ql PAN PREMIER NIECH SIĘ ZDECYDUJE... 07.02.06, 23:51 Z całym szacunkiem,pan Premier niech sie zdecyduje i jasno powie co jest niedopuszczalne. Prowokacja dziennikarska czy wynajmowanie samochodu p. Rydzykowi? Taka wypowiedź świadczy tylko o tym, że będą cenzurować wszystko i wszystkich. Niewątpliwie o. Dyrektor należy do "zasłużonych" i trzeba o nim pamiętać. Jakie to zasługi, niech każdy z osobna oceni. **************************************************** Chuck Norris widział podpisanie paktu stabilizacyjnego przed TV Trwam i Radiem Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PAN PREMIER NIECH SIĘ ZDECYDUJE... 08.02.06, 00:13 no wyglada na to, ze oni z calym szacunkiem sie wypowiedzieli, ze to zle co sie stalo. Pan premier tez czpkowal. Wnioskow - zadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PAN PREMIER NIECH SIĘ ZDECYDUJE... 08.02.06, 00:32 Ciekawe. Bedzie zakrawalo na schizofrenie, ale odpowiadam na post od siebie... Ale to nie moj post! No nie sclerbiajcie mi az tak. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Dziwne ?? 08.02.06, 00:43 Yo co widac - to nie ja. Moje wypowiedzi sie nie pokazy. Wypowiedzi iakichs innych ludzi pokazywaly sie po moim nickiem, w czasie gdy byledm wlogowany. O co chodzi ? Ktos penetruje siec ? Czy po prostu kiepscy sdmini ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_felecka nam tez sie samochod pops 07.02.06, 23:55 nam sie klima popsula to moze pan minister tez nam samochodu pozyczy jak tak lubi pomagac Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi a gdzie tu PROBLEM ? testują biopaliwa 08.02.06, 00:16 ma wejść w życie chyba nowa ustawa, nie? to trzeba dopracować szczegóły i przetestować, aby nie uchwalić gniota legislacyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
gelbo Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 00:16 Ludzie, ale czasy nastaly! -- ebook.kuponline.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 00:26 A za rure Wassermanna juz przeprosil,czy nie?Bo moze przeoczylem Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp wszystko dla ojca Rydzyka 08.02.06, 00:51 wlasnie ojciec dyrektor zadzwonil do hq radia maryja i dzieli sie swoimi przemysleniami dnia, bardzo ciekawie opowiada. mowi ze poznal go na koncercie w bialymstoku.... za publiczne pieadze, zawlaszone jak traktuja ludzi musza wysmiac szukal jakies pomocy inaczej taksie zachowhja przestepcy gdzie sie konczy wolnosc mozna zabic w ten sposob to bylo wysmiewanie rzeczypospolitej i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: wszystko dla ojca Rydzyka 08.02.06, 01:04 zostal honorowym obywatelem jedwabnego jak powstaly inne mdia na nas beda pisali tak to powstawalo nie zniechecac sie to radio maryji i w jej imieniu pieniadze dostana za dzialanie zklamstwm pode do pana boga dziekuje p jurgielowi za zyczliwosc to jest przeciz pprzestepstwo limuzyna rzadowa no nie przesadzaajmy ajak 12 rzadowych zniknelo po marchewke uczyli mnie odrozniac zlo od dobroto chodzi aby nas sklocic ludzie coraz wiecej mysla i to jest nadzieja i tak dalej ps niech zyje Odpowiedz Link Zgłoś
langston A GDZIE PODZIALO SIE 12 LIMUZYN BELKI??? 08.02.06, 01:04 ...a gdzie podzialo sie 12opancerzonych limuzyn po poprzednim rzadzie? Moze GW wyjasni he? Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: A GDZIE PODZIALO SIE 12 LIMUZYN BELKI??? 08.02.06, 01:07 tez jestem ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
psyhol2 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 01:51 Niech premier tak gorliwie nie przeprasza za swoich podwładnych, bo widać jak na dłoni kto komu służy. To nie ministrzy , to ministranci dyrektora. Nie wiem czy się śmiać czy płakać, bo z głupoty świat się śmieje.Boże widzisz i nie grzmisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Idiosynkrazja mediów - przypadek chorobowy 08.02.06, 03:26 Te palanty z Faktów, mogliby sprowokować jakiegoś "milionera" który oszukał Polaków którzy wierzyli w etos "Solidarności". Ten numer "Faktów" cienki jak Bolek. Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 04:10 w ankiecie wzieło udział prawie 17 tys. osób !!! tego jeszcze nie było... coś mi sie zdaje że krzuwousty bedzie bardzo czesto przepraszał... Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 04:14 "Minister rolnictwa chce pokryć koszty eksploatacji rządowej limuzyny,.. " - to jasne, ze po artykule natychmiast chce .Gdyby chciał wczesniej, wysłał by prywatne auto. "Krzysztof Jurgiel tłumaczy, że zawsze stara się pomagać ludziom w potrzebie." -jestem w potzrebie Panie Mministrze, -nie z mojej winy, a za to ze władza mieszkaniowa administracyjnie zrealizowała najem we własnosci cudzej zamiast we własnej, dlatego opuszczajac teraz tak zrealizowany najem, mam pozostać bez mieszkani. Dlatego Panie Ministrze, -nie z mojej winy jestem w potrzebie -pomoże mi Pan? Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 05:49 to ciągłe przepraszanie w wykonaniu premiera niedługo stanie sę nudne Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 06:10 Ciekaw jestem, czy minister pomógłby również i mnie, gdybym był w tak nagłej potrzebie. A cóż to za ludź z tego ojca Rydzyka, że traktowany jest jak nadludź. Oj przypominają się Hochmensche i oczywiście awangarda proletariatu cała w przywilejach i Gierkowe chęci wprowadzenia do konstytucji zapisu o przywilejach dla tych, którzy są zaangażowani społecznie. Toż to nowa szlachta nam rośnie. Ino patrzeć, a o. Rydzyk dostanie przydział na helikopter. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Nie tylko HELIKOPTER !! 08.02.06, 06:27 Ojciec DEREKTOR dostanie w nagrodę od Pan Jarosława K. stanowisko PREZESA TVP ! I co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk-polski Byłem w potrzebie: Moja bryka też zastrajkowała 08.02.06, 06:23 w środku nocy w środku Czeskiej Republiki. Jak głupek szukałem po czesku pomocy i użerałem się z Assistance. A przecież wystarczyło zadzwonić do premiera Marcinkiewicza, na pewno by mi pomógł... Odpowiedz Link Zgłoś
robo_pl Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 07:04 To tylko swiadczy o naszym obecnym rzadzie. Niedlugo nalezy spodziewc sie teki ministra dla Ojca Wielbionego (przez oszukiwanych emerytow i rencistow) Odpowiedz Link Zgłoś
joris Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 07:07 Optymistyczny Premier przeprosil NIE ZA Podstawieniep SAMOCHODU ojcu Rydzykowi ale za to, ze minister poddal sie tej prowokacji. To juz nie jest subtelna roznica. Premier podstawil by ojcu biznesmenowi-agentowi caly konwoj z ochrona. Odpowiedz Link Zgłoś
r8 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 07:19 Panie Premierze, "Niedobrze się stało, że dziennikarzom udała się ta prowokacja"? Powinien Pan raczej Polakom pokazać kto rządzi w tym kraju, zamiast utwierdzać ich w przekonaniu, że tą osobą jest ksiądz dyrektor. Naród raczej czekał na odwołanie naszego Samarytanina od siedmiu boleści. Wstyd, Panie Premierze. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
plus_k Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 08.02.06, 07:38 I co dalej ? Tylko przepraszam? PiSki jedne... Odpowiedz Link Zgłoś
robo_pl niech zyje IV Rzeczpospolita Ojcowo Rydzykowa 08.02.06, 07:50 jak w temacie ech nie wiecie co czynicie Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 ECH! WY MALKONTENCI! :-))) 08.02.06, 08:04 Zlozcie sie wszyscy na nowego Maybacha dla Occa Dyrechtora i nie bedzie skandalu To przeciez tylko glupie $450,000.00. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 ECH! WY MALKONTENCI! :-))) 08.02.06, 08:06 Zlozcie sie wszyscy na nowego Maybacha dla Occa Dyrechtora i nie bedzie skandalu To przeciez tylko glupie $450,000.00. Odpowiedz Link Zgłoś
starypolonus meerkat1 prawde prawi 08.02.06, 08:39 meerkat1 napisał: > Zlozcie sie wszyscy na nowego Maybacha dla Occa Dyrechtora i nie bedzie skandal > u > > To przeciez tylko glupie $450,000.00. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia niech fakt zbada potęgę Chucka Norrisa 08.02.06, 09:43 PO na telefon od Chucka zwoła pospolite ruszenie Odpowiedz Link Zgłoś
skuter44 Re: Pomoc drogowa? 11.05.13, 07:06 Operatywni marketingowo są posiadacze "pomocy drogowej". "Drogo wa" lą .... klientom za usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
moran11 Re: Pomoc drogowa? 07.06.13, 09:59 Ja korzystam z usług firmy Fast-Trans - kliknij tu. Firma jest z Poznania, ale działa na terenie całej Europy. Zawsze jestem z niej zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś