hernandez Tylko Olek moze teraz pomoc!!!! Uratuje to przed 27.10.05, 14:33 rzadami pisopsllprsamoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 14:34 ncc2000 napisał: > Obłuda sięga granic! Jak Kwasniewski mówize to PiS jest winien, to ja > nabieram przekonania że jest zupełnie odwrotnie mimo że głosowałem na PO. Cóż, tym bardziej jak DOrn coś mówi, to jest chyba odwrotnie? Zwłaszcza że odkąd to PiS broni i pogłaskuje tego wstrętnego Kwacha? Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Może przyspieszone wybory prezydenckie? 27.10.05, 14:41 Wiecie kto by je wygrał? Tak, macie rację ..Lepper! a przyspieszone do parlamentu wygra Samoobrona. To dzięki rewolucji moralnej... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos OPTYMISTA!!!!!!?? 27.10.05, 14:49 vitriolic napisał: > Wiecie kto by je wygrał? Tak, macie rację ..Lepper! a przyspieszone do > parlamentu wygra Samoobrona. To dzięki rewolucji moralnej... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaan1 Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 14:43 PiS niech w koalicję wchodzi z Gertychem.Lepszy Gertych jak niezrównoważony Rokita z tą dzierlatką,która nie odstępuje jego na krok. Odpowiedz Link Zgłoś
kumika Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 14:45 Kwaśniewskiemu i całej jego reszcie nie podoba sie rodzący układ! Boi się ,ze Kaczyńscy go rozliczą ! dlatego zaczyna juz mieszać ! Tusk bardziej by mu odpowiadał( poparł go). Tusk i Rokita byli tak pewni swojego zwycięstwa ,że z przegrana nie mogą się pogodzić i dlatego tak kręcą! Tuskowi wyborcy tego nie zapomną! On juz jest przegranym politykiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 14:49 Ty mu nie wybaczysz, ale przecież nie jesteś jego wyborcą!!! Wolta Twojego idola w stronę Leppera, Giertycha i O.Dyrektora jest do strawienia? Oto jesteśmy świadkami politycznego samobójstwa PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 14:52 vitriolic napisał: > Ty mu nie wybaczysz, ale przecież nie jesteś jego wyborcą!!! Wolta Twojego > idola w stronę Leppera, Giertycha i O.Dyrektora jest do strawienia? Oto > jesteśmy świadkami politycznego samobójstwa PiS. Za cholere! PO raczej sie rozpadnie niz PiS zniknie! NIE mam nic przeciwko giertychom i Lepperom, ani takze o. Rydzykowi, w przeciwienstwie do oszolomow oszolomionych tym ze przegrali wybory! Odpowiedz Link Zgłoś
b.wlosek Re: OSZOLOM! 27.10.05, 14:46 studioturos napisał: > przede wszystkim pospolity przygłup. Odpowiedz Link Zgłoś
parob Polecam analizę sytuacji: 27.10.05, 14:53 www.abcnet.com.pl/pl/artykul.php?art_id=2345&token= Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Polecam analizę sytuacji: 27.10.05, 14:56 Co tu jescse analizować? Precki z Rokitom i Tuskiem! Tyn głuptok, ftory głosowacke robiył na PO. Między innymi i jo, hehe... Ka rozum??? No ka? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek36 No i coście sk syny uczynili z tą krainą ? 27.10.05, 14:55 Ciekawe jak długo potrwa kaczoryzm: paliwo w górę, kredyty dewizowe w górę. Chyba, że pierwszy cel popisowych rządów, to dewaluacja złotówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: No i coście sk syny uczynili z tą krainą ? 27.10.05, 14:58 pawelek36 napisał: > Ciekawe jak długo potrwa kaczoryzm: paliwo w górę, kredyty dewizowe w górę. > Chyba, że pierwszy cel popisowych rządów, to dewaluacja złotówki ? Jak bylbys patriota to bralbys kredyt w zlotowkach, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: No i coście sk syny uczynili z tą krainą ? 27.10.05, 15:01 studioturos napisał: > pawelek36 napisał: > > > Ciekawe jak długo potrwa kaczoryzm: paliwo w górę, kredyty dewizowe w gór > ę. > > Chyba, że pierwszy cel popisowych rządów, to dewaluacja złotówki ? > Jak bylbys patriota to bralbys kredyt w zlotowkach, he, he > Patrita sie odezwał BÓB HONORATA I OJCOWIZNA... Tam gdzie kasa nie ma patriotyzmu ...vide: PiS próbujacy mieszać dla stołków Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek36 Re: No i coście sk syny uczynili z tą krainą ? 27.10.05, 15:01 studioturos napisał: > Jak bylbys patriota to bralbys kredyt w zlotowkach, he, he Na szczęście nie mam kredytu. Zresztą złotówkowe też pójdą w górę. Inflacja ! Wracamy do drugiej połowy lat '80-tych ? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: No i coście sk syny uczynili z tą krainą ? 27.10.05, 15:08 pawelek36 napisał: > > Na szczęście nie mam kredytu. Zresztą złotówkowe też pójdą w górę. Inflacja ! > Wracamy do drugiej połowy lat '80-tych ? To i dobrze. Mam oszczednosci, moze wiecej procencikow uzbieram w banku, bo ostatnio mam 0,01% w skali roku :) A powaznie: straszenie wszelkimi plagami pod rzadami PiSu juz przerobilem z Niesiolowskim, wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Re: No i coście sk syny uczynili z tą krainą ? 27.10.05, 15:19 > To i dobrze. Mam oszczednosci, moze wiecej procencikow uzbieram w banku, bo > ostatnio mam 0,01% w skali roku :) I możesz je jeszcze z tego banku wypłacić je na szczęście. Ale wzrost cen waluty i inflacja mogą skończyć się tak, że ci najbiedniejsi nie będą mieli co do garnka włożyć. To w nich inflacja uderza najbardziej. Bogaci dzisiaj mają gdzie uciekać. To w biednych kryzys uderzy przede wszystkim a gospodarka teraz nie jest w trwałym stanie. Kogo więc PIS tak naprawdę chce bronić? Moim zdaniem Kaczyńscy mają w d...e biednych i socjalizm. To buldogi, które za wszelką cenę chcą zemsty. Sam nie pałam miłością do czerwonych ale robienie czegoś takiego przez ludzi, którzy chcą się mienić inteligentami, twórcami 4 RP to kpina i zwykłe k...stwo. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: No i coście sk syny uczynili z tą krainą ? 27.10.05, 15:23 merytorycznie zaczynasz ale zle konczysz. Skad ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: No i coście sk syny uczynili z tą krainą ? 27.10.05, 15:24 studioturos napisał: > merytorycznie zaczynasz ale zle konczysz. Skad ja to znam? Kaczyńscy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Kwaśniewski nawet wysilać się nie musi 27.10.05, 15:06 żeby przy...łożyć PISowi sami się podkładają. Wystarczy, że będzie rozdawał kuksańce na prawo i w centrum oraz lał krokodyle łzy nad Polską. Niestety przy wariancie rozwiązania sejmu, PIS ma twardy elektorat RM i solidarności, który jeszcze się utwardzi bo na 100% da sobie wmówić, że wina za rozwiązanie sejmu jest po stronie PO. Taki scenariusz jest bardziej na rękę PIS niż Platformie. To PO może najwięcej stracić i to głównie na rzecz SLD (część zapewne też pójdzie do PIS). Uważam, że kryterium interesu wskazuje jasno na PIS jako winnego tej "zadymy politycznej" a kryterium to bardzo rzadko się nie sprawdza. Kwaśniewskiemu też są na rękę następne wybory bo w nich "odnowiona" SLD może odegrać kluczową rolę więc korzysta z okazji i dolewa oliwy do ognia. Na co liczą Kaczyńscy tego nie wiem ale może liczą na system dwóch wielkich partii z ew. jakimiś mniejszymi w nowym rozdaniu. Oby się nie przeliczyli bo Lepper też się wzmocni (teraz w tym całym zamieszaniu to on wygląda jak mąż stanu) a jemu jest jednak bliżej do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Kwaśniewski nawet wysilać się nie musi 27.10.05, 15:12 lichttrager napisał: > żeby przy...łożyć PISowi sami się podkładają. Wystarczy, że będzie rozdawał > kuksańce na prawo i w centrum oraz lał krokodyle łzy nad Polską. Niestety przy > wariancie rozwiązania sejmu, PIS ma twardy elektorat RM i solidarności, który > jeszcze się utwardzi bo na 100% da sobie wmówić, że wina za rozwiązanie sejmu > jest po stronie PO. Taki scenariusz jest bardziej na rękę PIS niż Platformie. Wiec po cholere to wszystko, panie Sułku kochany. Aby namieszac? > To PO może najwięcej stracić i to głównie na rzecz SLD (część zapewne też > pójdzie do PIS). Uważam, że kryterium interesu wskazuje jasno na PIS jako > winnego tej "zadymy politycznej" a kryterium to bardzo rzadko się nie sprawdza. Acha, to oni namawiaja Kwasniewskiego do rozpisania nowych wyborow? Dogadali sie pod stolem? > Kwaśniewskiemu też są na rękę następne wybory bo w nich "odnowiona" SLD może > odegrać kluczową rolę więc korzysta z okazji i dolewa oliwy do ognia. Na co > liczą Kaczyńscy tego nie wiem ale może liczą na system dwóch wielkich partii z > ew. jakimiś mniejszymi w nowym rozdaniu. Oby się nie przeliczyli bo Lepper też > się wzmocni (teraz w tym całym zamieszaniu to on wygląda jak mąż stanu) a jemu > jest jednak bliżej do SLD. Oszolomstwo s ciebie wylaslo! wszedzie widzisz spiski, w dodatku w wykonaniu tak skrajnych sil jak pis i kwasniewski... Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Zabawny jesteś 27.10.05, 15:27 Trochę więcej realizmu a mniej ideologii. A oszołomów wierzących w spiskową teorię dziejów to w PIS jest dostatecznie dużo. Sam Marek Jurek za pół partii wystarczy. Więc szukaj tego u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Zabawny jesteś 27.10.05, 15:30 lichttrager napisał: > Trochę więcej realizmu a mniej ideologii. A oszołomów wierzących w spiskową > teorię dziejów to w PIS jest dostatecznie dużo. Sam Marek Jurek za pół partii > wystarczy. Więc szukaj tego u siebie. Odrzucasz pileczke nie odpowiadajac. To wlasnie jest oszolomstwo, przeswiadczenie ze sie ma racje... Doswiadczyklem tego to wiem, teraz ty sie z tym zmierz, masz sporo czasu (5 lat!) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Re: Zabawny jesteś 27.10.05, 16:31 > Odrzucasz pileczke nie odpowiadajac. To wlasnie jest oszolomstwo, > przeswiadczenie ze sie ma racje... To czy ma się rację czy nie to pokazuje historia. Czasem nawet ocenia pozytywnie ale ma ona jednak pewną właściwość, rzadko pokazuje precyzyjnie cenę za jaką osiąga się cel. Wprowadzanie własnych rozwiązań metodą "na Pinocheta" (czyż nie jest on wzorem politycznym wielu PISowców) lub za pomocą "dyktatury proletariatu" nie jest dla mnie osobiście do przyjęcia. Wolę rozwiązania Iron Lady. > Doswiadczyklem tego to wiem, teraz ty sie z > tym zmierz, masz sporo czasu (5 lat!) Mierzę się z tym już dostatecznie długo i obawiam się, że nie skończy się na 5 latach. Po was przyjdą inne czerwońce bo bieda ma to do siebie, że karmi się sama sobą. A jeśli myślisz, że wyznacznik religijny jest tym co odróżnia PIS od PZPR to się mylisz. Liczą się cele i metody a te jako żywo PIS ma bardzo podobne. PIS i Kaczyńscy nie jest jakimś wyjątkiem (taki wyjątek zdarza się raz na setki lat a myśmy już wyczerpali limit). Jeśli nie zacznie się od poprawiania systemu tylko się go wykorzysta do własnych celów to bardzo trudno jest potem z niego zrezygnować a nawet jak się samemu chce to koledzy mogą nie dać. Trzeba było odrobić lekcję AWS. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Zwolennicy PiS, prosze o odpowiedz... 27.10.05, 15:14 czy Andrzej Lepper nadal jest ta osoba, przed ktora przestrzegal pan Ujazdowski, zas cale PiS zwalczalo tego typa CALA POPRZEDNIA KADENCJE Sejmu. Pan Ziobro na komisji sledczej wskazywal na "prawdziwe oblicze" Leppera i jego zwiazki z Millerem i SLD, wreszcie na przestepcza dzialalnosc Leppera, co raczej dyskwalifikowalo go do udzialu w komisjach... i czy nadal Leppera nalezy sie wystrzegac czy tez jest juz inna dyrektywa w tej sprawie? Czy PiS mięknie w sprawie przestepcow, ktorych obiecywalo zwalczac? Bo przeciez Andrzej L. jest przestepca, ZWYKLYM ZLODZIEJEM (zaciagnal kredykt, tj. pozyczyl pieniadze i nie splacal go, tj. nie oddawal pozyczonych pieniedzy), wreszcie "rolnikiem" ktory wysypywal prywatne zboże (brak szacunku dla chleba - rzeczywiscie wzor dla rolnikow) Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 15:15 ncc2000 napisał: > Obłuda sięga granic! Jak Kwasniewski mówize to PiS jest winien, to ja > nabieram przekonania że jest zupełnie odwrotnie mimo że głosowałem na PO. Ile trzeba mieć w sobie nienawiści żeby faktów nie przyjmować. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 15:25 erg_samowzbudnik napisał: > Ile trzeba mieć w sobie nienawiści żeby faktów nie przyjmować. Powiedz to Kwasowi! Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Przyspieszone wybory są raczej pewne. 27.10.05, 15:17 Koalicji PO z PiS nie będzie. Babcie różańcowe z Radia Maryja nawołują do utworzenia rządu mniejszościowego. Nie trzeba być prorokiem, by przepowiedzieć, co z tego wyjdzie. Sukces PiS jest tylko pozorny i chwilowy. Po kilku tygodniach euforii przyjdzie zmierzyć się z twardą rzeczywistością ekonomiczną, z polityką zagraniczną, służbą zdrowia, szkolnictwem i wielu innymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Przyspieszone wybory są raczej pewne. 27.10.05, 15:28 antonioni1 napisał: > Koalicji PO z PiS nie będzie. To i dobrze! >Babcie różańcowe z Radia Maryja nawołują do > utworzenia rządu mniejszościowego. Babcie sie znaja na polityce jak nikt, z racji wieku i doswiadczenia... >Nie trzeba być prorokiem, by przepowiedzieć, > > co z tego wyjdzie. Sukces PiS jest tylko pozorny i chwilowy. Po kilku > tygodniach euforii przyjdzie zmierzyć się z twardą rzeczywistością ekonomiczną, > > z polityką zagraniczną, służbą zdrowia, szkolnictwem i wielu innymi sprawami. o jednak przewidujesz ze rzad powstanie, znaczy tak jak babcie, madry jestes... Wiec gadanie o wyborach w styczniu to kpiny, czy na powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Przyspieszone wybory są raczej pewne. 27.10.05, 16:25 "Babcie się znają na polityce jak nikt z racji wieku i doświadczenia" to czemu nie zasiadają w senacie lub sejmie? Czyżby z powodu postępującej miażdżycy? "o jednak przewidujesz, że rząd powstanie" Jakiś chwilowy rząd musi powstać. Prawo przewiduje pewne procedury, od których nie ma ucieczki i jeśli desygnowany premier zapowiada, że skład rządu będzie miał już w poniedziałek to wcale nie mówi od rzeczy. MUSI go stworzyć, bo inaczej zabawa trwała by latami. Pytanie tylko jak długo ten rząd będzie w ogóle rządził. I czy w ogóle będzie mógł cokolwiek zarządzić. Przykładem niestabilności rządów są Włochy. Ale ten półwysep jest w miejscu strategicznym dla USA, podobnie jak Malta - stabilny lotniskowiec. Czy akurat Polska takim miejscem jest? Bardziej przydałby się Królewiec. Taki maleńki, a taki strategicznie potrzebny. I jak mało mógłby kosztować. Ostrożnie z hasłem: Polska to pępek świata. Punkt drugi: demokracje zachodnie mają swoje tradycje. Do nich należy prawie że nietykalna administracja. Rządy mogą się zmieniać, ale godna zaufania administracja robi swoje. W Polsce tego nie ma, bo administracja była i do tej pory jest upartyjniona. Wiele pokoleń przeminie zanim nastanie upragniona stabilizacja. A znając historię Polski to nasze kochane liberum veto, prywata i kłótliwość będą dłużej panować niż znany na świecie alkoholizm Polaków. Wybory do parlamentu nie muszą być w styczniu. Taką datę podał ustępujący prezydent Kwaśniewski. Też musiałem go zaakceptować, bo wygrał w wolnych wyborach. Wbrew ówczesnym wszelkim obawom (cała władza będzie w rękach SLD i prezydenta wywodzącego się z tego samego ugrupowania!) ten czarny scenariusz się nie sprawdził. Tymczasem teraz tak nie jest. Do głosu dochodzi fundamentalizm religijny fanów Radia Maryja i populizm Leppera. Trzeba jeszcze spojrzeć na samych braci Kaczyńskich. Już jako dzieci byli "dziećmi sukcesu". W końcu wystąpili w filmie osnutym na podstawie powieści Kornela Makuszyńskiego. To pozostaje w podświadomości. Udało się raz, uda się jeszcze raz. A jeśli miałoby się nie udać, to idzie się po trupach. Liczy się tylko sukces. Co z tego wyjdzie? Czas pokaże. Punkt 3-ci. Gdybym się miał związać z ludźmi, nad którymi ciążą wyroki sądowe, by osiągnąć sukces wyborczy to spoglądając codziennie rano w lustro plułbym sobie w twarz. Chyba, że są ludzie, którzy nie mają żadnej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Przyspieszone wybory są raczej pewne. 28.10.05, 03:10 A dlaczego nie plułeś sobie w twarz kiedy prezydenturę obejmował zwyczajny drobniutki karierowicz,człowiek bez honoru, łapany na kłamstwie zdawał sobie nic z tego nie robić. Wyszczekany osobnik przez lata wyrobiony publicznie, zręczny krętacz i manipulator.Give me a brake,please. Odpowiedz Link Zgłoś
petrolot44 A według mnie się dogadają. Nie będą ryzykować. 27.10.05, 18:26 Rząd powstanie. PO-PiS, PiS-LPR-Lepper, PiS (mniejszościowy) czy jakikolwiek inny. Bo partie, które wygrały ostatnie wybory wiedzą, że wtedy mogą naprawdę wiele stracić. Ludzie zobaczą, że prawica jednak się nie potrafi dogadać. Więc PiS utworzy rząd, bo może stracić to prowadzenie, na które tak długo pracował. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 PiS ma złą prasę po prostu !! 27.10.05, 15:20 Marcinkiewicz jest naprawdę dobrym kandydatem na premiera. Nawet lepszym niż ten mądrala Rokita ale czy ktokolwiek z dziennikarzy to przyna ? Myślę że PiSowi bedzie naprawdę trudno rządzić bo wszyscy mają ich za tych "złych". I nie wiem czy naprawdę potrzebna im koalicja z PO która co chwilę będzie recenzować ich pracę. A prawda jest taka. PO chciała większości ministerstw i podatku 3 x 16 %. Było oczywiste że PiS tego nie zaakceptuje. Tyle że wszyscy mówią że koalicję zerwał PiS. Donald Tusk znowu zapomina o jednym: ma poparcie 46 % społeczeństwa. Nie większości. Co do Kwaśniewskiego. Nie przeszkadzał mu rząd Millera ani mniejszościowy rząd Belki. Wtedy jakoś niewiele mówił. PiS może spokojnie tworzyć rząd mniejszościowy zabiegając o chwilowe poparcie jednych bądź drugich. Samoobrona ? Skoro PO nie chce wspierać to trzeba liczyć na wsparcie Samoobrony. Takie są realia. PO niech dalej udaje lepszych i mądrzejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Re: PiS ma złą prasę po prostu !! 27.10.05, 15:24 adam_l27 napisał: > Skoro PO nie chce wspierać to trzeba liczyć na wsparcie Samoobrony. Takie są > realia. PO niech dalej udaje lepszych i mądrzejszych. jak sie ma SOJUSZ z Samoobrona do rewolucji moralnej i IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: PiS ma złą prasę po prostu !! 27.10.05, 15:36 eptesicus napisał: > > jak sie ma SOJUSZ z Samoobrona do rewolucji moralnej i IV RP? Tak jak sojusz prezia z PO by rozpisac wczesniejsze wybory? To nie PiS nimi straszy tylko kwasimorda, ktory poparl tuska w wyborach prezydenkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 KWAS, TUSK I KOMOROWSKI Z RESZTA TO TA SAMA BANDA! 27.10.05, 15:23 To banda zlodzieji i zdrajcow. Przez ta szajke ktorej rej wodzi kwas obalony zostal rzad Olszewskiego jedyny rzad III RP ktory nie byl rzadem nieudacznikow i zlodzieji. To oni doprowadzili do zlodziejsciej prywatyzacji. A poza tym to zdrajcy. Kwas wszysniej lizal dupe ruskim a teraz brukseli. Tusk zaczal od niemcow a teraz poszerzyl swoj serwis na cala unie. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus lodz123 czy lodzik 123 27.10.05, 15:33 lodz123 napisał: > To banda zlodzieji i zdrajcow. Przez ta szajke ktorej rej wodzi kwas obalony ja tez jestem zlodziejem i zdrajca (w parlamentarnych i samorzadowych glosuje zawsze na kolejne wcielenia Demokratow.pl, I tura prezydenckich- Bochniarz, II tura - Tusk) a do tego pewnie Żydem (tak przypuszczam :-)), dlatego leje siurem falistym na "prawdziwych Polakow" i smieje im sie w twarz. I co mi zrobicie, oszolomy? To wolny kraj i moge drwic sobie z Pana Prezydenta Kaczynskiego, Pana Wicemarszalka Polnego (moze Obornego) Leppera, a takze tego tam, no, Rydzyka ("ojca" - chyba nie mojego ;-)) i wciaz ze smiechu nie moge, jak sobie wyobrazam jednego z tych karłów, bioracych do buzi opalonemu, przystojnemu Wicemarszałkowi Obornemu w krawacie w bialoczerwone paski. Bo tak to wyglada - on PiSowcow dyma, to dla niego trampolina do dalszego ataku, kiedy juz zamieni w zupe mózgi wiekszosci Polakow. Wciaz tez sikam ze smiechu na mysl o glebokiej wiedzy, wyksztalceniu i obyciu politykow z tych sil, tudziez ich zwolennikach ;-)))) Ha ha ha ha ha ha ha ha ha, i co mi zrobicie, "rewolucjonisci moralni", to jest wolny kraj. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 [...] 27.10.05, 15:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Re: lodz123 czy lodzik 123 27.10.05, 15:44 lodz123 napisał: > Czlowieku poptrz na siebie. Jestes zgnilym lewakiem i spieprzaj do swej > zasranej europy albo do zydolandu-zygolandu. nie mam zamiaru. Zostane tutaj i bede sie smial, patrzac jak zamieniacie w obore wlasny kraj. Bede sie smial z waszych przywodcow i "autorytetow" ktorzy nawet szkol nie pokonczyli a jak nawet pokonczyli to chyba byli cieniasami i nieudacznikami, skoro np. odeszli z nauki i szkolnictwa do polityki. Kasy mam dosyc i jej nie ruszycie, wiec zyc z czego bede mial i dalej sobie spokojnie drwil z "prawdziwych Polakow". Moga mi skoczyc, jak bede oszczedny, kasy starczy mi na cale zycie ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha kaczory ha ha ha ha ha ha ha ha lepper ha ha ha ha ha ha rydzyk ha ha ha ha ha ha ha ha jeszcze raz rydzyk ha ha ha ha ha [pod biurkiem juz kaluza, zsikalem sie ;-))] ha ha ha ha ha nieudacznicy ze slumsow ha ha ha ha ha ha ha potrzebuja opieki panstwa ha ha ha ha ha ha glosuja na oszolomow ha ha ha ha ha ha ktorzy co najwyzej ich wydymaja ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 [...] 27.10.05, 15:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: lodz123 czy lodzik 123 27.10.05, 15:38 Komorowski powinien w koncu pokazac jak lata polski lotnik na drzwiach od stodoly! Dlatego popieralem koalicje i komorowskiego jako szefa MON. Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: lodz123 czy lodzik 123 27.10.05, 15:42 eptesicus napisał: > ja tez jestem zlodziejem i zdrajca [cut] Pozdrawiam. I wiecej takich pozytywnych postow poprosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
zygpot Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 15:28 Zgadzam sie w 100%. Salon działa. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 15:46 zygpot napisał: > Zgadzam sie w 100%. Salon działa. I klony tegoz tez... Az dziw ilu sie ich dzisiaj nazbieralo, raczka w raczke zwolennicy PD, SDPL, PZPR, Kwasa, PO :) Ile was bo ja raz chcialoby sie krzyknac Ale nic to, sa to teraz oszolomy, tak jak zwolennicy PiSu teraz i to jest pozytywana czesc mego wywodu... Odpowiedz Link Zgłoś
altran15 Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 15:34 STARO TESTAMENTOWI Z PO NIE MOGĄ SOBIE PODAROWAĆ ŻE ZOSTALI ODSUNIĘCI OD ŻŁOBA, PANOWIE I PANIE Z PO,TVN,POLSATU,WYBORCZEJ I INNYCH POLSKOJĘZYCZNYCH MEDIÓW WASZA OJCZYZNA W NIEBEZPIECZEŃSTWIE IRAN CHCE ZNISZCZYC IZRAEL.MOŻE BYŚCIE WRÓCILI DO ZIEMI OBIECANEJ I TAM MIESZALI I BRONILI ZIEMI OJCÓW I MATEK WASZYCH BO MY MAMY WAS DOSYĆ.DOWODEM SĄ OSTATNIE WYNIKI WYBORÓW W POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
raphael66 Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 15:36 nie boj sie o nas wasza maryja nam pomoze:) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Tak a świstaki owijaja to w sreberka. 27.10.05, 15:34 Kto w takie bzdety wierzy. Kwach ze strachu głupoty opowiada, a Dorn zagęszcza atmosferę dla zmiękczenia PO. Obecnie nikomu nie pasują wybory. Nawet sld. Wynik za bardzo się nie zmieni, A układ będzie podobny. Kochani wg mojej wiedzy i intuicji będzie rządził PIS przy cichej współpracy wszystkich partii (wprawdzie do czasu). Wszystko potem będzie zależało jak bardzo "samoobrona" jest poza układem, czy tylko jest jego psem łańcuchowym. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak30 Re: -o eurosceptykach--po wyborach 27.10.05, 15:38 PiS dlatego wygrał wybory DLATEGO ze jest EUROOSTROZNY i NIE poldlizuje(nie daje d..y) SIĘ "Brukseli". Niech w końcu UNIA COŚ zrobi aby poprawić zaufanie do niej w Polsce (DLACZEGO MAMY PROSIĆ O ZAUFANIE unii DO Polski?). =POLACY w wyborach POWIEDZIELI że mają dośc PŁASZCZENIA się przed wszystkimi-niemcy ,unia ,żydzi ,homoseksualiści ,fancuźi ,przestępcy którzy oskarżają(skutecznie) tych co ŚMIELI SIĘ BRONIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 To bardzo rydzykowne... 27.10.05, 15:43 ...wolę koalicję Pisuary + Platfusy niż rząd typu Pisuary + Lupanary + Sama Brona + Moherowe Berety Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Oszolom! Kolejny! 27.10.05, 15:48 wuk4 napisał: > ...wolę koalicję Pisuary + Platfusy > niż rząd typu Pisuary + Lupanary + Sama Brona + Moherowe Berety > > Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Oszolom! Kolejny! 27.10.05, 15:51 studioturos napisał: Szkoda, ze nie jestes jak Johnny 11 palcow. jak ty sobie biedaku poradzisz ze zliczeniem nas wszystkich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas KWAŚNIEWSKI!!!!! WEŹ JUŻ K.... ODEJDŹ !!!!! 27.10.05, 15:54 Odejdź komunistyczny draniu. Przestań jątrzyć. Przestań siać histerię. Odczep się od Polski i Polaków rzaem ze swoją drańską partią SLD-PZPR. Wynoście się komuniści z Polski raz na zawsze. Zróbcie to sami albo zrobimy to za was. Kwaśniwski. Zapomnij pijaczku cmentarny , magistrze niedoszły - o nowych wyborach. Polacy już wybrali swoją władzę. Mimo nieporozumień wkońcu powstanie rząd. A ty draniu nie mo.zesz się pogodzić z klęską towarzyszy z PZPR- SLD i dlatego bredzisz o nowych wyborach. Wynoś się draniu z Polski. Najlepiej tam skąd pochodzisz i komu służyłeś całe swoje podłe życie. Ty już tam wiesz gdzie,,... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: KWAŚNIEWSKI!!!!! WEŹ JUŻ K.... ODEJDŹ !!! 27.10.05, 15:55 mordzinas napisał: > Wynoście się komuniści z Polski raz na zawsze. > Zróbcie to sami albo zrobimy to za was. > >Ok Wynocha sam tego chciałeś..... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy [...] 27.10.05, 17:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dadabubu Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 15:48 robi się wszystko aby zdyskredytować PiS. Wolę twarz Leppera niż twarz Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
raphael66 Re: Kwaśniewski o przyspieszonych wyborach 27.10.05, 15:49 teraz tylko sie modlic do maryji o rozum dla kaczorow tylko cud pomoze ! Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 Kwachowi już dziękujemy 27.10.05, 15:49 On był preziem wszystkich Polaków podkreślając swoją lewicowość. Lewy to on może był ... Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Niech wreszcie Aleksander K. stanie przed Trybunal 27.10.05, 15:51 Za zdrade satnu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Re: Niech wreszcie Aleksander K. stanie przed Try 27.10.05, 16:43 lodz123 napisał: > Za zdrade satnu!!!!! za zdrade "satnu" to i owszem ;-))))) --------------- kaczorek, fisiorek, jurek, rydzyk rząd formuje głupi fizyk kaczorek, fisiorek, lepper, gnój jesteś z PiSu, tos jest ch... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Niech wreszcie Aleksander K. stanie przed Try 27.10.05, 16:46 eptesicus napisał: > lodz123 napisał: > > > Za zdrade satnu!!!!! > > za zdrade "satnu" to i owszem ;-))))) > www.satn.org/ co ma Kwachu do tego ?? Znowu jakieś pissoffskie kombinacje buahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wycizana_lipka Re: Niech wreszcie Aleksander K. stanie przed Try 27.10.05, 16:55 > lodz123 napisał: > > > Za zdrade satnu!!!!! > > za zdrade "satnu" to i owszem ;-))))) > > --------------- > kaczorek, fisiorek, jurek, rydzyk > rząd formuje głupi fizyk > kaczorek, fisiorek, lepper, gnój > jesteś z PiSu, tos jest ch... POderaści już nie wiedzą jak ukąsać. Kto w ogóle ma brać was pod uwagę? Przegrany jest przegranym. I jak przegrany powinien się zachować. Może jakieś gałązki??! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Niech wreszcie Aleksander K. stanie przed Try 27.10.05, 17:49 Bez obrazy ale może zmieniłbyś nicka. Np. <tenis w porcie>? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Niech wreszcie Aleksander K. stanie przed Try 27.10.05, 18:33 uu1 napisała: > Bez obrazy ale może zmieniłbyś nicka. Np. <tenis w porcie>? Hej. Bez obrazy, ale prosze mi tu nie obrazac krolowej sportow;)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Niech wreszcie Aleksander K. stanie przed Try 27.10.05, 18:37 Królową sporu jest lekkoatletyka. Ale dla niego może być inny wariant - <chyży rój>? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak To kiedy mozna go aresztowac? 27.10.05, 18:41 Chyba 24 grudnia traci immunitet? Jest ateista, wiec bez zalu mozna go pozbawic wolnosci i wigilijnego karpia. Juz sie nie moge doczekac. Ziobro - do dziela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Dekret no. 1/2005 p. Kaczynskiego :-)) 27.10.05, 15:50 Dzień 15 stycznia zostaje na zawsze wykreślony z kalendarza.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Dekret no. 1/2005 p. Kaczynskiego :-)) 27.10.05, 16:01 mangold napisał: > Dzień 15 stycznia zostaje na zawsze wykreślony z kalendarza.Amen Nie pękaj. Kaczyński nie obiecywał nic co nie jest realne. Gdybyś uważnie słuchał tego co mówił Kaczyński w kapanii wyborczej to nie plutłbyś tych bzdur które pleciesz. Powtarzasz bezrozumnie to co ci wkłada do pustej głowy gazeta wybiórcza i jej podobnii. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Dekret no. 1/2005 p. Kaczynskiego :-)) 27.10.05, 16:03 mordzinas napisał: > mangold napisał: > > > Dzień 15 stycznia zostaje na zawsze wykreślony z kalendarza.Amen > > > Nie pękaj. Kaczyński nie obiecywał nic co nie jest realne. > > Gdybyś uważnie słuchał tego co mówił Kaczyński w kapanii wyborczej to > nie plutłbyś tych bzdur które pleciesz. Nie lubie jak ktoś przez zaciśniete zeby mówi... :-)) > a w dodatku to sdame banały były....... budżet nam te jego obietnice rozwalą > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dekret no. 1/2005 p. Kaczynskiego :-)) 27.10.05, 17:57 > Nie lubie jak ktoś przez zaciśniete zeby mówi... :-)) Może nie tylko buldogi mają ściskoszczęk. Cholera wie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dortmunderjohn IV RP uważam za zamknięty rozdział. Sztandar PiSu 27.10.05, 16:02 wyprowadzić! Potrzeba nam poważnych polityków, mężów stanu, którzy wezmą za Państwo odpowiedzialność. Każdy rozsądny Polak widzi co się dzieje, kiedy PiS próbuje coś zbudować: zakulisowe rozgrywki, sojusz z Samoobroną i LPR. Oni się nie nadają do rządzenia. Ten eksperyment zbyt drogo nas wszystkich kosztuje. Błąd popełniony w wyborach prezydenckich naprawimy za 5 lat. Na razie ratujmy co się da, wybierzmy nowy parlament, który wyłoni rząd w oparciu o PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zdechlywilczur Re: IV RP uważam za zamknięty rozdział. :) :) 27.10.05, 16:26 Brawo! Swietnie powiedziane! Podpisuje sie! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e PO ...MUSI WYGRAC...TUSK tez 27.10.05, 16:05 ...tak dlugo powtarzac wybory az po w koncu wygra...prezydenta tez trzeba odwolac...bo nieslusznego wzrostu...i tak dlugo powtarzac wybory prezydenckie az tusk wygra...-))) Odpowiedz Link Zgłoś