daimona atrona www Anny Sobeckiej 22.11.05, 23:37 oficjalna :-) www.sobecka.com.pl/ a tu tendencyjny artykulik z Trybuny :D www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2004061902 Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: atrona www Anny Sobeckiej 22.11.05, 23:47 rasowy katolik, mozna powiedziec. za 4lata wszystkie kobiety będą tak wyglądały Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 22.11.05, 23:40 Polska Iranem Europy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tragish Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 22.11.05, 23:47 hehehe , Wyborcza znowu się piekli. Super, nie mogli wybrać kogoś lepszego. Te wszystkie złośliwości, tendencyjne zdjęcie - to znak, że tracą grunt pod nogami, panika wśród "oświeconej" części narodu. Jeszcze do nich nie dotarło, że TERAZ K... MY!!! czarny terror itd buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bebert007 Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 23.11.05, 00:13 o żesz qrwa wygląda jak szalona Rosemary która więzi pisarza łamiąc mu nogi w kostkach Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 a dlaczego nie do Komisj Piękna i Uroku? 23.11.05, 00:13 lost in the funhouse... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Kawał dobrej poezji z mojej ulubionej strony. 23.11.05, 00:20 Pędzi pociąg historii błyska stulecie – semafor Odnowy w Duchu Świętym nie trzeba szumnych metafor. Potrzebny jest Maszynista, którym jest właśnie On: Wielki Dyrektor i Ojciec a Słowo Jego jak Grom! Jemu nie trzeba ni Glorii, ni sławy ni złota i władzy O n taki dobry i skromny do raju nas poprowadzi. Odaddajmy Mu serca swoje, oddajmy Mu oszczędnoćci bo złoto nam niepotrzebne w kraju świetlanej radości. Magnificencja Dyrektor Ojciec Profesor Tadeusz wskazuje nam jasne drogi, kroczymy w szczęściu do celu. Pędzi pociąg historii błyska stulecie – semafor niech żyje Ojciec Tadeusz Wódz nasz i świata kreator! www.ojciec-dyrektor.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany [...] 23.11.05, 00:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A cio tio - cenzurka...? 23.11.05, 14:35 Ojcze, któryś jest w Radyju - niech się święci Imię Twoje! Tyś odwagą wszak zasłynął gdy na krwawy bój z masonem na szeregów wiernych czele od lat tylu dzielnie ruszasz, w piątek, świątek i niedzielę liberała i komucha zwalczasz mocą swej charyzmy mimo syjonistów knowań, dla ratunku cnej Ojczyzny by prawdziwiea była zdrowa. I choć pieni się liberał, salon śle miazmatów jady - prawyś Wódz nam i Generał, nimbu Twej nie skruszą Sławy antypolskich spisków matnie! Dzielnie miecz swój wznosisz znowu, aż ostatni komuch padnie: Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
bebert007 [...] 23.11.05, 00:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Jak pokazałem to zdjęcie dziecku to się rozbe 23.11.05, 00:41 Straciłeś rozum???Pokazałeś dziecku??? Chcesz żeby został homoseksualistą? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l pokazałem synowi, zostanie pedałem 23.11.05, 00:52 trudno, ale wolę żeby chłopak został gejem niż zoofilem czy innym trupojbem. A gejów przepraszam jeśli urażeni Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: pokazałem synowi, zostanie pedałem 23.11.05, 08:14 Ależ... absolutnie nie.- r0b0l napisał: > trudno, ale wolę żeby chłopak został gejem niż zoofilem czy innym trupojbem. > A gejów przepraszam jeśli urażeni Odpowiedz Link Zgłoś
krobo1 Re: Jak pokazałem to zdjęcie dziecku to się rozbe 23.11.05, 02:41 Oj racja! Zaraz tu mam? Begiert, też nie, Kaczorowa, fe jeszcze gorzej. Macie jakieś fotki posłanek, które można pokazać dziecku?! Odpowiedz Link Zgłoś
alef.omega Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 23.11.05, 00:51 Czy to ta na zdjęciu? Jezu, ale pasztet... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Może jestem wymagający 23.11.05, 01:27 Ale moim zdaniem kobieta powinna być choć odrobinę ładniejsza od członka. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Może jestem wymagający 23.11.05, 08:15 Ależ... mogłaby być wtedy przepiękna ! vinc0 napisał: > Ale moim zdaniem kobieta powinna być choć odrobinę ładniejsza od członka. Odpowiedz Link Zgłoś
neuromancer1 niezłe wizualnie posłanki 23.11.05, 07:39 alef.omega napisał: > Czy to ta na zdjęciu? Jezu, ale pasztet... te można śmiało pokazać-dzieciak powinien się szybko pozbierać www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/018.htm www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/026.htm www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/144.htm www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/190.htm www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/338.htm www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/185.htm - ten link jest tu tylko dlatego że nie mogłem sie powstrzymać-przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
moonio Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 23.11.05, 01:52 hmmm....ta pani troche dziwnie wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
krobo1 Ten środek antykoncepcyjny powinien być zakazany 23.11.05, 02:51 To zdjęcie powinno być zakazane, gdyż stanowi niedozowlony środek antykoncepcyjny. Tu nawet becikowe nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.r Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 23.11.05, 03:30 Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny ta pani jest dewota 23.11.05, 05:08 dewotyzm powinien byc karany, ale wiem ze w tej kadencji sejmu to niemozliwe. widzialam strone tej pani i szczerze mowiac przerazila mnie i porazila jej fanatycznie prymitywna religijnosc, ktora juz tak naprawde z sama wiara w boga ma niewiele wspolnego. i przypomniala mi sie taka dyskusja kiedys na forum dlaczego turcy zabijaja swoje kobiety w imie honoru i oczywista konkluzja, ze nie wynika to z dzialan islamu a jedynie jest prymitywnym tradycyjnym wiejskim zwyczajem, zeby bic babe i zabic jesli trzeba. boje sie ze miedzy innymi za sprawa tej pani u nas bedzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek3142 "GDYBY GŁUPOTA POTRAFIŁA FRUWAĆ" 23.11.05, 06:18 Sobecka była spikerką Radia Maryja do 2002 r. Obecnie jest komentatorem wydarzeń politycznych w radiostacji ojca Tadeusza Rydzyka. W Sejmie należy do Klubu Parlamentarnego LPR. Dzięki pracy w Radiu Maryja stała się popularna w środowiskach narodowo-katolickich. W swoim okręgu wyborczym chętnie pokazuje się publicznie, lecz starannie selekcjonuje zaproszenia. Najchętniej wybiera uroczystości patriotyczne z orkiestrą i sztandarami, z duchownymi. Rzadko jednak zabiera głos. Jeśli już mówi, to o patriotyzmie, Bogu, ojczyźnie. Poseł Lewandowski mówiąc o Sobeckiej sparafrazował powiedzenie doktora Strosmajera z serialu "Szpital na peryferiach": "Gdyby głupota potrafiła fruwać, posłanka Sobecka unosiłaby się jak gołębica". Anna Sobecka cieszyła się z liczby oddanych na nią głosów w eurowyborach, lecz - jak mówiła - miała świadomość, że z powodu zagmatwanej ordynacji Strasburg leży poza granicą jej możliwości. - To nawet dobrze, że tak się stało - mówi inny toruński parlamentarzysta - bo w stolicy Europy po angielsku najwyżej powiedziałaby "I love you", choć nie wiadomo, czy jej pruderyjność by na to pozwoliła. Jedna z lokalnych gazet tuż przed 13 czerwca przeprowadziła otwarty test językowy dla unijnych kandydatów. Sobecka się nie zgłosiła. W żadnym z dostępnych dokumentów nie ma najmniejszej nawet wzmianki o jej znajomości języków obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 TO TAKA ALICJA GRZEŚKOWIAK BIS 23.11.05, 07:20 Tyle tylko, że ma niższe stanowisko i nie będziemy jej chyba fundować ogólnoswiatowej turystyki. Ale co Ala zwiedziła świata to jej. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski UCZCIWOSC I PRAWDOMOWNOSC POSLA LEWANDOWSKIEGO 23.11.05, 07:55 jest tzw. uczciwoscia, ktora moznaby nazwac: "byc uczciwym inaczej"; faktem - znamiennym - jest, ze prokuratura krakowska nie jest przekonana, czy to rzeczywiscie forma uczciowsci; a posel Lewandowski -skoro taki uczciwy, prawdomowny i z takim krasomowczym polotem - to lepiej by zrobil, gdyby sie zrzekl immunitetu euro-osla, i oddal do dyspozycji krakowskiej prokuratury; "jezeli cnota oznaczalaby popelnianie przestepstw w majestacie prawa, to jej wcieleniem bylby niewatpliwei Lewandowski" jacek3142 napisał: > Sobecka była spikerką Radia Maryja do 2002 r. Obecnie jest komentatorem > wydarzeń politycznych w radiostacji ojca Tadeusza Rydzyka. W Sejmie należy do > Klubu Parlamentarnego LPR. Dzięki pracy w Radiu Maryja stała się popularna w > środowiskach narodowo-katolickich. W swoim okręgu wyborczym chętnie pokazuje > się publicznie, lecz starannie selekcjonuje zaproszenia. Najchętniej wybiera > uroczystości patriotyczne z orkiestrą i sztandarami, z duchownymi. Rzadko > jednak zabiera głos. Jeśli już mówi, to o patriotyzmie, Bogu, ojczyźnie. Poseł > Lewandowski mówiąc o Sobeckiej sparafrazował powiedzenie doktora Strosmajera z > serialu "Szpital na peryferiach": "Gdyby głupota potrafiła fruwać, posłanka > Sobecka unosiłaby się jak gołębica". Anna Sobecka cieszyła się z liczby > oddanych na nią głosów w eurowyborach, lecz - jak mówiła - miała świadomość, że > > z powodu zagmatwanej ordynacji Strasburg leży poza granicą jej możliwości. - To > > nawet dobrze, że tak się stało - mówi inny toruński parlamentarzysta - bo w > stolicy Europy po angielsku najwyżej powiedziałaby "I love you", choć nie > wiadomo, czy jej pruderyjność by na to pozwoliła. Jedna z lokalnych gazet tuż > przed 13 czerwca przeprowadziła otwarty test językowy dla unijnych kandydatów. > Sobecka się nie zgłosiła. W żadnym z dostępnych dokumentów nie ma najmniejszej > nawet wzmianki o jej znajomości języków obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 KATOLICKA EKSTREMA U WŁADZY 23.11.05, 07:17 czyli Kaczyzm rozwija skrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: Ludzie trzymajcie mnie bo.. 23.11.05, 07:57 .. nie wytrzymam. Co takie poj...ne babsko robi na Wiejskiej! Niech ktos ja zabierze! To chora umyslowo i niebezpieczna baba! Boze ratuj przed takimi... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Radio Maryja ma coraz lepsze notowania 23.11.05, 08:19 jeszcze trochę i będzie dotowanie z abobamentu RTV Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 No, Jacek Fedorowicz będzie miał rekwizyty... 23.11.05, 08:27 ... tak długo jak będzie je mógł mieć. Pochwalony na boży dzień ! zapijaczonyryj napisał: > jeszcze trochę i będzie dotowanie z abobamentu RTV Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Hojarska Danuta jest i tak obleśniejsza 23.11.05, 08:25 ale może obrotniejsza. I z językiem sobie radzi.- Odpowiedz Link Zgłoś
vibora Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 23.11.05, 08:29 Matko... Toż to grozą wieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
fartur78 Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 23.11.05, 08:31 Czy nie macie wrażenia patrząc na zdjęcie tej pani że ona jest po operacji zmiany płci? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay CZY TO TA RASISTKA? 23.11.05, 08:38 Czy ona przypadkiem nie odmówiła prawa publicznego zabierania głosu Krystianowi Legierskiemu (ciemnoskóry działacz gejowski, właściciel klubu "Le Madame")? O ile się nie mylę to zbulwersowała się z powodu jakiejś wypowiedzi odmawiając głosu "osobie nie będącej w połowie narodowości polskiej". Niech mnie ktoś sprostuje jeśli się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: CZY TO TA RASISTKA? 23.11.05, 08:47 To nie rasizm - to patriotyzm . Wszysc ludzie sa rowni pod warunkiem ze maja udokumentowane polskie pochodzenie do 16-tego pokolenia wlacznie , sa heteroseksualni , dziadkowie walczyli we wszystkich powstaniach , a sasiedzi nie maja krewnych za granica . Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 Re: CZY TO TA RASISTKA? 23.11.05, 09:14 .....a sex uprawiają w pozycji na glempa - pod kodrą i po ciemku. I oczywiście jeden stosunek=jedno dziecko. A propos: czy ktos wie ile pani Sobecka ma dzieci? Ile razy spełniła się jako katoliczka? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Komisja Rodziny i Praw Kobiet <hahaha> 23.11.05, 08:46 na prawa kobiet wg tej Pani to Niemcy mieli najlepsze określenie: 3xK!!! Kinder, Küche, Kirche Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 szkoda że u nas 23.11.05, 08:52 kobiety nie zasłaniają twarzy, jak w niektórych krajach muzułmańskich!! gdy widzę to zdjęcie, zaczynam rozumieć sens i mądrość tego obyczaju.. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 MOHEROWA KOALICJA - TUSK MIAŁ RACJĘ. 23.11.05, 09:21 A Krajowa Rada ds. TV i Radifonii powinna być jednoosobowa. Składac się powinna z ojca Rydzyka. PiS stawia na ludzi kompetentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: MOHEROWA KOALICJA - TUSK MIAŁ RACJĘ. 23.11.05, 09:22 KRRiTV nie musi być jednoosobowa. Może być 4 członków. Ważne żeby byli to ICH ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: MOHEROWA KOALICJA - TUSK MIAŁ RACJĘ. 23.11.05, 11:53 Dostana telefon i beda wiedziec co robic Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 23.11.05, 10:03 A czemu zdjęcie tej pani jest z gołą głową, a nie w moherowym berecie w którym byłoby jej do twarzy i napewno wyglądałaby bardziej naturalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 23.11.05, 10:06 I jaka śliczna ta Sobecka - możw występować w duecie z PIERWSZĄ Marią . Odpowiedz Link Zgłoś
paraklet Inteligencja aż bije z jej oblicza...ale trwam i 23.11.05, 10:22 wytrwam. Odpowiedz Link Zgłoś
daavid Re: Inteligencja aż bije z jej oblicza...ale trwa 23.11.05, 10:24 tia. Najlepszy kandydat to bierny, mierny, ale wierny Odpowiedz Link Zgłoś
daavid Re: Sobecka (LPR) szefową Komisji Rodziny i Praw 23.11.05, 10:43 odczep sie od tej ślicznotki i od Marii też. To sa nasze reprezentantki i to jest nasza duma i chluba. Odpowiedz Link Zgłoś