ksiaze.ciemnogrodu 02.02.06, 12:21 jakby ktos miał watpliwości to mówię że stolicą duchową Polski jest Częstochowa a nie Łagiewniki czy nawet Toruń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
block-buster Re: wzruszający, piękny gest... 02.02.06, 12:28 To teraz matka Jezusa bedzie budowac 3 miliony mieszkan-panie chory Marek Jurek... Odpowiedz Link Zgłoś
obalmykaczyzm SEJMOWE DEWOTY - DO ROBOTY! Modlic sie, qu..., 02.02.06, 12:44 we wlasnym czasie, nie wtedy kiedy wam oplacam prace w Parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: wzruszający, piękny gest... 02.02.06, 12:48 block-buster napisał: > To teraz matka Jezusa bedzie budowac 3 miliony mieszkan-panie chory Marek Jurek > ... kobieta ma siedzieć w kuchni i wychowywać dzieci a nie latać z kielnią !! Swoja drogą to Maryja jakoś mało prorodzinna była...załapałaby się tylko na jedno becikowe...:P Odpowiedz Link Zgłoś
critic Prorodzinność NMP 02.02.06, 13:44 "Swoja drogą to Maryja jakoś mało prorodzinna była...załapałaby się tylko na jedno becikowe". Była prorodzinna - Biblia wyraźnie wspomina o rodzeństwie Jezusa. Tylko ich istnienie psułoby Kościołowi koncepcję "Maryi zawsze dziewicy". Odpowiedz Link Zgłoś
rapit79 Re: Do roboty...od modłów jest Rydzyk !!!! 02.02.06, 13:11 ... a nie odwrotnie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Re: Do roboty...od modłów jest Rydzyk !!!! 02.02.06, 13:15 Jedyny taki zalosny kraj na swiecie.Ze wszystko chce osiagnac na kolanch.Modlami do gipsowych figurek i obrazow. Odpowiedz Link Zgłoś
bobo56 pokazowka prawicy 02.02.06, 12:46 <ale czy oni wiedza zaczym oni tam chodza,bo jak narazie to niewidac efektow tych wycieczek ani do czestochowy ani do torunia> Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Modlitwa parlamentarzysty:..... 02.02.06, 12:47 Panie Boże spraw żebym mógł jeszcze 4 lata tu posiedzieć, a jak juz przyjda wcześniejsze wybory to ci porąbani wyborcy niech oleją moich wrogów a mnie wybiorą. Wiesz Boże, że mam kredyt do spłacenia i żona juz się przyzwyczaiła, że może brylować u mnie na wsi AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
mhensler Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 13:05 Biada nam. Setka darmozjadów, intryganci pod przewodnictwem "masona" Opus Dei, po łaski? Z prośbami o wstawiennictwo? Żeby dlabli wzięli platformersów? Z modlitwą proszalną? Żeby chociaż modlili się o rozumy, ale o nędzę moherowego narodu? Co za kretyński kraj z nikczemną moralnością, z dwulicowymi politykierami, niedouczonymi "autorytetami"... Pan z nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks A, to tym Lepper jest dziś zajęty w Częstochowie : 02.02.06, 13:33 W czasie mszy w Kaplicy Cudownego Obrazu celebrowanej przez biskupa Jana Wątrobę z Częstochowy parlamentarzyści złożyli akt zawierzenia Matce Boskiej Królowej Polski. --------------------------------------------- A jutro lub wponiedziałek dodatkowo złoży akt zawierzenia Kaczorowi ... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 14:08 Pozbawić ich diety poselskiej za ten czas! Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 14:55 Nie martwcie sie. Niedlugo beda sie zbierac w Swiatyni Opatrznosci Boskiej. Wszak ma tam powstac Sanktuarium Duchowego Dziedzictwa Narodowego. Kopia Swietego Obrazu raczej sie nie zadowola. Wyrwa Jasnej Gorze wszystko co sie da wlaczenie ze zbiormai Skarbca i jasnogorska biblioteka. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 15:51 a gdzie reszta?leniła się?najwyższa pora nieobecnym na codziennej modlitwie potrącać z diety poselskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
olbin6 Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 16:04 Hipokryci,faryzeusze,mali,zakłamani ludkowie!Obłudnicy1Dzisiaj wszystkie stacje TV pokażą posłów-osłów modlących się na kolanach!!!A od jutra normalka.Bez kamer, po nocach zmiany ustaw, kupczenie stanowiskami,"interpretacja" Konstytucji, "interpretacja" Regulaminu Sejmu, "pan kłamie,panie pośle" itd. Jedyna pociecha w tym,że skoro są wierzący i grzeszą to Bóg ich ukarze piekłem. 'interpretacja Odpowiedz Link Zgłoś
mundo.v Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 02.02.06, 19:13 W czasie pielgrzymki czestochowianie i mieszkancy regionu powinni rozliczyc tych PIE ....lgrzymow z rabunku pieniedzy przeznaczonych na rozbudowe infrastruktury drogowej. Powinni pielgrzymowac nie sluzbowymi autami, a na KOLANACH przez cala dlugosc ALEJI. Moze faktycznie takie pie...lgrzymki powinny byc specjalnie traktowane przez mieszkancow Cz-wy. To wlasnie ta banda produkuje zwiekszajaca sie liczbe antyklerykalow. Zgnile jaja przydalyby sie... Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Niech sie wezma do pracy, OBIBOKI! 03.02.06, 16:11 czary mary, abdakadabra, a pieniadze za obijanie leca. Oni nie wiedza po co zostali wybrani. Niech wstapia do zakonu i zostana na Jasnej Gorze do smierci. Banda obibokow! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ponad 100 parlamentarzystów z pielgrzymką na 04.02.06, 12:33 ksiaze.ciemnogrodu napisał: zostałem radnym oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie Odpowiedz Link Zgłoś