maruda.r 08.11.05, 08:25 Lepper rusza w teren *************************** I niech nie wraca, czego sobie i innym serdecznie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejslu Lepper rusza w teren 08.11.05, 08:26 No, co by nie powiedzieć - współpraca Samoobrony I PiS-u staje się faktem. Ciekawe, czy Jarosław Kaczyński dalej będzie temu zaprzeczał... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Lepper rusza w teren 08.11.05, 08:34 maciejslu napisał: > No, co by nie powiedzieć - współpraca Samoobrony I PiS-u staje się faktem. > Ciekawe, czy Jarosław Kaczyński dalej będzie temu zaprzeczał... ********************************** Jest więcej, niż pewne, ze Jarosław Kaczyński będzie zaprzeczał. Wszak to urodzony łgarz. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Lepper rusza w teren 08.11.05, 08:37 maruda.r napisał: > maciejslu napisał: > > > No, co by nie powiedzieć - współpraca Samoobrony I PiS-u staje się faktem > . > > Ciekawe, czy Jarosław Kaczyński dalej będzie temu zaprzeczał... > > ********************************** > > Jest więcej, niż pewne, ze Jarosław Kaczyński będzie zaprzeczał. Wszak to > urodzony łgarz. Jestem przekonany, że się mylisz. Zarówno on, jak i jego brat - to ludzie prawdomówni. Tak samo jak ich obecni "przyjaciele", czyli Lepper i Giertych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
korekt Re: Lepper rusza w teren 08.11.05, 08:40 Przykry jest fakt ,że chłopi-rolnicy opanowali 1/3 sejmu natomiast nie ma w nim ani jednego przedstawiciela środowiska robotniczego - mieszczan. Przy takich swarach koalicjanci z PO i PIS nawet nie zauważą jak znajdą się na zewnątrz sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Lepper popierając rząd Marcinkiewicza niszczy się 08.11.05, 09:26 Wyborcy porzucą Leppera. Tak samo jak porzucili UW kiedy poprała AWS i weszła z nim w koalicję. Głupoty Andro wyprawia flirtując z PiSem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Lepper wcale się jeszcze nie niszczy 08.11.05, 09:59 Ewentualne głosowanie za wotum zaufania dla rządu NIE musi oznaczać popierania go we wzystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni za 4 lata znów powie, ja jeszcze nie rządziłem 08.11.05, 10:03 wybierzcie mnie. Hojarska, Beger intelektualistki Samoobrony na 2-gim roku studiów zaocznych. Kiedy one na to mają czas??? Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Re: za 4 lata znów powie, ja jeszcze nie rządziłe 08.11.05, 11:21 "Uczelnia", którą wybrały obie maturzystki nie wymaga obecności na zajęciach ani zdawania jakiś głupich egzaminów. Jest pewne, że obie panie jeszcze za tej kadencji sejmu otworzą (też pewnie tam) przewód doktorski. A mówi się, że Samoobrona to partia nieuków, a tu przewodniczący już doktor (hc), może niedługo gdzieś mu nadadzą tytuł profesora, albo jakiś bardziej zaszczytny, co się będzie marszałek z takimi mądralami bratał, co to nawet nie wiedzą do czego gnój służy. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: za 4 lata znów powie, ja jeszcze nie rządziłe 08.11.05, 11:26 smentuff napisał: > "Uczelnia", którą wybrały obie maturzystki nie wymaga obecności na zajęciach > ani zdawania jakiś głupich egzaminów. Jest pewne, że obie panie jeszcze za tej > kadencji sejmu otworzą (też pewnie tam) przewód doktorski. *************************************** A jeżeli nie, to moga jeszcze otrzymać doktorat honorowy Uniwersytetu talibańskiego w Klewkach. Odpowiedz Link Zgłoś