18261826www 27.12.05, 07:05 Jankowski z wlasnej woli wybral role blazna i wystawil sie na posmiewisko otaczajacego go swiata,a szkoda,bo mogl zapisac sie zlotymi literami w historii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatteras Pomniki Pra?ata Jankowskiego juz stoja! 27.12.05, 07:09 Pod kazdym McDonald's-em. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Pomniki Pra?ata Jankowskiego juz stoja! 27.12.05, 08:34 Znam jeden bez pomnika.Ale to da się nadrobić. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
antyklerykal DAM 1 MLN NA POMNIK DLA NIEGO 27.12.05, 08:42 Postawię sobie w domu i będę się modlił do HENRYKA WIELKIEGO całymi dniami. A potem pójdę do piekła za bałwochwalstwo. Wyraźnie napisano w Biblii, że oddawanie czci jakimkolwiek posążkom, obrazom czy ludziom jest GRZECHEM. Cześć można oddawać TYLKO BOGU. <a href="http://racja.org.pl">CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ></a> Odpowiedz Link Zgłoś
cogito.ergo.zum Jankowski juz uprzedzil Boga o zmianach w oficjal- 27.12.05, 09:17 nej wykladni. Od teraz cala Trojca plus Biskup Rzymu beda sie konsultowac z idolem mlodziezy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_krawczyk michnikoidy bugują pomnik obrzezanej jąkale ! 27.12.05, 18:12 będzie stał w alejach jerozolimskich tuż ulicy izraelskiej koło palmy przy kc Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 KK coraz slabszy skoro nie moze tego pacana 27.12.05, 19:17 skutecznie odeslac na "zasluzona emeryture" lub na leczenie psychiatryczne Odpowiedz Link Zgłoś
clip33 Re: DAM 1 MLN NA POMNIK DLA NIEGO 27.12.05, 10:05 to jest coś więcej to pokazanie całej głupoty pt. Kościół. Kłamcy z Watykanu niczym nie różnią się od Jankowskiego tylko on to robi bez aureoli. ONI SĄ WSZYSCY TACY SAMI. NIe oszukujmy się tylko własna pycha i chciwość, od 2 tys . lat mamy do czynienia z bandą która uzurpuje sobie prawo do tego aby ich ego było zaspokojone. Cieszę sie że mamy Rydzyka, Jankowskiego i jemu podobnych oni nam pokazują prwdziwą - chciwą twarz katolickich duchownych. Odpowiedz Link Zgłoś
kubanoch_to Pierdoły opowiadasz... 27.12.05, 11:22 Prawdą jest, że ks. Jankowski to zadufany idiota, biskup Głódź pijaczyna, a w o. Rydzyku co światlejsi katolicy powinni dostrzegać prawdziwego antychrysta, o którym mowa w Piśmie Św. Jednak kolejną prawdą jest to, że to nie oni są Kościołem. Bo Kościół to w małym procencie duchowni, "na szatach których jest wiele brudu" o czym otwarcie mówł obecny papież, będąć jeszcze kardynałem. Kościół to każdy mały wierny i to od niergo zależy oblicze Kościoła. Dalej. Jeżli nazywasz Chrezścijan bandą, która od 2 tys. lat czyni zło na tym świecie, to muszę Ci przypomnieć o konkurencyjnej bandzie , ktora robi to samo od 1400 lat. Zastanów się z kim wolisz mieć do czynienia? P.s. Chrześcijanie wywodzą się, jakby nie było z judaizmu, więc chyba muszę Cię zmartwić, że dłużej psujemy ten świat. Ba, psujemy go chyba od samego początku... Z czego może wynikać, że wcale go nie psujemy tylko Ty pierdoły piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
sawi5 Re: DAM 1 MLN NA POMNIK DLA NIEGO 27.12.05, 13:39 co ty gadasz nie wszyscy ksieza sa tacy przyklad nasz PAPIEZ ale Jankowskiemu i Rydzykowi to sie juz w glowach poprzewracalo z tej pychy maja sie za boga No coz kiedys za to odpowiedza Odpowiedz Link Zgłoś
agni1 czyli każdy kto postawił kiedykolwiek jakiś pomnik 27.12.05, 11:15 pójdzie do piekła? Odpowiedz Link Zgłoś
srsk Re: DAM 1 MLN NA POMNIK DLA NIEGO 27.12.05, 13:08 > Postawię sobie w domu i będę się modlił do HENRYKA WIELKIEGO całymi dniami. A > potem pójdę do piekła za bałwochwalstwo. Wyraźnie napisano w Biblii, że > oddawanie czci jakimkolwiek posążkom, obrazom czy ludziom jest GRZECHEM. Cześć > można oddawać TYLKO BOGU. Napisano wyraźnie, ale niewiele z tego zrozumiałeś. Ustawianie posągu nie oznacza oddawania czci. W Polsce swój obelisk ma m.in. droga z Warszawy do Brześcia. Nie sądzę, aby była obiektem kultu. Disclaimer: ZDECYDOWANIE NIE POPIERAM stawiania posągów ks. Jankowskiemu. Popieram logikę w myśleniu i trzymanie się faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
jorlo Re: DAM 1 MLN NA POMNIK DLA NIEGO 27.12.05, 16:25 To prawda, jednak nie przeszkadza to katolikom wielbić obrazów matki boskiej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: DAM 1 MLN NA POMNIK DLA NIEGO 27.12.05, 17:38 Co za róznica czy modlisz się do JPII, który nie jest wolny od grzechu pychy ( wiedział doskonale o pomnikomanji ku swojej chwale ) i godził się na to szaleństwo zaś pomniki wznoszono kosztem głodnych ludzi, zaś Jankowski osoba nie mniej świetobliwa jak JPII b je stawiał za swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: DAM 1 MLN NA POMNIK DLA NIEGO 27.12.05, 17:54 przecież budowa pomników nakręca gospodarkę. Ktoś musi ten pomnik zaprojektować, wyrzeźbić, postawić. A tego nie robią krasnoludki, tylko ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Świetny pomysł na interes.:) 27.12.05, 23:22 Własnie podsunołes mi genialny pomysł :) Kupie podupadająca fabryke krasnali ogrodowych i rozpoczne produkcje prałatków ogrodowych :) Kazdy bedzie mógł sobie prałatka kupic i postawic w ogródku,P Bede robił tez rydzyków ogrodowych :) Zostane milionerem :P Odpowiedz Link Zgłoś
henryk131 A NA MODELU ROZLICZNE BOGATE SZATY PRALATA 30.12.05, 05:40 michalng napisał: > Własnie podsunołes mi genialny pomysł :) Kupie podupadająca fabryke krasnali > ogrodowych i rozpoczne produkcje prałatków ogrodowych :) Kazdy bedzie mógł sobi > e > prałatka kupic i postawic w ogródku,P Bede robił tez rydzyków ogrodowych :) > Zostane milionerem :P Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Pomniki Pra?ata Jankowskiego juz stoja! 27.12.05, 09:01 ale razem z Rydzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
kaczeniec21 Re: Pomniki Pra?ata Jankowskiego juz stoja! 27.12.05, 22:03 Henryk Jankowski jest człowiekiem tak żałosnym ,że nawet nie chce mi się na jego temat żartować jak to czynią niektórzy forumowicze.Niestety znam jako parafianin poczynania tego kapłana(?) od lat.Śmiem twierdzić, iż Jankowski jest człowiekiem chorym i potrzebna jest mu pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a nie ma miejsca dla gocłowskiego w kościele 27.12.05, 07:10 obrzydliwy biskup który zraził wiernych do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
hydy jankowskiemu odbiło 27.12.05, 07:17 już mu się całkowicie we łbie przewróciło. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: nie ma miejsca dla gocłowskiego w kościele 27.12.05, 07:55 Jeśli zraził tych, dla których Ks. Jankowski jest kościołem, to dobrze. Jak się opamiętają, to sami wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
kubanoch_to Re: nie ma miejsca dla gocłowskiego w kościele 27.12.05, 11:24 Niech nie wracają! Niech się przeniosą do kościoła toruńsko-katolickiego. Rydzyk będzie papieżem, Głódź kardynałem, a Jankowski doktorem kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
survivor2 Re: nie ma miejsca dla gocłowskiego w kościele 27.12.05, 18:12 Odp. o ks. Jankowskim faktycznie zraził i nadal zraża, tyle że wyłącznie kabotynów z polskiego Ciemnogrodu. Prałat Jankowski woła ze swoich ciemności do ciemności setek tysięcy innych Polaków, którzy tak jak ON czują się osaczeni przez zagadkę współczesnego świata. Jego zaplecze to ów mityczny, „prosty lud”, który dotąd nie zhańbił się myśleniem na własny użytek. Robi to za nich ich bożek, prałat Jankowski. Dzięki niemu polska ciemnota jest dziś pełna pychy i pewności siebie i otrzymała przyzwolenie na krzykliwą ciemnotę. Niegdyś była ona pełna pokory, świadoma swej ułomności i miejsca w społeczeństwie. Więc i ze swoim antysemityzmem tkwiła w cichych bastionach ciemnoty. Ale oto, rzekomo tak wrogi dobrodziejowi z Brygidek system komunistyczny ochrzcił prowincjonalnego i ciemnego kołtuna, pazernego i zacofanego chłopa, oraz żle wykwalifikowanego i zdemoralizowanego robotnika - solą ojczystej, polskiej ziemi. Bo jak ogłaszali marksiści: prosty lud był demiurgiem dziejów. Więc wyszli ochoczo z swych nor ciemnoty, szczęśliwi że większość inteligencji wyginęła w wojnie i powstaniu warszawskim, znaleźli sobie fałszywych proroków w rodzaju księdza Jankowskiego, który podobnie jak oni, głosi, że sprawcami wszystkich nieszczęść i niedogodności wynikłych z ich ciemnoty są Polacy narodowości żydowskiej. Wszelkie zło, co nie dogadza ich ograniczoności jest dziełem żydowskiego spisku. Kołtuńska wizja świata jest prosta i przemawia do wyobraźni zabitej dechami prowincji umysłowej. Dziś, nie tylko Michnik, ale i wszelkie warstwy oświecone są opluwane przez niemałe rzesze własnych rodaków. I będziemy patrzeć jak te rzesze stawiać będą pomniczki proroka ciemnoty, zacofania i nowego pogaństwa. Posążki fałszywego proroka z wyrzeźbioną butelką wina marki ksiądz Jankowski i w poświacie refleksów migocących z bursztynowego ołtarza Odpowiedz Link Zgłoś
stan16 [...] 27.12.05, 07:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
trojanska Kabaret Gocłowskiego 27.12.05, 07:34 Kabaret to arcybiskup zrobił ze Stella Maris, gdzie kuria wyprowadzała przez lata lewą kasę a ostatecznie wszystko zwalono na jednego kapłana. Pytanie, gdzie te pieniądze szły, bo gdzie szły pieniędze prałata Jankowskiego to wszyscy w Gdańsku wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
kubanoch_to [...] 27.12.05, 11:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hudges Re: Kabaret Goc?owskiego 27.12.05, 11:40 Gdzie ida te pieniadze? Prosze o informacje, bo ja nie z Gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
neuromancer1 Re: Kabaret Gocłowskiego 27.12.05, 16:05 trojanska napisała: > Kabaret to arcybiskup zrobił ze Stella Maris, gdzie kuria wyprowadzała przez > lata lewą kasę a ostatecznie wszystko zwalono na jednego kapłana. Pytanie, > gdzie te pieniądze szły, bo gdzie szły pieniędze prałata Jankowskiego to > wszyscy w Gdańsku wiedzą nie jestem z gdańska więc nie wiem-prosze powied gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
neuromancer1 Re: Kabaret Gocłowskiego 27.12.05, 16:06 trojanska napisała: > Kabaret to arcybiskup zrobił ze Stella Maris, gdzie kuria wyprowadzała przez > lata lewą kasę a ostatecznie wszystko zwalono na jednego kapłana. Pytanie, > gdzie te pieniądze szły, bo gdzie szły pieniędze prałata Jankowskiego to > wszyscy w Gdańsku wiedzą nie jestem z gdańska więc nie wiem-prosze powiedz gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
gedeon2 Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 07:57 Mądrość to łaska, której nawet księża nie mogą być pewni!! Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla [...] 27.12.05, 08:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Konkurs - Jankowski versus Rydzyk 27.12.05, 08:32 Kto walnie większą głupotę roku - konkurs otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: . 27.12.05, 11:02 z2006 napisał: > To nie są twoi koledzy. Więcej szacunku proszę. tych dwóch matołów nikt nie jest w stanie przebić...... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Coś nie tak 27.12.05, 14:22 Kolegów trzeba szanować. Po co komu kumple, których nie szanuje. Można ewentualmie nie szanować "przyjaciół z PO". Ale żeby sobie na takie coś pozwoloić trzeba być "genialnym strategiem". Natomiast popyrtanego nienawistnika, któremu marzą sie pomniki zdrowo jest obśmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
duzy_brat Re: . 27.12.05, 16:44 Szacunku do kogo??? Do Rydzyka czy Jankowskiego??? Za co??? Nie sa godni szacunku - jeden to pieniacz-politykier a drugi blazen! Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 08:36 Wcale Jankowskiemu się nie dziwię, że chce mieć pomnik. Przecież teraz większość ulic, placów i innych miejsc nosi imiona świętych, duchownych i inne nazwy związane z kościołem, tak jakby innych godnych uczczenia ich imieniem w tym kraju brakowało. A obecnie po przejęciu władzy przez PiS związane z kościołem jest odpowiednia atmosfera. On zawsze grzeszył pychą, wystarczy spojrzeć na skłonności do noszenia insygniów i orderów. Zresztą niech się spieszy bo niedługo będą następni do wynoszenia na piedestały. Odpowiedz Link Zgłoś
skomo ludzka pycha nie zna granic. 27.12.05, 08:37 jezeli to ma byc wzor cnot to ja za takie wzrory serdecznie dziekuje! szkoda ze pogoda nie dopisala bo jakby lezal snieg to moglibysmy ksiedzu pralatowi codziennie nowy pomnik lepic... Odpowiedz Link Zgłoś
kapo44 Re: ludzka pycha nie zna granic. 27.12.05, 08:40 Ale zenada! I te samo chodzace piniadze - ciekawe ktoredy chodza? Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: ludzka pycha nie zna granic. 27.12.05, 16:33 a ja mu (i jemu podobnym) lepię codzienie (czasem nawet kilka razy w ciągu dnia) pomniki - tyle że z nieco innej niz śnieg substancji, bardziej wpadającej w odcień kiecuszkek księżula. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Myślałem dotychczas, że największym pajacem... 27.12.05, 08:51 ... naszej sceny politycznej jest Lepper, jednak Jankowski zdecydowanie go przewyższył Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo [...] 27.12.05, 09:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca matoł.na.lewactwo 27.12.05, 16:35 Ja myślę, że Ty powinieneś zmienić nick na MATOŁ.NA.LEWACTWO Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 CZY NIE PORA HENIA ZBADAĆ W KLINICE? 27.12.05, 08:53 Bo chyba Heniu jest tak dość średnio zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zastrzezony51 Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 09:06 Przyjdzie taki dzień, że operatorzy spychaczy będą pilnie poszukiwani... Odpowiedz Link Zgłoś
dankowalski Rydzyk, Jankowski... 27.12.05, 09:09 jeszcze paru takich proroków więcej i kościoł pójdzie na dno... Odpowiedz Link Zgłoś
lisekpolny Rydzyk, Jankowski... 27.12.05, 09:52 Koscol to nie tylko ludzie,i ma powazniejszego szefa ale do tego trzeba wiary. Co do Jankoskiego to przyznam ze ma fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś
dankowalski Re: Rydzyk, Jankowski... 27.12.05, 10:09 Niestety ale takie osoby potrafią skutecznie stłamsić wiarę, ja osobiście zaczynam mieć dość kościoła i tego co się wokół niego dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Rydzyk, Jankowski... 27.12.05, 10:13 nie dziwie sie wcale tez nie zdiwie sie jak nastepne wybory wygraja czerwoni Odpowiedz Link Zgłoś
duzy_brat Re: Rydzyk, Jankowski... 27.12.05, 16:51 Czcigodny Henryk Ulubiony Jankowski... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 PAPIEZ TADEUSZ WIELKI, PRYMAS - HENRYK JAKNKOWSKI. 27.12.05, 09:15 Czy to nie piekny, nowy układ w nowym, odnowionym Kościele katolickim? Odpowiedz Link Zgłoś
grafpit TEGO PSYCHOLA TRZEBA ZAMNKąć W ZAKłADZIE 27.12.05, 09:22 dla psychicznie chorych, a kumpla Rydzyka w celi obok. Oni jeszcze doprowadzą do jakiegoś nieszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
zetisdead Re: TEGO PSYCHOLA TRZEBA ZAMNKąć W ZAKłADZIE 27.12.05, 10:09 grafpit napisał: "Oni jeszcze doprowadzą do jakiegoś nieszczęścia." Już doprowadzili. To, co za ich sprawą wyczynia się w polskim K.K. to sekciarstwo i prawie schizma. Ciekawe, że na tzw. "teologię wyzwolenia" w Ameryce Łac. Stolica Apostolska zareagowała zdecydowanie, a tu, na hecę, któtras odbywa się prawie pod bokiem jakoś nikt nie zwraca uwagi. Jeśli K.K. nie weźmie się za Rydzyka i Jankowskiego już teraz, to później problem może okazać się bardzo trudny do rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: TEGO PSYCHOLA TRZEBA ZAMNKąć W ZAKłADZIE 27.12.05, 11:38 Niestety on już jest trudny do rozwiązania. Dlatego pewnie hierarchowie polskiego Kościoła milaczą w tym temacie. Niestety robi to wrażenie jakby nie zdawali sobie sprawy z tego że im dłużej taki chory układ z Rydzykiem, Jankowskim i im podobnymi ma miejsce tym trudniej go będzie rozwiązywać w przyszłości. Chyba trzęsą portkami na myśl że jak tylko twardo postawią sprawę to polski Kościół się zwyczajnie rozleci. Było nie czekać tyle lat! Teraz Rydzyk to góru z masą przybocznych sekciarzy którzy dalej uważają się za Katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: TEGO PSYCHOLA TRZEBA ZAMNKąć W ZAKłADZIE 27.12.05, 16:40 nie wziąłeś pod uwagę jeszcze jednej opcji. KRzK to taka sama sekta jak Radyjo, i dlatego nie prostestują, bo to wszystko jest zgodne z ich linią programowa. No ale cóz, są ludzie, którzy dopatrza sie zał wszędzie tylko nie tam, gdzie ono faktycznie jest. "Radiu Maryja życzę, aby odważnie głosiło Ewangelię słowem i czynem, aby rozprzestrzeniało na falach eteru Chrystusowe orędzie życia". "Równocześnie dziękuję Radiu Maryja za to wielorakie i ofiarne zaangażowanie się w apostolstwo słowa, które dzisiaj jest tak bardzo ważne i tak bardzo potrzebne w naszym kraju" (Karol Wojtyła - Rzym, 18 06 1996). Odpowiedz Link Zgłoś
kubanoch_to Re: TEGO PSYCHOLA TRZEBA ZAMNKąć W ZAKłADZIE 27.12.05, 11:33 Oni sami są już WIELKIM NIESZCZĘŚCIEM!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiebial Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 09:27 pomniki dyktatorow, identyczna sytuacja jak w Iraku (Sadam chyba bedzie chcial przyjechac do Polski, bedzie jak w domu) Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza czy jakis psychiatra go badal? 27.12.05, 09:32 rok w szpitalu przelezal wypuscili go na wypustke i dorwal sie mikrofonu. Ale biale fartuchy czuwaja. Odpowiedz Link Zgłoś
oregano Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 09:39 proponuję tego pajaca żywcem zabalsamować i wstawić do muzeum figur woskowych Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj [...] 27.12.05, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rwielki Ekskomunika 27.12.05, 09:43 Jestem za tym, by nałożyć ekskomunikę na Jankowskiego, Rydzyka i księży ich pokroju. Od kiedy kapłan może stawiać sobie pomniki? Chyba nie tego chciał Jezus. Myślę, że tacy ludzie rozbijają Kościół i z całą pewnością nie działają w zgodzie ze Słowem Bożym. Odpowiedz Link Zgłoś
rasziel Re: Ekskomunika 27.12.05, 11:31 W takim wypdku należałoby też ekskomunikować (co prawda poniewczasie) papieża Jana Pawła II - ile on ma pomników? Przypuszczam, że przebił już osoby pokroju Saddama. Niby mówił papież-Polak, żeby mu nie stawiać pomników, ale jakoś nie reagował, gdy je stawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: Ekskomunika 27.12.05, 12:06 rasziel napisał: > W takim wypdku należałoby też ekskomunikować (co prawda poniewczasie) papieża J > ana Pawła II - ile on ma pomników? Przypuszczam, że przebił już osoby pokroju S > addama. Niby mówił papież-Polak, żeby mu nie stawiać pomników, ale jakoś nie re > agował, gdy je stawiali. > smiesz przyrownywac jankowskiego do Jana Pawla II? Odpowiedz Link Zgłoś
rasziel Re: Ekskomunika 27.12.05, 13:31 Nie, ale jeden ma setki (jeśli nie tysiące pomników), a drugi chce mieć ich podobną ilość. Poza tym zwracam uwagę na to, że Jan Paweł II nie oponował zbytnio przed stawianiem pomników, tak jak Jankowski. Odpowiedz Link Zgłoś
emroszczak Re: Ekskomunika 27.12.05, 20:02 ...porównywać Papieża do... - nieistotne. Ty doprawdy różnicy nie widzisz...? To jakim cudem umiesz te literki w odpowiedniej kolejności ustawiać...? Odpowiedz Link Zgłoś
rasziel Re: Ekskomunika 28.12.05, 11:53 Jak już zaznaczyłem - nie porównuję ich ze sobą, ale podaję pewne podobieństwo - stosunek do swoich pomników. W innych sprawach porównanie tych obydwojga jest niemożliwe - takiej buty i głupoty jak Jankowski to nie posiada chyba żaden inny ksiądz. Plus papież coś tam dobrego uczynił. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 10:00 ja bym tego księdza postawił na placu i niech sam stoi. posłucha co ludzie o nim mówią...co on, ściga się z rydzykiem? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 10:05 Panie Jankowski i koniecznie żeby Pan byl na koniu !! a wogóle to nie uważa Pan, że czas ogłosić sie świętym ? ile to można byc takim prostym księdzem z takimi zasługami ? P.S a Gocławskiego za te kpiny to na stos, niech go ogień piekielny pochłonie. Pan powie gdzie drwa układać. Odpowiedz Link Zgłoś
andre9999 Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 12:08 Tak,tak popieram na koniu i najlepiej w trakcie miłosnych uniesień z z ministrantem. Odpowiedz Link Zgłoś
rys448 Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 10:08 gdkj napisał: > ja bym tego księdza postawił na placu i niech sam stoi. posłucha co ludzie o ni > m > mówią...co on, ściga się z rydzykiem? > pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rys448 Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 10:11 gdkj masz racje może stanąć jako pomnik [ jest narazie ale w grubych kalesonach !!?? ] Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 10:09 chory człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 10:25 Fakt że ks.Jankowskiemu trochę odbija ale nie widzicie tej nagonki.Za bardzo naraził się "starszym braciom w wierze" Zarzuty o pedofilię też nie potwierdziły się.To tylko tak gwoli prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
norymberga3 Zafrapowało mnie to niefrasobliwe: 27.12.05, 10:34 "pieniądze same przyjdą". Może on i nie pedofil, ale deprawuje młodzież (i staruszków też) w "subtelniejszy" sposób. żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 o pedofilie to go Zydzi oskrazyli, czy chciwe... 27.12.05, 11:55 babsko? co? ;-) ateista Odpowiedz Link Zgłoś
andre9999 Re: Ks. Jankowski: Moich pomników będzie więcej 27.12.05, 12:12 Zarzuty o pedofilię nie potwierdziły się bo ministrant skończył 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś