pndzelek 18.01.06, 18:16 rozwage ale tez aktywna prace drogowcow bym sobie zyczyl najbardziej zadnych znow zaskoczonych pogoda komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktorka1 Re: Pogarszają się warunki na drogach 18.01.06, 18:26 ojej,a ja pojutrze jadę do Zakopanego... może dojadę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Pogarszają się warunki na drogach 18.01.06, 21:11 Charakterystyczne jest, że policjanci nie potrafią w żadnej swojej wypowiedzi powstrzymać się od sakramentalnego słowa "wolniej" (mogliby z powodzeniem poprzestać na "ostrożniej"), przez co stało się ono słowem nie niosącym ze sobą żadnej istotnej informacji. Ot, taki przerywnik, jak "k**wa", albo "mocium panie", na który nikt już nie zwraca uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Cod na polskich drogach 19.01.06, 01:56 .... wlasnie ktos twierdzi ze na polskich drogach moze byc gorzej !! Snie czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: Cod na polskich drogach 19.01.06, 02:16 w glowie mi sie nie miesci zeby w ciagu dwoch tygodni zginelo 111 ludzi. to to kraj samobojcow. drugie to do glowy by mi nie przyszlo zeby policja naklaniala rodzicow ze moga prosic policje o kontrole pojazdow, po co w to mieszac rodzicow?, czyz policja drogowa sama nie powinna tego robic?, a przede wszystkim jest to odpowiedzialnosc przewoznika zeby jechal bezpiecznym samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
sqwind Re: Cod na polskich drogach 19.01.06, 06:12 Od kontroli technicznej pojazdów sa odpowiednie warsztaty,a nie policja.Kontrola autobusu przez policje to musztarda po obiedzie,naocznie można stwierdzić jedynie,że autobus jakimś cudem ściągnięto z hasioka.Poza tym apele o ostrożną jazdę w tym kraju są bez sensu-tutaj obywatele od dawna mają zakorzenione wysokie mniemanie o swoich umiejętnościach,mają zdecydowanie najlepsze samochody na świecie,panuje powszechne przekonanie,że opady śniegu i zima występują u nas o wiele rzadziej niż w Kuwejcie,a jeżeli już w styczniu niespodziewanie zapanuje zima to tylko wina służb drogowych i ministra Pola. Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: Cod na polskich drogach 19.01.06, 06:31 ... > jeżeli już w styczniu > niespodziewanie zapanuje zima to tylko wina służb drogowych i ministra Pola. Widze, ze kolega jest nie na czasie. Dzisiaj sie wini za wszystko PiS i Radio Maryja, bo so be. Natomiast sluzba drogowa jest tak samo cacy jak niedobitki SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
zolta Re: Pogarszają się warunki na drogach 19.01.06, 08:15 tez mi nowosc... juz od kilku lat sie pgarszaja... Odpowiedz Link Zgłoś