dj80 22.11.05, 13:05 Ciekawe, dlaczego zniknęło 30 niezbyt przychylnych firmie Nestle komentarzy? Czyżby ktoś w gazecie stwierdził, że lepiej nie zadzieraćz z dużym reklamodawcą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saikokila Re: Włochy: 30 mln litrów skażonego mleka Nestle 22.11.05, 13:17 dj80 napisał: > Ciekawe, dlaczego zniknęło 30 niezbyt przychylnych firmie Nestle komentarzy? Cz > yżby ktoś w gazecie stwierdził, że lepiej nie zadzieraćz z dużym reklamodawcą? Może to serwer się przewrócił. Zdarza im się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ukropp nie ma jak codzienna dawka paranoi... 22.11.05, 15:35 znikajace posty, skazone mleko... pewnie wina tuska, albo "wybiorczej", albo leppera, albo swiatowy spisek... ------------------------- tato, a toaster powiedzial.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 Tak, tak, sPiSek cyklistów z Poznania 22.11.05, 20:35 i dojarek łowicko-salzburskich Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: nie ma jak codzienna dawka paranoi... 22.11.05, 22:01 ukropp napisał: > znikajace posty, skazone mleko... pewnie wina tuska, albo "wybiorczej", albo > leppera, albo swiatowy spisek... Tego to ja nie wiem, ale były posty na liście i zniknęły (po kliknięciu każdego było info o braku wiadomości). Po odświeżeniu widziałem już tylko ten, na którego odpisywałem. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Re: Włochy: 30 mln litrów skażonego mleka Nestle 22.11.05, 14:07 hm,i tak mniejsza cenzura i szybsze wejście niż onet i wp Odpowiedz Link Zgłoś
ireque Re: Włochy: 30 mln litrów skażonego mleka Nestle 22.11.05, 14:44 To fakt.Onet mistrzem cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Nestle musi upaść, ludzie dobrej woli zniszczą ją 22.11.05, 15:27 Śwatowy bojkot produktów Nestle, jak wiadomo, zaczął się po ich kampanii reklamowej w Afryce, Wiele Murzynek uwierzyło w kłamstwa Nestle, że karmienie piersię jest niezdrowe, że lepiej karmić dzieci zdrowym i czystym mlekiem sztucznym. Dzieci zaczęły od tego bardziej chorować, cywilizowany świat uznał Nestle za firmę przestępczą i ogłosił bojkot jej produktów, nic dziwnego, że Nestle nie wie teraz, co zrobić z zapasami zepsutego mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Nestle musi upaść, ludzie dobrej woli zniszcz 22.11.05, 22:02 dokowski napisał: > Śwatowy bojkot produktów Nestle, jak wiadomo, zaczął się po ich kampanii > reklamowej w Afryce, Wiele Murzynek uwierzyło w kłamstwa Nestle, że karmienie > piersię jest niezdrowe, że lepiej karmić dzieci zdrowym i czystym mlekiem > sztucznym. Naprawdę tak twierdzili? No to głąby nieprzeciętne. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Nie głąby ale oszuści. Zwiększali sprzedaż w Afryc 23.11.05, 09:37 saikokila napisał: > No to głąby nieprzeciętne. Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Nie głąby ale oszuści. Zwiększali sprzedaż w 23.11.05, 11:40 dokowski napisał: > saikokila napisał: > > > No to głąby nieprzeciętne. > Głupotą jest twierdzenie Nestle i sposób jego podawania, a że oszustwo to inna sprawa. Głupie, bo łatwo im udowodnić że to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Sama sobie poszukaj. Głupota czy lenistwo? 23.11.05, 09:36 Nawet na forach GW była kampania antyNestle Odpowiedz Link Zgłoś
ppecherz NESTLE TO NIE FAJNA KORPORACJA 22.11.05, 19:00 Karmili afrykanskie kobiety jakims syfiarskim sztucznym mlekiem... kaska, kaska, kaska akcjonariuszy, reszta sie nie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kruszinka Re: NESTLE TO NIE FAJNA KORPORACJA 22.11.05, 20:48 Ostatnio bylam na targach pracy w mediolanie - naturalnie wsrod lowcow talentow byla tez nasza znajoma korporacja - nestle. Na pytanie o mozliwosci zatrudnienia dla mlodego prawnika - odpowiedziano mnie i mojej koleznace ze nie jest przewidziana struktura prawna wewnatrz firmy, gdy z zalozenia zatrudniaja prawnikow z zewnatrz. " A moze przydaloby sie miec kogos ze znajomoscia prawa w srodku firmy - zwazywszy ilosc wpadek jaka wam sie ostatnio zdaza " - odpowiedziala moja znajoma. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 a co z kolezanka 22.11.05, 22:17 zaje%$cie blyskotliwa ta twoja kolezanka - i co zatrudnili ja gdzies? Czy dalej chodzi po ludziach tlumaczac im ze zle robia ze jeszcze dla nich nie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Re: Włochy: 30 mln litrów skażonego mleka Nestle 22.11.05, 23:05 > Ciekawe, dlaczego zniknęło 30 niezbyt przychylnych firmie Nestle komentarzy? Cz > yżby ktoś w gazecie stwierdził, że lepiej nie zadzierać z dużym reklamodawcą? Znikające posty na forum to specjalność Gazety Wyborczej. W czasie kampanii wyborczej kasowali posty niepoprawnie politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś