r0b0l poniżej przykłady zdrady stanu 28.01.06, 17:27 1956, 1868,1970, 1976, 1980, 1981, 1986, 1989, szczególnie polecam na warcholów z PO metody z czerwca 1956 i stycznia 1970. Ratata i w worki. Zabić zdrajców i sprzedawczyków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1963 Re: poniżej przykłady zdrady stanu 28.01.06, 18:20 zdrada stanu jest Kaczynski prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Aresztowac NATYCHMIAST !!! Liberalow masz racje !! 28.01.06, 17:30 Wykonac moherowe sily specjalne niech dzis w nocy aresztuja przywodcow spiskku i ich germanskich mocodawcow :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 KACZA RADA OCALENIA NARODOWEGO 28.01.06, 18:14 Wzorem lat 81 Dorn wraz z Kaczynskimi moga wprowadzic stan wojenny i nowa rade ocalenia narodowego - i wtedy platformersow w kamasze kamasze, a premier: yes yes yess Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 28.01.06, 18:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a mordzinas będzie strzelał do wrogów 4 RP 28.01.06, 18:56 niech żyją Zmechanizowane Oddziały Mocherowych Okryć Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: a mordzinas będzie strzelał do wrogów 4 RP 28.01.06, 19:05 r0b0l napisał: > niech żyją Zmechanizowane Oddziały Mocherowych Okryć I dzgac wroga, szydelkiem w oko, powtarzajc za liderem "spieprzaj dziadu"! A masz dziadu, masz, masz. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 17:38 Co się dziwicie Tusiowi całą nac cztał harry pottera i coś mu się popieprzyło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artone A ja na wybory pójdę 28.01.06, 17:44 Obywatelskie nieposłuszeństwo polega również na tym, że na wybory sie chodzi. Ale sprzeciw wobec stylu rządzenia można zademonstrować przez skreślanie wszystkich list. To może dać bardziej do myślenia niż nie chodzenie wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Pozwole sobie sie nie zgodzic 28.01.06, 17:49 Sadze ze niska frekwencja daje wiecej do myslenia niz niewazny glos. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l nieważne głosy: dobre rozwiązanie 28.01.06, 18:02 sprawdziło się w Argentynie kilka razy . Olanie nic nie da bo jeśli przy frekwencji 30% pjdzie oddać głos żelazny elektorat w beretach i gumofilcach to kaczki będą miały absolutną większość. A wtedy to już strach się bać Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: nieważne głosy: dobre rozwiązanie 28.01.06, 18:06 faktycznie masz racje. przyznaje racje ze Twoja opcja jest lepsza kiedy pomyslalem nad tym dluzej. Ale w polsce nie da rady zaktywizowac sporej czesci spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: nieważne głosy: dobre rozwiązanie 28.01.06, 18:53 Ale w polsce nie da rady zaktywizowac sporej czesci spolecz > enstwa. szczególnie teraz gdy można wyjechać i wielu ludzi to uczyniło a jeszcze więcej wyjedzie. Ostatecznie na emigracji przybędzie kolejnych 5 milionów Polaków, jak zwykle w trudnych czasach będzie to rdzeń narodu: inteligencja. Ale nie wykluczałbym innej reakcji, nasz naród ma tę cechę że jednoczy się w obliczu zagrożenia. Tyle że kto jest teraz narodem i kto jest dla kogo zagrożeniem??? Kilka miesięcy temu wykrakałem stan wojenny i kaczki są gotowe na wszystko. Oni wierzą w swoją misję dziejową podobnie jak Adolf od landszaftów i kilku innych świrów. Rozwiązanie problemu nasuwa się samo: usunąć z polityki kaczkę - brata prezydenta i wszystko się unormuje Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: nieważne głosy: dobre rozwiązanie 28.01.06, 18:28 r0b0l napisał: > sprawdziło się w Argentynie kilka razy . > Olanie nic nie da bo jeśli przy frekwencji 30% pjdzie oddać głos żelazny > elektorat w beretach i gumofilcach to kaczki będą miały absolutną większość. > A wtedy to już strach się bać >Jeszcze dodaj 10%twoich z sierpem i młotem i 15%z gwiazdą dawida!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: nieważne głosy: dobre rozwiązanie 28.01.06, 19:03 rozumujesz iście po katolicku ale podpowiem: tych od gwiazdy dawida w polsce jest 40% Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: A ja na wybory pójdę 28.01.06, 18:25 mozna tez demonstracje wokol parlamentu i palacu prezydenckiego Odpowiedz Link Zgłoś
szmaciana TUSK KAPUTT!!! GW TEZ 28.01.06, 17:51 PO.pie..nce - taka propaganda na weekend i tak wam nic nie da, najwyzej zwiekszy u normalnych ludzi wstret do waszego fuehrera. Jak widac komuchy w Polskich(?) mediach w sobote dopiero rozkrecaja sie na dobre. Zalosny widok, to juz chyba w Chinach prasa jest bardziej obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Od dzisAktyPrawne bedaDrukowane w Naszym Dzienniku 28.01.06, 17:57 zamiast dziennika ustaw bedziemy je drukowac w Naszym Dzienniku ktry zawsze stakl na strazy NAJJASNIEJSZEJ RZECZYPOSPOLITEJ Odpowiedz Link Zgłoś
evito to chyba sen panie Tusk 28.01.06, 17:52 a ja myslalam ze najwazniejsze bedzie zjednoczyc sily dla ratowania Polski po tej komunistycznej zlodziejskiej sposciznie ale panie Tusk niech sie pan obudzi ze snu i nie bedzie smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: to chyba sen panie Tusk 28.01.06, 17:59 > a ja myslalam ze najwazniejsze bedzie zjednoczyc sily dla ratowania Polski po > tej komunistycznej zlodziejskiej sposciznie .... No wlasnie kto tu sni czy ratowanie polski to TKM PISIOROW? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: to chyba sen panie Tusk 28.01.06, 19:59 evito napisała: > a ja myslalam ze najwazniejsze bedzie zjednoczyc sily dla ratowania Polski po > tej komunistycznej zlodziejskiej sposciznie ale panie Tusk niech sie pan obudzi > ze snu i nie bedzie smieszny --------- On jest niewybudzalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Posłuszeństwa to odmawiają jak na razie... 28.01.06, 17:56 ...panu Tuskowi nerwy. Władze umysłowe zdaje się również - on w porywie demencji jest zdolny rozwalić cały ten interes. Cave Tuscum, czyli strzeż się Donalda! Żeby potem nie było, że nie przestrzegałem! Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Posłuszeństwa to odmawiają jak na razie... 28.01.06, 17:59 heheheheh Jasne jasne. to Tusk ZAgarnia wszystkie koryta w kraju dla siebie.. a moze zyjesz w martixe OBUDZ SI :)))))) NEo :)))0 hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Posłuszeństwa to odmawiają jak na razie... 28.01.06, 18:04 > ... jest zdolny rozwalić cały ten interes. znaczy interes PISiorow - bo poki co to PIS rozdaje stoleczki i kupczy polska Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Posłuszeństwa to odmawiają jak na razie... 28.01.06, 19:58 dolenicz napisał: > ...panu Tuskowi nerwy. Władze umysłowe zdaje się również - on w porywie > demencji jest zdolny rozwalić cały ten interes. > Cave Tuscum, czyli strzeż się Donalda! Żeby potem nie było, że nie > przestrzegałem! ------------ Trzeba przestrzegać ! Odpowiedz Link Zgłoś
deis niech pan sie nie zdradza panie Tusk 28.01.06, 18:02 ja myslalam ze Polska jest panu bliska panie Tusk a nie wlasne interesy dlaczego nie wezmiesz sie za bylych komunistycznych zlodzieji ktorzy Polske doprowadzili do takiej ruiny Odpowiedz Link Zgłoś
epicki Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:04 ja zaglosuje na lewice. mam dosc obyczajowego rozdzielnictwa prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ON JEST CHORY 28.01.06, 18:05 trzeba podziekowac madrosci spoleczenstwa polskiego ze nie wybrano czubka na prezydenta.Wybrac chcialy media.Przegraly.Wiec dalej pluja. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: ON JEST CHORY 28.01.06, 18:18 a koledzy pisiory jak ten swistak - ciagle o chorobie umyslowej prawia - syndrom jakis czy co - a moze wlasne kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ON JEST CHORY 28.01.06, 20:00 presentation1 napisał: > trzeba podziekowac madrosci spoleczenstwa polskiego ze nie wybrano czubka na > prezydenta.Wybrac chcialy media.Przegraly.Wiec dalej pluja. --------- Całe szczęście ! Odpowiedz Link Zgłoś
czort51 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:06 Oszółomie. Czy nie widzisz co sie dzieje. Jak zachowuje się oszołomstwo z pis- u. To nie jest piaskownica a państwo. Oszołomstwo z Pis-u nie zostało wybrane przez naród, żeby grymasić jak dziwka w burdelu a do rządzenia. Jak sie nie nadają to fora ze dwora. Ja cięzko pracuje od 39 lat i nie jest mi do śmiechu jak widze oszołomów łamiących prawo i konstytucję RP. Donald Tusk widząc przekręty oszołomów ma prawo nawoływać do nieposłuszeństwa. Wręcz jest to jego obowiązek. Prezydent został powołany aby reprezentować wszystkich obywateli. Okazuje sie, że daleko mu do Wałęsy, a o porównywaniu go do Kwacha jeszcze przez długi czas nie dorośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1963 trzeba usunac kaczynskiego 28.01.06, 18:16 i jednego i drugiego, szczegolnie prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: trzeba usunac Kaczynskich 28.01.06, 19:32 No to Wojtus idziemy na wybory- razem jest nas co najmniej 4. wojtek1963 napisał: > obu ,natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1963 Re: byly komunista zabral glos 28.01.06, 18:19 usuncie Kaczynskich, oszczedzcie sobie samym wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
vapin Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:17 > Oszołomstwo z Pis-u nie zostało wybrane > przez naród, żeby grymasić jak dziwka w burdelu a do rządzenia. A co wy w PO z tymi dziwkami? Wczoraj Spiewak, dzisiaj interlokutor. Swoja drogą, to dziwka nie może za bardzo grymasić w burdelu:) > jak widze oszołomów łamiących prawo i konstytucję RP. A jakie prawo i jakie przepisy Konstytucji złamano w PiS-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
kuc_szetladzki Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:23 Trudno się kurduplom dziwić. Za głębokiej komuny ukradli księżyc, nia zapłacili podatku, nawet domiaru nie dostali. Mało tego, cała "intryga" odbyła się w/g nie przez nich napisanego scenariusza, muszą wreszcie odreagować i "kradną go" jeszcze raz mając pełną gębę frazesów (i swój Prawo(iS)myślny scenariusz) Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:46 czort51 napisał: > Oszółomie. Czy nie widzisz co sie dzieje. Jak zachowuje się oszołomstwo z pis- > u. To nie jest piaskownica a państwo. Oszołomstwo z Pis-u nie zostało wybrane > przez naród, żeby grymasić jak dziwka w burdelu a do rządzenia. Jak sie nie > nadają to fora ze dwora. Ja cięzko pracuje od 39 lat i nie jest mi do śmiechu > jak widze oszołomów łamiących prawo i konstytucję RP. Donald Tusk widząc > przekręty oszołomów ma prawo nawoływać do nieposłuszeństwa. Wręcz jest to jego > obowiązek. Prezydent został powołany aby reprezentować wszystkich obywateli. > Okazuje sie, że daleko mu do Wałęsy, a o porównywaniu go do Kwacha jeszcze > przez długi czas nie dorośnie. >Ty czort jak jesteś zapracowany to odpocznij i zastanów się co piszesz.Bo złodziei to broni Tusio a ci co chcą zrobić czystke to wyśmiewaja w prasie i mediach polskojęzycznych.Jak tego nie widzisz to idź się leczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kucyp Re: Donald Tusksam nie wie czego chce i grozi 28.01.06, 19:43 Wałęsa? To kariera Nikodema Dyzmy! Ktos juz kiedys to jak widac przepowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:31 Czort, masz racje. Zawsze w takich sytuacjach przeraza mnie tlum-bezmyslna grupa ludzi ktorych nie stac na krytyczna ocene sytuacji. Co gorsza, my Polacy w tym przodujemy od wiekow. Jak beda wybory to tym razem nie zaspie i ide z trzema glosami PRZECIW PIS, przeciw LPR, SLD i Lepperowi. Niestety nie ma nikogo sensowniejszego na niebosklonie od Tuska. idealem nie jest, ale od pozostalych warcholow lepszy... czort51 napisał: > Oszółomie. Czy nie widzisz co sie dzieje. Jak zachowuje się oszołomstwo z pis- > u. To nie jest piaskownica a państwo. Oszołomstwo z Pis-u nie zostało wybrane > przez naród, żeby grymasić jak dziwka w burdelu a do rządzenia. Jak sie nie > nadają to fora ze dwora. Ja cięzko pracuje od 39 lat i nie jest mi do śmiechu > jak widze oszołomów łamiących prawo i konstytucję RP. Donald Tusk widząc > przekręty oszołomów ma prawo nawoływać do nieposłuszeństwa. Wręcz jest to jego > obowiązek. Prezydent został powołany aby reprezentować wszystkich obywateli. > Okazuje sie, że daleko mu do Wałęsy, a o porównywaniu go do Kwacha jeszcze > przez długi czas nie dorośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:15 Już nie nadążam za tajfunem myśli Kaczyńskich i Tuska. Cieszę się tylko na myśl, że Balcerowicz musiał zostać. I oby tak było!!!!!!!!!!!!!!!!!! Budząc się rano wiem, że złotówka się nie ruszyła. I moje "koncisko" w banku takim czy owakim też. Ludzie. O co wam chodzi? Ja jestem tylko zwykłym obywatelem. Wy od ryja i nie ryja cóżeście takiego zrobili dla ludzi bez pracy? Miejsca pracy to jest klucz do sukcesu. Wy tylko macie miejsca w sejmie, a po europejsku w parlamencie. I poselskie diety. Łatwiej jest oderwać dooopę od gooooowna, niż was od poselskich stołków. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:18 Zdecydowanie. Dzien kiedy Balcerowicz bedzie musial odejsc to bedzie CZARNY dzien tego kraju. I mowie to powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:37 planitnyk napisał: > Zdecydowanie. Dzien kiedy Balcerowicz bedzie musial odejsc to bedzie CZARNY dzi > en tego kraju. I mowie to powaznie. >Kiedy przyszedł balcerowicz to był czarny dzień dla polski i polskiej gospodarki.A złoty dzień dla cwaniaków i złodziei ze starego układu PZPR,SB.do ,której należał,balcerowicz.I wielu z PO .Dlatego Loby złodziejskie ma się dobrze i chcą to zniszczyć małymi ludźmi typu Tusio,Rokita,Komorowski,Niesiołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:56 Daj spokój, to dla niego za trudne. To platformers z syndromem rydzykowca - PiS to "socjaliści" którzy "oszukali" Platformę :-) I tej wersji będzie się trzymał dożywotnio, ku satysfakcji PR-owców z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:02 hehehe wersja PiS PO jest beeeeeee bo nie pozwala radzic blizniakom za to Twoja wersja sadze cieszy propagandziarzy z PiSu :) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:22 PO nie godzi się na koalicję z PiS ze strachu. Obawia się, że spotkałby ją taki sam los jak LPR i SO - marginalizacja i połknięcie ich elektoratu przez PiS. Jeśli pozostaną w opozycji wkrótce się rozpadną, tak czy tak - niedobrze. Tusk o tym wie, dlatego tak się miota. To walka o życie, z wiadomym wynikiem - poza przeszkadzaniem Platforma nie może nic więcej zrobić Kaczyńskim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:32 Dlaczego uwazasz ze koalicja z PiSem skazalaby na wlasnie taki byt PO. Na razie nie wiemy co spotkalo LPR i SO bo nie ma koalicji tych partii. Sadzisz ze PiS ma ttak dobry program( ja nie widze zadnego skoro juz nie obowiazuje to co przed wyborami) ze w porownaiu do platformy bedzie blyszczalo jasno jak slonce ze sie posluze gornolotnym stwierdzeniem ? Ja chcialem koalicji i poszedlem na wybory z poczuciem ze zaczne myslec bardziej obywatelsko. Sadzilem ze sie cos zmieni. Ale nie winie PO. Przeciez widac wyraznie ze PiS chce zagarnac wszystko co sie tylko da. Nie da sie budowac koalicji kiedy jedna poartia chce zdecydowanie dominowac bo w koncu to nie ma byc wchloniecie PO przez PiS i musi byc jakas rownosc tym bardziej ze PO przegralo mala roznica glosow o czym NIKT chyba nie wspomina juz i ta czesc spoleczenstwa jest olewana ze sie tak wyraze. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 20:14 Wiemy co spotkało LPR i SP - są poniżej ( i - na ) granicy progu wyborczego więc we wcześniejszych wyborach wypadają z gry. Mówisz o dominacji i żądzy władzy, więc przypomnę ci co mówił Tusk przed wyborami : " Gdybym był Kubusiem Fatalistą to powiedziałbym, że moim instrumentem w walce o silne i sprawiedliwe państwo będą bracia Kaczyńscy" Tak właśnie wygląda kompromis i "partnerstwo" w/g Platformy. My rządzimy i traktujemy koalicjanta jak instrument - dobrze. Zwycięski koalicjant chce rządzić i realizować swój program przy udziale ludzi z PO - źle. Rokita przed wyborami mówi o rządzie "autorskim" a po wyborach czyni z tego zarzut Marcinkiwczowi - to jest tak kuriozalne i paranoiczne zachowanie, że inaczej tego się niestety wytłumaczyć nie da, jak tylko ciężkim powyborczym szokiem przywódców PO. chcą rządzić i Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 20:25 czyli ze tylko mnie i moim licznym znajomym i "kilku" ludziom w tym kraju sie wydaje ze PiS chce zagarnac cala wladze ??? Ja nie pamietam zeby tak bylo ze partia rzadzaca ciagle nawala na opozycjanta. Nie ma koalicji byly jakies problemy i konniec ale WCIAZ slysze o Tusku i PO. Tusk to jest jakis diable ktory powoduje kompletna niezdolnosc do rzadzenia PiSu. No sorry ale prawie tyle samo osob glosowalo na PO. To nie jest partia popierana tylko przez garstke ludzi. I nie mozna mowic ze bedziemy rzadzic ale PO NASZEMU a wy jako koalicjant bedziecie tylko popierac nas ale za duzo wladzy nie doistaniecie. To przechwytywanie wladzy od najnizszych do najwyzszych stanowisk jest lekko niepokojace. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 20:55 Prezentujesz mocno przeterminowane stereotypy n/t polityki i sprawowania władzy. Poczytaj, jak to się dzisiaj robi na świecie : www.wprost.pl/ar/?O=86230 I nie zapominaj o Jaruckiej, jeśli nie chcesz uchodzić za naiwnego dzieciucha - a także ujawnionych metodach jakie stosuje PO wobec swych członków, którzy zamierzają przejść do PiS'u. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 21:08 faktycnie bagno polityczne sie inaczej uprawia i ktos o moich pogladach jest naiwny. tutaj sie moge zgodzic bo do polityki idzie NAJGORSZA SZUMOWINA wiec takie zagrywki norma pewnie sa. dzis klekam przed papiezem a jutro robie machlojke. ale artykul zachowam i powoli przeczytam dokladnie.dziekuje. tylko nie wiem w takim razie po co naskakiwac na PO oni tez chca dzialac zgodnie z prawem a jednoczesnie graja politycznie nie mam zludzen. NIKT nie mowi o wojnie domowej rozsadny, ale kazda propozycja PO jest od razu traktowana jak zamach na NIEOMYLNOSC wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:36 Te Prawdziwy, a Ty to chetnie bys z PIsem koalicje zawiazal, nie baczac na ich swinskie zagrywki i styl walki na miare Goloty. Gratuluje, tylko nie obudz sie z nozem w plecach .... the.truth napisał: > PO nie godzi się na koalicję z PiS ze strachu. > Obawia się, że spotkałby ją taki sam los jak LPR i SO - marginalizacja i > połknięcie ich elektoratu przez PiS. > Jeśli pozostaną w opozycji wkrótce się rozpadną, tak czy tak - niedobrze. > Tusk o tym wie, dlatego tak się miota. > To walka o życie, z wiadomym wynikiem - poza przeszkadzaniem Platforma nie może > > nic więcej zrobić Kaczyńskim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:52 no wlasnie albo ja jestem psychiczny albo niektorzy nie widza podlych zagrywek PiSu. wolalbym jednak te druga ewentualnosc. a moze to cos jak z Hitlerem. BEZWGLEDNA WIARA W furera i przekonaie o wlasnej nieomylnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wad Re: Donald Tusk: paranoja do kwadratu 28.01.06, 18:17 Przegrani nie mają nic do gadania- oj boli ich to bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
voytus Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:20 Nie chcemy rządów koalicji PO-sld.PO jest V kolumną sld w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1963 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:30 o nie ja wole Sld niz kaczoland Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1963 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:31 jesli ktos zdefrauduje pare milonow to i tak duzo mniejsza strata niz ten pie..ik PIsowy Odpowiedz Link Zgłoś
szpati Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:34 to jest jedne wielkie bagno Polacy mieli nadzieje,ze wszystko bedzie #w porzadku ze nagle wybrali partie,ktore zrobia cos pozytecznego dla kraju a my mamy tu cyrk i balagan w dodatku trzy miesieczny tak nawet nie bylo za czasow lewicy nie rozumiem dlaczego w Niemczech trudne rozmowy koalicyjne przebiegaly na normalnym poziomie w jakiejs czesci zgadzam sie z Tuskiem nie jest mozliwe zeby jedna partia kontrolowala wszytsko i tworzyla panstwo policyjne nie jest mozliwe zeby komus narzucac wyznanie w demokracji i orientacje seksualna nie jest mozliwe zeby taka partia zmieniala zupelnie konstytucje ktos musi kontrolowac to wszystko jezeli PIS ma premiera i prezydenta to wikeszosc resortow silowych musi by po stronie drugiej parti dla rownowagi tu nie chodzi o to kto przegral i wygral tu chodzi o dogadanie sie dwoch partii w sprawie rzadzenia czy ktos zapomnial to powiedziec Panu Kaczynskiemu czy on ma wogle pojecie jak to wyglada na swiecie czy on cokolwiek rozumie co to znacza pertraktacje czy rozumie co to znaczy przegrac paro punktowo przy niskim poparciu spolecznym gdzie sa inni politycy gdzie jest Kwasniewski wole juz tysiac razy Kwasniewskiego niz Kaczysnkiego jego piewrsza wizyta dyplomatyczna w Watykanie jestesmy krajem z najwiekszym wspolczynnikiem emigracji w Europie niedlugo beda tam tylko same dewotki bo mlodzi ludzie wyjada i nawet nie postrzyma ich LPR becikowe Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:37 Niestety to prawda i prawda jest co ktos powiedzial ze PiS wyszedl do gory dzieki sierotom po komunie a jesli mlodzi glosowali to wlasnie z takimi pogladami ze IM SIE NALEZY jak kiedys. Jesli ktos wierzy ze pomysly PiSu.... no wlasnie JAKIE??? bo co innego obiecywali a co innego calkiem probuja wprowadzac// Moze ktos wie jaki jest program PiS ???? oprocz dorwania sie do kazdego zlobu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:49 planitnyk napisał: > Niestety to prawda i prawda jest co ktos powiedzial ze PiS wyszedl do gory dzie > ki sierotom po komunie a jesli mlodzi glosowali to wlasnie z takimi pogladami z > e IM SIE NALEZY jak kiedys. Jesli ktos wierzy ze pomysly PiSu.... no wlasnie JA > KIE??? bo co innego obiecywali a co innego calkiem probuja wprowadzac// > > Moze ktos wie jaki jest program PiS ???? oprocz dorwania sie do kazdego zlobu ? > ? Program PISu nie jest żadną tajemnicą. Gdybyś zadał sobie minimum trudu to dotarłbyś z pewnością do tego programu. Ale po co to robić. Lepiej powtarzać to co piszą i kłapią w "niezależne" media ... Program PISu to PRZYWRACANIE W POLSCE ELEMENTARNEJ SPRAWIEDLIWOŚCI . Po tym co tu zrobili łajdacy z SLD-PZPR trzeba naprawiać państwo. Ale do ciebie to nie dociera. Co powie wybiórcza szmata to dla ciebie jest to przykazanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:01 a to ciekawe :)))))) a to cfo mowili PRZED wyborami to co bylo ????? slogany !!! juz rozumiem czyli ja sie nie polapalem ze to byly bujdy :)) juz widzielismy kilka przykladow Prawa i Sprawiedliwosci Pisiorskiej od wyborow wiec dziekuje za taka zmiane na lepsze. polska bez przekretow ale tylko kiedy wszelkie zloby obsadzi jedna uczciwa katolicka partia hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kuc_szetladzki Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:01 mordzinas Program PISu to PRZYWRACANIE W POLSCE ELEMENTARNEJ SPRAWIEDLIWOŚCI . :))))))))))) a PiSdu sąd a sprawiedliwość i tak po naszej stronie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:40 mordzinas napisał: > Program PISu to PRZYWRACANIE W POLSCE ELEMENTARNEJ SPRAWIEDLIWOŚCI . > O, k... Ty to pewnie mlody jestes, ja natomiast juz to kiedys slyszalam... Boga sie nie boisz??????? zeby cytowac komuchow. I dajmy sobie wszystkim potem po g... tzn rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:58 planitnyk napisał: > Niestety to prawda i prawda jest co ktos powiedzial ze PiS wyszedl do gory dzie > ki sierotom po komunie a jesli mlodzi glosowali to wlasnie z takimi pogladami z > e IM SIE NALEZY jak kiedys. Jesli ktos wierzy ze pomysly PiSu.... no wlasnie JA > KIE??? bo co innego obiecywali a co innego calkiem probuja wprowadzac// > > Moze ktos wie jaki jest program PiS ???? oprocz dorwania sie do kazdego zlobu ? > ? > Ty plemnik zaczynasz wierzyć w to co mówisz to jest choroba idź się lecz na nogi bo głowie nic nie pomoże!!Czy tego nie widzisz co się dzieje za sprawą ala Liberałów?Wpadnij na prowincje i zobacz jak liberałowie,albo ci przedsiębiorcy,którzy płacą 3,oozł na godzine a jak sie nie podoba to wynocha bo na twoje miejsce czeka 4 innych.Od 15 lat nic nie zrobili dla kraju,tylko dla siebie.więc nie pierdziel o sierotach po komunie!!. Bo sierotą jest ten,który nie analizuje tego co się dzieje,i dzieki komu to mamy.Masz kłopoty z pamięcią idź do lekarza!!Ile afer ,niszczenie ludzkiej godnoiści!!Tusio i jego trzj wspaniali koledzy tego bronią!! Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:03 idz sie pomodl przy grobie Gierka czerwoncu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:38 Dobrze mowisz, swieta prawda... planitnyk napisał: > Niestety to prawda i prawda jest co ktos powiedzial ze PiS wyszedl do gory dzie > ki sierotom po komunie a jesli mlodzi glosowali to wlasnie z takimi pogladami z > e IM SIE NALEZY jak kiedys. Jesli ktos wierzy ze pomysly PiSu.... no wlasnie JA > KIE??? bo co innego obiecywali a co innego calkiem probuja wprowadzac// > > Moze ktos wie jaki jest program PiS ???? oprocz dorwania sie do kazdego zlobu ? > ? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:42 zwlaszcza partia ktora ma 13% REALNEGO SPOLECZNEGO POPARCIA Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas TUSK DLA WŁADZY GOTOWY JEST PODPALIĆ KRAJ 28.01.06, 18:43 To co dziś Tusk opowiadał o nieposłuszeństwie , o wyprowadzaniu ludzi na ulice świaczy , że stracił całkowicie poczucie rzeczywistości. Ten człowiek jest chory. Chory na władzę. Tusk bez władzy głupieje. Ludzie PO powinni coś zrobić z Tuskiem - bo ten człowiek gotowy jest wywołać niepokoje społeczne na polskich ulicach. TUSK jest politycznym awanturnikiem , którego działalność publiczna starza zagrożenie demokracji w Polsce. Trzeba powstrzymać zapędy tego frustrata. Polacy w wyborach wskazali wyraźnie kogo chcą u władzy. Powstrzymać Tuska. Dla władzy jest gotowy podpalić Polskę. Powstrzymać Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: TUSK DLA WŁADZY GOTOWY JEST PODPALIĆ KRAJ 28.01.06, 18:48 co czytales prase z 1981 roku ? - o Solidarnosci tak jedynie sluszna partai PISala Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: TUSK DLA WŁADZY GOTOWY JEST PODPALIĆ KRAJ 28.01.06, 20:05 Gdzie pisała ? W Trybunie Ludu ? Czy też gdzie indziej ?Bardzom ciekaw.. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Spoleczenstwo pojdzie za Ojcem Narodu !!! 28.01.06, 18:40 Dajmy odpor silom liberalnym ktore probuja nam zbudowac druga Irlandie albo hameryke. My wiemy ze tylko socjal doprowadzi do dobrobytu nasz WSPANIALY kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk PO podejrzane o spowodowanie zaglady dinozaurow. 28.01.06, 18:45 Naukowcy znalezli logo PO w kraterze wykonanym przez meteoryt na Jukatanie. Teoria ze to PO sprowadzil te meteoryt cofajac sie wczasie coraz bardziej prawdopodobna. Prawdopodobnie byl to sam ..TUSK ..... ktory jest czlowiekiem do zadan specjalnych tej partii i wykonywl w przeszlosci takie zlecenia jak chocby POTOP, Spalenie Sodomy i Gomory a takze byl zamieszany w Zabojstwo Abla. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas POWSTRZYMAĆ TUSKA!!! TO GROŹNY FRUSTRAT! 28.01.06, 18:54 TUSK dla władzy gotowy jest wyprowadzać ludzi na ulice. Tusk jest groźnym awanturnikiem , który dla władzy nie zawacha się podpalić kraju. Tusk i jego Platforma to "godny" następca łotrów i łajdaków z SLD- PZPR. Coraz częściej widać ,że PO i SLD-PZPR są coraz bliżej siebie. Powstrzymajmy łotrów i łajdaków , którzy co innego mówią a co innego robią. Powstrzymać chorego z nienawiści frustrata Tuska.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: POWSTRZYMAĆ TUSKA!!! TO GROŹNY FRUSTRAT! 28.01.06, 18:59 Przygania kocioł garkowi najwiekszy frustrat pisze tak o Tusku!! pukni sie w głowe ,rydzykowy pomiocie Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: POWSTRZYMAĆ TUSKA!!! TO GROŹNY FRUSTRAT! 28.01.06, 19:13 Powstrzymać raczej mordziniasa, tego zionącego nienawiścią pisuarowego fanatyka. To tacy jak on są zagrożeniem dla tego kraju, wszędzie widzą spiski i wrogów. Istny człowiek - wanna. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a Rokita własnoręcznie zabił ostatniego tura 28.01.06, 19:17 a Wanda się utopiła bo ją praprapradziadek Tuska uwiódł i zostawił Odpowiedz Link Zgłoś
jarecky.jarecky Ten czlowiek jest chory. A pielegniarki chetnie 28.01.06, 18:50 spisuja jego majaczenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 [...] 28.01.06, 18:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Znamy Was dobrze manipulanci... 28.01.06, 18:55 To mi się w PO po wyborach najbardziej podobało: "[...] Prezydent i Premier z PiS to teraz my musimy przywrócić równowagę". Brawo, wyborcy nic nie znaczą i trzeba wynik poprawić (zmanipulować w negocjacjach). Teraz z tym nieposłuszeństwem, to już panowie z PO przekroczyli daleko granice błazeństwa. Żałosne, można tylko spuścić zasłonę miłosierdzia. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk [...] 28.01.06, 19:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Znamy Was dobrze manipulanci... 28.01.06, 19:12 To nie kandydat - to wyznawca . Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:59 nawoływanie do bojkotu prezydenta, to jest anarchia, szturm na pałac ?, ogra- niczanie uprawnień prezydenta, jeszcze w gabiniecie cieni w piaskownicy PO braku je tylko prezydenta-cienia, ktoś chyba oszalał. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:10 To cytat z Lukaszenki ? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 20:03 maureen2 napisała: > nawoływanie do bojkotu prezydenta, to jest anarchia, szturm na pałac ?, ogra- > niczanie uprawnień prezydenta, jeszcze w gabiniecie cieni w piaskownicy PO brak uje tylko prezydenta-cienia, ktoś chyba oszalał. --------- Ktoś? Tusk, Rokita, Gronkowiec, Komorowski i Niesiołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:00 Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory a my wsadzimy cię szwabie do kryminału Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:08 Powoli belkot Bolka-Walesy zaczyna w porownaniu z belkotem Tuska WYSIADAC - to chyba ... w przedbiegach! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:09 Jepiej odrazu uruchomcie oswiecim . Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:12 No i fundujmy sobie w biednym kraju co 4 miesiace wybory. K.... dobrze ze dawno juz zwialam z tego pieknego miejsca na ziemi. I znowu bedziemy leczyc nowotwory u ludzi do 60 roku zycia. Za chwile i Ty bedziesz tak stary... Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 19:07 Toz to zamach stanu !!!!!! na jedyna prawowita wladze jasnie oswieconego krolestwa juz. NAwet mowienie o tym powinno byc karane smiercia. w ogole moienie krytyczne o PiS powinno byc karane smiercia. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 19:19 Przeczytałem twoje posty...i jestem pełen podziwu..cóż za kultura..cóż za polityczna przenikliwość...od razu wiadomo że musisz wyborcą Tuska ...i nie jesteś "moherowym" elektoratem...gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 19:26 juz bym sie chyba pocial gdybym byl moherowym elektoratem wiec dziekuje za komplement :))) w nienormalnym kraju trzeba pisac czasem radykalne teksty PiS pod przykrywka za to spokoju mataczy od samych wyborow i najwieksza prawde o PiS uslyszalem od...nie od Tuska tylko od Leppera niedawno hahhaah Chlop powiedzial to co widzi nie kazdy bo zmanipulowani debile ktorzy licza ze dostana wszyystko za darmo jak w PRL tego nie widza. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 19:42 Trudno było się spodziewać innej odpowiedzi..i to byłoby na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 19:52 "mataczy" a co to znaczy :-) Że ma swój własny plan i nie spowiada się z każdego swojego kroku przed PO ? Takie standarty mieliśmy właśnie w PRL - u. Mamy wolny demokratyczny kraj, a jeśli PO nie potrafi dorosnąć do dojrzałej polityki niech tam sobie wraca. Przynajmniej skończy się to publiczne biadolenie i notoryczne zadymy przegranych frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 19:57 No wlasnie moze wreszcie PiS skonczy biadolic i zacznie rzadzic bo chyba dotad zadna partia taK NIE BIADOLILA NA OPOZYCJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 20:25 W kraju nie ma rządu, premier i prezydent też magle zniknęli ? To katastrofa! Koniecznie trzeba ogłosić stan wyjątkowy, wojenny i klęski zywiołowej. A najlepiej od razu obwieścić Armageddon przez megafon Leppera. A potem wybrać PO żeby rządziła, bo PiS się nie nadaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 20:26 No na razie glownym zajeciem PiSu jest oczernianie PO i szykowanie sobie grntu pod wybory wiec sa a jakoby ich nie bylo wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: Planitnyk 28.01.06, 20:40 No i sra PIS na glowy elektoratu PO, juz widze jak oni na nich zaglosuja... planitnyk napisał: > No na razie glownym zajeciem PiSu jest oczernianie PO i szykowanie sobie grntu > pod wybory wiec sa a jakoby ich nie bylo wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 21:00 Mylisz się - PiS stworzył rząd najlepiej postrzegany przez Polaków od lat. I od 3 miesięcy rządzi i reformuje państwo. Już ci to pisałem :-) A za co bierze pieniądze podatnika PO - słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 21:13 REFORMUJE ???????/ to moze mowimy o INNYM panstwie :) chyba ze to co obiecywali kiedys teraz sie zmienilo. na razie ciagle idzie walka o stolki a reform nie widac (nawet na papierze juz nie mowie o realnym zyciu). czyli juz nie bedzie tanszego panstwa ?? :(( a taki liczylem, czyli bedzie jednak drukowanie pieniedzy albo zwiekszy sie ucisk na nas bo nie wyobrazam sobie skad wezma kase na swoje socjalne pomysly. To ze pisalem mi to dla mnie malo wazne. Liczy sie to co widze a widze NIC. I interesuje sie nieco tym wszystkim wiec sobie laze po roznych miejscach i szukam co tez zmieniono na razi i co ?? NIC NIC nie powstalo na razie co mialo powstac oprocz przechwtytwania wladzy. cos tam sie dzieje oczywiscie i rzad pracuje jasne. prowadza polityke jakas miedzynarodowa nawet co prawda hmmm na razie w watykanie glownie. Nie mowie ze wszystko potepiam bo czytam i staram sie znalezc cos pozytywnego. Przeciez ji zalezy na tym zeby cos pozytytwnego bylo nie uwazasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Wyprowadzic wojsko na ulice !!!!! 28.01.06, 20:00 O to właśnie chodzi Platformie, wściekłej po utracie medialnych wpływów :-) Dymić i przeszkadzać PiS'owi najdłużej jak się da. Powinni jeszcze pożyczyć megafon od Leppera i blokować sejmową mównicę. Do spółki z Begerową :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l [...] 28.01.06, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Polska dla polakow a nie LIBERALOW z piekla rodem 28.01.06, 19:14 Prowadz nas Hetmanie Najjasniejszy !!!!! i Ty kapelanie O Dyrektorze. moze nie wrocimy juz ale zniszczymy liberalno masonska holote !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Polska dla polakow a nie SOCJALISTÓW z PiS. 28.01.06, 19:35 Obrazasz Moich WODZOW ktorych blask jasniej nad wszystkimi Obywatelami NJAJASNIEJSZEJ RP. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Polska dla polakow a nie SOCJALISTÓW z PiS. 28.01.06, 19:44 Łżesz :-) W życiu bym nie obraził dwóch braci : Tuska i Rokity i ich siostry na uchodźstwie - Żelaznej Zyty. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Polska dla polakow a nie SOCJALISTÓW z PiS. 28.01.06, 19:54 Ja kieruje sie SWIATLEm jakie promieniuje od Kompanii BRACI no moze mala ta kompania ale becikowe weszlo i sie rozwinie w pelny stan osobowy a na razie mam jeszcze O Dyrektora ktry jest dla mnie wyrocznia . Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 [...] 28.01.06, 19:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: Polska dla polakow a nie LIBERALOW z piekla r 28.01.06, 19:49 Masz slusznosc Polonus, robta co chceta, i tak znowu swiat peknie ze smiechu- albo sie opluja, albo zrobia sobie kupe w sejmie, albo po 4 miesiacach w biednym kraju nowe wybory. Na taki luksus malo kogo, nawet Emiratow arabskich nie stac. polonus3 napisał: > Sprawa jest obecnie beznadziejna. Kiedy to polskie barachlo w Sejmie i w Polsce > robilo bajzel to Pilsudzki wzial i pozamykal ich w Berezie. Kiedy ta zydowska > Solidarnosc rozpoczela ten caly balagan a Jaruzelski wzial to za morde to do > dzis ma klopoty. Nikt juz nie bedzie robil porzadku w Polsce ani z zewnatrz ani > z wewnatrz po tych doswiadczeniach z rozbiorami, rzadami komuny i sami sie poto > picie > we wlasnych gownach. Wszyscy was omijaja duzym lukiem jak smierdzace gowno > macie przyklad z ta rura. Pies was wszystkich ..... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Polska dla polakow a nie LIBERALOW z piekla r 28.01.06, 19:53 Idż się lepiej pokiwaj...moze to pomoże "gołąbkowi pokoju"..polonusie trzeci A Polską interesować się nie musisz...tak jak Polacy mają w głębokim poważaniu nowe problemy twojej prawdziwej ojczyzny...niezgodne z "sondażami".....zresztą..jak w Polsce...ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 [...] 28.01.06, 19:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "r0b0l" 28.01.06, 19:26 r0b0l napisał: > bo masońska hołota plus żydostwo światowe i bezpaństwowcy z PO chcą rozbić i > rozprzedać Ojczyznę Naszą Umiłowaną i Katolicką. > Niebezpieczeństwo i Targowica nad nami wisi, zjednoczmy się i wygnajmy tych > wszystkich ubeków i komuchów - 20% społeczeństwa > żydów i wermacht - 20% społeczeństwa > cyklistów i cyklistki - 10% społeczeństwa > A nastanie porządek i wielka szczęśliwość bez bezrobocia i niszczycielstwa > obcych > Prowadź nas Panie Prezydencie, Panie Prezesie i Ojcze Rydzyku na bój śmiertelny > Za Ojczyznę, Kościół i Wartości Katolickie oraz Narodowe. > My Prawi Polacy chcemy mieć Naszą Własną Ojczyznę i nasze własne wszy. > Wara wrażym nacjom od Polski - Oto macie klasyczny przyklad aby zobaczyc jak wyglada "nawiedzony" belkot tych, ktorzy prezentuja "jedynie sluszna" droge. Nie mozna wyjsc z podziwu! - ale nie mozna tez pozwolic na wyjscie z siebie. Gratuluje krasomowstwa. - Hitler wysiada ... Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: do "r0b0l" 28.01.06, 19:34 wet3 napisal > > Prowadź nas Panie Prezydencie, Panie Prezesie i Ojcze Rydzyku na bój > śmiertelny > > Za Ojczyznę, Kościół i Wartości Katolickie oraz Narodowe. > > My Prawi Polacy chcemy mieć Naszą Własną Ojczyznę i nasze własne wszy. > > Wara wrażym nacjom od Polski > > - Oto macie klasyczny przyklad aby zobaczyc jak wyglada "nawiedzony" belkot > tych, ktorzy prezentuja "jedynie sluszna" droge. Nie mozna wyjsc z podziwu! - > ale nie mozna tez pozwolic na wyjscie z siebie. Gratuluje krasomowstwa. - > Hitler wysiada ... > Typowy okaz (post)kumunistycznego czlonka lewicowej agentury sowieckiej na Polske,obroncy czerwonych struktur mafijnego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l od: "r0b0l" 28.01.06, 19:43 a co? nie podoba się że się nawróciłem na wiarę katolicką??? właśnie sobie kupiłem u O. Rydzyka komplet dokumentów katolickich, jarmułkę sprzedałem a złe pieniądze otrzymywane od KGB i pedalskiej UE spaliłem w piecu. Niech żyje Partia i jej Wodzowie Naród z pisem piss na naród sieg kwajl Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: od: "r0b0l" 28.01.06, 19:55 Powinni sie cieszyc ze sie nawraca ohydny liberal i masono zyd. Ja tez zrozumialem swoj blad i skladam samokrytyke. Wiara w zgnile idealy zachodu oraz dobrobyt wprowadzany inna reka niz reka NAJJASNIEJ NAM panujacego (imienia jego niegodnym wymienic) zaciemnialy mi umysl. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l załóżmy włosienice i odmawiajmy różaniec 28.01.06, 20:38 a kiedyś nasze błędy zostaną nam wybaczone. A do tego czasu porzućmy co materialne i oddajmy nasze srebrniki na wyższe potrzeby: Świątynia Opaczności Bożej w budowie, O. Rydzyk potrzebuje na nową krowę marki maybach, becikowego premier sterowany radiem też z niczego nie wyczaruje. Dodrukowanie pieniędzy należy opóźnić dla dobra Ojczyzny więc oddawajmy wszystko niczym Szlachetni Ojcowie Salezjanie i OjcowiePaulini państwu Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: załóżmy włosienice i odmawiajmy różaniec 28.01.06, 20:49 Oddajmy. ja juz spakowalem wszystko do worka co mialem i wysylam do Torunia. Tam juz rozdziela komu trzeba :(( Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Tusk zdrajca polskiej racji stanu. 28.01.06, 19:19 Tuskowi blizej do Eryki Steibach,ktorej zapewnil pelne poparcie,takze do Merkel nie ma zadnych zastrzezen,mimo jej poparcia dla zadan ziomkow i nie zaprotestowal w zaden sposob na decyzje o budowie rury polnocnej. Chroni natomiast struktur mafijnych zbudowanych przez skorumpowanych do dna czerwonych bonzow i ludzi agentury sowieckiej w Polsce. Histeria przywodcow PO swiadczy o tym ,ze wiedza ,iz PIS jest bliski opublikowania gorzkiej prawdy o elitach wladzy lewakow i zwiazanych z nimi wspoltworcow okraglego stolu,gdzie ustalono zdradziecki podzial wplywow,ktory obowiazuje do dzisiaj,gdzie zaproponowano glosami ludzi solidarnosci zbrodniczego generala na prezydenta. Wplywowe media ;GAZETA i TVN24 matacza ,manipulujac opinia publiczna,ktora jednak sadzac po histerii liberalow nie daje sie nabierac i wystawi Tuskowi ,Rokicie & co - opiekunom mafii w Polsce odpowiedni rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Tusk zdrajca polskiej racji stanu. 28.01.06, 19:35 Oby wyborcy wystawili rachunek temu towarzystwu jak najprędzej.bo koń jaki jest kazdy widzi...najważniejszy resort gospodarczy to MSWiA..prawda panie Jasiu Marysiu ...samo A to za mało...pamiętamy,pamiętamy... Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 haha polska racja stanu - czyli PiSowy TKM 28.01.06, 19:37 puknij sie czolo pomiocie pisowy. pomijasz isttny kontekst stwierdzenia tuska zacznij od tego ze jesli prezydent naruszy konstytucje - bo co do tego zdania sa podzielone - to kaczy wodz pojdzie do trybunalu stanu Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: Tusk zdrajca polskiej racji stanu. 28.01.06, 19:52 to jest, Danz, jakas paranoja!!! U starych ludzi taka mania przesladowcza to parafrenia. Moze Ci Tusk wieczorek powietrze zatruwa ze Ci sie w glowce pomyrdalo??? Pomysl, moze... danz5 napisał: > Tuskowi blizej do Eryki Steibach,ktorej zapewnil pelne poparcie,takze do Merkel > > nie ma zadnych zastrzezen,mimo jej poparcia dla zadan ziomkow i nie > zaprotestowal w zaden sposob na decyzje o budowie rury polnocnej. > Chroni natomiast struktur mafijnych zbudowanych przez skorumpowanych do dna > czerwonych bonzow i ludzi agentury sowieckiej w Polsce. > Histeria przywodcow PO swiadczy o tym ,ze wiedza ,iz PIS jest bliski > opublikowania gorzkiej prawdy o elitach wladzy lewakow i zwiazanych z nimi > wspoltworcow okraglego stolu,gdzie ustalono zdradziecki podzial wplywow,ktory > obowiazuje do dzisiaj,gdzie zaproponowano glosami ludzi solidarnosci > zbrodniczego generala na prezydenta. > Wplywowe media ;GAZETA i TVN24 matacza ,manipulujac opinia publiczna,ktora > jednak sadzac po histerii liberalow nie daje sie nabierac i wystawi > Tuskowi ,Rokicie & co - opiekunom mafii w Polsce odpowiedni rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Tusk zdrajca polskiej racji stanu. 28.01.06, 20:30 zatrwozona napisała: > to jest, Danz, jakas paranoja!!! U starych ludzi taka mania przesladowcza to > parafrenia. Moze Ci Tusk wieczorek powietrze zatruwa ze Ci sie w glowce > pomyrdalo??? Pomysl, moze... > Ty nie jestes zatrwozona lecz nawiedzona propaganda michnikowego szmatlawca. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Tusk zdrajca polskiej racji stanu. 28.01.06, 20:37 No coz Nasz Dziennik i RM na Twoj stan psychiczny pewnie kojaco dzialaja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Tusk zdrajca polskiej racji stanu. 28.01.06, 20:41 planitnyk napisał: > No coz Nasz Dziennik i RM na Twoj stan psychiczny pewnie kojaco dzialaja :)) MICHNIKOWE PSY cos nerwowo skowycza,a bedzie jeszcze ciekawiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś