Faktem i slynnym wywlekaniem brudow pieknej Edyty G. :-)
        • swan_ganz Re: GW schodzi na psy... 20.09.05, 11:02
          nikt o tym nie pisze bo goowno kogoś obchodzi na co i czyją kasę wydaje Heniek
          z bramy pod 47.
          Na co natomiast wydawna jest dotacja z publicznych środków interesuje parę
          osób. Mam nadzieję, że co cholerni biurokraci skontrolują sposób wydawnia kasy
          (rozstrzygania przetargów) przez MW i wyciągną jakieś wnioski na przyszłość..
          Jestem pewien, że tak się stanie
    • puuchatek Re: Wszechpolacy mają się dobrze za pieniądze uni 20.09.05, 11:08
      maniek.siekiera napisał:

> Wiec niech sie rozowo-czerwona banda z okolic wybiorczej nie oburza, bo to
      > zenujace. Sa dotacje z UE na propagowanie zboczen w Polsce, a oburzacie sie, ze
      > ultrakonserwatysci z Mlodziezy Wszechpolskiej to wykorzystuja?

Poczytaj uwazniej, przyjacielu. Ja się nie "oburzam", że MW dostaje unijne
      dotacje. Każdy (kto spełni pewne warunki) ma do nich prawo. Ja mówię - głośno i
      wyraźnie - że MW i LPR to CHOLERNI HIPOKRYCI, bo jeśli ktoś W TAKI SPOSÓB był
      przeciwny UE, jeśli twardo ogłaszał, że UE to samo zło i tak dalej, to - gdyby
      był uczciwy - nie powinien teraz tych brudnych pieniędzy brać. A bierze.

Czyli nie jest uczciwy, nie wspominając, że tak zwanych jaj nie ma. I tyle.
      • niezlomny.prawicowiec Re: Wszechpolacy mają się dobrze za pieniądze uni 20.09.05, 16:04
        Liberalno-lewicowe media często nazywają Platformę Obywatelską - prawicą. Nie
        dajmy się zmylić. To łżeprawica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka