Dodaj do ulubionych

Lepper: Życzę PiSowi jak najlepiej

06.12.05, 11:03
gdyby pisowi udalo sie zmarginalizowac samoobrone to bylby przynajmniej jakis
jakis pozytek z rzadow kaczynskich
Obserwuj wątek
    • Gość: MACIEJ Re: Lepper: Życzę PiSowi jak najlepiej IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.12.05, 18:02
      "Andrzej Lepper: Żeby była stabilność powinna powstać koalicja parlamentarna, z
      trzech partii, natomiast jeśli ma być taki marazm i za każdą ustawą coraz to za
      inną partią, to lepiej żeby odbyły wybory jak najwcześniej i był układ stabilny
      dla Polski."

Marazm wynika z tego,ze nieuki nie chca popierac dobrych rozwiazan,bo nie daje
      sie im ministerstw do "rzondzenia".
      • Gość: ewcia Re: Lepper: Życzę PiSowi jak najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:00
        Przesada. Lepper sam nie wie, czego chce. Czyta z rana horoskop albo stawia
        pasjansa i zależnie od tego, co mu wyjdzie, wali raz z lewej, raz z prawej.
        Wczoraj był za Balcerowiczem i gospodarką, dziś jest przeciw, raz nie chce
        żadnych stanowisk, raz chce obsadzić kilka ministerstw, raz jest liberałem
        gospodarczym, raz socjalistą i anarchistą z krwi i kości, popiera
        Marcinkiewicza, ale jest mu całkiem przeciwny. Tak od ściany do ściany.
        Giertych podobnie. Trzeba ich zrozumieć. Dali się całkiem zmarginalizować i
        walczą o życie. A tu co sondaż, to gorzej. Niepokoi mnie tylko, że Rada Biznesu
        z nim rozmawia, traktując go jako partnera. Mówią całkiem innymi językami i o
        czym innym. Z analfabetą ekonomicznym nie powinno się startować z pozycji
        partnerskiej, bo to Leppera niepotrzebnie uwiarygadnia. Niech tak jeszcze
        trochę powali od ściany do ściany. To lepsze dla nas wszystkich.
        • Gość: abc Re: Lepper: Życzę PiSowi jak najlepiej IP: *.aster.pl 06.12.05, 20:54
          ewcia trafia w 10. Troszkę problem w tym, że PiS będzie namiętnie rozgrywany
          przez opozycję przy pomocy Leppera i Giertycha. Faktycznie te tuzy polskiego
          biznesu i gospodarki "dyskutujące" z Lepperem to temat dla Rejsu II.
          Kiedys Lepper powiedział - cytuję doslownie: "co ja poradzę, że Bozia dała mi
          gadane". No i gada, a i sluchczy znajduje .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka