m15 uderz w stół,a nożyce się odezwą 01.02.06, 14:25 isa.stern napisała: > wypisz, wymaluj pasuje do PiS ;) dziękuję Ci Isa Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: uderz w stół,a nożyce się odezwą 01.02.06, 15:23 dla Ciebie wszystko Pączku Róży ;) m15 napisał: > isa.stern napisała: > > > wypisz, wymaluj pasuje do PiS ;) > dziękuję Ci Isa Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: uderz w stół,a nożyce się odezwą 01.02.06, 17:24 isa.stern napisała: > dla Ciebie wszystko Pączku Róży ;) > > m15 napisał: > > > isa.stern napisała: > > > > > wypisz, wymaluj pasuje do PiS ;) > > dziękuję Ci Isa :-)) zobacz wpis uu1 z 13:46... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: uderz w stół,a nożyce się odezwą 01.02.06, 18:07 sclavusie, liczyłam, że m15 da się nabrać, ale nie pomyślałam, że Ty również :DDD :P Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: uderz w stół,a nożyce się odezwą 01.02.06, 18:16 isa.stern napisała: > sclavusie, liczyłam, że m15 da się nabrać, ale nie pomyślałam, że Ty > również :DDD :P Sorry... nie dałem się nabrać... nie przypuściłem tylko, że wiesz z kim masz do czynienia... Ja sam już baaaardzo dawno temu mu radziłem, żeby zmienił nicka na "m16"... może wtedy byłby "lepiej strzelny" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: uderz w stół,a nożyce się odezwą 01.02.06, 18:31 czytał kilka jego postów na tym forum i zdążyłam się zorientować chociaż mnie i tak ulgowo potraktował a może na "mig"?! ten nick chyba też nieźle by do niego pasował Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 14:23 Żeby uzasadnić istnienie "pertyjnego RPO", Kochanowskiego, PiSiory zmieszają z błotem nie tylko prof. Łętowską... chyba samemu bogu by dokopali... gdyby zaszła taka potrzeba... n'est pas, panie Gosiewski ?? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 14:28 Witaj. Zobacz mój wpis o 13:46. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 17:23 uu1 napisała: > Witaj. Zobacz mój wpis o 13:46. :-))) Zapytałem trolla czy mu się defekacja udała... i stąd ten humorek... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 14:28 Do pięt nie sięgacie pani Łętowskiej chamy jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
jaha9 Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 14:29 Wyjątkowo obrzydliwa i prowokująca wypwiedż tego wiernego "potakiwacza" J.K. !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: PiS fałszuje historię PO 01.02.06, 14:35 Czy uważacie że historię PO można fałszować. Przecież duża część naszego społeczeństwa pamięta czasy Jaruzelskiego i póżniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 14:44 pan Gosiewski powinien zakończyć swoją karierę polityczną i to w miarę szybko, opóznianie decyzji może zakonczyć się upadkiem PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach ___________________________WŚCIEK LIZNA W KOSZERNEJ 01.02.06, 14:58 WŚCIEKLIZNA W KOSZERNEJ Odpowiedz Link Zgłoś
m15 noc dlugich noży II 01.02.06, 15:04 _a tusk z niesiołowskim i resztą "bandy czworga"pod osłoną nocy układa się z komuną jak dokonać zamachu stanu----------do końca świata będą nosić piętno zdrajców,tacy ludzie chcą polaków uczyć demokracji,zasad parlamentaryzmu ,wstyd i hańba Odpowiedz Link Zgłoś
j.martinez Po dniu krótkich nóżek musi przyjść coś dłuższego 01.02.06, 15:15 Obywatelkie nieposłuszeństwo może być pomylone z zamachem stanu tylko przez ludzi PiSu, którzy każdy sprzeciw traktują jak zdradę i jak zdradę, chcą karać. Dzięku Bogu jeszcze jest możliwość odsunięcia Kaczyńskich od władzy bez wychodzenia na ulicę: wystarczy w odpowiednim momencie pójść do lokalu wyborczego i oddać głos. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Po dniu krótkich nóżek musi przyjść coś dłużs 01.02.06, 15:37 j.martinez napisał: > Obywatelkie nieposłuszeństwo może być pomylone z zamachem stanu tylko przez > ludzi PiSu, którzy każdy sprzeciw traktują jak zdradę i jak zdradę, chcą karać. > > Dzięku Bogu jeszcze jest możliwość odsunięcia Kaczyńskich od władzy bez > wychodzenia na ulicę: wystarczy w odpowiednim momencie pójść do lokalu > wyborczego i oddać głos. tak właśnie działa demokracja,a apele tuska o rewolucję można mu w d... wsadzić ,właśnie zwolennicy panstwa prawa powinni to mu wytłumaczyć,lub wtłoczyć -wybór należy do was Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Specjalnie dla m15 i kolegow - dbajcie o siebie! 01.02.06, 16:02 Trzeba jesc! Niedozywienie moze powodowac zaburzenia osobowosci i sprzyja chorobom afektywnym. Jacek Kurski korzysta z tej strony, Wy takze sprobojcie! www.yourpurebredpuppy.com/health/bullterriers.html Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Specjalnie dla m15 i kolegow - dbajcie o sieb 01.02.06, 16:13 nocny.lot napisał: > Trzeba jesc! Niedozywienie moze powodowac zaburzenia osobowosci i sprzyja choro > bom > afektywnym. Jacek Kurski korzysta z tej strony, Wy takze sprobojcie! > www.yourpurebredpuppy.com/health/bullterriers.html dbamy ,dbamy-dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul7 Re: Po dniu krótkich nóżek musi przyjść coś dłużs 01.02.06, 16:27 Rewolucją będzie wrzucenie PiSowego gówna do klozetu historii, spuszczenie po nim wody i użycie odświeżacza powietrza. A stanie się to przy okazji wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Po dniu krótkich nóżek musi przyjść coś dłużs 01.02.06, 16:31 a wiesz jak ogromnie smirdzi jak g.... sprysksz dezodorantem tfuujjjj Odpowiedz Link Zgłoś
neoart opamietaj sie m15 01.02.06, 15:17 ta nienawiść ociekajaca z twych ust niegodna jest chcrzescijanina.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: opamietaj sie m15 01.02.06, 15:39 neoart napisał: > ta nienawiść ociekajaca z twych ust niegodna jest chcrzescijanina.... jaka nienawiść ,czy nie jest prawdą ,że wspólnie z niesiolowskim i innymi liczył głosy dokonując przewrotu Odpowiedz Link Zgłoś
neoart Re: opamietaj sie m15 01.02.06, 15:59 m15 napisał: > neoart napisał: > > > ta nienawiść ociekajaca z twych ust niegodna jest chcrzescijanina.... > jaka nienawiść ,czy nie jest prawdą ,że wspólnie z niesiolowskim i innymi > liczył głosy dokonując przewrotu chodzi mi o hasła i epitety.....wobec adwersarzy Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: opamietaj sie m15 01.02.06, 16:05 neoart napisał: > m15 napisał: > > > neoart napisał: > > > > > ta nienawiść ociekajaca z twych ust niegodna jest chcrzescijanina.. > .. > > jaka nienawiść ,czy nie jest prawdą ,że wspólnie z niesiolowskim i innymi > > > liczył głosy dokonując przewrotu > chodzi mi o hasła i epitety.....wobec adwersarzy odpłacam pięknym za nadobne -na dodatek bardzo wstrzemiężliwie,swoją drogą czy nazywanie lewakiem zwolennika lewackich poglądów jest naganne Odpowiedz Link Zgłoś
neoart Re: opamietaj sie m15 01.02.06, 16:24 nie każdy, kto oponuje przeciw obecnie rządzacym jest odrazu lewakiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: opamietaj sie m15 01.02.06, 16:34 jak nie ,wlasnie takie myslenie charakteryzuje katoprawice kto nie czarny to czerwony,zyd albo mason Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: noc dlugich noży II 01.02.06, 15:18 m15 napisał: > _a tusk z niesiołowskim i resztą "bandy czworga"pod osłoną nocy układa się z > komuną jak dokonać zamachu stanu----------do końca świata będą nosić piętno > zdrajców,tacy ludzie chcą polaków uczyć demokracji,zasad parlamentaryzmu ,wstyd > > i hańba i dokonaja jak bedzie taka potrzeba a hańba narodu wyjdzie przed pluton z zawiazanymi oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor Re: noc dlugich noży II 01.02.06, 15:38 A miałeś (miałaś) okazję obejrzeć premiera Olszewskiego w działaniu? Przepraszam, w braku działania? Pamiętam jego wystąpienie w Sejmie, gdy dramatycznym głosem zeznawał, że nie miał pojęcia obejmując urząd, w jakim stanie jest państwo. To wznoszenie i opadanie głosu. Pan Premier ustawicznie mylił Sejm z salą sądową. Nie wiedział, że został najęty do działania, a nie do wygłaszania dramatycznych mów. Pana Premiera należało usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: noc dlugich noży II 01.02.06, 15:40 tibnor napisał: > A miałeś (miałaś) okazję obejrzeć premiera Olszewskiego w działaniu? > Przepraszam, w braku działania? > Pamiętam jego wystąpienie w Sejmie, gdy dramatycznym głosem zeznawał, że nie > miał pojęcia obejmując urząd, w jakim stanie jest państwo. To wznoszenie i > opadanie głosu. > Pan Premier ustawicznie mylił Sejm z salą sądową. Nie wiedział, że został > najęty do działania, a nie do wygłaszania dramatycznych mów. Pana Premiera > należało usunąć. w tajnej zmowie,z komuchami Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor Jakby powiedział J. Kaczyński... 01.02.06, 15:43 po podpisaniu paktu z LPR-em i Samoobroną: "to co, że komuchami, gdy chwila tego wymaga" Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Zrealizowales juz kupon na telefoniczne zamowienie 01.02.06, 15:44 ... pizzy regeneracyjnej dla zasluzonych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: noc dlugich noży II 01.02.06, 16:44 m15 napisał: > _a tusk z niesiołowskim i resztą "bandy czworga"pod osłoną nocy układa się z > komuną jak dokonać zamachu stanu----------do końca świata będą nosić piętno > zdrajców,tacy ludzie chcą polaków uczyć demokracji,zasad parlamentaryzmu ,wstyd > > i hańba To samo mówili w poprzedniej kadencji o Leperze. Jak SLD przeprowadziło ustawę z pomocą Samoobrony to było haniebne, nieprawdopodobnie uwłaczające i skandaliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 15:14 Zamiast powagi i refleksji nad tragedią w kraju odbywa się cyrk z inicjatywy rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
opt PRAWDA JĄ OBRONI 01.02.06, 15:16 i znowu wyszło nieuctwo i zacietrzewienie. PiS-iorków. Im nawet w sejmie wypada łgać.Bo to taka filozofia życia: dzisiaj łgamy,a jutro leżymy pokotem i prosimy Boga o przebaczenie grzechów. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: PRAWDA JĄ OBRONI 01.02.06, 15:17 Marek Borowski uważa, że trzeba tolerować wszelkie mniejszości. Tolerancja dla mniejszości tak, ale nie dla wszystkich. Nie mam zamiaru, podobnie chyba jak cała lewica, tolerować takich mniejszości jak neofaszyści, rasiści, nacjonaliści, czy pedofile. Te mniejszości trzeba po prostu zwalczać i to skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: PRAWDA JĄ OBRONI 01.02.06, 15:34 Coś mi się wydaje,że mylisz przestępców z mniejszościami.Jak M. Borowski mówił o mniejszościach,to o mniejszościach i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Melduję wykonanie zadania - NO, NO, NO !!!! 01.02.06, 15:19 Czy następny meldunek brata Lecha do Jarosława będzie: Panie prezesie, zadanie wykonane - parlament rozwiązany! Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Melduję wykonanie zadania - NO, NO, NO !!!! 01.02.06, 15:25 nyyankee napisał: > Czy następny meldunek brata Lecha do Jarosława będzie: Panie prezesie, zadanie > wykonane - parlament rozwiązany! on by to już powiedział gdyby nie ostatnie wyniki badań opinii społ. teraz ma zagwozdke bo co bedzie jak wygra PO i ułozy się z lewicą pokazując figę Pi"SS"owi? Odpowiedz Link Zgłoś
kipasku Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 15:32 To się skończy To się uva musi skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 prawdę mówią ...pani rzecznik to jedna wielka lipa 01.02.06, 15:32 była ... i to za pieniądze z naszych podatków Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars KAZDYM SPOSOBEM TRZEBA ZWALCZAC PIS 01.02.06, 15:38 i przywrocic w kraju praworzadnosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 i przywrócić rządy ubeko-komuchów ? 01.02.06, 15:48 naród na to nie pójdzie ,już was zna ,już rozumie lewica laicka wyborczej już nie jest wyrocznią,unia-plajta,pd-plajta,po-plajta wsztstko co pochwalają pada ,gazeta pocałunki śmierci rozdaje ,tylko plastusie jeszcze tego nie widzą Odpowiedz Link Zgłoś
m15 dzieki- byłem na obiadku ,mam siłe by walczyć:) 01.02.06, 16:00 z lewicą laicką Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot To jeszcze raz - dobra rada!!! 01.02.06, 16:03 j.w. - dbaj o siebie!: www.yourpurebredpuppy.com/health/bullterriers.html Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: To jeszcze raz - dobra rada!!! 01.02.06, 16:07 nocny.lot napisał: > j.w. - dbaj o siebie!: > www.yourpurebredpuppy.com/health/bullterriers.html > > dzięki za dobre serce,postaram się odwdzięczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
bespowrotnie PIS jest gorsze od PZPR-u 01.02.06, 15:45 W szukaniu parszywych jedynie tylko słusznych interpretacji prawa... To co teraz Prezydent wymyślił znajdując interpretacje o rozwiązaniu sejmu z powodu budżetu jest takie same jak ta konfinskata mienia przestępczego.. w którym drukowało sie ulotki przeciw propagandzie. W fałszowaniu Historii też równe tylko PZPR-owi. Chwała tylko temu ze mamy wolne media. Wolne i godne polski. Mam tu na myśli TVN bo bynajmniej napewno nie TVP. Zeby pare dni po tragedii dziennikarka z przejeciem mówiła ze jestemyśmy na miesju "na bierząco informujemy" o wszystkim jakby to jeszcze coś się działo i można było jeszcze coś zmienić. A pare godzin po tragedii nie muc przerwać SuperHiper cudownej zabawy w audiotele przy wyborze piosenki Eurowizji. TVP na wieść o tragedii powiedziała "Załoba,zaduma ? Nie Poczekam teraz mi przeskadza bo się bawię w najlepsze. Jutro dobrze. Jutro za to dostane pochwały od rządu.." Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod rece opadaja, klawiatura zalamuje 01.02.06, 15:50 igrzyska zamiast chleba Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek631 Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:02 To straszne jak odrzuty z poprzedniego systemu braki w wiedzy nadrabiają chamstwem i populistycznym krzykiem. Teksty jak ze Sprawy dla reportera. Zasadą Pani Rzecznik Łętowskiej bylo twarde trzymanie się reguł praw, jakie by ono nie było. Chwała za to "Babie na świeczniku" Odpowiedz Link Zgłoś
demolca Łętowska była pierwszym polskim ombudsmanem 01.02.06, 16:03 Czyli kim? Może to jakiś brzydki wyraz? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Łętowska była pierwszym polskim ombudsmanem 01.02.06, 16:09 demolca napisał: > Czyli kim? Może to jakiś brzydki wyraz? nie -to taki ktoś co mysli ,że wszystkie rozumy pozjadal ,a na dodatek koniecznie musi przestrzegać poprawności politycznej ,taki co to pederastę musi nazywać gejem,komucha-socjalistą ,lewaka-centrystą itd. Odpowiedz Link Zgłoś
scoia Re: Łętowska była pierwszym polskim ombudsmanem 01.02.06, 16:16 m15 napisał: > demolca napisał: > > > Czyli kim? Może to jakiś brzydki wyraz? > nie -to taki ktoś co mysli ,że wszystkie rozumy pozjadal ,a na dodatek > koniecznie musi przestrzegać poprawności politycznej ,taki co to pederastę musi > > nazywać gejem,komucha-socjalistą ,lewaka-centrystą itd. ombudsman - pełnomocnik, mandatariusz ludności; rzecznik praw obywatelskich <ang., od szw. ombud przedstawiciel prawny> [www.pwn.pl] i pewnie faszyste nazwie faszysta Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod "www.wikipedia. pl", z pewnoscia polski jezyk za 01.02.06, 16:18 500 lat stanie sie jezykiem miedzynarodowym jak np.angielski,hiszpanski, niemiecki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jerber Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:17 Pani Profesor Ewa Łętowska jako pierwszy Rzecznik Praw Obywatelskich, pokazała klasę PRAWDZIWEGO PRAWNIKA. Nie uwikłała się w żadne układy. Nieraz w rozmowach ze znajomymi mówiłem, że byłaby wspaniałym kandydatem na PREZYDENTA RP. Niestety, w wyborach "startują" i ZWYCIĘŻAJĄ ludzie mający tylko pełne usta frazesów i kłamstw. Tak jak napisała niedawno Pani Prof. Barbara Skarga - inteligencja gdzieś się schowała jakby wystraszona tym zgiełkiem. Z trybuny sejmowej zabierają głos ludzie pokroju p. Gosiewskiego, który wygłasza BEZPODSTAWNE zarzuty w stosunku do Pani Prof. Ewy Łętowskiej. Jestem ciekawy czy "sternicy" PiS zdobędą się na PRZEPROSZENIE Pani Profesor za "wystąpienie" Gosiewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul7 Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:20 PiSuarowa swołocz to ma do siebie m. in. , że nie zwykła przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Dzisiaj: Rzecznik Praw PiS! tak lepiej! 01.02.06, 16:19 Bracia sa zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Dzisiaj: Rzecznik Praw PiS! tak lepiej! 01.02.06, 16:22 brokowisko napisał: > Bracia sa zadowoleni! i my też Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:22 Pan Prezes IV RP Jarosław Kaczyński mistrzowsko przeprowadził operację „Scalenie przez zastraszenie”. Najpierw polecił marszałkowi Sejmu Jurkowi opóźnić pracę przy ustawie budżetowej, co groziło przedterminowymi wyborami, na których stracić mogli najbardziej posłowie z LPR, Samoobrony i PO. Reakcją była „banda pięciorga”, czyli zjednoczona antypisowska opozycja – od LPR po SLD. Zaraz potem Pan Prezes IV RP umówił się na randki z PO i Samoobroną. Platformersów raz jeszcze wydupczył, a Leppera pogłaskał obietnicą posady wicepremiera. Krnąbrną, ambitną LPR zamienił na pokorne PSL. Powstała, przynajmniej na razie, koalicja PiS + Samoobrona + PSL. Tańsza dla Pana Prezesa, bo PSL i Samoobrona dostaną mniej posad, niż chcieli platformersi. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:24 Zredukowany przez PiS do roli „wiceprzewodniczącego z Krakowa” Jan Rokita załkał, że państwo Kaczyńscy znowu oszukali platformersów. W odpowiedzi PO ponownie sformowała swój gabinet cieni, ale kto by się przejmował cieniami, które dają się dupczyć. Prezydent IV RP Lech Aleksander Kaczyński milczał, bo takie zadanie powierzył mu Pan Prezes IV RP Jarosław Kaczyński. Premier Kazimierz Krzywousty Marcinkiewicz zgodnie ze zleconymi zadaniami Pana Prezesa IV RP słał uśmiechy do liderów platformersów. Wyglądały krzywo. Wicepremierem u Krzywoustego ma zostać charyzmatyczny przywódca Samoobrony pan marszałek Andrzej Lepper. Lider partii postubeckiej i esbeckiej, jak ją niedawno określił Pan Prezes IV RP. Będzie się pięknie komponował z wicepremier Zytą Gilowską, babą pyskatą, wspaniale dbającą o politykę prorodzinną. Dopełnieniem jest Ludwik Dorn, dziecko komunisty, kominternowca Dornbauma, opromieniony realizowaniem polityki antyrodzinnej z seksualną rekordzistką świata oraz groźbami zmilitaryzowania niepokornej służby zdrowia. Sam Ludwik Dorn w wojsku nigdy nie służył. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:24 Trwa kampania wyborcza PiS. Ogłoszono, pod publiczkę, utworzenie Centralnego Biura Antykorupcyjnego, czyli nowej policji. Przyszły szef CBA, dawny aktywista Lagi Republikańskiej Mariusz Kamiński, pogroził biznesmenom Kulczykowi, Gudzowatemu i Krauzemu, aby nie zatrudniali byłych polityków. Szkopuł w tym, że pan Krauze zatrudnił jakiś czas temu pana Wiesława Walendziaka, kolegę premiera Krzywoustego, byłego lidera pampersów. Czy Walendziak i Krauze będą pierwszymi klientami CBA?Świadkiem w procesie beatyfikacyjnym J.P. 2 będzie generał Wojciech Jaruzelski. Pisuarom szczęki opadły, bo jak tu teraz ujadać na kogoś, kto współdecyduje o świętości Idola? Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len PiS nie tylko falszuje historie. PiS falszuje... 01.02.06, 16:30 takze RZECZYWISTOSC swoimi klamstwami. Codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: PiS nie tylko falszuje historie. PiS falszuje 01.02.06, 16:31 Jarosław Kaczyński zapowiedział w wywiadzie udzielonym Michałowi Karnowskiemu i Piotrowi Zarembie, że najpierw zmieni Krajową Radę Radiofonii i Telewizji, a potem dogłębnie TVP. Tak, aby nie było przechyłów politycznych w jedną stronę. Pada pytanie: PiS był niezadowolony z relacjonowania kampanii wyborczej. Będziecie szukali odwetu na dziennikarzach? Prezes Jarosław odpowiada rozbrajająco: Ani mi to w głowie. Nawet łobuz, który nakręcił „Dramat w trzech aktach”, pracuje podobno nadal w telewizji. Dziwi mnie to, ale nie będę się tym interesował. Natomiast uważam, że ludzie, którzy nie potrafią ukryć swoich politycznych sympatii, do publicznych mediów się nie nadają. I już wiadomo, że ów „łobuz” przestanie pracować. Przy robocie zostanie za to Janek Pospieszalski, który co prawda „nie potrafi ukryć swoich politycznych sympatii”, ale ma je słuszne. Propisowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:31 Kaczyński = Gomółka IV RP = PRL II A Gosiewski wypisz wymaluj Szydlok Odpowiedz Link Zgłoś
mike382 Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:44 Skoro prof. Łętowska była "rzecznikiem władzy" to jak nazwać kogoś takiego pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kryże . w końcu miał dobry przykład do naśladowania pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kryże Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:45 Właśnie przeczytałem, że PiS planuje sfinansować dokończenie budowy Świątyni Opatrzności Bożej z budżetu! To jest jakiś skandal! Niech Kościół sam sobie sfinansuje tę budowę z kasy, którą pobrał z tytułu dopłat z UE, jak wiadomo jest to gigantyczna kasa i na pewno by wystarczyło, a i sporo jeszcze zostało... PiS będzie „majstrowało” przy ustawie o stosunkach państwo–Kościół, chyba nie ma już wątpliwości, jakim krajem staje się Polska? Poseł Jasiński z PiS stwierdził, że skoro Polskę stać na budowę stadionów na ME 2012, to stać nas również na dokończenie budowy świątyni; powiedział, że w Polsce więcej ludzi chodzi do kościołów niż na stadiony... może i tak, ale kościołów u nas jest pełno, za dużo nawet, a stadionów z prawdziwego zdarzenia jakoś nie widać i nie zanosi się, że to się zmieni. PiS po prostu okłamało wyborców, że zbuduje stadiony. Tego pewnie władza się boi, że jakby były u nas stadiony takie jak wszędzie w Europie, to ludzie chodziliby tam, a nie na msze... Cóż, Polacy sami sobie wybrali taki rząd. Jest źle, a będzie tylko gorzej... Ta świątynia to zaledwie początek. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 16:50 img455.imageshack.us/my.php?image=lol8hv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
comtour Re: W obronie rzecznik Łętowskiej 01.02.06, 17:04 Ręce precz od Pani Profesor Łętowskiej!!! Pseudo prawnik pan Pawian ala Szympans postradał już zmysły dokumentnie Odpowiedz Link Zgłoś