Dodaj do ulubionych

Mały jubileusz

05.02.06, 21:10
Do mnie miał wpaść ostatnio dawno niewidziany znajomy. I nie przyjechał świntuch jeden, bo twierdził, że ślisko i boi się jazdy po górach w takich warunkcach. Wkurzyłem się, bo już wszystko miałem przygotowane. A inni jakoś wpadli i choć nie twierdzili, że warunki są idealne, to jednak nie zrezygnowali. Proszę Wyborczą o wydrukowanie mojej skargi w tej sprawie w dziale opinii!!
Obserwuj wątek
    • skin.polski nagroda przydupasów Michnika 05.02.06, 21:16
      ot co!
      • soulworm jestes debilem, ot co. 06.02.06, 10:04

• slayer_fan Bardzo "zróżnicowane" i "szerokie" środowisko: 05.02.06, 22:30
      "Rzeczpospolita", "Gazeta Wyborcza", "Gość Niedzielny", "Więź", "Tygodnik Powszechny"

Gwarantuje "obiektywizm"
      ;)

• koloratura1 Re: Mały jubileusz 05.02.06, 23:18
      wojakszwejk napisał:

> Do mnie miał wpaść ostatnio dawno niewidziany znajomy. I nie przyjechał
      świntuc
      > h jeden, bo twierdził, że ślisko i boi się jazdy po górach w takich
      warunkcach.
      > Wkurzyłem się, bo już wszystko miałem przygotowane. A inni jakoś wpadli i
      choć
      > nie twierdzili, że warunki są idealne, to jednak nie zrezygnowali. Proszę
      Wybo
      > rczą o wydrukowanie mojej skargi w tej sprawie w dziale opinii!!

A to Ty i Twoi kumple też stnowicie jakiś komitet, przyznający dość liczącą się
      nagodę? Jaka? Za co? I kto był ostatnim laureatem?
      No bo jeśli tylko chlacie sobie razem piwo, to może nie całkiem kwalifikujecie
      się do działu opinii liczącej się gazety.
      • wojakszwejk Re: Mały jubileusz 06.02.06, 00:41
        Dość licząca się nagroda....

Tu jest artykulik o nagrodach:

64.233.179.104/search?q=cache:t4WrsdIuK0EJ:www.medianet.pl/~naszapol/0451/0451siei.php+%22tak+nagradza+si%C4%99+salon%22&hl=pl&gl=pl&ct=clnk&cd=1
        A co do komitetu, to możemy zawsze zawiązać komisję rozjemczą na wzór Prof. Dęba-Rozwadowskiego powołanego do życia przez Macieja Rybińskiego. Nagrodę też można wymyślić, byleby dostał ją Michnik, Mazowiecki, Geremek, Paradowka, Żakowski, Lis to potem pomyślimy o reszcie.

• koloratura1 Re: Mały jubileusz 06.02.06, 05:48
          wojakszwejk napisał:

>
          > Nagrodę też można wymyślić,

Zatem podyskutujemy, jak już tę nagrodę wymyślicie i komuś przyznacie.

--------------------------------------------------------------------------------

Copyright © Agora SA˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa
          serwisuPoleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd
    • mobisek Głódź się uradiomaryjnia 06.02.06, 02:57
      • gogol66 Re: Głódź się uradiomaryjnia 06.02.06, 16:09
        Re: Głódź się uradiomaryjnia

a może odżydza?
    • aisug Re: Mały jubileusz 06.02.06, 18:28
      "Oczywiście nie wiem, czy Ksiądz Prymas, który objął patronat nad nagrodą i już
      piąty raz gościł nas w swojej siedzibie, oraz liczni goście duchowni i świeccy
      uważali naszą decyzję za idealną, ale jakoś pomysł bojkotu nie przyszedł im do
      głowy..."
      ====================================================
      to fatalnie, Ksiądz Prymas jest cacy a Głódź be ale ks.Prymas nie przepada za
      Rydzyjkiem, a Głodź jakby był za
    • gogol66 Re: Mały jubileusz 06.02.06, 21:52
      Warto pamiętać, że tam, gdzie nie ma miejsca dla Boga, nie ma poszanowania
      człowieka. Bowiem nie traktuje się go już jako stworzonego na obraz Boży. Co
      wtedy zostaje? Bydlę, z którym można robić, co się komu podoba. I tak się
      postępuje. Ale nie jest to wtedy zwierzę równe innym, tylko najbardziej
      szkodliwe. Skrajni ekolodzy mówią nawet, że zachowuje się ono jak wirus, który
      niszczy naturę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka