ira22 Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 11:18 Do wyborców PISu:"SKUMBRIE W TOMACIE, SKUMBRIE W TOMACIE,CHCIELIŚCIE POLSKI NO TO JA MACIE"... . Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 11:34 Panie Andrzeju, czy Miller był prowiejsko-narodowy? Dlaczego więc wycofał nawet tak śladowe wsparcie rolnika jakim były " bony paliwowe". Dla przypomnienia ich kuriozalnego umocowania w systemie podatkowym( VAT należne- naliczone, etc.etc...)- pisałem w postach sprzed kilku miesięcy o " kontrolowanej zawiłości" w sprzedaży(...). Utyskiwanie na brak dat jest niepoważne, Pan jest wytrawnym politykiem, żeby nie rozumieć jak może zaszkodzić " mielenie ję...." przed dokładnym rozpisaniem harmonogramu działań! Mądre przysłowie mówi, a E. Hulewicz śpiewał w 1968 r taka sobie pioseneczkę: ...lepszy w garści wróbel, niż gołąbków sto; na dachu..." Panie Andrzeju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weter Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 11:36 Polacy sa zawiedzeni politykami PO. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 11:46 Naprawdę, to dlaczego w ostatnim badaniu opinii publicznej mają poparcie 32% ? W wyborach mieli 24% Coś się nie sprawdza teoria pisowców o tym, że poparcie dla PO miało spaść poniżej 10% Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 11:49 sebastianie64 - badanie opinii nie sluzy do badania opinii tylko do jej ksztaltowania. I to nie jest moja opinia. Kto mial cokolwiek wspolnego z socjotechnikami wie o co chodz. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 12:13 No to inaczej, ja, moja żona i więkoszośc moich znajomych głosowało za PO z tego co mi wiadomo (z większością rozmawiałem) nikt nie zmienił zdania na temat PO. Jak dla mnie nastąpiło na razie nic co tą partie miałoby dyskredytować, tak więc z zażenowaniem odnoszę się do wysypu na tym forum zwolenników pis-u podszywających się pod "byłych wyborców platformy", którzy teraz rzucają gromy na platformę, wychwalają Pis i wybielają Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
atena_75 u mnie tak samo 10.11.05, 12:30 Mam dośc rozpolitykowane towarzystwo,80% głosowało za PO (młodzi,wykształceni,miato,praca w prywatnych firmach bądż własna działalność). Również nie zauważyłam jakiegoś odwrotu od Platformy o jakim tu namiętnie niektórzy piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 12:42 Ach te sondaze!!! Ostatnio przeprowadzilem sondaz w ktorym gdyby wybory odbyly sie dzis to PO ma zagwarantowane 75% poparcia i Tusk wygrywa w pierwszej turze. Sondaz zostal przeprowadzony na losowo wybranej grupie 1 osoby, ktorej jedna czwarta sie wachala. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 13:06 sebastian64 napisał: > Naprawdę, to dlaczego w ostatnim badaniu opinii publicznej mają poparcie 32% ? > W wyborach mieli 24% > > Coś się nie sprawdza teoria pisowców o tym, że poparcie dla PO miało spaść > poniżej 10% Sebastianku naiw..., Ty naprawdę wierzysz jeszcze w sondaże? Odpowiedz Link Zgłoś
acojanato Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 11:53 Lepper jest nieoficjalnym szefem LPR-u. Rozszyfrowałem skrót L(ep)P(e)R. Z kolei LPR to tylko zawoalowany skrót PRL-u, więc Lepper i LPR = PRL ;-) Tym bardziej dziwi mni chocholi taniec PIS-u z tymi tworami. Próbuję znaleźć tzw. "wspólne elementy programowe" pomiędzy PIS-em, na który głosowałem, a tą przechowalnią kolesi wspieranych przez Sb-cję. Wnioskuję, że partie te mogłyby się zbliżyć w obszarze wymiaru sprawiedliości, tj. za rządu PIS-u (mam nadzieję, że dołączy PO), spora grupa członków Samoobrony powinna trafić do... więzienia, żeby nie robić wody z mózgu osobom, które nie radzą sobie w nowej rzeczywistosci gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 Wieczorem Endrju urwie leb Kaziowi. 10.11.05, 12:27 Ale Kaczor pitoli w Sejmie: rozdaje i rozdaje... Odpowiedz Link Zgłoś
elo_1 Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 12:35 Serio? A myślałem, że to tylko taki niby udawanie. Wszystko to jest jedna, wielka bujda na resorach. Pąnstwo jest zepsute? No nareszcie ktoś to zauważył :P Dzięki, ale ja sie nie wybieram na głosowanie w sprawie euro. Lepper? Jak on się dorwie do tych "ministerstw", które mu obiecano i cała ta banda, to tu w polsce zostaną zgliszcza, takie same jak po II wojnie światowej i trzeba będzie wszystko od nowa, od podstaw odbudować. Celowo piszę "Polska" z małej litery, bo na dużą ono nie zasługuje - i to w przededniu tzw. święta niepodległości. Kiedyś nie było nas widać na mapie Europy, Niemcy pisali nazwę naszego kraju z małej litery; myślę, że jak kaczor został prezydentem, to może byłby lepsze dla nas, aby z powrotem tak było(sic)!?. Odpowiedz Link Zgłoś
josh23 Brawo Andrzej 10.11.05, 12:37 Nie popierajcie Marcinkiewicza!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczedzioby Lepper czeka na konkretne stanowisko 10.11.05, 12:38 Giertych jest na tak, bo dostał konkretne stanowisko szefa komisji ds. służb specjalnych. Lepper ma wicemarszałka, ale to była zapłata za inną przysługę. Teraz narzeka, że expose jest za bardzo ogólnikowe i za mało konkretów - co znaczy w jego języku, że nikt z prominentnych polityków SO nie dostał oczekiwanego stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 12:40 są rozczarowani bo Jarek ruchał ich bez masełka, za to z namaszczenia ojca dyrektora.... a to niewygodne trochę jest Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern lanie wody 10.11.05, 12:47 to trzeba przyznać: Lepper gra swoją rolę, pewnie będzie chciala coś jeszcze ugrać, zanim odbędzie się głosowanie nad votum zaufania dla rządu. Ciekawi mnie tylko jedno, czy Kaczyńscy zdają sobie sprawę, w co się wpakowali, wchodząc w pakt z Lepperem. A co do expose - to lanie wody, dalsza gra, coś musial powiedzieć i .... powiedział :D Ale i tak najb. "poruszająca" jest ocena Rokity, on to ma poczucie humoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia J.Kaczyński: "To dobre expose." 10.11.05, 12:56 Zapomniał dodać: "Sam je napisałem." Odpowiedz Link Zgłoś
philips9 A teraz Romek Jarka skompromitowal. Super! 10.11.05, 13:40 okazuje sie ze to dobrzy kupmle. wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 14:01 Huston, we have a problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Re: SZUKAJA DZIURY W CALYM 10.11.05, 14:53 ...chyba jednak mniej szokujący ;-) Słyszałeś o tym jak Tusk klnie na Rokitę? (Co ty k... wyprawiasz?) Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Re: WKRÓTCE TUSK ZACZNIE BLOKOWAĆ MÓWNICĘ, A MARS 10.11.05, 14:56 Słyszałeś o tym jak Tusk klnie na Rokitę? (Co ty k... wyprawiasz?) Odpowiedz Link Zgłoś
trewas PIS nawet na tym forum goebbelsuje 10.11.05, 15:41 Coraz bardziej wchodzi im to w krew. Coraz bardziej mijają się z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Re: Prezydent Tusk - prezydent wszystkich... 10.11.05, 14:56 Słyszałeś o tym jak Tusk klnie na Rokitę? (Co ty k... wyprawiasz?) Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Re: Ten rzad ma poparcie uczciwych wyborcow... 10.11.05, 14:56 Słyszałeś o tym jak Tusk klnie na Rokitę? (Co ty k... wyprawiasz?) Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 ROZGRYZŁEM PROBLEM LEPPERA ;-) 10.11.05, 15:23 Putin i Łukaszenko są przeciw temy rządowi :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Chlopi do gnoju. 10.11.05, 15:48 Niestety macie gorsze wyksztalcenie,poza tym nie chce wam sie pracowac,tylko wyciagacie lapki po dary.Tego nauczyla was komuna.Jak malo to poproscie O.Rydzyka,ale watpie czy sie podzieli,On kocha pieniazki i nie da ich byle komu tzn.wam.Ja nie mam juz ochoty wspomagac polskich nygusow tzn.chlopow. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Chlopi do gnoju. 10.11.05, 16:36 jaza01 napisała: > Niestety macie gorsze wyksztalcenie,poza tym nie chce wam sie pracowac,tylko > wyciagacie lapki po dary.Tego nauczyla was komuna.Jak malo to poproscie > O.Rydzyka,ale watpie czy sie podzieli,On kocha pieniazki i nie da ich byle komu > > tzn.wam.Ja nie mam juz ochoty wspomagac polskich nygusow tzn.chlopow. BRAWO! Urodzilas sie glupia czy to przyszlo z wiekiem? DEBILKA! Wyslij mi swoje zdjecie, pokaze przyjaciolom jak wyglada prawdziwy przyglup. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcja Re: Lepper rozczarowany expose 10.11.05, 16:35 zbrodnie Wehrmachtu na narodzie polskim, Panie Premierze, NIEBO - PIEKŁO - Verbrechen der deutschen Wehrmacht in Polen nach 1939 - Genocide - 48. Polnisches Kulturzentrum e.V. Postfach 800 626 65906 Frankfurt am Main Pan Premier Kazimierz Marcinkiewicz, Kancelaria Prezesa Rady Ministrów Al. Ujazdowskie 1/3 00-583 Warszawa Frankfurt, 9 listopada 2005 r. Szanowny Panie Premierze, prosze przyjąć najlepsze życzenia sukcesów w pracy dla Polski, które składam Panu Premierowi w imieniu swoim i Polaków żyjących w Niemczech. W traktacie zawartym 17.6.1991 r. między Rzeczpospolitą Polską a Republiką Federalną Niemiec przypisano nam funkcję pomostu między obydwoma krajami i narodami. Zbrodnie Wehrmachtu w Polsce i na narodzie polskim należą do wydarzeń, o których mowa w Art. 28. traktatu. W miejscu zbrodni dokonanej 6 kwietnia 1940 roku na Polakach, mieszkańcach wsi: Niebo, Piekło, Sielpia i Stadnicka Wola pragniemy postawić znak porozumienia i pojednania między naszymi narodami. Wielofunkcyjna stanica, międzynarodowy dom spotkań młodzieży, kaplica i skomputeryzowana izba pamięci mają być znakiem pojednania. Prosimy Pana Premiera o pomoc dla naszej inicjatywy. Z szacunkiem. Stefan Kosiewski Prezes Polskiego Ośrodka Kultury we Frankfurcie nad Menem NIEBO - PIEKŁO himmel.blox.pl sowa sowa.blogg.de/eintrag.php?id=725 Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkosynrybaka1 Expose zrozumiałe? 10.11.05, 16:38 Bardzo realistycznie zarysowane i zrozumiałe dla każdego, kto rozumie język polityki... a kto nie rozumie tego jezyka to: Jest zle.....blebleblebleble....ale bedzie lepiej...... blebleblebleblble. dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś