Dodaj do ulubionych

Polscy muzułmanie: na razie bez doniesienia do ...

• jerzy-j Re: Polscy muzułmanie: na razie bez doniesienia d 07.02.06, 18:39
      Wracać do siebie brudasy! Wystarczy nam już zbrodniarzy kaczyńskich, arabusów
      zamachowców nam tu nie potrzeba! WON!
      • davidmors Rachunki zapłaci RZECZPOSPOLITA, a jeszcze lepiej 07.02.06, 18:46
        niech zapłaci tych paru głuptaków, którzy spowodowali obrażanie
        uczuć religinych innych.
        Za dodatkową ochronę ambasad, za dodatkowe koszta.
        Niech płacą sprawcy!
        • wet3 Re: Rachunki zapłaci RZECZPOSPOLITA, a jeszcze le 07.02.06, 20:29
          - i to z nawiazka!!! Wara od religii! Uczuc religijnych nie wolno obrazac.
          Wolnosc slowa - tak! - Ale z poszanowaniem uczuc religijnych innych ludzi!
      • opt Re: Polscy muzułmanie: na razie bez doniesienia d 07.02.06, 19:17
        jerzy-j napisał:

> Wracać do siebie brudasy! Wystarczy nam już zbrodniarzy kaczyńskich, arabusów
        > zamachowców nam tu nie potrzeba! WON!
        Polscy muzułmanie nie wadzą nikomu i naleąży zrobić wszystko by tak dalej
        było.Również ciągle należy pracować nad wizerunkiem Polski w krajach
        muzułmńskich, chociażby ze względu na turystykę.Oczywiście nic nie mam
        przeciwko wysłaniu całego PiSu,np.do Iranu,Arabii Saudyjskiej lub Afganistanu.
    • altspringe Sprawa jest prosta 07.02.06, 19:19
      Wojna już w toku. Dopuszczono do tego (jakieś eurobałwany) że facety w
      przescieradlach wlazły juz nam na glowe. I sie panoszą. Poniewaz jest wojna, nie
      czas na głupawe rozwazania moralno-etyczne. Po prostu za wszelką cene trzeba
      chronić naszych przed rzezimieszkami w przesieradlach. Dlatego należy zwalczać
      głupoli jak ten facet z Rzepy, ktorzy bezmyslnie narazaja naszych obywateli na
      poderzniecie gardła.
    • foxfox4 Re: Polscy muzułmanie: na razie bez doniesienia d 07.02.06, 19:21
      ...tym nidogolonym gościom w zwiewnych szatach popierniczyło sie w łbach-ciekaw
      jestem gdyby nie mieli ropy czym by nas szantażowali?
    • sajuz33 a mnie denerwuje i obraża ta jego czapeczka,serio! 07.02.06, 19:21
      nie wiem czy mogę kogoś prosić, żeby mnie za to przeprosił. To może byc
      ktokolwiek. Ale najlepiej niech to zrobi Miśkiewicz na pierwszej
      stronie "Rocznika tatarskiego". Oczywiśśie tłustym drukiem.
    • ak53 Re: Polscy muzułmanie: na razie bez doniesienia d 07.02.06, 19:36
      Muzułmanie jak zwykle przeginają. Stajecie się bezczelni w swoich żądaniach.
    • jorgensk Re: Polscy muzułmanie: na razie bez doniesienia d 07.02.06, 19:51
      Tak oczywiscie - przepraszjmy na kolanach, a moze lepiej i prosciej zabijmy
      redaktora naczelnego i spalmy redakcje Rzeczpospolitej. Ustapmy tej zdziczalej
      tluszczy bo jezeli tego nie zrobimy to oni nam dopiero pokaza - na czele ze
      swym dobrodusznym przewodnikiem duchowym p.Tomaszem Miskiewiczem.
      To nie my powinnismy przepraszc tylko oni muzulmanie za masakry
      popelnione na bezbronnych ludziach, za zamachy terrorystyczne, saczenie jadu
      nietolerancji i jeszcze jedna probe zawladniecia nasza europejska cywilizacja.
      Nie pozwulmy zapedzic sie terrorysta w slepa ulice. To oni ponosza wine za
      rozpetanie tej histeri bo kazdu normalny czlowiek, czlowiek gleboko wierzacy
      najpierw probuje znalesc powod zaistnialej sytuacji i wyjsc z tej sytuacji
      metodami pokojowymi. Im wieksze przekonanie o slusznosci prawd ktore sie glosi
      tym lagodniejsza i bardziej milosierna argumentacja bo przeciez wiadomo ze Bog
      potrafi sam wymierzc odpowiednia kare. To jednak co muzulmanie zademonstrowali
      nam w ostatnich dniach jasno okresla czego po nich mozemy sie spodziewac - za
      rysunek smierc! Tymczasem zadowolimy sie spaleniem kilku ambasad i konsulatow,
      a w Iraku poderzniemy gardla jakims inzynierom ktorzy przyjchali tu aby
      zbudowac elektrownie czy stacje uzdatniania wody.
      • 77qwerty Re: Polscy muzułmanie: na razie bez doniesienia d 07.02.06, 20:01
        ta dzicz biegajaca po ulica jest sterowana przez
        ich o.dyrektorow
        i tutaj i tam jest to szkodliwe działanie
        choc u nas w duzo łagodniejszej formie
    • mathyy Re: Polscy muzułmanie: na razie bez doniesienia d 07.02.06, 22:09
      dorna na kolana i sam przepraszaj.

--------
      pomóż milicji - pobij się sam
    • b.6.1966 Re: Dlaczego Marcinkiewicz w moim imieniu 07.02.06, 22:52
      bo jestem Polakiem, bez konsultacji spolecznej lub solidaryzowania sie z reszta
      Europy---PRZEPRASZA?? ZA CO??Za wolnosc mysli??Uwaza, ze trafi owo
      przeproszenie do swoloczy o bandyckim zachowaniu??Marcinkiewicz, masz farta, ze
      przepraszasz z Polski, bo w Teheranie, twoje sorry utkneloby pod zwalem kamieni!
      I nikt by nie uslyszal, ze to polski premier jest taki mily.Oni nie odrozniaja
      Danii od Niemiec czy Szwecji od Norwegii. Przy okazji spalili wiele flag, wiec
      przeslanie OBRAZONYCH jest czytelne.No i ta umiarkowana DURNOTA Miskiewicza.
      Polak, a mu od.........o!Miskiewicz, mowimy po polsku, zyjemy w Polsce, mamy
      dosyc problemow, wiec wiecej polskich JAJ, chlopie, i nie wazne czy z budda,
      mahometem, jezusem czy innym prorokiem.Polska to twoja, moja i innych wyznawcow
      oczyzna, ale WSPOLNA jest POLSKA dupku, nie RELIGIA! Nie pojmujesz??
    • pestycyd Re: Polscy muzułmanie: na razie bez doniesienia d 07.02.06, 23:44
      Islam kojazy mi sie tylko z wynaturzeniem, wykolejeniem, choroba nienawisci itd
      itp... szkoda mi tych ludzi. Wiem jedno Islam i wiara w Allaha nie ma niczego
      wspolnego z religia chrzescijanska. Po czynach ich poznacie - to cytat z Bibli i
      idac tym tropem Allaha mozna porownac do Szatana.
    • toporowa Geremek i Smolar bez liberalnych ceregieli 08.02.06, 12:48
      Nie spodziewalam sie ze z powodu ubolewania rzadu polskiego po wydrukowaniu w Rzepie
      chamskich rysunkow, Geremek i Smolar dokonaja ryzykownego striptizu swoich pogladow.
      Jesli ci zawodowi "liberalowie" porzucaja (z pewnoscia tylko na chwile, ale jednak) poze "mezow
      sprawiedliwych" i daja glos tonem nieprzejednanym to znaczy, ze konflikt kroi sie
      arcypowazny.
      Polska nie jest strona w tym konflikcie i teraz ma znakomita okazje "siedziec cicho" do czego
      namawiano nas kiedys usilnie.
      Dlatego reakcje polskiego rzadu oceniam jako roztropna.
    • b.6.1966 Re: Nie znam polskich moslem, ale znam afganskich. 08.02.06, 23:35
      Argumentacja jest prosta:kobieta z Afganistanu, duzo dzieci, pelne utrzymanie
      rodziny i ramadan. ALE jak kto operatywny, moze dupczyc innowiercow kobiety,
      KANTOWAC, krasc i robic wiele gowna. Wszystko co robisz INNOWIERCOM-jest OK!Jak
      zrobia tobie------kamienie, patyki, granaty i deptanie flag!Tak trzeba!Aallah
      jest wielki.(UALLA!-oryginalna wymowa)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka