alkud 05.10.05, 20:50 POLECAM TEN FILM Z CAŁEGO SERCA!!! islam_blog.dot.pl -> religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corab Klimatyczny film 06.10.05, 08:22 Cieszę się, że film ten wchodzi na nasze ekrany. Trudno mi opisać dlaczego tak mi się spodobał. To tak jak gdybym miał opisać dlaczego lubię ogórkową. Porównanie zgoła trywialne ale oddaje istote problemu. Ma taki spokojny rytm opowiadania. No i muzyka jest na pewno mocnym atutem. Wszystkim gorąco polecam, aczkolwiek wiem, że nie każdemu może przypaść do gustu. Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: Klimatyczny film 06.10.05, 10:51 I ja polecam ten film, chociaz mnie sie bardziej kojarzyl z filmem 'Gattaca'. Piekne sceny lozkowe! :-) Dla mnie Winterbottom jak malo kto umie opowiadac o milosci miedzy kobieta a mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Lewa strona tez poleca 06.10.05, 15:22 Polecam rowniez. 10/10. Piekna historia milosna. Piekna historia spoleczna. Odpowiedz Link Zgłoś
closmogador Re: Powrót do ambitnego science fiction 06.10.05, 11:09 Do "dreszczowca" to temu filmowi daleko. Fabula watla - wlasciwie najblizej mu do... teledysku. Zamiast Kodeksu sugeruje raczej WMFF. Naprawde dobry film tego rezysera to "In This World", ktorego u nas w kinach nie bylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: Powrót do ambitnego science fiction 06.10.05, 15:23 Ten film to nie fabula a impresja. I jest rownie dobry jak in this world. I w ogole nie rozumiem, czemu takie wazne ze to science fiction. To film calkowicie ponadczasowy. Odpowiedz Link Zgłoś
milou8 "wydaje się być" ? słownik poprawnej polszczyzny 06.10.05, 13:05 proponuję częściej czytać autorowi tej recenzji. Odpowiedz Link Zgłoś