sodoma33 Walc i parady dewiantow 28.12.05, 15:20 Jesli Walc wygra czy bedziemy mieli w Wawie "parady" dewiantow kazdego miesiaca? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Walc i parady dewiantow 28.12.05, 15:23 sodoma33 napisała: Jesli Walc wygra czy bedziemy mieli w Wawie "parady" dewiantow kazdego miesiaca? Napewno nie będziemy mieli "parad" łysych debili z moherowych bojówek i ich koleżków wypisujących brednie w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: Walc i parady dewiantow 28.12.05, 15:48 Moherowe berety sa piekne. Niektore z nich maja znak krzyza, oznaka ze wysilki ekumeniczne nie ida na marne www.judaicaemb.com/images/ksuede.jpg :-))))))))))))))) NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI :-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Zydomomuna jest czescia ZOG 28.12.05, 17:29 Zionist Occupational Government. "ZOG", an acronym for Zionist Occupation Government, is a popular euphemism for the alien-Americans, the Washington Criminals, and their willing collaborators within Federal State, and local government agencies that dictate directives to the American People and force our compliance. The Zionism Occupation Government is an entity under the hegemony of the World Manipulators who stealthily coordinate the policies of the several occupation governments wielding power over the Aryan Nations to provide an uniform tyranny as well an a united front of the "international community" against any potential threat. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 PO - zagubione owieczki , kandydatka taka sobie... 28.12.05, 15:38 niech się wystrzelają... Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Rokita tylko się z głowę złapał.... 28.12.05, 15:39 Jakoś nikt nie wpadł na pomysł, że ta drepcząca za Tuskiem kobieta parę głosów mu w kampanii zabrała...... Co ta Pani sobą reprezentuje, i dlaczego się w PO tak pokazuje? Ja nie wiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: Rokita tylko się z głowę złapał.... 28.12.05, 15:43 Dla mnie reprezentuje dobrego managera i szanse na to ze byc moze kiedys jeszcze bedzie mi sie chcialo w Warszawie mieszkac (miasto brzydkie, ale jezeli bedzie kwitnac to moze...) Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.zagorski Re: Rokita tylko się z głowę złapał.... 28.12.05, 15:46 Jesli cecha dobrego managera jest to, ze podklada klody pod nogi swojemu szefowi (Tuskowi podczas kampanii wyborczej) to rzeczywiscie jest ona nawet wiecej niz dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf To mnie akurat malo. 28.12.05, 15:55 Lubie Tuska, ale nie wierze ze o tej akcji nie wiedzial, wiec jezeli juz to sam jest sobie. Zreszta mniejsza z tym. Kompetencje managerskie HGW ma i udowodnila to w EBOiRze. Warszawie przydal by sie wrzescie ktos kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: To mnie akurat malo. 28.12.05, 18:42 Rozumiem, ze HGW to glowny ekonomista w PO, niedoszla minister finansow, czy tez skarbu. Zastanawia mnie jedno - jaka ona ekonomistka jezeli program gospodarczy PO sprowadzal sie do podniesienia podatkow dla najbiedniejszych i obnizenia ich dla najbogatszych. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: To mnie akurat malo. 28.12.05, 19:44 Nie wydaje mi sie abys nie rozumial ze opowiadasz brednie, wiec odrobina zlosliwosci. Kaszanka w lodowce jest? Zabawki sa? To sie ciesz i czekaj na 3mln mieszkan. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: To mnie akurat malo. 28.12.05, 23:25 Nie chodziles bracie do szkol w ktorych ucza dyskutowac. Gentelman nigdy: 1) nie podnosi glosu, 2) nie uzywa zlosliwosc ZAMIAST argumentow i 3) odpowiada zawsze na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Rokita tylko się z głowę złapał.... 28.12.05, 15:49 Ja dla mnie to krzykaczka i złośliwa baba. Moim zdaniem więcej złego wniosła do PO niż dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Mozliwe ze masz racje 28.12.05, 15:52 Politykiem HGW jest.....srednim w najlepszym wypadku. Nie jestem pewien czy pomogla PO czy nie. Zreszta mniejsza z tym. Chodzi o szefa miasta, a na to sie bedzie nadawac. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Mozliwe ze masz racje 28.12.05, 16:13 Popieram PO, ale mnie jakoś Hanna nie przekonuje. Za nerwowa, za złośliwa... Myślę że za bardzo sie rzuca i może robić jakieś niepotrzebne nerwowe ruchy pod publiczkę (jej się talk będzie wydawało, bo zgadzam się - polityk z niej kiepski). Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Rokita tylko się z głowę złapał.... 28.12.05, 16:42 jaro_ss napisał: > Jakoś nikt nie wpadł na pomysł, że ta drepcząca za Tuskiem kobieta parę głosów > mu w kampanii zabrała...... > >(...) No proszę - w Warszawie lista Kaczorów nie potrafiła wygrać nawet z taką, co to do trzech zliczyć nie potrafi. W tym mieście bliźniaki mają, widać, przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Poradźcie, co robić ?????? 28.12.05, 15:45 Popieram PO, odpowiada mi ich program. Ale nie lubię tej całej Hanny. Wydaje mi się że to złośliwa baba, zupełnie nie trawię jej stylu i zapalczywości. Mam więc dylemat - na kogo ewentualnie głosować?????? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Walc a prywatyzacja 28.12.05, 15:59 Jesli zdarzy sie nieszczescie i walc przejmie Wawe, przewiduje "prywatyzacje" dzialek budowlanych i zwiekszona liczbe zebrakow na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: Poradźcie, co robić ?????? 28.12.05, 16:16 No coz, zobaczysz co bedziesz mial do wyboru jak PiS wystawi swojego "tuza", poplaczesz i wybierzesz:)) Mi tez osobowosc HGW odpowiada srednio. Ale nie wybierasz zony tylko szefa miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Poradźcie, co robić ?????? 28.12.05, 16:21 Tak jej nie lubię że trudno mi to przyjdzie. Może będzie ktoś z Unii Polityki Realnej... Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: Poradźcie, co robić ?????? 28.12.05, 16:46 palestrina2005 napisał: > Tak jej nie lubię że trudno mi to przyjdzie. > Może będzie ktoś z Unii Polityki Realnej... ******* Tylko, że ludzie nie mają przekonania do tego co UPR proponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Tusk: Gronkiewicz-Waltz kandydatem na prezyde 28.12.05, 16:02 Ha ha ha ha ha .... wystarczy ! jaki kandydat taka reakcja Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 PO przestańcie się szamotać !! 28.12.05, 16:03 Nie wystarczyło raz się na tych hospicjach przejechać ?? To zadziwiające że partia która nawołuje do oszczedności na każdym kroku chce nowych wyborów i prezydenta, który przez 6 miesięcy będzie się mógł ładnie usmiechać. Stają się tacy zatwardziali że wręcz żałośnie niekonsekwentni. Żaden kandydat nie jest przez ten czas nic zrobić. Niczym się nie jest w stanie zasłużyć w tak krótkim czasie. A kampania wyborcza będzie zabawna chyba: Jestem kandydatem na prezydenta - przez 6 miesięcy wybuduję Wam nową stolicę !! Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: PO przestańcie się szamotać !! 28.12.05, 16:06 przez 6 m-cy sprawi ze znajdziecie sie w hospicjach Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: PO przestańcie się szamotać !! 28.12.05, 16:08 zapomniałem dodac ze w hospicjach przykładnie zarzadzanych!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Wolisz komisarza przez 12mcy? 28.12.05, 16:11 Najlepiej aby wybory zostaly przyspieszone w calej PL. Odpowiedz Link Zgłoś
kreet47 Re: Wolisz komisarza przez 12mcy? 28.12.05, 20:01 Wolę... Mysle, ze to niewiele zmieni :) Prawde mowiac - NIC Kreet Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Nie dziwię się PO 28.12.05, 16:19 Wygrana w Warszawie dałaby prestiż i mocna pozycję przed kolejnymi wyborami. Przegrana PiS w Warszawie rządzonej do tej pory przez Kaczyńskiego to policzek dla PiS i znaczne osłabienie jego pozycji w sondażach (koniec z wizerunkiem "wygranego"). Faktycznie - prezydent Warszawy przez 6 miesięcy to trochę śmiesznie - ale z punktu widzenia polityki to bardzo ważne zwycięstwo dające wielki prestiż. Dlatego nie dziwię się PO że chce wyborów. Ale kandydata wybrali kiepskiego - narwaną Hannę. Powinni dać kogoś bardziej umiarkowanego. Moim zdaniem na "czarnego konia" może w tej sytuacji wyrosnąć Borowski, kóry jest kulturalniejszy i bardziej umiarkowany od Hanny. To niebezpieczne bo może spowodować odrodzenie się komuchów (jeśli Borowski znowu zacznie romansować z SLD). Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Nie dziwię się PO 28.12.05, 18:50 Masz racje. To oczywiste, ze Borowski wygra z HGW i pograzy PO jeszcze bardziej. Tusk stracil resztke rozsadku (jezeli go kiedykolwiek mial). Wniosek: potweirdza sie - Tusk cierpi na eiaculatio praecox (po polsku - wytrysk przedwczesny) Odpowiedz Link Zgłoś
jule3ka Re: Tusk: Gronkiewicz-Waltz kandydatem na prezyde 28.12.05, 16:20 Szkoda, że Kaczyńscy to tylko bliźniaki. Gdyby były to pięcioraczki, to nie byłoby żadnego problemu z obsadzeniem jeszcze kilku ważnych stołków. :D Odpowiedz Link Zgłoś
fima Jakie to szczególne kwalifikacje ma do tego 28.12.05, 16:24 by rządzić Warszawą? Odpowiedz Link Zgłoś
xxara Platforma juz rzadzila w Warszawie - no come back 28.12.05, 16:41 Niejaki kolega Piskorski (obecnie eurodeputowany), ktory zbil majatek zycia na lewych interesach zwiazanych z trasa siekierkowska i komunalnych mieszkaniach w Wawie - to byl dopiero kandydat PO! Nie chce ani tej grubej prukwy ani nikogo z PO w Wawie. Czemu nie wystawili Pitery? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Może tak doniesienie do prokuratury? 28.12.05, 16:46 Jak wiesz o konkretnych przestępstwach, to złóż doniesienie do prokuratury, bo jak na razie to kłapiesz tylko jadaczką plując, jak cały PiS, oszczerstwami, za które można beknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Walc a "PARADNICY" 28.12.05, 17:25 Walc jeszcze nie jest prezydentem a dewianci juz zrobili nalot na forum. carlitos a powiesz czytelnikom jaka jest twoja (dez)ORIENTACJA sexualna? No chyba sie nie wstydzisz swojej "odmiennosci"? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Walc a "PARADNICY" 28.12.05, 17:53 sodoma33 napisała: > Walc jeszcze nie jest prezydentem a dewianci juz zrobili nalot na forum. > carlitos a powiesz czytelnikom jaka jest twoja (dez)ORIENTACJA sexualna? No > chyba sie nie wstydzisz swojej "odmiennosci"? Lepiej opowiedz cos o chlopakach z Mlodziezy Wszechpolskiej. Za darmo im dajesz? Czy jeszcze doplacasz zeby cie ktory przelecial? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Walc a "PARADNICY" 28.12.05, 18:04 Spoko, dziewczyny. Czy HGW warta jest Waszych postów? Przypomnijcie sobie, że w pracy jako Prezes NBP kierowała się ona wskazówkami Ducha Świętego. Nic dodać, nic ująć :-) bio.mum napisała: > sodoma33 napisała: > > > Walc jeszcze nie jest prezydentem a dewianci juz zrobili nalot na forum. > > > carlitos a powiesz czytelnikom jaka jest twoja (dez)ORIENTACJA sexualna? > No > > chyba sie nie wstydzisz swojej "odmiennosci"? > > Lepiej opowiedz cos o chlopakach z Mlodziezy Wszechpolskiej. Za darmo im > dajesz? Czy jeszcze doplacasz zeby cie ktory przelecial? > > Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 "PARADNICY" udzielaja Walc poparcia 28.12.05, 20:52 "paradnicy" tlumnie opuscili kible publiczne i wkroczyli na forum. Zwroccie panstwo uwage ze jezyk "paradnika" jest zawsze taki sam bez wzgledu czy sa to drzwi publicznego sracza czy forum gazety. Ciekawe jaka jest dezORIENTACJA sexualna cenzora ze nie reaguje. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 choroba bio-mum jest uleczalna 28.12.05, 20:55 U weterynarza :-)))))))))))))))))))))))))))) Niestety glupota dewiantow nie jest uleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus sodoma tylko na słup soli... 28.12.05, 22:44 sodoma33 napisała: > U weterynarza > :-)))))))))))))))))))))))))))) > Niestety glupota dewiantow nie jest uleczalna. się nadaje i to zgodnie z własnymi przekonaniami.... Zapewne niespełniona miłość kieruje taką nienawiścią sodomy, choć napewno bardziej adekwatne, byłoby stwierdzenie, że do Sodomy.... Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: "PARADNICY" udzielaja Walc poparcia 28.12.05, 20:56 sodoma33 napisała: A ty skarlała entuzjastko du.pczyłaś się ze mną że tak łatwo sobie próbujesz poczynać co, obleśnico tutejsza ? "Bez śladu...twa wielka miłość minie." Wiera Gran, 1937 r. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Marksizm a geizm czyli kim jest carlitos 28.12.05, 20:58 Marksizm: byt rodzi swiadomosc Geizm: odbyt rodzi swiadomosc :-))))))))))))))))))))))))))))))) :-ooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: sodoma w furii - seksualnej !!! 28.12.05, 21:00 sodoma33 napisała: > Marksizm: byt rodzi swiadomosc > Geizm: odbyt rodzi swiadomosc > :-))))))))))))))))))))))))))))))) > :-ooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Czy poezja uleczy zboczenca? 28.12.05, 21:03 Fraszka na zboczenca Nasz dewiancik w kibelku mieszka oj zle nawyki ma ten kolezka z czlonem na wierzchu przez cale ranki naraza ludzi na niespodzianki a gdy zmeczony do domu wraca "tworzy" na forum to jego praca. Cos mi sie wydaje ze w przypadku carlitosa poezja nie pomoze. Potrzebny jest chirurg a moze nawet weterynarz Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Przykład wibracji sodomistki 28.12.05, 21:06 sodoma33 napisała: > Fraszka na sodomitkę: > Nasz dewiancik w kibelku mieszka > oj zle nawyki ma ten kolezka > z czlonem na wierzchu przez cale ranki > naraza ludzi na niespodzianki > a gdy zmeczony do domu wraca > "tworzy" na forum to jego praca. > > Cos mi sie wydaje ze w przypadku carlitosa poezja nie pomoze. Potrzebny jest > chirurg a moze nawet weterynarz Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Nauka a dewianci 28.12.05, 21:10 Wazna wiadomosc do carlitosa: Cytat: Z czego więc wynika homoseksualizm? prof. van den Aardweg uważa to za zaburzenie emocjonalne rozwijające się w dzieciństwie i okresie dojrzewania. Źródłem są niezdrowe relacje z matką i - zwłaszcza! - ojcem. carlitos wyglada na to ze twoje zaburzenia nie przeminely z okresem dojrzewania :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Namiętność sodomy - nieustanna : 28.12.05, 21:20 sodoma33 napisała: > > Cytat: > Z czego więc wynika homoseksualizm? prof. van den Aardweg uważa to za > zaburzenie emocjonalne rozwijające się w dzieciństwie i okresie dojrzewania. > Źródłem są niezdrowe relacje z matką i - zwłaszcza! - ojcem. > > carlitos wyglada na to ze twoje zaburzenia nie przeminely z okresem dojrzewania > :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Zboczency a nauka FAKTY O ZBOCZENCACH 28.12.05, 21:22 Cytat: W największym porównawczym badaniu próby losowej homoseksualistów i heteroseksualistów wzięło udział 4340 dorosłych osób z 5 amerykańskich metropolii. Z porównania osób obojga płci, które zadeklarowały się jako biseksualne lub homoseksualne, z osobami obojga płci, które zadeklarowały się jako wyłącznie heteroseksualne, wynika, że: Homoseksualizm powiązany był z gorszym stanem zdrowia - homoseksualiści około dwóch razy częściej przyznawali, że przeszli choroby przenoszone drogą płciową; ponad dwa razy więcej homoseksualistów przeszło przynajmniej dwie choroby przenoszone drogą płciową; - homoseksualiści około 5 razy częściej próbowali umyślnie zarazić inną osobę chorobą przenoszoną drogą płciową; - homoseksualiści około trzech razy częściej przyznawali się do otrzymania mandatu lub spowodowania wypadku drogowego w ciągu ostatnich 5 lat; - homoseksualiści trzy razy częściej próbowali popełnić samobójstwo, 4 razy częściej próbowali kogoś zabić i około dwóch razy częściej uczestniczyli w bójce w ostatnim roku; - homoseksualiści około 5 razy częściej podejmowali praktyki seksualne związane z dręczeniem (sadomasochizm, związywanie); - homoseksualiści około 4 razy częściej przyznawali się, że zostali zgwałceni. Homoseksualizm kojarzony był z przestępczością - homoseksualiści około dwóch razy częściej byli aresztowani za przestępstwa nie seksualne i około 8 razy częściej za przestępstwo seksualne; - homoseksualiści około dwóch razy częściej byli skazywani za przestępstwa seksualne i około dwóch razy częściej trafiali do więzienia za przestępstwa; - homoseksualiści około trzech razy częściej przyznawali się do odbywania nieprzyzwoitych rozmów telefonicznych; - homoseksualiści o około 50% częściej twierdzili, że dokonali kradzieży w sklepie, dokonali oszustw podatkowych lub nie zostali złapani za przestępstwo. carlitos a moze napiszesz prace nalukowa o swoich doswiadczeniach sodomistycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 DOBRA WIADOMOSC -zboczency zyja krotko 28.12.05, 21:37 CYTAT: Na stan zdrowia wpływają okresy alkoholizmu oraz choroby przenoszone drogą płciową - a ponieważ życie homoseksualistów jest tak krótkie (średnia długości życia homoseksualistów i lesbijek wynosi czterdzieści kilka lat, natomiast w przypadku heteroseksualistów przekracza 70 Odpowiedz Link Zgłoś
oregano Re: Zboczency a nauka FAKTY O ZBOCZENCACH 28.12.05, 23:21 kotku, jesteś głupia jak posikane siano. daj no linka do źródła tych "statystyk", to jak se je poczytamy dokładnie, to se ewentualnie z toba podyskutujemy pacania dupo obsrana po trzykroć Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nauka a dewianci 28.12.05, 22:57 sodoma33 napisała: > Wazna wiadomosc do carlitosa: > > Cytat: > Z czego więc wynika homoseksualizm? prof. van den Aardweg uważa to za > zaburzenie emocjonalne rozwijające się w dzieciństwie i okresie dojrzewania. > Źródłem są niezdrowe relacje z matką i - zwłaszcza! - ojcem. > > carlitos wyglada na to ze twoje zaburzenia nie przeminely z okresem dojrzewania > :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO a twoje trwają i to od wcześniej niż dojrzewanie.... Burza hormonalna tylko wzmogła twoje dewiacje... i tu problem: czy od relacji rodzice/dziecko czy też być może krewni/dziecko... jakiś wujek... a może ciocia....???? przypomnij sobie... wejdź w głębię swojej duszy, sięgnij poza okres hormonalnej burzy... aż po granice pamięci - niepamięci... czyli, gdzieś w okolice trzech latek... Nie kręci ci się jakaś łezka w oku??? i ten nick - wiele dający do myślenia... w kontekście tego czym zionie twoja gęba.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy poezja uleczy zboczenca? 28.12.05, 22:51 sodoma33 napisała: > Fraszka na zboczenca > > Nasz dewiancik w kibelku mieszka > oj zle nawyki ma ten kolezka > z czlonem na wierzchu przez cale ranki > naraza ludzi na niespodzianki > a gdy zmeczony do domu wraca > "tworzy" na forum to jego praca. > > Cos mi sie wydaje ze w przypadku carlitosa poezja nie pomoze. Potrzebny jest > chirurg a moze nawet weterynarz w przypadku sodomy, tylko dwa kołki... dębowe najlepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: Marksizm a komunizm czyli kim jest carlitos 28.12.05, 21:00 Komunizm = dyktatura proletariatu Geizm = dewiatura pisuariatu Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Ogier pilnie dla sodomy !!! 28.12.05, 21:01 sodoma33 napisała: > Marksizm: byt rodzi swiadomosc > Geizm: odbyt rodzi swiadomosc > :-))))))))))))))))))))))))))))))) > :-ooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Nauka a homosexualizm 28.12.05, 21:07 Cytat: Uczniowie Freuda: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiązali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniował go jako kompleks niższości, a drugi jako psychiczny infantylizm. Carlitos do ktorej grupy ty siebie zaliczasz? :-)))))))))))))))))))))))))))) :-oooooooooooooooooooo :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Dewianci a nauka 28.12.05, 21:13 carlitos, poznaj prawde o swoich :-))))))))))))))))))))))))))))))) :-)))))))))))))))))))))))))))))))) Cytat: Homoseksualiści zwykle mają poczucie wrażliwości typowe dla neurotyków i są bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekają na samotność, depresję i brak stabilności w kontaktach międzyludzkich. Aż 60 proc. "dobrze przystosowanych społecznie" gejów korzystało z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazały badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). carlitos, moze zamiast demonstrowac swoj zboczony jezyk na forum udacie sie do psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: nauka w stylu kibla sodomy, warto !!! 28.12.05, 21:19 sodoma33 napisała: > carlitos, poznaj prawde o swoich :-))))))))))))))))))))))))))))))) > :-)))))))))))))))))))))))))))))))) > Cytat: > Homoseksualiści zwykle mają poczucie wrażliwości typowe dla neurotyków i są > bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekają na samotność, depresję i brak > stabilności w kontaktach międzyludzkich. Aż 60 proc. "dobrze przystosowanych > społecznie" gejów korzystało z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - > wykazały badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). > > carlitos, moze zamiast demonstrowac swoj zboczony jezyk na forum udacie sie do > psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Statystyka a zboczency 28.12.05, 21:25 Cytat: W San Francisco zalegalizowano, a następnie zaakceptowano homoseksualizm. Kiedy Instytut Kinseya przeprowadził tam badanie w 1970 roku, 96% homoseksualistów przyznało się do uprawiania stosunków analnych Napisz cos o sobie carlitos :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dzieki carlitos swiat dowie sie prawdy o dewiantach Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Wiecej prawdy o zboczencach 28.12.05, 21:34 Cytat: Nieliczne dostępne dane sugerują, że tam, gdzie zaistniała społeczna i prawna akceptacja, problemy związane z homoseksualizmem nie zniknęły, lecz się nasiliły. Przecięcie więzów restrykcji seksualnych nie „wyzwoli" homoseksualisty, umożliwiając mu życie pełnią życia, lecz zwiększy jego szansę na osobiste nieszczęście i izolację. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wiecej prawdy o bełkocie ? 28.12.05, 21:49 Bidulko, przecież ten cytat to bełkot. Spróbuj go przeczytać ze zrozumieniem. Skup się! Tu nie trzeba mieć matury! (choć może jednak potrza ją mieć coby coś zrozumieć) Dobry ojczulek ci to podrzucił, a ty w dobrej wierze powtarzasz? :-) sodoma33 napisała: > Cytat: > Nieliczne dostępne dane sugerują, że tam, gdzie zaistniała społeczna i prawna > akceptacja, problemy związane z homoseksualizmem nie zniknęły, lecz się > nasiliły. Przecięcie więzów restrykcji seksualnych nie „wyzwoli" > homoseksualisty, umożliwiając mu życie pełnią życia, lecz zwiększy jego > szansę na osobiste nieszczęście i izolację. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Dobra wiadomosc dla zboczencow 28.12.05, 21:54 Cytat: życie homoseksualistów jest tak krótkie (średnia długości życia homoseksualistów i lesbijek wynosi czterdzieści kilka lat, natomiast w przypadku heteroseksualistów przekracza 70 Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Jezu, ty aż wibrujesz! :-) 28.12.05, 22:04 Jesteś tak nakręcona/na takich obrotach, że świetnie się bawisz sama z sobą. A więc zostawiam cię z twoją ulubioną zabawką. Mam nadzieję, że baterie się w niej za szybko nie wyczerpią. Dobranoc :-) sodoma33 napisała: > Cytat: > życie homoseksualistów jest tak krótkie (średnia długości > życia homoseksualistów i lesbijek wynosi czterdzieści kilka lat, natomiast w > przypadku heteroseksualistów przekracza 70 Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Czy dane statystyczne ulecza chora taziute? 28.12.05, 22:10 CYTAT: W największym porównawczym badaniu próby losowej homoseksualistów i heteroseksualistów wzięło udział 4340 dorosłych osób z 5 amerykańskich metropolii. Z porównania osób obojga płci, które zadeklarowały się jako biseksualne lub homoseksualne, z osobami obojga płci, które zadeklarowały się jako wyłącznie heteroseksualne, wynika, że: Homoseksualizm powiązany był z gorszym stanem zdrowia - homoseksualiści około dwóch razy częściej przyznawali, że przeszli choroby przenoszone drogą płciową; ponad dwa razy więcej homoseksualistów przeszło przynajmniej dwie choroby przenoszone drogą płciową; - homoseksualiści około 5 razy częściej próbowali umyślnie zarazić inną osobę chorobą przenoszoną drogą płciową; - homoseksualiści około trzech razy częściej przyznawali się do otrzymania mandatu lub spowodowania wypadku drogowego w ciągu ostatnich 5 lat; - homoseksualiści trzy razy częściej próbowali popełnić samobójstwo, 4 razy częściej próbowali kogoś zabić i około dwóch razy częściej uczestniczyli w bójce w ostatnim roku; - homoseksualiści około 5 razy częściej podejmowali praktyki seksualne związane z dręczeniem (sadomasochizm, związywanie); - homoseksualiści około 4 razy częściej przyznawali się, że zostali zgwałceni. Homoseksualizm kojarzony był z przestępczością - homoseksualiści około dwóch razy częściej byli aresztowani za przestępstwa nie seksualne i około 8 razy częściej za przestępstwo seksualne; - homoseksualiści około dwóch razy częściej byli skazywani za przestępstwa seksualne i około dwóch razy częściej trafiali do więzienia za przestępstwa; - homoseksualiści około trzech razy częściej przyznawali się do odbywania nieprzyzwoitych rozmów telefonicznych; - homoseksualiści o około 50% częściej twierdzili, że dokonali kradzieży w sklepie, dokonali oszustw podatkowych lub nie zostali złapani za przestępstwo. taziuta a powiesz nam jaka jest twoja plec? He he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czy dane statystyczne ulecza chora taziute? 28.12.05, 23:40 Nowe wcielenie Krzysia?Spręż się a zrozumiesz....no i jak tam koza? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Marksizm a geizm czyli kim jest carlitos 28.12.05, 22:48 sodoma33 napisała: > Marksizm: byt rodzi swiadomosc > Geizm: odbyt rodzi swiadomosc > :-))))))))))))))))))))))))))))))) > :-ooooooooooooooooooooooooo do czego zaś prowadzi rydzyzm??? A giertyszyzm??? Zeby skompletować do reszty, to kaczyzm do czego prowadzi??? ... faszyzm i "sodomizm"... (nawet podoba mi się ten neologizm... hehe...) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "PARADNICY" udzielaja Walc poparcia 28.12.05, 22:39 na pierdoły, które wypisujesz, fakt, już dawno powinien zareagować.... Przecież ty bardziej zajadłą nienawiścią zioniesz niż smok wawelski mógły ognia wypuścic.... Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Walc a "PARADNICY" 28.12.05, 18:05 bio.mum napisała: > sodoma33 napisała: > > > Walc jeszcze nie jest prezydentem a dewianci juz zrobili nalot na forum. > > > carlitos a powiesz czytelnikom jaka jest twoja (dez)ORIENTACJA sexualna? > No > > chyba sie nie wstydzisz swojej "odmiennosci"? > > Lepiej opowiedz cos o chlopakach z Mlodziezy Wszechpolskiej. Za darmo im > dajesz? Czy jeszcze doplacasz zeby cie ktory przelecial? > > za co łaska:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Walc a "PARADNICY" 28.12.05, 17:59 sodoma33 napisała: > Walc jeszcze nie jest prezydentem a dewianci juz zrobili nalot na forum. > carlitos a powiesz czytelnikom jaka jest twoja (dez)ORIENTACJA sexualna? No > chyba sie nie wstydzisz swojej "odmiennosci"? .... a może ty się przyznasz ile z twoich szarych komórek zgniło a ile już jest w pierwszej fazie???? Nie będę ci przygadywał przywołując twojego nicka.... reszta twoich szarych komórek zamknęła by się na zawsze i ostałabyś się jako to wdzięczne bezmózgowie.... do bezkręgowców zaliczać się musisz już od dawna.... n'est pas, cherie? Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Walc a "PARADNICY" 28.12.05, 17:59 sodoma33 napisała: > Walc jeszcze nie jest prezydentem a dewianci juz zrobili nalot na forum. > carlitos a powiesz czytelnikom jaka jest twoja (dez)ORIENTACJA sexualna? No > chyba sie nie wstydzisz swojej "odmiennosci"? czytelnikm???czy tylko jednej sfrustrowanej panience,co to nie wie co to są dobre maniery?jak cie tak ciekawość zżera to idż na nauki do szkółki przyparafialnej... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Walc a "PARADNICY" 28.12.05, 19:51 sodoma33 napisała: > Walc jeszcze nie jest prezydentem a dewianci juz zrobili nalot na forum. > carlitos a powiesz czytelnikom jaka jest twoja (dez)ORIENTACJA sexualna? No > chyba sie nie wstydzisz swojej "odmiennosci"? Sodoma!A jaka jest Twoja orientacja sexualna?A ha pozdrów....kozę;) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 STATYSTYKA A "PARADNICY" 28.12.05, 21:28 Cytat: W San Francisco zalegalizowano, a następnie zaakceptowano homoseksualizm. Kiedy Instytut Kinseya przeprowadził tam badanie w 1970 roku, 96% homoseksualistów przyznało się do uprawiania stosunków analnych. Ale zeby z koza? Nie wstyd ci? Czy ta koza popelnila samobojstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: STATYSTYKA A "PARADNICY" 28.12.05, 22:33 sodoma33 napisała: > Cytat: > W San Francisco zalegalizowano, a następnie zaakceptowano homoseksualizm. Kiedy > > Instytut Kinseya przeprowadził tam badanie w 1970 roku, 96% homoseksualistów > przyznało się do uprawiania stosunków analnych. > > Ale zeby z koza? Nie wstyd ci? Czy ta koza popelnila samobojstwo? Widzisz sodomo, po co szukasz w Ameryce... Wystarczy pojechać do Paryża... Maire Paryża jest homoseksualistą i caluśkie miasto światła (sic) wiedziało o tym fakcie przed wyborami.... Mogą zatem być jeszcze normalności na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Walc a "PARADNICY" 28.12.05, 20:21 sodoma33 napisała: > Walc jeszcze nie jest prezydentem a dewianci juz zrobili nalot na forum. > carlitos a powiesz czytelnikom jaka jest twoja (dez)ORIENTACJA sexualna? No > chyba sie nie wstydzisz swojej "odmiennosci"? Istotnie - choć to już po duzym upływie tut. czasu - nie wstydzę się. Wstydzę się za głupotę. Nawet czasem swoją, gdy mi przychodzi urzymywać określone kontakty.- Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 PRAWDA O ZBOCZENCACH 28.12.05, 21:20 CYTAT: W największym porównawczym badaniu próby losowej homoseksualistów i heteroseksualistów wzięło udział 4340 dorosłych osób z 5 amerykańskich metropolii. Z porównania osób obojga płci, które zadeklarowały się jako biseksualne lub homoseksualne, z osobami obojga płci, które zadeklarowały się jako wyłącznie heteroseksualne, wynika, że: Homoseksualizm powiązany był z gorszym stanem zdrowia - homoseksualiści około dwóch razy częściej przyznawali, że przeszli choroby przenoszone drogą płciową; ponad dwa razy więcej homoseksualistów przeszło przynajmniej dwie choroby przenoszone drogą płciową; - homoseksualiści około 5 razy częściej próbowali umyślnie zarazić inną osobę chorobą przenoszoną drogą płciową; - homoseksualiści około trzech razy częściej przyznawali się do otrzymania mandatu lub spowodowania wypadku drogowego w ciągu ostatnich 5 lat; - homoseksualiści trzy razy częściej próbowali popełnić samobójstwo, 4 razy częściej próbowali kogoś zabić i około dwóch razy częściej uczestniczyli w bójce w ostatnim roku; - homoseksualiści około 5 razy częściej podejmowali praktyki seksualne związane z dręczeniem (sadomasochizm, związywanie); - homoseksualiści około 4 razy częściej przyznawali się, że zostali zgwałceni. Homoseksualizm kojarzony był z przestępczością - homoseksualiści około dwóch razy częściej byli aresztowani za przestępstwa nie seksualne i około 8 razy częściej za przestępstwo seksualne; - homoseksualiści około dwóch razy częściej byli skazywani za przestępstwa seksualne i około dwóch razy częściej trafiali do więzienia za przestępstwa; - homoseksualiści około trzech razy częściej przyznawali się do odbywania nieprzyzwoitych rozmów telefonicznych; - homoseksualiści o około 50% częściej twierdzili, że dokonali kradzieży w sklepie, dokonali oszustw podatkowych lub nie zostali złapani za przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: PRAWDA O Sodomii :-) 28.12.05, 21:41 Spodobał się bełkocik? Ile razy go jeszcze dzisiaj wkleisz? :-) sodoma33 napisała: > CYTAT: > W największym porównawczym badaniu próby losowej homoseksualistów i > heteroseksualistów wzięło udział 4340 dorosłych osób z 5 amerykańskich > metropolii. ... > - homoseksualiści o około 50% częściej twierdzili, że dokonali kradzieży w > sklepie, dokonali oszustw podatkowych lub nie zostali złapani za przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Czy homosexualizm jest choroba psychiczna? 28.12.05, 21:44 CYTAT: Przypomnijmy, że kiedy w 1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne usunęło hasło „homoseksualizm" z „Podręcznika zaburzeń psychicznych", za decyzją tą opowiedziało się 58 proc. członków tej instytucji, jednym z największych zwolenników wykreślenia homoseksualizmu z rejestru zaburzeń był wówczas doktor, dziś zaś profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odżegnał się on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdził, że oświadczenie ATP było zbyt pochopne i nie poprzedzone należytymi badaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: A kogo to obchodzi? :-) 28.12.05, 21:51 Zakompleksiona, kurduplowata prawica ma z tym problem. Mi geje i lesby wiszą. Ale jak widać nie tobie. Podświadomie czujesz żeś ich? :-) sodoma33 napisała: > CYTAT: > Przypomnijmy, że kiedy w 1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne > usunęło hasło „homoseksualizm" z „Podręcznika zaburzeń psychicznych > ", za > decyzją tą opowiedziało się 58 proc. członków tej instytucji, jednym z > największych zwolenników wykreślenia homoseksualizmu z rejestru zaburzeń był > wówczas doktor, dziś zaś profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu > Columbia. W roku 2000 publicznie odżegnał się on od swego stanowiska z roku > 1973 i stwierdził, że oświadczenie ATP było zbyt pochopne i nie poprzedzone > należytymi badaniami. > Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Darwin a homosexualizm 28.12.05, 21:58 Darwin: Homosexualizm to slepy zaulek ewolucji :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Darwin a homosexualizm 28.12.05, 22:01 No widzisz, masz się z czego cieszyć (martwić?), przynajmniej nie będą się (nie będziecie się) rozmnażać :-) sodoma33 napisała: > Darwin: > Homosexualizm to slepy zaulek ewolucji > > :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Darwin a homosexualizm 28.12.05, 22:29 sodoma33 napisała: > Darwin: > Homosexualizm to slepy zaulek ewolucji > > :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tu jeszcze bardziej bym się nie zgodził... W USA, jeszcze parę miesięcy, a Darwin będzie wyklęty.... Nie ma ci się co dziwić, jeżeli dla ciebie, pierwowzorem twoich przemyśleń jest prawica amerykańska... Najbardziej wściekły i cofnięty konserwatyzm.... Zejdź do krypt wczesnochrześcijańskich i na kolanach szukaj dalszych natchnień... Dziel się jednak nimi sobie podobnym - z Kaczorami choć przede wszystkiem, z Giertychem i Wierzejskim... sodomo... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PRAWDA O ZBOCZENCACH 28.12.05, 22:24 Nie dałeś(aś) żadnegp linka sodomo... w "purytańskiej Ameryce" nie tylko takie sondaże przechodzą.... A może po prostu popierniczyło ci się ze znajomością angielskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
m012 Re: Tusk: Gronkiewicz-Waltz kandydatem na prezyde 28.12.05, 16:44 PiS dokonuje zamachu na demokracje. Marszałek Jurek dokonał "Kaczyzacji" prawa odmawiając PO szansy na wniesienie poprawek do projektu ustawy, interpretując co oznacza niezwłoczne przejście do drugiego czytania w Sejmie. Panowie z Pisu - Gratuluje. Pisuar Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Kiedyś będzie za to Trybunał Stranu. 28.12.05, 16:47 m012 napisał: > PiS dokonuje zamachu na demokracje. Marszałek Jurek dokonał "Kaczyzacji" prawa > odmawiając PO szansy na wniesienie poprawek do projektu ustawy, interpretując > co oznacza niezwłoczne przejście do drugiego czytania w Sejmie. > Panowie z Pisu - Gratuluje. > Pisuar Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 a jaki jest Stan Trybunału? każdy widzi...buhhhaaa 28.12.05, 17:38 wszyscy wszystkim to mogą..... Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Tajemnica HG-W 28.12.05, 17:01 Toż "z klucza" terytorialnego ktoś od nas musiał być w dyrekcji. H G-W miała najmniej ambitny dział administracyjny. Zarządzała -mówiąc złośliwie - sprzątaczkami i portierami. Nie miał nic wspólnego z merytoryczna działalnoscia EBOiR !!! Porzucić dla takiej fuchy prestiżową posadę wybieranego przez Sejm i Prezydenta na nieusuwalną 6-letnią kadencję Prezesa NBP, to niewyobrażalna małość, nicość, ZERO. HGW to zero!! Istnieje jeden argument, który częściowo tłumaczy jej zachowanie, ale pogrąża ją do reszty. Ona miała tego NBP - u dość. Problemy przerastały jej kompetencje. I nie jest to przypuszczenie, a wiedza, od b. dobrze poinformowanego źródła. Jej kariera - to Nikodem Dyzma żeńskiego rodzaju. Była "flama" Falandysza, Wałęsowego prawnika, pchnięta została w czasach wielkiej ruchawy państwowo politycznej, na zbyt trudne dla niej stanowisko. Ot co. A Wy ją chcecie na Prezydenta Warszawy? Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: Tajemnica HG-W 28.12.05, 17:30 No coz chyba wreszcie nie masz racji. Ciesz sie. A szczegoly ponizej: > Toż "z klucza" terytorialnego ktoś od nas musiał być w dyrekcji. Nie musial. Byla 1sza osoba z Europy Wschodniej. > Istnieje jeden argument, który częściowo tłumaczy jej zachowanie, ale pogrąża > ją do reszty. Ona miała tego NBP - u dość. Problemy przerastały jej > kompetencje. Albo to Pan Panie Prezesie Balcerowicz wyglupia sie Pan na forum, albo wj_2000 jestes oslem ktory nie wie co pisze. Zostawiajac ocene polityki pienieznej prowadzonej przez HGW na boku; jezeli piszesz ze kogos przerastaly problemy NBP i dlatego sie nie nadaje na szefa miasta to sie osmieszasz. Wiesz co trzeba umiec i jakie doswiadczenie miec aby byc szefem Banku Centralnego?? Jest kilka osob w Polsce ktore sie na to stanowisko w PL nadaja. I w tej grupie nie ma ani mnie, ani ciebie, ani najpewniej nikogo z tego forum. Ten kraj poniekat dlatego wlasnie tak wyglada, ze kazdemu byle wj2000 wydaje sie ze sam najlepiej wie jakie powinny byc stopy %, podaz pieniadza i kurs wymiany, a makroekonomie uwarza za tak skomplikowana jak orke. Odpowiedz Link Zgłoś
rebelyell Re: Tajemnica HG-W 28.12.05, 18:00 usiruf napisał: > I w tej grupie nie ma ani mnie, ani ciebie, ani najpewniej nikogo z tego forum. > > > Ten kraj poniekat dlatego wlasnie tak wyglada, ze kazdemu byle wj2000 wydaje > sie ze sam najlepiej wie jakie powinny byc stopy %, podaz pieniadza i kurs > wymiany, a makroekonomie uwarza za tak skomplikowana jak orke. tak bracie, Ty z pewnoscia sie nie nadajesz na zadne stanowiska. Najlepiej bedzie kiedy powtorzysz kilka klas szkoly podstawowej i zamiast zaslaniac sie dysleksja opanujesz wreszcie jezyk polski na tyle, by nie sadzic dwoch bykow w jedym zdaniu. Poniekad uwazasz chyba podobnie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: Tajemnica HG-W 28.12.05, 19:48 Pisze szybko i owszem robie czasem bledy. Przekazuje informacje, jezeli zrozumiales content to super. Sam nie zaczynasz zdan z wielkiej litery:) Odpowiedz Link Zgłoś
r202 Re: Tajemnica HG-W 28.12.05, 19:53 > > Toż "z klucza" terytorialnego ktoś od nas musiał być w dyrekcji. > > Nie musial. Byla 1sza osoba z Europy Wschodniej. Kiedyś musiał być ten pierwszy. To wcale nie oznacza, że była najwybitniejszym managerem w Europie Wschodniej /podobnie jak nie był nim J.K. Bielecki ani zastępujacy go aSyryjczyk/ > > > Istnieje jeden argument, który częściowo tłumaczy jej zachowanie, ale pog > rąża > > ją do reszty. Ona miała tego NBP - u dość. Problemy przerastały jej > > kompetencje. > > Albo to Pan Panie Prezesie Balcerowicz wyglupia sie Pan na forum, albo wj_2000 > jestes oslem ktory nie wie co pisze. > Otóż wystarczy na ten temat prywatnie porozmawiać z kimkolwiek z kierownictwa NBP. Tak się składa, że w tym gronie trudno znaleźć kogoś, kto byłby szczególnie dobrego zdania o talentach menedżerskich czy finansowych pani Prezes. Za to ciekawie opowiadają o firmie PR wynajetej w celu kreowania jej wizerunku. > > Wiesz co trzeba umiec i jakie doswiadczenie miec aby byc szefem Banku > Centralnego?? Jest kilka osob w Polsce ktore sie na to stanowisko w PL nadaja. I z pewnością nie należała do nich HGW w chwili, gdy została na to stanowisko powołana. Miała zerową wiedzę nt. makroekonomii /była specjalistką od prawa finansowego - by użyć adekwatnego porównania, to tak, jakby za sterami samolotu posadzić specjalistę od prawa lotniczego/ i zerowe doświadczenie w bankowości. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Mentalnosc komuny : oczerniamie i opowiadanie hist 28.12.05, 21:15 Mentalnosc komuny : oczerniamie i opowiadanie wymyslonych historii Odpowiedz Link Zgłoś
luk-zg Re: Tusk: Gronkiewicz-Waltz kandydatem na prezyde 28.12.05, 17:04 Głosowałem na PO.Pani Gronkiewicz-... ma dobre kwalifikacje,ale jest osobą przez którą PO przegrało wybory min.Dla dobra ogółu powinna być w drugim rzędzie - tak jak robi to pan K. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tusk: Gronkiewicz-Waltz kandydatem na prezyde 28.12.05, 17:33 oj, to Sz.P. HGW już nigdzie nie chcą i trzeba Ją na siłę na jakis stołek wepchnąć? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kemonaz Re: Tusk: Gronkiewicz-Waltz kandydatem na prezyde 28.12.05, 17:38 Kaczorki jak sowieci-władzy nie oddadzą! Bardzo boją się PO bo tam mądrzy ludzie a Gronkiewicz-Waltz udowodniła by,że jest lepsza od poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: Tusk: Gronkiewicz-Waltz kandydatem na prezyde 28.12.05, 17:38 obserwuje straszny pęd PO do stanowisk i władzy - normalne latka lecą a intratnych posad brakuje nieprawdaż wy szuje z PO, z jakiej racji Waltz ma rzadzic Warszawką, dać im szalety miejskie do rządzenia a nie stolice wogóle to wykopać ich na zbity ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Czy politycy PiSu mogliby się wreszcie wziąść 28.12.05, 18:07 do jaakiejś sensownej roboty??? "Dziś Sejm ma zająć się nowelizacją ustawy o samorządzie gminnym, która przewiduje, że jeśli do końca kadencji prezydenta miasta pozostało mniej niż 12 miesięcy nie organizuje się przedterminowycvh wyborów, a władzę w tym czasie pełni komisarz." Tradycyjnie, grzebią jak na razie tylko przy tych ustawach, które im nie sa na ręke, a państwo mają w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Tusk: Gronkiewicz-Waltz kandydatem na prezyde 28.12.05, 18:11 "Radni PiS-u podkreślają, że w Warszawie nie ma bezkrólewia i wszystko odbywa się zgodnie z ustawowym kalendarzem." Czyli nic sie nie odbywa bo miasto jest sparalizowane nieudacznictwem pisowskiej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Szkoda Warszawy dla Hanki 28.12.05, 18:12 Boże uchowaj nas przed Hanką!! Dopuściła do szwindlu z Eureko i PZU jako szef nadzoru bankowego albo przez niekompetencje albo... Tak czy owak to katastrofa dla Warszawy ktos tak niekompetentny lub.... Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci bialorus bis 28.12.05, 18:22 'metody bialoruskie'... obawiam sie, ze albo musimy sie przeciwstawic eskalacji bezczelnosci rzadu, albo przyzwyczajac. blox.pl/html/131073,7,3.html?slowskowyt Odpowiedz Link Zgłoś
wp2221 no to kolejna klęska PO ...jak w banku ! ha, ha 28.12.05, 18:30 ...bezmiar głupoty TUSKA jest po prostu zadziwiający Odpowiedz Link Zgłoś
kreet47 Re: no to kolejna klęska PO ...jak w banku ! ha, 28.12.05, 19:59 Teraz to dopiero odkrywasz? :) Wystarczy przeciez na niego spojrzec... Kreet Odpowiedz Link Zgłoś
me-e KTO BEDZIE GLOSOWAL NA... Gronkiewicz 28.12.05, 18:36 ...nie ma najmiejszych szans...znow zaczely- by sie uklady i kolesiostwo jak to mialo miejsce za piskorskiego z PO...ale co tu duzo mowic ...wystarczy spojzec na afery i syf w gdansku rzadzonym wlasnie przez PO...pozatym szkoda kasy ...w kraju biedy i glodnych dzieci mozna przeczekac te pare miesiecy ...nie lepiej przeznaczyc te pieniadze na hospicja...gronkiewicz ...drogi herr tusku ...marysiu ...drogie PO...-))) Odpowiedz Link Zgłoś