tynka548 13.04.08, 11:56 Poradzcie mi cos pzeciw łupieżowego, skutecznego i w rozsąsdnej enie z skąd to paskudztwo sie bierze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: łupież 13.04.08, 14:52 mi zawsze pomaga szampon Fructis przeciwłupieżowy 2 w 1. O wiele skuteczniejszy od drogich szamponów, które są do nabycia tylko w aptekach - te nie działały w ogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: łupież 13.04.08, 16:22 Mam Nizoral dwa w jednym i nie zgodzę się niestety z koleżanką. Nie pomaga :-( chociaż włosy wydają się dłużej świeższe. Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: łupież 13.04.08, 16:23 Tfu, oczywiście chodzi o Fructis dwa w jednym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martwoj Re: łupież 13.04.08, 20:41 mi pomógł dove przeciwłupieżowy.Świetnie nawilża skórę głowy Odpowiedz Link Zgłoś
molly1 Re: łupież 16.04.08, 12:09 ja też borykałam się z tym problemem i pomógł mi selsun blue, można go dostc w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
lookbill Re: łupież 16.04.08, 12:18 Nizoral, Nizoxin- jak dla mnie rewelacyjne i stosuję je od czasu do czasu. Są drogie, ale można je kupić w saszetkach do jednorazowego umycia. Na co dzień używam szamponu Clear i uważam, że jest niezwykle skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais Re: łupież 16.04.08, 14:51 Z mojego doswiadczenia wynika, ze musisz probowac i probowac co na ciebie zadziala. Mi nie pomagaly produkty polkowe (loreale itp) tylko z apteki np. la roche szampon na lupiez suchy. Odroznij tez lupiez suchy i tlusty i kup odpowiedni szmpon. Odpowiedz Link Zgłoś
natka1983 Re: łupież 16.04.08, 15:03 Polecam Fryctis 2 w 1 (antyrecydywista czy jakoś tak :) Mnie pomógł od razu. I nawet teraz moge myć głowę co drugi dzień, co wcześniej było nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
ajona Re: łupież 17.04.08, 12:25 Ja załatwiłam sobie skórę głowy szamponem Glisskur. Nigdy nie miałam łupieżu, a po nim musiałam się wybrać do dermatologa. Metodą prób i błędów pomógł mi Cerkosol 10. Zastosowałam go 3 razy i od 2 lat nie wiem co to łupież. Do nabycia w aptece, kosztuje ok.14 złotych za 75ml. Smarujesz tym głowę 30 minut przed myciem, ja czekałam z myciem troche dłużej. Jest dosyć tłusty, ale bez problemu zmyjesz go każdym szamponem. Odpowiedz Link Zgłoś