Dodaj do ulubionych

Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozmów

• marian391 SZULERSKIE METODY PIS 27.01.06, 15:54
      Kaczyński i jego harcownicy kompromituja Polske. Wstyd zyć w kraju rządzonym,
      przez frustratów, żadnych władzy absolutnej. Jesli już mówic o wściekłosci to
      jest to choroba PIS. PZPR w porównaniu z PIS nyła oazą demokracji i
      przynajmniej pozoroawengo ale sznowania wasali. Czyżby czekała nas powtórka
      roku 1980? Cóz jednak można spodziewać się po fanach Pinocheta?
      • michalo8 Re: SZULERSKIE METODY PIS 27.01.06, 15:58
        marian391 napisał:

> Kaczyński i jego harcownicy kompromituja Polske. Wstyd zyć w kraju rządzonym,
        > przez frustratów, żadnych władzy absolutnej. Jesli już mówic o wściekłosci to
        > jest to choroba PIS. PZPR w porównaniu z PIS nyła oazą demokracji i
        > przynajmniej pozoroawengo ale sznowania wasali. Czyżby czekała nas powtórka
        > roku 1980? Cóz jednak można spodziewać się po fanach Pinocheta?

chec posiadania rzadu wiekszosciowego to zadza wladzy absolutnej???
        tak marian, pinochet be, prl i komunisci cacy. komuno wróć!!!

• phun PIS to Polski HAMAS 27.01.06, 16:03
      tyle ze Hamas, ktory jest popierany przez uSSa, jako reprezentant tych interesow
      na europe srodkowowschodnia.
      • korbbi Re: PIS to Polski HAMAS 27.01.06, 16:17
        phun napisała:

> tyle ze Hamas, ktory jest popierany przez uSSa, jako reprezentant tych
        intereso
        > w
        > na europe srodkowowschodnia.
        Czy twój psychiatra pozwolił na przerwanie kuracji?
        • nawrocony1 ciekawe spostrzezenie - to chyba obsesja 27.01.06, 17:05
          politycy PISu: "puknij sie glowe", "Na glowe sie leczyc" "problemy z glowa" itd

to sie udziela takze intrnautom pisiorowym
          - jakies kompleksy odnosnie glowy czy co?
    • neoart Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:03
      buhahahahahaha pis OSZCZĘDZA chce stworzyć instytu dobrego wychowania!!!!!!!!
      buahhahahahahah za państwową kasę:) buahhahahahahahahahaha
      nieeeeeeeeee nooooooo cyrk, ale mamy jedyny cyrk taki na świecie:) szkdoa tylko
      ze to takie żenujące....
      • rafvonthorn Buhuhu, ahahaha, heheheheh, 27.01.06, 19:42
        Instytut Dobrego Wychowania :D, o ja jebie, nawet za komuny nie było takich
        jawnych idiotyzmów. Serial "Alternatywy" 4 się wydaje ostoją sensu przy tych
        akcjach...
    • zenobee Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:08
      JEstem zdecydowanym prawicowcem i nie toleruję mafii PZPR, ale ... Lewico wróć!
      wy mieliście jakąś ogładę... Czy Kwaśniewskiego mozna wybrać po raz 3?
    • ifimaysayso To ilu Polakow darzy go jeszcze zaufaniem ? 27.01.06, 16:10
      Golym okiem widac ze Polska wpadla w rece psychopaty.
      A jednak, nie jest to takie oczywiste.
      Co bedzie?
      • isa.stern Re: To ilu Polakow darzy go jeszcze zaufaniem ? 27.01.06, 16:42
        ifimaysayso, psychopata to może nie, ale jak wczoraj oglądałam "Co z tą Polską"
        i Jarosław wyciagnął nagle żółtą teczkę, w której zaczął zbierać niepochlebne
        wypowiedzi na swój temat!? To zaczęłam myśleć, że chyba jednak z nim jest coś
        nie tak!
    • kaisy7 Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:13
      już mi się chce rzygać od tego!
    • isa.stern kupczenie stanowiskami - Kochanowski za Borysiuka 27.01.06, 16:25
      Ponieważ PiS, tak mniej więcej co drugi dzień ogłasza światu, żo ono chce tylko
      PO, a ta niewdzięczna platforma zamiast podziękować na kolanach jeszcze śmie
      atakować, to daruję sobie komentarz. Natomiast ubawiałam się czytając, jak SO,
      bojąc się, że znowu PiS ją oszuka, chciała najpierw głosowania w sprawie KRRiT,
      aby mieć pewność, ze jej człowiek - niejaki Borysiuk - na pewno zostanie
      członkiem Rady. W zamian partia Leppera obiecała poprzeć Kochanowskiego.
      Kupcząc stanowiskami PiS zamienia sejm w wiejskie targowisko. Rozumiem, że to
      naturalne środowisko wiekszości ludzi SO, niewiedziałam, że także PiS-u. ;)
      Ciekawe czy koandydatom zgląda się także w zęby, bo że w teczki, to jestem tego
      pewna... ;) Kto oglądał wczoraj "Co z tą Polską?", to zapewne pamięta żółtą
      teczkę, którą wyciągnął Jarosław !
      • sclavus Re: kupczenie stanowiskami - Kochanowski za Borys 27.01.06, 17:00
        isa.stern napisała:

> Ponieważ PiS, tak mniej więcej co drugi dzień ogłasza światu, żo ono chce
        tylko
        >
        > PO, a ta niewdzięczna platforma zamiast podziękować na kolanach jeszcze śmie
        > atakować, to daruję sobie komentarz. Natomiast ubawiałam się czytając, jak
        SO,
        > bojąc się, że znowu PiS ją oszuka, chciała najpierw głosowania w sprawie
        KRRiT,
        >
        > aby mieć pewność, ze jej człowiek - niejaki Borysiuk - na pewno zostanie
        > członkiem Rady. W zamian partia Leppera obiecała poprzeć Kochanowskiego.
        > Kupcząc stanowiskami PiS zamienia sejm w wiejskie targowisko. Rozumiem, że to
        > naturalne środowisko wiekszości ludzi SO, niewiedziałam, że także PiS-u. ;)
        > Ciekawe czy koandydatom zgląda się także w zęby, bo że w teczki, to jestem
        tego
        >
        > pewna... ;) Kto oglądał wczoraj "Co z tą Polską?", to zapewne pamięta żółtą
        > teczkę, którą wyciągnął Jarosław !

Nie po to ten Sejm na Wiejskiej, żeby... miało być inaczej.. :-)
    • zenek68 jedno wystąpienie w TV TRWAM i Radiu Maryja 27.01.06, 16:29
      Jarosława Kaczyńskiego i ma wybory wygrane choćby wszyscy ćwierć-pół i pełni
      komuniści wraz z wszystkimi ubekami z rodzinami i platfusami poszli głosować to
      i tak umoczą..PO aby wygrać musi zdjęć z ekranów Rokitę , Tuska i
      antymedialnego Komorowskiego...to połowa sukcesu..dziwne że im tego nikt z
      uczonych nie podpowie..no ale kto by płacił im za to..ha,ha wydadzą znowu
      cwaniaczkom 14 mln pln w błoto...chyba że to pralnia..a to w tym przypadku
      wybory będą w nieskończoność...
      • isa.stern Re: jedno wystąpienie w TV TRWAM i Radiu Maryja 27.01.06, 16:37
        to ciekawe, co mówisz zważywszy, że słuchacze RM i telewidzowie tv Trwam, to
        zaledwie 5 proc. wszystkich uprawnionych do głosowania
        • zenek68 dowiedziałeś się tego z GW czy TVN24 tj. organów 27.01.06, 16:43
          komitetu centralnego PO , nie piszę złośliwie , jestem obiektywnym obserwatorem
          kampania wyborczy PO trwa w mediach dalej...ktoś sypie kasą aby ukryć afery na
          niewyobrażalną skalę...ta zaciekłość Tuska i Komorowskiego a ostatnio i Rokity
          to mi podpowiada ..i ten budżet przekroczony o te marne 2 mln.pln.
          • nawrocony1 Re: dowiedziałeś się tego z GW czy TVN24 tj. orga 27.01.06, 17:00
            jako "obiektywnemu" (inaczej) nie przeszkadza ci frazeologia PISiorow rodem z
            nagonki na Solidarnosc w 1980/81 roku
            • zenek68 groch z kapustą , trochę poczytaj jak chcesz ze 27.01.06, 17:53
              mną podyskutować...
              • rafvonthorn Re: groch z kapustą , trochę poczytaj jak chcesz 27.01.06, 19:44
                To żeś "zaagrumencił", Krecik sensowniej się wypowiada.
          • isa.stern Re: dowiedziałeś się tego z GW czy TVN24 tj. orga 27.01.06, 17:43
            zenek68, w przeciwnieństweie do Ciebie słucham dobrze tego, co mówi PiS. Miało
            być "tanie państwo" a budżet został przekroczony, nie wiem o ile, ale jesli dla
            ciebie, to tylko "marne 2 mln" to proponuję, abyś wypisał czek
            Co do kampanii, na pewno PO prowadzi swoją, jak wszystkie pozostałe partie, ale
            nie ma instrumentów, aby przebić w rozdawnictwie PiS, LPR i SO (becikowe, renty
            dla górników i choćby dodatki dla emerytów i rencistów) - podpowiadam, to tzw.
            kiełbasa wyborcza, gdybyś miał obiektywne trudności w znalezieniu odpow.
            określenia! ;)
            • zenek68 na kampanię wyborczą PO wydała o 2,2mlnpln więcej 27.01.06, 17:49
              niż przewiduje prawo..czytasz wybiórczo...
              • isa.stern Re: na kampanię wyborczą PO wydała o 2,2mlnpln wi 27.01.06, 19:21
                wybiórczo, jak przekroczyli, to pewnie zostaną ukarani - i słusznie!!!!

zenek68 napisała:

> niż przewiduje prawo..czytasz wybiórczo...
                • rafvonthorn Re: na kampanię wyborczą PO wydała o 2,2mlnpln wi 27.01.06, 19:45
                  Jasne, zapłacą karę albo co, nie można się cackać z ŻADNYMI politykami...
      • sclavus Re: jedno wystąpienie w TV TRWAM i Radiu Maryja 27.01.06, 17:06
        zenek68 napisała:

> Jarosława Kaczyńskiego i ma wybory wygrane choćby wszyscy ćwierć-pół i pełni
        > komuniści wraz z wszystkimi ubekami z rodzinami i platfusami poszli głosować
        to
        >
        > i tak umoczą..PO aby wygrać musi zdjęć z ekranów Rokitę , Tuska i
        > antymedialnego Komorowskiego...to połowa sukcesu..dziwne że im tego nikt z
        > uczonych nie podpowie..no ale kto by płacił im za to..ha,ha wydadzą znowu
        > cwaniaczkom 14 mln pln w błoto...chyba że to pralnia..a to w tym przypadku
        > wybory będą w nieskończoność...

tak się troszkę wczytałem w twoją sygnaturkę...
        Mówią, że tylko krowa nie zmienia zdania.... a tu się okazuje, ze roślinki też
        nie... no i ty...
        • zenek68 odpowiedz sobie sam dzieciaku... 27.01.06, 17:50

• rafvonthorn Re: odpowiedz sobie sam dzieciaku... 27.01.06, 19:47
            O właśnie, ja już dawno szukam danych na temat wieku sclavusa, a Ty zdajesz się
            być specem. Czemu mówisz do niego per "dzieciaku"?
    • tango9 Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:29
      Ja już tego nie mogę słuchać. Dwa bliźniacze jełopy zawzięły się na Polskę i
      chcą nią rządzić. To tak jakby cztery ręce kierowały tirem. Głupi czy co? I to
      jeszcze pod dyktando innego oszusta. Nazwiska nie wymienię, bo powszechnie
      znany.
    • michal39a7 Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:31
      Boże jaki biedny ten PiS, on chce ze wszystkimi koalicję, tylko nikt z nim nie
      chcę
    • marjan13 Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:32
      I słusznie. Słuchałem w radio (PR1) p. Jaworskiego, który wprost stwierdził, że
      nie będzie realizował jako członek KRRiT znowelizowanej ustawy o KRRiT. Widać,
      że ten facet nie rozumie, że on jako urzednik jest po to, aby realizować ustawy.
      Nie potrzebujemy takich urzedników.
    • dalfin Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:32
      Pan Gosiewski to wyjątkowo niesympatyczna postać.
      Denerwuje mnie szczególnie jego pokrętny sposób wypowiedzi.
      W stylu przełożonych zresztą.
      Ale mam nadzieję, że cała ta błazenada skończy się przegraną PiS w wyborach.
      Ludzie mają dość tej szopki.
    • tamaya Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:32
      Kurczę, jacy ci wszyscy z PiSu biedacy, zniewoleni, poniżeni etc., etc. PO -
      wściekły atak w Sejmie i wszystkiemu winna, Wassermann - zamach w wannie na
      życie, Kaczyński u Lisa - cierpiący za Polskę. No, no, to już nie bereciki
      moherowe uciskają, to aureolki...
    • the.gypsy Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:33
      i bardzo dobrze, ze nie chca gadac z dupiastymi kurduplami.
      • korbbi Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:39
        the.gypsy napisał:

> i bardzo dobrze, ze nie chca gadac z dupiastymi kurduplami.

Ale kultura, jaki intelekt. Brawo.
        • nobody000 korbbi 27.01.06, 16:58
          Wytke Ci palcem, choc to nieladnie.

Taka kultura i intelekt jak Twoj. Nie wierzysz? Przeczytaj wlasne posty w tej
          dyskusji..

A marginalizujac wszystko inne, Jarkowi K. chyba naprawde potrzeba kobity, cale
          szczescie ze wladza to niezly afrodyzjak... Inaczej mialby spore klopoty.

Nie ustawaj w bezmyslnym opluwaniu, juz Ci nie przeszkadzam.
          • sclavus Re: korbbi 27.01.06, 17:03
            nobody000 napisał:

> Wytke Ci palcem, choc to nieladnie.
            >
            > Taka kultura i intelekt jak Twoj. Nie wierzysz? Przeczytaj wlasne posty w tej
            > dyskusji..
            >
            > A marginalizujac wszystko inne, Jarkowi K. chyba naprawde potrzeba kobity,
            cale
            > szczescie ze wladza to niezly afrodyzjak... Inaczej mialby spore klopoty.
            >
            > Nie ustawaj w bezmyslnym opluwaniu, juz Ci nie przeszkadzam.

Jak to niezły afrodyzjak jak mówisz, ta władza... to nima wyjścia: będzie się
            musiało chłopisko poonanizować... czy kot będzie podglądał???
        • the.gypsy korbbi... 27.01.06, 17:01
          gypsy nie lubi jak jakis palant ocenia jego posty.
          • rafvonthorn Huhuhu 27.01.06, 19:51
            Jako, że nie jestem palantem, z radością oceniam ten post na "bardzo dobry" :D.
    • kudi Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:40
      drodzy dziennikarze co to za material? Jesli porusza sie pewien problem trzeba
      rowniez dowiedziec sie co ma na ten temat do powiedzenia druga strona... chyba
      ze artykul zamiast niezaleznego dziennikarza pisal jeden z Braci Blizniakow
      • zenek68 dziennikarzyna też człowiek,o pracę teraz niełatwo 27.01.06, 16:49
        ma do spłacenia mieszkanie w osiedlu strzyżonym , forda mondeo i wymagającą
        gromadkę latorośli ,przed którymi musi błysnąć i byle czym się nie wykpi...
        więc pisze co mu każą...
      • wet3 Obrazone Mohery "zrobily" Tuska oraz PO "w konia" 27.01.06, 17:14
        i wynik wyborow okazal sie zupelnie inny od z gory planowanego i oczekiwanego! -
        PIERWSZY raz od 15-tu lat! Przegrani zadna miara nie moga sie z tym pogodzic
        (bo mialo wygrac PO poprzez ktore komuchy z LSD dalej rzadzilyby krajem) i mamy
        teraz 100%-owy bajzel. PO razem z kumuchami stara sie bruzdzic jak tylko mozna.
        Mam jednak nadzieje, ze nastapi stabilizacja i dojdzie w koncu do koalicji PiS-
        Samoobrona-LPR-PSL. W innym przypadku mozemy byc pewni, ze wszystko bedzie po
        staremu - rozowo-czerwony bajzel z prywata i nie konczacymi sie aferami!
    • pokolenieue platformie pozostaje jedynie czekać 27.01.06, 16:48
      nie można powrócić do drugiej RP, bo oznacza to cofkę o pół wieku. prl-bis
      również jest kompromitujące. koalicje z samoobronami mogą być tylko złośliwymi
      aktami infantylnej desperacji. wizyty w czechach także są pomyłką, ponieważ to
      malutkie państwo nie ma wpływu na przekazywanie unijnych funduszy. chaotyczne
      aspołeczne spryciarstwo świadczy o mentalności łykniętej na gitowskim podwórku.
      próby zatrzymania 21. wieku mogą zakończyć się niewyobrażalnym napięciem
      muskułów i nagromadzeniem sprzeczności rozsadzających obowiązujące systemy
      filozoficzne.
    • puuchatek Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:50
      Panie Kaczyński, nie kompromituj się Pan. To jest żałosne. "Wściekły atak". Jakbym "Prawdę" czytał.

Czy to wina PO, że Pan jesteś polityczny nieudacznik, że nie potrafisz Pan z normalnymi ludźmi rozmawiać, że zbudowanie czegokolwiek jest ponad Pańskie siły? Wygrane wybory, sejm, senat, prezydent, a teraz musisz pan włazić w d... Lepperowi, żeby przepchnąć bużet? Myślałem, że nie będzie w polskiej polityce większego loosera (mówiąc młodzieżowym językiem), niż tow. Miller, który takie poparcie posłeczne sp...przył w dwa lata. A teraz widzę, ża Pan sobie z tym radzisz dużo szybciej...

I to niby jest wina PO? A może Talibów z Klewek? Albo Eskimosów?
    • gogol66 Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 16:54
      imperium zła kontratakuje
      - niezłe są z nich szuje
      • phun PIS = Polskie Szuje 27.01.06, 17:12
        PIS = Populizm I Samowaola
        PIS = Pisuary I Sadysci
        PIS = Popieprzeni Idioci Skurczybyki
        PIS = Polamani Idioci Schizofrecicy
        PIS = Popieprzeni Ignoranci Scholastyczni
        ....
        ....
        kto wymysli wiecej ??

• andrzej_golaski PSYCHO-FIRER TUSEK ROZWALA PLATFORME !!!! 27.01.06, 17:13
          PSYCHO-FIRER TUSEK ROZWALA PLATFORME !!!!
          roman-goldlewski napisał:

> tusek, rakieta i komornik to hochoły
          > które w psycho-amoku zmierzają to rozkładu pltformy
          >
          > i dobrze !!!!

jakie to szczescie, że
          ten agresywny psychopata
          nie został prezydentem RP !!!!
          • soulworm jak tez sie ciesze, ze rzadzi polska kot jarka... 27.01.06, 18:21

• koniecdemokracji Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 17:14
      Ależ PIS nie chce żadnego porozumienia chcą żeby sejm podpisał, że nie będzie
      przeszkadzał w rządzeniu nazywa się to paktem stabilizacyjnym
      Czyli żadnych dyskusji
      Żadnej krytyki
    • wasiek3 Piaskownica 27.01.06, 17:30
      Jak dla mnie to do sejmu powinni przywiesc pare ciezarowek piasku, lopatki, wiaderka etc. Oni sie
      wszyscy tylko do tego nadaja. Sypna se piachem w oczy, jeden drugiego lopatka zdzieli przez leb,
      poleca na skarge do mamy, ta ich postawi do kata i bedzie spokuj.
      szkoda gadac....
      • rafvonthorn Re: Piaskownica 27.01.06, 19:53
        Widziałeś, jak się bawią dzieci w przedszkolu? Prawdziwy Wersal w porownaniu z
        poteflonami z Wiejskiej...
    • feliks-50 Ale obłuda i hipokryzja !! 27.01.06, 17:32
      PiS-owi nie jest potrzebny żaden koalicjant, oni potrzebują tylko posłusznych
      piesków co dają głos na komendę pana !
      Amen.
      • batler Leszek Miller 27.01.06, 17:38
        wróć!!! prosimy o przedterminowe wybory!!! wspólna lista lewicy z pd
        a potem układ warszawski i w końcu będzie jak powinno być
    • silesius.monachijski Widze, ze kampania wyborcza PO i lewicy na 27.01.06, 17:43
      forum nabiera coraz wiekszego rozpedu; ten pociag zdaje sie pedzic z szybkoscia
      TGV, ale w dniu wyborow znow sie okaze, ze zamiast dojechac do stacji
      kolejowej, to sie wykoleil. Z takimi maszynistami jak Tusk i Olejniczak, i
      takimi pracownikami lewicowej kolei - czyli "lewiznujacymi" sympatykami na
      forum - to nie ma szansy, zeby ten pociag do celu dojechal; i znow bede
      pieniadze wyrzucone w bloto
      • batler Re: Widze, ze kampania wyborcza PO i lewicy na 27.01.06, 17:45
        bo wrócic powinien miller, podac sobie ręke z rokitą, tuska posadzic z boku i
        niedość że sie rozpędzi i dojedzie do celu to zdmuchnie całą reszte do rowu
        • silesius.monachijski Re: Widze, ze kampania wyborcza PO i lewicy na 27.01.06, 17:50
          Miller to jednak preferuje latac do celu helikopterem; i liczyc na wsparcie sw.
          Barbary (ponoc biedaczka chowa sie teraz po katach w niebie, bo wszyscy swieci
          pokazuja ja sobie palcem i mowia, ze to ta, co uratowala Millera)

batler napisał:

> bo wrócic powinien miller, podac sobie ręke z rokitą, tuska posadzic z boku i
          > niedość że sie rozpędzi i dojedzie do celu to zdmuchnie całą reszte do rowu
          • batler Re: Widze, ze kampania wyborcza PO i lewicy na 27.01.06, 17:55
            napewno wiedziała co robi, a za to co teraz sie dzieje w sejmie napewno
            odpowiada jan boży
      • tales1 Myślą, że jak "posmarują", to będą na czele! 27.01.06, 18:28
        PO i SLD nie uczą się nawet na własnych błędach (tak jak kretyni, imbecyle i
        idioci - nie obrażając nikogo!) Już zaczynają chocholi, sondażowy taniec,
        a "wzrasta" im w takim samym tempie, jak "opadło" po ogłoszeniu wyników wyborów
        prezydenckich, ha, ha! Kto dziś przy zdrowych zmysłach zagłosuje na Tuska?
        Chyba tylko jego rodzina (3 głosy) i on sam (1 głos). Jak dobrze, że Polacy nie
        dali się nabrać mediom i "kupionym" socjologom na reklamę Tuska - zbyt grubymi
        nićmi była szyta! Z wrony sokoła nie zrobisz!
    • o2o2o6 Wałęsa miał rację: 27.01.06, 17:43
      te złe karzełki nie potrafią budować. Oni tylko niszczą.
      • silesius.monachijski Re: Wałęsa miał rację: 27.01.06, 17:51
        bolek zawsze ma racje; szczegolnie jak pokazuje, ze zlapal "taaaaaaka" rybe

o2o2o6 napisała:

> te złe karzełki nie potrafią budować. Oni tylko niszczą.
        • o2o2o6 nie trzeba być mądrym, 27.01.06, 18:06
          żeby czasem mieć rację.
        • mario.osh taaak ...sobie przegladam odpowiedzi pisiorów 27.01.06, 22:34
          i widzę że odpowiedzi coraz głupsze, abstrakcyjne i coraz mniej związane z
          kwestią poruszoną przez przedmówcę dornowatego [jednego z drugim].

ale - nie dziwię się. po prostu argumentów merytorycznych brak.
    • battosai Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 17:53
      pis do perfekcji opanował metodę zrzucania odpowiedzialności za swoje błędy na
      innych.
    • silenius.monachijski Dosyc tych podłych intryg PiS'u. PO do Wladzy! 27.01.06, 17:54
      • batler Re: Dosyc tych podłych intryg PiS'u. PO do Wladzy 27.01.06, 17:56
        razem z sld
        • silesius.monachijski Re: Dosyc tych podłych intryg PiS'u. PO do Wladzy 27.01.06, 17:58
          a klony (vide: "silenius") na ministrow; jaka jakosc rzeczonych partii, taka i
          jakosc klonowych "ministrow"

batler napisał:

> razem z sld
          • tales1 Silesius twoje klony nie dorastają ci do pięt! 27.01.06, 18:21
            Ciut skretyniałe miernoty, kształcone na lekturze "lekkich" artykulików GW!
            • silesiusz.monachijski Re: Silesius twoje klony nie dorastają ci do pięt 27.01.06, 19:33
              Ten nieszkodliwy gaduła to też klon, kolego .... MÓJ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka