Dodaj do ulubionych

Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na Ja...

02.02.06, 12:21
jakby ktos miał watpliwości to mówię że stolicą duchową Polski jest
Częstochowa a nie Łagiewniki czy nawet Toruń
Obserwuj wątek
    • alkud wzruszający, piękny gest... 02.02.06, 12:24
      :)

j/w

religiapokoju.blox.pl/
      • block-buster Re: wzruszający, piękny gest... 02.02.06, 12:28
        To teraz matka Jezusa bedzie budowac 3 miliony mieszkan-panie chory Marek Jurek...
        • obalmykaczyzm SEJMOWE DEWOTY - DO ROBOTY! Modlic sie, qu..., 02.02.06, 12:44
          we wlasnym czasie, nie wtedy kiedy wam oplacam prace w Parlamencie.
        • mangold Re: wzruszający, piękny gest... 02.02.06, 12:48
          block-buster napisał:

> To teraz matka Jezusa bedzie budowac 3 miliony mieszkan-panie chory Marek Jurek
          > ...

kobieta ma siedzieć w kuchni i wychowywać dzieci a nie latać z kielnią !! Swoja
          drogą to Maryja jakoś mało prorodzinna była...załapałaby się tylko na jedno
          becikowe...:P
          • critic Prorodzinność NMP 02.02.06, 13:44
            "Swoja drogą to Maryja jakoś mało prorodzinna była...załapałaby się tylko na
            jedno becikowe". Była prorodzinna - Biblia wyraźnie wspomina o rodzeństwie
            Jezusa. Tylko ich istnienie psułoby Kościołowi koncepcję "Maryi zawsze dziewicy".
    • mangold Do roboty...od modłów jest Rydzyk !!!! 02.02.06, 12:44

• rapit79 Re: Do roboty...od modłów jest Rydzyk !!!! 02.02.06, 13:11
        ... a nie odwrotnie? :>
        • block-buster Re: Do roboty...od modłów jest Rydzyk !!!! 02.02.06, 13:15
          Jedyny taki zalosny kraj na swiecie.Ze wszystko chce osiagnac na kolanch.Modlami do gipsowych figurek i
          obrazow.
    • bobo56 pokazowka prawicy 02.02.06, 12:46
      <ale czy oni wiedza zaczym oni tam chodza,bo jak narazie to niewidac efektow
      tych wycieczek ani do czestochowy ani do torunia>
    • mangold Modlitwa parlamentarzysty:..... 02.02.06, 12:47
      Panie Boże spraw żebym mógł jeszcze 4 lata tu posiedzieć, a jak juz przyjda
      wcześniejsze wybory to ci porąbani wyborcy niech oleją moich wrogów a mnie
      wybiorą. Wiesz Boże, że mam kredyt do spłacenia i żona juz się przyzwyczaiła,
      że może brylować u mnie na wsi AMEN
    • mhensler Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 13:05
      Biada nam. Setka darmozjadów, intryganci pod przewodnictwem "masona" Opus Dei,
      po łaski? Z prośbami o wstawiennictwo? Żeby dlabli wzięli platformersów? Z
      modlitwą proszalną? Żeby chociaż modlili się o rozumy, ale o nędzę moherowego
      narodu? Co za kretyński kraj z nikczemną moralnością, z dwulicowymi
      politykierami, niedouczonymi "autorytetami"... Pan z nimi!
    • zyks A, to tym Lepper jest dziś zajęty w Częstochowie : 02.02.06, 13:33
      W czasie mszy w Kaplicy Cudownego Obrazu celebrowanej przez biskupa Jana Wątrobę
      z Częstochowy parlamentarzyści złożyli akt zawierzenia Matce Boskiej Królowej
      Polski.
      ---------------------------------------------
      A jutro lub wponiedziałek dodatkowo złoży akt zawierzenia Kaczorowi ...
    • dzakarta Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 14:08
      Pozbawić ich diety poselskiej za ten czas!
      • jatubylam Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 14:55
        Nie martwcie sie. Niedlugo beda sie zbierac w Swiatyni Opatrznosci Boskiej.
        Wszak ma tam powstac Sanktuarium Duchowego Dziedzictwa Narodowego.
        Kopia Swietego Obrazu raczej sie nie zadowola.
        Wyrwa Jasnej Gorze wszystko co sie da wlaczenie ze zbiormai Skarbca i
        jasnogorska biblioteka.
    • smentuff Chyba lepiej, że nie do Moherowa. 02.02.06, 15:47
    • venus99 Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 15:51
      a gdzie reszta?leniła się?najwyższa pora nieobecnym na codziennej modlitwie
      potrącać z diety poselskiej.
    • olbin6 Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 16:04
      Hipokryci,faryzeusze,mali,zakłamani ludkowie!Obłudnicy1Dzisiaj wszystkie stacje
      TV pokażą posłów-osłów modlących się na kolanach!!!A od jutra normalka.Bez
      kamer, po nocach zmiany ustaw, kupczenie stanowiskami,"interpretacja"
      Konstytucji, "interpretacja" Regulaminu Sejmu, "pan kłamie,panie pośle" itd.
      Jedyna pociecha w tym,że skoro są wierzący i grzeszą to Bóg ich ukarze piekłem.

'interpretacja
      • mundo.v Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 19:13
        W czasie pielgrzymki czestochowianie i mieszkancy regionu powinni rozliczyc
        tych PIE ....lgrzymow z rabunku pieniedzy przeznaczonych na rozbudowe
        infrastruktury drogowej.
        Powinni pielgrzymowac nie sluzbowymi autami, a na KOLANACH przez cala dlugosc
        ALEJI.
        Moze faktycznie takie pie...lgrzymki powinny byc specjalnie traktowane przez
        mieszkancow Cz-wy.
        To wlasnie ta banda produkuje zwiekszajaca sie liczbe antyklerykalow.
        Zgnile jaja przydalyby sie...
    • 3gr Niech sie wezma do pracy, OBIBOKI! 03.02.06, 16:11
      czary mary, abdakadabra, a pieniadze za obijanie leca. Oni nie wiedza po co
      zostali wybrani. Niech wstapia do zakonu i zostana na Jasnej Gorze do smierci.
      Banda obibokow!
    • henryk.log Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 04.02.06, 12:33
      ksiaze.ciemnogrodu napisał:

zostałem radnym
      oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55
      gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych
      miałem największe poparcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka