y.y Re: obecne badania - PiS 35 PO-15 29.10.05, 22:58 kolejny pisuarek kłamie w sieci za 3 zeta/h... żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: obecne badania - PiS 35 PO-15 29.10.05, 23:24 ...chcieli wyborow...beda mieli...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 29.10.05, 23:09 > Genialne! Jak można porozumieć się z takim partnerem? Zero wiarygodności! > Jako wyborca PO nie zgadzam się na żadne pertraktacje z PISem. Wygrali, niech > rządzą i nie próbują wpuszczać w maliny PO. Nie wiem, czy jesteś prawdziwy, ale z pewnościa nie przemyślałeś tego co napisałeś. Filozofię Platformy "wygrali to niech rządzą" (czytaj: a co nas ten kraj obchodzi) z pewnością zapamiętają wyborcy, i to różnych opcji. Nieprezydent Tusk duzo zrobił, by ustawić PO w takim narożniku. Dzis wiemy, ile są warte szlachetne mowy jakie wygłaszał w kampanii. Jedyna nadzieja, że Rokita przejmie tę masę upadłosciową po Tusku, ale, bądźmy szczerzy, nadzieja to trochę naiwna. Odpowiedz Link Zgłoś
jag.ski Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 29.10.05, 23:12 No i gramy w bambuko niewiniątko. Ohyda, fałszem wieje z każdego zdania. Facet o mentalności kelnera z kiepskiej knajpy - to nie ja, to kolega, brr... Niedobrze mi na samą myśl, co może być dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zaborek1000 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 29.10.05, 23:18 popierm 100% - kaczki reprezentują podejście - zapraszamy, dogadamy się z wami, chcemy kolalicji .....ale ma być tak jak my poweimy !!! Co gorsza ...nigny nie byłem jakoś w 100% za albo przeciw jakiejś partii (przeciw LPS i Sammoooo... tak w 99%) ale teraz robi nam się kraju podział na tych biednych i tych bogatych burżujów co popierają PO ... czy już kiedyś nie przerabialiśmy tego? kaczki nie przebierały w środkach - brawo za skutecnożć - za to chylę czoła ale gdzie w tym prawo i sprawiedliwość - powinni zminić nazwę na PIS wg Kasczyńskich wtedy bdzie wiadomo o jakie zasady chodzi. ... nawet głosowałem do senatu na PiSowca -na prawdę ni sądziłem , że do tego dojdzie ale wyszło szydło - władza, władza, władza - to jest to o co chodziło pis a jak trzeba krajem rządzić - to pomysłów brak (no może poza "rozliczeniem") ...do czego PO ? żeby tę robotę odwalić tylko nie wg swojego programu a pisowskiego - czyli cholera wie jakiego mam wrażenie, że kaczyńscy mają pomysł tylko na MSW a resztę chętnie wcisneli by platformie - tam jest raczej więcej gości mających pojęcie o rynku...i niech platforma gimnastykuje się z rynkiem a pis będzie tylko strofował - patrząc po tym co robią - to taki był zamiar: PO do roboty, Lepera i Giertycha się włączy jak będzie potrzeba a jak coś nie po naszej myśli to damy po łapach - w końcy wygraliśmy ,mamy premiera i prezydanta - marszałków - to dsię robi jakaś policja a nkie koalicja. ...boże ale ludzie są ciemni i niestety nie jest to tylko margines polskiego społeczeństwa... ..smutna to prawda ale to co najlepiej wychodzi nam Polakom to walka o wolność...tylko potem z tą wolnością nie potrafimy sobie poradzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka37 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 29.10.05, 23:19 Jak to jest możliwe, że dwie znakomite dziennikarki nie zadały kilku podstawowych, najciekawszych pytań panu K.: 1/ skoro PiS ma mieć wszystkie resorty siłowe oraz rząd koalicyjny ma realizować w 100% program gospodarczy PiS, to jaka jest rola w tym rządzie PO? 2/ jak Pan sobie wyobraża realizowanie przez PO postulatu budowy 3 mln mieszkań, w który oprócz Pana brata i idiotów nie wierzy nikt w Polsce? 3/ zaproponował pan połowę ministerstw PO? Czy 8 porsche = 8 fiatów 126P? 4/ dlaczego Pan nie zapowiedział PRZED WYBORAMI, że nie będzie Pan premierem, bo obniży Pan wtedy szanse bratu? 5/ PO twierdzi, że podstawową przyczyną fiaska rozmów był brak gwarancji lojalnosci ze strony PiS, że wasz wspólny program będzie realizowany? Jakie gwarancje pan zaproponował Platformie? 6/ Czy nie lepiej, żeby MSZ i MON były w rękach PiS, skoro politykę zagraniczną i sprawy wojskowe i tak będzie aktywnie prowadził Lech Kaczyński? Jaka byłaby rola ministra spraw zagranicznych Rokity podporządkowanego Lechowi Kaczyńskiemu i czy pan sądzi, że taka rola może zadowalać lidera Platformy? 7/ Wszystkie pana działania w polityce od zawsze kończą się konfliktami z najbliższymi współpracownikami i koalicjantami. Jak Pan to skomentuje? W Stanach taki poziom dziennikarstwa jest nie do zaakceptowania. Rozumiem, że dziennikarze też mają swoje sympatie polityczne, ale podczas swojej pracy tego nie ujawniają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
broetje Jak to nie mówił??? 29.10.05, 23:38 przecież mówił od razu że nie będzie premierem bo to zaszkodzi bratu Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re:Słusznie prawisz. 29.10.05, 23:44 Cieszę się, że to napisałaś, tym bardziej, że poziom pani Olejnik coraz częściej przypomina poziom pyskówy w maglu. I ja mam też 3 pytanka do braci Kaczyńskich: 1.Dlaczego skłócacie Polaków napuszczając jednych na drugich? 2. Dlaczego J. Kaczyński nigdy nie mówi o odpwiedzialności za swoje wizje, plany czy projekty a od razu widzi przeszkody i wyimaginowanych wrogów w każdej świata stronie? 3.Kiedy wreszcie Pis przestanie odstawiać ten chocholi taniec, bulwarowy teatr i weźmie się do pozytywistycznej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
zaborek1000 Re: Kaczyński: czekam na telefon Ciebie 29.10.05, 23:58 ..tak, pan ie prezydencie i panie premierze Jarosławie...nie czarujmy się kto tu rozstawia figurki na szachownicy...Marciniewicza nie znam - na razie robi gość wrażenie porząnego faceta - na pewno ma zdolnośći organizacyjne i może na premiera by sięnadawał ...gdzyby mu Jarosław nie ustawiał tej całej polityki...niech pan do mnie zadzwoni Panie Kqaczyński i mi wytłumaczy co pan chce zrobić w Polsce bo na razie to chciał pan się dorwać do złoba - po trupach - udało się ...i co dalej niech mnie pan przekona, że jest pan moim przydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Przeczytalam 2/13 wywiadu... 29.10.05, 23:36 i dalej nie jestem w stanie czytac tych bezczelnych wykretow. Mam ochote kopnac go w kaczy kuper. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 _________________UDA SIĘ______________________ 29.10.05, 23:47 Z PO czy bez uda się. Nikt kto ma czyste sumienie nie boi się rządów prawa. Trzeba mieć wizję państwa, chocby nawet ludzie mali rzucali oskarżenia i obelgi. Choćby nawet w bezsilnej złości uciekali się do niskich żartów nt. wyglądu, nazwiska etc. Bez TAKIEJ Platformy łatwiej będzie przebudować Polskę, lepiej iść samemu niż mieć za partnera podejrzliwego hamulcowego. A do tych, którym wyniki wyborów są rzeczywiście tak obrzydliwe, że nie chcą zostać w kraju, moge powiedzieć - zamiast jęczeć na forum, bądż konsekwentny, podejmij męską decyzję i jedź. Odpowiedz Link Zgłoś
nstanczyk Re: _________________UDA SIĘ_____________________ 29.10.05, 23:52 ..do warszawy i znajdź taki park gdzie kaczek jak mrówków... Odpowiedz Link Zgłoś
nstanczyk Re: _________________UDA SIĘ_____________________ 29.10.05, 23:52 zima0001 napisał: > Z PO czy bez uda się. > Nikt kto ma czyste sumienie nie boi się rządów prawa. > Trzeba mieć wizję państwa, chocby nawet ludzie mali rzucali oskarżenia i obelgi > . > Choćby nawet w bezsilnej złości uciekali się do niskich żartów nt. wyglądu, > nazwiska etc. > Bez TAKIEJ Platformy łatwiej będzie przebudować Polskę, lepiej iść samemu niż > mieć za partnera podejrzliwego hamulcowego. > A do tych, którym wyniki wyborów są rzeczywiście tak obrzydliwe, że nie chcą > zostać w kraju, moge powiedzieć - zamiast jęczeć na forum, bądż konsekwentny, > podejmij męską decyzję i jedź. ..do warszawy i znajdź taki park gdzie kaczek jak mrówków... Odpowiedz Link Zgłoś
nstanczyk Re: _________________UDA SIĘ_____________________ 29.10.05, 23:59 nstanczyk napisał: > zima0001 napisał: > > > Z PO czy bez uda się. > > Nikt kto ma czyste sumienie nie boi się rządów prawa. > > Trzeba mieć wizję państwa, chocby nawet ludzie mali rzucali oskarżenia i > obelgi > > . > > Choćby nawet w bezsilnej złości uciekali się do niskich żartów nt. wygląd > u, > > nazwiska etc. > > Bez TAKIEJ Platformy łatwiej będzie przebudować Polskę, lepiej iść samemu > niż > > mieć za partnera podejrzliwego hamulcowego. > > A do tych, którym wyniki wyborów są rzeczywiście tak obrzydliwe, że nie c > hcą > > zostać w kraju, moge powiedzieć - zamiast jęczeć na forum, bądż konsekwen > tny, > > podejmij męską decyzję i jedź. > > ..do warszawy i znajdź taki park gdzie kaczek jak mrówków... ... wiesz, że można je do woli gonić, mimo że mniejsze i.... głupszed. Jak się odwrócisz to nie są takie wredne, nie będą gonić i.. w ogóle. Dajta spokój. Tak się chłopcy starali... dorosnąc.. :))) nie mogę się opanować i oponować tej śmiesznej sytuacji. Orle, chroń Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś
po-gnom Re: UDA SIĘ______buehhehe 30.10.05, 09:36 Z PO czy bez uda się. > Nikt kto ma czyste sumienie nie boi się rządów prawa. > Trzeba mieć wizję państwa, chocby nawet ludzie mali rzucali oskarżenia i obelgi nikt nikomu nie broni mieć wizji, nawet chorej tylko szkoda, ze przyjdzie nam przeżywać jej realizowanie na taka skalę, pomysły Braci K. zaczynają i kończa się na teczkach, cała reszta to bzdety i frazesy, właśnie dlatego warto stąd wyjechać, wszędzie tam gdzie liczą się kwalifikacje a nie legitymacja pisoffska i namaszczenie podgrzybka Rydzyka, zobaczysz jak ci tą Polskę przebudują, oj zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
ina52 Re: UDA SIĘ______buehhehe 30.10.05, 12:19 No to w drogę! Szczęśliwej podróży!! Niech wyjadą wszyscy maruderzy.Od razu oczyści się atmosfera.Ale obawiam się,że tym największym maruderom odwagi zabraknie i zostaną żeby jęczeć,stękać i narzekać.Ludzie troche optymizmu!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lutekstg Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 00:27 A mnie jest szkoda Marcinkiewicza. Facet staje na glowie aby jakos sklecic koalicje z PO a Kaczynscy robia wszystko zeby mu nie wyszlo. Ladnych sobie wybralismy reprezentantow narodu (znowu????!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
colombina przekonales mnie... 30.10.05, 00:29 bede kontynuowac, na dobry poczatek biore sobie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nstanczyk Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 00:29 Wzywam głosujących do nie głosowania w najbliższych styczniowych/lun lutowuch wyborach. Zróbmy bojkot wyborów. Niech się w końcu naród... nie wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nstanczyk Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 00:36 nstanczyk napisał: > Wzywam głosujących do nie głosowania w najbliższych styczniowych/lun lutowuch > wyborach. Zróbmy bojkot wyborów. Niech się w końcu naród... nie wypowie. Prześlij tą wiadomość dalej (co najmniej 1 adres) a... guzik to da. Jak zawsze włańcuszkach szczęścia. Wesołych Świąt, bośmy w końcu proAmerykańscy i "spożycie" dyń wzrasta... Narodzie - odpolsknij się, niech Ci się czkawką te wybory wspomną> znam rycerzy trzech z Wrocławia.. Szable w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
luckyeah Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:04 Wsciekłe ataki obu "panienek" na p. Jarosława Kaczynskiego obnazaja cala prawde, o co tutaj tak naprawde chodzi. Widac nie umieja sie pogodzic z porazka PO i Tuska i... szkoda słow :) Bardzo sie ciesze, ze p. Kaczynski utarl mocno swoim rozmowczyniom nosa. Bo ze ich przekonal, to w to nie uwierze. Na taka wscieklice to juz nic nie pomoze :) Panie: Olejnik i Kublik ... chyba czas juz... "spoczac, odejsc w cien". Gratuluje p. Kaczynskiemu i... trzymac tak dalej, nie ustepujcie platformersom ani na krok! Odpowiedz Link Zgłoś
nstanczyk Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:06 luckyeah napisał: > Wsciekłe ataki obu "panienek" na p. Jarosława Kaczynskiego obnazaja cala > prawde, o co tutaj tak naprawde chodzi. Widac nie umieja sie pogodzic z porazka > > PO i Tuska i... szkoda słow :) > Bardzo sie ciesze, ze p. Kaczynski utarl mocno swoim rozmowczyniom nosa. Bo ze > ich przekonal, to w to nie uwierze. Na taka wscieklice to juz nic nie pomoze :) > Panie: Olejnik i Kublik ... chyba czas juz... "spoczac, odejsc w cien". > Gratuluje p. Kaczynskiemu i... trzymac tak dalej, nie ustepujcie platformersom > ani na krok! Ślepa i głucha... czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
luckyeah ...wredne babsztyle 30.10.05, 01:16 Nie slepe i gluche, tylko... wredne babsztyle wypelniajace z gorliwoscia inkwizytora i ze zlosliwa premedytacja polecenia szefow "Wybiorczej". Gdyby mogly, to by Kaczynskiego wdeptaly w ziemie, ale jak widac... same wyszly na idiotki. Normalnie jak sie czyta te wredne slowa, to czlowiek sie zastanawia, czy to aby naprawde sa kobiety? :D Odpowiedz Link Zgłoś
cold.swine1 TO PiS WŁĄCZYŁ TĄ BETONIARKĘ ....... 30.10.05, 01:14 - najpierw PiS wypuścił psy , aby obszczekały PO ( Dorn , Ziobro ), nawrzucali szamba , urządzili "casting" na marszałka sejmu , potem powtórka w senacie . Jeśli Marcinkiewicz teraz prosi PO o powrót do rozmów lub poparcia rządu mniejszościowego to wie dlaczego . NIE MOŻE ZŁOŻYĆ MELDUNKU : " PANIE PREZESIE ZADANIE WYKONANO ", bo z betoniarki zamiast zaprawy , która zcementuje silną koalicję wylewa się g...o , którym politycy PO i PiS-u obrzucają się nadal, a Lepper się na nim ślizga . Wypowiedż Leppera o premirze z PO to nic innego jak kolejny jego szantażyk w stronę PiS-u , oferta : albo nam coś dacie w nowym rządzie , albo do "pola" - to tak po Lepperowemu . Prezesie Kaczyński gdzie byłeś przez ostatni tydzień ? Teraz telefon może być głuchy . Wyślij żonę do pani Tuskowej , niech Was umówią , bo zgoda buduje i.t.d... PO-PiSowa wojna zaszkodzi obydwu partiom , ale to ich sprawa , mnie bardzo martwią konsekwencje dla kraju , gospodarki , złotówki . A GDZIE SĄ TERAZ TE PSEUDOSONDAŻE O POPARCIU DLA PARTII POLITYCZNYCH ? Odpowiedz Link Zgłoś
nokata Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:16 czekasz? to se skorzystaj fajansie z promocji ERA GSM Odpowiedz Link Zgłoś
ina52 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:18 Ty nie masz nic do gadania:czy się zgadzasz,czy nie.A porozumieć się to raczej jest trudno z tymi co nie odbierają telefonów bo są śmiertelnie obrażeni na wygranych.A "w maliny" to teraz PO chce wpędzić PISowców i to PO zachowuje się jak ostetni zdrajca nie tylko "swych przyjaciół" z PISu ale swoich wszystkich wyborców, których ma w du...żym (NIE)poważaniu.Panom z PO gratuluję dobrego samopoczucia i samooceny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 09:46 ten ostatni zdrajca nie chce sobie samoboja strzelisc! niby daczego ma pomagac "przyjaciolom" ktorzy na kazdym kroku probuja go zdyskredytowac, ma realizowac nierealny program gospodarczy "przyjaciol" za pomoca swoich mninistrow by potem obrywac od spoleczenstwa i "przyjaciol" ze jest nieudacznikiem i sabotuje wielkie reformy prezia! Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 [...] 30.10.05, 01:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:28 Jestes najwieksza katastrofa naszego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:34 I znowu musze to napisac. Bismarck mial racje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nstanczyk Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:34 prawdziwy_gosc1 napisał: > Genialne! Jak można porozumieć się z takim partnerem? Zero wiarygodności! > Jako wyborca PO nie zgadzam się na żadne pertraktacje z PISem. Wygrali, niech > rządzą i nie próbują wpuszczać w maliny PO. też głosowałem na PO. Ale to nie jeast wpuszcanie w maliny PO. Bo PO zrobiłoby to samo wygrywając obydwa/obydwioje wybory... Luzil. Ja spadam z tego kraju do... Unii. Niech tam sobie Polska zostanie w wewnętrznych kłutniach, swarach,,, Hmmm. coś mi to przypomina: sejmiki, Veto, kłótnie w sejmie... Wynoszę się do jednego z przyszłych rozbiorców!!! Hough! Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:36 nie jestes sam! tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
nstanczyk Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:39 luzik. i kłótniach. tak dla ... tych co się czepiają. Polskości ;))) Te 50% procent co nie poszło do urn to Ci co mogą mówić tymi słowami: wiadziałem/łam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luckyeah Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:51 pewnie do Moskwy , albo na Syberie emigrujesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 01:54 obys sie tylko z ta Unia nie rozczarowal. tu wcale nie jest lepiej (przypomne wygrana Le Pena z Jospinem w I turze wyborow prezydenckihc we Francji, i te - trwaly ponad miesac - klotnie CDU i SPD w Niemczech, kto ma rzadzic. Nie idealizuj krajow Unii: to zaden raj Odpowiedz Link Zgłoś
herrproceder Monika jak zwykle slodka, a Kublik jak czarownica 30.10.05, 02:27 Niestety zdjecia nie klamia. Pani Kublik wyglada na straszna jedze. Pani Agnieszko - usmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 03:17 no to se jeszcze poczeka... Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu gnidzie szybko zmienili zdjecie 30.10.05, 03:58 zauwazcie jak szybko michnik zareagowal, to pierwsze polprzytomne zdjecie swini zamienili na bardziej przytomne zdjecie swini. tak michnik wchodz w dupe tak czesto i gleboko jak sie tylko da, co z ciebie zostalo czlowieku? gdzie twoja odwaga? czyzbys zawsze byl karlem umyslowym udajacym geroja? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e DZWONI Tuska do Kaczyńskiego... 30.10.05, 05:05 ...a tu w sluchawce glos ...Z POwodu obciazenia...linnia obciazona...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
delanoe Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 07:31 Wredny i paskudny kurdupel. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Kaczyński: ma wyzsze wyksztalcenie ? 30.10.05, 07:54 Praca naukowa ? Z takim mizernym zasobem slow i sposobem artykulacji mysli ? Kazde jego otwarcie aparatu mowy to kompromitacja dla wartosci statusu edukacji akademickiej. Lepper ze swoim chlopskim intelektem przy Kaczynskim. to czystej wody elokwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: Kaczyński: ma wyzsze wyksztalcenie ? 30.10.05, 09:39 qc napisał: > Kazde jego otwarcie aparatu mowy to kompromitacja dla wartosci statusu > akademickiej. O rany, ale bełkot. Postanowiłeś uniknąć ryzyka jakie niesie ze sobą edukacja akademicka?:) Za czasów PRL były takie zestawy słów do łączenia w dowolny sposób. Wychodziły z tego potworki językowe do wykorzystania np. na plenum PZPR. Np. "Pańskie behawioryczne dywagacje są ajentami woluntaryzmu". Masz jeszcze taki zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś
hellagumia [...] 30.10.05, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk TO JA - PAŃSKIE SUMIENIE 30.10.05, 07:57 Ja - pańskie sumienie panie kaczyński, przypominam, że żadnymi słowami nie zdusi pan w sobie przeświadczenia o własnej małości. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: TO JA - PAŃSKIE SUMIENIE 30.10.05, 09:36 sumienie.lk napisał: > Ja - pańskie sumienie panie kaczyński, przypominam, że żadnymi słowami nie > zdusi pan w sobie przeświadczenia o własnej małości. no to się przegrany nieszczęśniku dowartościowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
papa.leone Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 08:58 prawdziwy_gosc1 napisał: > Genialne! Jak można porozumieć się z takim partnerem? Zero wiarygodności! > Jako wyborca PO nie zgadzam się na żadne pertraktacje z PISem. Wygrali, niech > rządzą i nie próbują wpuszczać w maliny PO. Ty to jesteś PRAWDZIWY GOŚĆ, gościu. Zero wiarygodności, powiadasz? Na jakiej podstawie? Zero wiarygodności to widać w zachowaniu PO, której obstrukcyjna postawa jest CZYSTYM SPRZENIEWIERZENIEM się w stosunku do ich przedwyborczych deklaracji. I wyborcy to widzą, więc jeśli nawet dojdzie do przedwczsnych wyborów naród wystawi im rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Kaczyński: czekam na telefon od Tuska 30.10.05, 09:36 bardzo interesujaca teza ! Rozmawia dwoch gosci jeden z pala i mowi "sluchaj dogadajmy sie" i zaraz potem wali tego drugiego w leb, za chwile sytuacja sie powtarza... wniosek - u tego drugiego nastapila "obstrukcyjna postawa" Odpowiedz Link Zgłoś