Gość: mysza Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.simplex.pl 19.01.06, 10:05 Smutne i przerażajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 213.227.120.* 19.01.06, 10:12 jak zwykle jakis pacan prowadził wywiad z K.Mikke Gratuluje pomysłu na wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore ??? 19.01.06, 10:26 ten facet żyje w jakimś matrixie. jak córeczki w końcu przestaną go opierać i podawać kawkę to się biedaczysko załamie i wyląduje w pokoju bez klamki, w kubraczku o przydługich rękawkach, hehe :) współczuję kobietom w jego rodzinie, że też muszą znosić takiego dziada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:28 stwierdzam ,ze smutkiem, że chyba mam podobne odczucia od dosć dawna. To u mnie zaskutkowało wyrzuceniem telewizora - co wszyscy przyjęli za objaw totalnego wariactwa / jak do mnie przyjdą- po dwóch zdaniach szukaja pilota/ nie ma no to już nie mają wiele do powoedzenia. Zawsze za nim ghłosowałem - choć w szczególach sie nie zgadzałem - ale toże wokól nas jest pełno totalnych idiotów to jest akurat pewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuta Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:42 podpisuję sie pod tym, że p. Koriwn jest już tylko idiotą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ysa Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:53 Wszyscy panowie powielający poglądy JKM typu "phi, kobieca logika", "jak kobiety siedzą w domu jest lepiej", "żona głosuje w wyborach tak jak mąż", "żona jest własnością męża" to chyba homoseksualiści - jawni lub ukryci. Gdybym ja miała tak niskie mniemanie o mężczyznach i uważała ich za ciemną masę, która nic nie kuma i żeby sobie krzywdy nie zrobiła musi być prowadzona za rączkę jako czyjaś własność, to zostałabym lesbijką żeby nie poniżac się przebywaniem z kimś - w mojej opinii - gorszej kategorii. Z drugiej strony panowie tego typu z ochotą wiążą sie z kobietą i najczęściej tworzą tradycyjny model rodziny. Nareszcie czują się mądrzy. I lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna.AM To jakiś koszmar! KIm ten człowiek jest? IP: 212.33.76.* 19.01.06, 10:54 Przeczytałam przerazona. Odechciało mi sie nawet kawy dzis. Wydrukuję i dam poczytac wszystkim współpracownikom. Może spróbujemy się razem posmiać..... Zenada, wstyd i czarna rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x_chlopak Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 217.9.101.* 19.01.06, 11:04 wypowiedzi tego czlowieka juz nawet nie bawia. takich bzdur i to niebezpiecznych bzdur dawno nie czytalem.kto na niego glosowal???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:05 jemu chodzi o to, że nie można tego w żaden sposób udowodnić. I to jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:28 Wielu gwałtów nie można udowodnic bo nie ma świadków. I co, najlepiej olać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzysiekH Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 14:33 To juz nadinterpretacja, Pan JKM wskazuje tylko na fakt trudnosci udowodnienia popelnienia przestepstwa seksualnego w malzenstwie, ktore ze swojej natury zaklada kontakty seksualne. A w wypadku zajscia tak chorej sytuacji jak gwalt na wlasnej zonie, logiczna konsekwencja jest zerwanie malzenstwa czyli rozwod. Zauwaz tez, ze jezeli w trakcie gwaltu doszlo do aktow przemocy fizycznej zawsze istnieje mozliwosc oskarzenia o zwyczajne pobicie. Zas sam gwalt jako stosunek sesksualny przy sprzeciwie jednej ze stron, jest istotnie w malzenstwie nie mozliwy do udowodnienia. Ponadto jak juz wspomnialem na tym forum prawo scigajace takie przypadki daloby niewyobrazalne pole do naduzyc ze strony nie zadowolonych ze swoich malzonkow kobiet, lacznie z szantazem, bo przeciez zawsze mozna uznac ze stosunek odbyl sie wbrew woli i oskarzyc o gwalt, a osoba oskarzona nie mialaby realnej mozliwosci obrony. Naprawde tak trudno to zrozumiec? A myslalem, ze jezyk jest dosc jednoznacznym przekaznikiem mysl. Coz mylilem sie widocznie, bo niektorzy tak jak Ty Aniu doszukuja sie w tych dosc jasnych stwierdzeniach szowinizmu i ataku na swoja osobe (plec).. -- Myslenie nie boli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Panie J.K.-M. wyrazy współczucia rodzinie i IP: *.swedwood.konstantynow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:05 najbliższym.Pa...buziaki od kobiecej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:06 no cóż, nie dziwie się że go nie lubicie, w końcu to właśnie was uważa za idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xvid Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 213.227.80.* 19.01.06, 12:22 Emu jest dokladnie tak jak mowisz :) najlepszy komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:12 Facet jest kontrowersyjny,sporo rzeczy które mówi brzmią fatalnie lecz chyba i tak lepiej niźli nasi politycy z Giertychem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cashan Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.net2u.pl 19.01.06, 11:19 Pragne zaznaczyc że tytuł jest zwykłym dziennikarskim naduzyciem - Korwin wyraznie mowi że ni emozna udowodnic gwałtu na zonie - ni emowi zas ze jest to - stricte niemozliwe. I dopuszcza ze gwałt na prostytutce jest mozliwy. Czytajcie i rozumcie zanim zaczniecie pyszczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan To jest najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:19 "J.K.-M.: Przepraszam, ja w ogóle nie wiem, co to jest prezerwatywa i o tym się na falach radiowych nie mówi." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 80.72.38.* 19.01.06, 11:20 Może to faktycznie frustracja... Chyba za wszelką cenę stara się być kontrowersyjny i specjalnie opowiada megagłupoty, bo nie sądzę, żeby na poważnie stawiał znak równości między sytuacją rzymskiego patrycjusza, na którego zapieprza gromada niewolników, a prowadzącą dom kobietą pozostającą na utrzymaniu męża, która pieniędzy ma tyle, ile mąż będzie łaskaw jej wydzielić. Dalszą lekturę tych "mądrości" sobie daruję, szkoda czasu na tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za gowno JKM IP: *.range81-158.btcentralplus.com 19.01.06, 11:27 czemu ten czlowiek nie zostanie prewzydentem wreszcie ? ile czasu jesczze stracimy na niekompetentna reszte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsensu! Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki?? IP: *.3.14.wu-wien.teleweb.at 19.01.06, 11:41 Co on bredzi?? Czy on twierdzi, ze mozna sie czasem pomylic i zle ocenic, czy kobieta-zona ma ochote na sex, czy jej nie ma?? O czym on mowi?? To jego zona jest sparalizowana? czy co?? Nie rozumiem tego stwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cadyk Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki? IP: 87.206.212.* 19.01.06, 11:55 Naczelne motto kobiety: Nie rozumiem i jestem z tego dumna!!!.W tym też różnicie się od facetów. A ten który mówi rzeczy których nie rozumiem to idiota, wariat, dziwak i oszołom. Zostało naukowo udowodnione(był o tym program na Discovery) że mózg kobiety różni się od mózgu męzczyzny, pomijam tu rolę półkul bo o tym każdy wie. Nie ma co wierzgać przeciwko tasiemcowi czy kopać się z koniem żałosne kobietki. Pewne szczeble rozumowania są dla was po prostu poza zasiegiem i nie ma cnajmniejszego sensu obrażać sie na fakty. No cóż ale jak wiadomo tam gdzie wchodzi kobieta wychodzi logika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsensu! Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki? IP: *.3.14.wu-wien.teleweb.at 19.01.06, 12:02 Przepraszam, ale to chyba mezczyzni maja problem, jesli nie rozumieja, czy kobieta ma ochote na sex, czy nie.. a moze jesli tak wszystko doskonale rozumiecie, to robicie z siebie idiotow, zeby sie zaspokoic?? Oczywiscie moja wypowiedz nie dotyczy wszystkich mezczyzn!! I cale szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norymberga3 Jeśli w Pana otoczeniu są takie kobiety, to IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.06, 12:38 współczuję. Ale może nie generalizujmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga nawet OB wymyślił mężczyzna IP: *.schulstad.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:44 nooo! i tu się pan myli. OB wymyśliła niemiecka pani ginekolog - niestety nie pamiętam nazwiska, a mam ochotę podziękować jej osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.range81-158.btcentralplus.com 19.01.06, 11:46 J.K.-M.: Nigdy nie można mówić nigdy, to takie oklepane stwierdzenie, ale nie widzę powodu, w demokracji rządzi większość, a głupich jest więcej niż mądrych, więc co ja będę tracił czas na przekonywanie... cala prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocyk Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.chello.pl 19.01.06, 11:56 to jest oczywiste! Mężczyzna ma absolutnie inny umysł od kobiecego...i stety niestety - kobieta nigdy nie będzie mogła równać się z mężczyzną w sprawach, w których mężczyzna jest świetny - pewnie odwrotnie to też działa. Tylko niestety - nasz całe społeczeństwo jest tak skonstruowane, że od wszystkich - niezależnie czy jest to kobieta czy mężczyzna - wymaga się analitycznego umysłu, zdolności przywódczych, odpowiedzialności za podejmowane decyzje...więc wszystkiego tego do czego nadają sie mężczyźni, a kobiety - tylko bardzo nieliczne. Oczywiście, że kobiety są świetne w innych rzeczach...nazwijmy je 'bardziej humanistycznymi'...tylko z tego dużych pieniędzy nie będzie raczej. a skoro każe sie kobietą samym utrzymywać, być niezależnymi finansowo i takie tam...generalnie - w dzisiejszych czasach kobiety są w poważnej kropce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZZIA Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 156.17.53.* 19.01.06, 12:10 Odezwał się oto najbardziej MĘSKI facet w tym kraju he he he To jest taki najbardziej obrzydliwy rodzaj męskości jaki znam - pełen kompleksów, wychudzony, te dzieci to też pewnie nie jego he he he Żal człowieka bierze, jak patrzy na tego Mikke.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kowalczyk Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:40 Wspaniale!!! Pan Janusz Korwin Mikke naprawdę przywraca wiarę w normalne, logiczne, zwykłe, proste, szczere rozumowanie. Jestem dumny, ze mamy w Polsce takiego Czlowieka i że ma jeszcze dość chęci i siły, by tak bezkompromisowo swoje poglądy prezentować. Zgadzam się z nim w 100 procentach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.00b.radom.pilicka.pl 19.01.06, 12:46 ręce opadają jak się to czyta; panie M. niech się pan leczy - i to na nogi bo na rozum to już za późno!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:00 Myślę, że zbigniewski się posunął, a JKM jest bardziej normalny niż większość pajaców w tym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Korwina można zgwałcić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:05 bla,bla... a Kopernik tez była kobietą!!!Jest pan szowinistą i tyle Odpowiedz Link Zgłoś