bri 04.01.06, 10:00 Oglądaliście wczoraj wywiad Moniki Olejnik z premierem? Coś mi się zdaje, że fundnęła sobie poważny lifting, botox i jeszcze kolagen w wargij... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melisa-bb Re: Olejnik po liftingu? 04.01.06, 13:03 Też to zauważyłam, zwłaszcza wargi ma wieksze. Mina pozostała ,skrzywiona jakby coś gryzła obrzydliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
subiekt44 Re: Olejnik po liftingu? 04.01.06, 15:39 Usta , kolezanko ..Usta...Warg pani redaktor nie pokazuje;-))).BTW - mogłoby byc ciekawie, tylko nazwa programu musiałaby ulec zmianie na "Prosto w..." ;-)) PS.Mam nadzieje , ze kolezanka melisa- bb zauwaza _te_ - roznice u siebie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 Re: Olejnik po liftingu? 04.01.06, 13:11 co by nie mówić - efekt wizualnie przyjemniejszy. Dziękuję Pani Redaktor, bo teraz o wiele przyjemniej się ją ogląda. I pomyśleć, że takie wydatki (i chyba cierpienia też?) ze względu na mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Jestescie beznadziejnie okrutni! 05.01.06, 00:30 Jakie to ma znaczenie??Dokopuje gosciom?Ok, ze zadbala o szczegoly?? Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 na świeczniku 09.01.06, 11:06 nie jesteśmy okrutni - jako osoba publiczna musi liczyć sie z tym, że będzie komentowane co robi i jak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Olejnik po liftingu? 05.01.06, 02:45 bri napisała: > Oglądaliście wczoraj wywiad Moniki Olejnik z premierem? Coś mi się zdaje, że > fundnęła sobie poważny lifting, botox i jeszcze kolagen w wargij... Nie pomoze. Wydete wargi,sparalizowane czolo, napchane cycki czy posladki to za malo by byc KOBIETA.Kobieta trzeba sie urodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzipiorko Re: Olejnik po liftingu? 05.01.06, 23:24 otoz to ! Swiete slowa,swiete slowa; kobieta trzeba sie urodzic! Olejnik jest po liftingu i to nie pierwszy raz; wiem co mowie. Wlasciwie teraz to jej program powinien sie nazywac "Prosto w ..wargi":- 0)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: Olejnik po liftingu? 06.01.06, 01:06 Kolagen będzie się przemieczczał po wardze,wyjdzie konska warga,co ta babcia się wydurnia,kto ją będzie teraz całował w takie guzy fe.Kociu nie te geny,tego ciała już nie odmłodnisz,jeszcze maseczkaz z Murzynskich łozysk może coś dać ze będziesz miała ładną cerę można kupić w kanadzie,taki słoiczek kosztuje 50 dol.Maseczkę robi sie raz w tygodniu na połowę twarz wdrugim tygodniu na drugą połowę będzie ślicznie gwarantuje.Bużka jak aksamit.Jeżeli reflektoje Pani to postaram się sprowadzic przes internet. AUTOR jak WYŻej Odpowiedz Link Zgłoś