Dodaj do ulubionych

Włochy: 30 mln litrów skażonego mleka Nestle

22.11.05, 13:05
Ciekawe, dlaczego zniknęło 30 niezbyt przychylnych firmie Nestle komentarzy? Czyżby ktoś w gazecie stwierdził, że lepiej nie zadzieraćz z dużym reklamodawcą?
Obserwuj wątek
    • saikokila Re: Włochy: 30 mln litrów skażonego mleka Nestle 22.11.05, 13:17
      dj80 napisał:

> Ciekawe, dlaczego zniknęło 30 niezbyt przychylnych firmie Nestle komentarzy? Cz
      > yżby ktoś w gazecie stwierdził, że lepiej nie zadzieraćz z dużym reklamodawcą?

Może to serwer się przewrócił. Zdarza im się. ;)
      • imw ... 22.11.05, 13:31
        ciekawe, kiedy zwalą winę na Polaków ...
      • ukropp nie ma jak codzienna dawka paranoi... 22.11.05, 15:35
        znikajace posty, skazone mleko... pewnie wina tuska, albo "wybiorczej", albo
        leppera, albo swiatowy spisek...

-------------------------
        tato, a toaster powiedzial....
        • krzysztof3 Tak, tak, sPiSek cyklistów z Poznania 22.11.05, 20:35
          i dojarek łowicko-salzburskich
        • saikokila Re: nie ma jak codzienna dawka paranoi... 22.11.05, 22:01
          ukropp napisał:

> znikajace posty, skazone mleko... pewnie wina tuska, albo "wybiorczej", albo
          > leppera, albo swiatowy spisek...

Tego to ja nie wiem, ale były posty na liście i zniknęły (po kliknięciu każdego
          było info o braku wiadomości). Po odświeżeniu widziałem już tylko ten, na
          którego odpisywałem.
    • zielony31 Re: Włochy: 30 mln litrów skażonego mleka Nestle 22.11.05, 14:07
      hm,i tak mniejsza cenzura i szybsze wejście niż onet i wp
      • ireque Re: Włochy: 30 mln litrów skażonego mleka Nestle 22.11.05, 14:44
        To fakt.Onet mistrzem cenzury.
    • 1panrysio Złe mleko się wylało i komentarze też he,hwe.. 22.11.05, 15:22
    • dokowski Nestle musi upaść, ludzie dobrej woli zniszczą ją 22.11.05, 15:27
      Śwatowy bojkot produktów Nestle, jak wiadomo, zaczął się po ich kampanii
      reklamowej w Afryce, Wiele Murzynek uwierzyło w kłamstwa Nestle, że karmienie
      piersię jest niezdrowe, że lepiej karmić dzieci zdrowym i czystym mlekiem
      sztucznym. Dzieci zaczęły od tego bardziej chorować, cywilizowany świat uznał
      Nestle za firmę przestępczą i ogłosił bojkot jej produktów, nic dziwnego, że
      Nestle nie wie teraz, co zrobić z zapasami zepsutego mleka.
      • saikokila Re: Nestle musi upaść, ludzie dobrej woli zniszcz 22.11.05, 22:02
        dokowski napisał:

> Śwatowy bojkot produktów Nestle, jak wiadomo, zaczął się po ich kampanii
        > reklamowej w Afryce, Wiele Murzynek uwierzyło w kłamstwa Nestle, że karmienie
        > piersię jest niezdrowe, że lepiej karmić dzieci zdrowym i czystym mlekiem
        > sztucznym.

Naprawdę tak twierdzili? No to głąby nieprzeciętne.
        • dokowski Nie głąby ale oszuści. Zwiększali sprzedaż w Afryc 23.11.05, 09:37
          saikokila napisał:

> No to głąby nieprzeciętne.
          • saikokila Re: Nie głąby ale oszuści. Zwiększali sprzedaż w 23.11.05, 11:40
            dokowski napisał:

> saikokila napisał:
            >
            > > No to głąby nieprzeciętne.
            >

Głupotą jest twierdzenie Nestle i sposób jego podawania, a że oszustwo to inna
            sprawa. Głupie, bo łatwo im udowodnić że to nieprawda.
      • nicram112 ciekawe-a oprocz wlasnego belkotu moze jakis link? 22.11.05, 22:18
        • dokowski Sama sobie poszukaj. Głupota czy lenistwo? 23.11.05, 09:36
          Nawet na forach GW była kampania antyNestle
    • ppecherz NESTLE TO NIE FAJNA KORPORACJA 22.11.05, 19:00
      Karmili afrykanskie kobiety jakims syfiarskim sztucznym mlekiem... kaska, kaska,
      kaska akcjonariuszy, reszta sie nie liczy...
      • kruszinka Re: NESTLE TO NIE FAJNA KORPORACJA 22.11.05, 20:48
        Ostatnio bylam na targach pracy w mediolanie - naturalnie wsrod lowcow talentow
        byla tez nasza znajoma korporacja - nestle.
        Na pytanie o mozliwosci zatrudnienia dla mlodego prawnika - odpowiedziano mnie
        i mojej koleznace ze nie jest przewidziana struktura prawna wewnatrz firmy, gdy
        z zalozenia zatrudniaja prawnikow z zewnatrz.
        " A moze przydaloby sie miec kogos ze znajomoscia prawa w srodku firmy -
        zwazywszy ilosc wpadek jaka wam sie ostatnio zdaza " - odpowiedziala moja
        znajoma.
        • nicram112 a co z kolezanka 22.11.05, 22:17
          zaje%$cie blyskotliwa ta twoja kolezanka - i co zatrudnili ja gdzies? Czy dalej
          chodzi po ludziach tlumaczac im ze zle robia ze jeszcze dla nich nie pracuje?
    • kasia20055 Re: Włochy: 30 mln litrów skażonego mleka Nestle 22.11.05, 23:05
      > Ciekawe, dlaczego zniknęło 30 niezbyt przychylnych firmie Nestle komentarzy? Cz
      > yżby ktoś w gazecie stwierdził, że lepiej nie zadzierać z dużym reklamodawcą?

Znikające posty na forum to specjalność Gazety Wyborczej. W czasie kampanii
      wyborczej kasowali posty niepoprawnie politycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka