premier_pacynka Moze niech PISS rzadzi sluchaczami RM,TV Trwam 05.02.06, 13:06 Naszego dziennika,mieszkancami PGR-ow, tj.swoimi wyborcami a innych niech zostawia w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Już teraz rządzą tylko Pisiorkowem 05.02.06, 13:27 Bo reszta ma ich w głębokim poważaniu Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Moze niech PISS rzadzi sluchaczami RM,TV Trwa 05.02.06, 14:17 premier_pacynka napisał: > Naszego dziennika,mieszkancami PGR-ow, tj.swoimi wyborcami a innych niech > zostawia w spokoju. To jest całkiem dobry pomysł :))) Najlepiej na jakiejś wyspie, byle daleko... :))) A może Białoruś udzieli im azylu? Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:10 No to stało się to, co przewidywałam. Aureolki działaczy PiSu skutecznie odcięły im dopływ krwi do mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:21 A kto to widział, żeby w cywilizowanym, demokratycznym państwie karać media??!! PiSsowi to już odbija na maksa!! Widać, że Kaczyńscy tkwią swoją mentalnością głęboko w komunizmie!! Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 15:57 Mysle, ze bardziej w socjalizmie....Narodowym socjalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:27 Celowa robota. Tak miało być, nie inaczej. Wpuścić tylko wybrańców, a resztę potem przepraszać. A czy się dadzą przeprosić, czy nie... A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:29 No to na czubkach butów z Sejmu ich wyprowadzimy... Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:31 Co sę dziwić takiemu zachowaniu. Duża Kaczka nie ma baby i mu sperma do pustego łba uderza Odpowiedz Link Zgłoś
sanoy Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:33 Szefowie PiS -u wychowali sie na wzorach komunistycznych - sądzą że ich "racja" jest ważniejsza od praw innych Polaków i że mają prawo podporządkować sobie wszystko w tym kraju. Pewnie to oznacza 4 lata użerania się z tymi specjalistami od becikowego i kontroli mediów. Chyba że przegną tak że trzeba będzie ich wysiudać przed końcem kadencji! Odpowiedz Link Zgłoś
astrotaurus Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:36 Łatwiej jest, niewątpliwie, być małym, pyskatym gnojkiem, zachłyśniętym sobą, niż mężem stanu. A mnie ciekawi bardzo, ale to bardzo opinia najwyższego urzędnika kraju. Przejrzałem kilka gazet, kilka portali internetowych, posłuchałem kilku rozgłośni radiowych i nigdzie nie znalazłem wypowiedzi Prezydenta Rzeczypospolitej na tak gorący, ważny i poruszający temat, dotykający samego sedna funkcjonowania demokracji. Może szef partii zabronił mu otwierać dziób? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:38 Tyle ile słychać z jarusiowego dzióbka wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
raczej Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:37 Młody Adam jest kontynuatorem najgorszych wzorców pampersów Walendziaka... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:40 Ale jak gładko wyjaśnia i komentuje... I nawet się nie zająknie, gdy łże jak... (tylko nie obrażać psów!) Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:40 Ten zakłamany facet myśli, że jak użyje wykrętów to stanie się wiarygodny. Już dawno wiadomo, że w stosunku do niektórych prominentnych PiS-owców jak nic pasują określenia z Folwarku zwierzęcego Orwela - kłamstwo jet prawdą, a prawda jest kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 15:02 powinien najwyraźniej w tym wzgledzie brać przykład z magistra wszystkich UB- ków pana rezydenta Stolzmana vel Kwaśniewskiego który tak jaśniał blaskiem prawdy ze musiał zakłądać okulary słoneczne nawet stając przed lustrem. Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 15:53 kolejny, ktory kazdego przeciwnika PISu nazywa UBekiem? Zalosna taktyka. Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:41 Zastanawiam się też jak wyborcy mogli uwierzyć, że kaczka jest w stanie cokolwiek zbudować. Skoro nawet nie zbudował sobie rodziny i całe życie mieszka u mamusi. Kaczka - mamisynka, kaczka - zawsze dziewica Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 13:48 Rydzyk ich pouczył jak głosować mają... Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 20:01 qbel2 napisał: > Zastanawiam się też jak wyborcy mogli uwierzyć, że kaczka jest w stanie > cokolwiek zbudować. Skoro nawet nie zbudował sobie rodziny i całe życie mieszka > u mamusi. Kaczka - mamisynka, kaczka - zawsze dziewica Przecież kaczka j. jest "z branży", tylko ukrytka. Ja chodzę na parady gejowskie i popieram marsze "Nigdy więcej", on mnie podgląda przez lornetkę i się niezdrowo podnieca, a chce mnie wysłać do koncentraka, bo ma nadzieję, że zostanie tam "kapo" i będę mu dawał d... za zgniłą brukiew. Niedoczekanie jego! Nawet gdybym chciał, to i tak by nie sięgnął. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalek.bilsuczki Pe i eS dzieli się na starych sztywniaków i 05.02.06, 13:42 młodszych, socjotechnicznie nastawionych eurosympatyków. chyba lepiej jest mieć garść euro w kieszeni niż harmonię brudnych, pomiętych rubli lub denarów? Odpowiedz Link Zgłoś
gurak Re:Moherowe państewko w woj. Totuńskim 05.02.06, 13:48 Jdealne miejsce do sprawowania władzy absolutnej przez kaczyńskich rydzyka nad bandą niedouczonych moherów. Monopol na media powinien należeć wyłącznie dla radia i telewizji największego z redemptorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czy to tam właśnie leży Pisiorkowo? 05.02.06, 14:03 Może głupio pytam, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk KRASNE POLICZUNIE, WIŚNIOWE USTECZKA... 05.02.06, 13:46 śliczna ta Adasiunio... śliczna z niego chlopiec... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl PiS: nasze zachowanie skandaliczne - mediów niefor 05.02.06, 13:48 Ja tez uważam, że zachowanie Wielkiej Trójcy w trakcie zbliżenia i po podpisaniu paktu stabilizacyjnego było skandaliczne a mediów niefortunne. Jeden z jej uczestników, były sekretarz organizacji partyjnej w PGR K…ki, w 4 godz. później w programie „Co z tą Polską” realizując wytyczne paktu [?] przepytywał widzów czy byli w Częstochowie i oświadczył, że do komunii można przystępować 4 miesiące po spowiedzi czyli tak jak on to czyni. Czy różnica czasowa jest zgodna z „regulaminem” lub z przyjętymi normami. Czy w III R.P. jest szansa przeżycia tak długiego okresu bez grzechu? Czy dopiero będzie to możliwe w IV R.P. Redaktor Lis nie wyjaśnił tej sprawy do końca, radio Maryja też nie chcą mi nic powiedzieć czy jest to ulga Ojca Tadeusza? Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: PiS: nasze zachowanie skandaliczne - mediów n 05.02.06, 20:04 jasiek.pl napisał: > Ja tez uważam, że zachowanie Wielkiej Trójcy w trakcie zbliżenia i po > podpisaniu paktu stabilizacyjnego było skandaliczne a mediów niefortunne. > > Jeden z jej uczestników, były sekretarz organizacji partyjnej w PGR K…ki, > w 4 > godz. później w programie „Co z tą Polską” realizując wytyczne pakt > u [?] > przepytywał widzów czy byli w Częstochowie i oświadczył, że do komunii można > przystępować 4 miesiące po spowiedzi czyli tak jak on to czyni. > > Czy różnica czasowa jest zgodna z „regulaminem” lub z przyjętymi n > ormami. Czy > w III R.P. jest szansa przeżycia tak długiego okresu bez grzechu? Czy dopiero > będzie to możliwe w IV R.P. Redaktor Lis nie wyjaśnił tej sprawy do końca, > radio Maryja też nie chcą mi nic powiedzieć czy jest to ulga Ojca Tadeusza? To jest specjalny odpust za 20 milionów. Jak masz 40 mln pln, dostaniesz dwa razy dłuższy. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Kali dać w pysk być dobrze, dać Kalemu to ŹLE 05.02.06, 13:50 czekam na całkowity bojkot ze strony mediów tej bandy nawiedzonych kryptokomuchów i postkomuchów ( SO ) Nie będzie mi żaden faszysta bezkarnie pluł w twarz. Ani łobuz sponsorowany przez KGB. Jest nas dużo, będzie więcej. Przyjmujemy wszystkichzwolenników PIS którzy przejrzeli na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: Kali dać w pysk być dobrze, dać Kalemu to ŹLE 05.02.06, 14:31 r0b0l napisał: Przyjmujemy wszystkichzwolenników PIS którzy przejrzeli na oczy każda gnida i ścierwo żydoubeckie niech się jebnie w łeb troszeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l argument na poziomie pisuaru 05.02.06, 16:29 póki co jeszcze to rasizm jest w polsce ścigany prawem Ale to prawo niedobre bo nie autoryzowane przez profesora z ustępu ( ustawy ) niejakiego Jarosława K. Wiesz jak się traktuje państwa faszystowskie na arenie światowej? Spójrz na to i owo na temat Wielkiej Serbii i Białorusi. piszę o państwie faszystowskim bo wszystko co głoszą zwolennicy PISu odowiada definicjom tego systemu. Polecam lekturę na skróty, w wikipedii: totalitaryzm, autorytaryzm, faszyzm, frankizm oraz dzieje pewnego państwa którym rządził Pinochet, bożyszcze Kaczyńskich i spółki Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Czyli TRWAM kłamie, albowiem ich dziennikarz 05.02.06, 13:50 w sutannie wyraźnie powtarzał, że podPiSano pakt. Tak wynika z wypowiedzi tego dużego chomika - Bielana. Odpowiedz Link Zgłoś
bobo56 Re: Czyli TRWAM kłamie, albowiem ich dziennikarz 05.02.06, 14:09 piss_on_pis napisał: > w sutannie wyraźnie powtarzał, że podPiSano pakt. Tak wynika z wypowiedzi tego > dużego chomika - Bielana. >Oni wszyscy nie wiedzą co tam robili, tak jak i rząd z premierem na czele mówi ze rządzi a oni jeszcze nic nie zrobili tylko rozdają to zostało po poprzednikach,tylko zapowiedzi zapowiedzi a stolik jak stał tak stoi ale jeszcsze mocniejszy ,łazienka w gabinecie ,prywatna rura gazowa,wycieczki służbowymi samochodami itd,itd .Płakać się chce z tych waszych głupich uśmiechów samozadowolenia< Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci PiS: nasze zachowanie niefortunne 05.02.06, 13:59 jesli to,co robi pis jest zaledewie 'niefortunne' tospalenine reichstagu przez ludzi hitlera bylo zaledwie niewiele wiekszym nietaktem. och, to takie krepujace, ze ekipie rzadzacej 'wymykaja sie' takie niemile 'gazy' slowskowyt.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mantlantis Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 14:16 Parafowanie = podpisanie !!!!!!! chyba ze nieuki sa ? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
irek872 Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 14:16 A mnie gó.. obchodzi czy to było parafowanie czy podpisanie. Wszyscy mają prawo do informacji. I teraz jak widzą, że - mało powiedziane popełnili gafę - spierd... sprawę, szukają usprawiedliwienia dla swojego postępowania, mam ich w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee SLD i UP razem idą do wyborów 05.02.06, 14:23 Szefowie SLD i UP, Wojciech Olejniczak i Andrzej Spychalski, podpisali w Warszawie deklarację o wspólnym starcie w tegorocznych wyborach samorządowych i ewentualnych przyspieszonych wyborach parlamentarnych. "Zachowując zasady partnerstwa, SLD i UP zamierzają przystąpić wspólnie - w ramach koalicji sił lewicowych - do wyborów samorządowych i ewentualnych przyspieszonych wyborów parlamentarnych" - napisano we wspólnym oświadczeniu obu partii. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Media takie TVN ,POLSAT kompromitują Polski 05.02.06, 15:05 Ta,wedlug twoich wyobrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
bobo56 ReTV. Trwam i radjo maryja kompromitacją POLSKI 05.02.06, 15:13 Polska jest kompromitowana nie przez tvn czy polsat ale przez pis ktury zrobił wyborców lepera i giertycha w balona ,gdzie macie paliwo rolnicze ,zasiłki dla bezrobotnych itp.rezerwowy bat na przydupasów.Jarek się z was śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Media takie TVN ,POLSAT kompromitują Polski 05.02.06, 15:13 Co mówią wyniki badań o pozostałych ośrodkach medialnych ? Jak radio i prasa z podziałem na dzienniki, tygodniki i miesięczniki? Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: Media takie TVN ,POLSAT kompromitują Polski 05.02.06, 15:58 sugarless - brainless? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: SLD i UP razem idą do wyborów 05.02.06, 14:59 nyyankee napisał: > Szefowie SLD i UP, ble ble ble itp. itd..... Czy kolega jest rzecznikiem prasowym w/w organizacji na internet. Poza tym dyskusja,zgodnie z wytycznymi GW zmierza w innym kierunku. Proszę nie sprowadzać nas na manowce polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 14:48 Z IV władzą jeszcze nikt nie wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 16:00 Oby 2PRL nie byla pierwsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
44i Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 14:48 Nic bardziej kościołowi w Polsce nie szkodzi niż PIs-owcy i ojciec/chyba już nie zakonnik,lecz członek Pisu/Rydzyk.Dlaczego niszczycie uczucia katolików w Polsce-oczywiście nie mówię o moherach,lecz o prawdziwych wierzących.Myślę, że czas być wierzącym,ale nie w kościele,choć i wśród kapłanów są uczciwi. Jeden z ksieży mojej parafi powiedział,że modli się o najlepszy rząd dla ludzi. a nie interesuje go polityka.Takich kapłanów więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
jada9 Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 15:03 Jak Kali "ukraść" kozę sąsiadowi, to postąpił niefortunnie ale jak sąsiad na to zareagował, to zachował się on skandalicznie. - Ot, rozumowanie smarkaczy, kórzy za wcześnie zamienili spodenki na spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: PiS: nasze zachowanie niefortunne - mediów sk 05.02.06, 15:18 księża są od tego,żeby głosić słowo Boże, a nie polityką się zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
nikiwegier Złe hasło? 05.02.06, 15:20 Pan Bielan wszystko pozmieniał. Powinien powiedzieć: "Media niefortunnie, my skandalicznie." Wtedy to zdanie byłoby zgodne z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś