bush_w_wodzie 06.12.05, 11:03 gdyby pisowi udalo sie zmarginalizowac samoobrone to bylby przynajmniej jakis jakis pozytek z rzadow kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MACIEJ Re: Lepper: Życzę PiSowi jak najlepiej IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.12.05, 18:02 "Andrzej Lepper: Żeby była stabilność powinna powstać koalicja parlamentarna, z trzech partii, natomiast jeśli ma być taki marazm i za każdą ustawą coraz to za inną partią, to lepiej żeby odbyły wybory jak najwcześniej i był układ stabilny dla Polski." Marazm wynika z tego,ze nieuki nie chca popierac dobrych rozwiazan,bo nie daje sie im ministerstw do "rzondzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Lepper: Życzę PiSowi jak najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:00 Przesada. Lepper sam nie wie, czego chce. Czyta z rana horoskop albo stawia pasjansa i zależnie od tego, co mu wyjdzie, wali raz z lewej, raz z prawej. Wczoraj był za Balcerowiczem i gospodarką, dziś jest przeciw, raz nie chce żadnych stanowisk, raz chce obsadzić kilka ministerstw, raz jest liberałem gospodarczym, raz socjalistą i anarchistą z krwi i kości, popiera Marcinkiewicza, ale jest mu całkiem przeciwny. Tak od ściany do ściany. Giertych podobnie. Trzeba ich zrozumieć. Dali się całkiem zmarginalizować i walczą o życie. A tu co sondaż, to gorzej. Niepokoi mnie tylko, że Rada Biznesu z nim rozmawia, traktując go jako partnera. Mówią całkiem innymi językami i o czym innym. Z analfabetą ekonomicznym nie powinno się startować z pozycji partnerskiej, bo to Leppera niepotrzebnie uwiarygadnia. Niech tak jeszcze trochę powali od ściany do ściany. To lepsze dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Lepper: Życzę PiSowi jak najlepiej IP: *.aster.pl 06.12.05, 20:54 ewcia trafia w 10. Troszkę problem w tym, że PiS będzie namiętnie rozgrywany przez opozycję przy pomocy Leppera i Giertycha. Faktycznie te tuzy polskiego biznesu i gospodarki "dyskutujące" z Lepperem to temat dla Rejsu II. Kiedys Lepper powiedział - cytuję doslownie: "co ja poradzę, że Bozia dała mi gadane". No i gada, a i sluchczy znajduje . Odpowiedz Link Zgłoś