Dodaj do ulubionych

Bielan: Będzie spotkanie z PO; Rokita: Nic o ty...

• bronimir Re: Bielan: Będzie spotkanie z PO; Rokita: Nic o 22.01.06, 12:26
    • ass.of.fire Re: Bielan: Będzie spotkanie z PO; Rokita: Nic o 22.01.06, 12:28
      czeski film.....
    • premier_pacynka Piekne zdjecie mlodego Adama!Partnera Jarka!! 22.01.06, 12:31
      ps.Rokita czy wiesz juz moze kto bedzie winny braku powstania koalicji,kto jest
      przeszkoda w demokratycznym panstwie kaczorow od dzis??:)
    • marianna_777 PROSZE, FORUMOWY PRZYJACIELU, WITAJ. 22.01.06, 12:31
      ORELKO - long time no see?

sliesius.monachijski napisał:

> Przyjmuje Wasze powitanie z pokora i radoscia. Wiem ze nie moge juz nigdy
      > zawiesc Waszego zaufania. Jestem Wam wdzieczny za danie mi tej szansy. Bede
      sie
      > bardzo staral zbudowac autorytet wsrod was. Moze nawet znajde wsrod Was nowych
      > przyjaciol... JESZCZE RAZ DZIEKUJE!
      >
      > A teraz do solidnej pracy dla wzmocnienia pozycji PO...
      • koloratura1 Re: PROSZE, FORUMOWY PRZYJACIELU, WITAJ. 22.01.06, 13:03
        marianna_777 napisała:

> ORELKO - long time no see?

Co to znaczy toto po angielskiemu? Napisz po polsku, to Ci przetłumaczę, bo
        pomimo mojej wieloletniej wprawy w odgadywaniu, co ten czy ów student chciał
        powiedzieć, pisząc tak czy siak, w tym wypadku - "wysiadłam". Być może - za mały
        kontekst...
        • marianna_777 Re: PROSZE, FORUMOWY PRZYJACIELU, WITAJ. 22.01.06, 13:16
          koloratura1 napisała:

> za maly kontekst...
          >
          to poszukaj wiekszego u twoich idoli kaczych
    • parob w marcu wybory do władz PO, to moze z nowymi? 22.01.06, 12:31
      albo może tusk znów zapomniał powiedzieć że ma spotkanie(tak jak tamto w konstancinie, jak reszta myslała że w gdańsku siedzi).biedny rokita, taki ufny w tego małego polityka tuska.
    • bronimir Czyżby mafia ? 22.01.06, 12:32
      Organizacja powstała w wyniku umowy krynimalnych nazywa się mafią.
      Bazą tego co proponuje PiS jest uwowa między Kaczyńskim a Leperem,
      niestety obaj po wyroku.
      Czyżby PiS szukał podobnych w Platformie ?
      W radzie warszawskiej znalazł.
    • silesius.monachijski A czy pan Rokita jeszcze cokolwiek wie? 22.01.06, 12:34
      • sumienie.lk Re: A czy pan Rokita jeszcze cokolwiek wie? 22.01.06, 12:37
        Po co zadajesz takie pytanie. Wiesz przecież doskonale że nie wie, bo twoi
        niedawni jeszcze przyjaciele pisiorki sami wymyslili sobie tę farsę. Takich
        rozmów w ogóle nie będzie, chyba że ze sprzątaczką, dbającą o czystość w biurze
        Platformy. Ale może dla pisiorków Pani Sprzątaczka to jest KTOŚ.
        • marianna_777 Dla PISu kazdy jest KTOS 22.01.06, 12:40
          nawet sliesius sie liczy, wielokrotnie zreszta

sumienie.lk napisał:

> Po co zadajesz takie pytanie. Wiesz przecież doskonale że nie wie, bo twoi
          > niedawni jeszcze przyjaciele pisiorki sami wymyslili sobie tę farsę. Takich
          > rozmów w ogóle nie będzie, chyba że ze sprzątaczką, dbającą o czystość w
          biurze
          >
          > Platformy. Ale może dla pisiorków Pani Sprzątaczka to jest KTOŚ.
          • sumienie.lk Re: Dla PISu kazdy jest KTOS 22.01.06, 12:43
            Ale kto zatrzyma tę spiralę kłamstw?
        • koloratura1 Re: A czy pan Rokita jeszcze cokolwiek wie? 22.01.06, 13:32
          sumienie.lk napisał:

> Takich rozmów w ogóle nie będzie, chyba że ze sprzątaczką, dbającą o czystość w
          > biurze Platformy. Ale może dla pisiorków Pani Sprzątaczka to jest KTOŚ.

Na pewno.
          Już Lenin powiedział (wprawdzie o kucharce), że może rządzić krajem.
      • taziuta Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 13:02
        Dzień bez kłamstwa lub insynuacji, dla Jarosława K., byłby stracony. Ale czy
        ten głowacz nie widzi, jak krótkie nóżki mają niektóre jego kłamstwa? Wczoraj
        mówił, że dzisiaj będzie spotkanie PiS z PO. Rokita odpowiada, że nic o tym nie
        wie. Czyli, jeśli nie dojdzie do spotkania, znaczy że Jarosław K. kłamał!
        Chyba, że teraz wymyśli następne piętro swojego kłamstwa, czyli że spotkanie
        było umówione, ale ta wredna PO, specjalnie, żeby wykazać jaka ta kaczka
        kłamliwa, je odwołała? :-)
        • silesius.monachijski Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 14:14
          moze byc tez tak, ze Rokita nie chce wiedziec, zas rozmowy beda prowadzone z
          tymi z PO, ktorzy juz dosc maja tej Tuskow-Rokitowej obstrukcji; obawiam sie,
          ze te gierki skoncza sie zle nie dla Kaczynskiego, ale dla Rokity i Tuska,
          Czytales o pogloskach, ze kilkunastu poslow PO chce przejsc do PiS-u; nie
          calkiem byl sie zdziwil; trudno mi dostrzec w obecnej dzialalnosci przywodcow
          PO znamiona recjonalnie podejmowanych decyzji; dali sie zepchnac do naroznika,
          i jakos nie moga sie wyzwolic

taziuta napisał:

> Dzień bez kłamstwa lub insynuacji, dla Jarosława K., byłby stracony. Ale czy
          > ten głowacz nie widzi, jak krótkie nóżki mają niektóre jego kłamstwa? Wczoraj
          > mówił, że dzisiaj będzie spotkanie PiS z PO. Rokita odpowiada, że nic o tym
          nie
          >
          > wie. Czyli, jeśli nie dojdzie do spotkania, znaczy że Jarosław K. kłamał!
          > Chyba, że teraz wymyśli następne piętro swojego kłamstwa, czyli że spotkanie
          > było umówione, ale ta wredna PO, specjalnie, żeby wykazać jaka ta kaczka
          > kłamliwa, je odwołała? :-)
          >
          • oktawianc Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 14:21
            silesius.monachijski napisał:

> moze byc tez tak, ze Rokita nie chce wiedziec, zas rozmowy beda prowadzone z
            > tymi z PO, ktorzy juz dosc maja tej Tuskow-Rokitowej obstrukcji; obawiam sie,
            > ze te gierki skoncza sie zle nie dla Kaczynskiego, ale dla Rokity i Tuska,
            > Czytales o pogloskach, ze kilkunastu poslow PO chce przejsc do PiS-u; nie
            > calkiem byl sie zdziwil; trudno mi dostrzec w obecnej dzialalnosci przywodcow
            > PO znamiona recjonalnie podejmowanych decyzji; dali sie zepchnac do naroznika,
            > i jakos nie moga sie wyzwolic

To, że dali się zepchnąć do narożnika to prawda. Czy to jednak usprawiedliwia metody działania PiSu? Skuteczność ponad wszystko?
            • silesius.monachijski Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 14:28
              trudno jednoznacznie odpowiedziec; mam wrazenie - moze bledne -, ze to PO tuz
              po wyborach zaczelo byc bardzo agresywne, i dla PiS-u nie prezjednane; to
              napewno przyczynilo sie do usztywienia satnowiska Kaczynskiego; nie zapominaj
              tez tego, co PO obiecywalo PiS-owi w przypadku, gdyby wygrali wybory: premier
              Rokita i rzad autorski (PiS musialby to jako koalicjant zaakceptowac); ciekaw
              jestem, jak to sie dalej rozwinie

oktawianc napisał:

> silesius.monachijski napisał:
              >
              > > moze byc tez tak, ze Rokita nie chce wiedziec, zas rozmowy beda prowadzon
              > e z
              > > tymi z PO, ktorzy juz dosc maja tej Tuskow-Rokitowej obstrukcji; obawiam
              > sie,
              > > ze te gierki skoncza sie zle nie dla Kaczynskiego, ale dla Rokity i Tuska
              > ,
              > > Czytales o pogloskach, ze kilkunastu poslow PO chce przejsc do PiS-u; nie
              >
              > > calkiem byl sie zdziwil; trudno mi dostrzec w obecnej dzialalnosci przywo
              > dcow
              > > PO znamiona recjonalnie podejmowanych decyzji; dali sie zepchnac do naroz
              > nika,
              > > i jakos nie moga sie wyzwolic
              >
              > To, że dali się zepchnąć do narożnika to prawda. Czy to jednak usprawiedliwia
              m
              > etody działania PiSu? Skuteczność ponad wszystko?
              >
              • oktawianc Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 14:38
                W sumie nie sposób odmówić Ci całkowicie racji. Kiedy słyszę jak Tusk mówi: chętnie będziemy rozmawiać, bo nareszcie PiS zrozumiało, że dalej oszukiwać nie wolno... Oczywiście nie jest to cytat, ale taki jest sens wymowy tych oświadczeń. Trudno wobec takiej postawy o prawdziwie życzliwą atmosferę. Dla mnie jedna i druga formacja się skompromitowały, ale niczego innego się po prawicy(przepraszam; pseudoprawicy) nie spodziewałem.

> trudno jednoznacznie odpowiedziec; mam wrazenie - moze bledne -, ze to PO tuz
                > po wyborach zaczelo byc bardzo agresywne, i dla PiS-u nie prezjednane; to
                > napewno przyczynilo sie do usztywienia satnowiska Kaczynskiego; nie zapominaj
                > tez tego, co PO obiecywalo PiS-owi w przypadku, gdyby wygrali wybory: premier
                > Rokita i rzad autorski (PiS musialby to jako koalicjant zaakceptowac); ciekaw
                > jestem, jak to sie dalej rozwinie
                • xpander Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 14:42
                  > W sumie nie sposób odmówić Ci całkowicie racji. Kiedy słyszę jak Tusk mówi: chę
                  > tnie będziemy rozmawiać, bo nareszcie PiS zrozumiało, że dalej oszukiwać nie wo
                  > lno... Oczywiście nie jest to cytat, ale taki jest sens wymowy tych oświadczeń.

A nie ma Tusk racji? Graja fair?
                  • oktawianc Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 14:55
                    Ja nie twierdzę, że nie ma racji. Tylko powiedz mi jak taka retoryka ma doprowadzić do zgody?

xpander napisał:

> A nie ma Tusk racji? Graja fair?
                    >
                • silesius.monachijski Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 14:47
                  lewica tez nie jest wiele lepsza; napewno te gierki miedzy PO i PiS-em to lekka
                  kompromitacja dla obu partii, ale daleko im do takiej - prawie mafijnej -
                  struktury, jak SLD po rzadami Millera;

oktawianc napisał:

> W sumie nie sposób odmówić Ci całkowicie racji. Kiedy słyszę jak Tusk mówi:
                  chę
                  > tnie będziemy rozmawiać, bo nareszcie PiS zrozumiało, że dalej oszukiwać nie
                  wo
                  > lno... Oczywiście nie jest to cytat, ale taki jest sens wymowy tych
                  oświadczeń.
                  > Trudno wobec takiej postawy o prawdziwie życzliwą atmosferę. Dla mnie jedna
                  i
                  > druga formacja się skompromitowały, ale niczego innego się po prawicy
                  (przeprasz
                  > am; pseudoprawicy) nie spodziewałem.
                  >
                  >
                  >
                  > > trudno jednoznacznie odpowiedziec; mam wrazenie - moze bledne -, ze to PO
                  > tuz
                  > > po wyborach zaczelo byc bardzo agresywne, i dla PiS-u nie prezjednane; to
                  >
                  > > napewno przyczynilo sie do usztywienia satnowiska Kaczynskiego; nie zapom
                  > inaj
                  > > tez tego, co PO obiecywalo PiS-owi w przypadku, gdyby wygrali wybory: pre
                  > mier
                  > > Rokita i rzad autorski (PiS musialby to jako koalicjant zaakceptowac); ci
                  > ekaw
                  > > jestem, jak to sie dalej rozwinie
                  >
                  >
                  • oktawianc Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 14:58
                    Nie wrzucam do jedego worka całej partii, obojetnie czy są to fanatyczni katolicy, czy ktokolwiek inny. Uogólnienia są zawsze krzywdzące. Poza tym o politykach jako takich nie mam najlepszego zdania. Ludzie, którzy chcą rządzić innymi, budzą moją nieufność, a w tzw mężów stanu, społeczników itp, nie bardzo wierzę. Może jestem zgorzkniały.

> lewica tez nie jest wiele lepsza; napewno te gierki miedzy PO i PiS-em to lekka
                    >
                    > kompromitacja dla obu partii, ale daleko im do takiej - prawie mafijnej -
                    > struktury, jak SLD po rzadami Millera;
                    • taziuta Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 15:04
                      Jesteś zgorzkniały! Najlepiej świadczy o tym Twój kot. Kliknij sobie na buźkę
                      przy Twoim nicku! Robisz to czasami? Zrob to teraz :-)

oktawianc napisał:

> Nie wrzucam do jedego worka całej partii, obojetnie czy są to fanatyczni
                      > katolicy, czy ktokolwiek inny. Uogólnienia są zawsze krzywdzące. Poza tym o
                      > politykach jako takich nie mam najlepszego zdania. Ludzie, którzy chcą
                      > rządzić innymi, budzą moją nieufność, a w tzw mężów stanu, społeczników itp,
                      > nie bardzo wierzę.
                      > Może jestem zgorzkniały.
                      • oktawianc Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 15:14
                        :)))
                        A Tyś się tego kota uczepił. Mnie z moim perwersyjnym poczuciem humoru on(ów kot znaczy) bawi.:)
                        A zgorzkniały może naprawdę jestem. Jednak obecna sytuacja polityczna w kraju i na świecie, chyba nie wpłynie na mnie pozytywnie.

taziuta napisał:

> Jesteś zgorzkniały! Najlepiej świadczy o tym Twój kot. Kliknij sobie na buźkę
                        > przy Twoim nicku! Robisz to czasami? Zrob to teraz :-)
                  • taziuta Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 15:02
                    A ty znowu o historii?! SLD Millera to już przeszłość. Teraz już żeśmy się
                    ucywilizowali, i zrozumieliśmy swoje błędy. A jest to coś (zrozumienie własnych
                    błędów, i wyciągnięcie z nich wniosków), czego Jarosław K. nie zrobi nigdy!
                    Bo jak słusznie, onegdaj, napisał Jerzy U., poglądy prawicowe nie idą w parze z
                    inteligencją. Nie mylić (inteligencji) ze sprytem cwanych kaczek :-)

> lewica tez nie jest wiele lepsza; napewno te gierki miedzy PO i PiS-em to
                    > lekka kompromitacja dla obu partii, ale daleko im do takiej - prawie
                    > mafijnej - struktury, jak SLD po rzadami Millera;
                    • silesius.monachijski Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 15:50
                      za to tzw. urbanowa "yntelygencja" nie ma nic wspolnego ani z prawdziwa
                      inteligencja, ani z kultura, ani z przyzwoitoscia; nie chce krakac
                      niepotrzebnie, ale wydaje mi sie, ze SLD przechowalo sie jeszcze wielu ludzi
                      pokroju urbana; na Twoim miejscu nie bylbym az takim optymista

taziuta napisał:

> A ty znowu o historii?! SLD Millera to już przeszłość. Teraz już żeśmy się
                      > ucywilizowali, i zrozumieliśmy swoje błędy. A jest to coś (zrozumienie
                      własnych
                      >
                      > błędów, i wyciągnięcie z nich wniosków), czego Jarosław K. nie zrobi nigdy!
                      > Bo jak słusznie, onegdaj, napisał Jerzy U., poglądy prawicowe nie idą w parze
                      z
                      >
                      > inteligencją. Nie mylić (inteligencji) ze sprytem cwanych kaczek :-)
                      >
                      >
                      > > lewica tez nie jest wiele lepsza; napewno te gierki miedzy PO i PiS-em to
                      >
                      > > lekka kompromitacja dla obu partii, ale daleko im do takiej - prawie
                      > > mafijnej - struktury, jak SLD po rzadami Millera;
                      >
                      • oktawianc Re: A czy Jarosław K. potrafi nie kłamać? :-) 22.01.06, 16:03
                        Inteligencja w ogóle nie ma nic wspólnego z kulturą, przyzwoitością czy jakąkolwiek moralnością. Inteligencję jako zjawisko dotykające niektórych ludzi, bardzo cenię. Jak i ludzi przez owo zjawisko dotkniętych:) W tym i Urbana. Chyba podobnie jak on, mam wstręt do obrońców moralności ludziej. Choć nie znaczy to oczywiście, że Urban jest dla mnie jakimś autorytetem.

> za to tzw. urbanowa "yntelygencja" nie ma nic wspolnego ani z prawdziwa
                        > inteligencja, ani z kultura, ani z przyzwoitoscia; nie chce krakac
                        > niepotrzebnie, ale wydaje mi sie, ze SLD przechowalo sie jeszcze wielu ludzi
                        > pokroju urbana; na Twoim miejscu nie bylbym az takim optymista
          • taziuta Re: Brak tu logiki, drogi Zływrogu :-) 22.01.06, 14:56
            Jak ktoś nazywa rozmowy z dysydentami, rozmowami z PO, to tylko powinszować
            dobrego samopoczucia. Czy Ty myślisz, że ludzie nie widzą w tym fałszu?!!!

> moze byc tez tak, ze Rokita nie chce wiedziec, zas rozmowy beda prowadzone z
            > tymi z PO, ktorzy juz dosc maja tej Tuskow-Rokitowej obstrukcji; obawiam sie,
            > ze te gierki skoncza sie zle nie dla Kaczynskiego, ale dla Rokity i Tuska,
            > Czytales o pogloskach, ze kilkunastu poslow PO chce przejsc do PiS-u; nie
            > calkiem byl sie zdziwil; trudno mi dostrzec w obecnej dzialalnosci przywodcow
            > PO znamiona recjonalnie podejmowanych decyzji; dali sie zepchnac do
            naroznika,
            > i jakos nie moga sie wyzwolic
            >
            > taziuta napisał:
            >
            > > Dzień bez kłamstwa lub insynuacji, dla Jarosława K., byłby stracony. Ale
            > czy
            > > ten głowacz nie widzi, jak krótkie nóżki mają niektóre jego kłamstwa? Wcz
            > oraj
            > > mówił, że dzisiaj będzie spotkanie PiS z PO. Rokita odpowiada, że nic o t
            > ym
            > nie
            > >
            > > wie. Czyli, jeśli nie dojdzie do spotkania, znaczy że Jarosław K. kłamał!
            >
            > > Chyba, że teraz wymyśli następne piętro swojego kłamstwa, czyli że spotka
            > nie
            > > było umówione, ale ta wredna PO, specjalnie, żeby wykazać jaka ta kaczka
            > > kłamliwa, je odwołała? :-)
            > >
            • malpa-z-paryza brzydale 22.01.06, 14:59
              dlaczego chlopaki z PiS sa tacy grubi, bezszyjni i otepy wyrazie twarzy?
              • taziuta Re: brzydale z PiS - dobór wg gustu Kaczyńskich :) 22.01.06, 15:08
                PiS to partia kadrowa. A kadry dobierają bracia K.
                Ale o gustach się (ponoć) nie dyskutuje. Co nie zmienia faktu, że dobór twarzy
                PiS (poza Marcinem Kiewiczem) nie wróży im długiej kariery :-)

malpa-z-paryza napisała:

> dlaczego chlopaki z PiS sa tacy grubi, bezszyjni i otepy wyrazie twarzy?
    • tarura Re: Z nasza pomoca SO zwyciezy i opanuje PIS! 22.01.06, 12:35

• obalmykaczyzm KACZKI SA PODLEGO WZROSTU I DYSPOZYCJI! 22.01.06, 14:20
        • poglodek Zgadzam się w 100 %, ostatnio moja mama rozmawiała 22.01.06, 16:38
          z lekarką z naszej przychodni, bardzo wykształconą osobą, która mówiła że na
          studiach uczono ją iż osoby małe są pamiętliwe, zawistne i złośliwe .. podobno
          jest to stwierdzone naukowo .. a wynika to z zakompleksienia.
    • brokowisko Zakompleksieni - kto zatrzyma ......... 22.01.06, 12:38
      tych karlow komuny z PiS-u! Wladzy , wladzy my - mali obywatele PRL!
      Jak to jest mozliwe , ze XXI wieku w srodku Europy , w demokratycznym kraju
      nastepuje powrot parti , ktora wprowadza dyktature , otoczyla sie
      miminkami - bardziej niz smiesznymi i udaje , ze cos robi! Rozumie moherowe
      berety! Ale caly narod dal sie tak omamic!
      Znaczy to , ze my mamy potrzebe - aby byc trzymanym za morde i ponizanym!
      To straszne ! I to przez kombinujace Kaczorki!
      Ide po swoj moherowy berecik!
      • sumienie.lk Re: Zakompleksieni - kto zatrzyma ......... 22.01.06, 12:40
        No... nie przesadzaj... Kurdupelki i karzełki też mają swoje prawa.
        Ja mam nawet taki toast: Niech żyją kurdupelki! Byle nie moim kosztem!
        • mordzinas JASIU NIC NIE WIE??? 22.01.06, 12:47
          he he he Biedny ten nasz Jasiu.
          Znów nic nie wie.

Cóż ostatnio on jego koledzy wogóle zatracili świadomość tego co się
          dzieje.

Ślepa nienawiść do PISu i Kaczyńskich , strach przed ujawnieniem
          złodzieji i bandytów we własnej organizacji - to wszystko
          powoduje ,ze Jasiu nic nie wie.

Eh Jasiu Jasiu. Miałem cię z porządnego człowieka...
          • a.barbarus Re: JASIU NIC NIE WIE??? 22.01.06, 12:57
            strach przed ujawnieniem złodzieji i bandytów
            ...........
            Ty naprawdę w to wierzysz czy piszesz dla jaj?
          • koloratura1 Re: JASIU NIC NIE WIE??? 22.01.06, 13:40
            Święte słowa, Mordzinas!
            Przecież Kaczka Główna już wczoraj ogłosił na tzw. łamach, że będzie takie
            spotkanie. To czego ten głupi Jasio rżnie głupa (o, wyszło - do kwadratu!)? :)
        • ass.of.fire jesli ktos jeszcze nie słyszał... 22.01.06, 12:47
          mamy NAJNOWOCZEJNIEJSZEGO premiera na swiecie. dlaczego ?

bo jest sterowany radiem....
          • sumienie.lk Jest jeszcze jeden powód 22.01.06, 12:49
            mordzinas jest jego propagandową tubą nagłaśniającą rzekome osiągnięcia
        • koloratura1 Re: Zakompleksieni - kto zatrzyma ......... 22.01.06, 13:37
          sumienie.lk napisał:

>
          > Ja mam nawet taki toast: Niech żyją kurdupelki! Byle nie moim kosztem!

W takim razie - jak mają to zrobić? Oni przecież nie Urban i sami się nie
          wyżywią bez takich jak Ty, ja i jesze inni.
    • sumienie.lk Re: dzieki za mądrą uwage, nowy Przyjacielu. 22.01.06, 12:41
      Ależ nie ma za co - cała przyjemność po mojej stronie drogi silesiusie
    • ass.of.fire Re: Jarek K. zdemaskowany na oczach Polski. Yes y 22.01.06, 12:44
      serdecznie witam nawróconego. to bardzo miłe że się ludziom oczy otwierają..

>>>>>>> fuck the duck <<<<<<<<<
    • sumienie.lk To jest więcej niż pewne że Bielan jest z SO 22.01.06, 12:45

• marianna_777 Re: A kim ty jesteś, dziewczę podobne do Belzebub 22.01.06, 12:46
      Twoje diabelskie skojarzenia sa nieodpowiednie

stosuj je sobie do tobie podobnych
    • brokowisko Ciemnogrod nie rozumie wiec powtarzamy - PiS ! 22.01.06, 12:47
      ***Ze wzgledu na rosnace poparcie partii lewicowych i lepszy wizerunek PO
      odchodzimy od propozycji wczesniejszych wyborow! Ojca Rydzyka prosimy o ponowny
      atak na Platforme! Liczymy na wiernosc i upoldlenie SO , LPR i PSL(oni sa na
      kolanach)!
      Prosimy rowniez Sloneczko(ksiezyc) Narodu o zaprzestanie rozmow z Tuskiem bo
      zaczyna odzyskiwac poparcie a ma tylko jednego dziadka!
      TAK NAM DOPOMOZ BUG !***
      • mordzinas [...] 22.01.06, 12:48
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • ass.of.fire YES YES YES !!!!! 22.01.06, 12:54
        PiS PiS i tylko Pis !!!!

najkochanszy ojcze tranzystorze poblogosloaw pielgrzymke kaczkolizodupów!!!

-religia na maturze ,w zakladach pracy i w domach starców!
        -koncowka RADIOwezla w kazdym polskim domu!
        -skrytobójczym parówkożercom mówimy stanowcze NIE !
        -galba, alkud i katolik_polski1 prowadza kolektyw forumowiczów zgniłej GW ku
        nowej prawdzie i swiatłu!

TAK NAM DOPOMURZ BUK!!!

yes,yes,yes!!!

.....qrwa niech ktos mnie obudzi!!!!!
    • marianna_777 Re: I Tobie dzięki za nawrócenie, czyzby? 22.01.06, 12:48
      podziekuj Rydzykowi, on jest twoim natchnieniem
      • silesius.monachijski Re: I Tobie dzięki za nawrócenie, czyzby? 22.01.06, 12:59
        Droga Marianno; zauwazylas pewnie, ze to znow orelko-gekonowe dziwadlo tutaj
        sie pojawilo, i zamieszanie sieje; przyjrzyj sie ukladowi literek nicka tego
        durnia: "sliesius.monachijski";

marianna_777 napisała:

> podziekuj Rydzykowi, on jest twoim natchnieniem
        • marianna_777 Re: I Tobie dzięki za nawrócenie, czyzby? 22.01.06, 13:03
          orelko-sumienne.lk ass.on.fire itp
          mysla ze dobrze sie bawia

> Droga Marianno; zauwazylas pewnie, ze to znow orelko-gekonowe dziwadlo tutaj
          > sie pojawilo, i zamieszanie sieje; przyjrzyj sie ukladowi literek nicka tego
          > durnia: "sliesius.monachijski";
          >
          > marianna_777 napisała:
          >
          > > podziekuj Rydzykowi, on jest twoim natchnieniem
    • katolik_polski1 MAM POWOLI WRAZENIE POLITYCZNEJ FARSY 22.01.06, 12:49
      Te niekonczace sie spotkania ,rozmowy,przepychanki
      zaczynaja mnie irytowac.
      Trace watek ,o co w tym wszystkim chodzi.
      Takie wielkie nadzieje wiazalem z rzadami PISu.
      Jesli nie zakoncza tej farsy,ludzie ich pogonia.
      • rafvonthorn Re: MAM POWOLI WRAZENIE POLITYCZNEJ FARSY 22.01.06, 12:54
        A nie mówiłem?
      • sumienie.lk DOPIERO TERAZ? 22.01.06, 12:55
        Od początku PiS prowadzi działania pozorujące tworzenie koalicji, a następnie
        składa oświadczenia, że rozmowy nie powiodły się z powodu niechęci Platformy do
        współpracy. Nie zauważyłeś tego?
        • wiewiorzasta Re: DOPIERO TERAZ? 22.01.06, 13:06
          sumienie.lk napisał:

> Od początku PiS prowadzi działania pozorujące tworzenie koalicji, a następnie
          > składa oświadczenia, że rozmowy nie powiodły się z powodu niechęci Platformy do
          >
          > współpracy. Nie zauważyłeś tego?

I to niezależnie od tego czy te rozmowy były prowadzone z PO czy z LPR, SO czy PSL.
          • tarura Jakie one wstretne 22.01.06, 13:12
            te wszystkie potencjalne koalicjanty PISu (oprocz SLD, jak zwykle)

SLD jeszcze nie probowalo koalicji z PIS

moze pora by byla...
            • wiewiorzasta Re: Jakie one wstretne 22.01.06, 13:17
              tarura napisała:

> te wszystkie potencjalne koalicjanty PISu (oprocz SLD, jak zwykle)
              >
              > SLD jeszcze nie probowalo koalicji z PIS
              >
              > moze pora by byla...

Dziś w Zetce usłyszałam kuriozum z ust Bielana - "SLD jest niezainteresowany
              rozmowami z PiSem". Nic straconego zatem - wystarczy, że Kaczyński ładnie poprosi.
              • tarura Mimo naszych (PIS) szczerych checi, rozmowy 22.01.06, 13:23
                wiewiorzasta napisała:

> Dziś w Zetce usłyszałam kuriozum z ust Bielana - "SLD jest niezainteresowany
                > rozmowami z PiSem". Nic straconego zatem - wystarczy, że Kaczyński ładnie
                popro
                > si.
                >

...koalicyjne w sprawie poparcia przez SLD nie powiodly sie

oczywiscie, z winy SLD
                • wiewiorzasta Re: Mimo naszych (PIS) szczerych checi, rozmowy 22.01.06, 13:30
                  Tak też się może skończyć. Pod warunkiem, ze SLD będzie poinformowane o tych
                  rozmowach :)

Ale kuriozum polega na czym innym - kilka dni temu Kaczyński mówił, ze chce
                  rozmawiać o pakcie stabilizacyjnym ze wszystkimi partiami w parlamencie _poza
                  SLD_ - powtórzył to nawet. A teraz się okazuje, że to brzydkie SLD nie chce.

Oni już chyba sami nie wiedzą co mówią w tym PiSie...
              • taziuta Re: SLD to ostatnia deska ratunku dla PiS :-) 22.01.06, 13:25
                Jak już się całkiem skompromitują inne opcje, to Jareczek sięgnie i po SLD :-)
                Bo czemu właściwie nie?!
                Jak można rozmawiać z przestępcami z SO, to czemu nie z SLD?

wiewiorzasta napisała:
                Re: Jakie one wstretne
                > Dziś w Zetce usłyszałam kuriozum z ust Bielana - "SLD jest niezainteresowany
                > rozmowami z PiSem". Nic straconego zatem - wystarczy, że Kaczyński ładnie
                > poprosi.
                • wiewiorzasta Re: SLD to ostatnia deska ratunku dla PiS :-) 22.01.06, 13:30
                  taziuta napisał:

> Jak już się całkiem skompromitują inne opcje, to Jareczek sięgnie i po SLD :-)
                  > Bo czemu właściwie nie?!
                  > Jak można rozmawiać z przestępcami z SO, to czemu nie z SLD?

Jakoś by mnie to nie zdziwiło :))))
                  • tarura Rachunek prosty 22.01.06, 13:38
                    wiewiorzasta napisała:
                    > Jakoś by mnie to nie zdziwiło :))))

SLD ma glosow tyle co SO, a wyrokowcow nie ma

wiec moze PIS+SLD+PSL+LPR = PRL?
                    • wiewiorzasta Re: Rachunek prosty 22.01.06, 13:49
                      Myślisz, że to było zaproszenie dla Olejniczaka?

Buhahahaha :)))) Śliczne :)
                      • tarura Dziel i rzadz 22.01.06, 13:56
                        jest prowadzone bardzo zrecznie przez PIS

Mimo braku wiekszosci, trzymaja pozostalych w szachu

PO+SLD+SO+LPR = niemozliwe (Tusk, Olej, Lepper, Giertych)

Zadna koalicja bez PIS nie jest mozliwa
                        Trwanie sejmu zalezne od prezydenta
                        Rzad musi dzialac, bodaj na prowizorium
                        i gra muzyka
                        • taziuta Re: Sie chyba mylisz! Dał Jarosław K. przykład :-) 22.01.06, 15:12
                          Jarosław K. przetarł drogę dla koalicji z SO. Zaś SLD nigdy nie była trędowata!
                          Od tej chwili nie można więc wykluczyć koalicji PO+SLD+SO+LPR !
                          Pieniactwo Jareczka może jeszcze doprowadzić do tego historycznego przełomu! :-)

tarura napisała:

> jest prowadzone bardzo zrecznie przez PIS
                          >
                          > Mimo braku wiekszosci, trzymaja pozostalych w szachu
                          >
                          > PO+SLD+SO+LPR = niemozliwe (Tusk, Olej, Lepper, Giertych)
                          >
                          > Zadna koalicja bez PIS nie jest mozliwa
                          > Trwanie sejmu zalezne od prezydenta
                          > Rzad musi dzialac, bodaj na prowizorium
                          > i gra muzyka
                          • tarura Dał Jarosław K. przykład, lecz nic sie nie dzieje 22.01.06, 15:25
                            taziuta napisał:

> Jarosław K. przetarł drogę dla koalicji z SO. Zaś SLD nigdy nie była
                            trędowata!
                            > Od tej chwili nie można więc wykluczyć koalicji PO+SLD+SO+LPR !
                            > Pieniactwo Jareczka może jeszcze doprowadzić do tego historycznego
                            przełomu! :-
                            > )

Musieliby zaczac rozmawiac, a nie zalecac sie do PISu
                            A PO z SO rozmawiac nie bedzie, Jak dlugo jest Tusk i Lepper
                            Zas bez Tuska lub leppera, PIS przechwyci koalicje z PO lub SO

Bardzo trudna sytuacja dla demokracji
                            • taziuta Re: Nam się nie spieszy :-) 22.01.06, 15:37
                              A czy rok temu powiedziałabyś, że Jareczek K. będzie rozmawiał z Andrzejkiem L.
                              o koalicji rządowej, czy parlamentarnej?
                              Spoko! Ten geniusz (J.K.) jeszcze doprowadzi do tego przełomu :-)

tarura napisała:

> taziuta napisał:
                              >
                              > > Jarosław K. przetarł drogę dla koalicji z SO. Zaś SLD nigdy nie była
                              > > trędowata! Od tej chwili nie można więc wykluczyć koalicji PO+SLD+SO+LPR !
                              > > Pieniactwo Jareczka może jeszcze doprowadzić do tego historycznego
                              > > przełomu! :-)
                              >
                              > Musieliby zaczac rozmawiac, a nie zalecac sie do PISu
                              > A PO z SO rozmawiac nie bedzie, Jak dlugo jest Tusk i Lepper
                              > Zas bez Tuska lub leppera, PIS przechwyci koalicje z PO lub SO
                              >
                              > Bardzo trudna sytuacja dla demokracji
      • ass.of.fire Re: MAM POWOLI WRAZENIE POLITYCZNEJ FARSY 22.01.06, 12:56
        katoliku czys ty sie rozchorowal ??? co ty bredzisz,smiesz powatpiewac w
        geniusz jarosława???

chyba musisz zadac sobie 12 godz radia non-stop....
      • katolik_polski1 Re: MAM POWOLI WRAZENIE POLITYCZNEJ FARSY 22.01.06, 13:03
        W takich Niemczech roznica miedzy lewica a prawica
        jest przeogromna,a mimo to dogadali sie szybko
        i stworzyli wspolny rzad.
        PIS i PO w wielu kwestiach reprezentuja ten sam poglad.
        O CO WIEC CHODZI DO CHOLERY ??????
        Czyzby polskie piekielko !
        • taziuta Źle się czujesz? Zwątpiłeś? A co na to o. Rydzyk? 22.01.06, 13:14
          Jak katolik polski zaczyna wątpić w kaczy rozsądek, to to już jest koniec świata
          Czyżby dobry ojczulek przestał ci codziennie tłumaczyć słowa kacze na nasze? :-)

katolik_polski1 napisał:

> W takich Niemczech roznica miedzy lewica a prawica
          > jest przeogromna,a mimo to dogadali sie szybko
          > i stworzyli wspolny rzad.
          > PIS i PO w wielu kwestiach reprezentuja ten sam poglad.
          > O CO WIEC CHODZI DO CHOLERY ??????
          > Czyzby polskie piekielko !
          • katolik_polski1 [...] 22.01.06, 13:20
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • koloratura1 Re: MAM POWOLI WRAZENIE POLITYCZNEJ FARSY 22.01.06, 13:44
        katolik_polski1 napisał:

> Te niekonczace sie spotkania ,rozmowy,przepychanki
        > zaczynaja mnie irytowac.
        > Trace watek ,o co w tym wszystkim chodzi.
        > Takie wielkie nadzieje wiazalem z rzadami PISu.
        > Jesli nie zakoncza tej farsy,ludzie ich pogonia.

Jezusmaria, co sę dzieje???
        Jeszcze jeden nawrócony???
      • katolik_polski1 CZYZBY O.RYDZYK ZAJEZDZIL KONIA ZWANEGO PIS 22.01.06, 13:59
        Kombinuje ten PIS jak kon ciagnacy pod gore.
        A woz do przodu ani drgnie.
        Szykuje sie kolejna polska kompromitacja.
      • polakmoronslayer Re: MAM POWOLI WRAZENIE POLITYCZNEJ FARSY 22.01.06, 14:00
        To PiS ma jak w banku-nowe wybory mniej niz 5% i do wora.
      • poglodek Nie jesteś sam czuje to samo. Ale ja moge 22.01.06, 17:36
        powiedzieć nie głosowałem na PiS tylko na LPR ... ale też wiązałem z tym rządem
        duże nadzieje.
    • obalmykaczyzm To nie "siliesius". To "slesius", oszust. 22.01.06, 12:49
      Precz z kaczkami!
      • fritz.fritz Re: To nie "siliesius". To "slesius", oszust. ::) 22.01.06, 13:51
        Zdemaskowales wlasnych ludzi, wstydz sie!!!
    • obalmykaczyzm Lapska na koldre i nie majstrowac przy Polsce! 22.01.06, 12:55
      • sumienie.lk Ale Jaruś nie umie z łapkami na kołdrze... 22.01.06, 12:56

• bsc1 Chocholi taniec Bielana! 22.01.06, 12:56
      Bielan to najbardziej destrukcyjny, butny i bezszczelny polityk PiS.
      Łże jak pies i kłamie jak z nut na temat meandrów koalicji. Za poparcie postawy
      Kotlinowskiego wobec Jurka przez Olejniczaka (w ramach retorsji) pochwala
      odwołanie go z Wicemarszałka Sejmu a nie samego "sprawcę" i pozostałych
      Wicemarszałków! To jest dopiero hipokryzja i selektywne dobierania prawa i
      sprawiedliwości w/g opcji PiS. PiS jest skłócony już z wszystkimi a głos
      hierarchów kościelnych ignoruje. Jedna poprawka zgłoszona do budżetu przez
      Senat dterminuje nowe wybory.Kto będzie wówczas temu winien? Oczywiście Senat
      drodzy Rodacy! Kłamcie tak dalej!
      Stały słudchacz 7-go Dnia Tygodnia.
    • qweta0 Re: Bielan: Będzie spotkanie z PO; Rokita: Nic o 22.01.06, 13:02
      tak trzymac PO, nie dajcie sie więcej zwodzić, powiedzmy to bez ogródek,
      chamskim i zatwardzialym kłamcom, czyli pisowi
    • signal Pisowcy, wam chodzi o rozbicie PO a nie koalicję 22.01.06, 13:04
      Tusk i Rokita wam w gardle stoją. Chcielibyście przejąć ich posłów i elektorat.
      Mam nadzieję, że te haniebne czyny przysporzą wam więcej wrogów niż zwolenników.
      • rtg Re: Pisowcy, wam chodzi o rozbicie PO a nie koal 22.01.06, 13:40
        signal napisał:

> Tusk i Rokita wam w gardle stoją. Chcielibyście przejąć ich posłów i
        elektorat.
        > Mam nadzieję, że te haniebne czyny przysporzą wam więcej wrogów niż
        zwolenników
        > .
        w 1933 do NSDAP poprzez zastraszenie o wyciaganie "haków" przejeto cześć ludzi
        związanych z innymi partiami w sposób analogiczny. Może jeszcze tego nie
        widzicie bo inne są teraz preferencje działań ale podobieństwo działania PiS do
        działań wczesnego NSDAP jest udeżające. Proponuję zacząć to porównywać już i
        zaczynac przeciwdziałać bo za moment bedzie za późno.
    • bsc1 Karykatura polityki "Nik nic nie wie" 22.01.06, 13:05
      • vapin Re: Karykatura polityki "Nik nic nie wie" 22.01.06, 13:07
        Nie martw się, kto ma wiedzieć, o co chodzi, ten wie.
        • bsc1 Re: Karykatura polityki "Nik nic nie wie" 22.01.06, 13:11
          vapin napisał:

> Nie martw się, kto ma wiedzieć, o co chodzi, ten wie.
          Zgoda to ośla łączka i przenikanie bioprądowe czyli asocjacja.
          • bsc1 Re: Karykatura polityki "Nik nic nie wie" 22.01.06, 13:16
            bsc1 napisał:

> vapin napisał:
            >
            > > Nie martw się, kto ma wiedzieć, o co chodzi, ten wie.
            > Zgoda to ośla łączka i przenikanie bioprądowe czyli asocjacja.
            To Nowa Polityka Ekonomii Społecznej czyli "Polityczna Telepatia"
          • bsc1 Re: Karykatura polityki "Nik nic nie wie" 22.01.06, 13:19
            To nowa forma uprawiania polityki.
            TELEPATIA
          • w19f45 Re: Karykatura polityki "Nik nic nie wie" 23.01.06, 17:11
            dedede
    • marianna_777 Re: Dlaczego nienawidzisz O. Rydzyka, Belzebubbo? 22.01.06, 13:06
      Wkleiles sie nie w tym miejscu - o Belzebubie jest nizej

O rydzyku tyz, nawet jeszcze nizej, siiuiskusiu
    • marianna_777 Re: Razem z Marianna wolamy: PO .... CO?? 22.01.06, 13:09
      Tylko koalicja silciusa z slieciusem moze zwyciezyc
      z tymi durnotami
      • sumlenie.lk Re: Razem z Marianna wolamy: PO .... CO?? 22.01.06, 13:16
        marianna_777 napisała:
        > Tylko koalicja silciusa z slieciusem moze zwyciezyc
        > z tymi durnotami

Jestem za! W jedności sila!
        • marianna_777 Re: Razem z Marianna wolamy: PO .... CO?? 22.01.06, 13:19
          sumlenie.lk napisał:

> Jestem za! W jedności sila!

Jak to dobrze sie zgodzic ze sie zgadzamy ;)
    • akff Natychmiast WYBORY!!! Głosuję na SLD SDPL PD 22.01.06, 13:13
      Natychmiast WYBORY!!! Głosuję na SLD SDPL PD
      Panowie z PIS - PO zbłźnili się.
      W nowym rozdaniu CENTROLEW spokojnie dostanie 25%
      • starduster Re: Natychmiast WYBORY!!! Głosuję na SLD SDPL PD 22.01.06, 13:22
        Tylko ? Chyba dużo więcej..w sondażach GW....
      • wiewiorzasta Re: Natychmiast WYBORY!!! Głosuję na SLD SDPL PD 22.01.06, 13:31
        akff napisał:

> Natychmiast WYBORY!!! Głosuję na SLD SDPL PD
        > Panowie z PIS - PO zbłźnili się.
        > W nowym rozdaniu CENTROLEW spokojnie dostanie 25%

Właśnie sobie odpowiedziałeś na pytanie - czy będą wybory w tę wiosnę :)
        • tarura Re: Natychmiast WYBORY!!! Głosuję na SO 22.01.06, 13:44
          wiewiorzasta napisała:

> Właśnie sobie odpowiedziałeś na pytanie - czy będą wybory w tę wiosnę :)
          >

Na pewno beda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka