Dodaj do ulubionych

Lepper rusza w teren

08.11.05, 08:25

Lepper rusza w teren

I niech nie wraca, czego sobie i innym serdecznie życzę.

Obserwuj wątek
    • maciejslu Lepper rusza w teren 08.11.05, 08:26
      No, co by nie powiedzieć - współpraca Samoobrony I PiS-u staje się faktem.
      Ciekawe, czy Jarosław Kaczyński dalej będzie temu zaprzeczał...
      • maruda.r Re: Lepper rusza w teren 08.11.05, 08:34
        maciejslu napisał:

> No, co by nie powiedzieć - współpraca Samoobrony I PiS-u staje się faktem.
        > Ciekawe, czy Jarosław Kaczyński dalej będzie temu zaprzeczał...

Jest więcej, niż pewne, ze Jarosław Kaczyński będzie zaprzeczał. Wszak to
        urodzony łgarz.

• maciejslu Re: Lepper rusza w teren 08.11.05, 08:37
          maruda.r napisał:

> maciejslu napisał:
          >
          > > No, co by nie powiedzieć - współpraca Samoobrony I PiS-u staje się faktem
          > .
          > > Ciekawe, czy Jarosław Kaczyński dalej będzie temu zaprzeczał...
          >
          > **********************************
          >
          > Jest więcej, niż pewne, ze Jarosław Kaczyński będzie zaprzeczał. Wszak to
          > urodzony łgarz.

Jestem przekonany, że się mylisz. Zarówno on, jak i jego brat - to ludzie
          prawdomówni. Tak samo jak ich obecni "przyjaciele", czyli Lepper i Giertych ;-)
    • roll IZOLOWAĆ 08.11.05, 08:28
      Izolować drania,izolować
    • korekt Re: Lepper rusza w teren 08.11.05, 08:40
      Przykry jest fakt ,że chłopi-rolnicy opanowali 1/3 sejmu natomiast nie ma w nim
      ani jednego przedstawiciela środowiska robotniczego - mieszczan.
      Przy takich swarach koalicjanci z PO i PIS nawet nie zauważą jak znajdą
      się na zewnątrz sejmu.
    • kwiecien45 Lepper popierając rząd Marcinkiewicza niszczy się 08.11.05, 09:26
      Wyborcy porzucą Leppera. Tak samo jak porzucili UW kiedy poprała AWS i weszła z
      nim w koalicję.
      Głupoty Andro wyprawia flirtując z PiSem i tyle.
      • indris Lepper wcale się jeszcze nie niszczy 08.11.05, 09:59
        Ewentualne głosowanie za wotum zaufania dla rządu NIE musi oznaczać popierania
        go we wzystkim.
    • prof-antoni za 4 lata znów powie, ja jeszcze nie rządziłem 08.11.05, 10:03
      wybierzcie mnie. Hojarska, Beger intelektualistki Samoobrony na 2-gim roku
      studiów zaocznych. Kiedy one na to mają czas???
      • smentuff Re: za 4 lata znów powie, ja jeszcze nie rządziłe 08.11.05, 11:21
        "Uczelnia", którą wybrały obie maturzystki nie wymaga obecności na zajęciach
        ani zdawania jakiś głupich egzaminów. Jest pewne, że obie panie jeszcze za tej
        kadencji sejmu otworzą (też pewnie tam) przewód doktorski. A mówi się, że
        Samoobrona to partia nieuków, a tu przewodniczący już doktor (hc), może
        niedługo gdzieś mu nadadzą tytuł profesora, albo jakiś bardziej zaszczytny, co
        się będzie marszałek z takimi mądralami bratał, co to nawet nie wiedzą do czego
        gnój służy.
        • maruda.r Re: za 4 lata znów powie, ja jeszcze nie rządziłe 08.11.05, 11:26
          smentuff napisał:

> "Uczelnia", którą wybrały obie maturzystki nie wymaga obecności na zajęciach
          > ani zdawania jakiś głupich egzaminów. Jest pewne, że obie panie jeszcze za tej
          > kadencji sejmu otworzą (też pewnie tam) przewód doktorski.

A jeżeli nie, to moga jeszcze otrzymać doktorat honorowy Uniwersytetu
          talibańskiego w Klewkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka