krakus.b6 04.03.07, 21:56 Widziałem, że na swoim Lanosie już nie masz forumowej naklejki Automobil. Miałeś dzwona i lakierowałeś błotnik,czy wstydzisz się przynależności do forum? Została mi jeszcze jedna,więc mogę ci podarować.:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Pytanie do sh. 04.03.07, 21:58 Dobrze ze przypomniales, bo mam jeszcze wolna naklejke i jutro ja nakleje na Pajero:) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Pytanie do sh. 04.03.07, 22:01 A są szanse żeby dorobić sobie takie coś we własnym zakresie? Astra pytała się mnie ostatnio o coś takiego.... Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Pytanie do sh. 04.03.07, 22:10 pizza987 napisał: > A są szanse żeby dorobić sobie takie coś we własnym zakresie? Astra pytała się > mnie ostatnio o coś takiego.... To pytanie do wobiego.On je wykonał i ..... Powinno się dorobić więcej.:) Odpowiedz Link
pizza987 Wo_bi!! Pytanie do Ciebie.... 05.03.07, 08:06 Nalepki foremkowe Automobil? Uda się zrobić czy się nie uda (zawsze są dwa uda ;)? Może zrobimy jakąś ściepę i byśmy zrobili. Astra się mnie o to ostatnio pytała, jak jej sensownie nie odpowiem, to powiedziała że rdzą z maski zarazi swoje młodsze siostry.... Odpowiedz Link
speedone Re: Pytanie do sh. 04.03.07, 22:10 no wlasnie mozna cos takiego jeszcze zdobyć ? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Pytanie do sh. 05.03.07, 18:43 Twoje złosliwości mozesz schowac do kieszeni - sam nigdy nie miałes naklejki na Focusie, na Passacie tez nie. Żeby zaspokoic twoją ciekawość - odświeżałem lakier pastą Tempo, "zajechałem" na anklejkę i zdarło się pół wydruku :( No i usunąłem ją do końca. Odpowiedz Link
mejson.e Looz! 05.03.07, 21:39 sherlock_holmes napisał: "Twoje złosliwości mozesz schowac do kieszeni" Looz, loooz, panowie... Na pandzie się trzyma, z lanosa (mojego) odpadła, i co z tego? Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Pytanie do sh. 06.03.07, 16:05 sherlock_holmes napisał: > Twoje złosliwości mozesz schowac do kieszeni - sam nigdy nie miałes naklejki na > Focusie, na Passacie tez nie. Nie jestem złośliwy.Zapytałem z ciekawości, bo miałeś naklejkę i teraz nie masz. Ja nie naklejałem, bo nie chciałem by jakiś dres lub tjunikofiec mnie rozpoznał na drodze.Czasem dostaję dziwne maile od nieznanych osób. > Żeby zaspokoic twoją ciekawość - odświeżałem lakier pastą Tempo, "zajechałem" n > a anklejkę i zdarło się pół wydruku :( No i usunąłem ją do końca. Wyczerpujące wyjaśnienie.Po co od razu piszesz o jakiejś złośliwości? Wiem że chciałbyś naklejkę mieć na aucie,dlatego zaproponowałem odstąpienie. Myślę,że taką naklejkę można bez trudu powielić (zeskanować) w firmie zajmującej się reklamą i zrobić X razy dla innych. Pzdr. > Odpowiedz Link
krakus.b6 I co? I jajco? 09.03.07, 17:13 Szemrok,chcesz tę naklejkę,czy nie? Mnie ona nie potrzebna. Odpowiedz Link
speedone Re: I co? I jajco? 09.03.07, 18:00 krakus.b6 napisał: > Szemrok,chcesz tę naklejkę,czy nie? > Mnie ona nie potrzebna. Jak niemasz co z nia zrobic to mi mozesz ją wysłać... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: I co? I jajco? 10.03.07, 22:13 chcę, ale nie wiem kiedy mogę się pojawić na osiedlu :( Naklej na Paska, ja i tak potrzebuje 2 naklejki, bo Corsa też nie może być "obca" ;) Odpowiedz Link