gogol66 10.02.06, 17:40 wasza krytyka totalitarna jest tak samo jak wy marna nie jest warta ani grosza nadaje się tylko do kosza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gogol66 PiS ma nową stronę internetową i bardzo dobrze bo 10.02.06, 17:40 wasza krytyka totalitarna jest tak samo jak wy marna nie jest warta ani grosza nadaje się tylko do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PiS ma nową stronę internetową i bardzo dobr 10.02.06, 17:43 gogol66 napisał: > wasza krytyka totalitarna > jest tak samo jak wy marna > nie jest warta ani grosza > nadaje się tylko do kosza ******************************************** Strona jest, więc umieść tam swój krytyczny wobec PiS-u komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki A skąd oni wezmą tylu „czytatych i pisanych”. 10.02.06, 18:15 „Na stronie ma znaleźć się kontakt do 2,5 tys. działaczy PiS.” A skąd oni wezmą tylu „czytatych i pisanych”. Jeszcze niedawno KADROWA partia Jarusia MATACZA liczyła „aż” 3 tys. członków (słownie: trzy tysiące). Chyba że PiS stał się partią WAADZY, to i mu liczba „pisatych i czytanych” CZLONKÓW skoczyła. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Krytyka "totalitarna". Hi,hi...wynalazek Kazia.Wie 10.02.06, 17:53 Kazio (i gogol66) co to znaczy "totalitarny"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego KOMENTARZE na pis.org.pl 11.02.06, 09:18 4 pozywne na 11, to daje 36% poparcia... qrcze 32%, teraz 36% rosnie w oczach. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 szczyt informatyzacji: 10.02.06, 17:46 - IV RP: ma kopię zapasową prezydenta i rząd sterowany radiem. Odpowiedz Link Zgłoś
emczy Re: szczyt informatyzacji: 10.02.06, 19:16 othis666 napisał: > > - IV RP: ma kopię zapasową prezydenta i rząd sterowany radiem. othis666 ROTFL absolutny, dawno się tak nie uśmiałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks No, niebawem zaroi się tam od pochwał i serdecznyc 10.02.06, 17:55 h pozdrowień pod adresem ptactwa... Odpowiedz Link Zgłoś
chlodwig Re: No, niebawem zaroi się tam od pochwał i serde 10.02.06, 19:15 Tu tambien? Porque? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Forum z moderatorem prewencyjnym 10.02.06, 18:03 będą tylko słuszne treści? Odpowiedz Link Zgłoś
romek2961 Re: PiS ma nową stronę internetową 10.02.06, 18:05 Można się dopisywać ze swoimi opiniami, ale muszą one zostać zaakceptowane przez moderatora. Czyli krytyka tak, krytykanctwo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
strong7 Re: PiS ma nową stronę internetową 10.02.06, 18:09 Bądżmy optymistami i wierzmy w to,ze konstruktywna krytyka będzie brana pod uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PiS ma nową stronę internetową 10.02.06, 18:17 strong7 napisał: > Bądżmy optymistami i wierzmy w to,ze konstruktywna krytyka będzie brana pod > uwagę... ******************************** Będzia brana, o ile... nie będzie dotyczyć wodzów, którzy są nieomylni i poza (lub raczej pod) wszelką krytyką. Odpowiedz Link Zgłoś
qwe61 Re: PiS ma nową stronę internetową 10.02.06, 18:35 jedynie słuszne ideje iwodzusie nie przyjmóją krytyki ? Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza PO juz oddwana ma swoje forum 10.02.06, 18:38 ale gdzie na PIs jest to forum.. na razie NIC Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Gogol, czy masz rodzinę w Częstochowie? n/t 10.02.06, 18:41 www.pis.pl Można się pośmiać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Re: Gogol, czy masz rodzinę w Częstochowie? n/t 10.02.06, 19:15 mjotka napisała: > www.pis.pl > Można się pośmiać.:) > oj mjotko pomyliłaś się też pis ale jakiś niewyrazisty czyli w 3 sekundy nie pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Gogol, czy masz rodzinę w Częstochowie? n/t 10.02.06, 19:57 qznia napisał: > > oj mjotko pomyliłaś się > też pis ale jakiś niewyrazisty > czyli w 3 sekundy nie pójdzie Ech, poczucie humoru nigdy nie było waszą mocną stroną... Znalazłam www.pis.pl przy okazji i dla fanu zamieściłam... Prawidłowy adres strony podałam w innym poście, wraz z cytatami. Przeczytaj, zanim coś napiszesz. Nie jest tu tego dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Mjotko, niestety mijasz się z prawdą 10.02.06, 23:25 mjotka napisała: > qznia napisał: > > > > oj mjotko pomyliłaś się > > też pis ale jakiś niewyrazisty > > czyli w 3 sekundy nie pójdzie > > Ech, poczucie humoru nigdy nie było waszą mocną stroną... Znalazłam www.pis.pl > przy okazji i dla fanu zamieściłam... Prawidłowy adres strony podałam w innym p > oście, wraz z cytatami. Przeczytaj, zanim coś napiszesz. Nie jest tu tego dużo. > .. > Jako pierwszy zamieściłaś adres nieprawidłowy a poczucie humoru jest moją silną stroną Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Kilka cytacików lizusków :) 10.02.06, 18:47 marian - 9.02.2006, 18:23 wspaniale! Mam nadzieję, iż to wydarzenie będzie przeciwwagą w kłamstwach medialnych a szczególnie w internecie. Tu jest miejsce byśmy mogli wreszcie spokojnie wymieniać opinie w gronie osób podobnie myślących.Szczęść Boże ! Tak trzymać ! • Anna Saternus - 9.02.2006, 18:23 Wygarana PiS-u to wygrana Polski. Upajamy się tym zwycięstwem. Roumiemy w pełni i popieramy wszystkie kroki Pana Jarosława Kaczyńskiego. Natomiast Jacek Kurski jest dla nas bohaterem, którego podziwiamy. Wczoraj w debacie Durczoka znakomicie, celnie, błyskotliwie obnażył tego hipokrytę i sługę PO a wcześniej a może i dzisiaj SLD. Należałoby częściej wykorzystywać go w takich trudnych potyczkach słownych i oficjalnych wystąpieniach publicznych, gdzie się ścierają rację. Jest nie do pokonania, ma argumenty i nieżwyklą inteligencję. Pozdrawiamy, życzymy podwodzenia, modlimy się za zdrowie naszego Prezydenta, Prezesa, Premiera, liderów PiS i po prostu autentycznie po ludzku cieszymy naszą wygraną. Dziękujemy za konsekwentną realizację wszystkich ustaleń i zapowiedzi wyborczych ważnych dla odnowy Polsi. Wasi przyjaciele Anna i Marek Saternus A to wszystko ze stronki pisu... Zobaczcie sami (www.pis.org.pl): boki można zrywać z ich "obiektywnego forum" :))) A teksty zupełnie takie same, jak te, które tutaj walą pisowcy... Ech... Pozdrawiam, życząc miłej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
util Cytaty cd. REWELACJA!!! 10.02.06, 19:38 To jest przednia lektura! :] Komentarze nt. programu 'Co z Tą Polską', w którym gościem był Marcinkiewicz. • Altowiolistka :) - 10.02.2006, 13:19 Momentami Tomasz Lis odzywał się do pana premiera w tak bezczelny sposób, że aż dziwne, iż nikomu nie przyszło do głowy, żeby to przerwać... Wczoraj wiele stracił w moich oczach. Za to premier Marcinkiewicz - jak zwykle - odpowiadał z klasą :) To jest niesamowite, że istnieją tak inteligentni ludzie. • Marek - 10.02.2006, 14:15 A może tak Tomaszem Lisem zainteresowałaby się Rada Etyki Mediów .W swojej skandalicznej stronniczości i arogancji przebił nawet panie Olejnik i Gawryluk. Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Kilka cytacików lizusków :) 10.02.06, 19:59 Wspaniałe, a tam jest tego taka mnogość, że paw się cisnie na usta od nadmiaru słodyczy...Ale dobrze, dobrze, niech tam się realizują, zaś to forum zostawią w spokoju.:) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Gogol, bój się Boga! Wstydź się! :-( 10.02.06, 18:47 Był czas kiedy głupkom (które miały świadomość swoich ograniczeń) przyzwoitość nie pozwalała wychylać się ze swoimi mądrościami (coby się nie kompromitować). Ale odkąd do władzy dorwały się jeszcze większe (od nich) przygłupy, puszczają im resztki hamulców. Gogol, jak już to totalna (krytyka), a nie totalitarna! Totalitarne zapędy to ma twój guru. :-) gogol66 napisał: > wasza krytyka totalitarna > jest tak samo jak wy marna > nie jest warta ani grosza > nadaje się tylko do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nawet nie próbujcie tam pisać!!! :-))))))))))) 10.02.06, 18:56 Byłem, napisałem moje "pozdrowienia", podpisałem się swoim własnym nikiem, i pojawił się komunikat jak niżej. Ucz się Gazeto Wyborcza jak się dba aby tylko pozytywne komentarze się pojawiały! :-) "Komentowany artykuł: Nowy Internetowy Serwis Informacyjny PiS Twój komentarz został przyjęty, pojawi się w serwisie po uzyskaniu akceptacji moderatora." Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Nawet nie próbujcie tam pisać!!! :-)))))))))) 10.02.06, 19:00 taziuta napisał: > "Komentowany artykuł: > Nowy Internetowy Serwis Informacyjny PiS > > Twój komentarz został przyjęty, pojawi się w serwisie po uzyskaniu akceptacji > moderatora." - :))_ Ano GW jeszcze w jakimś "nienowoczesnym" (cytat z Kazia), demokratycznym lesie... Nie mogłam się oprzeć jeszcze jednemu cytatowi (może pójdziemy w ich ślady?):), poczytajmy: czir@wp.pl - 10.02.2006, 18:17 Cieszę się,że powstała taka strona,gdzie bedzie można swobodnie wypowiadać się na różne tematy i nie byc narażonym na obelgi i wyzwiska.Mam nadzieję,że tylko zwolennicy PiS będą tutaj wymieniać poglady.Zbliżają się wybory samorządowe i trzeba się zastanowić co zrobić aby ludzie wybrali Prawo i Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nawet nie próbujcie tam pisać!!! :-)))))))))) 10.02.06, 19:15 Oj, żeby tak inne pisiorki też zechciały tak jak on! Pisać tylko wśród podobnie myślących, i spieprzać z forum, do którego nijak nie przystają. A tam moderator już zadba o wszystkich, których czółka myślą nie skażone :-) mjotka napisała: > taziuta napisał: > > "Komentowany artykuł: > > Nowy Internetowy Serwis Informacyjny PiS > > Twój komentarz został przyjęty, pojawi się w serwisie po uzyskaniu > > akceptacji moderatora." - :))_ Ano GW jeszcze w jakimś "nienowoczesnym" (cytat z Kazia), > demokratycznym lesie... > Nie mogłam się oprzeć jeszcze jednemu cytatowi (może pójdziemy w ich > ślady?):), > poczytajmy: > czir@wp.pl - 10.02.2006, 18:17 > Cieszę się,że powstała taka strona,gdzie > bedzie można swobodnie wypowiadać się na > różne tematy i nie byc narażonym na obelgi i > wyzwiska.Mam nadzieję,że tylko zwolennicy PiS > będą tutaj wymieniać poglady.Zbliżają się > wybory samorządowe i trzeba się zastanowić co > zrobić aby ludzie wybrali Prawo i > Sprawiedliwość. > Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Re: Nawet nie próbujcie tam pisać!!! :-)))))))))) 10.02.06, 19:19 Swiete slowa. Napisalem kilka zdan krytycznych na temat Swietek Dwojcy i - niesteeety - moderator (dawniej zwany cenzorem) nie uznal tej wypowiedzi godnej poziomowi. W miedzyczasie kilka balwochalczych, niegramatycznych etc... wyskoczylo radosnie w okienku. Zgadzam sie z Mrozkiem - skad ta wypowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Nawet nie próbujcie tam pisać!!! :-)))))))))) 10.02.06, 19:32 pio41 napisał: > Zgadzam sie z Mrozkiem - skad ta wypowiedz? Z wywiadu w Polityce sprzed kilku tygodni. Był to materiał nt. albumu ze zdjęciami starego Mrożka. Co do "moderatora" na stronce PiS - nic dodać, nic ująć. Gorzej, że pisiory wszędzie chciałaby podobne porządki wprowadzić... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nawet nie próbujcie tam pisać!!! :-)))))))))) 10.02.06, 21:27 taziuta napisał: > Byłem, napisałem moje "pozdrowienia", podpisałem się swoim własnym nikiem, i > pojawił się komunikat jak niżej. Ucz się Gazeto Wyborcza jak się dba aby tylko > pozytywne komentarze się pojawiały! :-) > > "Komentowany artykuł: > Nowy Internetowy Serwis Informacyjny PiS > > Twój komentarz został przyjęty, pojawi się w serwisie po uzyskaniu akceptacji > moderatora." Daję ci cynk: twój przyjęli.... mojego nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: Nawet nie próbujcie tam pisać!!! :-)))))))))) 11.02.06, 09:23 twoje sie pojawily przy art. o CBOS. Az dwa... sukces kolego. Czas oczekiwania 16h? :> Mozna prowadzic pasjonujaca dyskusje LOL Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: adresu gazeciarze nie podają ze strachu 10.02.06, 19:10 Nie ma czego się bać - podałam wyżej. Każdy użytkownik netu potrafi w 3 sekundy odnaleźć taką stronę... Beczka śmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Re: adresu gazeciarze nie podają ze strachu 10.02.06, 19:12 mjotka napisała: > Nie ma czego się bać - podałam wyżej. Każdy użytkownik netu potrafi w 3 sekundy > odnaleźć taką stronę... Beczka śmiechu :))) > wiesz ale GW nie podaje tego adresu specjalnie natomiast gdyby to tak był adres nowej lewicy albo czegoś podobnego to byłby screen stronki ale cóż "im nie jest wszystko jedno" Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: adresu gazeciarze nie podają ze strachu 10.02.06, 21:31 qznia napisał: > mjotka napisała: > > > Nie ma czego się bać - podałam wyżej. Każdy użytkownik netu potrafi w 3 s > ekundy > > odnaleźć taką stronę... Beczka śmiechu :))) > > > > wiesz ale GW nie podaje tego adresu specjalnie natomiast gdyby to tak był adres > nowej lewicy albo czegoś podobnego to byłby screen stronki > ale cóż "im nie jest wszystko jedno" Dzielisz chłopie, poprzedzone przez "pier"... www.pis.org.pl... idź i pochyl czółka a błogosławiona rączka pogłaszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Dla porównania :) 10.02.06, 19:13 A oto jak "powinna" wyglądać obiektywna informacja: www.pis.org.pl/article.php?id=696 A tu, jak "nie powinna" wyglądać: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3156725.html No comments :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Dla porównania :) 10.02.06, 20:36 mjotka napisała: > A oto jak "powinna" wyglądać obiektywna informacja: > www.pis.org.pl/article.php?id=696 > A tu, jak "nie powinna" wyglądać: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3156725.html > > No comments :) Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać od commentsa :) Trzeba się cieszyć, że nie nazwali (w tym bardziej 'obiektywnym' tekście) Kwaśniewskiego strasznym słowem KOSMOPOLITA! Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Re: PiS ma nową stronę internetową 10.02.06, 19:11 to chyba to www.pis.org.pl/main.php Odpowiedz Link Zgłoś
start-line Re: PiS ma nową stronę internetową 10.02.06, 19:12 www.pis.org.pl/sondaze.php Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: GW udaje slepa i glucha 10.02.06, 19:15 Nie maja ochoty na publikacje wynikow najnowszego sondazu, oj nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Re: GW udaje slepa i glucha 10.02.06, 19:33 marek10004 napisał: > Nie maja ochoty na publikacje wynikow najnowszego sondazu, oj nie maja. wiesz sondaże nie są wiarygodne no chyba że te telefoniczne dające równowagę platfornie Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Gazeta ma wiadomość o sondażu od g. 16.22 10.02.06, 19:34 marek10004 napisał: > "Nie maja ochoty na publikacje wynikow najnowszego sondazu, oj nie maja." Mają: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3157956.html Następnym razem, przeczytaj wiadomości na portalu, który komentujesz. Zanim zaczniesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Gazeta ma wiadomość o sondażu od g. 16.22 11.02.06, 13:19 mjotka napisała: > marek10004 napisał: > > > "Nie maja ochoty na publikacje wynikow najnowszego sondazu, oj nie maja." > > > Mają: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3157956.html > Następnym razem, przeczytaj wiadomości na portalu, który komentujesz. Zanim zac > zniesz pisać. > masz rację,PIS pewnie liczy na to że ich sympatycy nie będą czytać obu tekstów, może nawet żadnego nie tylko w sprawie sondaży , im pewnie wystarczy posłuchać RM lub tvtrwam żeby mieć właściwy pogląd.Tylko dlaczego takie powodzenie mają fora gazety wyborczej, szczególnie dużo tu takich co jej nie lubią, przecież właśnie o tym "tam" mogą napisać , pewnie też na forum rm, ale tam nie wiem jak mozna wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora a ilość komentarzy o sondażu na stronie PIS 11.02.06, 13:27 u : proszę zmieszczą się tutaj: "Komentarze (2): pokaż treść wszystkich • me :] - 10.02.2006, 18:56 To wszystko co badał sondaż? A międzynarodowe obycie, doświd... • dk - 10.02.2006, 23:13 Dziwne ,że GW go opublikowała , skoro jest sprzyjający pIS..." Odpowiedz Link Zgłoś
nfa05 Re: PiS ma nową stronę internetową 10.02.06, 19:38 To trochę tak jak strona NFA Odpowiedz Link Zgłoś
romek2961 Nowa strona - stara cenzura 11.02.06, 09:36 Wczoraj umieściłem tam komentarz. Nie wściekły atak, a krótką, krytyczną analizę wypowiedzi pisjarka. Nie ukazała się, mimo, iż opublikowane są w tym wątku posty z późniejszych godzin. Jakoś wcale nie jestem zdziwiony. Zakompleksione ponuraki z PIS nie są w stanie znieść jakiejkolwiek krytyki - obniża ich i tak niskie poczucie wartości Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: PiS ma nową stronę internetową 11.02.06, 13:39 Czy ktos moze mi podac link do tej strony. Dziekuje:))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Hej, hej ~ ponawiam prosbe! 11.02.06, 13:44 mysz_polna5 napisała: > > > Czy ktos moze mi podac link do tej strony. Dziekuje:))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Hej, hej ~ ponawiam prosbe! 11.02.06, 14:00 Czy ktos moze mi podac link do tej strony. Dziekuje:))))))! Czyzby te totalne krytyki, na tej liscie, zostaly wyssane tylko z brudnego palca? He he? Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Hej, hej ~ ponawiam prosbe! 12.02.06, 11:20 Dopiero teraz tu zajrzałam , więc jesli ci chodzi o link do stronki PIS: www.pis.org.pl/main.php Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Hej, hej ~ ponawiam prosbe! 12.02.06, 11:35 mysz_polna5 napisała: > > Czy ktos moze mi podac link do tej strony. Dziekuje:))))))! > > > Czyzby te totalne krytyki, na tej liscie, zostaly wyssane tylko z brudnego > palca? He he? a dokładniej : www.pis.org.pl/article.php?id=696 i sprawdzałam nie ma nowych komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 jeszcze niekompletna - brak Interpelacji nr 438 11.02.06, 13:43 Interpelacji nr 438 posła Romana Czepe z dnia 29 grudnia 2005 w sprawie kosztów oprogramowania Micorsoft w polskim szkolnictwie i poczynań ku oszczędnościom przez zastosowanie oprogramowania Open Source. Ktoś to przegapił, a dla mnie to najważniejsza z interpelacji PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś