Dodaj do ulubionych

Dyscyplina

21.09.05, 00:36
Uważam, że w szkole najważniejsza jest dyscyplina i karność. Bardzo źle się
dzieje, że dzisiaj młodzież nie widzi głębszych celów niż kasa i kariera.
Niech już palą haszysz, ale bez klapek na oczach, niech patrzą poza horyzont.
Obserwuj wątek
    • mixcherry Re: Dyscyplina 21.09.05, 00:49
      ps_997 napisała:

> Uważam, że w szkole najważniejsza jest dyscyplina i karność. Bardzo źle się
      > dzieje, że dzisiaj młodzież nie widzi głębszych celów niż kasa i kariera.
      > Niech już palą haszysz, ale bez klapek na oczach, niech patrzą poza horyzont.
      Jestem oburzony twoją postawą!! Reprezentujesz sobą najgłębsze dno społeczne i życzę ci, aby twoje dziecko uprawiało haszysz w swojej szafie! Ciekawe co wtedy powiesz o poszeżaniu horyzontów!
      • ps_997 Re: Dyscyplina 21.09.05, 00:53
        mixcherry napisał:

> Jestem oburzony twoją postawą!! Reprezentujesz sobą najgłębsze dno społeczne i
        > życzę ci, aby twoje dziecko uprawiało haszysz w swojej szafie! Ciekawe co wtedy
        > powiesz o poszeżaniu horyzontów!
        Niech i uprawia, może i czegoś się przy tym nauczy, napewno więcej niż przy
        pogoni za karierą i pseudoniewolniczą pracą w jakiejś zagranicznej firmemce,
        która myśli że może sobie kolonizować nasz kraj, traktując ludzi przedmiotowo.
        Należy ocalać to co w narodzie najcenniejsze - marzenia. A tak wogóle to
        obrażasz mnie osobiście i jakbym cię spotkała to bym ci dała popalić. Sztachnij
        się w Weekend i od razu poczujesz się lepiej, albo idź do d(i)aska. Nie pozdrawia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka