Dodaj do ulubionych

Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki

• Gość: mysza Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.simplex.pl 19.01.06, 10:05
      Smutne i przerażajace.
    • Gość: Luke Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 213.227.120.* 19.01.06, 10:12
      jak zwykle jakis pacan prowadził wywiad z K.Mikke
      Gratuluje pomysłu na wywiad
    • kamajkore ??? 19.01.06, 10:26
      ten facet żyje w jakimś matrixie. jak córeczki w końcu przestaną go opierać i
      podawać kawkę to się biedaczysko załamie i wyląduje w pokoju bez klamki, w
      kubraczku o przydługich rękawkach, hehe :)
      współczuję kobietom w jego rodzinie, że też muszą znosić takiego dziada!
    • Gość: zz Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:28
      stwierdzam ,ze smutkiem, że chyba mam podobne odczucia od dosć dawna. To u mnie
      zaskutkowało wyrzuceniem telewizora - co wszyscy przyjęli za objaw totalnego
      wariactwa / jak do mnie przyjdą- po dwóch zdaniach szukaja pilota/ nie ma no to
      już nie mają wiele do powoedzenia. Zawsze za nim ghłosowałem - choć w
      szczególach sie nie zgadzałem - ale toże wokól nas jest pełno totalnych idiotów
      to jest akurat pewne
    • Gość: Niuta Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:42
      podpisuję sie pod tym, że p. Koriwn jest już tylko idiotą...
    • Gość: ysa Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:53
      Wszyscy panowie powielający poglądy JKM typu "phi, kobieca logika", "jak
      kobiety siedzą w domu jest lepiej", "żona głosuje w wyborach tak jak
      mąż", "żona jest własnością męża" to chyba homoseksualiści - jawni lub ukryci.
      Gdybym ja miała tak niskie mniemanie o mężczyznach i uważała ich za ciemną
      masę, która nic nie kuma i żeby sobie krzywdy nie zrobiła musi być prowadzona
      za rączkę jako czyjaś własność, to zostałabym lesbijką żeby nie poniżac się
      przebywaniem z kimś - w mojej opinii - gorszej kategorii.
      Z drugiej strony panowie tego typu z ochotą wiążą sie z kobietą i najczęściej
      tworzą tradycyjny model rodziny. Nareszcie czują się mądrzy. I lepsi.
    • Gość: anna.AM To jakiś koszmar! KIm ten człowiek jest? IP: 212.33.76.* 19.01.06, 10:54
      Przeczytałam przerazona.
      Odechciało mi sie nawet kawy dzis. Wydrukuję i dam poczytac wszystkim
      współpracownikom. Może spróbujemy się razem posmiać.....
      Zenada, wstyd i czarna rozpacz.
    • Gość: x_chlopak Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 217.9.101.* 19.01.06, 11:04
      wypowiedzi tego czlowieka juz nawet nie bawia. takich bzdur i to
      niebezpiecznych bzdur dawno nie czytalem.kto na niego glosowal????
    • Gość: emu Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:05
      jemu chodzi o to, że nie można tego w żaden sposób udowodnić. I to jest prawda.
      • Gość: anka Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:28
        Wielu gwałtów nie można udowodnic bo nie ma świadków. I co, najlepiej olać?
        • Gość: KrzysiekH Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 14:33
          To juz nadinterpretacja, Pan JKM wskazuje tylko na fakt trudnosci udowodnienia
          popelnienia przestepstwa seksualnego w malzenstwie, ktore ze swojej natury
          zaklada kontakty seksualne. A w wypadku zajscia tak chorej sytuacji jak gwalt na
          wlasnej zonie, logiczna konsekwencja jest zerwanie malzenstwa czyli rozwod.
          Zauwaz tez, ze jezeli w trakcie gwaltu doszlo do aktow przemocy fizycznej zawsze
          istnieje mozliwosc oskarzenia o zwyczajne pobicie. Zas sam gwalt jako stosunek
          sesksualny przy sprzeciwie jednej ze stron, jest istotnie w malzenstwie nie
          mozliwy do udowodnienia. Ponadto jak juz wspomnialem na tym forum prawo
          scigajace takie przypadki daloby niewyobrazalne pole do naduzyc ze strony nie
          zadowolonych ze swoich malzonkow kobiet, lacznie z szantazem, bo przeciez zawsze
          mozna uznac ze stosunek odbyl sie wbrew woli i oskarzyc o gwalt, a osoba
          oskarzona nie mialaby realnej mozliwosci obrony.

Naprawde tak trudno to zrozumiec? A myslalem, ze jezyk jest dosc jednoznacznym
          przekaznikiem mysl. Coz mylilem sie widocznie, bo niektorzy tak jak Ty Aniu
          doszukuja sie w tych dosc jasnych stwierdzeniach szowinizmu i ataku na swoja
          osobe (plec)..

--
          Myslenie nie boli..
    • Gość: Aga Panie J.K.-M. wyrazy współczucia rodzinie i IP: *.swedwood.konstantynow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:05
      najbliższym.Pa...buziaki od kobiecej kobiety.
    • Gość: emu Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:06
      no cóż, nie dziwie się że go nie lubicie, w końcu to właśnie was uważa za idiotów.
      • Gość: Xvid Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 213.227.80.* 19.01.06, 12:22
        Emu jest dokladnie tak jak mowisz :) najlepszy komentarz
    • Gość: Roman Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:12
      Facet jest kontrowersyjny,sporo rzeczy które mówi brzmią fatalnie lecz chyba i
      tak lepiej niźli nasi politycy z Giertychem na czele.
    • Gość: cashan Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.net2u.pl 19.01.06, 11:19
      Pragne zaznaczyc że tytuł jest zwykłym dziennikarskim naduzyciem - Korwin
      wyraznie mowi że ni emozna udowodnic gwałtu na zonie - ni emowi zas ze jest to -
      stricte niemozliwe. I dopuszcza ze gwałt na prostytutce jest mozliwy. Czytajcie
      i rozumcie zanim zaczniecie pyszczyc
    • Gość: Szczepan To jest najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:19
      "J.K.-M.: Przepraszam, ja w ogóle nie wiem, co to jest prezerwatywa i o tym się na falach radiowych nie mówi."
    • Gość: misiek Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 80.72.38.* 19.01.06, 11:20
      Może to faktycznie frustracja... Chyba za wszelką cenę stara się być
      kontrowersyjny i specjalnie opowiada megagłupoty, bo nie sądzę, żeby na
      poważnie stawiał znak równości między sytuacją rzymskiego patrycjusza, na
      którego zapieprza gromada niewolników, a prowadzącą dom kobietą pozostającą na
      utrzymaniu męża, która pieniędzy ma tyle, ile mąż będzie łaskaw jej wydzielić.
      Dalszą lekturę tych "mądrości" sobie daruję, szkoda czasu na tego pana.
    • Gość: co za gowno JKM IP: *.range81-158.btcentralplus.com 19.01.06, 11:27
      czemu ten czlowiek nie zostanie prewzydentem wreszcie ? ile czasu jesczze
      stracimy na niekompetentna reszte?
    • Gość: bezsensu! Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki?? IP: *.3.14.wu-wien.teleweb.at 19.01.06, 11:41
      Co on bredzi?? Czy on twierdzi, ze mozna sie czasem pomylic i zle ocenic, czy
      kobieta-zona ma ochote na sex, czy jej nie ma?? O czym on mowi?? To jego zona
      jest sparalizowana? czy co?? Nie rozumiem tego stwierdzenia.
      • Gość: cadyk Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki? IP: 87.206.212.* 19.01.06, 11:55
        Naczelne motto kobiety: Nie rozumiem i jestem z tego dumna!!!.W tym też
        różnicie się od facetów. A ten który mówi rzeczy których nie rozumiem to
        idiota, wariat, dziwak i oszołom.
        Zostało naukowo udowodnione(był o tym program na Discovery) że mózg kobiety
        różni się od mózgu męzczyzny, pomijam tu rolę półkul bo o tym każdy wie. Nie ma
        co wierzgać przeciwko tasiemcowi czy kopać się z koniem żałosne kobietki. Pewne
        szczeble rozumowania są dla was po prostu poza zasiegiem i nie ma
        cnajmniejszego sensu obrażać sie na fakty. No cóż ale jak wiadomo tam gdzie
        wchodzi kobieta wychodzi logika.
        • Gość: bezsensu! Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki? IP: *.3.14.wu-wien.teleweb.at 19.01.06, 12:02
          Przepraszam, ale to chyba mezczyzni maja problem, jesli nie rozumieja, czy
          kobieta ma ochote na sex, czy nie.. a moze jesli tak wszystko doskonale
          rozumiecie, to robicie z siebie idiotow, zeby sie zaspokoic?? Oczywiscie moja
          wypowiedz nie dotyczy wszystkich mezczyzn!! I cale szczescie!
        • Gość: norymberga3 Jeśli w Pana otoczeniu są takie kobiety, to IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.06, 12:38
          współczuję. Ale może nie generalizujmy?
    • Gość: yaga nawet OB wymyślił mężczyzna IP: *.schulstad.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:44
      nooo! i tu się pan myli. OB wymyśliła niemiecka pani ginekolog - niestety nie
      pamiętam nazwiska, a mam ochotę podziękować jej osobiście.
    • Gość: yo Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.range81-158.btcentralplus.com 19.01.06, 11:46
      J.K.-M.: Nigdy nie można mówić nigdy, to takie oklepane stwierdzenie, ale nie
      widzę powodu, w demokracji rządzi większość, a głupich jest więcej niż mądrych,
      więc co ja będę tracił czas na przekonywanie...

cala prawda
    • Gość: kocyk Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.chello.pl 19.01.06, 11:56
      to jest oczywiste! Mężczyzna ma absolutnie inny umysł od kobiecego...i stety
      niestety - kobieta nigdy nie będzie mogła równać się z mężczyzną w sprawach, w
      których mężczyzna jest świetny - pewnie odwrotnie to też działa. Tylko niestety
      - nasz całe społeczeństwo jest tak skonstruowane, że od wszystkich - niezależnie
      czy jest to kobieta czy mężczyzna - wymaga się analitycznego umysłu, zdolności
      przywódczych, odpowiedzialności za podejmowane decyzje...więc wszystkiego tego
      do czego nadają sie mężczyźni, a kobiety - tylko bardzo nieliczne. Oczywiście,
      że kobiety są świetne w innych rzeczach...nazwijmy je 'bardziej
      humanistycznymi'...tylko z tego dużych pieniędzy nie będzie raczej. a skoro każe
      sie kobietą samym utrzymywać, być niezależnymi finansowo i takie
      tam...generalnie - w dzisiejszych czasach kobiety są w poważnej kropce.
    • Gość: AZZIA Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: 156.17.53.* 19.01.06, 12:10
      Odezwał się oto najbardziej MĘSKI facet w tym kraju he he he
      To jest taki najbardziej obrzydliwy rodzaj męskości jaki znam - pełen
      kompleksów, wychudzony, te dzieci to też pewnie nie jego he he he
      Żal człowieka bierze, jak patrzy na tego Mikke....
    • Gość: Wojtek Kowalczyk Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:40
      Wspaniale!!! Pan Janusz Korwin Mikke naprawdę przywraca wiarę w normalne,
      logiczne, zwykłe, proste, szczere rozumowanie. Jestem dumny, ze mamy w Polsce
      takiego Czlowieka i że ma jeszcze dość chęci i siły, by tak bezkompromisowo
      swoje poglądy prezentować. Zgadzam się z nim w 100 procentach!!!
    • Gość: kasia Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.00b.radom.pilicka.pl 19.01.06, 12:46
      ręce opadają jak się to czyta; panie M. niech się pan leczy - i to na nogi bo
      na rozum to już za późno!!
    • Gość: JM Re: Nie można zgwałcić ani żony, ani prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:00
      Myślę, że zbigniewski się posunął, a JKM jest bardziej normalny niż większość
      pajaców w tym kraju!
    • Gość: kobieta Korwina można zgwałcić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:05
      bla,bla... a Kopernik tez była kobietą!!!Jest pan szowinistą i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka